Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Ovien avautuessa toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen bistroomme.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. When again opening welcome to our new bistro.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käynnistä jäi hyvä mieli”
“Kts lopusta”
“Kaikki asiointi/palvelu sujui hyvin. ??”
“Erinomainen palvelu ja ruoka sopivasti hotellin kainalossa.”
“Ravintolassa tuttu ja turvallinen lista, ei kovin vaihtuva mutta ihan laadukas. Tosin bataattiranskalaiset oli vaihtuneet lohkoihin, eivätkä olleet yhtä hyvät kuin ranskalaiset!”
“Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Mukava, siisti, nopea, ystävällinen paikka”
“toimivaa,hyvää ruokaa”
“Suosittelisin. Ainoa miinus oli työntekijä,joka puhui heikkoa suomea ja pyysi asioimaan englanniksi. Itselle tämä kävi, mutta esim puolisoni ei osaa englantia kovinkaan hyvin..”
“Hyvä mesta”
“Ystävällinen asiansa osaava ja motivoitunut henkilökunta”
“Olen pitänyt Amarillosta kovasti ja aina arki vapaalla loinastimme siellä. Nyt oli systeemi muuttunut: jouduimme odottamaan tiskillä vuoroamme tilata kauan. Ennen tilaamisen odottaminen pöydässä oli jo osa mukavaa ravintola kokemusta. Lapset eivät jaksaneet odottaa vaan menivät jo leikkipaikalle. Heitä mahdoton vahtia tiskiltä asti. Ymmärrän mitä uudella systeemillä haetaan, mutta jos henkilökuntaa on liian vähän ei se vaan todella toimi ja heti tulee huono fiilis. Myös uudistettu lista oli surkea. Otin jonkun tortillan ja se ei todellakaan vastannut entisen listan fajitasta johon sai itse valita täytteet. Ennen lapset jakoivat yhden aikuisten annoksen. Nyt piti ottaa 2xlihspullat ja oletettavasti sen takia (en siinä tiski kiireessä edes ehtinyt katsoa) oli lasku huomattavasti suurempi kuin ennen. Tarjoilija tiskillä ei ollut häävi. Ehkä uusi systeemi ärsytti häntäkin tai sitten häntä ärsytti kum me emme heti ymmärtäneet systeemiä . Kokemus oli suuri pettymys. Ainoa positiivinen asia oli ulkomaalainen miestarjoilija. Hän oli niin iloinen, ystävällinen ja huomio etenkin lapset todella hienosti. Hänen hyvä tuulensa oli tarttuvaa. Hän pelasti muuten huonon kokemuksen.”
“Asiakaspalvelu oli mahtavan hyvä kiitos”
“Hyvää ruokaa. Hintakin oli siedettävä. Ravintolan sijainti hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää ja myös muut seurueeseen kuuluvat kehuivat ruokiansa”
“Jouduinme odottelemaan pitkään asiakaspalvelua vaikka osa tarjoilijoista seisoi vailla tekemistä”
“Sujuva asiointi kaikin puolin ja ruoka oli hyvää”
“Koko kokemus oli erittäin positiivinen. Tarjoilija oli erittäin palvelualtis. Ihan varmasti tulen uudestaan ja suositan paikkaa ystävilleni. Kiitos!”
“Lounasburgeri tuli nopeasti mutta oli kylmä”
“Tarjoilijat tuntuivat olevan ammattitaitoisia, ja keittiön toiminta oli sujuvaa vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita”
“Eipä tähän tarvitse perusteluita. Käydään kerran kuukaudessa ja aina yhtä hyvä palvelu ja meistä on aivan ihanaa miten meidät ja etenkin lapset otetaan huomioon!”
“Ihan ok paikka käydä kaveriporukalla, perus varma laatu”
“Ruoka oli melko mitäänsanomattoman heikko esitys. Mustia rupisia ranskalaisia ja punainen hampparipihvi vaikka erityisesti tilasin kypsän. Maksun yhteydessä tarjottu tipin antamismahdollisuus ei kuulu Suomeen. Maksan tippiä sitten kun ruuan hinta on alempi.”
