Amarillon juuret ovat syvällä Texasin sydämessä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota Sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Burgereita, fajitaksia, bolilloja, wingsejä ja muita herkkuja. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Jonotusajoista ilmoitettiin asiakkaalle heti sisääntulon yhteydessä.”
“Nopeasti ruoka pöytään ja maistuva”
“Epäsiisti WC tila”
“todella hyvä ja ammattitaitoinen tarjoilija”
“hyvä henkilökunta,erittäin hyvä ruoka”
“tiiviisti sijoitellut pöydät,lastenhoito wc:tä ei löytynyt”
“Helppo mennä hotellista syömään.”
“Ruokalista liian suppea.”
“Siisteys, rauhallisuus”
“Kallis. Juomat maksaa enemmän kuin muissa S-ryhmän ravintoloissa. Ruokakin kalliimpaa kuin muualla ja lisämausteistakin otetaan hintaa.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Tod. hyvää ruokaa. Kiireetön tunnelma.”
“Kasvishampurilainen oli oikeasti hyvää! Asiakaspalvelija osasi sujuvasti vastaanottaa maksun kahdella eri maksuvälineellä.”
“Lounasaikaan ruokien valmistaminen kesti melko pitkään. Tällä kertaa se ei ollut häiritsevää, mutta usein valitsen lounasaikaan paikan sen mukaan, että ruoka tulee nopeasti koska lounasaika on rajallinen.”
“Mukava ja viihtyisä paikka”
“Muistaakseni terasilla oli eri hinnoittelu”
“hampurilaisateriat ovat isompia kuin esimerkiksi broileri fileet tai muut lounas annokset. ainoastaa yksi broileri file ja hinta 10,90. Mielestäni hinta ja laatu ei siinä kohtaa.”
“Yleisesti viihtyisä ja kotoisa tunnelma ??”
“De tre senaste gångerna jag har varit där så har jag fått fel mat eller efterrätt!”
“Hyvä ruoka”
“Nyt viimeksi,kun oltiin,lounasaikaan,kävi tarjoilijoita ihan sääli.Paljon ihmisiä oli lounastamassa,mutta henkilökuntaa ei ollut riittävästi.”
“Ystävällinen henkilökunta, tasaisen varma ruoka; ei mitenkään yllättävän hyvää mutta aina ihan hyvää, tietää mitä saa.”
“Hiukan nukkavierun oloinen paikka, lasten leikkipaikan lelut olivat likaisia ja lapsille saisi olla enemmän vaihtoehtoja ruokaan.”
“Mukavat tarjoilijat, varsinkin eräs hieman ulkomaisella aksentilla suomea puhuva miestarjoilija on ihan huippu! Aina erittäin ystävällinen ja etenkin lapset toivottaa niin iloisesti tervetulleeksi, että jää hyvä mieli. Kiitos hänelle palvelusta!”
“Ruokalista Amarilloissa ylipäätään huonontunut, varsinkin lihavaihtoehdoissa. Vaikea löytää sopivaa vaihtoehtoa, hyvin suppealla peruslistalla mennään, jos ei hampparia halua. Karitsa takaisin listalle.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa”
“Erittäin hyvä palvelu lapsiperheelle, henkilökunta huomioi taaperomme hienosti!”
“Ystävällinen ja energinen henkilökunta. Ruoka sopivan mausteista ja varsinkin drinksut ihania.”
“Ruuhkaisuus saattais häiritä joitain, mutta suositun ravintolan ongelma, joten...”
“Ruoka”
“Asiakasomistajaedut eivät pitäneet paikkaansa. S-etukortilla olisi pitänyt saada alennusta toisesta annoksesta sekä bonukset mutta kumpaakaan ei tullut kun jälkikäteen tarkistimme mobiilipankista.”
“Yllättävän hyvä ruoka ja lasten leikkipaikka.”
“Työntekijä nimeltä Anni (tummat hiukset, tatuointeja), aivan LOISTAVA asiakaspalvelija. Todella huomaavainen ystävällinen ja mukava ihminen, joka on taatusti oikeassa työssä!”
“Porukoille sopiva”
“Tähän asti joka kerta palvelu on ollut ensiluokkaista. Kiitos jälleen kerran!”
“Ystäväni annos oli liian tulinen, vaikka on tottunut tuliseen ruokaa. Annoksen nimeä en kyllä enään muista. Hän söi sen kyllä urheasti.??”
“Maukasruoka”
“Ulkoilmeen voisi päivittää. Hinnat korkeat.”
