Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

Haluamme tarjota elämyksellisimmät hetket ruoan- ja juoman parissa.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.02.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruokalista oli kattava ja ruoka oli tosi hyvää.”
“Palvelu oli hyvää ja joustavaa. Tarjoilijat ystävällisiä.”
“Monia palveluja saman katon alla.”
“Siistit huoneet”
“Iltaravintoloihin kalsa miljöö”
“Tarjoilijat olivat erittäin asiakas ystävällisiä, huomioivat asiakkaan vaikka kiirettä varmasti oli.”
“Ruoka tuli nopeasti ja sitä oli riittävästi.”
“Sain huonoa palvelua tarjoilijan puolelta. Ensin tilatessani itselleni annosta, tarjoilija kommentoi annoksen olevan melko reilu ja haluaisinko tilata jotain muuta, vastasin ystävällisesti olevani kovin nälkäinen niin iso annos sopii minulle. Annoksen reiluus tuli kyllä ilmi jo menusta. Ruokailun jälkeen kun tarjoilija saapui noutamaan astioita, hän kommentoi etten ollut syönyt annosta loppuun ja se oli kuitenkin liian paljon minulle. Kommentoin ruoan olleen hyvää ja koin syöneeni tarpeeksi. Kirjoitettuna tämä voi kuulostaa yleiseltä keskustelulta, mutta tarjoilijan äänensävy oli ikävä ja minulle jäi paha mieli tilanteesta. Koen, että minulla on pelisilmää ja huumoria sosiaalisissa tilanteissa, mutta tarjoilijan ulosanti oli ennemminkin ikävää kuin että tilanteessa olisi tullut olo, että kyse oli vitsin heitosta.”
“Henkilökunta”
“Sijainti, monipuolinen ruoka”
“Mobiilissa pöytävarauksen tekemisen tekninen toteutus Nokia Lumiassa on heikkolaatuinen. Tekstiä on päällekkäin. Nokia windows on tosin menneen talven lumia.”
“Erittäin hyvä palvelu!!!!”
“Ystävällinen henkilökunta”
“ei mitään negatiivista”
“Hyvä sijainti ja kohtuuhintainen ruoka. Nacholautanen tosin oli mielestäni aika vaatimaton hintaa nähdeen..lastut eivät oikeasti maksa paljon sisäänhankitahinnoin..samoin dippiä olisi saanut olla runsaammin”
“ruokalistalla saisi olla hieman enemmän kasvisvaihtoehtoja..moni haluaa syödä kasvisruokaa, mutta valikoima yleensä tylsä sienistäkin saisi hyviä täytteitä tortilloille ja hamppiksiin”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Kahden hengen pöydät hyvin pieniä.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka ja juomat olivat hyviä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Miellyttävät tilat”
“Tiskillä joutui seistä kauan ennen kuin kukaan huomioi.Vaikka henkilökuntaa oli paikalla”
“Hyvä ruoka”
“Itseä häiritsee se kun jatkuvasti käydään kysymässä että maistuuko yms. Vähempikin riittäisi.”
“Ystäväni pienen lapsensa kanssa huomioitiin hienosti.”
“Musiikki oli ehkä hiukan liian lujalla omasta mielestä, eikä nyt oikein hyvääkään :)”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Henkilökunta ei vaikuttanut kovin palvelualttiilta.”
“-ranskalaiset olivat hyviä , näkö ja maku -kaksi todella hyvän näköistä annosta ja kuulemani mukaan tosi hyviä.”
“Hampurilais annokseni oli hetken lämmin. Annos oli epäilyttävän näköinen pihvien osalta, lihan maku jäi arvoitukseksi. Pihvit oli peitetty savuaromilla niin että tuntui että se toimi ainoana mausteena. Savuaromia oli myös yleisesti lautasella. Ainoastaan pihvien rakeisuus tuntui oikealla. Summa summarum , annos oli pilattu savuaromilla. Heräsi kysymys, oliko vanhaa lihaa peitelty aromilla. ( isohko seurue, ainoana kyseinen annos, hieman kiire, oikea palaute ei olisi sopinut järjestettyyn hetkeen, valitan. Yleensä palaute tulee nopeasti ja tarkasti)”
“Siisti, ystävällinen henkilökunta vaikka oli kiire ( pikkujoulu aika)”
“Ruokalista- suppea vegaani valikoima”
“Laadukkain amarillo, missä olen käynyt. Ruoan ollessa verrattain yksinkertaistakin valmistaa, se on tasalaatuista ja asiakas tietää mitä saa. Ruuhka-aikanakin hlökunta piti homman rullaamassa.”
