Amarillon juuret ovat syvällä Texasin sydämessä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota Sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Burgereita, fajitaksia, bolilloja, wingsejä ja muita herkkuja. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Meitä palvellut tarjoilija oli todella ystävällinen ja huomaavainen. Hän huomioi ja jutteli myös lapsille mukavasti. Ruoan tulo hiukan kesti, mutta sekään ei vaivannut niin paljon, koska kohtelu me oli niin mukavaa. Lapsetkin kehuivat 'tätiä' spontaanisti mukavaksi. Myös ruoka maistui.”
“Maistuvat ruuat, lasten leikkipaikka ja varsinkin tällä kertaa oli todella ystävällinen tarjoilija.”
“Ruuan laatu on parantunut vuosien varrella. Esillepanoon on kiinnitetty huomiota.”
“Hintataso”
“Koska asiakkaita oli paljon, niin melu oli sen mukaista. Ei haitannu koska tiesin sen jo ravintolaa valitessa. Muut asiat vaikuttivat valintaan”
“Mukava tunnelma ja henkilökunta, hyvä sijainti, Flamingon kylpylässä käymisen jälkeen hyvä paikka käydä syömässä”
“Pitkät jonot ja odotusajat”
“Siistit wc-tilat Huolehtien vaikka alussa tuli väärä tilattu ruoka”
“Palvelun ammattitaito”
“Ruoka oli todella hyvää siintä jäi oikein makuelämys jonka tulen muistamaan. Kiitos”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ruokaa ja laskua joutui odottamaan kauan.”
“Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja todella hyvää ruokaa.”
“Nopea palvelu.”
“Työharjoittelijat/nuoret työntekijät”
“Siisteys ja henkilökunnan ammattitaito.”
“Ehkä hivenen sokkeloinen”
“Hyvää ruokaa”
“Tarjoilijat ja keittiö henkilökunta voisi opetella paremmin esim. sokerin synonyymit”
“Ihana hauska ja ystävällinen henkilökunta”
“Hampurilaisen kuori liian kovaa.Muuten maku hyvä.”
“Todella ystävällistä palvelua. Henkilökunta piti huolen, että viihdyimme. Kiitos Flamingon Amarillo!”
“Henkilökunta on ystävällistä ja hymyilevää”
“Liika lisämyynti”
“Nopea ja miellyttävä iloinen palvelu.”
“Pienet tilat ruuhkaisina aikoina.”
“iloinen tarjoilija”
“Ennen niin monipuolinen ruokalista on kokenut kyllä suuren inflaation. Valikoima on huomattavan suppea, vaikkakin varmaan helppo valmistaa. Salaatit olisi syytä olla aikaa pestä...viimekäynnilä matoja mukana..”
“Lapsille voisi olla lisäksi vaihtoehtona esim. Nugetit ja perunamuussia”
“Lounasaikaan hidas palvelu, laskua sai odottaa kauan. Naapuripöydän annokset kylmettyivät tiskillä yli 10min ajan.”
“Miespuolinen tarjoilija joka on usein siinä vastaanotossa. Aivan helvetin mukava ihminen ja ystävällinen palvelemaan. Ihan alan Eliittiä! Välitäthän tämän hänelle.”
“Iso viini maksoi melkeen 20€ :D”
“Kivanoloinen henkilökunta”
“Positiivinen ja iloinen vaikutelma jäi asioidessa ravintolassa. Tarjoilija joka meitä palveli oli erittäin iloinen ja mukava ja huomio meidät tarvittaessa. Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Vaikka en asioinut itse lasten kanssa niin miinukseksi jäi se ettei kovin paljon tilaa löytynyt lapsien pieniin leikki hetkiin ruokia odotellessa.”
“En ole eläessäni syönyt niin hyvää pihviä! Palvelu oli huomioivaa muttei liian tunkeilevaa.”
“Viikonloppuna siellä oli monia lapsia ja tunnelma oli rauhallinen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta sekä maistuva ruoka”
“Nopea palvelu, hyvä hinta-laatu suhde.”
“Tarjoilia oli meille liian tyrkyttävä.”
“Isompi naisporukka otettiin hyvällä huumorilla vastaan. Tämä oli meille tärkeää, koska juhlistimme ystävämme/siskomme polttareita ja päätimme tulla teille syömään. Olitte oikein ymmärtäväisiä äänekästä nauramme ja 'kälätystämme' kohtaan, josta olemme kiitollisia. Huomioitte myös ihanasti pienet sylilapsemme, jotka olivat menossa mukana. Iso kiitos ihanasta illasta <3”
“Ruoka hyvää, asiakaspalvelu erinomainen”
“Nopea palvelu.”