“Henkilökunta todella mukavaa ja huomioonottavaa, aluksi meille sanottiin että ruuan saamisessa menee vähintään puoli tuntia mutta siinä meni lopulta max se aika. Ruoka todella hyvää, palvelu nopeaa.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Ruoka oli todella hyvää ja työntekijät oli mukavia. Ravintola voisi kuitenkin olla tunnelmallisempi ja hintataso voisi olla paljon alhaisempi. Sentakia annoin tämän arvostelun, koska mielestäni hinta ja laatu suhde eivät aivan täsmää.”
“Kaikki toimi niin kuin pitää ja ruoka oli hyvää.”
“Joka kerralla kun olen kyseisessä ravintolassa asioinut ruoka on ollut erittäin hyvää sekä ruoka on kohtuuhintaista”
“Parempaa asiakaspalvelijaa ei voi olla olemassakaan kuin meitä palvellut miestarjoilija oli! Hän oli todella oikealla alalla!”
“Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen, palveli todella iloisesti,osasi hienosti suositella tykyttämättä.”
“Palvelu ontuu usein kun ravintola on täynnä. Ammattitaitoista henkilökuntaa selvästi vain osa tekijöistä mikä näkyy palvelun epätasalaatuisuutena”
“Hyvä palvelu. Hyvä sijainti. Hyvä ruoka”
“Kiva henkilökunta. Ammattimainen, mutta rento ote heillä.”
“Aivan loistava palvelu!”
“Hyva palvelu ja ruuan hinta-laatusuhde kohdallaan. Yksi puute oli ,lihapullien kanssa ei saanut perunamuusia!!”
“ytävällinen, rento palveluote”
“Palvelunoli hyvää, annokset tuli nopeasti”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija ja maukas ruoka”
“Käymme usein lounaalla Flamingon ravintoloissa. Kilpailu asiakkaista on varmasti kovaa. Kokemuksemme mukaan, meille löytyy aina sopiva lounaspaikka sieltä. Joten floppeja ruuan/hinnan suhteen ei yrittäjän kannata tehdä! Teidän uusi konsepti on selkeämpi, kuin tuo edellinen listanne. Salaattipöytä jotenkin kuuluu lounaaseen. Muutenkin lounas oli hyvä, mutta ehkä suosittelu jää kuitenkin tuohon seiskaan.”
“Hyvä perus ravintola, ruoka hyvää. Ei kuitenkaan erinomainen kokemus, jokin vielä puutuu.”
“Mukava henkilökunta, heille iso kiitos jälleen kerran!”
“Hyvä perus ravintola, annokset eivät petä ja nälkä lähtee! Ystävällinen henkilökunta.”
“Suosittu paikka, saattaa joutua odottamaan ruokia”
“Iloinen palvelu!”
“Mietin, että onko tuossa salin reunalla ainoa oikea paikka nachoille, koska illan lopputunneilla piste oli jo aika sotkuinen ja näkyi selkeästi asiakkaille. Emme tosin saaneet nachoja alkuun... Palvelu ja ruoka oli muuten hyvää, kiitos.”
“Hyvä kokonaiskuva”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Erityisesti meitä palvellut tarjoilija varmisti viihtymisemme ja oli erittäin ammattitaitoinen. Hän pahoitteli ensimmäiseksi huonoa suomen kielen taitoaan ja antoi meidän valita jatkaisiko suomeksi vai englanniksi. Englanniksi asioiminen sopi meille oikein hyvin ja hän kertoi ruuasta ja juomista hyvin ja suositteli meille sopivia. Kaiken kaikkiaan tarjoilija olisi syy miksi tulisin uudestaankin tähän ravintolaan.”
“Ruokien tilaaminen kesti todella kauan. Tulessa meille kerrotiin että jono on 40 minuuttia, mutta jouduimme loppujen lopuksi odottamaan lähes tunnin. Onneksi tilasimme alkupalat, sillä muuten perheen pienimille olisi ollut liian pitkä odotus. Aikaisempien kokemusten perusteella tilanne on ollut sama. Tarjoilijoita riittää, mutta keittiö ei tunnu ehtivän mukaan ja odotusaika on siksi meillä joka kerta ollut pitkä. Lisäksi suositeltu erikoishampurilainen ei ollut mainostuksen arvoinen”
“Ravintolassa oli ruuhkaista lomaviikon takia, mutta henkilökunta vaikutti mukavalta ja informoi ruoan kestosta hyvin. Ruoka oli kuitenkin erittäin suolaista.”
“Salaattipöytä oli aika vaatimaton.”
