Amarillon juuret ovat syvällä Texasin sydämessä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota Sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Burgereita, fajitaksia, bolilloja, wingsejä ja muita herkkuja. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät ruuat”
“Meillä oli aivan huikea tarjoilija joka korjasi keittiön virheen ammattitaidolla ja aidolla hymyllä :) nimeä emme muista, mutta pitkä, nuori miespuolinen, tumma paksu tukka! Terkkuja vaan! <3”
“Ainoastaan se, että ravintolan salissa on aika pieni määrä asiakaspaikkoja. Laajennusta siis kehiin vaan! Asiakkaita riittää :)”
“Menusta löytyy kanansiivet ja niiden kappalemäärä on aivan utopistinen. 8 /kpl ja sitten seuraava on 24 /kpl. Tohon väliin pitäisi saada se 16 /kpl. Tämä olis asiakasystävällistä.”
“Mukava henkilökunta”
“Nuorekas/nuori ja ystävällinen henkilökunta.”
“Pitkä odotusaika päivällisaikaan, ainakin pe-iltana.”
“Siisteys, tuttu ruokalista, tasainen laatu”
“Hampuralisen kohdalla ei kysytty pihvin kypsyyttä. Puolisoni nachopaneroitu broilerifilee oli kuiva (tästä annoimme palautetta suoraan henkilökunnalle)”
“Mukava henkilökunta.”
“Ystävällinen henkilökunta, maittava ruoka.”
“Asiakaspalvelu toimi moitteetta ja ruoka oli hyvää. Ainoastaan tarjoilijan ja keittiön välillä oli kommunikaatio katkos, kun piti tulla gluteeniton ruoka niin tulikin gluteenillinen. Tarjoilija kyllä kävi antamassa heti palautteen ja siitä jäi hyvä mieli.”
“Aivan mahtava tarjoilija, huippu kerrassaan ????”
“Käytiin vaan juomassa irish coffeet”
“Tasapainoinen kokonaisuus”
“Tarjoilijan hyvä asenne ja ammattitaito.”
“Ruuhkan purku”
“Todella täynnä, liian vähän henkilökuntaa vaikka he olivat kyllä ystävällisiä. Tarjoilijat eivät ehtineet tuoda nopeasti juomia yms. Maksaminen oli hankalaa kun maksupääte reistaili.”
“Pöytävarauksemme oli kokonaan unohdettu. Juhlimme 60-vuotispäivää, tyttäremme oli hyvissä ajoin varannut tilan/pöydät ja kakun, kun kävin edellisenä iltana varmistamassa tiloja, tilaustamme ei löytynyt kuin ei löytynyt tilaamaamme syntymäpäiväkakkuakaan, vaikka tilaukset oli tehty hyvissä ajoin, tilaus löytyi lopulta kun myyjä sitä etsi aikansa mutta kakkua ei enää saatu koska se olisi pitänyt työntekijöiden hoitaa jo viikkoa aiemmin. Mutta juhlaruokailu onnistui koska onneksi kukaan muu ei ollut varannut samaista aikaa kabinetista. Seuraavan aamun työntekijä joutui turvautumaan luottoleipomoon jotta sai meille myös kakun, ei kylläkään sitä minkä olimme tilanneet. Luotto siihen että etukäteisvaraaminen pitäisi paikkansa kyllä horjui, ravintola olisi kyllä voinut jotain korvausta möhlimisestään antaa, niin olisi jäänyt hyvä mieli juhlijoille.”
“Aurajuusto majoneesi on parasta!!! Ruoka muutenkin todella hyvää”
“Hyvä palvelu. Ei liikaa melua. Ruoka tulee sopivassa ajassa.”
“Viihtyisä ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Työntekijät olivat erittäin mukavia ja ammattitaitoisia!”
“Ruoka on ollut aina ihan hyvää, mutta nyt minusta ruoka oli aiempaan maukkaampaa. Nopea ja ystävällinen palvelu, vaikka ravintola oli kokoajan ihan täynnä.”
“Viihtyisä ja tod. hyvää ruokaa”
“?”