“Myyjät olivat ammattitaitoisia ja ainakin vaikutti siltä että suosittelivat omien kokemuksiensa mukaan”
“Palvelu ja maistuva ruoka.”
“Vastaanotto oli hieman nyrpeä, mutta tarjoilija sen sijaan erittäin palveluhenkinen ja iloinen.”
“Mukava henkilökunta.”
“Meidän pöydän yltä puuttui lamppu joka teki ruokailusta hämärän. Meille tuotiin ensin vääriä tuotteita pöytään. Nämä hiukan harmittivat mutta ruoka oli tosi maistuvaa ja ruuan odotusaika täydessä ravintolassa kohtuullinen.”
“Kiva paikka. Oli mukava kun lapsille oli leikkinurkkaus.”
“Palvelu himppu hidasta. Emme saaneet alku nachoja kuin vasta pyydettäessä pääruokien tuojalta, ruokailuvälineitä ei ollut pöydässä: nekin tuotiin vasta kun pyysimme, emme saaneet tilaamaamme vettä kuin vasta sitten kun huomautin asiasta. Tarjoilijoita oli vaikea tavoittaa. Mitään ei suositeltu eikä koko ruokailun aikana kukaan käynyt kysymässä maistuuko ruoka ja juomat loppui kesken.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä vaikka heillä oli kiire. Kiireen keskellä jaksoivat hymyillä ja ottivat hienosti huomioon asioidessamme siellä.”
“Pienihän seon ja hieman ahdas mutta taitaa olla paikan konsepti.”
“Ruokalista oli pettymys kun vertaa aikaisempaan kokemukseen yms”
“Tullessamme ravintolaan, meille sanottiin, että ruuissa menee n. 20-30min, odottelimme ruokia n. 50min, kertaakaan ei tultu kysymään, haluaisimmeko lisää juotavaa (joka oli jo lopussa), tai pahoittelemaan/kertomaan, että ruuissa menee vielä. Kun ruokamme vihdoin saapuivat, ei viivästystä pahoiteltu mitenkään.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja palvelualtista”
“Aika kallis hintataso, salaatti, burgeri ja 2 limua yli50e”
“Hyvä lounaslista”
“Asiakkaan huomioiminen oli poikkeuksellisen hyvää, henkilökunta toimi tiiminä ja hyvällä moodilla. Ruoka oli totuttuun tapaan maukasta, värikästä ja kypsyysasteet olivat kunnossa. Annokseen tehty muutos allergian vuoksi toimi sujuvasti. Vaikka talo ihan täynnä, prosessi toimi hyvin. Keittiön ruuhkautumisesta kerrotiin etukäteen, mutta ruoka tuli kuitenkin odotettua nopeammin. Hienoa työtä!”
“Otettiin todella hyvin vastaan ja oli erittäin hyvä ilmapiiri kiireisestä ajasta huolimatta. Erittäin paljon kiitoksia Albaniasta/Italiasta kotoisin olevalle mieshenkilölle mahtavasta palvelusta. Vieraana viihtyivät todella.”
“Nopea palvelu ja hyvää ruokaa.”
“Kalustus ja sisustus olivat jotenkin vanhanaikaiset. Ymmärrän meksikotyylin, mutta tuolit ja pöydät olivat turhan massiivisia ja kömpelöitä. Kalusteiden asettelu oli jotenkin ruokalamainen.”
“Ruoka on maukasta”
“Ruoka vastasi odotuksia ja hinta-laatu-suhde ok.”
“Palvelu oli melko hidasta”
“Kiva henkilökunta, sain vaihdettua kivasti majoneesin erilaiseksi”
“Odotettiin ruokaa 50min. Hamppari oli vähän viileää, mutta hyvää se oli silti.”
“Ystävälinnen henkilökunta”
“Ruoan laatu oli korkea”
“Ruokailimme terassilla ja siellä oli tuulista. Voiko tuulta ohjata jotenkin tai rakentaa jotain tuulensuojaa”
“Hyvä ruoka.”
“Ihana ihminen järjesti meidän isolle seurueelle nopeasti pöydän ja otti meidät todella hyvin vastaan!!”
“Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja kaikki toiveet toteutettiin”
“Oli mahtavaa saada kokeilla uutta kausijuomaa ihan vaan kokeilemisen ilosta, kun tarjoilija tuli tämän meille antamaan. Teidän vuoropäälikkö Mario tai jokin sen niminen mies on ihan huippu työssään!!! Aivan 10+++”
“Mukava ilmapiiri”
“Ruoan laatu. Enemmän tuoreutta ja laatua kaipaan.”
“Hyvä hinta laatu suhde”
“ruuan tähteet ja roskat pyyhittiin pöydiltä tuoleille ja lattialle !”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Mukava henkilökunta ja yleensä ei tarvitse kauhean kauan odottaa ruuan saapumista”
“Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu. Ulkona kiva terdealue.”
“Kallista opiskelijoille ja vähä palkkasille. Amarillon sisustus on vähän vanhahtava, vaikka teema on hyvä. Meille suositeltiin alkuruuaksi tacoja 10e, vaikka saimme myös ilmaiset tacot, joka oli hölmöä. Ois ollu kiva tietää et tacoja tarjotaan silti, kun viime käynnistä on jo aikaa. Viimeksi terdellä ei ollut pöytiin tarjoilua, olis kiva. Naisten viimeinen vessanpönttö vessassa on hyvin hankalasti aseteltu, ettei siihen pääse helposti istumaan :D”
“Yleinen tunnelma oli hyvä. Henkilökunta oli todella ystävällinen.”
“Mainio henkilökunta”
“Arkisin aina täynnä, aina ei pääse syömään”
“Aina ollut ystävällinen ja hyvä palvelu”
“Sijainti”
“Henkilökunta oli mukavan rentoa ja ystävällistä. Huumoriakin riitti keskusteluissa. Huippua! Kotipaikkakunnallani ei ole Amarilloa ja pidän paljon meksikolaisesta ruoasta.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja maistuva ruoka”
“Mustalaiset härnäsivät tunnelmaa”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Ystävällinen ja iloinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka!”
“Miestarjoilija oli erittäin miellyttävä ja palvelualtis.”
“Ruokien saamisessa kestää aina hyvin kauan, vaikka tälläkin kerralla alkuun varmistimme ettei keittiössä ole ruuhkaa.”
“Meitä palveli ihan superystävällinen latvialainen miestarjoilija joka teki illastamme mainion! Arvostan myös s-etukortti viinejä.”
“Ruuassamme oli vesimelonia jota itse rakastan hyvin paljon. Valitettavasti kokki oli lätkinyt salsaa vesimelonin päälle joka röyhkeästi peitti herkullisen vesimelonin maun. Se harmitti.”
“Valaistus/tunnelmallisuus, hyvät ruuat ja hyvä asiakaspalvelu..”
“Ruuan kesto ruuhka aikana..”
“Hyvä ruoka”
“Annosten valmistumista on hauska seurata, kun istuimme lähellä 'avokeittiötä'.”
“Lasta ei huomioitu ja tarjoilijanainen oli melko ilmeetön. Vedestä yritettiin laskuttaa erikseen, vaikka tilasimme ruokaa ja juomia ja vesi kuului olla ilmainen. Tarjoilijat voisivat olla iloisempia ja innostuneempia työstään, koska heidän asenteensa aistii ilmeistä jne.”
“Perinteinen S-kaupan ravintola josta saa burgereita ja tacoja.”
“Lounasaikaan ei ollut montakaan asiakasta paikalla ja saimme vartoa lähes 10 minuuttia ennen kuin kukaan tuli ottamaan tilaustamme. Sitten varroimme annosten valmistusta puoli tuntia vaikka molemmilla oli ihan perussimppeli annos ja oli lounasaika. Totesimme siskoni kanssa, että ellemme olisi olleet vapaa päivällä niin emme olisi lounasta ehtineet edes syödä ruokapaussin aikana.”
“Paikka on kovin tavanomainen ja siihen nähden koen ruuan olevan melko kallista.”
“Helposti saavutettavissa ja on perus luotettava paikka.”
“Hidas palvelu, johtunee siitä, että asiakasmäärään suhteutettuna henkilökuntaa on usein vähän. Tai toivon, että tämä on se syy eikä mikään muu.”
“Tarjoilija puhui vain englantia, mutta ymmärsi joten kuten suomea. Turisteille, jotka tulevat Suomen ulkopuolesta, varmaan tykkäävät.”
“Epäsiisteys pöydissä.”
“Tällä kertaa mustalaiset ryyppäsivät ja tapansa mukaan elivät kuin maailmanomistajat. Henkilökunta joutui poistamaan heideät häiritsevän käytöksen takia.”
“Suhteellisen edullinen”
“Liian pitkä odotusaika ruoan tasoon nähden”
“Paras suht lapsiystävällinen paikka Jumbossa.”
