Rossosta Take Away ruokaa 8.3.-18.4.2021
***
Rosso löytyy kaupungin keskustasta kauppakeskus Rewellin toisesta kerroksesta. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pasta-annoksista. Viikoittain vaihtuvalta lounaslistalta löytyy pasta-annoksia, kala-, liha- tai kana-annoksia, pizzaa sekä salaattiannoksia. Meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.

Perjantaina, viikon parhaana päivänä, on aika ottaa ruoankin kanssa iisimmin. Silloin voi hyvällä syyllä tulla Rossoon herkullisten antipastojen, pizzan ja jälkkärin äärelle. Tule vaikka koko perheen kanssa nauttimaan pizzaa niin paljon kuin jaksatte Pizzantain merkeissä!
 

Sunnuntaisin pöytään kannetaan höyryävä kulhollinen herkullista pastaa, kolme valinnaista kastiketta sekä tietenkin juustoa. Mikä olisi mukavampaa kuin kerätä porukka kasaan ja suunnata yhdessä Rossoon viettämään Pastasunnuntaita! Kukin kokoaa oman pasta-annoksensa pöydässä makunsa mukaan ja syö niin paljon kuin jaksaa. Tästä ei sunnuntai parane! 

Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Trevlig restaurang i centrum av Vasa och lämplig meny för tonåringar.Hyfsad prisnivå.”
“Allt var väldigt bra!”
“Trevlig familjerestaurang!”
“Siitä salaattipöydästä en piittaa.”
“"Pitsa hieman mauton,muuten hyvä kokemus"”
“"Suurena salaatin ystävänä lounasajan salaattipöytä oli oikein positiivinen kokemus, joten jo ihan vain sen takia voin suositella muille salaattien ystäville."”
“Lasten kanssa ruokaillessa erinomainen vaihtoehto kaikin puolin.”
“Bra läge.”
“"Oli muutama vegaaninen vaihtoehto mikä oli mukavaa. Kaverini lehtipihvi oli kuulemma kovin suolainen, ja tuli kasviksien kera vaikka pyysi ilman. Muuten olimme tyytyväisiä. "”
“Hyvä hinta-laatu suhde”
“Kaikki toimi niinkuin piti. Ei valittamista mistään. :)”
“Skulle borda finnas 1st Keto LCHF alternativ.”
“Vi tog tanke wash mat. Personalen visste int om erbjudanden som gällde under tiden..”
“"ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti, vaikka oli reilusti asiakkaita."”
“"Kokemus oli mukava, maukas ja viihtyisä"”
“Ravintolan henkilökunta on aina hyvin kiireetön ja välittää.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Keskeinen sijainti.”
“Miellyttävä kokemus ja hyvä ruoka”
“ruoka tuli nopeasti ja oli älyttömän hyvää”
“Ruoka oli hyvää ja siitä koko perheelle tyytyväinen olo.”
“Korona-aikaan pöydät olivat turvallisesti järjestetty!”
“Servicen var väldigt bra och maten vällagad och smaklig.”
“Mycket god grillbiff och pepparbiff”
“Käynti oli onnistunut tällä kerralla”
“Ravintolassa liian viileä ilma”
“Gluteeniton leipä puuttuu alkupalavalikoimasta.”
“Käynnistä jäi hyvä mieli”
“Perushyvä ravintola. Salaattipöytä plussaa. Hyvä palvelu.”
“"Tilasimme annoksen etukäteen, joten ruoka tuli nopeasti. Oli aika pieni ja vähän mauton, mutta salaattipyödälle pisteet. "”
“Oli hyvä paikka ja ruoka”
“Fungerade bra”
“Det var enkelt att beställa och kommunicera med servitrisen och inga arga blickar för att ingen av oss i familjen bar munskydd. WC-var rätt långt borta pga nån avstängning men det gick bra så där också.”
“"Centralt belägen, trevlig och snygg restaurang med varierande salladsbord och saklig prislista. Alla hittade lämpliga lunchalternativ enligt egen smak. "”
“"Jos kysytään, voin suositella. Jos ei kysytä, en oma-aloitteisesti lähde suosittelemaan, koska kokemus oli kyllä hyvä, muttei mitenkään wou upeaa spektaakkelia. "”
“kaikki sujui mainiosti ja ruoka oli hyvää”
“"Hyvä ruoka, sopiva hinta, siisti"”
“"Sijainti hyvä, aukioloaika sopiva ja yleisilme miellyttävä"”
“"Helppo tulla, kätevä varata pöytä ja ennen kaikkea hyvää perusruokaa ihmisille, jotka eivät välitä hampurilaisravintoloista! "”
“Hinta laatusuhde hyvä”
“Hyvä tarjoilija.”
“"Positiivinen yllätys ,oli hyvä ruoka"”
“Palvelu sujuu ja ruoka hyvää.”
“Ruoka oli hyvää”
“"Kerran asioidessani Vaasan rossossa, tarjoilija ei antanut istua valitsemalle paikalle, mutta seuraavan pariskunnan päästi. "”
“"Ei tuota koskaan pettymyksiä, taattu palvelu ja ruoka. Hiukan yksilöllisyyttä jää kaipaamaan, ketjuravintolan haaste."”
“Ruoka ja palvelu takuu varmaa!”
“lämmin henkinen mukava paikka”
“Tunnelma ja palvelu olivat koko ravintolassa asioinnin ajan mukavaa ja laadukasta!”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka, ystävälliset tarjoilijat, mukava tunnelma. "”
“Sain jäädä tekemään töitä ravintolaan aamupalan jälkeen. Hyvää ja joustavaa palvelua!!”
“"Hyvää ruokaa, nopea lounastaminen, ammattitaitoinen henkilökunta"”
“"Kokonaiskokemus hyvä, joten voin suositella. En sitä kuitenkaan usein tee, koska paikkakuntalaiset ystäväni ja tuttavani tuntevat kyllä ravintolan. Etäämpää tulevat vien valitsemaani ravintolaan, usein Rossoon."”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“Asiakaspalvelu oli erittäin hyvä. Ruokaa oli sopivasti tosin kanafeta-annokssessa saisi olla enemmän vihanneksia joka kovaa tylsän perunan koska perunoita oli liikaa”
“Kaikki toimi oikein hyvin.”
“"Positivt: mycket trevlig betjäning, bra läge, bra utbud av olika lunchalternativ. Negativt: det vegetariska alternativet var ganska smaklöst, med få kryddor. Betalningen med ePassi var lite besvärlig, för även med personalens hjälp var det svårt att hitta Rosso Vasa i ePassi."”
“"Aivan mahtava henkilökunta, meistä pidettiin hyvää huolta ja ruoka oli todella maukasta. Kaikki oli iloisia ja hymyileviä ja hymyhän tarttuu myös asiakkaisiin. "”
“"Perus paikka, ruoka oli hivenen pettymys. "”
“Bra betjäning och bra mat. Kocken missade först att beställningen var glutenfri vilket försenade en pizza. Servitören bad oss om ursäkt och eftersom vi inte hade bråttom var det denna gång inget problem att vänta en liten stund extra.”
“"God mat, lagom väntetid efter beställning."”