Hola Amigos!

Toivotamme ilolla asiakkaamme tervetulleeksi

nauttimaan herkkuja ruoka- ja drinkkilistoilta!

Ravintola on jälleen auki miltei normaalein aukioloajoin, mutta

joudumme edelleen rajoittamaan asiakaspaikkoja,

joten pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä

varmistaaksesi paikan ravintolassa.

Olemme avoinna:

Ma – To11.00 – 23.00              Keittiö ja anniskelu 11.00 –  22.30.

Pe 11.00 - 24.00              Keittiö ja anniskelu 11.00 - 23.00

La 12.00 - 24.00              Keittiö ja anniskelu 12.00 - 23.00

Su ja arkipyhät 12.00 – 22.00  Keittiö 12.00 – 21.30

Takeaway ja huonepalvelu joka päivä klo 21.00 saakka.

 

Pöytävarauksen meille voit tehdä TÄSTÄ

tai soitella numeroon 050 388 4545

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Amarillo on perusravintola. Ei gurmeeta, mutta ei pikaruokala. Hyvä perheravintola ja Jumbo/Flamingossa kuitenkin ainoita joissa tuntuu kuitenkin että on ravintolassa eilä kauppakeskuksessa."”
“Pidän paljon terassista”
“"Palvelu oli hyvää, ruoka oli ihan jees, annos ehkä vähän pieni hintaansa nähden."”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa sekä iloista.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta kun kysyttiin tulisuudesta niin väitettiin että ei ole tulista jos ei ole liekki-merkkiä tuotteen perässä. Tilaamassamme ruuissa ei ollut merkkiä mut olivat silti osittan tulisia ja osa jäi syömättä.. toivoisin tarkkuutta. "”
“Paras ruokapaikka. Henkilökunta on ihan parasta.”
“"Kehittämistä: tarjoilija ei tiennyt mikä on House Burger, hän kysyi toiselta tarjoilijalta ja vastaus miellytti"”
“"Tämä oli kolmas kerta,kun tarjoilija unohtaa Jumbon Amarillossa ruokani tiskille ja saan jäähtynyttä ruokaa. En jaksanut valittaa,koska lapset olivat mukanani vaan söin kiltisti jäähtyneen ateriani. Olen tykännyt lasten kanssa Amarillossa,mutta tämä kyllä harmittaa ,kun tosiaan kolmas peräkkäinen kerta,kun näin käy. Viimeksi jaksoin sanoa asiasta,mutta nyt en. Tarjoilija vaihtui meillä myös lennosta ja näin ruoat tiskillä jo n. 5mim ennen kuin tarjoilija huomasi hakea ne."”
“"Meitä palveltiin loistavasti ja kerrottiin, että ruuhkaa on. Kuitenkin kerrottu odotusaika oli lyhyempi ja meitä palveltiin alkupalojen ja juomien kanssa niin ripeästi, että koko pääruuan odotus oli kaiken arvoista. Ruoka oli erinomaista!"”
“"Sopivassa paikassa kaikkien tulla, pysäköintihelppoa"”
“Muuten kaikki hyvin paitsi et tarjoilijan kieli oli englanti vaikka olemme suomessa”
“Aivan loistava miestarjoilija palveli meitä.”
“Hyvää ruokaa ja vaikka oli paljon asiakkaita niin ruoka tuli luvatussa ajassa 45min -tunti”
“Hyvää gluteenitonta ruokaa.”
“"Hyvän makuinen ruoka. Tietää mitä saa, kun teille tulee. Annoskoko saisi olla isompi."”
“"Kokki kyllä oli laittanut väärän kastikkeen minun ruokaani, sen piti olla paholaisen kastiketta, mutta oli niin tulista että. Sanoin kyllä tarjoilijalle, mutta hän ei oikein asiaan ottanut vakavasti. Naureskeli. Olen syönyt saman annoksen aukaisemmin, ja tiedän miltä sen olisi pitänyt maistua. "”
“Because it was up to my expectations and customer services was lively and friendly.”
“Hyvä paikka”
“"Ruoka oli maittavaa, hyvä hinta/laatusuhde. Kiva,rauhallinen ympäristö. "”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu vaikka olikin ruuhkaa”