“Ruoka on aika sellasta perustylsää, jos jumbossa olisi muita hyviä vaihtoehtoja niin käyttäisin myös niitä. Onneksi kilpailija chicos on vieläkin tylsempi”
“saa myös S-bonukset”
“olen aina saanut erinomiasta tai ainakin hyvää palvelua asioidessani Flamingon Amarillossa. Nyt ainoa miinus oli pöydän päältä puuttuva valaisin skeä naapuripöydän lähes kaikesta valittavat aikuiset. Pointsit henkilökunnalle, mielestäni heidätkin huomioitte, palvelitte ja pahoittelitte (vaikka osa valituksista oli aiheettomia...)”
“välillä ruoan tulo kestää, mutta sekin taitaa kertoa ravintolan suosiosta.”
“Hyvä ruoka ja kiva paikka.”
“Mielestäni on hyvä kun ilmoittavat kaunko ruuan saamiseen menee, mutta jos joskus aika on liian pitkä ja se on huono juttu.”
“Tv kisakatsomono”
“Nopea palvelu vaikka olikin kiireinen lounasaika ??”
“Hieman vanhahtava ja osin tunkkaisen oloinen sisustustyyli.”
“Hyvä tunnelma ja Nopea ja asiallinen palvelu. Hyvä ammatti taito ja tieto ruuasta”
“Tarjoilijan huono kieli taito”
“Nopea palvelu. Kaikki toimi”
“Voisi olla vähän enemmän rauhallisia paikkoja ruokailla.”
“Tilaaminen kesti ja tilaus hukkui kahteen kertaa. Asioita unohdettiin tuoda ja laskunkin saaminen kesti. Yhden ruokalajin ruokailuun meni 2,5 tuntia.”
“Ruoan esillepano”
“Sisään ohjaus takelteli. Se oli ”ei kenenkään” vastuulla?”
“Asiakaspalvelu oli kaikilta kohtaamiltamme työntekijöiltä ystävällistä ja iloista, se piristi tunnelmaa. Ruoka on joka kerta ollut erinomaista ja herkullista. Ravintola on myös viihtyisä ja tunnelmallinen.”
“Ruokailin tyttöystäväni kanssa hänen syntymäpäiväaattona tässä kohteessa. Tulimme hyvin viime tippaan kun emme ottaneet selvää mihin aikaan keittiö sulkeutuu, niin tarjoilija ei näyttänyt ilahtuneelta meidät vastaanottaessaan, mutta ymmärsin yskän ja pidimme hieman kiirettä. Tästä huolimatta henkilökunta piti hyvää huolta meistä ja annokset olivat taivaallisen makuisia.”
“Hieman hintava, mutta juhlatilaisuuksien kunniaksi hyvin oiva paikka.”
“Hyvä ruoka ja ilmapiiri”
“Hyvä tarjoilija ja loistava ruoka.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta. Sujuva asiointi. Erinomainen ruoka.”
“Henkilökunta ja etenkin tarjoilija, joka meitä palveli. Supliikki herrasmies joka käytti omaa persoonaansa ja ammattitaitoaan meitä palvellessa”
“Henkilökunta”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Vähän pimeää oli, eli jos on huono näkö, niin hankala lukea ruokalistaa.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“I ordered Flank steak , actually I want medium but it tasted like well done. And very mild taste maybe put a little bit more salty will be better . Sweet potatoes are very impressed, super good taste. Price higher compare with helsinki city center restaurants .”
“Monipuolinen valikoima, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Ruoan laatu ja maku”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta”
“Rento ja ystävällinen tunnelma”
“Perus hyvät ruoat.”
“Ei ole mitää syytä olla suosittelematta”
“Tarjoilijat olivat erittäin asiakaspalveluhenkisiä ja välittömiä persoonia, kuin kotiin olisi tullut. :D Kiitos! Varsinkin ulkomaalaistaustainen miestarjoilijanne tuo valoa koko ravintolaan, ihan mahtava tyyppi!”
“Hyvät työntekijät”
“Tarjoilijat olivat ystävällisiä.”
“Kuten useimmissa ravintoloissa, salaatit ovat hinta/ laatusuhteiltaan huonoja. Kalliita siihen nähden mitä aineksia.”
“Hyvä ruoka”
“Liian monta tarjoilijaa”
“Kun astuttiin ravintolaan, meni pitkää että meitä huomattiin.”
“Hyvä ruoka. Ripeä palvelu.”
“Sattui olemaan buffet lounas hotellin kokousväelle ja satuimme siihen samaan aikaan. Positiivinen yllätys!”
“Ahdas ja pimeä”
“Ruoka oli erinomaista ja asiakaspalvelu sujuvaa.”
“Henklökunnan palvelualttius ja ystävällisyys”
“Henkilökunta on ystävällistä. Erityiskiitosta täytyy antaa ulkomaalaistaustaiselle miestarjoilijalle, joka on erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen. Ja ottaa lapset erityisen hyvin huomioon. (toinen nuorempi tarjoilija, joka ei vielä suomenkieltä oikein puhunut oli myös ystävällinen. Vielä kun oppii kieltä, niin saa myös suomeksi laadukasta palvelua häneltä.)”
“Palvelunopeus ja mukavuus”
“Rento tunnelma.”
“Juomien hinnat hieman korkeat.”
“Hyvä ruoka ja ihana henkilökunta ☺️”
“Hyvin palveliva henkilölunta”
“Likainen lapsileikkipaikka”
“Lapsiystävällisyys :)”
“Siskoni ateria oli aluksi vajaa, mutta saimme puuttuvan maissintähkän kyllä pyydettäessänme.”
“Henkilökunta”
“Ruoka”
“Joidenkin henkilökuntaan kuuluvien palvelualttius”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Ystävällinen palvelu. Laskua sai tosin odotella pitkään.”
“Laskun saamista joutui odottamaan pitkään.”
“Lounas oli maukasta”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja huolehtivaa. Ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on hyvää, ravintolan tunnelma on rauhallinen ja miellyttävä ja viime kertainen tarjoilijamme oli erittäin mukava.”
“Ekaa kertaa lounasruokailuun sattumalta ja tultiin puolison kanssa samalla viikolla toisenkin kerran, kun oli niin kiva , sopivan kokoiset ,hyvin tehdyt , edulliset annokset yllättivät. Kivoja nuoria, ystävällisiä tarjoilijoita , tekivät hymyssä suin töitään.”
“Erittäin hyvä ruoka! :)”
“Tarjoilijat olivat vähän 'pihalla' ruokien kanssa :) Kokit väänsivät ruokaa hikihatussa ja valmiita annoksia oli tiski täynnä, mutta tarjoilijoita, jotka vievät ruuat pöytään ei näkynyt missään. Meillekin tarjottiin ensin vääriä annoksia, mutta sitten meidän oma tarjoilija tuli korjaamaan tilanteen. Vähän näytti tarjoilijoiden kesken olevan kireyttä ilmassa. Mutta ruoka oli hyvää ja olimme kaikin puolin tyytyväisiä :)”
“Hyvä tunnelma ja ruoka”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Pari kertaa ruuan taso ei ole ollut sitä mitä odotin, esim. paistetut perunat olivat aika 'mielenkiintoisia' sekä maultaan että olomuodoltaan, mutta tarjoilijan käytyä kysymässä keittiöstä sieltä kerrottiin että sellaisia niiden kuuluu olla. En ole tilaamassa toista kertaa paistettuja perunoita Amarillosta.... Eivät siis olleet sellaisia rapsakoita mitä paistetut perunat ovat vaan vähän kosteita ja mauttomia.”
“Erittäin hyvä palvelu, siisteys, kiitos!”
“Tyttö joka meitä palveli oli aivan ihana??”
“Ruoka oli ylikypsää, kana kuivahtanut ja ranskalaiset ylikypsiä. Kaverin annoksesta puuttui kana kokonaan”
“Syömäni pitsa oli maultaan erinomainen!!!”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“- maistuva ja hyvä ruoka - mukavan monipuolinen ruokalista, mistä oli vaikea valita, sillä houkuttelevia ruokia oli paljon - ihan ok hintalaatusuhde”
“- ruoan tulo kesti. Meille sanottiin ravintolaan saapuessamme, että ruoassa kestää noin 30min, mutta siinä meni 45min, eikä tilannetta kertaakaan pahoiteltu tms - viikonloppuisin ei oteta pöytävarauksia vastaan”
“Ihanat tarjoilijat, hymyilevät ja vitsailevat kanssani. Niin mukava käydä :)”
“Veitset ja haarukan eivät näytä täysin puhtailta.”
“Ruoka on hyvää ja annokset sopivan kokoiset. Hinta - laatusuhde kohdillaan. Lasten ruoat olivat hyvät, tyttö ei yleensä syö hampurilaista mutta nyt maistui sekä lihapullat maistuivat kuulemma kotitekoisilta.”
