Neljän vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen Villa Sandviken kukoistaa jälleen. 

Villa Sandviken palvelee läpi vuoden lounastajien ja illallistajien kohtauspaikkana, jossa asiakkaita hellitään läheltä saatavilla raaka-aineilla, sesonkien mukaan vaihtuvilla menuilla sekä uudella twistillä tuunatuilla klassikoilla.

Bar & Lounge Totikivi toivottaa vieraat tervetulleiksi ravintolaan. Sen muhkeissa nahkatuoleissa on mukava nauttia alkudrinkki tai vaikkapa kuppi täydellistä espressoa.
 
Villan Salissa (n. 110 paikkaa) tarjoillaan lounasta, à la carte -listan antimia ja lauantaisin brunssia. Tila on lisäksi varattavissa niin suuriin kuin pieniin juhliin. Salin vierestä löytyy pienempi Peilisali, jossa tilaa on noin 20 hengelle.
 
Villan Kellarissa avautuu oma maailmansa: paksut kiviseinät kätkevät sisäänsä salakapakkatunnelman, jonka uumenissa nautitaan bistrotyyliin laadukkaista annoksista ja viinikellarin aarteista. 
 
Villan hulppeat kabinetit Pavlova, Sibelius, Sanmark ja Kesähuvila sopivat niin juhlien kuin kokouksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu 8–16 henkeä, ja ne on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla.
 
Villan 230-paikkainen terassi kutsuu nauttimaan kesästä, raikkaista juomista ja rennosta tunnelmasta. Villan puisto ja meren läheisyys luovat lisäksi loistavan mahdollisuuden ulkoilmatapahtumien ja urheilullisten oheisohjelmien järjestämiseen.

 

Lisätietoja ja varaukset +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi 

Villa Sandviken 

Villa Sandviken
Anna palautetta

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Lapset (4,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miljöö ja tunnelma.”
“Pääruuan liha oli kylmää.”
“Asiallinen rento tunnelma. Erittäin upeat maisemat. Hienosti vanhaa kunnioittaen rakennettu.”
“Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö”
“Korkeatasoista, maittavaa ruokaa ja yställistä palvelua.”
“Paljonkin”
“Rauhallinen, keskustelu pöytäpiirissä onnistuu myös lounasaikaan.”
“Lounastarjoilusta on poistettu salaattipöytä.”
“Alku- pää- ja jälkiruoat olivat kaikki tosi hyviä. Palvelu oli myös hyvä. Miljöö kaunis ja viihtyisä.”
“Kaunis maisema”
“Paikka on hieno ja ruoka oli hyvää”
“Lounashinnat olivat kalliita ja vaihtoehdot melko raskaita. Lounasaikaan salaattibuffet ja mahdollisesti myös lounasbuffet sopivat mielestäni paremmin kuin annostarjoilu”
“Lounasaikaan oli hiljaista ja saimme tarjoilijan kaiken huomion. Olikohan Milla? jolle iso kiitos ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. :)”
“Kokonaisuus ja puitteet. Mahtava rakennus ja ympäristö.”
“Kaunis miljöö, herkulliset ja kausittain vaihtuvat ruoat sekä ystävällinen ja osaava henkilökunta.”
“Viihtyisä ravintolasali ja puisto ympärillä. Todella kaunis paikka, ja sisustus.”
“Miljöö ja sijainti poikkeuksellisen hienoja.”
“Rauhallinen, miellyttävä tunnelma”
“Hieman hintava”