Hola Amigos!

Amarillo saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.

Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen.

Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.

Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Tule testaamaan ja viihtymään!

Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa.

 

Pöytävarauksen meille voit tehdä tästä

 

Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää, palvelu ripeää ja kaikki sujui asiakkaan kannalta kuten kuuluukin. Ainut miinus oli etten kokenut hampurilaistani tuliseksi vaikka menussa oli chilin kuva ja tarjoilija erikseen siitä varoitteli.”
“Odotusaika oli kohtuuttoman pitkä asiakasmäärään nähden. Meinasimme myöhästyä elokuvista, vaikka tulimme syömään hyvissä ajoin. Tarvitsette selkeästi lisäresursseja niin keittiöön kuin salin puolellekin.”
“Tarjoilijoilla olisi parempi olla kasvomaskit visiirimaskien sijaan. Koska puheesta ei meinannut saada selvää. Ruoka oli hyvää! Listalle olisin toivonut muutaman lisävaihtoehdon 1-3 ruokalajia. Mut pihvi oli täydellinen niin se oli pääasia??”
“Kaiken kaikkiaan viihtyisä ja mukava paikka”
“Hyvät hampparit ja palvelu”
“Laskun saaminen kesti, tarjoilijaan sai huonosti kontaktia.”
“Kts yllä”
“Hyvää ruokaa ja hyvä asiakaspalvelu!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Minulla on ystäviä jotka puhuvat vain suomea. Heille en voisi suositella ravintolaa josta palvelua saa vain englanniksi.”
“Suosittelisin. Ruoka oli hyvää ja ravintolassa ei ollut käyntimme aikana paljoa ihmisiä. Jos ravintola olisi ollut täynnä niin mielestäni pöydät ovat liian lähellä toisiaan. Jos lapsi istuisi pöydän päässä syöttötuolissa, niin käytävällä ei mahtuisi kulkemaan, puhumattakaan turvaväleistä. Ravintolassa pitäisi täyttää vain joka toinen pöytä.”
“Ravintonne ruokatarjonta on supistunut aika paljon”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Aika harvoin suosittelen mitään paikkaa kavereilleni, mutta tämä voisi kyllä olla sellainen, jos tulee asia puheeksi jonkun kanssa.”
“Omassa kategoriassaan ihan toimiva ravintola”
“Kaikki olo sujuvaa, lapsiakin kohdeltiin oikeina asiakkaina ja ruoka maistui. Palvelusta täysi kymppi!”
“Fajitas ruoka ei pysy peltilautasella lämpöisenä”
“Asiantuntevaa , nopeaa, ystävällistä ja mukava ravintola”
“Ihan perusravintola. Palvelu oli ystävällistä. Mutta ei mitään spesiaalia miksi erikseen suosittelisin. En tosin moittisikaan. Itseäni ärsytti kun en voinut maksaa koko ruoka-annostani lounaskortilla. Muualla tämä onnistuu. Se voi olla syy miksi valitsen seuraavalla kerralla toisen ravintolan.”
“Amarillo Vantaa on todella hyvin ja mukava paikka Ruokaa on muistuttavaa!”
“Söin erinomaisen pippuripihvin, kypsyys spot on! Kiitokset kokille. Tarjoilijat olivat kohteliaita, uuden juoman tilaaminen ja sen toimitus kävi silmän räpäyksessä. Tarjoilijoiden käyttämät visiirit haittasivat hieman kommunikointia, heidän kuuleminen oli hankalaa. Maksoin kortilla ja koin hämmentäväksi ennen pin-koodin laittamista tulevan tippaus-osion. Siitä ei mainittu mitään ja tottumuksesta aloin kirjoittamaan siihen pin-koodia, olisi tullut aikamoinen tippi, jos en olisi huomannut. Jäi hyvä fiilis ravintolastanne ja varmasti tulemme uudestaan!”
“Perushyvä paikka”
“ystävällinen palvelu”
“Ravintola on hyvällä sijainnilla ja ruoka on hyvää. Valikoima on kuitenkin aivan liian suppea ja se on ISO miinus. Muutoin kaikki toimii ravintolassa hyvin.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa sekä syömäni annos oli maistuva”
“Hyvä palvelu”
“Ihan hyvä ravintola. Ystävällinen palvelu. Lista ei ehkä tällä hetkellä ole paras mahdollinen. Don Ama burgerissa on liikaa lihaa.”
“Kokemukseni oli ihan kohtuu hyvä ja oikeastaan juuri se mitä odotin.”
“Perus hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan”
“Ruoka oli hyvää”
“Paljon asiakkaita, liian vähän henkilökuntaa asiakasmäärää kohden.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Erittäin sujuvaa tilata ruoka hotellihuoneeseen.”
“Koronan takia ravintolassa oli erittäin vähän asiakkaita.”
“Odotusaika liian pitkä. Yli tunti tilauksesta oli ruoka pöydässä, vaikka odotusajaksi sanottiin noin 45 min tilaushetkellä.”
“Kaikki oli oikein sujuvaa ja ruoka maistui. Palvelu oli todella ystävällistä, jopa ehkä liiankin. Listalta löytyi helposti kaikille jotain, mutta jos usein vierailisi, voisi valikoima alkaa tympiä, koska aika yksitoikkoinen se oli.”
“Palvelussa oli aika paljon 'sekoilua'. Toki, tämä voi johtua kiireisestä ajasta, mutta parannettavaa oli.”
“Erityiskiitos henkilökunnalle, kiireestä huolimatta meidät huomioitiin hyvin koko ajan. Sisään tullessamme pöytään ohjannut henkilö kertoi kiireisestä illasta, mutta iloksemme oli hyvillään vain kuhinasta - kertoi myös keittiön jonosta, jotta osasimme varautua. Meitä tarjoillut henkilökunnan jäsen kysyi usein, maistuuko ruoka ja onko meillä kaikki hyvin, koimme tämän erityisen positiiviseksi, koska oli kiireinen ilta ja silti tähän löytyi henkilökunnalta aikaa. Ainostaan harmittamaan jäi loppuneet sisäfileet, emmekä päässeet maistamaan alkuperäisestä valittuja annoksia. Henkilökunnalle kuitenkin vielä kerran suuri kiitos mahtavasta palvelusta.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Hyvä palvelu! Ja eritoten ravintolan miespuolinen tarjoilija (ulkomaalaistaustainen), nimi ei valitettavasti jäänyt mieleen, oli asiakaspalveluhenkisin työntekijä, mihin pitkään aikaan olemme törmänneet. Isot kiitokset hänelle. Hän oli todella palveluhenkinen, iloinen ja avulias, sekä todella aurinkoinen!”
“Ystävällistä palvelua. Ruoka oli erinomaista.”
“Oli toki kiire, mutta ruoka ei ollut erityismaininnan arvoista.”
“Erittäín hyvää ruokaa. Erinomainen palvelu alan parhaalta henkilökunnalta :)”
“Ruokalistauudistus yllätti. Alkupaloja tullut lisää (?), mikä on hyvä asia. Pääruokia taas oli karsittu kovalla kädellä, joka EI ole hyvä asia. Hieman mieleen tuli Chico's-ketjun rajusti epäonnistunut listauudistus.”
“Aina tyytyväinen käydessäni”
“Ihan hyvä perusravintola.”
“Hyvää ruokaa, mutta valikoima aivan liian suppea.”
“Palvelu, ruoka ja tunnelma olivat kaikki hyviä tarvitseeko sitä muuta:)”
“Kiva tarjoilija, limppari melkein yhtä kallista, kuin olut (aivan järjetöntä)”
“Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.”
“Ruoka ok voisi olla hieman paremman makuista verrattuna ruokiin 10 vuotta sitten jolloin olivat 10”
“Pisteet tarjoilijalle”
“Tarjoiliamme oli todella ystävällinen ja sosiaalinen. Ruoka tuli vähän hitaasti, mutta oli ketjuravintolatasoon nähden hyvää. Ravintolassa oli hieman hälinää, mutta viihdyimme silti.”
“Amarillo on hyvä valinta perus -ravintolaksi. Jos olisin asioinut ystävän tai puolison kanssa, menisin toiseen ravintolaan. Olin kuitenkin 6v poikani kanssa, jolloin Amarillo on paras valinta ravintoloista. Amarillossa voi olla vähän ”rennommin” ja se juuri on paikan paras puoli. Hyvää ruokaa ja rento meininki, ei haittaa vaikka nauraisi hieman kovempaan ääneen. Toisinaan häly kuitenkin häiritsee, joten keskusteluillalliselle suosittelisin toista paikkaa.”
“Amarillo Vantaa Flamingossa oi mukava ja leppoisa tunnelma, lista oli hyvä ja kattava, palvelu oli loistavaa ja ruoka oli oikein maukasta. Hyvä sijainti.”
“Vähän lisää pelihenkeä / annos olisi saanut olla vähän kypsempi.”
“Erikois maininta iloiselle tarjoilijalle joka meitä palveli Nea, hän oli mahtava, selkeästi ammattilainen ja ennen kaikkea asiakaspalvelija. Voitte hyvin hänelle antaa palkankorotuksen tai esimies tehtäviä. Flamingon Amarillo on paras kun hän on siellä.”
“Ehkä miinuspisteitä tulee syystä josta aina; suositeltiin vuohenjuustoa vaikka sanoin olevani homeallerginen ja taas sanottiin ettei tätä ole tuotteissa Amarillossa vaikka näin on. Kerran samassa ravintolassa annokseni vaihdettiin koska vuohenjuustossa oli valkohomejuustovuoraus vaikka toisin väitettiin.”
“Hyvä ruoka”
“Erinomaisen ystävällinen palvelu ja huomiointi. Ruoka oli todella hyvää.”
“Nyt täytyy sanoa, että henkilökunnan palvelualttius ja hyvä fiilis pesi aika monta muuta ravintolaa.”
“Kokemuksista ollut hyvää”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Aika jona olin ravintolassa oli kiireinen. Saimme odottaa ruokaamme hieman arvioitua aikaa pidempään mutta kaikkien annokset saapuivat kuitenkin mukavasti lähellä toisiaan. Laskua joiduimme odottamaan huomattavasti pidempään.”
“Ruokien hinta-laatusuhde hyvä, maistuvia aterioita”
“Muchas gracias”
“na”
“Vänligt bemötande, god service”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tilasin hampurilaisen, joka oli todella hyvää. Erilainen maku kun jossain muualla, siksi tilaisin sitä uudestaan ja suosittelisin myös muillekin.”
“Aivan ihan tarjoilija oli meillä. Loistavaa asiakaspalvelua saimme. Kiitos siitä.”
“Hyvä ruoka, mutta LIIAN KALLIS HINTATASO. Limsa kun alkaa olemaan 6 euron luokkaa niin kallista on.”
“Mukava paikka, ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka hyvää.”
“Tarjoilija joka asioi kanssamme, oli outo. Vaikutti että hän olisi ollutmieluummin muualla.”
“Hemtrevligt. Vänlig,omtänksam personal.”
“Aina kun olen/olemme perheeni kanssa käyneet niin olemme saaneet enemmän kuin hyvää palvelua!Mm tällä reissulla poikani otettiin ihanasti huomioon-myöhäisestä kellon ajasta huolimatta-josta itse olin hieman kauhuissani ja mietin että mitä ne sielä ajattelee kun lapsen kans niin myöhään ravintolaan menen.Noh tilasimme sielä jo rutiineiksi tulleet annokset kunnes tämä tarjoilijatar tuli kysymään että haluttaisko ottaa samanlaiset drinksut (tietysti sen verran eroa että pojalle alkoholiton) josta poitsu innostui samantien! Sielä sitte kilisteltiin mojitoilla meidän onnistuneelle äiti-poika päivälle x) niin”
“Kaikki toimii. Tuotteiden hinta/laatusuhde kohdallaan.”
“Flamingon Amarillossa on aina huippu hyvä palvelu! Jokaisen käyntini jälkeen yllätyn jälleen erittäin positiivisesti mahtavasta palvelusta.”
“Ihan hyvä ruokamesta”
“Perus hyvää ruokaa, Amarillotyyppisesti. Kiva käydä. Ei valittamista.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Sijainti hyvä ja aina löytyy tilaa syödä. Lapset tykkää paikasta.”
“Olen aina ollut tyytyväinen sieltä lähtiessäni. Viimeksi tosin ei ollut enää alkunaposteltavana nachoja. Yhden kerran myös häkellyin vain englantia puhuvasta tarjoilijasta.”
“Hyvä henkilökunta ja basic ruoat.”
“Toki voin suositella ruokaa ja paikkaa, oululaiselle vain harvemmin tulee etelän ravintolat keskustelun aiheeksi”
“Oli hiljainen sunnuntaipäivä, kun kävimme. Lasten kanssa käynti oli tosi kiva, saimme paikan leikkipaikan vierestä ja henkilökunta otti lapsiasiakkaat hyvin huomioon. Leikkipaikan varustelu miellytti sekä 3 vuotiasta että tokaluokkalaista. Ainoa huono puoli oli kahvin laatu. Tilasimme ruoan listalta emme siis olleet lounaalla. Maksoimme kahvista erikseen ja sekä tavallinen kahvi että capuccino olivat laimeita esityksiä. Kahvi liian laihaa. Muuten ruoka ja kaikki oli tosi hyvää.”
“Oikein hyvä ruoka”
“Osaavat ottaa huomioon myös erityisruokavalion”
“Olin lounaalla ystäväni ja pienen 1vuotiaan poikani kanssa, meidät otettiin poikkeuksellisen hyvin huomioon! Tarjoilija otti poikani huomioon ihanasti, toi syöttötuolin sekä jutteli ja hassutteli hänen kanssaan. Ruoka oli todella hyvää myös, mutta erityisesti haluan antaa ison kiitoksen henkilökunnalle! Sain asiakkaana vaikutelman, että työntekijöiden välillä vallitsee hyvä työilmapiiri. He olivat iloisia, ammattitaitoisia, ottivat meidät lämpimästi vastaan ja hyvä ilmapiiri välittyi myös asiakkaille. (26.8 lounasaikaan)”
“Suosittelen varmasti jos tuon tyyppinen ruoka on mieleen.”
“Saimme aivan parhaan asiakaspalvelian. Nineä en nuista mutta ei puhunut töydellistö suomea ja oli mies. Ikinä ei ole ollut niin positiivista tarjoiliaa. Oli todella mukava hauska ja asiantunteva ja huumorintaju kohdillaan! Antoi kaikille asiakkaille hyvin aikaa ja huolehti jokaisesta asiakkaasta todella hyvin! Ehdottamasti paras asiakaspalvelu kokemus mikö minulla on ollut!”
“Töissä oli ihana naishenkilö! Toivotti tervetulleeksi ja kertoi ruoka ja juoma vinkkejä. Tilasin fajitat ruoka oli vähän liian mautonta. Lihoissa oli vain suola ja pippuri ja niitäkin vähän. Muuten ruoka oli hyvää. Maksamisessa kesti n.45min ennenkuin saatiin lasku maksettua.”
“Asiakaspalvelu”
“Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilijamme oli aivan paras!!”
“Amarillo toimii aina! Sopii monen mieleen, kiva päivällä sekä illalla.”
“Ok palvelu ja perus ok ruokaa. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei pettymyskään.”
“Kaikki toimi hienosti, ruoka hyvää.”
“Hyvää. ruokaa. Hyvä kokki”
“Kaikki sujui ihan hyvin. Henkilökunnalla oli hieman kiire, yksi työntekijä lisää ei olisi ollut pahitteeksi. Sekä vuohenjuustoni oli hieman liian pitkään paistettu”
“Paikka oli kuten pitikin”
“Ruoka/juoma oli IHAN hyvää. Puolison annokseen kuului paprika/sipuli paistosta, jos oli 3 paprika viipaletta loput sipulia? Hän ei myöskään saanut haluamaansa annosta koska naudanliha oli loppu. Minulle myytiin lisädippi, joka oli naurettavan pieni hintaansa nähden. Mainitsin asiasta, johon tarjoilija sanoi tämän syyksi miksi hän ei myy lisädippi, hän kyllä juuri myi dipin minulle?”
“Maukasta ruokaa ja hyvä ystävällinen palvelu”
“Hyvä, kohtuuhintainen ruoka ja henkilökunta osasi kertoa mitkä ruoat ovat tulisia ja esittää vaihtoehtoja toiveiden perusteella”
“Olin tyytyväinen, kuten aina.”
“Hyvö ruoka sekä palvelu. Ei valittamista.”
“Ravintolan ilme on vähän rähjäinen. Kasvojen pesu tekisi hyvää.”
“Hyvä ruokapaikka,hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka”
“Ruoka oli erittäin hyvää, samoin palvelu”
“Hyvä fiilis jäi..”
