Hola Amigos!

Poikkeusaikana 8.-18.4. Annokset mukaan Flamingon Amarillosta!

Tilaa numerosta +358503884545 ja nouda ravintolasta tai tilaa Foodoran kautta herkut kotiovellesi tästä

Ma-To 16-21

Pe-La 15-22

Su suljettu

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rentoa ja mutkatonta palvelua”
“Paras amarillo missä olen käynyt.”
“"Suurin miinus tulee siitä, että korona rajoituksia ei huomioitu, etenkään silloin kun paikalle alkoi ilmaantua enemmän asiakkaita. Loosseihin annettiin ihmisten mennä vaikka olisi ollut tilaa levittää koko ravintola alueelle ihmisiä, nyt asikaskunta pakkaantui kohtuu pienelle alalle. Näin katson, että tässä ei huomioitu asiakkaiden ohjeistuksessa tätä seikkaa ja tämä latisti kyllä sitä parhainta tunnelmaa tässä ravintolassa, oisin kuvitellut, että joka toinen loossi olisi käytössä, tällöin siinä olisi varmistettu riittävä etäisyys asiakkaiden välillä."”
“Hyvää ruoka”
“Joka kerta ollut kuitenkin vierailun arvoinen.:)”
“"Tilasimme ruokaa Amarillosta hotellihuoneeseen. Tilaus sujui helposti ja ruoka tuli niin nopeasti että olimme ihan yllättyneet, kuinka nopeasti. Annokset oli hienosti asetettu ja ruoka herkullinen. Kiitos Amarillo Flamingo. "”
“Alkupala ruuat todella pieniä ( Mozzarella tikut ja kanan siivet) . Ja asettelu mäkkärin ruuan tasoa”
“Ihan hyvä kokemys ja hyvä sijainti.”
“Todella mukavat tarjoilijat ja hyvä ruoka!”
“Baras burger don ama”
“"Asiakaspalvelu oli erinomaista! Henkilölunta kuuli, että lapsellani on syntymäpäivä ja hänelle tuotiin alkoholiton drinkki. Lapseni oli erittäin onnellinen tästä ja sanoi,että ravintola on hänen lempipaikkansa. Ei mitään huonoa sanottavaa!"”
“"Sijainti, hyvä ruoka, perus hintataso"”
“"Kaikki muu oli hyvin paitsi jälkiruoaksi tilattu creme brulee, joka oli hapanta"”
“Covid aikana toimi palvelu hyvin”
“"Jostain syystä tarjoilijamme vaihtui useasti, nelisen kertaa, koimme sen hiukan oudoksi. Pihvin kanssa oleva ”spessu” coleslaw ei maistunut mutta pääosin pihvi oli todella maistuva. Ystäväni pihvi oli aika sitkeähkö. Chorizomaustevoi oli aivan mahtava, pidin paljon! Joku tarjoilijoista jäi positiivisesti mieleen, nuori nainen tummatukka, nimeä en hoksannut valitettavasti."”
“Hyvä ruoka”
“Palvelu oli hyvää ja ystävällistä sekä ruoka oli erittäin hyvää!”
“Helposti saavutettavissa”
“Hyvää ruokaa ja ihana henkilökunta”
“Kaikki toimi putkeen”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilijamme oli aivan ihana”
“Minulle tuotiin ensin väärä juoma ja laskussa oli väärä hinta juomasta. S-card menu on vaatimaton”
“Oli niin hyvä ruoka.”
“Aika kallis mutta muuten hyvä.”
“"Ainoa ""miinuspuoli"" oli se, että toivoisin, ettei asiakkaat pääsisi istumaan ravintolassa niin lähekkäin korona-aika. Henkilökunta voisi ohjata asiakkaat pöytiin mahd. pitkään tai ottaa osan pöydistä pois käytöstä. Menimme heti ravintolan avauduttua ja tilaa olisi ollut paljonkin, mutta meidän välittömään läheisyyteen asettui kolme seuruetta."”
“Vantaan ympäristössä ei juurikaan ole ruokapaikkoja”
“"Henkilökunta, ruuan laatu. "”
“Henkilökunta oli loistavaa”
“"Meidät huomioitiin koko ruokailun ajan. Todella iloinen ja ammattitaitoinen pavelu, sekä ruoka oli hyvää!"”
“Ravintolassa oli rauhallinen tunnelma. Kaikki työntekijät olivat todella kivoja ja ottivat meidät huomioon koko ajan. Ruoka oli oikein hyvää ja lapset viihtyivät myös hyvin.”