“Hyvä ruoka”
“Ajoittain ruuhkainen ja äänekäs”
“God mat och kundvänlig betjäning”
“Erittäin hyvä palvelu, ystävällistä henkilökuntaa. Tarjoilija piti hyvää huolta palvelusta. Pöytä lötyi hyvin ja saimme olla kahden kesken”
“Ehkä annoksen hinta-koko suhde ei ollut ihan kohdallaan, liian pieni annos”
“Tarjoilijat rentoja ja ystävällisiä, ruoka ihan jees”
“Lauantaina ip oli jonoa eikä mahdollisuutta pöytävaraukseen. Ruoan saaminen kesti kauan, mutta se kerrottiin etukäteen. Hyvässä seurassa se ei haitannut, mutta muussa tapauksessa olisi ollut ikävää.”
“Pöytäämme tarjoillut tarjoilija oli AIVAN MAHTAVA! Harmittaa, ettei tarjoilijan nimi tullut mieleen, mutta hänen ansioistaan kokemus oli aivan loistava ja käynnin jälkeen hymyilytti koko päivän ajan. Kiitokset ulkomaalaistaustaiselle miestarjoilijalle!”
“Hyvä ruoka,siisteys,ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja tunnelma mutta kallis.”
“Kallis”
“Palvelu hyvä. Ruokalistat perinteisiä uutta tarvii. Tai laajempi mm kala.kasvis. lapset huomioitua”
“Perus rafla”
“Maistuva ruoka ja rento tunnelma :)”
“Usein ollut kovin ruuhkainen, minkä vuoksi ruokia joutunut hieman odottelemaan.”
“Hyvällä paikkaa, hotellihuone ja kauppakeskus vieressä. Hyvä ruoka ja hyvä hinta/laatusuhde”
“Jos kiire, niin joutuu odottamaan ruokaa”
“Mies tarjoilija ilmeisesti jokin vastaava oli erittäin ystävällinen ja huomio meidän pienempiäkin vieraita. :)”
“Henkilökunnan iloisuus ja asenne asiakkaita kohtaan oli iso plussa.”
“Hyvä ruoka”
“Tarjoilija oli tosi ystävällinen”
“Kiire, tarjoilijan huomion saaminen oli ajottain vaikeaa”
“Ruoka todella hyvää!!!”
“Ystävällinen palvelu”
“Piiiiitkät odotusajat”
“Siellä oli erittäin mukava mies tarjoilija joka oli huumorintajuinen ja piristi päivää.”
“Ruokalista oli supistunut aika lailla”
“Kiva ulkoasu”
“Ruoka oli aika raskasta ja rasvaista”
“Hyvä työporukka, joka huolehtii asiakkaista erinomaisesti. Jatkakaa samaan malliin. Terveisin, Vera Kettunen”
“Viihtyisä”
“Vähän joutui odottelemaan laskua”
“Sijainti hyvä”
“Vähän ruokavaihtoehtoja”
“Iloinen ja ystävällinen tarjoilija”
“Hieman meluisa”
“Burgerit”
“Ruoka oli hyvää”
“Siellä haisi hieman hiki..”
“Hyvä ruoka.”
“Tarjoilun hitaus.”
“Ystävällinen henkilökunta ja erinomaista ruokaa. Asiakasomistaja viinit olivat positiivinen yllätys”
“Ruuhkainen”
“Tunnelma on hyvä, ruoka erinomaista en näe mitään syytä miksi ei suosittelisi!”
“Vessat, lavuaari on melkeinpä sylissä pöntöllä istuessa.. Mutta pientä muihin huonompiin paikkoihin verrattuna.”
“Ruoka oli hyvää ja saapui melko nopeasti.”
“Palvelu, hymyilyä kyllä mutta asiat hoituivat heikosti. Alku nachot pääruuan jälkeen, juomat väärin, ei kysellyt mitään tai ollut lähistöllä että voisi pyytää tai tilata mitään lisää. Lasku maksukin onnistui vain tiskillä.”