“Liian ahtaat vessat.”
“täyttä ja ahdasta kalusteiden suhteen”
“Harjoittelija/juuri aloittanut tarjoilija oli todella ystävällinen.”
“Ripeä palvelu ruuhkasta huolimatta”
“ruoka on maukasta ja palvelu nopeaa”
“jonot”
“Meillä oli aivan ihana naistarjoilija, nimeä ei tullut katsottua, mutta hänellä oli tummat rasta-tyyliset pikkuletit. Ikää noin 25v. Toivottavasti palaute tavoittaa kys. henkilön! Myös muu palvelu oli hyvää, ja vaikka ruuhkaa oli paljon, saimme silti hyvin palvelua ja ruuat tulivat kohtuullisessa ajassa. Kun tulimme, pöydät olivat täynnä, mutta meille sanottiin jo heti, että ruuissa kestää noin 30 min ja halutessamme voimme jäädä odottamaan vapautuvaa pöytää. Saimmekin pöydän alle 5 minuutissa! :-)”
“Hyvin ruuhkainen ajankohta harmitti, emme olisi uskoneet sitä sunnuntai-illasta, mutta sellaista välillä sattuu.”
“Ylikypsän porsaan liha-annos on pienentynyt vuosien varrella.”
“Palvelu hyvää ja asian tuntevaa”
“Ruoan odottamiseen meni melkein tunti, tilatessa sanottiin puolituntia! Ja ruokani oli haaleaa!?”
“Hyvä palvelu”
“Todella nopea palvelu!”
“Nopea ja rentopalvelu. Hyvin ammattimaista eli kiitos!”
“Hyvä palvelu”
“Vähän kulahtanut sisustus”
“Viihtyisä ei lian kirkas valaistus”
“Seurueestamme yhdelle tuotiin väärä ruoka. Hän oli tilannut Don Ama burgerin ja tarjoilija oli kuullut Ama burger, joka on ilmeisesti henkilökunnan nimitys Amarillo Big Burgerille. Ymmärrämme, että nämä helposti sekoitetaan, mutta ruokalistasta tätä nimitystä ei löydy eikä se ole asiakkaalle itsestäänselvää. Oikeassa ruoassa kesti ja tästä ei tarjottu mitään hyvitystä.”
“Hyvä ruoka ja rento meininki”
“Ruokalistan niukkuus”
“Hyvä lounas”
“Lounaan hinta olisi hyvä olla korkeintaan maksimi lounasedun hinta, koska silloin maksutapahtuma olisi sujuvampaa. Lisäksi alku nachoja pitäisi ryhmälle tuoda enemmän, koska yksittäinen asiakas saa oman.”
“Palvrluasenne ja ydtävällisyys kohdillaan.”
“En osaa sanoa. Kokonaisuus toimii.”
“Tarjoilijat erittäin ystävällisiä, siistiä vaikka olisi kiire”
“Ruoka oli hieman mautonta”
“Henkilökunta sai meidät tuntemaan itsemme tärkeiksi ja palvelu ei ollut ulkoaopeteltuja fraaseja. Persoona ja huumori oli kivasti esillä ja olimme todella tyytyväisiä käyntiin.”
“Ruoka oli hyvää”
“Tunnelma ja mukavat tarjoilijat sekä hyvä ruoka.”
“Annosten hinnat ovat melko korkeat.”
“Ihan mielettömän hieno henkilökunta.”
“Harvinaisen palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta. Ei tyrkyttänyt mitään, mutta hienosti esitteli eri vaihtoehtoja ja huomioi koko ajan, ettei mitään puuttunut. Kaikkiaan olin tekemisissä 4 eri henkilökunnan jäsenen kanssa ja sama päti kaikkiin. Todella harvinaista Suomessa. Iloinen yllätys! Tätä lisää!”
“Ruuhka-aika lauantai päivällä Flamingossa, joten ruuan tulo kesti jonkin verran. Tosin asiasta ilmoitettiin meille etukäteen ja ilmoitimme, että voimme odottaa mainitun ajan. Ja aika myös piti.”
“Hyvä sijainti + autopaikka.”
