Rosso löytyy kaupungin keskustasta kauppakeskus Rewellin toisesta kerroksesta. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pasta-annoksista. Viikoittain vaihtuvalta lounaslistalta löytyy pasta-annoksia, kala-, liha- tai kana-annoksia, pizzaa sekä salaattiannoksia. Meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.

Perjantaina, viikon parhaana päivänä, on aika ottaa ruoankin kanssa iisimmin. Silloin voi hyvällä syyllä tulla Rossoon herkullisten antipastojen, pizzan ja jälkkärin äärelle. Tule vaikka koko perheen kanssa nauttimaan pizzaa niin paljon kuin jaksatte Pizzantain merkeissä!
 

Sunnuntaisin pöytään kannetaan höyryävä kulhollinen herkullista pastaa, kolme valinnaista kastiketta sekä tietenkin juustoa. Mikä olisi mukavampaa kuin kerätä porukka kasaan ja suunnata yhdessä Rossoon viettämään Pastasunnuntaita! Kukin kokoaa oman pasta-annoksensa pöydässä makunsa mukaan ja syö niin paljon kuin jaksaa. Tästä ei sunnuntai parane! 

Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on maistuvaa.”
“Bra service och bra mat! Inget att klaga på alls.”
“Hyvä ja siisti ravintola”
“Riittävän hyvä että kehtaa suositella”
“Viihtyisä paikka hyvä ruoka”
“"13€ pastaan voisi kuulua enemmän lihaa, ettei olisi lähes pelkästään pastaa ja tomaattisosetta. Lapsen broileri oli todella maistuva ja mehevä."”
“Trevlig restaurang i centrum av Vasa och lämplig meny för tonåringar.Hyfsad prisnivå.”
“Allt var väldigt bra!”
“Trevlig familjerestaurang!”
“Siitä salaattipöydästä en piittaa.”
“"Pitsa hieman mauton,muuten hyvä kokemus"”
“"Suurena salaatin ystävänä lounasajan salaattipöytä oli oikein positiivinen kokemus, joten jo ihan vain sen takia voin suositella muille salaattien ystäville."”
“Lasten kanssa ruokaillessa erinomainen vaihtoehto kaikin puolin.”
“Bra läge.”
“"Oli muutama vegaaninen vaihtoehto mikä oli mukavaa. Kaverini lehtipihvi oli kuulemma kovin suolainen, ja tuli kasviksien kera vaikka pyysi ilman. Muuten olimme tyytyväisiä. "”
“Hyvä hinta-laatu suhde”
“Kaikki toimi niinkuin piti. Ei valittamista mistään. :)”
“Skulle borda finnas 1st Keto LCHF alternativ.”
“Vi tog tanke wash mat. Personalen visste int om erbjudanden som gällde under tiden..”
“"ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti, vaikka oli reilusti asiakkaita."”
“"Kokemus oli mukava, maukas ja viihtyisä"”
“Ravintolan henkilökunta on aina hyvin kiireetön ja välittää.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”

Raflaamosta löytyi 3 lounasravintolaa läheltäsi: