Neljän vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen Villa Sandviken kukoistaa jälleen. 

Villa Sandviken palvelee läpi vuoden lounastajien ja illallistajien kohtauspaikkana, jossa asiakkaita hellitään läheltä saatavilla raaka-aineilla, sesonkien mukaan vaihtuvilla menuilla sekä uudella twistillä tuunatuilla klassikoilla.

Bar & Lounge Totikivi toivottaa vieraat tervetulleiksi ravintolaan. Sen muhkeissa nahkatuoleissa on mukava nauttia alkudrinkki tai vaikkapa kuppi täydellistä espressoa.
 
Villan Salissa (n. 110 paikkaa) tarjoillaan lounasta, à la carte -listan antimia ja lauantaisin brunssia. Tila on lisäksi varattavissa niin suuriin kuin pieniin juhliin. Salin vierestä löytyy pienempi Peilisali, jossa tilaa on noin 20 hengelle.
 
Villan Kellarissa avautuu oma maailmansa: paksut kiviseinät kätkevät sisäänsä salakapakkatunnelman, jonka uumenissa nautitaan bistrotyyliin laadukkaista annoksista ja viinikellarin aarteista. 
 
Villan hulppeat kabinetit Pavlova, Sibelius, Sanmark ja Kesähuvila sopivat niin juhlien kuin kokouksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu 8–16 henkeä, ja ne on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla.
 
Villan 230-paikkainen terassi kutsuu nauttimaan kesästä, raikkaista juomista ja rennosta tunnelmasta. Villan puisto ja meren läheisyys luovat lisäksi loistavan mahdollisuuden ulkoilmatapahtumien ja urheilullisten oheisohjelmien järjestämiseen.

 

Lisätietoja ja varaukset +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi 

Villa Sandviken 

Villa Sandviken
Anna palautetta

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokonaisuus ja puitteet. Mahtava rakennus ja ympäristö.”
“Kaunis miljöö, herkulliset ja kausittain vaihtuvat ruoat sekä ystävällinen ja osaava henkilökunta.”
“Viihtyisä ravintolasali ja puisto ympärillä. Todella kaunis paikka, ja sisustus.”
“Miljöö ja sijainti poikkeuksellisen hienoja.”
“Rauhallinen, miellyttävä tunnelma”
“Hieman hintava”
“Hieno tunnelma ja hyvä ruoka”
“Miljöö on aivan ainutlaatuinen, ruoka on hyvää ja palvelu on parantunut alkuaikojen lastentaudeista.”
“Ensimmäisen kevään ja kesän kokemukset - lähinnä palvelukokemukset - ovat jättäneet muistijäljen, joka vielä vähän tökkii. Viimekertaiset kokemukset ovat onneksi olleet lähes täydellisiä. Kaipaisin lisää gluteenittomia vaihtoehtoja. Olisi hienoa, jos myös g-leivonaisiin panostettaisiin samalla tavoin kuin kuin muihin paakelseihin. Voisihan myös 'normileivonnaisia' tehdä luonnostaan gluteenittomina (esim kakkupohjia perunajauhosta, tms.) Olen tulossa myöhemmin syksyllä (taas) isolla porukalla katsastamaan tilanteen eli kyllä minä edelleen suosittelen. =)”
“Asiansa osaava henkilökunta ja miellyttävä miljöö.”
“Sain ruuasta allergisen reagtion ja ruokailu jäi osaltani kesken. Muu seurue kyllä tykkäsi ruuasta mutta siltikin tulen suosittelemaan ravintolaa tapahtuma paikkana.”
“Erittäin mukavat tarjoilijat!”
“Hienolla paikalla,upeat näköalat.”
“Ainutlaatuinen miljöö tekee suuren vaikutuksen. Yksityiskohdissa riiittää tutkittavaa. Hieno harmonia. En ole ollut musiikkiesitysten aikana, mutta voin kuvitella miten hieno tunnelma onkaan, kun elävä soittaja soittaa tasokkaasti flyygeliä. Elävä musiikki on ainoaa aitoa musiikkia. Ruoka on ollut joka kerta erittäin hyvää. Puistonäkymä on myös upea ja historialliset paikkaan liittyvät tarinat kiehtovia. Palveluhenkilökunta on minun seurueeni kohdalla onnistunut aina tosi hyvin. Olemme saaneet tutustua myös yläkerran kokoustiloihin, jossa tarinat jatkuvat. Tässä on paljon sellaista ainutlaatuisuutta, jota ei kovin monesta paikasta löydy ja joka ainakin minua panee kertomaan ilosanomaa eteenpäin.”
“Miljöö, ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu.”
“Ruoka liian mausteinen (pippuripihvi) ja tilaisuus viivästytti ruokailun aloittamista (ei Villan syytä).”
“Tyylikäs vanha rakennus uudessa loistossa. S-ryhmän ravintola. 'Mukiinmenevä' ruoka.”
“Hyvä ruoka ja upea ympäristö.”
“ympäristö ok, tarjoilu pelasi ok.henkiläkunta palvelualttiita, siiteys ok”
“Paikka oli hieno varsinkin näin kesällä”
“Kaunis miljöö,Hyvä ruoka.”