Amarillon juuret ovat syvällä Texasin sydämessä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota Sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Burgereita, fajitaksia, bolilloja, wingsejä ja muita herkkuja. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokit naureskeli kovaan ääneen pöydän lähellä ja ruokaa sai odottaa, vaikka asiakkaita ei ollut paljon. Jotenkin jäi kuva, että kokit seurustelivat keskenään mielummin, kuin tekivät asiakkaille ruokaa.”
“Hyvä sijainti”
“aina täyttä”
“Laatu vastaa odotuksia ravintolasta. Henkilökunta on ystävällistä. Reklamaatioihin suhtaudutaan asiallisesti.”
“Ei ole 'siistimmän syömisen paikka'.”
“vaihtuva valikoima, henkilökunta”
“liian vähän paikkoja kaukana lapsiperheistä”
“Palvelu oli ensiluokkaista. Kerrottiin heti alussa arvioitu ruoan saamisen aika (ravintola oli täynnä), tarjoilija tuli tosi nopeasti, palveli erinomaisesti, tarjoilijalla oli aikaa kuunnella ja jutella, kiireen tuntu ei kohdistunut missään vaiheessa meihin. Kysyttiin usein halutaanko jotain lisää, maistuuko ruoka ja laskun saimme heti kun halusimme, ei tarvinnut sitäkään odottaa. Tarjoilija oli asiantunteva, ystävällinen, mukava jolla oli tilannetajua. Kaiken tämän lisäksi ruoka oli taivaallista ja just oikein maustettua. Ilmapiiri loi kivan tunnelman. Eli kaikki oli positiivista ja sen takia suosittelen paikkaa ihan varmasti ihan kaikille ja näin olen jo tehnytkin.”
“Viimeksi ennen joulua käydessäni ruuhkaa oli melkolailla ja ruokia jouduttiin odottelemaan noin tunti, vaikka varoittivat meitä tullessamme että ruokien odotus olisi noin 30min. Paikka oli myös ehkä jonkinverran ahtaan tuntuinen, tila on laitettu täyteen pöytiä, eikä ns. yksityisempiä ruokailupaikkoja Flamingon amarillossa ole. Ohi pyyhältää niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin. WC-tilat voisivat olla siistimpiä.”
“Aikaisempaan laatikkoon kirjoitin kaiken.”
“Perus hyvä menu”
“Perusvarma vaihtoehto.”
“Ehkä pihviruokavaihtoehtoja voisi olla enemmän. Ja yhdistettynä erilaisiin lisukkeisiin jo menussa.”
“Yleisesti kaikki toimi niin kuin pitää.”
“Tarjoilija kysyi selviämmekö pöydästä pois ennen seuraavan pöytävarauksen alkua.”
“maksaessa lounasseteleiden/korttien kanssa on aina säätöä kun henkilökunta ei oo säädösten osalta ajan tasalla. tulisissa annoksissa tuotteen tulisuus ei ole koskaan samanlainen kahden annoksen välillä. jos mainostetaan erittäin tulista tuotetta niin ärsyttää saada sitten annos joka on miedompi ku teidän chilimajoneesi ranskalaisille.”
“Hyvä palvelu”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa!”
“Hyvä sijainti. Ruoka pääasiassa laadukasta.”
“Maksettaessa 'pyydettiin' tippiä, mutta ruokailun aikana oli kolme eri tarjoilijaa, joten aika hankala sen perusteella on mitään tippiä antaa. Olisi ollut eri tilanne, mikäli olisi ollut sama tarjoilija koko ajan ja asiakaspalvelu olisi ollut erityisen hyvää.”
“S-ketju, kätevä perusravintola, joka tuskin yllättää.”
“Ruoka, tunnelma”
“Palvelu hidasta kun on paljon asiakkaita.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Annoskoot oli lounasaikaan pienet, nälkä ei lähtenyt. Lisäksi ruuissa kesti hieman, mutta se on ymmärrettävää ruuhka-aikaan”
“Henkilökunta on aina ollut todella mukavaa ja ammattitaitoista. Ruuat ovat aina olleet hyviä.”
