Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.05.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihana tyylikäs ympäristö, sohvat vain oli liian syviä, hankala istua.”
“Maksaminen edelleen tuottaa ongelmia. Olen vastannut tähän kyselyyn olikahan marraskuussa ja samat ongelmat edelleen.Asiakas voisi vain kävellä ulos maksamatta jos haluaisi. Itse saa jahdata tarjoilijoita ja odotella tiskillä että saa maksaa. Tarjoilijat tekivät ja veivät uusia drinkkejä ja me odotimme että saadaan maksaa ja jatkaa iltaa jossain muuallakin. Tarjoilija kyllä ystävällisiä, ettei siinä ole valittamista,mutta tämä maksupuoli pitää saada kuntoon!”
“Monipuolinen pieni ruokalista, isot annokset, kaunis esillepano ja sopivan edukas hinta. Hyvä tunnelma, erittäin viihtyisä sisustus.”
“Ehkä vessatilojen jakaminen Rewellin kanssa on pieni miinus. Lähinnä vessa ei ole enää niin siisti koko ajan kuin aiemmin. Tähän voisi kiinnittää huomiota.”
“Venn on erilainen kuin muut ravintolat Vaasassa. Kivan moderni. Siellä on myös kiva viettää iltaa.”
“Ravintolassa on mukava henkilökunta ja hyvä tunnelma. Mahtava lisä Vaasan ravintolatarjontaan. Varmasti tullaan käymään usein kavereiden kanssa.”
“Ravintolassa mukava henkikökunta, ehkä kuitenkin nopeammin voisi huomioida pöytään tulleet asiakkaat.”
“Minulle tarjoillut hlö oli poikkeuksellisen sydämellinen.”
“Sisustus on mukava, ruuat ovat hyviä ja paikka on muutenkin viihtyisä. Sopii mainiosti esim. after workiin!”
“Hidas palvelu.”
“Mukava olohuonemainen kodikas tunnelma ja sisustus.”
“Hintataso. Inkiväärisiideri 9e.”
“Uudenlainen rento ravintola, helppo tulla ja istua ilman ruokaakin.”
“Ensimäinen käynti jätti kuvan että tarjoilija ei tiennyt viineistä mitään vaan osasi kertoa värin ja näyttää sen listassa olevan kuvauksen. Toisella kerralla eri tarjoilija kuitenkin vaikutti huomattavasti ammattitaitoisenmalta.”
“Rento ilmapiiri ja mielenkiintoiset teema-illat”
“Ravintolan sisustus ja esillepano on moderni, freesi ja viihtyisä”
“Ruokatilauksia joutuu useimmiten odottamaan kauan, vaikka ei olisi ruuhkaa.”
“Ihana nuori ystävällinen tarjoilijapoika...”
“Ehkä kiireen vuoksi jonkin verran liian pitkä odotusaika...mehän olimme istumassa iltaa ettei niin paha,mutta jos olisi kiireempi niin huhhuh!!!”
“Mukava ja positiivonen tunnelma, musiikki ei liian kovalla, tarjoilu toimii ja miellyttävät sohvat. Ja Sami Tervo on erinomainen tarjoilija.”
“Ihmettelimme, että vahvasti naisille profiloidussa ravintolassa onvain kaksi jälkiruokavaihtoehtoa! Ehdottomasti lisää valikoimaa: kakut, leivokset, jäätelöannokaet yms puuttuvat nyt kokonaan!”
“Se eroaa muista vaasan paikoista jotenkin. Siinä on ripaus hienostuneisuutta. Tuotteiden näkyminen helpotti.”
“Listan viinien selitys ei ole kattava. Siellä vaikea saada palvelua ruuhka-aikoihin. Vähän häiritsi lamppujen kirkkaus ja kuumuus korkeissa pöydissä.”
“Hyvä palvelu”
“Todella viihtyisä paikka. Sisustus vaikuttaa paljon kokemukseen. Todella kiva lisä Vaasan ravintolamaailmaan. Ruuasta iso plussa.”
“Ensimmäisellä käyntikerralla ruokaa sai odottaa ehkä hitusen liian pitkään, mutta toisella kerralla tilanne oli eri, vaikka ravintola oli täynnä.”
