Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pidän paikasta ja olen suositellutkin.”
“Olin turistina Vaasassa. Kenelle suosittelisin?”
“VENN on OK”
“Trevligt o mysigt... men kunde varìt lite renare och serbitören torkade inte självmant upp när hon spillde vatten när hon hällde i. Utan bara lämnade bordet.”
“Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä oli kattava”
“Viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta, suht edullinen”
“Hyvä paikka.”
“Bra service och god mat, passligt ställe att ta något glas eller äta något mindre.”
“Oli mukava tunnelma. Näköala torille antoi tunteen kuin olisi ulkomailla.”
“Kiva tunnelma! Helppo tulla ja viihtyä! Comte Burger sai kehuja ja vohveli on aivan ihana, kuten myös henkilökunta!”
“Asiakaspalvelu on tosi erinomaista ! Juomat on todella maukkaita, sekä ihana nähdä, kun tarjoiliat nauttii omasta työstään ??”
“Ihan hyvä paikka”
“Venn ravintolan tekee erityisen mukavaksi iloinen ja mutkaton henkilökunta sekä mahdollisuus tilata vain pieniä annoksia.”
“Kiva paikka keskellä kaupunkia, helppo sopia treffit kamujen kanssa Venniin. Jos on nälkä, voi syödä Vennissä tai Rossossa.”
“Hyvä ruoka ja juoma, mukava tunnelma, hyvä sijainti”
“Bra service och vänlig och kunnig personal. Ett stort plus för betjäning på svenska trots att servitören hade finska som modersmål.”
“Ihana ja ainutlaatuinen ilmapiiri”
“Henkilökunta oli mukavaa ja paikka viihtyisä.”
“Ravintola oli siisti ja tunnelmallinen, annokset ja drinkit kivan erilaisia mitä yleensä tottunut. Menu oli kuitenkin ehkä hieman suppea.”
“We came to the restaurant specifically because there are good vegan options. My wife and I are both vegan and we had lots to choose from.”