Poikkeustilanteessa Rosson tiloissa toimii Dark Kitchen Vaakuna!
 
Dark Kitchen Vaakunan menulle on koottu ravintoloidemme suosikkiannokset pyöristettyyn hintaan mm. Rosson herkulliset pizzat ja Amarillon kuuluisat klassikko burgerit, VENNin super suosion saavuttamia levyjä unohtamatta. Nouda meiltä tai tilaa annoksia kotiin. Puh. 020 780 88 50.
 
Dark Kitchen Vaakunan koko menu ostettavissa siis myös WOLT:issa!
 

Entistäkin viihtyisämpi Rosso Vaasa odottaa sinua ja seuruettasi.

Rosso löytyy kaupungin keskustasta kauppakeskus Rewell Centerin toisesta kerroksesta. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pastoista. Lounaalla saat itse koota mieleisesi annoksen, vaihtoehtoja löytyy meidän laskujen mukaan 346 kappaletta! Meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.

Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rosso har väldigt bra mat och trevlig miljö.”
“Rauhallinen paikka”
“Lapsille olisi kaivannu leikkinurkkausta niinku esim kokkolan rossossa. Sinne on mukava mennä lastenkaa ja tämä puuttuis vaasan rossosta. Aikuisille miellyttävä paikka, lapsien kanssa en menisi uudestaan”
“Sujuva kokemus ja hyvä palvelu.”
“Helt OK”
“Atmosfären och betjäningen är mycket bra på Rosso, priserna är okej och det är trevligt på restaurangen.”
“Helt bra plats, maten var lite smaklös ex. Vitlöks klyfrpotatis smakade ingenting”
“Helppo tulla, ei liian hieno ravintola jos asioi lasten/nuorten kanssa. Hinta laatu suhde ihan ok. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin - myös erityisruokavaliota noudattavat löytää listalta ruokaa.”
“Oikein miellyttävä kokemus”
“Odotin enemmän viihtyisyyttä, sisustus olisi voinut olla tyylikkäämpi, palvelu oli ystävällistä, ruokaa sai odotat 40 min.”
“hyvä asiakaspalvelu”
“Kaikki toimi, viihtyisä ja ruoka herkullista.”
“Kaikki oli tosi sujuvaa ??”
“Ystävänpäiväillan kiireestä huolimatta ruuan odotusaika oli lyhyt n.30min ja pöytävarauksen ansiosta päästiin pöytään heti. Henkilökunta oli iloista kiireestä huolimatta.”
“Ei valittamista”
“Bra service. För dt mästa god mat.”
“Todella maistuva ruoka, sekä alkupalat että pääruoka. Ihana sisustus ja tunnelma!”
“Ruokalista on suppea ja hinnat laatuun nähden korkeat”
“Ketjuravintolat ovat niin samanlaisia.”
“Ravintolan ulkopuolella joutui odottamaan todella pitkään pöytiin ohjausta. Kaksi edessä olevaa ryhmää siirtyi jo muualle. Tämän ravintola olisi voinut hoitaa paremmin, huomioimalla ulkona odottavat asiakkaat ja ilmoittamalla että heidät on nähty (pahoitellut kiirettä tms). Mietimme itse samasta syystä siirtoa muualle. Tarjoilija voisi suositella ruokia, pelkkä 'kaikki ovat hyviä' ei välttämättä auta asiakasta. Kysymällä asiakkaan makumaailmaa voisi yhdessä löytää asiakkaille sopivat ruuat. Ravintola oli siisti, ja asiakkaita oli jopa hieman liikaa. Tarjoilija unohti jälkiruoka tilauksen, sekä muutama lasku piti tarkistaa erikseen. (Jokainen henkilö maksoi itse oman osuutensa).”
“Huippuystävällinen henkilökunta ja todella hyvä ruoka!!! Kiitos!!!”
“Ruokaa sai odottaa todella kauan,vaikkei ollut ruuhkaa. Myös suppea kasvisruokavalikoima”
“Miellyttävä paikka ja osaava henkilökunta”
“Ruokalista on ollut pitkään, vähän vaihtoehtoja, jos ei halua pitsaa .”
“Meillä oli niin hyvää asiakaspalvelua tarjoilijalta nimeltään Janne. Erittäin mukava ja leppoisa. Katsoi jatkuvasti että meillä on jaikki hyvin ja kävi juttelemassa. Ruoka ja juoma oli hyvää. Mutta suurimman kiitoksen saa hyvä asialaspalvelu. 10+”
“Tarjoilijat oli ystävällisiä mutta häiritsi vähän kun kävivät vähän väliä kysymässä että maistuuko ruoka. Mitä ne olis tehny jos ei olis maistunu? Jos jotain tilaa niin varmaan sanoo jos jokin on pielessä.”
“Snabb betjäning kl 15.30 på eftermiddagen. Servitören pratade mitt modersmål, svenska. Maten var god.”
“Helppo paikka tulla. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja muutenkin ok paikka”
“Rewel centterin nuorison oleilu ravintolan edessä joka häiritsee jonkun verran . Tarvitaako näkymää reweliin”
“Tarjoilijalla (nainen) oli homma hanskassa kaikilla osa-alueilla: ruuan tuntemus, oli aikaa vaikka sulkemisaika lähestyi ja hyvä huumorontaju, kemiat sopi??”
“God mat, lite högljutt pga småbarnsfamiljer, menyn kunde vara mer varierad.”
“Fint och lugnt ställe, god mat allt ??”
“Liian pienet annokset hintaan nähden.”
“Billigare i jämförelse.”
“God pizza”
“Även om maten smakade bra denna gång, så var det godare då jag tidigare ätit samma maträtt. Så jag var lite besviken eftersom jag förväntade mej en lika bra smakupplevelse. Samma gäller ett tidigare besök då jag åt pizza, den första gången var det supergott, men andra gången var det inte lika bra tillrätt.”
“Tykkään itse”
“Pizza ei ollut erityisen hyvää”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Siisti ja rauhallinen paikka ja mukava henkilökunta”
“Oikein kiva ja rauhallinen ravintola. Erinomainen ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Siisti”
“En välfungerande restaurang med lockande rätter bra betjäning och inte för stora portioner!”
“Bra mat, bra priser och skön stämning”
“Oma käyntini onnistui”
“Salaattipöytä on aika yksipuolinen. Muuten käytiin hyvin kyselemässä maistuuko, mut laskun maksamiseen sai odottaa jonkin aikaa.”
“oli oikein miellyttävä kokemus”