“Todella hyvää ruokaa ja ammattitaitoista porukkaa!”
“"Sijainti hyvä, palvelu hyvää.Lista hieman suppea. "”
“"Monipuolinen ruokalista, suhteellisen edullinen hinnasto, helppo tulla. Pöytien etäisyydet voisivat olla näinä aikoina pidemmät. Nyt pöydät ovat melko lähekkäin, mikä hieman harmitti."”
“"Tarjoilija Marino oli loistava, sai meidät tuntemaan itsemme tervetulleiksi, palvelu oli todella loistavaa, huomioi meidät joka käänteessä. Hän oli myös iloinen ja selvästi nautti työstään! Ruokalista oli harmittavaisen suppea, mutta alkuruuista rakensimme maistuvan kokonaisuuden."”
“"Ruoka on hyvää ja henkilökunta olivat ystävällisiä. Hinta ehkä hieman iso siihen nähden minkälaista ruoka oli, mutta maistui kuitenki hyvältä. Ruokalista oli osittain myös hieman yksitoikkoinen, pääosin grilli ja hampurilaisruokia, eli valikoima olisi voinut olla hieman kattavampi"”
“Kaikin puolin hyvää palvelua ja ruoka varsinkin maistui erittäin hyvin”
“Hinta-laatu hyvä. Ruoka maistui myös lapsille.”
“Henkilökunta oli osaavaa ja mukavaa kiitos siitä!”
“"Ihana tarjoilija, ruoka tuli nopeasti ja oli maittavaa. Hinta-laatusuhde on hyvä ja valikoimaa on runsaasti jokaiseen makuun. "”
“Tarjoilija oli kiireisen oloinen ja hieman välinpitämättömän tuntuinen. Ravintola oli täynnä vaikka korona aikana pitäisi olla väljempää.”
“"Ruoka ei ollut maistuvaa, oli liian tulista ja kuivaa. Viini hyvää ja kaikki muu toimi hyvin."”
“Kohtelias/ammattitaitoinen tarjoilija ja hyvä ruoka”
“Hyvä kokemus. Tasaista Amarillo-laatua.”
“"Peruskivapaikka, suosittelen niille jotka pitävät hampurilaisista ja hinta-laatusuhde hyvä. "”
“"Korona aikana, oli epämukavaa, että koko ravintola oli niin tupattu täyteen."”
“Kaikki toimii oikein hyvin ja ruoka tulee nopeasti”
“Ruoka on hyvää ja palvelu ammattitaitoista”
“"Ruoka on hyvää, henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista sekä miljöö viihtyisä (joskin yleisilme on jo hieman kulunut). "”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää! ja ruoka ja juomat erinomaisia”
“Hyvä ruoka ja kiva tunnelma”
“"Aina ihana ja ystävällinen henkilökunta. Ihanasti otettiin lapset huomioon. Varsinkin tarjoilijanamme ollut Mario (?). Hän on aivan super, varsinkin lasten kanssa. Ihanaa, että pieniä ihmisiä jaksetaan huomioida, lapsille usein juuri ne pienet asiat riittävät ja jäävät mieleen."”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu. "”
“Hyvä ravintola ja helppo tulla”
“Jos haluaa peruspöperöä niin hyvä.”
“Kaikki toimi hyvin ja riittävän npeasti. Jäi hyvä tunne”
“"Harvemmin kukaan tutuista käy siellä päin, mutta mikäli joku on menossa Flamingo Spa:han, vinkkaan Amarillon, koska se vaikutti paikan ravintoloista parhaalta kasvissyöjälle."”
“Ammatillista toimintaa ja erittäin hyvä henkilökunta ❤️”
“Hyvää paikkaa!”
“"Ravintola oli todella siisti. Meidät huomioitiin ja palvelua saimme hyvin. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odottaa ja juomatkin saimme nopeasti. Lasten kanssa syömässä olleita nämä ovat tärkeitä, koska lapset eivät kauaa jaksa odottaa, varsinkaan alle kouluikäiset. Pöytävaraus onnistui netissä myös hyvin ja ruokalista selkeä, joten olimme ruoat katsoneet jo valmiiksi. Niin kiva ja ammattitaitoinen henkilökunta, kävi kyselemässä maistuuko ruoka ja tarvitsemmeko lisää vielä jotain, että kerrankin annoin tippiä enemmän mitä normaalisti. Asioimme varmasti uudelleen kunhan taas siellä päin liikumme."”