“Hyvä sijainti”
“Koko summasta ei annettu s-bonusta”
“Ruoka on hyvää”
“Maistuva ruokaa ja palvelut”
“Henkilökunta oli ihanan iloista, reipasta ja rempseää vaikka oli joulupäivä. Ruoka oli todella hyvää!”
“Erinomainen asiakaspalvelu tarjoilijta. Hän viihdytty meitä koko ruokailun ajan huomioiden niin aikuiset kuin lapsetkin.”
“Ruoka on ok ja listan tarjonta erilaisiin makuihin sopiva, jos vertaa muihin Flamingon ravintoloihin.”
“Lattia vaarallisen liukas. Meidän porukasta kaikki meinasi kaatua ja liukkaudesta kommentoivat paikalla muutkin asiakkaat. Ruokien odotusaika on ko ravintolassa lähes aina noin 45min riippumatta kuinka täysi ravintola on. Tällä viimeisellä käynnillä odotusaika oli onneksi lyhyempi kuin yleensä.”
“tarjoilija”
“Maukas ruoka”
“Laskun maksutilanteessa koin, että on pakko antaa tippiä! Kortinlukija pyytää ensiksi tippiä ja on tosi nolo tilanne olla antamatta sitä koska tarjoilija seisoo vieressä ja erikseen huomauttaa siitä! Mielummin jätän vanhanaikaisesti kolikoita pöydälle silloin kun olen saanut hyvän palvelun! Pakkotipin maksutapa on erittäin kiusallinen ja nostaa sarvet pystyyn vaikkakin ruoka on hyvää mutta hyvän maun pyyhkii pois tuo pakkotippi!”
“Varmaa, hyvää perus ruokaa mukavassa ilmapiirissä.”
“Hämärässä ei tahdo nähdä lukea ruokalistoja”
“Erinomainen henkilökunta! Hymyillen tervehtivät, olivat aidosti läsnä asiointitilanteessa”
“S-bonus”
“Tarjoilija ei tiennyt vihanneksia ja kasviksien eroa. Tilasin kasviksia sain paistettuja vihanneksia kuten papuja ja sundried tomato, vähän paprikaa. Ei sopinut ruokaan. Paistettuja kasviksia ovat porkkana, parsakaali jne.”
“Amarillo on amarillo, eikös kaikki ole aika samanlaisia ja kaikki ne tietää? Ei sitä nyt niin suositella??!?!”
“hyvä ruoka parempi mieli”
“pyytää tarjoilija maksaessa tippiä”
“2v lapsenlapsi huomioitiin ihanasti koko vierailun ajan”
“Tarjoilija joka meidän pöytää hoiti, oli mahtava! Homma toimi, suosituksia tuli ja kaikki sujui loistavasti. Pöydät melkein täynnä eikä siltikään tarvinnut odotella juomia eikä ruokia. Ehdottomasti uudelleen!! Sillä kertaa lapset mukaan”
“Ruoka on hyvää palvelu on ystävällistä ja sijainti on todella hyvä.”
“Itse inhoan teidän lautasia ja ehkä hinta on vähän korkea.”
“Aluksi pöytään tuli väärä annos joka oli siinä tovin. Tarjoilija sanoi että heittää sen roskiin ja samantien antoi oikean annoksen. Olisi voinut vaikka antaa väärän aterian kaupan päälliseksi mielummin kuin nakata se roskiin.......”
“Erittäin miellyttävä naistarjoilija viime käynnillä”
“Maukkaat annokset, myös hyvin runsaat!”
“Hieman meluisa ja levoton tunnelma.”
“Nachojen tuleminen kesti kohtuuttoman kauan. Tuntui kuin henkilökunta olisi unohtanut.”
“Iloinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu”
“Hinta-laatusuhde on aina taattu, tarjoilijat on ystävällisiä ja mukavia.”
“Lapset otettiin ihanasti huomioon, mukava tunnelma vaikka asiakkaita oli mukavasti. Mukavat tarjoilijat!! Paras ravintola flamingossa!!”
“Keittiön pitkä aukiolo. Mukava henkilökunta”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta, ruuanlaatu oli hyvä, ja saimme palvelua kun halusimme.”
“Sijainti.”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta osaavaa/asiakaspalvelutaidot hyvät.”
“Asian tunteva henkilökunta ja viihtyisä ravintola”
“Äärimmäisen miellyttävä miestarjoilija, joka erityisesti lapsia huomioi ja nauratti.”
“Hampurilaisesta kokki unohti toisen pihvin kokonaan. Ongelma korjattiin nopeasti ja toinen pihvi tuotiin perästä leipälautasella. Ei vakavaa, mutta näin perusvirheitä ei pitäisi tapahtua.”
“Helppo tulla lasten kanssa. Todella ystävällinen henkilökunta. Lapset huomioidaan hienosti. Lasten leikkipaikka olisi ollut järkevää säilyttää samalla paikalla, olisi laittanut ylätasanteelle vaikka pari pöytää missä voisi lapsiperheet ruokailla. Nyt lapset leikkivät ruokailioiden seassa.”
“Palvelu hyvää, luonnikasta, ruoka oli hyvää. Huomioitiin tullessa ja lähtiessä. Ihabna paikka, tulen uudelleen.”
“Istumapaikka kahdelle oli käytävällä jossa paljon liikennettä”
“Hyvä ruoka??”
“Liian kauan sai odottaa ruokaa ja laskua pyytää.”
“Ihanan positiivinen ja sosiaalinen tarjoilija palveli meitä.”
“Sairaudestani johtuva erikoisruokavalio järjestyi helposti”
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka.”
“Siellä on ystävällinen ja palveleva henkilökunta. Pidän myös Amarillon ruoista. Pidän myös ravintolassa olevista loosseista/huoneista, joissa on pöydät. Kun on isommalla porukalla syömässä niin niissä on hyvä vaihtaa kuulumisia.”
“3-vuotias tyttö huomioitiin vierailun aikana todella hyvin!”
“Lapsen lämpimät kasvikset olivat pienen lapsen makuun turhan mausteisia. Paremmin uppoiaisi porkkana, kukkakaali jne. höyrytettynä.”
“Hyvät pihvit”
“Loosit aina täynnä. Niitä voisi olla enemmän”
“Saaoursaammne ravintolaan joka oli täysi meidät siitä huolimatta huomioitiin heti. Pöydän saimme 10 min päästä.”
“Annokset olivat varsin pieniä. Ranskalaisia oli vähän vaikka tämän luulisin olevan ravintolalle yksi halvemmista raaka aineista ja ' helposti ' saada annos näyttämään runsaammalta. Quessadilla oli muuttunut ( en muista millloin viimeksi olen käynyt) ja valitettavasti entinen versio oli paremman makuinen. Nyt liikaa ' savuisuus' peitti muut maut alleen.”
“Ystävällinen henkilökunta, mutkaton palvelu”
“Hyvä paikka famingon vieressä!”
“Ilmapiiri erinomainen! Ruoka todella maistuvaa.”
“Perus hyvä ruoka. Hyvän näköinen tarjoilija ??”
“Burgerien leipä voisi olla muuta kuin abc-bulkkikamaa.”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava tunnelma.”
“Ruokalista. Tuntuu, että ruoat ovat melko samanlaisia esim. Burgerit.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Aulan/sisääntulon yksittäiset pöydät näyttävät vähän luotaantyöntäviltä, ja niissä istuu välillä humaltuneita henkilöitä: kun tämä on ensimmäinen mitä paikasta näkee, se aiheuttaa negatiivisen mielikuvan.”
“Hyvä ruoka. Alkupalanachot.”
“Usein ruuhkaista.”
“Hintataso suht korkea.”
“Muissa ravintoloissa oli vielä Lounasaika, mutta Amarillosta se oli loppunut. Jäi vähän ihmetyttämään, että onko tosiaan näin.”
“Tarjoilija oli todella ystävällinen kaikille.”
“Siistit saniteetti tilat.”
“Sujuvaa vaikka ravintola oli edellisellä kerralla ihan täynnä”
“En tajunnu kysyä pihvin kypsyyttä, sen ois voinu tarjoilija kysyä. Sain vereltä maistuvan pihvin jota en ees raskaana saa syödä. Olisin halunnu siis kypsänä mut en jaksanu sit vaihtaa kun ruokajono oli muutenkin pitkä.”