“Tarjoilijoilla on ilmeisesti 'omat pöydät' sillä eivät pahemmin katsele muualle eli hankala saada katsekontaktia ja tämä huonontaa asiakaspalvelu kokemusta. Jotkut ovat iloisia ja jotkut vähemmän iloisia. Olisi voinut suositella meille jotakin. Lapsille olisi voitu suositella joku 'lasten drinksu' kun kerrankin pääsivät syömään ulos.”
“Nopea palvelu”
“Niukat aukioloajat arkisin”
“Ystävällinen palvelu”
“Mukava henkilökunta, kaikki tervehtivät ja kiittivät ja sanoivat tervetuloa uudestaan. Positiivinen fiilis työntekijöiden kesken, se huokui heidän työskentelystään!”
“Ei ole sellaista”
“Mies tarjoilija, joka on aina iloinen ja hyvällä tuulella. Palvelu on sujuvaa, kun hän on töissä. Pitkään tainnut ollakin kyseisessä paikassa.”
“Yhdellä kertaa veloitettiin muutama euro enemmän, kun laskun loppusumma olisi ollut. Ilmeisesti uusi työntekijä tai ei kokemusta maksupäätteestä.”
“Tarjoilija (mies) oli erittäin ystävällinen ja kohtelias, oikea herrasmies ja ihanasti huomioi perheen lapsen ja ehdotti, että jos lapsen annos tuntuu liian pieneltä, niin voivat tarvittaessa tuoda lapselle lisäystä annokseen. Ja hänellä oli vuoro loppumassa, niin ennen sitä tuli ilmoittamaan asiasta ja kysymään onko kaikki kunnossa ja toivotti mukavaa päivää ja viikonlopun jatkoa sekä sanoi, että seuraava tarjoilija jatkaa meidän palvelua. Paras tarjoilija ikinä jonka olen kohdannut!!”
“Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli hyvää”
“Kana oli hieman kuivaa”
“Palvelu oli todella ystävällist ja osaavaa”
“Aiemmat kokemuskertani tarjoilija oli ilkeä ja ammattitaidoton”
“Ystävällinen ja välitön asiakaspalvelija”
“Hintataso - huomattavan kallista.”
“Erittäin mukava henkilökunta, erityiskiitos Marinolle, joka piti meistä hyvää huolta lomamme aikana (19.4-21.4.2019). Kävimme mieheni kanssa pe syömässä ja la terassilla juomassa ja molemmilta kerroilta jäi hyvä mieli.”
“Asiakaspalvelu”
“Todella maistuva ruoka, monipuolisesti kasvisvaihtoehtoja.”
“Ravintola on aika hälyinen.”
“Henkilökunta juoruilee keskenään asiakkaiden kuullen”
“Tarjoilijamme Agris oli kerrassaan loistava ja teki käynnistä vierailun arvoisen. Odotukset eivät olleet korkeat, koska Amarillo-ravintolat ja ruokalistat ovat hyvin tutut. Agris kuitenkin suositteli taitavasti eri ruokia ja muutosmahdollisuuksia antaen näin mahdollisuuden myös 'uusiin' makukokemuksiin. Lisäksi palvelut oli erityisen avointa ja lämmintä, tunnelma oli lähes etelä-eurooppalainen. Agriksen takia ehdottomasti tulemme mielellämme uudestaan Amarillo Flamingoon! Huippu tyyppi! 12/10”
“Amarillon vahvuus ja heikkous samaan aikaan on menu, joka on maukas mutta tavallaan yksipuolinen. Talon hampurilaisen lisäksi voisi olla ideaa muissakin vaihtuvissa talon annoksissa! Tarjoilija ikään kuin mahdollisti tämän vierailulla ja teki siten käynnistä miellyttävämmän!”
“Amarilloihin on yleensäkkin mukava aina mennä, mutta kyllä meidän lempi ravintolaksi on valikoitunut flamingon amarillo joka ei petä koskaan”
“Loistava Anejo Tequila ja hyvä miestarjoilija”
“House margarita aivan kamala...0”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Ravintolaan tuli humalainen öykkäri, joka haastoi riitaa muiden kanssa. Vartijoita ei näkynyt missään ja henkilökunnan puolesta vähän pelotti.”
“Rauhallinen, nopea palvelu”
“Voisi olla monipuolisempi ruokalista”
“Henkilökunta on mukavaa ja ammattimaista!”