AMARILLO FLAMINGO AVAA OVENSA JÄLLEEN 1.6.2020 klo 16! 


Emme malta odottaa, että pääsemme jälleen palvelemaan teitä, meidän ihania asiakkaita! Lisäksi, meidän upea kesäterassi on viittä vaille valmis. ❤️


Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta ravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota.


Viikolla 23 (1-7.06) olemme auki seuravasti:
Ma: 16:00-22.30 Keittiö avoinna klo 16-22.
Ti-to: 11-14 ja 16-22.30 Lounas on tarjolla klo 11-14. Keittiö avoinna klo 22 asti.
Pe: 11-22:30. Lounas on tarjolla klo 11-14. Keittiö avoinna klo 22 asti.
La: 12-22:30 Keittiö avoinna 12-22.
Su: suljettu

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käynnistä jäi hyvä mieli”
“Kts lopusta”
“Kaikki asiointi/palvelu sujui hyvin. ??”
“Erinomainen palvelu ja ruoka sopivasti hotellin kainalossa.”
“Ravintolassa tuttu ja turvallinen lista, ei kovin vaihtuva mutta ihan laadukas. Tosin bataattiranskalaiset oli vaihtuneet lohkoihin, eivätkä olleet yhtä hyvät kuin ranskalaiset!”
“Olen pitänyt Amarillosta kovasti ja aina arki vapaalla loinastimme siellä. Nyt oli systeemi muuttunut: jouduimme odottamaan tiskillä vuoroamme tilata kauan. Ennen tilaamisen odottaminen pöydässä oli jo osa mukavaa ravintola kokemusta. Lapset eivät jaksaneet odottaa vaan menivät jo leikkipaikalle. Heitä mahdoton vahtia tiskiltä asti. Ymmärrän mitä uudella systeemillä haetaan, mutta jos henkilökuntaa on liian vähän ei se vaan todella toimi ja heti tulee huono fiilis. Myös uudistettu lista oli surkea. Otin jonkun tortillan ja se ei todellakaan vastannut entisen listan fajitasta johon sai itse valita täytteet. Ennen lapset jakoivat yhden aikuisten annoksen. Nyt piti ottaa 2xlihspullat ja oletettavasti sen takia (en siinä tiski kiireessä edes ehtinyt katsoa) oli lasku huomattavasti suurempi kuin ennen. Tarjoilija tiskillä ei ollut häävi. Ehkä uusi systeemi ärsytti häntäkin tai sitten häntä ärsytti kum me emme heti ymmärtäneet systeemiä . Kokemus oli suuri pettymys. Ainoa positiivinen asia oli ulkomaalainen miestarjoilija. Hän oli niin iloinen, ystävällinen ja huomio etenkin lapset todella hienosti. Hänen hyvä tuulensa oli tarttuvaa. Hän pelasti muuten huonon kokemuksen.”
“Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Mukava, siisti, nopea, ystävällinen paikka”
“toimivaa,hyvää ruokaa”
“Suosittelisin. Ainoa miinus oli työntekijä,joka puhui heikkoa suomea ja pyysi asioimaan englanniksi. Itselle tämä kävi, mutta esim puolisoni ei osaa englantia kovinkaan hyvin..”
“Hyvä mesta”
“Ystävällinen asiansa osaava ja motivoitunut henkilökunta”
“Asiakaspalvelu oli mahtavan hyvä kiitos”
“Hyvää ruokaa. Hintakin oli siedettävä. Ravintolan sijainti hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää ja myös muut seurueeseen kuuluvat kehuivat ruokiansa”
“Jouduinme odottelemaan pitkään asiakaspalvelua vaikka osa tarjoilijoista seisoi vailla tekemistä”
“Sujuva asiointi kaikin puolin ja ruoka oli hyvää”
“Koko kokemus oli erittäin positiivinen. Tarjoilija oli erittäin palvelualtis. Ihan varmasti tulen uudestaan ja suositan paikkaa ystävilleni. Kiitos!”