“Tarjoilija Bruno (?) oli oikein ystävällinen ja pirteä. Jäi hyvä tunne.”
“Ihan ok paikka. Vähänlaisesti kasvisruokavaihtoehtoja.”
“Erinomainen palvelu. Tarjoilijana meillä oli mielestäni Joni, kiire oli, mutta ammatilainen hoiti homman hienosti.”
“Tällä kertaa kaikki sujui hyvin, tilaaminen ja maksaminen jne, vaikka ravintola oli täysi.”
“++Useampia vegaanisia vaihtoehtoja ja myös koululaisille maistuvia ruokia. Miinusta siitä, että pääruoka-annokset olivat suht pieniä suhteessa hintaan.”
“Meitä palvellut englantia puhuva nuorehko mieshenkilö teki yksin jo käynnistä täyden kympin. Ruoka maistui hyvältä.”
“Ruoka ja juomat oli erittäin hyviä”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa, leikkipaikka lapsille ja mukavaa henkilökuntaa!”
“Houkutteleva ruokalista ja reipas iloinen henkilökunta : )”
“Tällä kertaa oli hieman ongelmia saada palvelua halutessaan.”
“Ruoka on hyvää :) Tarjoilijat tosiaan eivät olleet ihan helposti kutsuttavissa kun haluttiin esim juomia ja lasku mutta toki ymmärrän koska lauantai ilta niin kiirettä pitää.”
“Hyvä safka ja iloinen palvelu”
“Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus.”
“Mahottoman ystävällinen vastaanotto”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tunsin oloni viihtyisäksi ja tervetulleeksi. Meiltä varmistettiin maistuuko ruoka ja olimmeko tyytyväisiä. Tarjoilija antoi hyviä vaihtoehtoja ja kertoi omia mielipiteitään.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää ja lapset huomioitiin hyvin??”
“Asutaan kaukana,joten asiointi on satunnaista siellä seuduilla”
“Asiakaspalvelu englannin kielisen tarjoilijan toimesta aivan mahtavaa! :)”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu tarjoilu alkusalaatti tahtoi loppua heti”
“Henkilökunta hyvä ja ammattitaitoinen, miinusta siitä että vegeburgeria ei saanut tilattua koska pihvejä ei ollut, kuitenkin korvaava tuote saatiin valmistettua.”
“Hyvä ruoan hinta-laatusuhde ja maistuvaa. Henkilökunnan tasossa isoa vaihtelevuutta ammattitaidottomasta todella hyvään asiakaspalveluun ja ammattitaitoon.”
“Mutkaton”
“Ihan hyvä paikka tosin ruuhkainen”
“Ruokalista aika suppea, paljon rasvaisia ruokia ja vain muutama salaattivaihtoehto.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Perus varma maittava ruoka.”
“Mukava ja rento ilmapiiri. Aina löytyy vaihtoehto allergiselle lapselle.”
“Meillä oli mukava mies tarjoilija, joka viihdytti lapsia ja oli muutenkin mukava. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi.Hieman ehkä hälinää, mutta se on mielestäni ihan ymmärrettävää, sillä oli oikein ruuhkainen aika, ja kyseessä kuitenkin ravintola, jossa paljon muitakin lapsiperheitä.”
“Viihtyisä ja mukava palvelu. Hyviä ruoka-annoksia.”
“Loistava ruokapaikka! Erinomainen ruoka ja ystävällinen henkilökunta!”
“Amarillo on yksi lempi ruokaravintoloistani, sillä pidän texmex tyylisestä ruuasta ja amarillossa on paljon erilaisia vaihtoehtoja niin burgerista pihviin tai salaattiin.”
“Yksi suosikki paikoista.”
“Yleisesti muihin ravintoloihin verrattuna tunnelma ja ruoka oli hyvää.”
“Ravintolassa tuntuu AINA olevan kiire. Jokaisella käyntikerrallani odotusaika on ollut vähintään 45 minuuttia ja tämä ikävä kyllä heijastuu myös laatuun.”
“Hampurilaiset olivat pöytään tuotaessa haaleita ei lämpimiä. Asiakkaita oli ravintola täysi, joten emme alkaneet valittaa vasta kun maksaessa. Lisäksi tarjoilija unohti toimittaa juomaksi tilatut limonadit, jotka sitten tietty pyysimme laskulta poistamaan.”