“Ravintola oli täynnä, joten oletettavissa oli, että palvelu voi olla hidasta. Ilmaisimme tarjoilijalle, että meillä on vähän hoppu & laskun maksamma samantien ruoat saatuamme. Tarjoilija otti tämän TODELLA hyvin huomioon ja käyntimme oli ripeä, mutta silti rauhallinen. Ruokakin oli hyvää. Voin suositella!”
“Oli vähän turhan äänekästä (paljon porukkaa). Muuten tosi jees.”
“Meitä palvellut tarjoilija erittäin ammattitaitoinen, osasi suositella eri vaihtoehtoja”
“Sain tilattua annoksen, joka oli räätälöity minulle eikä tästä otettu lisämaksua.”
“Miestarjoilijamme oli aivan mahtava ja huomioi lapsia enemmän kuin kukaan missään muussa ravintolassa. Hänelle suurikiitos, 10 pistettä ja papukaijamerkki! :)”
“Mukava henkilökunta”
“Aina ilo asioida. Käyn usein ulkomaisten kavereiden kanssa ja aina olemme saaneet uskomattoman hyvää palvelua. Myös kaverit ovat sanoneet, että uskomaatonta miten hyvää palvelua Amarillossa on. Kavereita on ollut mukana Amerikasta, Afrikasta ja Euroopasta, eli otantaa on laaja :)”
“Ruoka ja palvelu”
“Jouduttiin odottamaan kauan tilauksen tekemistä. Meidän jälkeen tulleet asiakkaat huomioitiin paljon nopeammin. Tästä jäi kuva että meidät unohdettiin ja tarjoilijat vaihtuivat joka kerralla.”
“s kortti”
“hintalaatu suhde ei loistava. pieni annos isolla rahalla. lapsi jäi nälkäiseksi omasta annoksestaan. ehkä pelikortin kokoinen pala kanaa lapselle ja muutama ranskalainen. juomaa jouduttiin odottamaan todella kauan.”
“Hyvä ruoka, iloinen ja huumorillinen asiakaspalvelu.”
“Tarjoilijoilla oli kiire ja seurueemme joutui muistuttamaan ettei meidän juomia ollut tullut ollenkaan, mitä olimme odottanut noin vartti kakskyt min. Alkupalojen mukana unohtui antaa kosteusliinat sormien putsausta varten. Vessat olivat todella törkysen näköiset lisäksi käsipaperi ja saippua oli loppu. Tuntui hassulta että meitä palveli 3eri tarjoilijaa joista yksi joka toi alkupalat ei ottanut minkäänlaista kontaktia vaan pelkästään 'lätkäisi' alkupalat pöytään toivottamatta esim hyvää ruokahalua. Olisi ollut myös mukavaa saada kaikkien alkupalat samaan aikaan mutta yksi sai reilu 5min muiden jälkeen omansa. Lisäksi olisi toivonut että tarjoilija oma aloitteisesti tulisi kysymään saako olla lisää juotavaa. Ihmettelimme myös sitä että muihin pöytiin vietiin automaattisesti nachoja ja salsaa minkä 'talo tarjoaa', mutta meille ei tarjottu niitä.”
“Hyvän ruuan lisäksi ihan huiput tarjoilijat ja mahtava asiakaspalvelu!”
“Lapset huomioitiin todella hyvin. Tuli kaiken kaikkiaan tervetullut olo.”
“Brändimielikuva ei ole kovin hyvä.”
“Me tulemme Espoosta asti vaan syömään täällä aina välillä :)”
“Compared to restaurants on the Jumbo side, this restaurant closes later, giving me and my guests to eat dinner in a more leisurely pace.”
“1) Mukava tunnelma 2) Iloinen ja ystävällinen henkilökunta”
“Liian pitkällä, koska asun riihimäellä”
“Tarjoilija oli erittäin mukava ja kohtelias, harmi kun en muista nimeä voidaksen ilmiantaa tähden.”
“Palvelu oli kiitettävää ja ruoka hyvää”
“Ilmettä voisi jo päivittää”
“Palvelu oli erittäin hyvää josta annoin myös paikanpäällä kiitosta”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Erittäin huomaavaset jakohteliaat tarjoilijat.Hyvä ruoka ja juoma.”
“Tunnelma oli hieman meluisa, kaipaisin vähän rauhallisempaa ympäistöä.”
