Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Musiikki ei ole liian kovalla. Eli hyvä paikka tulla seurustelemaan ihmisten kanssa.”
“Saisi olla myös nahkatuoleja/sohvia. Kangaspäällysteiset sohvat kerää eläimien karvoja ja kun on allergiaa niin se on ongelma. Syynä siis se, että monella on kotona kissoja ja koiria ja heidän vaatteissa tulee karvoja y.m. mukana.”
“Sohvat, viltit, kotoinen tunnelma”
“sijainti”
“palvelu ja ammattitaito”
“Yleisesti asiakaspalvelu on mukavaa ja valikoima hyvä. Viime kerralla oli tosi kiireellinen ilta, jolloin tarjoilijat eivät kerenneet palvella riittävän hyvin ihmisiä, mutta se on ymmärrettävää, jos tila on täysi, eikä tarjoilijoita ole kuin muutama.”
“Tila voisi olla isompi, täysinä iltoina melko ahdas”
“Kokonaisuus. Ympäristö, syötävät ja juotavat, tunnelmallisuus”
“Ruoan tuomisessa kestää useimmiten aika kauan. Jopa semmoisena päivänä, kun VENNissä oli 1-2 ihmistä minun lisäkseni, ja silti ruokaa sai odotella monta minuuttia.”
“Mukavan erilainen menu, kivan näköiset tilat.”
“Hyvä viinivalikoima, kivannäköinen paikka, tuoreen oloiset drinkit.”
“Pidän venniä mukavana ja rentona seurusteluravintolana ja viime käynnillä sielä oli live-musiikkia, joka soi vähän liian kovalla. Meillä oli hankaluuksia kuulla mitä toinen puhuu pöytäseurueeni kanssa.”
“rento meininki. Palvelu on aina hyvää.”
“Kiva, rento olohuonemainen meininki”
“Wasa by night sattui samalle illalle. Muuten kaikki ??”
“Kiva ja rento tapaamispaikka”
“Liian vähän henkilökuntaa, tarjoilijaa oli todella vaikea saada siinä vaiheessa kun olisimme halunneet maksaa.”
“Rento, viihtyisä tunnelma. Kiva sisustus. Sopivan rauhallinen/taustamusiikki riittävän hiljainen, että voi keskustella huutamatta. Erilaisia vaihtoehtoja viihtymiseen (pöytäryhmät, lämmitetty terassi, sohvaryhmät.) Sujuva ja asiakasta hyvin huomioiva palvelu.”
“helppo tulla ja mennä”
“jouduimme odottamaan ruokaa vaikka oli rauhallista ja jouduimme tiedustelemaan.....”
“Palvelu, hyvä tarjonta”
“Oli vaikeaa saada lasku”
“Tosi kiva tunnelma ja kiva kun on dj”
“Tredikkään rento paikka jossa hyvä fiilis. Todella nopeaa tuntee olonsa mukavaksi.”
“Minua palvellut tarjoilija oli huomaavainen ja erittäin kohtelias.”