Ravintola on tällä hetkellä suljettu. Avaamme jälleen 5.6.2020!

********

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oalvelua voisi parantaa. Ei saa tilattua helposti lisää tuotteita”
“Kaikki aina toimii niin hyvin!”
“VENN on miellyttävä ja viihtyisä paikka, jonne on kiva tulla juomaan lasillinen tai kannullinen viiniä ystävien kanssa. Tarjoilijoista osa on supermukavia, osa taas töykeämpiä eikä huomio asiakkaita vaikka ottaisi katsekontaktin. Ruoka on hyvää. Toivoisin ehkä enemmän istumapaikkoja, sillä Venn on usein todella täynnä!”
“Nuori tarjoilija mies huomioi vain nuorempien naisten pöytäseurueen. Jouduimme odottamaan palvelua 45 min. Katsoin kelloa. Olimme todella pettyneet tämän kertaiseen palveluun. Saimme juotavaa todella hitaasti. Ruokamme kun tuotiin siitä puuttui ruokia. Pyysimme korjaamaan tömän niin edelleen jäi puuttumaan. Toistamiseen saimme odottaa puuttuvia ruokia. Tarjoilijalla ei ollut mitään kykyä hoitaa useampia asiakkaita. Meidän kohdalla palvelu oli sanoin kuvaamattoman huonoa. Miljöö on ihan mukava after work. Tarjoilu ala-arvoista”
“Venn ravintolana menettelee. En lähtökohtaisesti suosittelisi sitä ruokapaikkana, mutta kyllä siellä lasillisen-pari juo. Ei ole minun tyyliseni paikka.”
“Restaurangen är trevlig med god mat och goda drinkar, men kundbetjäningen är långsam på helgerna. Personalen verkar inte räcka till.”
“Ystävällinen palvelu, kiva tunnelma. Miinusta hieman, sillä hinnat nousseet ja tarjonta/annokset pienentynyt.”
“Hyvä ruoka ja ilmapiiri.”