“"ihan ok ruoka, bataatti tikkuja lukuunottamatta. Kyllä täällä kerran vuodessa voi käydä. Aiemmin olleet paremmat vege vaihtoehdot!"”
“"Minulle ei suositeltu tuotteita, mutten myöskään kysynyt suosituksia, koska olin katsonut online-menusta jo hyvin pitkälle mitä haluan tilata. Mielestäni oli miellyttävämpää, kun ei väkisin tuputettu ja suositeltu mitään ylimääräistä, mutta varmasti suosituksia olisin pyytäessä saanut. Maksaessa meiltä piti varmistaa kuka pöytäseurueestamme oli tilannut mitäkin, koska tarjoilijamme työvuoro oli loppunut ja seuraava työntekijä palveli käyntimme loppuun. Tarjoilija kuitenkin myönsi asian empimättä ja ystävällisesti, eikä asia haitannut meitä lainkaan! Olimme kahden naisen pöytäseurue Tampereelta. Meitä palveli sunnuntaina 12.9.2021 n. klo 20-22 välillä (Flamingo Vantaa Amarillo) iäkkäämpi rouva, jolla oli puolipitkät hiukset, hieman sinisävyiset hiukset letille palmikoinut nuori neiti sekä nuori vain englantia puhuva herra. Olitte kaikki ihania ja teidän palveltavaksi on ilo tulla myös jatkossa! Hymyjä ja nauruakin riitti! Illan kokeille terveiset, kaikki ruoka ja drinkit olivat maukkaita alkupaloista jälkiruokiin. Kiitos siitä! Toivottavasti terveiset menevät perille myös asianomaisille työntekijöille. :)"”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, toivotettiin tervetulleeksi, rarjoilijalla kesti hetki tulla pöytään ja tilauksen jälkeen toi veden nopeasti, mutta tilaamissa kokiksissa menikin hetki. Ruuat tuli nopeasti ja ei joutunut odottelemaan, kun ruuat oli syöty odotimme tarjoilijaa että saisimme jälkiruuan tilattua, mutta 30min jälkeen luovutimme ja menimme kassalle maksamaan ruuat. Kyseessä oli harjoitteleleva tarjoilija."”
“Loistavaa ??”
“Pidän ravintolan tunnelmasta sekä juomasta ja syötävästä mitä siellä on tarjolla ja yleisesti asiakaspalvelukin on ollut hyvää. Viime kerralla yhden tarjoilijan asiakaspalvelu oli vään heikommalla tasolla kuin ravintolan yleinen taso ja siitä jäi vähän huonommat fiilikset kuin yleensä”
“Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista ruoka oli hyvää.”
“kaikki toimi hyvin”
“Vauvojen kanssa tulimme ja meidät huomioitiin todella hyvin.”
“Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri oli loistava.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja tuli tervetullut olo kun ensimmäistä kertaa tässä amarillossa kävin. Henkilökunta huomioi hyvin asiakkaat ja yleisesti ottaen heidän positiivisuus tarttuu myös minuun :)”
“"Ruoka tuli nopeasti ja tuttu turvallinen annos oli yhtä hyvä kun aina, vaikka majoneesi kuppi meinasikin jäädä puuttumaan, mutta senkin sai pienen kyselyn jälkeen :)"”
“Amarillo Vantaa flamingo on miellyttävä ravintola jonne tulen mielelläni asioimaan uudestaan. Ruoka ja juoma lista on kattava ja hyvä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma!”
“Ruoka valikoima voisi olla hieman laajempi. Ranskalaiset perunat vähän löysiä.”
“Syön melko usein amarilloissa. Tämäkään kerta ei laskenut luottamusta ketjuun. Meillä oli oikein mukavaa.”
“Kaiken kaikkiaan vierailusta ja ruokailusta jäi hyvä fiilis! ????”
“"Jokaisessa annoksessa peruna, bataatti olivat hiukan liikaa paistuneet ja proteiini osuus oli pieni (liha, kala ja tofu) hinta-laatusuhde huomioiden. "”
“"Sujuva asiointi, ilmainen pysäköinti, ulkoterassi"”
“Hyvää ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maittavaa.”
“Ruoan hinta/laatu eivät kohdanneet”
“"Lapset otettiin huomioon erinomaisesti, siitä iso plussa"”
“Tarjoilija oli epäammattimainen: töykeä jne. Palvelua ei saatu terassille. Kaverin pihvikin oli ylikypsä eikä tähän tarjoilija sanonut mitään vaikka palaute annettiin.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Loistava palvelu ja iloiset ilmeet henkilökunnalla kiireestä huolimatta sekä hyvää ruokaa.”
“Täys 10 vierailu.”
“Mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Ruoka on tasalaatuisesti hyvää.”
“"Olen asioinut elämäni aikana kyseisessä ravintolassa monia kertoja ja nyt taas pitkästä aikaa. Voisin suositella ravintolaanne tuttavilleni. Ajoittain tarjoiliat ja henilökunta vaikutti hieman ”tympeiltä” ja hätäsiltä. Voi olla että väsymys painoi, koska kello oli jo lähempänä 22. Ihmettelimme myös seurueeni kanssa, kun meille tultiin 21:15 sanomaan, että pilkku tulee 4min päästä, vaikka näillä rajoituksilla sen kuuluisi tulla jokaisessa ravintolassa 22:00. Muuten kaikki oli täyttä 10."”
“Perus varmaa safkaa koskaan en ole huonoa täällä syönyt ja vielä bonukset päälle.”
“Oli hyvää mutta annokset pieniä”
“"Me emme saaneet mm. nachoja alkuun ja ylipäätään ruuan tulemisessa meni kauan. Tarjoilijammekin ihmetteli tilannetta meille ääneen, että mites nyt näin kestää :D"”
“"Meidät huomioitiin käynnin aikana, palvelu oli sujuvaa, terassilta siivottiin pöytä varta vasten meille. Huomipitiin koko käynnin ajan. "”
“"Henkilökunta voisi vaikka tervehtiä asiakkaita, vaikka ovatkin varmasti kiireisiä."”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka. Ruuat myös tulivat nopeasti."”
“Saatiin sellaiset annokset keittiöstä mitä toivottiin ja ne vei kielen mennessään ..ennen oli sellainen lihaleipä toivottavasti tulee takaisin..ja kylmä cokis kruunasi viimeksi kaiken eli täysin tyytyväisiä oltiin”
“"Meillä oli erittäin hyvä palvelu, tarjoilija oli miellyttävä"”
“"Tunnelma oli viihtyisä, ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu oli ystävällistä ja joutuisaa."”
“"Toimi ihan mukavasti, mutta annokset olivat melko tyyriitä ja meitä ei huomioitu niin hyvin kuin oisin toivonut."”
“"Vähän on kallis mesta, ruoka tosin yleensä aika hyvää. Tällä kertaa kun kävin tarjoilija vaikutti kiireiseltä ja väsyneeltä."”
“"Ruoka oli hyvää, mutta palvelu oli puuttellista. Ravintolaan tullessa en kokenut itseäni tervetulleeksi ja pöydässä ollessa sain heikosti palvelua."”
“Loistava ja nopea palvelu”
“"Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, vegaanista ruokaa saatavilla!"”
“Asiakkaita oli paljon ja hetken joutui jonottamaan eli jos on kiire ruokailemaan niin en suosittelisi”
“Hyvää ruokaa ihana paikka”
“Palvelu toimi”
“"Tarjoilija (Marino) toiminta 10+ Hän oli todella ammattitaitoinen ja huumorintajuinen, sekä otti minut ja ystäväni oikein hyvin huomioon. Miinusta jälkiruoasta (Pannacotta) maku ja ulkonäkö sekä koostumus oli niinkuin kermahyydykkeen päälle olisi kaadettu suoraan makusiirappia ja kuorrute ei ollut hyytynyt. Ruoka oli hyvä!"”
“Tarjoilia veti hyvän shown. Ei suomalais syntyinen. Puhui murtaen suomea. Hauska heppu.”
“"Ruuat hyviä. Juomaa olisimme halunneet lisää, mutta emme saaneet, eikä sitä käyty kysymässä. Alkuruokaa emme saaneet ollenkaan, sitä pahoiteltiin kyllä. Eri tarjoilija ohjasi meidät pöytään ja toinen ohjaaja tuli ottamaan tilauksen ja seuraavan kerran hän tuli luoksemme kun halusimme maksaa. Kiire ilta ja porukkaa paljon, niin ihan ymmärrettävää toki."”
“"Yleisilme ehkä vähän nuhjuinen. Ja ihmettelin kovasti miksi meidät sijoitettiin keittiön eteen, joka ei ollut kovin rauhallinen pöytä. Tilaa olisi ollut muuallakin ja meiltä ei edes kysytty käykö pöytä. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä, mutta ruoka ei mitenkään erityisen ihmeellistä. "”
“"Todella lapsimyönteinen fiilis jäi. Oli runsaasti, lähes kaikilla ruokailijoilla lapsia jotka siellä olivat, ei tarvinnut hävetä omaa pikku riviltä :D Hyvää ruokaa, vieraskielinen tarjoilija kun oli mukava. "”
“"Tykkäsin käydä,ikinä ennen en ole käynyt joten oli positiivinen yllätys. Poika tykkäsi lihapullista mutta muuten ei oikein maistunut annos ??"”
“Kokonaisuutena miellyttävä ravintola.”
“Ruuhka-aikana ruuan valmistuminen hidastuu ja varsinkin lasten kanssa se aiheuttaa harmia”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, tarjoilija oli tosi miellyttävä, ammattitaitoinen ja ystävällinen."”
“"Paikka on jo klassinen ravintola kaveri porukassa ollut melkeinpä 10 vuotta jo, joten suositteluja ei enään tarvitse. Ruoka on aina ollut hyvää siellä."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Tyytyväisyys vaihtelee riippuen tarjoilijasta ja ilmeisesti vuorossa olevasta kokista. Annoksien koot vaihtelee kokin mukaan mikä on erittäin outoa- hinnat kuitenkin pysyy aina samoina”
“"Yksi miespuolisista tarjoilijoista oli todella ystävällinen, hauska, viihdyttävä. Ihan kuin olisi ollut etelässä syömässä. "”
“Ei pahaa sanottavaa”
“Marion kun on töissä niin hän asiakkaiden olon tuntemaan hyvin tervetulleeksi ja on asiantunteva. Ottaa asiakkaiden kanssa hyv katse kontaktia . Osaa hyvin suositella ruokia juomia juomia siihen sopii. Ehdottomasti paras tyntekiä jolla on hyvä muusti tuttujen asikkaiden kanssa.”
“"Kaikki meni hyvin, ei moitteita??"”
“Erittäin huomioiva miestarjoilia”
“Hyvä paikka. Sijainti Flamingoon ja Jumboon hyvä”
“Mielestäni ruuan taso laskenut hiukan edellisestä käynnistä.”
“Tarjoilija oli oikein miellyttävä ja suositteli mm juomia. Tunnelma oli hyvä ja koko vierailusta jäi todella hyvä fiilis! ??”
“Hyvä ruoka”
“Vierailusta jäi positiivinen kokemus.”
“"Käynti oli todella positiivinen yllätys. Amarillon taso noussut hurjasti. Pääruokien hinta-laatusuhde erinomainen, voisin jopa enemmän maksaa noista annoksista. Alkupalat pieni pettymys (ei maultaan, mutta kooltaan suhteutettuna hintaan). Ihmettelin myös sitä, miksi limujen hintoja ei ollut missään listassa, mutta muiden juomien oli. Tajusin syyn laskun tullessa - en olisi maksanut niin paljon hanalimuista, jos olisin tiennyt etukäteen. Tulen varmasti uudestaan lähiaikoina, mutta limpparia en enää rillossa juo! ??"”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä.”
“On aika naurettavaa maksaa vedestä varsinkin tilasi ruuan”
“Pienet annokset. Hieman hätäistä palvelua.”
“"Yleisilme oli hyvä, ilta oli ravintolan puolesta varmasti kiireinen, mutta silti työntekijät hoitivat palvelun ja muut työt mitä asiakkaille näkyy, hyvin."”