“Tarjoilua itse kysyi että vaihdetaanko tulinen kastike pois, halusin vaihtaa muuta silti sain tulisella kastikkeella, hyvä että tarjoilua kysyi, koska en huomannut Liekin kuvaa aterian nimen kohdalla”
“Hyvä ruoka”
“Tarjoilija ei tuntenut listaa, kertoi myös sen ääneen että on vain käymässä täällä. Ravintola oli ihan täynnä ja meteliä isomman porukan tilauksen jättäminen oli haasteellista koska tarjoilija oli ”ihan pihalla””
“Tarjoilijat ovat aivan huippu mukavia ja osaavat hommansa. Siitä iso peukku. Ruuat ovat myös maistuvia.”
“Ainakin meidän viime kertaisen käynnin perusteella palvelu oli hieman hidasta. Kesti melko kauan ennen kuin saimme nachot pöytään ja juomia edes tilattua. Myös ruuan saamisessa kesti mielestäni normaalia pidempään. Kyseisessä Amarillossa kesti myös suhteellisen kauan ennen kuin meidän kanssa ovella jonottavia asiakkaita alettiin ohjaamaan pöytiin. Näihin toivoisin nopeutta. Muuten kaikki ok!”
“Kastiketta annoksessa jäin miettimään olisiko se ollut valmiskastiketta, että ei Amarillossa tehtyä, ei pippurikastiketta vaikka annoksen esittelyssä taisi niin olla. kastiketta jäin makustelemaan. sellaisen minäkin saan aikaan valmis pussi kastikkeesta, mutta maustan toki itse hiukan pippurilla ja persiljalla.”
“Hyvä ruoka”
“Annoksissa on usein joku pikku vika, mm. lihan kypsyys ei ole se, mikä tilatessa, tai ruoka on ehtinyt jäähtyä”
“Hyvä ruoka ja toimiva palvelu”
“Homma toimii ja ruoka on hyvää.”
“Hyvä ruoka, iloinen asiakaspalvelu, kohtuu hinnat”
“Ystävälliset tarjoilijat, hyvä asiakaspalvelu ja erinomainen ruoka. Lapsiin suhtauduttiin ystävällisesti ja heidät huomioitiin pöytään ohjatessa ( lähelle leikkipaikkaa).”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka”
“Jos ei ole asioimassa Jumbossa / Flamingossa, niin vastaavia ketjun ravintoloita löytyy lähempääkin.”
“Matkvaliteten hade blivit klart bättre sen senaste besöket.”
“Klart servitörer som inte länge varit på brancshen hade inte 'öga' i olika situationer. Vi höll ännu på att äta och direkt efter 'pilkkun' måste vi betala. Sade nog vänligen att jag äter helst först och betalar sen, har ju ännu 30 minuter på mig tills restaurangen stänger. Men detta passade inte servitören. Så vi betalade fakturan mitt i ätandet.”
“Miestarjoilija, joka meitä palveli oli nopea ja tosi ystävällinen, valitettavasti en katsonut nimeä, niin menisi kiitokset oikealle henkilölle”
“Useimmiten henkilökunta on miellyttävää. Hienoa on myös kuulla, että vieraskieliset asiakkaat saavat palvelun omilla kielillään.”
“Joskus palvelu on hidasta.”
“Tunnelma, siisteys ja asiakkaiden huomiointi”
“Välillä annoksia joutuu odottamaan pitkään”
“Ruoka oli hyvää, 'jokaiselle jotakin', mukava miljöö ja palvelu erittäin ystävällistä. Vierailu Flamingossa ja tässä ravintolassa on ollut jo vuosia osa talvilomaperinnettämme.”
“Ihana henkilökunta”
“Leikkinurkkaus muuten hyvässä paikassa, pöytiä lähellä. Mutta vaunut joutui tuomaan portaita pitkin kun niitä ei voinut jättää kauas, olivat ostoksia täynnä.”
“Ruoka on hyvää, henkilökunta ystävällistä ja odotusajat kohtuullisia”
“Hyvä ruoka, rauhallinen ilmapiiri ja mukava tarjoilija”
“Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa.”
“Tarjoilijat olivat erittäin miellyttäviä.”
