Neljän vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen Villa Sandviken kukoistaa jälleen. 

Villa Sandviken palvelee läpi vuoden lounastajien ja illallistajien kohtauspaikkana, jossa asiakkaita hellitään läheltä saatavilla raaka-aineilla, sesonkien mukaan vaihtuvilla menuilla sekä uudella twistillä tuunatuilla klassikoilla.

Bar & Lounge Totikivi toivottaa vieraat tervetulleiksi ravintolaan. Sen muhkeissa nahkatuoleissa on mukava nauttia alkudrinkki tai vaikkapa kuppi täydellistä espressoa.
 
Villan Salissa (n. 110 paikkaa) tarjoillaan lounasta, à la carte -listan antimia ja lauantaisin brunssia. Tila on lisäksi varattavissa niin suuriin kuin pieniin juhliin. Salin vierestä löytyy pienempi Peilisali, jossa tilaa on noin 20 hengelle.
 
Villan Kellarissa avautuu oma maailmansa: paksut kiviseinät kätkevät sisäänsä salakapakkatunnelman, jonka uumenissa nautitaan bistrotyyliin laadukkaista annoksista ja viinikellarin aarteista. 
 
Villan hulppeat kabinetit Pavlova, Sibelius, Sanmark ja Kesähuvila sopivat niin juhlien kuin kokouksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu 8–16 henkeä, ja ne on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla.
 
Villan 230-paikkainen terassi kutsuu nauttimaan kesästä, raikkaista juomista ja rennosta tunnelmasta. Villan puisto ja meren läheisyys luovat lisäksi loistavan mahdollisuuden ulkoilmatapahtumien ja urheilullisten oheisohjelmien järjestämiseen.

 

Lisätietoja ja varaukset +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi 

Villa Sandviken 

Villa Sandviken
Anna palautetta

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kyseessä oli launtain brunssi ja se oli tarjonnaltaan erinomainen. Paikka on mainio ja sinne on helppo mennä. Sisällä on tilaa riittävästi, että ei tarvitse istua ihan kylki kyljessä. Odotustila nahkasohvineen on erittäin viehättävä. Paikan ainoa miinus on lounaiden arkihinta. Kala- ja lihalounaat ovat lähes 17 euroa ja se on aivan liikaa omasta pussista maksaville. Arkilounaasta on valmis maksamaan max 12 euroa, kun muissakin alueen paikoissa.”
“Paikan ainoa miinus on lounaiden arkihinta. Kala- ja lihalounaat ovat lähes 17 euroa ja se on aivan liikaa omasta pussista maksaville. Arkilounaasta on valmis maksamaan max 12 euroa, kun muissakin alueen paikoissa.”
“Rauhallinen tunnelma, ei ruuhkaa. Erinomainen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Asiakkaiden vähyys ilta-aikaan saattaa olla häiritsevää/vaivaannuttavaa.”
“Loistava miljöö ja henkilökunta otti heti vastaan ovella.”
“Ketjumainen tunnelma, kirjoitusvirheitä ruokalapuissa.”
“Avara, valoisa ja liikkuminen oli vaivatonta. Salaattipöydässä oli hyvin tarjolla erilaiset otettavat. Salaatit syötyä saimme lämpimät ateriat ja salaattilautaset vietiin pois, meillä oli vain kahden hengen pöytä ja se ei tuntunut pieneltä.”
“Lämminruoka olisi saanut olla kuumempaa. Perunat olivat osaksi kylmiä.”
“Ravintolasalin kaunis yleisilme, myös näkymä ikkunasta ulos, ruuat laitettu esille erittäin kauniisti ja selkeästi (salaattipöytä), hyvä ruoka, miellyttävä henkilökunta, rauhallisuus.”
“Ruoassa puhtaita, hyviä makuja. Idyllinen paikka meren rannalla.”
“Miljöö Palvelu Ruoka”
“Ruoka hyvää, tunnelma hyvä, avara ja tilava paikka.”
“Erittäin asiantunteva henkilökunta kertoi esimerkiksi talon historiasta.”
“Viehättävä miljöö, joka poikkeaa muista Vaasan ravintoloista. Hyvä palvelu, herkullinen ruoka.”
“-”
“Tunnelma”
“Hieman kallis”
“Laaja ja monipuolinen tarjonta lounasaikaan. Oma kondiittori. Lähiseudun tuotteet esillä tarjonnassa.”
“Summertimes best local restaurang. Environment garden easy parkering etc.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä ja miellyttävä yleisilme. Myös siikaruoka (27.4.2018) oli todella hyvää.”
“Mieheni annoksen possu oli todella kuivaa (27.4.2018)”
“Yritän päästä käymään kesällä, jotta näkisin paikan kesäasussa. Suosittelen mielelläni.”
“Miljöö on upea, ulkokuoren saisi vielä kunnostaa/maalata. Ruoka on hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Kellari ei ollut auki lauantaina klo 18, olisimme mielellään hakeneet juomat sieltä, kun ylhäällä oli arvokkaan näköistä ruokaseuruetta ja henkilökunnalla kiirettä.”
“Todella kaunis ympäristo, hyvin järjestetty 'logistiikka' brunssilla”
“vähän liian ahtaasti sjoiteltu pöydät. Brunssin buffettia täydennettiin aivan liian hitaasti. Pöydistä vietiin liian harvoin pois tyhjiä lautasia. Lapsiamme (3 ja 5v) ei huomioitu esim pienemmillä aterimilla, saimme ne tosin kun pyysimme.”
“Olimme syömässä koko perheen kesken Vappulounasta ja myöhäisen pöytävarauksemme johdosta pääsimme yläkerran kabinettiin nauttimaan lounaasta. Tämä oli mahtava juttu kolmen pienen lapsen kanssa, emme aiheuttaneet pahennusta muissa lounastajissa vaikka lapsista lähtikin vähän ääntä. Tätä kabinettimahdollisuutta siis suosittelisin ystävillenikin. Toinen mainitsemisen arvoinen asia oli että lapsille oli laitettu lisäksi oma buffet, jossa nakkien lisäksi löytyi ihan pienellekin vauvalle naposteltavaa, mm. kurkkutikkuja ja vesimelonia.”
“Koska olimme kabinetissa syömässä, olisin olettanut että tarjoilijamme huolehtii veden tuomisen huoneeseen ilman pyyntöä ja varmistaa ettei se lopu kesken kaiken.”
“Kaunis idyllinen rakennus ja sijainti”
“Kauniit maisemat ja puitteet, hyvä ruoka ja juoma”
“Natisevat tuolit, salissa ei juuri yksityisyyttä kun isot seurueet vierekkäin”
“Paikallisia ja kausituotteita tarjoava lista, sekä liha- että kasvisvaihtoehtoja (erityisesti keitoille iso plussa!), viihtyisä ympäristö ja hyvä palvelu. Hyvä jälkkäripöytä lounaalla!”
“Vihtyisä tunnelma, kaunis paikka”
“Runsas ja monipuolinen alkupalapöytä, erittäin hyvä pääruoka(siikaa) ja herkullinen jälkiruoka.”
“Paikka ja hyvä ruoka/palvelu”
“tuoli oli vähän arvoitus kestääkö painavampia istujia....”
“Viihtyisä ja hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää.”
“Tämä ei vaikuta suosittelemiseen, mutta on ikävää etteivät ihmiset ole löytäneet tätä paikkaa. Kyseessä oli kuitenkin lauantai-ilta ja asiakkaita kourallinen.”
“Kaunis ympäristö ja hyvä ruoka”
“Hintataso on korkeahko”
“Kpo tehnyt historiallisen työn, entisöidessään villan tähän kuntoon. Ihana paikka.”