“"Alkuun juomani unohdettiin (inhimillinen virhe). Mutta salaattiin kuului punasipuli ja passionvinagrette tmv kastike. Pyysin salaatin ilman kastiketta, ja se kuulemma oli loppu. Päädyinkin saamaan salaattini ilman punasipulia kyseisellä kastikkeella.. hieman ärsyttävien virheiden takia en ihan täysin suosittelisi ravintolaa. Muut tuotteet olivat kyllä hyviä."”
“"Ammattitaitoista henkilökuntaa, maukasta ruokaa ja hyviä juomia!"”
“Viihtyisä paikka”
“Erittäin mukava ja kiva vierailu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Tykkään kovasti.”
“Ainoo terassilla varustettu paikka lähellä. Ruoka on hyvää.”
“Palvelu oli hidasta ja ruoka tuli tunnin odottelun jälkeen. Lautaselle olisi kiva saada myös jotain vihreää ranskalaisten sijaan”
“Ystävällinen palvelu ja hyvät ruoat”
“Takuuvarmasti hyvää ruokaa aina. Ystävällinen palvelu.”
“"Viihtyisä, palvelu erinomaista"”
“++”
“"Asiakaspalvelija oli tympeä ja ilmeetön. Ruoka oli erinomaista, mutta asiakaspalvelijasta tuli epämiellyttävä olo. Pelkkä hymyily auttaisi jo paljon. Kun kyllä se maskista huolimatta näkyy jos ilme on tympeä."”
“"Hieno ravintola ja herkulliset ruuat. Jälkiruoka ei kuulunut ateriaan, joten siitä pieni miinus."”
“"Jouduimme odottamaan lasten kanssa yli 30min palvelua ja juomia.. Kun palvelua saimme niin lasten ruoat onneksi tehtiin nopeasti. Oli tarkoitus tulla syömään nopeasti ja sitten kaupoille, mutta emme oikein kerennytkään kaupoille kun ravintolassa meni niin kauan. Tuntui että meitä ei huomioida ollenkaan."”
“Keittiö hukkasi tilauksen ja jouduimme odottamaan kauan. Hyvitykseksi saimme jälkiruuan talon piikkiin.”
“Hyvä paikka”
“Aina ollut hyvä palvelu ja tullaan taas seuraavallakin lomareissulla.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu hyvää ja sujuvaa ja ammattitaitoista"”
“Tunnelma ravintolassa oli viihtyisä ja mieluisa. Ruoka oli herkullista ja asiakaspalvelu mahtavaa!”
“"Minusta oli aivan ihanaa kuinka lapset huomioitiin tavintolassa, eikä tullut olo että olemme taakka koska lapsia on mukana. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää”
“"Terassilla ollut miestarjoilija (ma 5.7.) oli todella ystävällinen, kohtelias ja otti asiakkaat hyvin huomioon"”
“"Erittäin miellyttävän ravintolakäynti, kiitos erityisesti tarjoilijalle "”
“Mukava ilmapiiri ja mukava tarjoilija”
“"Olen käynyt ravintolassa muutamia kertoja myös ennen koronaa. Tuolloin myös työporukan kanssa, koska tiesin että paikassa saa luotettavasti hyvää palvelua ja maukasta ruokaa. Sittemmin Korona-aika näytti hieman supistaneen ruokalistaa mutta se on erittäin ymmärrettävää. Löysin silti kaikille sopivaa ruokaa (glut vege, lapset ym.)"”
“"Osa ruuista on ihan hyviä, mutta aika peruskamaa ja hinnakasta sellaista. Osa maku yhdistelmistä ei sovi yhteen. Jotkut ruuat taas onnistuneempi."”
“"Kaikki toimi ok, käsidesiä tai Käsidesi lappuja olisi hyvä olla pöydissä. Ruuhka vaikutti ruuan odotusaikaan. "”
“Tuttava pariskunta on tulossa yöpymään Sokos Hotel Flamingoon ensi kuun alussa ja vinkkasin heille jo että Amarillo Vantaa Flamingoon kannattaa mennä syömään!”
“Kaikki toimi”
“Aikaisemmin taso/palvelu ollut huonompaa. Nyt oli huima muutos positiivisempaan suuntaan.”