“Meitä kohdellaan aina niin aidon ystävällisesti, että käynti on taatusti mielekäs. Tänne uskaltaa tulla jopa uhmaiäsdä olevan lapsen kanssa nauttimaan rennosta illallisesta, ja tietää että on varaa myös jälkkäriin.”
“Ihan kiva paikka, tosi mukava henkilökunta ja kelpo ruoka.”
“Suosittelisin ravintolaa ihan kaikille, aivan mahtava paikka! Ruoka on todella hyvää ja annoskoot riittäviä. Toivottavasti jatkavat samaan malliin :)”
“Hyvää laadukasta ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Kun tultiin ravintolaan meille ilmoitettiin, että odotusaika on tunti. Odotimme pääruokaa 1,5tuntia. Melko pitkä aika, eikä kukaan pahoitellut edes asiaa. Olin aivan varma, että ruokaa ei tule ollenkaan koska meidän jälkeen tuleville oli ruoka jo tullut.”
“Hyvää ruokaa suhteellisen nopeasti”
“Ala carte puolelle voisin suositella,mutta lounaan taso ei ollut kovin vakuuttava.”
“Amarillossa on aina mukava käydä. Ruoka on hyvää ja tunnelma mukava.”
“Mainiota palvelua, ruuhkan keskellä voi olla mahdollisuus unohtua tehdä/tuoda alkupala”
“Hampurilainen ja ranskalaiset jättivät tpoivomisen varaa. Olen saanut tuolta parempiakin. Kiire keittiössä heijastuu annosten laatuun.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruokakin oli maistuvaa.”
“Hyvä oli”
“Asiakaspalvelu erittäin hyvää ja asiakaslähtöistä. Mukava henkilökunta, otettiin heti vastaan eikä koskaan ole tarvinnut odotella pöytiin ohjaamista. Viihtyisä ravintola, erittäin hyvät ruuat.”
“Asiakas palvelu oli reipas ilonen tyyli”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Perus asiat kunnossa muuta ei sitten tarvitakkaan.”
“Hyvä kaikenkaikkiaan”
“Palvelu pelasi. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Mahtavaa palvelua ja tosi hyvää ruokaa”
“Mukavan viihtyisä paikka”
“Ravintola salin puolella soi musiikki, keittiöstä tuleva musiikki soi myös ja se oli ajoittain epäasiallista kiroilua. Musiikit sekoittuivat keskenään. Annos oli hieman vajavainen entisiin kertoihin nähden.”
“Mukava, sujuva ja ruokien valikoima hyvä”
“Amarillo on minun ja tyttöystäväni lempiravintola joten suosittelen sitä muille pariskunnille ja omalla perheelleni”
“Hyvä, siisti ja rauhallinen ruokapaikka.”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Mahtavaa asiakaspalvelua ja ruoka oli maittavaa”
“Hyvä ruoka !! palvelu sujui.”
“Ruoka oli hyvää ja maittavaa. Tarjoilijat mukavia vähän liiankin 'matlakkia'.”
“Vatsa tuli täyteen!”
“Palvelu oli erittäin hyvää, niin kuin ennenkin. Ilin avustajana avustamassa kehitysvammaista henkilöä hänen vapaa-ajalla. Työntekijät kohtasivat kehitysvammaisen henkilön estoitta ja avoimesti sekä osoittivat kysymykset suoraan hänekke. Tämä ei ole joka paikassa itsestään selvää. Meitä on palveltu erittäin hyvin, kiitos siitä.”
“Keskiviikko klo 18. Muutamia pöytiä tai aluita oli varattu kun saavuimme ja omavalintainen pöytä kahdelle löytyi helposti kahdelle, vaikka väkeä oli huomattavasti enemmän, kuin puoli tuntia aikaisemmin pöytävarauksen tarpeen tiedusteluamme. Tomaatista oireita saava kaverini sai aika helposti pienellä muokkauksella olevan kala-aterian. Myös minulle löytyi hyvä nautaruoka. Olutvalikoima oli vähän tylsä, mutta en jättänyt kuitenkaan väliin. Listalta löytyi oman maun mukainen punaviinipullo kohtuulliseen 35e hintaan. Kaikesta jäi kuitenkin ihan kohtuullinen maku. Mikästään ei jäänyt mieli hehkuttaa, mutta mikään ei ollut valittamisen arvoista. Kiitos kaikesta ja uudestaan vielä toisenkin kerran.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka sekä iloinen henkilökunta”
“Ruokalista oli muuttunut parempaan kuin viimeksi ja henkilökunta oli todella ystävällistä.”