“Asiakaspaikat syömään tulevien jonon vieressä ei ole asiakkaalle mieluisa kokemus.”
“Siisti paikka ja ruoka ok”
“Pöytiin ohjaus hämmentävä. Oma tarjoilija puuttui joten osa asiakkaista hämmentyi päällekkäisyyttä. Omalle kohdalle ei kyllä sattunut mutta naaripöytää kyllä. Meille kyllä taisi unohtua tuoda talon tarjottavat silloin kun ne olisivat kuuluneet, itse tilattiin alkupalat ehkä se että ei ole omaa tarjoilijaa niin sekoittaa tarjoilua.”
“Hauska ja ammattitaitoinen tarjoilija”
“Ammattitaitoinen ote tarjoilussa. Kaikki ruuat, alku- pää- ja jälkiruoat tuotiin kaikille saman aikaisesti; hyvä! Alku- ja pääruoka olivat hyvät, vaikka eivät olleetkaan mieliruokalistoiltani.”
“Tällä kertaa meidän kuuden hengen seurueelle ei löytynyt etukäteistilauksesta huolimatta pöytää, jossa oltaisiin oltu lähekkäin. Jouduttiin olemaan ns. jonomuodossa.”
“Hyvä palvelu ja hyvän makuinen ruoka!!”
“Hyvä paikka. Aina varma peruslista ja harvemmin pettää. Joskus on kokki mokannu mutta on kyllä sitten hyvitetty ja hoidettu asiat hyvin”
“Joskus kestää pitkän aikaa vaikka aika on varattu”
“Rauhallinen ja mukava paikka käydä lasillisella ja toisellakin.Alakerrassa katutasolla,helppo tulla.”
“Jos puhutaan alakerran ravintola Amarillosta,en löydä negatiivista sanottavaa.Yläkerran ravintola onkin sitten vähän eri juttu...”
“Mukava ja ystävällinen henkilökunta, hyvä palvelu”
“Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruuan laatu ei ole kummoinen.”
“Ihana vanhempi nainen tarjoilijana”
“Hyvä sijainti, hyvä meininki”
“Vajaa 4 vuotias poikamme ei yleensä syö kuin nugetteja joita ei listallanne enää ollut joten näppärä tarjoilija ehdotti että kokki tekee kanafileesta maissipaneroituja paloja vähän niinkuin nugutteja. Nämä maistuivat pojalle hyvin. Kiitos tästä!”
“Laskun saaminen kesti todella kauan vaikka ravintoal ei ollut täysi.”
“Hyvä valikoima, isot annokset. Tarjoilija oli hyvä ja hauska.”
“Ruokani oltiin unohdettu tiskille jota odottelin n. 10min vaikka muut seureesta oli jo saaneet ruokansa. Mutta ystävällisesti he hyvittivät sen sillä ettei tarvinnut maksaa siitä ruoasta.”
“Hyvä henkilökunta”
“Sekoilu laskussa”
“Väljää ainakin sunnuntaina iltapäivästä, mikä oli miellyttävää, kun ruokien odottelu ei vienyt kauan.”
“Vaihtojunaa odottavalla hyvällä sijainnilla - lähellä juna-asemaa.”
“Sijainti tunnelma tarjoilijat huippuja ja huumorintajuisia plussaa myös ravintola päällikön 60 v.täyttävän muistaminen”
“Palvelu ja joustavuus.”
“Vain yksi gluteeniton jälkiruoka.”
“positiivinen yleisilme”
“Henkilökunta mukava ja riittävän rento. Lista riittävän laaja. Mansikka margariitta tosi hyvä, oli ehtinyt mennä tosi pitkä aika kun olin viimeksi saanut niin hyvää??”
“Hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö ja ystävällinen palvelu. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis”