Viikonloppu Vaasan sykkeessä.
Pilvetön taivas. Kirkas aurinko.

Takapihan puolisalainen keidas.
Isot mehikasvit saviruukuissaan,
pergolan runsaat kasvit amppeleissaan.

Ison grillin mehukkaat herkut.
Tuoreet ja raikkaat kasvikset.
Ihan paras tuoksu.

Drinkki vai kylmä olut?
Mainiot viinit viilenemässä.

Pitkä ateria perheen ja ystävien parissa.
Rentoja hetkiä parhaassa seurassa,
kaupunkipuutarhassa kaupungin keskellä.

Parhaat puutarhakekkerit kaupungin ytimessä.
Joka päivä.
Kelistä riippumatta.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Äitienpäivänä olin perheen kanssa syömässä ja jatkossa voisi miettiä, että seisovapöytä olisi eri kohdassa vaikka siinä keskellä missä oli niitä pystypöytiä. Tuolloin joutui jonottamaan kauan salaattipöytään ja ei ollut selkeyttä sitten miten lämmintä ruokaa haetaan, sitä jonotettiin salaattipöydän päässä ja sitten toisessa päässä. Tämä ei toiminut, oli todella hidasta kun olimme ensimmäisessä kattauksessa, niin jäi vähän hätäinen olo syömisen suhteen. Tätä voisitte kehittää, sillä ruoka on hyvää ja samoin miljöö kiva.”
“Viihtyisä ravintola ja hyvä palvelu.”
“Lauantaiaamuna aamiaisen aikaan ravintola oli vähän liian kylmä.”
“Ihan hyvää ruokaa ja nopeasti lounas-aikaan.”
“Itsellä ruokarajoitteita (en pysty syömään sipulia). Onneksi ystäväni huomasi että perunamuusissa on valkosipulia. Sillä hetkellä ei ollut henkilökuntaa keneltä kysyä. En silti jäänyt nälkäiseksi ja olen jo tottunutkin siihen että joskus on lounaaksi pelkkää tomaattia ja kurkkua.”
“Uusi konsepti”
“Brunssi oli kattava ja herkullinen!”
“Asettelu brunssissa olisi voinut olla selkeämpi: kylttejä enemmän missä mitäkin. Lisäksi oltaisiin voitu yrittää myydä brunssia ostettaessa erikoiskahveja yms.”
“Hotelliaamiaisravintolaksi todella tunnelmallinen”
“Ravintolan ilme oli hyvä ja raikas, mutta pesutilojen näkyminen ruokapöydästä ja astianpesukoneen kohina oli epämieluista. Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka kaikki asiat eivät olleet hallinnassa, koska ensimmäistä päivää työssä. Ystävällisyys ja avoimuus korvasi muut puutteet.”
“Pesupaikka, joka näkyi ja kuului ravintolasaliin.”
“Koin itseni ystävällisesti kohdelluksi.”
“Ruoka”
“Rento tunnelma ja sopii hyvin myös karppaajalle.”
“Laadukkaat, tuoreet raaka-aineet, erinomaisesti laitettu kana! Iloinen henkilökunta”
“Alkupalaleivät ja voi. Sisutus.”
“Hinta ja kylmyys. Tuli vilu.”
“Ruuan esillepanoon voisi ehkä kiinnittää huomiota. Söimme hampurilaiset + ranskalaiset ja lautasella oli aika ankea asetelma näistä vaikka olivatkin todella herkullisia.”
“Tunnelma ja visuaalinen ilme miellyttivät. Aamupala oli monipuolinen ja yllättävän edullinen.”
“12-vuotias jäi kaipaamaan aamupalalta Nutellaa.”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja ruoka hyvää.”
“Hampurilais-aterian ranskalaisia oli vähän.”
“Helppo tulla ostosten lomassa ja hinta oli houkutteleva.”
“Ystävällinen palvelu ja asioiden ripeä hoito (oma mokamme, ostimme lounaan 14.55, emmekä tajunneet sen päättyvä, henkilökunta & ravintolapäällikkö huolehti ,että meillä oli kaikki hyvin, ennen kuin ruoat kerättiin pois) , kiitokset myös 4-vuotiaan huomioimisesta. Myös bonukset kirjattiin ripeästi jälkikäteen, vaikka aluksi kassalla unohdettiin korttia kysyä. Olin oikein tyytyväinen myös ruoan monipuolisuuteen ja salaatteihin sekä viihtyisään tilaan.”
