Villa Sandviken on talviunilla ajalla 1.1.-15.4.2019, avaamme jälleen 16.4.19!

Arvoisat asiakkaat! Villa Sandviken on talviunilla ja avaamme jälleen keväällä 16.4.2019 (yksityistilaisuuksia on mahdollista järjestää sulun aikana). Villan myyntipalvelu on avoinna normaalisti talven ajan, yhteydenotot ja tiedustelut puh +358 20 780 88 50 tai myynti@villasandviken.fi.

Villa Sandvikenin kaunis huvilarakennus on ajan mittaan ehtinyt toimia ravintolana, juhlatilana kartanona ja tv-studiona. Upeasti restauroitu Villa Sandviken palvelee ympäri vuoden lounastajien ja illallistajien viihtyisänä kohtaamispaikkana, herkullisena kahvilana, monipuolisena juhlatilana sekä kokous- ja tapahtumapaikkana. Vuosien varrella Villassa on syntynyt tuhat tarinaa ja tunnelmaa.

Villa Sandviken

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kävimme syömässä jouluruuan ja pianistin soittama livemusiikki taustalla viimeisteli tunnelman ihanasti!Myös ruoka oli erinomaista ja paikka idyllinen.”
“Miljöö ja tunnelma ovat erinomaiset. Ihanan rauhallinen brunssi!”
“Suuri yksittäinen tila saattaa olla meluisa täynnä ollessaan.”
“Miljöö ja tunnelma.”
“Pääruuan liha oli kylmää.”
“Asiallinen rento tunnelma. Erittäin upeat maisemat. Hienosti vanhaa kunnioittaen rakennettu.”