Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Vaasan Rosso on hyväntuulinen perhe-ja seurusteluravintola torin laidalla. Meillä Mamma tai Papa Rosso pitää huolen niin pienistä kuin isoistakin harraste-tai työporukoista arjen ja juhlan eri tilanteissa.

Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin meillä on tarjota suosittu kabinetti, johon mahtuu jopa 25-30 henkilöä. Lapsille on oma Onni Oravan ruokalista ja leikkipaikka.
 
Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset italialais-suomalaisista makuelämyksiä rakastavat nautimaan palveluista ja laadustamme, jota olemme  rakastaneet ja eläneet yhdessä Vaasassa 20 vuotta. Rosson parissa tulee tuttuja muistoja lapsuudesta kuten ekat pizzat isin kanssa tai tunnelmointia mukavassa seurassa hyvän viinin ja antipastojen kera.