Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ravintolaelämys ei ollut nyt niin erikoinen, että tulisi suositelluksi. Illassa parasta pirteä tarjoilija."”
“Asiakaspalvelu oli ihan huippua! Suositeltiin erilaisia annoksia ja tarjoilijat olivat todella ystävällisiä. Kiitos Mialle ja Ismaelille!”
“Mukavan tunnelmallinen paikka hyvällä sijainnilla. Laaja juomavalikoima omilla drinkeillä ja maukasta syötävää. Ruoassa vaihtoehtoja saisi ehkä olla enemmän ja saisi huomioida enemmän myös erikoisruokavaliot.”
“"Ystävällinen henkilökunta, miellyttävä ravintola."”
“Hyvä ruoka ja mukava paikka”
“Tarjoilija unohti meidät ja uuden juoman tilaaminen olisi vaatinut hakemista tiskiltä.”
“"Ruoka on hyvää, kuitenkin tarjoilijaa on vaikea saada/heidän huomiota herättää.. maksaminen onnistuu hyvin, kunhan itse kävelee tiskille maksamaan. Tarjoilija ei tullut kysymään syömisen jälkeen tarvitaanko esim jotain lisää. Hyvä paikka muuten, mutta palvelussa parantamisen varaa"”
“Aina hyvä palvelu. Ismeil on paras.”
“Palvelun nopeuteen ja oikeiden tilausten tarkkuuteen kun panostetaan niin kaikki jees.”
“Minua miellytti erityisesti lounaaseen kuuluva salaattipöytä . Valikoima oli runsas ja tavanomaisten kurkku/tomaattien lisäksi tarjolla oli marinoituja kasviksia”
“"Alltid lika trevligt på Venn, oftast får man superbra betjäning, och stället är alltid mysigt och snyggt"”
“Ravintolassa on viihtyisää ja hyvä tarjonta. Kaupungin muuhun tasoon nähden erittäin hyvä paikka”
“Vennissä on kiva tunnelma istua kaveriporukalla”
“Henkilökunta hyvin ammattitaitoista ja miellyttävää. Vennissä Sinut otettiin huomioon ja pidettiin huolta siitä että viihdyt. Menemme mieheni kanssa sinne mielellään uudestaan.”