Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki toimi hienosti”
“Kiva paikka”
“Henkilökunta oli hyvin asialla pöytään ohjauksessa ,varmisteli maistuuko ruoka . Odotusaika lyhyt. Yksinkertaisesti ruoka oli hyvää ja henkilökunta palvelualtis. Listat tarpeeksi suppeat että on helppo tehdä valintoja ensikertalaisenkin. Rento ja viihtyisä ravintola.”
“Mukava ilmapiiri, palvelu tosin erittäin hyvää tai sitten huonoa - ääripäitä valitettavasti, musiikki hyvällä tasolla..”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja osasi hyvin vastata kysymyksiin.”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Mukava henkilökunta tekee paikasta mielenkiintoisen ja kodikkaan. Hymy on parasta mitä voi saada ja se vielä tarttuu❤️????”
“Mukava, ystävällinen henkilökunta. Pidän paikan tunnelmasta. Tunnelma on rento ja jollain tapaa kotoisa.”
“Hyvä, persoonallinen menu ja miellyttävä ympäristö. Henkilökunta mukava ja ystävällinen. Välillä oli hieman vaikeaa saada henkilökunnan huomio, mutta kaikki toimi pääpiirteittäin hyvin. Ruoka oli erinomaista.”
“Ihan kiva, erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tuotevalikoima ei ihan ole makuni mukainen mutta tietyssä kaveriporukassa ok.”
“Ruoka oli hyvää. Tarjoilu hieman ontui, alkudrinkit viipyivät turhan kauan ja tulivat melkein ruokien kanssa. No, ne juotiin jälkiruuaksi.”
“Trevligt ställe, vänlig personal, goda drinkar men maten var inte toppen.”
“Ihan kiva paikka. Olen syntynyt -52. Kiinnostukseni suuntautuu toisen tyyppisiin ravintoloihin, silti suosittelisin nuoremmille, kuten lapsilleni”
“Siisti, puhdas, ruokalista hyvä!”
“God mat, bra service. Lite tråkigt att Corona inte togs i beaktande, alla bord i användning.”
“Nopea ja hyvä palvelu. Erityistilauksemme toteutettiin ilman nikotteluja :)”
“Palvelu pelaa aina.”
“Henkilökunnasta pojat ja punatukkainen baarimestari ovat loistavia ja ruoat on ihan kivoja, mutta tuotteet ovat olleet avaamisesta asti samat ja usein käyvälle vähän vanha temppu. Joskin allday brunch on todellakin jatkoon äänestetty kuten myös juustoplate.”
“Tunnelma oli rennon boheemi ja tuotteet juuri sopivia niin iltapäiväkahville, brunssille kuin illanviettoon”
“Hyvä paikka rauhalliselle seurustelujuomalle En osaa sanoa ruoasta muuta kuin, että lankut on hyviä, mutta ei oikeen mun juttu. Hamppareita en ole kokeillut.”
“:)”
“Mukava ulkoravintola, ainoa asia mikä häiritsi, kun kuuli viereisten pöytien kaikki jutut.”