“Tarjoilijoita oli todella liian vähän, pöytiin kesti saada tarjoilua ja heti alkuun tilattu drinkki tuli vasta reilusti pääruuan jälkeen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ystävällinen, iloinen ja aivan ihana henkilökunta. Taatusti hyvä ruoka.”
“Mukava henkilökunta (ainakin hän joka meitä palveli,nimeä en nyt muista)”
“Ravintola on mielestäni aika hintava/kallis”
“Hyvä ruoka ja juoma.”
“Voisi tulla kysymään maistuuko tai tarvitsemmeko jotain. Jälkiruoka tai lasku ehdotusta ei tulla koskaan kysymään, vaan aina joutuu huitomaan tarjoilijan paikalle (olen käynyt parin kuukauden aikana nyt useamminkin työreissujeni takia flamingossa). Lisäksi tarjoilija ei puhunut sanaakaan englantia, mikä on ravintolassa hyvin hämmentävää. Seurueessamme oli kaksi vain englantia tai saksaa puhuvaa henkilöä, joten jouduimme sitten itse tulkkaamaan tilauksen tarjoilijalle.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä.”
“Asiakaspalvelu. Tarjoilijamieshenkilö oli hyvin palveluhenkinen, rento ja mukava.”
“Ruoka. Tilasin lohta itselleni, kasviksilla. Ei todellakaan ollut hinnan arvoinen. Kasvikset oli suurimmaksi osaksi papuja, jotka eivät monellekaan sovi. Tämän kalliin annoksen jälkeen oli vielä nälkä, joten oli suunnattava vielä sushille.”
“Tarjoilija unohti tuoda juomat.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa, hyvä seurustelupaikka”
“Todella kirkkaat lamput pöytien päällä, jotka häikäsevät. Olisi tehnyt mieli laittaa valo kiinni tai saada siihen kunnollinen varjostin tai itselle lippalakki, jottei valo loista suoraan silmiin. Häiritsee tunnelmaa ja mm. Katsekontaktia ja keskustelua kanssaruokailijan kanssa. En aio seuraavan kerran istua ainakaan paikalle jossa vaalo loistaa liikaa silmiin, en tiedä onko Amarillo Flamingossa paikkoja jossa näin ei ole.”
“Ravintola oli täynnä ja selvästi henkilökunnalla kiirettä. päsimme pöytään kuitenkin heti ja meille kerrottiin jo ovella, että ruoan tulo kestää n. 45 min. Tämä oli erittäin hyvä, emme hermostuneet odottamisesta kun tiesimme tilanteen. Tarjoilija ilmeistyi pöytään heti ja saimme juomat ja nachot nopeasti. Myös alkuruoka tuli nopeasti. Suki oli erittäin ystävällinen tarjoilija. =) Pääruokakin tuli 35 minuutin jälkeen. Jäi loistava mieli tästä! Jos tarjoilija eii olisi sanonut tullessa mitään, olisin närkästynyt odottamisesta. Nyt odotukseni ylittyivät kun olin varautunut 45 minuutin odotukseen ja sain ruoan nopeammin. Loistavaa tilannetajua!”
“Hyvä ruoka”
“Aika vilkasta”
“Erityisruokavaliota noudattavan oli helppo muuttaa tilaus itselleen sopivaksi.”
“Vaikkei asiakkaita ollut kovin paljon (yhteensä ehkä max 15, joista osalla oli jo tilaus pöydässä), saimme odottaa kaverini kanssa ruokiamme yli 45 minuuttia. Ja kaverini sai väärän hampurilaisen.”
“Hyvä sijainti, lähes aina parkkihalllissa tilaa autolle ja ilmainen pysäköinti. Vaikka ravintolassa on hieman ruuhkaa silti ruoat sai nopeasti.”
“Yksi mies tarjoilija jäi mieleen ?? huumorintajuinen ja hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli riittävästi. Myös jälkirukaa oli reilusti ja oli maittavaa.”
“Kyllä ne tortillat ja siihen sopiva tex mex kastike maistuisi ennen varsinaista ruokaa, mutta ne ovat ilmeisesti teiltä poistuneet.”