“Hyvää ruoka ja mukava”
“Ihan toimiva”
“Tunnelma, asiakaspalvelu ja ruoka olivat hyvää, mutta ruokalista on nykyään kovin suppea.”
“Kävimme syömässä, emmekä todella ollut helpoimpia asiakkaita. Meitä oli 6 aikuista, 3 koulu ikäistä lasta, 2 alle kouluikäistä ja 9kk ikäinen vauva. Jokainen meistä huomioitiin yksilönä ja palvelu oli erinomaista! Ruoka myös maistui kaikille.”
“Sujuva käynti. Ruoka oli keskinkertainen. Leivitetty kana oli kuivaa, olin niin väsynyt ja nälkäinen etten jaksanut huomauttaa.”
“Hyvä ruoka, mahtava henkilökunta ja mukava tunnelma”
“Lapsi otettiin todella hienosti huomioon. Pöytä saatiin läheltä leikkipaikkaa ja ruoka saapui todella ripeästi vaikka varmasti keittiöllä oli ruuhkaa. Aikuisten kesken, kun tullaan syömään ei ole niin suurta merkitystä vaikka ruuassa kestäisi vähän kauemmin, mutta tuollaisen 6-vuotiaan elohiiren kanssa on aina parempi mitä nopeampaa saadaan ruoka pöytään. Kiitoksia siis siitä todella paljon ja tullaan toistekin, kun Flamingossa vieraillaan.”
“Ok”
“Oli sujuvaa sekä suht nopea käynti.”
“Tarjoilijana oli erittäin ystävällinen ja mukava mies (tummat hiukset, hieman ulkomaalainen aksentti), joka otti kaikki asiakkaat todella hyvin huomioon. En muista milloin olisin saanut yhtä hyvää ja mukavaa asiakaspalvelua ravintolassa. Hän palveli kaikki asiakkaat henkilökohtaisesti ja teki meidän käynnistä todella hyvän, mahtavaa!”
“Hyvä ravintola :)”
“Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu, maittava ruoka, ainoa miinus että sisustus voisi olla vielä kekseliäämpi ja ruokailupaikat viihtyisämpiä”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Aina kun tulemme vantaalle, tulemme amarilloon :)”
“Ruoka on hyvää, tilat vähän pienet nykyisellään.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka eikä odotusta.”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä.”
“Ainoa miinus että ruuan kesto oli minusta liian pitkä asiakas määrää kohden, muuten vierailu hyvin mielyttävä ja tulisin uudestaan”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Aina mukava asioida ja sen verran tuttu paikka, että henkilökunta muistaa sinutja kysyy kuulumiset.”
“no pihvi oli kuiva vaikka pyydettiin medium ja salaatti kaipasi öljyä ja uuniperunassa olisi saanut olla enemmän kastiketta”
“Ruokalista ihan ok”
“Palvelu oli hyvää, lukuunottamatta erään toisen seurueen reklamaation pallottelua salissa. Asiakas sanoi henkilökunnalle kun tilausta ei oltu otettu vaikka olivat odottaneet kauan. Alkoi selittely, miksi joku muu ei ollut huomannut ottaa tilausta ja huutelu tälle toiselle tarjoilijalle 'tuutko ottamaan tilauksen'. Vaikka simppeli 'anteeksi kamalasti, mitä teille saisi olla?' olisi toiminut paremmin. Ei asiakasta kiinnosta kuulla kenen moka on kyseessä joten voi tilanteen korjata vaikkei itse olisikaan mokannut. Asiakaspalvelussa kaikki edustaa yhtä ja samaa, se tuntui tältä rouvalta unohtuneen.”
“Ei tarvinut odottaa pitkään nälkäisenä ruokaa. Tarjoilijat olivat oikein ystävällisiä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“Hinta,laatu kohtaavat toisensa ja oli ihana ,välitön tarjoilija”
“Ravintolan henkilökunta on erittäin miellyttävää ja siellä tuntee olonsa kotoisaksi.”
“Flamingon piste on viihtyisä, tunnelmallinen sekä iloinen.”
“Ruokalista oli nähtävissä ravintolan ulkopuolella ja sieltä löytyi useita sopivia vaihtoehtoja.”