“Lounasburgeri tuli nopeasti mutta oli kylmä”
“Tarjoilijat tuntuivat olevan ammattitaitoisia, ja keittiön toiminta oli sujuvaa vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita”
“Eipä tähän tarvitse perusteluita. Käydään kerran kuukaudessa ja aina yhtä hyvä palvelu ja meistä on aivan ihanaa miten meidät ja etenkin lapset otetaan huomioon!”
“Ihan ok paikka käydä kaveriporukalla, perus varma laatu”
“Ruoka oli melko mitäänsanomattoman heikko esitys. Mustia rupisia ranskalaisia ja punainen hampparipihvi vaikka erityisesti tilasin kypsän. Maksun yhteydessä tarjottu tipin antamismahdollisuus ei kuulu Suomeen. Maksan tippiä sitten kun ruuan hinta on alempi.”
“Henkilökunta todella mukavaa ja huomioonottavaa, aluksi meille sanottiin että ruuan saamisessa menee vähintään puoli tuntia mutta siinä meni lopulta max se aika. Ruoka todella hyvää, palvelu nopeaa.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Ruoka oli todella hyvää ja työntekijät oli mukavia. Ravintola voisi kuitenkin olla tunnelmallisempi ja hintataso voisi olla paljon alhaisempi. Sentakia annoin tämän arvostelun, koska mielestäni hinta ja laatu suhde eivät aivan täsmää.”
“Kaikki toimi niin kuin pitää ja ruoka oli hyvää.”
“Joka kerralla kun olen kyseisessä ravintolassa asioinut ruoka on ollut erittäin hyvää sekä ruoka on kohtuuhintaista”
“Parempaa asiakaspalvelijaa ei voi olla olemassakaan kuin meitä palvellut miestarjoilija oli! Hän oli todella oikealla alalla!”
“Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen, palveli todella iloisesti,osasi hienosti suositella tykyttämättä.”
“Palvelu ontuu usein kun ravintola on täynnä. Ammattitaitoista henkilökuntaa selvästi vain osa tekijöistä mikä näkyy palvelun epätasalaatuisuutena”
“Hyvä palvelu. Hyvä sijainti. Hyvä ruoka”
“Kiva henkilökunta. Ammattimainen, mutta rento ote heillä.”
“Aivan loistava palvelu!”
“Hyva palvelu ja ruuan hinta-laatusuhde kohdallaan. Yksi puute oli ,lihapullien kanssa ei saanut perunamuusia!!”
“ytävällinen, rento palveluote”
“Palvelunoli hyvää, annokset tuli nopeasti”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija ja maukas ruoka”
“Käymme usein lounaalla Flamingon ravintoloissa. Kilpailu asiakkaista on varmasti kovaa. Kokemuksemme mukaan, meille löytyy aina sopiva lounaspaikka sieltä. Joten floppeja ruuan/hinnan suhteen ei yrittäjän kannata tehdä! Teidän uusi konsepti on selkeämpi, kuin tuo edellinen listanne. Salaattipöytä jotenkin kuuluu lounaaseen. Muutenkin lounas oli hyvä, mutta ehkä suosittelu jää kuitenkin tuohon seiskaan.”
“Hyvä perus ravintola, ruoka hyvää. Ei kuitenkaan erinomainen kokemus, jokin vielä puutuu.”
“Mukava henkilökunta, heille iso kiitos jälleen kerran!”
“Hyvä perus ravintola, annokset eivät petä ja nälkä lähtee! Ystävällinen henkilökunta.”
“Suosittu paikka, saattaa joutua odottamaan ruokia”
“Iloinen palvelu!”
“Mietin, että onko tuossa salin reunalla ainoa oikea paikka nachoille, koska illan lopputunneilla piste oli jo aika sotkuinen ja näkyi selkeästi asiakkaille. Emme tosin saaneet nachoja alkuun... Palvelu ja ruoka oli muuten hyvää, kiitos.”