“Tilauksen antaminen tarjoilijalle oli hidasta koska kukaan ei tullut ottamaan tilausta”
“Mahtavat tarjoilijat, joilla selkeesti hyvä tiimihenki”
“Alkupalat unohdettiin ja tuotiin kesken pääruuan vasta”
“Tarjoilija oli hyvin piristävä poikkeus, hän oli todella ystävällinen, ammattitaitoinen ja oli todella valmis palvelemaan. Esimerkkinä, kun listalta ei löytynyt juomaksi jääteetä niin hän epäröimättä sanoi että voi sitä toki tehdä. Miellyttävä kokemus ja jopa poikkeus nykyajan ravintoloissa...”
“Esim.jääteen puuttuminen listalta.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Lattia oli liukas ja hiukan pimeä valaistus”
“lasten leikkipaikka”
“lasten ruuat”
“Ravintolassa paljon asiakkaita, silti ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli loistavaa.”
“Nuoret palveluhenkiset tarjoilijat”
“Aina ruuhkaa viikonloppuisin”
“Tarjoilijamme oli todella mukava ja ystävällinen koko ravintolassa käynnin ajan. Ruoka oli myös erinomaista, parempaa kuin ennen.”
“Alkupalat on hyviä”
“Pääruoka (Amarillo big burger) ei ollut oikeen mieleeni. Annos on todella pieni ja hampurilainen ei ole mitenkään erityisen hyvä. Pihvit olivat aika kuivia ja muita lisukkeita mielestäni liian vähän.”
“Palveleva, lämminhenkinen henkilökunta.”
“Todella mukava henkilökunta.”
“Tunnelma”
“Mukava ilmapiiri, hyvä asiakaspalvelu ja todella maukas ruoka.”
“Laskun saaminen kesti aika kauan.”
“Erittäin hyvä ja iloinen,asiantunteva henkilökunta.tunsin oloni erittäin tervetulleeksi ja minua huomioitiin ilosesti ja kohteliaasti.ruoka aivan ihanan maukasta ja annos kaunis ja sopivan kokoinen.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja viihtyisyys.”
“Tarjoilijat olivat super loistavia ja iloisia ja ruoka ja juoma tulivat nopeasti vaikka oli paljon porukkaa..”
“Hotellissa oli puutteita, ravintolassa ei..”
“Tarjoilijat ottivat hienosti asiakkaat huomioon koko ajan, vaikka oli kauhea kiire. Niin pöydissä olijat kuin pöytää odottavat.”
“Kiire päivinä (isänpäivä) voisi tarjoilijoita olla pari enemmän, jotta pystyisivät palvelemaan asiakkaita vielä paremmin, vaikka palvelu oli hyvää näkyi kauhea kiire koko ajan joka teki ympäristöstä stressaavan.”
“Minua ja mieheäni palveli hyvin iloinen ja innokas sekä asiansa osaava tarjoilija. Oli ilo olla kokoajan palveltavana ja huomioitu, vaikka paikka oli aivan täysi jokaista pöytää myöten. Mutta palvelu oli moitteetonta ja rentoa, mitään asiaa ei joutunut odottamaan niin kauan etteikö olisi kannattanut. Ruoka minulle suositeltiin ja kyseinen ruoka oli maittava ja 5/5 ????”
“Tarjoilijamme oli ihan törkeän hyvä. Hänen persoonansa ja ammattitaitonsa nojalla hän jätti muut tarjoilijat taakseen kepeästi. Tällä asenteella hän sai anteeksi sen että unohti tuoda punaviinini ja se oli 12cl eikä 16cl jonka tilasin. Tarjoilijalle, jonka nineä en muista(alkoi M-kirjaimella), isot kiitokset! Olimme 5.11. klo 17 syömässä mieheni kanssa. Myös eräs naiskokki vei ruokia pöytiin, joka oli mahtavaa katseltavaa.”
“Tarjoilijat kulkevat ripeästi pöytien ja baarin välillä. Heihin oli todella vaikea saada kontaktia, koska eivät katselleet ympärilleen matkallansa.”
“Ystävällinen henkilökunta. Paljon kivoja lounasvaihtoehtoja.”
“Sisustus kaipaa pientä piristystä.”
“Ihana henkilökunta ja ruoka!”
