Amarillo Tikkurilan terassi on auki, tervetuloa! 

 

Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tullessamme ravintolaan, tarjoilijat eivät noteeranneet meitä mitenkään, kun tarjoilija tuli, hän lähti kävelemään vaan pöytiin päin emmekä tienneet pitääkö seurata vai mitä pitää tehdä, hän ei puhunut mitään, kyltti jossa luki että odota pöytiin ohjausta oli ihan tiellä, eikä hän siirtänyt sitä, että pääsisimme paremmin ravintolaan, Ruoka oli maittavaa ja iso annos"”
“"Yleisvaikutelma oli hyvä. Luettelen vain puutteet : 1) ruokalista on kovin suppea, 2) henkilökuntaa on liian vähän ja se aiheuttaa turhaa odottelua"”
“"Ihan kiva. Ruoka ok, mutta ei huippua."”
“Oikei hyvä.”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Ehtivät hetken jutellakin ruokailun jälkeen ja ylipäätään käynnistä jäi hyvä fiilis.”
“"Otin siiderin alkuun ja ruoan kanssa valkoviinin. Valkoviinin olisi voinut tuoda pöytään hieman myöhemmin , silloin kuin ruokakin oli tulossa. Mutta muuten kaikki sujui hyvin."”
“"Ravintola oli oikein mukava ja ruoka oli hyvää! En yleensä liiku tikkurilassa päin, mutta muuten voisin mennä ravintolaan uudestaan!"”
“O uczezk ö j rznlvtzv”
“"-Ruoka-annos oli turhan pieni -> ei lähtenyt nälkä. Nettisivujen listassa en näe ruoan nimeä, joten en voi kertoa mikä se oli, mutta siinä oli banaania, ananasta, salaattia ja lohicevicheä muistaakseni. -Asiakasomistajajuomat eivät näkyneet juomalistalla ollenkaan, niitä sai vai jos tajusi kysyä."”
“"Tikkurilassa on monia ruokapaikkoja, mutta tätä ei tule edes ajatelleeksi. Ravintola on mukava tunnelmaltaan eikä sijaitse kauppakeskuksessa."”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Kiva paikka :)”
“"Hotellin yhteydessä oleva ravintola on aina ""helppo"", mutta mukava on kokeilla myös muita seudun ruokapaikkoja. Nyt siihen ei oikein ollut voimia. Kaikki oli ohan ok, muttei mitenkään sykähdyttävää. "”
“"Kaikki muuten Ok, mutta laskua ei meinattu saada, vaikka sanoimme heti tilattuamme haluamme laskun saman tien, koska kiire. Ehdottomasti suurin puute oli mauton paholaisenhillo ☹️"”
“Vähän henkilökuntaa.”
“Jos on kulukua sinnepäin niin saatan tuota tullakki”
“Olen Oulusta ja suosittelu ei akuuttia !”
“Matkustaessa oli helppo yöpyä hotellissa ja tottakai ruokailu illalla oli helppoa samassa rakennuksessa.”
“Ruoka hyvää palvelu myös”
“"Ruoka oli hyvää, lapsi (9-v) huomioitiin hyvin."”
“"Asiakaspalvelu oli ammattimaista ja ystävällistä. Ainoa mikä vaivasi, oli että tarjoilija ei osannut sanoa juomalle hintaa, vaikka ruokalistalla luki että kysy juoman hinta tarjoilijalta. Musiikki oli hevi/rock, mikä ei sopinut tunnelmaan, olisi voinut jotain romanttisempaa musiikkia soittaa vaihteeksi myös. Terassi oli miellyttävä ja rauhallinen ja kauniisti koristeltu."”
“"Tarjoilija tuli todella lähelle kasvoja, joka tuntui itsestä mutta myös kavereista kovin tungettelevalta vaikka tarkoitus oli varmasti hyvä. Kysyin vaihtoehtoja vaihtaa ateriaan kastiketta mikä ei ole tulinen niin tarjoilija ei oikein tiennyt mutta ystäväni osasi ehdottaa hyvää majoneesia/kastiketta. Myös juoman kanssa pyysin apua, ettei olisi kirpeä vaan makea ja ”hento”, tarjoilija ehdotti juomaa jonka valitsin kun ei kuulemma ole kirpeä. Juoma tuli enkä pystynyt juomaan kirpeyden takia, loppu puolella mainitsin ettei juoma ollut sellainen kun olin pyytänyt joten tarjoilija ehdotti että makeutta sitä hieman, juomaan makeutta tuli hieman mutta kirpeys ei lähteny. Ystäväni joivat juomani ja loput jäi pöytään. Toivoisin että myös tarjoilijat mahdollisuuksien mukaan maistelisivat jotta osaisi ehdottaa kysyessä asiakkaalle hyvää juomaa."”
“"Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukava, toivottivat hyvää syntymäpäivää sillä olin viettämässä syntymäpäivääni illallisen merkeissä <3"”
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka, siisteys hyvä"”
“Erittäin ystävällistä palvelua ja ruoka oli maukasta.”
“Pisteitä 10”
“Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Kaikilla tarjoilijoilla tuntui olevan töissä kivaa ja oli todella mukava käydä ravintolassa kun tuli itsekin hyvälle mielelle. Lisäksi ruoka oli todella hyvää ja juoma kylmää.”
“"Olen vuosien aikana käynyt melko usein Amarillossa syömässä, koska asuin aiemmin Tikkurilassa. Aina on ruoka ollut hyvää ja tunnelma hyvä. Kiitos siitä."”
“Hyvä kokemus”
“"ei erityisempiä kehitys kohtia, kaikk sujui, kiitos (ja jätin kyllä tipinkin)"”
“"Kokonaisuudessaan hyvää ja rentoa palvelua,oli ilo asioida ja saada vielä vatsa täyteen!"”
“Tilauksen ottamista sai odottaa turhan kauan vaikka asiakkaita ei useita ollutkaan”
“Hyvältä maistui ruoka.”
“Suhteellisen monipuolinen menu.”
“Kaiken puolin oli erittäin sujuvaa ja helppoa”