“"Kolkko tunnelma jäi, kaikuu ja puheet kantautuvat ovi aukolta ikkunaseinälle saakka."”
“oikein ihana palvelu ja nopea vaikka oli ruuhkaa”
“"Toki tämä poikkeus aika määrittää asioita jolle asiakas ei mitään voi. Henkilökunnalle iso kiitos olette ammatti ihmisiä ja juuri sen vuoksi käyn mieluiten teillä, kun valitsisin toisen ruoka ravintolan. "”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka, rento meno, kaikki siistiä."”
“Hyvä ja helppo asioida”
“"Meidän tarjoilija Marino oli tosi kohtelias, ystävalinen ja ammatilinen. Olimme perheen kanssa 2 aikuinen ja 4 lasta. (9v, 2x 11v, ja 13v) . Ruoka oli hyvää paitsi minun alku ruoka (scampi pil pil) oli raakka. Tarjoilija tuo uusi, ja se oli myös raakka, parempi muutta vielä raakka. Kun se oli Ystävän Päivä, en halunut tehdä iso juttu, muuta olisi hyvää jos ravintola tarkistaa uunin lämpotila tai kuinka kauan ne pitää olla uunissa. ""Raw shrimp is a big NO NO in restaurant industry."" Kiitos. Luisa"”
“"Perusravintola, ei yllätyksiä eikä pettymyksiä"”
“"perusvarma valinta, ei mitenkään erikoinen vaan odotetun varma valinta. "”
“"Ruoka ihan hyvää, kaikessa kesti mutta ravintolassa oli toki paljon porukkaakin. Annokset saisivat olla suurempia ja asiakasomistajaviinejä olisi kiva saada ostettua myös laseittain."”
“"Yleistunnelma on Amarillossa aina viihtyisä, ja henkilökunta todella ystävällistä. Saan aina hyvää ja asiallista palvelua ja tunnen olevani tervetullut ravintolaan. Vierailimme poikaystäväni kanssa Flamingon Amarilossa ystävänpäivänä, ja vaikka olimme unohtaneet varata pöydän, tarjoilia ilmoitti iloisesti että mahdumme silti juuri sisään. Siitä huolimatta että ravintolassa oli paljon ihmisiä ja siellä oli varmasti kiire, kaikki meitä palvelleet henkilöstön jäsenet olivat ystävällisiä eivätkä antaneet kiireen näkyä toiminnassaan. Kiitos heille, tulemme varmasti uudelleen! :)"”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja pitivät huolen meidän tyytyväisyydestämme. Ruoka oli maittavaa ja se valmistui nopeasti”
“"Amarillo Flamingo on työporukan suosikki paikka. Lauma aika kovaäänisiä ja ilosia naisia herättää huomiota vaan Amarillon tunnelmaan mahdutaan hyvin, koskaan ei ole tullut tunnetta, että saatais hävitä muualle metelöimään. Amarillo on itsekin tunnelmaltaan hersyvän tunnelmallinen ❤"”
“Palvelu ystävällistä ja huolehtivaa.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu sujuvaa”
“"Ihan loistopalvelu. Tarjoilijan nimeä en muista, mutta hän oli sopivasti läsnä koko lounaan ajan. "”
“Porukkaa oli paljon. Keittiössä ei ollut käytössä maskeja tai visiireitä kaikilla. Maksamisessa kesti aikaa. Kasvisvaihtoehdot vähäisiä”
“"Tarjoilijana Super ystävällinen albanialainen tarjoilija. Loistava, humoristinen palvelu :) "”
“"Mukava henkilökunta, ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti. "”
“"Viihtyvä paikka, hyvä ruoka ja plvelu"”
“Vietimme synttäreitä ja sankari huomioitiin todella hyvin ja tunnelma oli todella mukava”
“Ruoka oli hyvää ja annos räätälöitiin toiveideni mukaiseksi”
“"Ravintola on muuten erittäin hyvä, mutta hintataso on n. 10-15% liian kova."”
“Kaikki sujui ja ruoka oli todella hyvää.”