“Jälkiruan Brownie oli kuiva”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Juomien saaminen kesti”
“Hyvä tunnelma ja herkulliset annoset”
“Melko ruuhkainen”
“Henkilökunta huomioi 1-vuotiaan lapsenlapsemme hienosti??”
“Palvelussa petrattu huikeasti. Tarjoilijat ystävällisiä, huomasivat kun juomat loppu ja ruoka tuli nopeasti.”
“Kasvisruokavaihtoehtoja voisi olla laajemmin. Harmi, että härkis poistui listalta! Kikhernepihvi on hyvä, mutta sen lisäksi ei oikein ole muuta vegeä, paitsi bataattilohkot, jotka eivät taas sovi tacojen väliin.”
“Ystävällinen ja ammattimaisesti käyttäytyvä henkilökunta, maistuvat ruoat ja rento tunnelma.”
“Meitä palvellut tarjoilija oli todella ystävällinen ja huomaavainen. Hän huomioi ja jutteli myös lapsille mukavasti. Ruoan tulo hiukan kesti, mutta sekään ei vaivannut niin paljon, koska kohtelu me oli niin mukavaa. Lapsetkin kehuivat 'tätiä' spontaanisti mukavaksi. Myös ruoka maistui.”
“Maistuvat ruuat, lasten leikkipaikka ja varsinkin tällä kertaa oli todella ystävällinen tarjoilija.”
“Ruuan laatu on parantunut vuosien varrella. Esillepanoon on kiinnitetty huomiota.”
“Hintataso”
“Koska asiakkaita oli paljon, niin melu oli sen mukaista. Ei haitannu koska tiesin sen jo ravintolaa valitessa. Muut asiat vaikuttivat valintaan”
“Mukava tunnelma ja henkilökunta, hyvä sijainti, Flamingon kylpylässä käymisen jälkeen hyvä paikka käydä syömässä”
“Pitkät jonot ja odotusajat”
“Siistit wc-tilat Huolehtien vaikka alussa tuli väärä tilattu ruoka”
“Palvelun ammattitaito”
“Ruoka oli todella hyvää siintä jäi oikein makuelämys jonka tulen muistamaan. Kiitos”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ruokaa ja laskua joutui odottamaan kauan.”
“Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja todella hyvää ruokaa.”
“Nopea palvelu.”
“Työharjoittelijat/nuoret työntekijät”
“Siisteys ja henkilökunnan ammattitaito.”
“Ehkä hivenen sokkeloinen”
“Hyvää ruokaa”
“Tarjoilijat ja keittiö henkilökunta voisi opetella paremmin esim. sokerin synonyymit”
“Ihana hauska ja ystävällinen henkilökunta”
“Hampurilaisen kuori liian kovaa.Muuten maku hyvä.”
“Todella ystävällistä palvelua. Henkilökunta piti huolen, että viihdyimme. Kiitos Flamingon Amarillo!”
“Henkilökunta on ystävällistä ja hymyilevää”
“Liika lisämyynti”
“Nopea ja miellyttävä iloinen palvelu.”
“Pienet tilat ruuhkaisina aikoina.”
“iloinen tarjoilija”
“Ennen niin monipuolinen ruokalista on kokenut kyllä suuren inflaation. Valikoima on huomattavan suppea, vaikkakin varmaan helppo valmistaa. Salaatit olisi syytä olla aikaa pestä...viimekäynnilä matoja mukana..”
“Lapsille voisi olla lisäksi vaihtoehtona esim. Nugetit ja perunamuussia”
“Lounasaikaan hidas palvelu, laskua sai odottaa kauan. Naapuripöydän annokset kylmettyivät tiskillä yli 10min ajan.”
“Miespuolinen tarjoilija joka on usein siinä vastaanotossa. Aivan helvetin mukava ihminen ja ystävällinen palvelemaan. Ihan alan Eliittiä! Välitäthän tämän hänelle.”
“Iso viini maksoi melkeen 20€ :D”
“Kivanoloinen henkilökunta”
“Positiivinen ja iloinen vaikutelma jäi asioidessa ravintolassa. Tarjoilija joka meitä palveli oli erittäin iloinen ja mukava ja huomio meidät tarvittaessa. Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Vaikka en asioinut itse lasten kanssa niin miinukseksi jäi se ettei kovin paljon tilaa löytynyt lapsien pieniin leikki hetkiin ruokia odotellessa.”