“Ystävällinen palvelu”
“Nuoriso roikkui terassilla todella ärsyttävästi, kuvasivat puhelimella asiakkaita, aina ollut paikan ongelma, viimeksi kun oli Amarillo, sama juttu. Syömäni ruoka, sellainen 'lankkuleipä'? Broileria ja avocadoa, leipä ei periaatteessa maistunut miltään, kuivakka ja täytettä hintaan nähden hyvin vähän, lankku minkä päällä leipä oli, oli epähygieeninen, syvät urat veitsestä....”
“Siisti, ruoka oli hyvää.”
“Todella viihtyisä ja rento sisustus ja ilmapiiri. Ihana olohuonemainen tila. Kivoja drinkkejä, myös alkottomat hyviä. Sopivasti herkullisia ruoka-annoksia pieneen ja isoon nälkään.”
“Osa tarjoilijoista unohtaa asiakkaat oman onnensa nojaan. Toiset taas kyllä sitä vastoin pitävät asiakkaista erittäin hyvän huolen.”
“Ihana sisustus ja viihtyisä rauhallinen tunnelma. Sain herkullista ruokaa ja todella hyvän mocktailin! Hyvää palvelua. Tulen uudestaan!”
“Ruokalista vaikutti aluksi suppealta. En luultavasti olisi valinnut ravintolaa sen perusteella. Annos yllätti kuitenkin kaikki odotukset, ja jälkeen päin tuntuu, ettei listalle muutaman mainion vaihtoehdon lisäksi muuta tarvitakaan.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tulimme alaovesta sisään eikä siellä ollut tiskillä yhtään henkilökuntaa. Joku toinen asiakaskin siinä ihmetteli, mutta ketään ei näkynyt eikä missään ollut opasteita yläkertaan. Lähdin kuitenkin kokeilemaan onneani yläkertaan ja siellä oli ainakin asiakkaita, joten menin pöytään jossa minua palveltiin jonkin ajan kuluttua, mutta minun piti itse ottaa ruokalista naapuripöydästä puolisolleni. Palvelussa siis vähän petrattavaa.”
“Mukava ja viihtyisä paikka tavata ystäviä. Kivat näköalat ja ammattitaitoinen henkilökunta ??☺”
“Hyvä hinta-laatusuhde, hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu, edukas paikka, viihtyisä ympäristö”
“Henkilökunta !!! Ammattilaisia ja ihania Ralf ja Ates !”
“Mukava ilmapiiri, sopivat pöytäryhmittelyt, miellyttävän 'kiva' henkilökunta, sopiva menu ja viinilista, mukava paikka keskellä kaupunkia tavata ystävien kanssa.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvät tuotteet :) Minulle ei suositeltu juomaa, koska tiesin jo mitä haluan (mojitot <3 )”
“Tunnelma on mukava ja sinne on mukavaa mennä istumaan iltaa ystäväporukan kanssa.”
“Ruokavalikoima on tosi suppea. Kaipaisin enemmän valinnanvaraa ja jälkiruuat eivät houkuttele kovin paljon. Menu voisi olla hieman 'erikoisempi'. Lankkupitsat ovat hyviä, mutta salaatti ja voileivät ovat ainakin omasta mielestäni hieman tavallisia ja 'tylsiä' vaihtoehtoja. Tunnelma on erittäin mukava, mutta välillä on vaikea saada tarpeeksi iso pöytä, jos tulee hieman isommalla ystäväporukalla.”
“Henkilökunnan ystävällisyys, rentous & hymy :)”
“Kiva moderni treni sisustus, hyviä lankkulautaisia ja sopivat hinnat ja hyvät viinit/ mocktailit. Kiva seurustelu paikka”
“En keksi tällä hetkellä mitään negatiivista, kivat teema illatkin ollut mutta ehkä voisi olla joku uutiskirje että pysyy mukana että ei meniai ohi jos ei seuraa fb tai instagram”
“Kaunis sisustus, ilmaiset popcornit, hyvä tunnelma”
“Ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu”
“Täyttä ruuhka-aikana.”
“Osa henkilökunnasta todella ammattitaistoista ja asiakkaista välittäviä. Viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Tunnelma”
“Viime kerralla tarjoilijoilla vaikutti olevan kiire emmekä saaneet tilattua lisää juomaa kovinkaan nopeasti.”