“Ruokalista oli hyvin suppea. Liian vähän vaihtoehtoja”
“"Mahtava tarjoilija, täyden kympinnasiakaspalvelya ja huomiointia Marino nimiseltä työntekijältä, hyvät ruoat, todella nopea palvelu keittiöstä. "”
“Lapsien mielestä huippuhyvät burgerit ja kiva kokemus Tosi maistuva vegaaninen burgeri itsellä i”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“"Vedestä laskutettiin erikseen siitä ilmoittamatta, vähän ihmeellinen fiilis jäi kun se tuotiin pöytään sitä pyytämättä ja perään laitettiin lasku. Mielestäni olisi pitänyt kertoa siitä, että se maksaa. Lähinnä ongelma on siis se, että tuli fiilis että se oli jemmattu laskuun ja asiakas ei sitä välttämättä huomaisi. Lisäksi olisi voitu sanoa, että ruokia saa odottaa yli 50min niin olisi voitu miettiä jotain alkuruokaa, eikä lopuksi kysytty haluammeko tilata jälkiruokaa sen takia menimme viereiseen kahvilaan tilaamaan jälkiruuan. Aikaisemmin mielestäni palvelu on ollut parempaa. Lisäksi tilaamamme Sprite oli huonon makuista ja tarjoilija ei tiennyt miksi maku oli huono ja oli siitä samaa mieltä. Tähän tarjottiin tilalle cokista samaan hintaan, olisi ehkä ollut asiallista tarjota pientä hyvitystä siitä ettei saatu sitä mitä tilattiin. "”
“Kaikki oli niiiiiin kohdallaan.”
“Palvelu on aina ollut ystävällistä ja ruoka hyvää”
“"Meitä palvellut henkilö oli aivan mahtava! Hän on selkeästi oikeassa ammatissa, pelkästään hänen takiaan voisin tulla uudestaankin käymään teillä. Hyvä tunnelma ja palvelu kaikenkaikkiaan!"”
“"Kaikinpuolin mukava illallinen, viihtyisä paikka"”
“Ruoka oli erittäin hyvää sekä asiakaspalvelu.”
“Homma toimii mutkattomasti. Mukava ja sujuva palvelu.”
“"sain ruokaa, vaikka keittiö oli jo kiinni"”
“Meitä palveli Marino ja palvelu oli loistavaa ja erittäin ystävällistä. Juhlistimme siskoni synttäripäivää ja parasta oli kun tunnelma oli rento ja iloinen. Ruoka tuli nopeasti ja oli todella herkullista.”
“Oli todella hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Saimme odottaa aika kauan extra tuolia joka pöytään luvattiin tuoda.”
“Hinta-laatusuhde hyvä”
“Henkilökunta erittäin ihana!”
“Positiivinen yllätys oli listan vegaaninen salaatti. Hyvä kokonaisuus jota selkeästi vähän mietitty.”
“Hyvä palvelu ja ruoka maistui Olut valikoimaa voisi laajentaa”
“Olen vieraillut Amarillossa muualla ja olin TODELLA yllättynyt positiivisesti. En osannut odottaa tällaista. Ruoan sekä palvelun taso ylitti odotukseni moninkertaisesti. Kokemus oli täysi 10 koko perheelle. Kiitos tästä.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja teki käynnistä mieluisan.”
“Hyvä palvelu ja maittavat ruoka ja juomat.”
“Lapsille voisi lisätä listaan jonkun kasvis/vegaanivaihtoehdon. Saatiin kyllä kivasti tilattua muu pihvin lapselleni. Muu pihvi on todella hyvä.”
“"Tarjoilu sujui hyvin, vaikka meitä oli 10"”
“"Ihan kiva ravintola ja hyvä ruokalista, mutta ruoka oli vähän pettymys. Tilasimme fajitasia ja se tuotiin metallitarjottimella ja oli kylmää melkein heti. Aiemmin fajitas on ollut parillalla, ja tämä paljon parempi tapa. "”
“Mukava ja mutkaton paikka”
“"Hyvä ruoka, hyvä hintataso ja mukava henkilökunta."”
“Helppoa”
“"Laskut meni vähän sekaisin, mutta homma hoidettiin ammattimaisesti ja palvelu kaikenkaikkiaan oli erittäin hyvää. Olen itse palvelualan ammattilainen ja arvostan tätä suuresti. Tullaan uudestaan!"”
“Aika perus ravintola. Ei sytyttänyt eikä vihastuttanut mitenkään.”
“Monipuolinen”
“Kaikki toimi erinomaisesti ja hamppari oli hyvää”
“"Ihan perushyvä, ei mitään erityistä. Sopi tähän tilanteeseen hyvin kun tulimme suoraan kylpylästä. Tosin hinta/laatusuhde ehkä hieman kallis. Todella suolainen ruoka ja palvelu oli aika heikkoa eli jouduimme odottamaan aika kauan että saimme tilata samoin jouduimme odottamaan että sain maksaa."”