“En ole eläessäni syönyt niin hyvää pihviä! Palvelu oli huomioivaa muttei liian tunkeilevaa.”
“Viikonloppuna siellä oli monia lapsia ja tunnelma oli rauhallinen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta sekä maistuva ruoka”
“Nopea palvelu, hyvä hinta-laatu suhde.”
“Tarjoilia oli meille liian tyrkyttävä.”
“Isompi naisporukka otettiin hyvällä huumorilla vastaan. Tämä oli meille tärkeää, koska juhlistimme ystävämme/siskomme polttareita ja päätimme tulla teille syömään. Olitte oikein ymmärtäväisiä äänekästä nauramme ja 'kälätystämme' kohtaan, josta olemme kiitollisia. Huomioitte myös ihanasti pienet sylilapsemme, jotka olivat menossa mukana. Iso kiitos ihanasta illasta <3”
“Ruoka hyvää, asiakaspalvelu erinomainen”
“Nopea palvelu.”
“Liian ahtaat vessat.”
“täyttä ja ahdasta kalusteiden suhteen”
“Harjoittelija/juuri aloittanut tarjoilija oli todella ystävällinen.”
“Ripeä palvelu ruuhkasta huolimatta”
“ruoka on maukasta ja palvelu nopeaa”
“jonot”
“Meillä oli aivan ihana naistarjoilija, nimeä ei tullut katsottua, mutta hänellä oli tummat rasta-tyyliset pikkuletit. Ikää noin 25v. Toivottavasti palaute tavoittaa kys. henkilön! Myös muu palvelu oli hyvää, ja vaikka ruuhkaa oli paljon, saimme silti hyvin palvelua ja ruuat tulivat kohtuullisessa ajassa. Kun tulimme, pöydät olivat täynnä, mutta meille sanottiin jo heti, että ruuissa kestää noin 30 min ja halutessamme voimme jäädä odottamaan vapautuvaa pöytää. Saimmekin pöydän alle 5 minuutissa! :-)”
“Hyvin ruuhkainen ajankohta harmitti, emme olisi uskoneet sitä sunnuntai-illasta, mutta sellaista välillä sattuu.”
“Ylikypsän porsaan liha-annos on pienentynyt vuosien varrella.”
“Palvelu hyvää ja asian tuntevaa”
“Ruoan odottamiseen meni melkein tunti, tilatessa sanottiin puolituntia! Ja ruokani oli haaleaa!?”
“Hyvä palvelu”
“Todella nopea palvelu!”
“Nopea ja rentopalvelu. Hyvin ammattimaista eli kiitos!”
“Hyvä palvelu”
“Vähän kulahtanut sisustus”
“Viihtyisä ei lian kirkas valaistus”
“Seurueestamme yhdelle tuotiin väärä ruoka. Hän oli tilannut Don Ama burgerin ja tarjoilija oli kuullut Ama burger, joka on ilmeisesti henkilökunnan nimitys Amarillo Big Burgerille. Ymmärrämme, että nämä helposti sekoitetaan, mutta ruokalistasta tätä nimitystä ei löydy eikä se ole asiakkaalle itsestäänselvää. Oikeassa ruoassa kesti ja tästä ei tarjottu mitään hyvitystä.”
“Hyvä ruoka ja rento meininki”
“Ruokalistan niukkuus”
“Hyvä lounas”
“Lounaan hinta olisi hyvä olla korkeintaan maksimi lounasedun hinta, koska silloin maksutapahtuma olisi sujuvampaa. Lisäksi alku nachoja pitäisi ryhmälle tuoda enemmän, koska yksittäinen asiakas saa oman.”
“Palvrluasenne ja ydtävällisyys kohdillaan.”
“En osaa sanoa. Kokonaisuus toimii.”
“Tarjoilijat erittäin ystävällisiä, siistiä vaikka olisi kiire”
“Ruoka oli hieman mautonta”
“Henkilökunta sai meidät tuntemaan itsemme tärkeiksi ja palvelu ei ollut ulkoaopeteltuja fraaseja. Persoona ja huumori oli kivasti esillä ja olimme todella tyytyväisiä käyntiin.”
“Ruoka oli hyvää”