“Ruoka tuli nopeasti ja oli erittäin hyvää”
“Aivan ihana mies tarjoilija tulimme myöhään, palveli meidät täydellisesti, sunnuntai ilta pelastettu.”
“Kaikki sujui hienosti ja ruoka oli hyvää. Näin korona aikana olisi ehkä kuitenkin otettava asiakasmäärä paremmin huomioon. Edellisellä käynnillä ravintola oli jotakuinkin täynnä.”
“Olemme olleet joka kerta tyytyväisiä, sekä ruokaan että palveluun”
“Asiakaspalvelu mukavaa ja ruoka hyvää mitä muuta voi toivoa ??”
“Palvelu on hidasta ja ruuan saaminen tilauksesta kestää aivan tolkuttoman kauan, varsinkin kun kyseessä oli pelkkä nacholautanen. Siisteydestä tällaiseen aikaan voisi pitää huolta paljon paljon enemmän.”
“Viihtyisä ravintola , hyvä sijainti , hyvä vastaanotto ja tietysti ruoka!”
“ihan hyvä ravintola”
“Henkilökunta oli mukavaa!”
“Ruoka oli maittavaa ja kohtuuhintaista”
“Ruokalista voisi uusiutua”
“Palvelu oli parasta mitä missään Amarillossa olen saanut! Ruoka Amarillossa on super hyvää ja mielestäni parantunut.”
“Me oltiin tyttären ja hänen poikansa (4v) kanssa siinä kylpylässä ja sen jälkeen tulimme siihen syömään. Joten varsinaisesti ko ravintola ei kuulu talousalueeni piiriin. Mutta ehdottomasti voin suositella ko Amarilloa ystävillenikin jos he ovat sinne päin tulollaan. Erityisesti se miten pieni väsynyt kulkija otettiin henkilökunnan puolesta huomioon oli koskettavaa.”
“Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma. hyvä asiakaspalvelu”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvä palvelu ja hyvät hampurilaiset”
“Helppo tulla sijainnin takia ja varma paikka, mistä saa hyvää ruokaa.”
“Kivaa oli.”
“Great service”
“Tarjoilija oli loistava ??”
“Hyvä kokonaisuus”
“Ruoka oli maittavaa ja löytyi nirsollekkin ruokailijalle oma valinta. Henkilökunta oli todella mukava ja asiakaspalvelu sujuvaa.”
“Kaiken kaikkiaan mukava paikka eikä ongelmia lukuunottamatta erittäin pitkää ruuan odotusaikaa.”
“Mahtava henkilökunta ja maistuvat ruuat”
“Ihana, hymyilevä henkilökunta. Varsinkin hra Marino aivan ihana lapselle varsinkin. Ruokajono oli 20-30 min. Silti ruoka saapui alle 10 minuutissa. Kaikki buenoa, 6/5.”
“Hyvä ruoka, myös 10 v poika tykkäsi ruoastaan. Ystävällinen henkilökunta. Ruokaa jouduttiin odottamaan, mutta tarjoilija kävi aina kysymässä otettaisko jotakin. Alkupalaa ja juomia saatiin nopeasti.”
“Kaikin puolin ok mutta ruoka oli mielestäni hieman jäähtynyt”
“Heillä oli viimeistä päivää kiristetty korona ruokalista joten ei ehkä paras mahdollinen.”
“Hyvää ruokaa. Osaava henkilökunta, jos ta osa erottui vielä upealla palveluasenteella!(varmaankin ulkomaslaistsustainen mies) Terassin pöytien siivoamattomuus oli ainut käynnin miinus, paljon porukkaa, kun oli hieno sää, joten pöytien putsaukseen olisi voinut panostaa enemmän. Hieno käynti kaikkiaan, hyvää ruokaa ja juomaa, tulemme uudestaan!”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja iloista, vaikka ravintolassa oli kova kiire illalla. Jopa pilkun jälkeen meille olisi vielä tarjoiltu jälkiruokaa, mutta hyvät wingsit riittivät mainiosti. Mielelläni menisin uudelleen tähän paikkaan.”
“Lähellä oleva, perus hyvä ja varma valinta. Ystävällinen henkilökunta. Terassin viihtyisyyteen voisi vielä panostaa, niin voisi olla vaihtoehto myös pelkäksi juomien merkeissä tapahtuvaan illanviettoon.”