“"Erittäin mukavat tarjoilijat, etenkin meitä palvellut albanialainen herra."”
“Tuttu paikka!”
“"Perusruoka hyvää, annokset sopivan kokoisia. Ehdotus, että alkupaloihin olisi tilattavissa dippilautanen, pari mozzarellatikkua, sipulirenkaat, cheddarjalopeno ja nachoja parilla kastikkeella ?????? Kahdelle jaettavaksi. Toimisi!!!!"”
“"Hampurilaispaikkana luotettavaa, hyvää tasoa. Eräs ongelma toistuu lähes kaikissa ketjuravontoloissa: jos ei ole valmis tilaamaan oikopäätä tullessaan, seuraavan kerran tilausta tullaan kysymään liian pitkän ajan kuluttua. "”
“Asiakaspalvelu oli todella sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Hyvät ruoat ja palvelu”
“Rento ja mukava paikka”
“Ruoka oli hyvää”
“Aina mukava henkilökunta. Alkoholijuomia ostaessa harvemmin kysytään henkkareita vaikka olen selvästi alle 30 vuotias. Ruokalistassa on huono valikoima mutta ruoka muuten on todella hyvää. Laskun saanti on yleensä aikaa vaativaa.”
“Kaikki toimi niin kuin pitää”
“Meitä palveli Marino niminen tarjoilija joka on kyllä löytänyt itselleen oikean ammatin. Kaveri takasi koko porukan viihtyvyyden ja hoiti siinä sivussa työnsä ammattitaidolla. Tarjottiinpa talon puolesta päivä sankarille jopa mansikka drinkki. Kiitos paljon!”
“Kaikki sujui hyvin vaikka ravintola oli täysi.”
“"Jos yöpyy hotelli Flamingossa, ehdottomasti suosittelen käymään Amarillossa :)"”
“Täysi ravintola ja palvelua pöydässä sai odottaa”
“Ravintolaan on helppo tulla ja se on minulle tuttu paikka.”
“"Amarillo Vantaa flamingossa on aina ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka ottaa asiakkaan vastaan yksilönä. Henkilökunnan suosittelema ruoka/juoma on aina osunut nappiin ???? koska tämä ravintola on parhain, pieni ruuhka ei haittaa yhtään. Hyvää ruokaa jaksaa hetken odotella"”
“Nopeaa ja helppoa”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti ja loistava henkilökunta.”
“Se on kaukana niistä paikoista missä asumme.”
“Hyvä asiakaspalvelu :)”
“Hyvä pqlvelu. Ja ihan hyvä ruoka hinta/laatu suhteeltaan”
“"Todella huonosti oli erikoisruokavalioita tarjolla. Menussa huonot merkinnät. Luki vain laktoositon mutta ei ollut täysin maidottomia. Lisäksi gluteenittomia oli huonosti tarjolla ja ruoista tehtiin gluteenittomia jättämällä jokin osa-alue pois, ja se sattui sitten olemaan koko annoksen kannalta tärkeä seikka. "”
“"Perus hyvä, helppo paikka lasten kanssa. Omaan makuun ruoka hieman tylsää."”
“Shoppailun lomassa kiva mennä.”
“Hiukan tyyristä mutta hyvä palvelu näin korona-aikanakin.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Johanna huomioi sekä isomman porukan, että yksin istuvan baariasiakkaan varman ammattitaitoisesti."”
“Aina luotettava ruokavaihtoehto. Toki Ribsejä tuli vähän ikävä kun niitä ei enää löytynyt listalta.”
“Kokonaisuudessa mukava paikka.”
“Hyvä palvelu ympäri vuorokauden”
“Todella hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma ok”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ensiluokkaisia”
“Varma paikka kun haluaa syödä hyvin”
“"Ystävällinen, osaava henkilökunta ja hyvältä maistuva ruoka. "”
“"Perushyvä ruoka, amarillossa yleensä tietää, että sitä saa mitä tilaa ja annokset ovat samanlaatuisia kaikissa ravintoloissa. Palvelu pelasi hyvin vierailuni myöhäisestä ajankohdasta huolimatta, keittiö oli juuri menossa kiinni nimittäin. Ruoka tuli nopeasti ja kerkesin syödä rauhassa ennenkuin ravintola sulkeutui. Olin ehkä hieman pettynyt fajitaksien esillepanoon, niitä oli vaikea nauttia suurelta tarjottimelta, jossa kuuma liha jäähtyi hyvin nopeasti ja lientä oli joka paikka täynnä. Maku oli kuitenkin hyvä. "”
“Olen kaikin puolin todella tyytyväinen.”