“Henkilökunta oli aivan mahtava ja meille tarjoillut nainen oli aivan ihana ja huolehtivainen vaikka ilta olikin todella kiireinen. Maistoin myös illan aikana parasta mansikkamargaritaa mitä olen koskaan suomessa maistanut! Siitä paljon plussaa. Mahtavaa asiakaspalvelua, ruoka oli hyvää ja tulen ehdottomasti uudestaan!”
“Ruuan odotus aika ehkä hieman liian pitkä, mutta onneksi meistä huolehdittiin hyvin koko odottelu aika.”
“Hyvät ruoat, ystävällinen henkilökunta.”
“Työntekijöillä on järkyttävä kiire, joudut välillä huutamaan jonkun ohi juoksevan työntekijän luokse. Henkilökuntaa on ihan liian vähän viikonloppuisin, stressi meinaa tarttua asiakkaisiinkin. Edellisellä kerralla eivät olleet muistaneet laittaa välineitä esille ja oli hankala saada työntekijä tuomaan haarukka ja veitsi vaikka ruoat olivat jo pöydässä jäähtymässä.”
“Omalla persoonallisella otteella sujuvasti toiminut tarjoilija. Vegehampurilainen ilmeisesti uudistunut, hyvä, ei niin tulinen kuin ennen!”
“Lisäkesalaatti hampurilaisen kanssa hieman liian pelkistetty.”
“Siellä on töissä ulkomaalainen mies jonka takia voisin vaikka joka päivä asioida siellä, hän on niin uskomattoman positiivinen ihminen ja niin oikeassa ammatissa!”
“Kun asiakkaita on paljon niin tuntuu että kohtelu on jotenkin epäreilua, välillä tuntuu että naamakertoimen mukaan menee palvelu välillä...”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja minulle jäi hyvä mieli onnistuneesta illasta.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä yleistunnelma.”
“Hyvä lokaatio, sekä hyvät pihvit & burgerit”
“Texicana chicken ei maistunut miltään, sekä vegwburgeri oli maullisesti pettymys”
“Ruoan maku, hinta ja sen sopivuus minulle. Mukava henkilökunta!”
“Henkilökunta ei ollut ihan täysin tehtävien tasalla, 'kysy lisää henkilökunnalta'-ruoasta ei kuitenkaan osattu kertoa koska annos oli ilmeisesti uusi. Maku oli kyllä hyvä, onneksi tuli ostettua 'sika säkissä'!”
“Ruoka, viihtyvyys, mielyttävä henkilökunta”
“Ruokien pitkä odotusaika!”
“Looseja liian vähän, useita pöytiä jotka sijoiteltu huonosti (en itse niihin menisi).”
“Paljon ihmisiä lauantai-iltana ja ruoat tuli silti ennätysajassa! Vautsi! Kiitos!”
“Ehkä hieman lattiat likaiset,tosin ymmärrettävää ruuhkassa”
“Yleisesti hyvä palvelu ja ruoka.”
“Hyvä asiakaspalvelu, ruoka tulee nopeasti pöytään ja on herkullista”
“Välillä on vaikea saada tarjoilijan huomio, en esim saanut tilattua uutta juomaa siinä vaiheessa kun juoma oli melkein loppunut.”
“Hyvä ruoka ja hinta-laatu-suhde”
“Kiireen takia? tarjoilija unohti juomatilauksemme”
“Iloinen ja positiivinen henkilökunta,”
“Ruokatarjontaa voisi kehittää... ylikypsäpossu ei ole enää niin maukas kuin aiemmin. Salaatti yms.. mautonta ja halpaa peruskamaa...”
“Hyvä sijainti ja ruoka.”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Perushyvä ruoka”
“Lounaalla ruokia joutuu odottamaan pitkään, noin tunti.”
“Sai ruokailla melko rauhassa vaikka ihmisiä oli paljon. Hyvä ruoka”
“Pitkät odotusajat”
“viihtyisä, siisti”
“hitaus”
“Ruokaa :)”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Henkilökunta todella ystävällistä ja rentoa. Palvelu oli erinomaista.”
“Meidän pöytämme oli hieman rauhattomalla paikalla käytävien risteyskohdassa keittiön vieressä. Tarjoilijat huutelivat toisilleen 'pöytämme yli'.”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä, huomioivat lapsenkin hyvin. Iso kiitos! Ruoka oli mautonta ja siitä puuttui vihreät kokonaan.”
“Mukavan rento paikka ja henkilökunta ammattitaitoista.”