“"Kiva lounaspaikka vesipuisto jälkeen, tullaan joskus uudestaan. Jos asuisimme lähempänä niin tulisi käytyä useimminkin."”
“"Palvelu ystävällistä. Ainoa ettei saatu tilattua annosta 40min, vaan vasta kun kysyttiin missäköhän ruoka viipyy. Oli unohtunut ??."”
“"Yst. palvelu, huomioitiin lapset hyvin."”
“Hyvää palvelua ja ruoksa”
“Kaikki 10+”
“"Love that Amarillo has a terrace. Now in corona times not everyone feels yet comfortable eating inside so it is good to have the option. Staff was friendly, however, staff outside was not wearing mask, and we did not feel comfortable with the staff talking constantly over our food, drinks and even coming super close to talk to our kids. I feel all staff should wear mas INSIDE and OUTSIDE considering they are handling food and drinks for clients. I understand outside there may not be recommendation to wear masks, but again they are handling food and drinks for others! Our waiter was too chatty with no mask and handling our food and drinks. Also if no mask is used they should keep a safe distance, the waiter came all the time SUPER CLOSE to talk to our children. Yes he was trying to be friendly, but there should be better guidelines and rules in the restaurant. Because of that we did not enjoy our experience completely. Food was good otherwise. We came back to eat without our kids mostly because of the nice terrace. "”
“"Hyvää ruokaa, hyvällä palvelulla ja hyvään hintaan"”
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka. Ruoan tulo kestää hieman ruuhka-aikoina."”
“Sijainti hyvä. Hyvä ruokalista. Myöhään auki. Ulkoterassi. Turvallisuus ja hygienia näkökulmat huomioitu”
“Hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu huippua”
“"Lounas toimii hyvin; hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Hyvä paikka myös perheen kanssa syömiseen, koska listalta löytyy kaikille jotakin."”
“Mahtavaa palvelua!”
“Palvelu toimii. Takuuvarma menu. Viimeksi salaattiannos oli pettymys maun ja koon suhteen”
“Palvelu oli hyvää tarjoilia oli erittäin mukava”
“"Nopea ja hyvä palvelu, erinomainen ruoka."”
“Ruoka oli hyvää ja annos riittävän kokoinen.”
“"Mukava ja viihtyisä paikka, ja todella hyvä ruoka :)"”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu”
“Tarjoilija oli erittäin hyvä ja hauska ??”
“Henkilökunta on ammattitaitoista ja ruoka on hyvää. Ravintolassa on kuitenkin usein ruuhkaa ja suurin aika menee siihen kun odottaa tarjoilijaa ottamaan tilausta.”
“"Ateria koko pienentynyt, kuten alkupalat."”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä ruoka ja S-Bonus/S-Card”
“Perushyvää palvelua”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.”
“Asiallinen palvelu ja ruoka.”
“"ihan kiva, sai syötyä, oli yllättävän pitkä odotus ruoalle, vaikka tarjoilija ei sanonut mitään odotusajasta"”
“Iso ravintola. Hyvän makuista ruokaa.”
“"Ensimmäinen tarjoilija oli todella törkeä eikä yhtään kohtelias, mutta seuraava olikin jo todella mukava kaikin puolin hyvä ravintola "”
“Riippuu ystävistä minkä tyyppisiä ovat - joillekin sopii Amarillon hieman hektinen tunnelma. Silloin täytyy varautua hieman odottelemaan.”
“"Hyvä, laadukas, luotettava perusamarillo. Ei toki paras paikka jos jotain jännää, uutta ja erikoisempaa kaipaa."”
“Amarillossa hyvä ruoka- ja drinkkilista”
“Se oli paikkana ok”