Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Ovien avautuessa toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen bistroomme.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. When again opening welcome to our new bistro.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

 

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Itse paikka oli vähän 'kulahtanut'mutta tunnelma leppoisa”
“EI huippupaikka, siisti mutta sopiva arkiseen iltaruokailuun”
“Mahtavaa ??”
“Ruokalista ei ole uudistunut. Ravintolassa oli kylmä. Ilmastointi oli liian suurella. Ruoka-annokseni maut oli sekavat, liikaa kaikkea sekaisin.”
“Hyvä palvelu, siisti, hotellin sijainti rautatieasema lähellä”
“Palvelu oli ystävällistä, mutta ruuan tuleminen kesti ihan liian kauan. Paikka lisäksi vähän ”laitosmainen”. Ruoka oli hyvää kun se lopulta saapui. Lapselle olisi voinut olla jotain kivaa yllätystä...”
“Ihanan ystävällinen ja hauska tarjoilija (palvelu)”
“Hyvä kokemus ja maittavaa ruokaa. Erityistarpeeni otettiin vakavasti ja selvitettiin hyvin, aina näin ei ole.”