Viikonloppu Vaasan sykkeessä.
Pilvetön taivas. Kirkas aurinko.

Takapihan puolisalainen keidas.
Isot mehikasvit saviruukuissaan,
pergolan runsaat kasvit amppeleissaan.

Ison grillin mehukkaat herkut.
Tuoreet ja raikkaat kasvikset.
Ihan paras tuoksu.

Drinkki vai kylmä olut?
Mainiot viinit viilenemässä.

Pitkä ateria perheen ja ystävien parissa.
Rentoja hetkiä parhaassa seurassa,
kaupunkipuutarhassa kaupungin keskellä.

Parhaat puutarhakekkerit kaupungin ytimessä.
Joka päivä.
Kelistä riippumatta.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella viihtyisä, kauniisti sisustettu, miellyttävä ympäristö ruokailla. Henkilökunta miellytävä. Olimme tyytyväisiä ja tulemme uudelleen ??”
“Olen käynyt monesti Kokokanan aamupalalla, ja se onkin ollut oma suosikkini jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin siitä on ollut noin puolen vuoden tauko, kunnes sunnuntaina 6.9. kävin taas pitkästä aikaa. Ensinnäkin aamiainen ei enää ollut klo 12 vaan vain klo 11 asti sunnuntaisin, mikä oli harmi. Ravintola oli aivan täynnä, pöydät olivat likaisia ja niissä oli astioita ja oli vaikea löytää istumapaikkaa. Leipä oli todella kuivaa, vaikka se on ennen ollut tuoretta ja hyvää. Monet tuotteet olivat loppu ja henkilökuntaa oli todella vähän, vaikkakin he ovat aina ystävällisiä. En tiedä jatkanko enää aamupalalla käymistä ainakaan näin usein. Nyt kuitenkin pidän hetken taukoa ja toivon että näihin asioihin kiinnitetään huomiota.”
“Valitsimme Kokokanan menun ja sijainnin mukaan (yövyimme vaakunassa yhden yön). Alkuun jouduimme vaihtamaan pöytää, sillä ensimmäinen pöytä tuntui todella tahmaiselta. Tilasimme sekä alku että pääruoat. Ruoat olivat todella hyviä! En itse ole korianterin ystävä, eikä menussa lukenut pääruoan kohdalla (liharuoka) sisältävän sitä, mutta se ei haitannut, kun sen voi itse siirtää sivuun. Puolisoni burgeri oli hyvin oletettua pienempi, mutta maultaan hyvä. Oman pääruoan liha oli erittäin mureeta ja annoskateus iski puolisolle. Ravintolaillallinen Kokokanassa oli erittäin onnistunut! Kävimme tiistai iltana ravintolassa, joten meidän lisäksi muita asiakkaita oli 4 pöytää. En tiedä, millainen tunnelma olisi ollut viikonloppuna.”
“Kaikki meni ihan nappiin, oli mukava käydä. Meillä oli siis poikien säbäporukka ja meitä vanhempia ja pojille oli ruoka tilattu etukäteen ja me vanhemmat tilasimme siinä sivussa.”
“Todella maukasta ruokaa ja miellyttävä paikka. Kävin viimeksi työporukalla aamupalalla,sitä ei ollut vastausvaihtoehdoissa. Maksamisen kanssa oli silloin jotain häikkää emmekä meinanneet saada s-etukortilla alennusta. Muuten jälleen kerran todella mukava ruokailuhetki. Rentouttava ilmapiiri.”
“Hyvä ruoka ja mukava tarjoilu ??”
“Musiikki oli liian kovalla, ei puhetta kuullut!”
“Teille on helppo tulla. Olimme siis aamiaisella, mutta yhdestä aiemmasta kysymyksestä ei päässyt eteenpäin.. niin valitsin siihen lounasajan. Ehdimme hyvun syödä vaikka tulimme hiukan 'viime tingassa' ja meiltä kysyttiin vielä ennen tarjoilun poiskeruuta, että haluammeko vielä jotain.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Asun Turussa, joten suurin osa tutuista on täällä, ei Vaasassa, mutta jos joku olisi siellä matkalla, voisin suositella.”
“Aivan mahtava paikka ja henkilökunta jonka vuoksi käydään säännöllisesti.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, parempi mieli”
“Mukava tunnelma ja henkilökunta”
“Turhan kallis ruokaan nähden.”
“Palvelu oli miellyttävää ja asiallista. Ruokalistaa esiteltiin yksityiskohtaisesti. Asiakkaana toiveemme huomioitiin hyvin. Ruokalista ei ollut liian tavanomainen vaan, mukaan oli valittu mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Ravintolaympäristö on nykyisen rento, mutta pöytäkalusteet voisivat olla hieman värikkäämpiä, jos kerran kanatkin eteläm- pänä ovat kirjavia. (kokokana) Tuoleista osa toi mieleen 60-luvun keskikoulun putkituolit. ( ryhti pysynee hyvänä) Lattiapinta on erikoinen - hieman sekavanoloinen. Ei kuitenkaan haitannut kokonaiselämystä.”
“Luulimme tulleemme parempaan ravintolaan ja hintojen perusteella varsinkin. Annokseni lisäkkeeksi valitsin salaatin eikä tarjoilija mitenkään huomauttanut, että varsinainen annos on aivan samalla salaattipohjalla. Eli en salad på salad!! Kaksi grillattua kananpalaa tuplasalaatilla. What?!!”
“Ruokalista oli makuuni suppea. Paikka kyllä viihtyisä ja palvelu hyvää, mutta ruuan takia en tulisi uudestaan. Mielestäni paikka on myös hieman kallis.”
“Perusvarma.”
“Loistava ruoka, hyvä hinta-laatu -suhde. Enemmän tarjouksia esim s-mobiilille, niin tulisi hyödynnettyä vielä enemmän palveluita.”
“Tuuletus oli liian voimakas pöydän yläpuolella joka vaikutti ruokailutunelmaan.Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää”
“Toimiva ja hyvä paikka”
“Ravintolakokonaisuus (3 eri ravintolaa samassa tilassa) on sekava. Tarjoilija ihmetteli pöytävalintaamme ja jouduimme korona-aikana perustelemaan valintamme! Meitä ei siis kukaan ottanut vastaan tai ohjannut minnekään. Itse piti selvittää missä kokokana on ja muutenkin toimia itseohjautuvasti. Muutkin asiakkaat tuntuivat olevan eksyksissä.”
“Palvelu oli vimosen päälle ja ruoka hyvää.”
“Keskeinen sijainti”