“Amarillo Flamingo Vantaa on oikein hyvä ravintola ja viime kerran käyntiin vaikutti vahvasti se, että se on S-ryhmän ketjuun kuuluva. Tämä oli tärkeä näkökulma ystävälleni, kenen kanssa ravintolassa vierailimme. Mikäli kuitenkin suosittelisin ystävilleni tai tuttavilleni ravintolaa Flamingosta, en ensimmäisenä suosittelisi Amarilloa. Toisin sanoen rakennuksesta löytyy myös muita todella hyviä ravintoloita, jotka vaikuttavat antamiini arvosanoihin.”
“En yleensä suosittele ravintoloita kavereille”
“Erityisesti vastaanottava tumma herra oli erittäin ystävällinen ja hyvä asiakaspalvelija. Hän erottui selvästi muista asiakaspalvelijoista edukseen.”
“Erittäin hyvää ruokaa. :)”
“Hyvä tarjoilija, ammattitaitoinen mies. Ruoka todella hyvää”
“Perus Amarillo, ei herätä suuria tunteita suuntaan tai toiseen.”
“Menu liian suppea ja annokset melko pieniä”
“Ihan ok kokemus”
“Ruoka yleensä aina maukasta,”
“Mukava tunnelma ja tuttu ja turvallinen ruokapaikka.”
“Meitä palveli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen ulkomaalaistaustainen miestarjoilija, joka heti alusta lähtien huomioi 2v tyttäremme erittäin hyvin. Pelkästään hänen takiaan voisin harkita paluuta muuten geneeriseen ja tylsään s-yhtymän ravintolaan.”
“Hyvä ruoka + mukava palvelu”
“Lauantai iltana hieman kiireinen, ravintola oli täynnä, mutta onneksi oltiin tehty varaus etukäteen. Ruuat oli hyviä ja tulivat pöytään, jonkin verran joutui ruokien välissä odottamaan, mutta niin täynnä ravintola oli joten ymmärrän täysin.Mukava tunnelma, tipatessa vähän joutui miettimään, koska meillä oli yhteensä 4 eri kontaktia, yksi saattoi pöytään, yksi otti. Tilauksen ja laskutti, kaksi eri henkilöä kantoi ruuat. Ei tietenkään mikään negatiivinen asia, mutta tippiä ei pystynyt suoraan kohdistamaan keheenkään.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ilmapiiriin sopivaa!”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä ja mukavia.”
“Viihtyisä ravintola ja monipuolinen menu”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvää, hyvä hinta/laatusuhde. Terassilla pitäisi olla aurinkovarjot, suojaa auringolta ja sateelta!!!”
“Kaikki oli muuten ok, mutta seurueemme burgerin pihvit olivat täysin mauttomat ja kana-annokseen pyydettiin perunan tilalle lisäkasvikset ja ne olivat varmaankin unohtuneet. Jono oli tunnin niin ei jääty asiaa vatvomaan. Kysyttäessä maistuiko niin totesimme että ei kovin hyvin ja tarjoilija nyökkäsi myötäeläen ja kääntyi naapuripöytään. Mutta suurin nälkä talttui.”
“Asiakaspalvelu ja ruoka oli hyvää”
“Viihtyisä”
“Mukava perusravintola, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“Siisti ja hyvä palvelu”
“Hyvä ruokamesta jos käymässä Flamingossa. Mutkaton”
“Hyvä ruoka. Tarjoilijan valppaudessa oli vähän puutteita eikä pahoitellut tekemäänsä virhettään mitenkään.”
“Ruuan tulo kesti kauan. Seurasin niin annokseni oli tiskillä valmiina melkein kymmenen minuuttia. Ruoka oli hyvää, mutta tarjolle laitto oli halvan oloinen ei ravintolaan sopiva nakkikioski tyylinen paperitasku. Annos ehti kuivahtaa hieman lämmittimen alla odottaessa, mutta maku oli hyvä.”
“Keskeisellä paikalla, musiikki ei ollut liian kovalla.”
“Toimiva kokonaisuus, ruoka ja palvelu”
“Hyvä, asiallinen ravintola. Paras vaihtoehto Flamingon puolen ravintolatarjonnasta tällä hetkellä.”