“Kaikki meni ihan hyvin.”
“"Palvelu hyvää, ruoka maittavaa ja tarjoilija oli todella asiakaspalvelu henkinen ja teki kokemuksesta miellyttävän "”
“"Palvelu äärimmäisen hyvää, annokset olisivat saaneet olla ehkä isompia. Kuitenkin alkuruuan kanssa oli tarpeeksi. Erityiskiitos Nealle loistavasta asiakaspalvelusta. "”
“Laadukkaaseen palvelun ja ruoan tasoon voi aina luottaa.”
“Mukava palvelu ja henkilökunta”
“Ravintolassa asioiminen oli sujuvaa”
“"Saimme ystäväni kanssa äärettömän hyvää asiakaspalvelua. Harmikseni en muista hänen nimeänsä, mutta teki meihin erittäin lähtemättömän vaikutuksen."”
“Hyvää ja nopeaa”
“??”
“"Palvelu oli hyvää. Erityiskiitos tarjoilijlle, joka oivalsi tarjota uusi nugetteja lapselle, jonka nugetti oli pudonnut lattialle. Tarjoilijan pelisilmä pelasti päivällisemme. "”
“Tarjoilijat oli ihania ja ruoka tuli nopeasti. Lapsiystävällinen ravintola.”
“Perushyvää palvelua ja laatua. Sattumalta viimeksi asiakaspalvelussa oli pulmia kuten tilaukseni oli unohdettu vaikka sitä oli nimenomaan suositeltu.”
“Vantaan paras ravintola!”
“Korona vaikutti kokonaisfiilikseen.”
“Miellyttävä kokemus kaikkineen. Alkudrinkit kestivät tosi kauan. Ehkä unohtui tai jouluaaton takia oli ruuhkaista.”
“"Perushyvä menu, ravintolan ilme ok - suositus tulee henkilökunnan ystävällisyydestä ja palveluhalukkuudesta."”
“Nopeaa tarjoilua ja erittäin maukasta ruokaa”
“Todella hyvät burgerit. Miellyttävä tarjoilija ja tervetullut olo vaikka korona rajoitteet eivät sallineet alkoholi myyntiä ja paikka suljettiin aikaisin.”
“Tarjoilijoilla vaikutti olevan hirveä kiire.”
“Hyvä ruoka”
“Perushyvä rafla”
“Hyvä ruoka ja muutenkin hyvä fiilis”
“Hyvä ruoka”
“Sain nauttia tilaamani juoman rauhassa.”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Mukava tunnelma. Ystävällinen henkilökunta.”
“"Oma ruoka-annokseni hinta/laatusuhde oli surkea. Kanasalaatti oli todella pieni ja mauton, pienempi kuin yleensä, joten nälkä ei lähtenyt. Annokset hinnakkaita, mutta ruokaa välillä turhan vähän. "”
“Tosi hyvin kaikista. KIITOS.”
“Maksaminen kesti. Kasviksia olisi saanut olla annoksessa enemmän”
“Suosittelisin”
“Hyvä ruoka ja aivan ihana tarjoilija!”
“"Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilijasta jäi huono vaikutelma. Tuntui, että hän yritti kiirehtiä meidät pois ravintolasta ja toi väärän tuotteen. "”
“Viime kerralla palvelu oli oikein mahtavaa! Hampurilaisen sämpylät ovat todella kovia.”
“Ruoka on korkeintaan keskinkertaista. Valitsemani kanatasku tms? oli erittäin hankala syödä. Ruoka on usein lämmöltään haaleaa. Palvelu oli mukavaa.”
“"Hyvä palvelu, ruoka tuli sopivassa ajassa ja maistui hyvälle."”
“Asiakaspalvelu oli toimivaa ja tarjoilija ihana! Hän suositteli meille ruokaa ja ruokailun päätteeksi ehdotti meille glögi lasillisia. Glögi oli erittäin hyvää ja ruoat ja alkuruoat myös! Pidin kokemuksesta ja aion palata ravintolaan uudelleen! :)”
“Oikein hyvin palveleva ravintola kaikkein ikäisille”
“"Korona aika suoraan meissä kiinni istui toinen porukka. Joka näin korona aikana ei meistä ollut sopivaa ja se pilasikin koko tunnelman kun molemmat miettivät asiaa koko ruokailun, koska omaan perheeseen korona on iskenyt pahimman kautta ja näin pelko tautia kohtaan on kova. "”