“Meillä oli viimeksi käydessä hyvin kiireinen aikataulu ja vähän jännitti että kerkeekö syödä laisinkaan. Kyllä kerkes, oli niin ripeää palvelua kiitos ❤️”
“Yksinkertainen selkeä ruokalista, josta löytyy helposti maistuva ateria.”
“vaikka oli kiireaika niin annokset tulivat kohtuullisen nopeasti ja palvelu pelasi hienosti”
“Kiireestä huolimatta huomioitiin kaikki asiat.”
“Kiireen takia keittiö pystyi toimittamaan aterian 45 minuutissa. Liian suosittu ravintola❤️??”
“Tilava, paljon henkilökuntaa, eli nopea palvelu.”
“Hyvä palvelu”
“Perus hyvä ravintola, ruoka hyvää ja tunnelma sopiva.”
“-”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu, henkilökunta iloista”
“Mukava ja osaava henkilökunta.”
“hyvä raikas quesadilla-ruoka. Helposti saavutettavissa. Mukava myyjätär.”
“Lapsille lisää tilaa ja leikki vaihtoehtoja”
“Hyvä tunnelma, ystävällinen ja tehokas palvelu vaikka ravintola lähes täynnä, hyvä ruoka.”
“Ruoka oli mahtavaa”
“Aterimet puuttuivat pöydästä”
“Iloinen ja miellyttävä henkilökunta, joka toivotti tervetulleeksi ja varmisti että ruoka maistuu. Myös ruokalista monipuolinen.”
“Ei mitään negatiivista mutta possunlihasta voisi olla useampi eri ruokalajivaihtoehto.”
“Palvelu on rentoa ja aitoa, joka luo miellyttävän ilmapiirin. Ruoka on ollut todella hyvää joka kerta käydessämme.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, siinä erottuu edukseen”
“Vähän nuhjuinen alkaa jo olla (sisustus)”
“Perhe ystävällinen”
“Yleensä on hyvä palvelu, hyvä ruoka ja viihtyisä tilat.”
“Viimeksi kun kävin ensimmäistä kertaa minulle jäi nälkä. coleslaw salaatti oli lämmintä mikä minun tietääkseni pitäisi olla kylmää, ranskalaiset olivat hyvin kumiset. Tarjoilija unohti tuoda meille alkupala nachos chipsit (ilmaiset) sanoi tuovansa ja sen jälkeen sitä tarjoilijaa ei näkynyt.”
“Ihan kiva fiilis, keittiö toisi olla kuitenkin vähän ruuhkautunut. Kivoja annoksia kaikilla”
“Lista huonontunut paljon -90 luvulta. Enää ei löydy monia vaihtoehtoja joita haluaisin syödä.”
“Ravintolaan saapuessa kerrottiin arvio miten pitkä joutuisimme odottamaan ruokaa. Meille järjestettiin hyvä pöytä sekä huomioitiin alusta loppuun ja ruoka oli hyvää. Täydet pisteet meidän tarjoilijalle.”
“Nuori miestarjoilija oli ihan mielettömän hyvä asiakaspalvelija ja toi hyvän fiiliksen. Muutenkin meiltä käytiin kysymässä, että onhan kaikki ok.”
“Annoksen vihanneksiin ja esillepanoon voisi kiinnittää huomiota. Söin kana-katkarapufajitaksia. Sipulin sijaan enemmän paprikaa.”
“Helppo parkeerata”
“Hyvä palvelu, ok ruoka”
“Voisi olla ehkä vähän viihtyisämpi”
“Hyvä ruoka ja sijainti, bonukset”
“Laskun saamisessa kesti kauan, samoin annosten. Voi toki johtua ihan pätevistäkin syistä että annosten saaminen kesti, mutta harmitti että ihmiset jotka tulivat ja tilasivat meidän jälkeen, saivat ensin ruokaa. Olimme kahdestaan, tilasimme tutut annokset jotka usein tulevat nopeastikin. Lasten huuto ja juokseminen rasittavat.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija kertoi lapselle tarjottavasti jälkkäreistä mitä ei löytynyt listasta.”