“Hyvä kokonaiskuva”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Erityisesti meitä palvellut tarjoilija varmisti viihtymisemme ja oli erittäin ammattitaitoinen. Hän pahoitteli ensimmäiseksi huonoa suomen kielen taitoaan ja antoi meidän valita jatkaisiko suomeksi vai englanniksi. Englanniksi asioiminen sopi meille oikein hyvin ja hän kertoi ruuasta ja juomista hyvin ja suositteli meille sopivia. Kaiken kaikkiaan tarjoilija olisi syy miksi tulisin uudestaankin tähän ravintolaan.”
“Ruokien tilaaminen kesti todella kauan. Tulessa meille kerrotiin että jono on 40 minuuttia, mutta jouduimme loppujen lopuksi odottamaan lähes tunnin. Onneksi tilasimme alkupalat, sillä muuten perheen pienimille olisi ollut liian pitkä odotus. Aikaisempien kokemusten perusteella tilanne on ollut sama. Tarjoilijoita riittää, mutta keittiö ei tunnu ehtivän mukaan ja odotusaika on siksi meillä joka kerta ollut pitkä. Lisäksi suositeltu erikoishampurilainen ei ollut mainostuksen arvoinen”
“Ravintolassa oli ruuhkaista lomaviikon takia, mutta henkilökunta vaikutti mukavalta ja informoi ruoan kestosta hyvin. Ruoka oli kuitenkin erittäin suolaista.”
“Salaattipöytä oli aika vaatimaton.”
“Tarjoilija Bruno (?) oli oikein ystävällinen ja pirteä. Jäi hyvä tunne.”
“Ihan ok paikka. Vähänlaisesti kasvisruokavaihtoehtoja.”
“Erinomainen palvelu. Tarjoilijana meillä oli mielestäni Joni, kiire oli, mutta ammatilainen hoiti homman hienosti.”
“Tällä kertaa kaikki sujui hyvin, tilaaminen ja maksaminen jne, vaikka ravintola oli täysi.”
“++Useampia vegaanisia vaihtoehtoja ja myös koululaisille maistuvia ruokia. Miinusta siitä, että pääruoka-annokset olivat suht pieniä suhteessa hintaan.”
“Meitä palvellut englantia puhuva nuorehko mieshenkilö teki yksin jo käynnistä täyden kympin. Ruoka maistui hyvältä.”
“Ruoka ja juomat oli erittäin hyviä”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa, leikkipaikka lapsille ja mukavaa henkilökuntaa!”
“Houkutteleva ruokalista ja reipas iloinen henkilökunta : )”
“Tällä kertaa oli hieman ongelmia saada palvelua halutessaan.”
“Ruoka on hyvää :) Tarjoilijat tosiaan eivät olleet ihan helposti kutsuttavissa kun haluttiin esim juomia ja lasku mutta toki ymmärrän koska lauantai ilta niin kiirettä pitää.”
“Hyvä safka ja iloinen palvelu”
“Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus.”
“Mahottoman ystävällinen vastaanotto”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tunsin oloni viihtyisäksi ja tervetulleeksi. Meiltä varmistettiin maistuuko ruoka ja olimmeko tyytyväisiä. Tarjoilija antoi hyviä vaihtoehtoja ja kertoi omia mielipiteitään.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää ja lapset huomioitiin hyvin??”
“Asutaan kaukana,joten asiointi on satunnaista siellä seuduilla”
“Asiakaspalvelu englannin kielisen tarjoilijan toimesta aivan mahtavaa! :)”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu tarjoilu alkusalaatti tahtoi loppua heti”
“Henkilökunta hyvä ja ammattitaitoinen, miinusta siitä että vegeburgeria ei saanut tilattua koska pihvejä ei ollut, kuitenkin korvaava tuote saatiin valmistettua.”
“Hyvä ruoan hinta-laatusuhde ja maistuvaa. Henkilökunnan tasossa isoa vaihtelevuutta ammattitaidottomasta todella hyvään asiakaspalveluun ja ammattitaitoon.”