Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu, usein vain menee tovi että tullaan kyaymään tilauksia, halutaanko lisääjuomaa ym”
“Trevlig stämning, bra volym på musik, professionell personal, god mat.”
“Mukavan rento paikka jossa palvelu sujuu yleensä mutkattomasti.”
“Venn:ssä oli ihana tunnelma ja kaverini sai mieluisat synttärit! Pöydän varaaminen onnistui moitteetta ja ruoka oli maittavaa:) Tarjoilija reagoi synttärisankariin erinomaisesti antamalla hänelle pienen muistiaisen ravintolalta! Kiitos siitä, se oli erinomaista asiakaspalvelua ja tilannetajua. Tarjoilija muutenkin oli läsnä ja vastasi kysymyksiimme ja tarpeisiimme. Iloiset terveiset koko henkilökunnalle!:)”
“Palvelu”
“Ruoka-annos ei ollut mieleeni ja ruokaa sai odottaa verrattain kauan. Muuten hyvä!”
“Ihana ja osaava henkilökunta sekä todella hyvää ruokaa! Tänä vuonna take away toimintakin on toiminut super hyvin ja on mukavaa kun take away ruuan mukaan on tarjottu popparia ja karkkia, mitä saa myös useasti kun istuu iltaa paikan päällä, joten pääsee kotonakin VENN fiilikseen. Pieni asia, mutta merkittävä plussa :)”
“Asiakaspalvelu oli varmaan parasta mitä olen koskaan saanut”
“Det är ett helt bra ställe men musiken är ALLTID för hög så man nästan måste ropa när man försöker konversera. Mycket irriterande.”
“Konceptet att restaurangen är som ett stort vardagsrum dit man kan komma sådan som man är och umgås är nog ett vinnarkoncept enligt mig. Passar utmärkt för en liten träff, då man är småhungrig eller som vi gjorde: en ex tempore after work inför helgen. Detta är ett skönt härligt och mysigt vardagsrum där man känner sig som hemma.”
“Vaikka saimme odottaa 26minuuttiia viiden ihmisen (helppoa) juomatilausta ja vaikka saimme väärää ruokaa, niin vaasassa ei ole oikein vastaavaa rentoa hienoa kivaa paikkaa missä olla kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa!!”
“Kiva paikka ja tunnelmakin”
“Kaikki toimi hienosti”
“Kiva paikka”
“Henkilökunta oli hyvin asialla pöytään ohjauksessa ,varmisteli maistuuko ruoka . Odotusaika lyhyt. Yksinkertaisesti ruoka oli hyvää ja henkilökunta palvelualtis. Listat tarpeeksi suppeat että on helppo tehdä valintoja ensikertalaisenkin. Rento ja viihtyisä ravintola.”
“Mukava ilmapiiri, palvelu tosin erittäin hyvää tai sitten huonoa - ääripäitä valitettavasti, musiikki hyvällä tasolla..”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja osasi hyvin vastata kysymyksiin.”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Mukava henkilökunta tekee paikasta mielenkiintoisen ja kodikkaan. Hymy on parasta mitä voi saada ja se vielä tarttuu❤️????”
“Mukava, ystävällinen henkilökunta. Pidän paikan tunnelmasta. Tunnelma on rento ja jollain tapaa kotoisa.”
“Hyvä, persoonallinen menu ja miellyttävä ympäristö. Henkilökunta mukava ja ystävällinen. Välillä oli hieman vaikeaa saada henkilökunnan huomio, mutta kaikki toimi pääpiirteittäin hyvin. Ruoka oli erinomaista.”
“Ihan kiva, erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tuotevalikoima ei ihan ole makuni mukainen mutta tietyssä kaveriporukassa ok.”
“Ruoka oli hyvää. Tarjoilu hieman ontui, alkudrinkit viipyivät turhan kauan ja tulivat melkein ruokien kanssa. No, ne juotiin jälkiruuaksi.”
“Trevligt ställe, vänlig personal, goda drinkar men maten var inte toppen.”