“Tarjoilija oli mukava ja tunnelma oli rento.”
“Positiiviset tarjoilijat”
“Eräs työntekijä huolehti hyvin asiakkaistaan”
“Meidät vastaanottanut työntekijä huolehti meiltä ruokatilauksen jonka jälkeen hävisi, ruuat toi joku toinen tarjoilija ja saimme sitten ruokailun jälkeen aika kauan odotella että meidät huomioitiin että päästään maksamaan ja lähtemään ja senkin tuli hoitamaan aivan toinen työntekijä Vaihtuvuus aika suurta”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Miestarjoilijan ystävällisyys ja välittäminen”
“Kovaääninen naapuripöytä (iso seurue huuteli toisilleen kahden pöydän välillä)”
“Hyvä palvelu, tunnet itsesi tervetulleeksi ja koet, että asiointisi on ravintolalle tärkeää - sinusta huolehditaan hyvin.”
“Helppo tulla, mukava henkilökunta.”
“Sijainti ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta, sopii myös lapsille”
“Korkeat hinnat.”
“Tarjoilija !!!”
“Varmasti positiivisin/hyvätuulisin tarjoilija, johon olemme koskaan törmänneet :) Kertoi myös oman suosikkinsa listalta :)”
“Lähellämme oli melko äänekästä porukkaa juomassa. Tosin oli lauantai ilta ja olimme myöhään syömässä.”
“Erittäin ystävällinen ja työstään aidosti nauttivan tuntuinen, ammattitaitoinen tarjoilija.”
“En havainnut mitään tällä vierailulla”
“Palvelu oli superhyvää ja ystävällistä (myös 6vuotiaalle), saapuessamme tarjoilija varoitti että ruuan tulossa voi kestää puolikin tuntia mutta ruoka tuli vartissa, ruoka oli hyvää tuttua Amarillo-tasoa :)”
“Ei moitittavaa. Edellisen (luultavasti myös lapsiruokailijoita) porukan jäljiltä lattialla oli muutama ranskalainen johon onnistuin itsekin astumaan, mutta ei ollut häiritsevä poikkeama kun muutoin ilta sujui hyvin :)”
“Hyvä ruoka”
“Hidas ruuan toimitus”
“Meidän mies tarjoilija oli mahtava tyyppi, oikeassa työssä 10+ tälle kaverille lauantai illassa”
“Hinnat olivat hivenen yläkantissa ja annokset pieniä”
“Hyvä ketju. Hyvä ruoka. Siisti”
“Hyvä palvelu”
“Lasten leikkipaikan lattia oli tosi likainen!”
“Todella hyvä ruoka ja mahtava henkilökunta. Yleisilme myös omaa silmää miellyttävä.”
“Kabinetti, lasten leikkipaikka”
“Ulkomaalais-taustainen mies tarjoilija oli mahtava tyyppi. Otti asiakkaat ja varsinkin lapset erittäin hyvin huomioon.”
“Tarjoilija naiset näyttivät Helsinkiläisyytensä vahvasti. Ei katsota asiakkaaseen kun otetaan maksua, tämän näin heti kun istuimme pöytään. Ei hymyilytä. Ei katsota asiakasta silmiin. Huokuu negatiivinen asenne. Voisiko olla vähän iloisempi?”
“Viihtyisä ilmapiiri sekä hyvät ja sopivan kokoiset annokset.”
“Laskun saaminen kesti viime kerralla yli puoli tuntia, vaikkei ravintola ollut täynnä. Ilmeisesti oli tullut sekaannus, kuka tarjoilijoista tuo laskun pöytään.”
“Rento ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Stora portioner”
“Lång väntetid på maten”
“Tarjoilija kielsi heti kärkeen meiltä osan pöydistä koska olimme tulossa vain yhdelle oluelle, sen sijaan että olisi tiedustellut miten pitkään aiomme viihtyä. KassaTarjoilija ei tiennyt mikä on Amarillo mojito. ”Ehkä ihan tavallinen””
“KTS ed”
“Kaikki toimi muuten hyvin mutta ruokaa joutui odottamaan, annoksia oli valmiina tiskillä mutta niiden pöytään saaminen kesti turhan kauan.”