“Viime kerralla en ollut ruokaan tyytyväinen. Perunat olivat melkein palaneita ja valkosipulia ei ollut annoksessa kun kaksi kynttä. Kana oli ok makuinen.”
“Miellyttävä henkilökunta, hyvä sijainti, loistava ruoka”
“melko joustavaa”
“Annokset olivat pieniä”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Loistava henkilökunta, ihana naishenkilö tällä kertaa. Super :)”
“Erittäin hyvä asiakapalvelu. Henkilökunta oli ammattitaistoisia, huomioivia mutta ei tunkeilevia. Jäi oikein miellyttävä tunne käynnistä.”
“Sijainti. Hyvä lounaspaikka, sujuva palvelu.”
“Ruoka oli hyvää”
“Musiikki oli liian kovalla”
“Burgerit rules!!”
“Lounasseteleissä on rajauksia. Ei voi käyttää useampaa.”
“Ruoka on todella hyvää”
“Lasten leikkinurkkaa vois vähän uudistaa ja parantaa. Olisi mukava tulla syömään kun lapsi viihtyisi ruoan odotteluajan leikkinurkassa. Myös muilla asiakkailla olisi viihtyisämpää kun lapset eivät turhaannu ja hermostu.”
“Henkilökunta oli iloista ja palveluhekistä”
“Ihanat työntekijät!”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa.Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoiset”
“Itseäni häiritsi annosten alta löytyvät käsipyyhe paketit.Annos taisi olla soft tacot tai vastaavat.Salaatin päällä myös turhan runsaasti erittäin tulisia jalapenoja vaikka annosta ei oltu mainittu tuliseksi.Löytyi vähän yllätyksenä”
“Huomioiminen ja asiakaspalvelu sekä ruoka”
“Olen paprikalle allerginen joten vaikeutta oli löytää kastiketta jossa sitä ei ole muuten kaikki kunnossa”
“Aivan loistava henkiökunta ja palvelu, hyvää ruokaa unohtamatta.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“Henkilökunnan erittäin hyvä palveluasenne! Ilmapiiri oli miellyttävä ja työntekijät hyväntuulisia, vaikka ilta oli jo pitkällä.”
“Tiskillä haisi (varmaan joku hana oli vähän vuotanut tai jotain läikkynyt tiskille), minkä seuraksena maksaessa pikkukärpäset pörräsivät tiskillä.”
“ihan perushyvä ruokapaikka”
“Tuolit ovat epämieluisia istua lihavalle ihmiselle”
“Haluan lähettää palautetta salin herrasmies tarjoilijalle, nimeä en muista, mutta mahtavaa asiakaspalvelua! Hän jäi istumaan yksinäisen herran kanssa viereiseen pöytään, puhui hänelle, kysele kuulumisia. Mulle tuli erittäin hvä miele tästä! Toisella alueella, naistarjoilija lähetti asiakkaan kanssa, asiakkaan ystävälle snäpin, jossa trjoilija lähetti suomesta, ja amarillosta terveisiä. Tämä oli ihana nähdä :)”
“Ainoa asia on vain se, että jos sinulla on kiire, niin Amarillo Flamingo ei ole parhain vaihtoehto. Syy ei ole mitenkään palvelussa, vaan hurjassa ihmismäärässä! Tsemppiä sinne! Huumorilla jaksaa! Terveisin Kokki :)”
“henkilökunnan iloisuus, energisyys ja tehokkuus”
“istuimme kohdassa josta tarjoilijat hakevat alkupalat, nachoja oli ympäriinsä ja tarjoilijoiden 'liikenne' aikamoista.. ks pisteen sijoitusta voisi ajatella uudelleen, oli hieman epämukavaa”
“Mukava ilmapiiri. Oli aivan mahtavat tarjoilijat ja aivan erityisen ruokailustamme teki sen, että reilu 4 vuotias poikani _ensimmäistä_ kertaa puhui ventovieraalle ja kyseessä oli Amarillon tarjoilijaneito.:)”
“Ulkomaalaistaustaisesta tarjoilijamiehestä jäi erittäin hyvä fiilis, en muista hänen nimeään. Tuota on asiakaspalvelu isolla A:lla! Olisin halunnut antaa hänestä palautetta esimiehelle jo poistuessani, mutta en esimiestä siinä löytänyt.”
“Ruokalista pysynyt muuttumattomana erittäin pitkään, mutta on Amarillo-ketjun yleinen ongelma.”