Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.07.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava ilmapiiri, sopivat pöytäryhmittelyt, miellyttävän 'kiva' henkilökunta, sopiva menu ja viinilista, mukava paikka keskellä kaupunkia tavata ystävien kanssa.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvät tuotteet :) Minulle ei suositeltu juomaa, koska tiesin jo mitä haluan (mojitot <3 )”
“Tunnelma on mukava ja sinne on mukavaa mennä istumaan iltaa ystäväporukan kanssa.”
“Ruokavalikoima on tosi suppea. Kaipaisin enemmän valinnanvaraa ja jälkiruuat eivät houkuttele kovin paljon. Menu voisi olla hieman 'erikoisempi'. Lankkupitsat ovat hyviä, mutta salaatti ja voileivät ovat ainakin omasta mielestäni hieman tavallisia ja 'tylsiä' vaihtoehtoja. Tunnelma on erittäin mukava, mutta välillä on vaikea saada tarpeeksi iso pöytä, jos tulee hieman isommalla ystäväporukalla.”
“Henkilökunnan ystävällisyys, rentous & hymy :)”
“Kiva moderni treni sisustus, hyviä lankkulautaisia ja sopivat hinnat ja hyvät viinit/ mocktailit. Kiva seurustelu paikka”
“En keksi tällä hetkellä mitään negatiivista, kivat teema illatkin ollut mutta ehkä voisi olla joku uutiskirje että pysyy mukana että ei meniai ohi jos ei seuraa fb tai instagram”
“Kaunis sisustus, ilmaiset popcornit, hyvä tunnelma”
“Ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu”
“Täyttä ruuhka-aikana.”
“Osa henkilökunnasta todella ammattitaistoista ja asiakkaista välittäviä. Viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Tunnelma”
“Viime kerralla tarjoilijoilla vaikutti olevan kiire emmekä saaneet tilattua lisää juomaa kovinkaan nopeasti.”
“Suomalaisten ravintoloiden ongelma on se, että laskua saa aina odotella turhautumiseen asti. Tämä on asia, johon myös Vennissä pitää kiinnittää huomiota.”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava terassi”
“Tarjoilija oli mukava! Tilasimme kahvit ja oluet. Hän toi ensin kahvit ja vasta ne juotuamme oluet. Lisäksi saimme pienen purkillisen naposteltavaa”
“Erilainen, miellyttävä ja toimiva konsepti.”
“Ruokalista suppea varsinkin allergikolle. Oli vaikea löytää sopivaa ruoka-annosta, mutta onnekai henkilökunta oli valmis auttamaan ja muokkaamaan annosta minulle sopivaksi.”
“Tunnelma ja miljöö luovat rennon ilmapiirin, jossa on helppo keskustella ja nauttia kavereitten seurasta.”
“Tarjoilijoiden tuotetuntemus on heikkoa ja palvelussa näkyy epävarmuus, organisoinnin puute ja kyky huomioida ympäristöään mm. uusien asiakkaiden kohdalla. Aina ei tervehditä tai edes huomioida, että uusia asiakkaita on tullut sisään ja varsinkin ensikertalaisena et välttämättä tiedä pitäisikö odottaa pöytään ohjausta vai tilata tiskiltä, kun asiakaspalvelua ei ole näkyvillä.”
“Tunnelma ja hyvä ruoka/juoma”
“Hyvät tilat isommallekin seurueelle. Erittäin siisti.”
“Pöydät sohvien luona ovat erittäin matalalla, ja syöminen on hankalaa, sohvaryhmät sopivatkin paremmin juoman nautiskeluun”
“Rauhallinen leppoisa”
“Yleisilme ja henkilökunta”