“Kts edellinen vastaus”
“Ruoka oli yllättävän hyvää!”
“Oli vähän vaikeaa saada tarjoilija ottamaan tilausta vastaan”
“Mahtava ja iloinen henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Ruoka-annoksemme oli turhan pitkään valmiina tiskillä, huomasimme sen koska istuimme annostiskiä vastapäätä.”
“Chicken pocket”
“Meitä palvelleella tarjoilijattarella ei paljoo hymy luonnostaan esiinny. Viimeiset 2 kertaa palvellut sama. Harmi, koska se on edullisin tapa saada asiakas hyvälle tuulelle.”
“Henkilökunta ystävällistä, siistiä, ruoka hyvää.”
“Rupeaa olemaan jo vähä kulahtanut sisustus, sekä ruokalista huonontunut verrattuna pari vuoden takaiseen.”
“Fajitas”
“Ruokatilaukset tulivat oudossa järjestyksessä, esim. Viereinen pöytä tuli meidän jälkeen tilaamaan ja saivat meitä ennen annokset.”
“Odotimme ruokaa aika pitkään. Henkilökunta olisi voinut informoida tilanteesta paremmin.”
“Mielyttävä paikka”
“Tarjoilija hymyili”
“RuokaTilaus kesti tunnin! Liian pitkä aika. Ruoka-annos oli pieni.”
“Amarillon ruokalista”
“Henkilökunta ei havainnoinut asiakkaita, keskustelivat keskenään tai puuhasivat jotakin muuta. En ollut ainoa asiakas, joka jäi huomioimatta. Oliko työntekijöiden välillä jotain skismaa?”
“Hyvää ruokaa ja mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Hyvä palvelu, iloinen henkilökunta, myös muut kuin oma tarjoilijatar, hänellä oli palveluasenne kohdallaan. Jäi hyvä mieli. KIITOS!”
“Mukava tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Henkilökunta kävi tiskillä keskustelua siitä miten hommat hoidettiin ja välillä se kuului liian selkeästi pöytään missä istuimme. Riita/tiuskiminen ei lisänny positiivista tunnelmaa.”
“burgereiden pihvit oli 'medium' ja sitä olisi voinut kysyä asiakkaalta että millä kypsyysasteella pihvit halutaan. kun en koskaan ole kuullut puoliraasta jauhelihapihvistä niin tuosta kannattanee kysyä asiakkaalta eikä olettaa.”
“Todella hyvä tarjoilija! Miespuolinen ulkomaalaistaustainen, muisti koko porukan tilaukset ulkoa vielä tuntia tilaamisen jälkeenkin! Sai olomme tuntumaan erittäin tervetulleelta.”
“Kävimme päivällisellä juuri ennen elokuvia ja kerroimme tästä henkilökunnalle. Ruoka saapui kerrotussa ajassa huomioiden erikoisruokavaliot.”
“Viikonloppuisin tuntuu olevan pöydät täynnä.”
“Hyvä ruoka ja asiakkaan huomioiminen!”
“Kitchen”
“Small portion, early it was bigger”
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta. Osaava ja asiantunteva.”
“Ruuhka-aikoina pöydät vähissä.”
“Hyvällä paikalla ja sopivasti auki.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja juomaa. Reilun kokoiset annokset ja ystävällinen palvelu. Miellyttävä tunnelma ja sisustus.”
“Lounasaikaan ei onneksi joutunut hirveästi odottamaan vaikka ihmisiä oli liikkeellä. Palvelu oli ystävällistä”
“Ruoka”
“Pitkä odotus ruuan saamisessa”
“Lasten leikkipaikka”
“Ruoan taso laskenut vaikka samalla hinnat ovat aikabkorkeat. Palvelun taso selvästi pudonnut.”
“Henkilökunta”
“Kasvisruoka oli ihan poikkeuksellisen hyvää. Maut olivat kohdillaan. Olin ihan etten sanoisi haltioissani makujen harmoniasta. Suosittelen ehdottomasti.”