Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Ovien avautuessa toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen bistroomme.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. When again opening welcome to our new bistro.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

 

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Itse paikka oli vähän 'kulahtanut'mutta tunnelma leppoisa”
“EI huippupaikka, siisti mutta sopiva arkiseen iltaruokailuun”
“Mahtavaa ??”
“Ruokalista ei ole uudistunut. Ravintolassa oli kylmä. Ilmastointi oli liian suurella. Ruoka-annokseni maut oli sekavat, liikaa kaikkea sekaisin.”
“Hyvä palvelu, siisti, hotellin sijainti rautatieasema lähellä”
“Palvelu oli ystävällistä, mutta ruuan tuleminen kesti ihan liian kauan. Paikka lisäksi vähän ”laitosmainen”. Ruoka oli hyvää kun se lopulta saapui. Lapselle olisi voinut olla jotain kivaa yllätystä...”
“Ihanan ystävällinen ja hauska tarjoilija (palvelu)”
“Hyvä kokemus ja maittavaa ruokaa. Erityistarpeeni otettiin vakavasti ja selvitettiin hyvin, aina näin ei ole.”
“Kaikkii toimii vuosien varrella koettuna,ensimmäinen yöpyminen työasioissa joskus vuonna 2005 tai 2006”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja tarjolla oli GLUTEENITONTA, joka oli hyvin merkitty listaan. Ruokaa tilatessani EN kokenut olevani vaivaksi, vaikka kyselinkin gluteenittomuudesta, sillä usein ravintoloissa asioidessani koen, että henkilökunta ei 'ilahdu' keliaatikon vierailusta. tästä ISO kiitos ravintolalle!”
“Olisin antanut täyden 10, ellei meiltä maksun vastaanottanut tarjoilija olisi ollut niin ' kyllästynyt'. Vaikutti aluksi siltä, että häntä joko ärsytti jokin/joku töissä tai häntä ei huvittanut olla sillää hetkellä vuorossa. Hän kyllä taisi huomata ihmetyksemme, vaikkemme sanoneet mitään sillä asenne muuttui kun oli kiitoksien aika. Palvelusta jäi silti hyvä kuva, ruoka oli erinomaista, ja palvelualttius hieno!”
“S-etuviinit aina hyviä. Ruoka oli minun makuuni liian laimeaa, vaikka olevinaan otin mausteisia. Eli olisi hyvä, jos voisi vaikka itse pyytää vahvemmin mausteun.”
“bra mat”
“Ruokalista on melko simppeli ja pysynyt melko samana jo kauan. Toivoisin esimerkiksi jotain kausittaista tuotetta/menua. Henkilökunta oli oikein ammattitaitoista sekä tila oli porukallemme oikein sopiva.”
“Kaikki meni muuten ok mutta tarjoilija toimitti anteeksi pyydellen ruuan jo saavuttua alkupalat pöytään. Eli niitä eivät muistaneet tarjoilla.”
“Hyvä ja siisti ravintola johon on aina kiva palata. Niin kaveriporukalla kuin perheen kanssa. Henkilökunta oli myös iloista ja otti hyvin huomioon.”
“Muuten ihan ok kokemus. Ensimmäisessä juomalasissa oli valmiina huulten jäljet, sain kuitenkin uuden juoman tilalle.”
“Kaikki kohdallaan: hyvä, ystävällinen palvelu, maukas ruoka jne”
“Tarjoilija ja vastaanotto virkailija puhuivat jotain työasiaa kun saavuimme ja jouduimme jonkin aikaa odottelemaan. Annoksessani olisi voinut olla salaattia tai kasviksia”
“Amarillo on hyvä ja helppo ravintola”
“eritt'in hyv''”
“Keskeinen sijainti. Mukava iltapaikka ennen illan menoja....”
“Lähellä. Helppo tuttu”
“Vierailimme viimeksi Amarillossa harrastusporukalla, joka oli tehnyt pöytävarauksen meille kaikille. Tullessamme varattuun pöytäämme ei kuitenkaan mahtunut kaikki, joten siirsimme itstse lisäpöydän. Senkin jälkeen osa istui eri pöydässä. Kun kerran toi omamme varaus ei ollut mahdollista, olisi siitä pitänyt sanoa etukäteen ja pahoitella. Eikä jättää asiakkaita itse miettimään, miten pöydät kannattaa siirrellä. Yksi porukastamme jäätiin kokonaan rahasta matta laskutuksen yhteydessä, ennen kuin hän itse siitä tuli sanomaan odoteltusan pitkään. Isoa porukka on varmaan vaikea tarjoilla, mutta valitettavasti lisää juotavaa ei ollut mahdollista enää tilata. Olisin tilannut myös jälkiruokaa, jos sitä olisi minulta kysytty. Anteeksi, että häiritsimme hiljaista lauantai-iltaanne asioimalla ravintolassanne.”
“Hyvä ruoka, loistava palvelu”
“Kaikinpuolin miellyttävä kokemus”
“Hyvä palvelu, ruoka oli maukasta, tosin hiukan liian mausteinen minulle, en tajunnut pyytää lievemmin maustettua, mutta toisella kertaa sitten. Seuralaisellani on ruoka-aineallergia,hän pyysi lievästi maustetun annoksen. Ystävällinen tarjoilija esitteli hienosti eri vaihtoehtoja ja varmisti vielä keittiöstä annoksen saatavuuden. Hän sai erittäin hyvän annoksen.Tulen toistekin ja suosittellen Amarilloa muillekin. Oli hyvä fiilis.”
“Perus ravintola, jossa saa vatsansa täyteen.”
“Suosittu ravintola, mutta tilaa löytyi. Viihtyisä tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ruoka hyvää palvelu hyvää”
“Ihan ok”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, erittäin viihtyisä sisustus ja hyvä sijainti”
“Ei kaikki tykkää meksikoruuasta .”
“Paikka hyvien kulkuyhteyksien varrella”
“Täällä Pohjanmaan perukoilla ei tule niin usein juttua Vantaan Tikkurilasta, mutta siis jos joku on menossa Tikkurilaan...”
“Hyvän oloinen paikka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, lasten leikkihuone oli iso plussa”
“Ruokalista on huonontunut aiemmasta suppeammaksi. Suurin osa tarjoilijoista vaikutti iloisilta mutta valitettavasti meidän kohdalle sattunut vanhempi rouva ei antanut niin hyvää vaikutelmaa itsestään, liekö huono päivä vai mikä...”
“Hyvä ruoka. Palvelu hieman 'yrmeämpää' kuin kesällä kun viimeksi kävin.”
“Ruoka oli ihan hyvää. Cokis oli ryöstöhintaista. Ei voi mitään, että ravintola on osuuskaupparavintola”
“No koska kaikki sujui hyvin. Ruoka oli hyvää, ei ole moitittavaa niin silloin on helppo suositella”
“Ystävällistä palvelua. Räätälöity tilaus huoneeseen onnistui hyvin. Mukavaa small talkkia tarjoilijoilta!”
“Hyvää perusruokaa kohtuulliseen hintaan,ystävällinen palvelu,hyvä sijainti”
“Mukavan rento paikka pistäytyä ruokailemassa. Annokset tulivat nopeasti, joskin ei ajankohtana ei ollut paljon muita asiakkaita.”
“Siisteyttä enemmän ja henkilökunnan nojailu asioita joita voisi kehittää”
“Helppo tulla ja miellyttävä paikka”