“Aamupala oli huikea. Olen yöpynyt muutaman kuukauden aikana n. 10 hotellissa, tämä aamiainen oli paras. Nyt kävin ainoastaan aamupalalla omassa kotikaupungissani.”
“Tällä kerralla ei mitään. Alkuaikoina musiikki oli liian kovalla ja kahvimukeissa poltti sormensa, näitä ongelmia ei ollut enää”
“Siisteys ja hyvä palvelu.”
“Listalta valittu ruoka oli todella herkullista ja terveellisen tuntuinen kuten yrttiriisi”
“Musiikki ihan hirvittävän kovalla ja tietyntyylistä ,sen tulisi olla tunnelmallista ja jokainen vaihtuva kappale eri musiikkivalikoimasta”
“Viihtyisä paikka .”
“Tarjoilja on ystävällinen ja avulias”
“Hyvä ruoka”
“Ruokien ja kastikkeiden lähettyviltä puuttui ruokien nimikyltit. En tiennyt mitä ruoka oli ennenkuin maistoin tai arvioin itse. Kylttien avulla olisi paljon helpompi tietää mitä syö ja samalla tarkistaa ruokien laktoosi ja gluteenittomuus. En voi suositella tätä lounaspaikkana allergikoille :( Eikä henkilökunnalta jaksa kysyä erikseen joka annoksesta 'tuotetiedot'”
“Paljon valikoimaa ja saa vatsan täyteen”
“Lounasaika oli juuri päättymässä ja halusimme syödä listalta jonkin annoksen, jouduimme odottelemaan jonkin aikaa eikä meiltä edes kysytty haluaisimmeko jotain juotavaa. Olisimme mieluusti juoneet jotakin ennen ruokailua.”
“Tarjoilija avusti ruuan ottamisessa ja tarjoili pöytään asti. Itse en olisi saanut sitä pöytään koska liikun pyörätuolilla”
“Monipuolinen ruokavalikoima. Avara ravintola, jossa erilaisia pöytäryhmiä. Hyvä, tuore leipä.”
“Olen jo ehtinyt suositellakin ravintolaa, joten kovin isoja virheitä ei todellakaan ollut. Sitä jäin hieman ihmettelemään, että tyttö haki mitään sanomatta pois pöydästäni palavan, lasiastiassa olevan kynttilän. Parempi olisi tietysti ollut tuoda tyhjästä pöydästä tilalle uusi samalla kun vie pitkälle palaneen pois! Hieman hymyä toivoisi myös asiakkaana näkevänsä. Vastaava emäntä oli pohjalaisen perusystävällinen, mutta nuorilla ei hymyä näkynyt.”
“Saimme heti tarjoilijan suositukset mikä erityisen hyvää listalla. Otimme tätä ja pidimme kovasti.”
“Kokonaisuus”
“Maukas ruoka ja hyvä palvelu”
“Juhannuksena oli liian vähän tarjoilijoita.”
“Kokokanassa on erittäin hyvät kokit. Terkkuja heillle.”
“Kasvisruoan määrä on pieni, mikä on kyllä ymmärrettävääkin.”
“uUSI JA S-ETU PAIKKA.”
“Valikoima ei välttämättä ole kaikkien mieleen. Enkä nähnyt erikseen lapsille mitään.”
“Kiva konsepti.”
“Lounaan hinta on liian korkea. Mitään niin erkoista tuossa ei ole, etteikö ruoka voisi lähteä lounassetelillä lounasaikaan.”
“Gluteeniton kana-asnos jonka söin oli paras ikinä syömistäni.”
“Ilmapiiri, hyvä ruoka, palvelu”
“kallis lounashinta”
“Ruoka oli hyvää”
“Aterian tulo kesti luvattoman kauan.”
“Auki juhannuksena”
“Tarjoilijoiden ammattitaito oli hyvä. Kokonaisuus, jossa tavallaan kolme ravintolaa samassa, oli hyvä.”
“Yhden seurueemme jäsenen ruokaliina oli aivan reikiä täynnä. Ihmeteltiin, miten sellainen yleensä oli pöytään laitettu. Asiakas omistaja viini laskutettiin normaali hinnan mukaan, vaikka tilatessa siitä mainitsimme. Saatiin kyllä korjattua illan aikana, vaikka ko osasto oli jo kiinni. Kiitos siitä muulle henkilökunnalle.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka, positiivinen ilmapiiri”
“Maksaminen helpommaksi. Kestää ikuisuuden kun kaikki maksaa lounassetelillä ja loput käteisellä tai kortilla ja vielä vinguttaa S-etukorttia siinä välissä.”
“Mukava tunnelma”
“Vähän pienehköt annokset”
“Aika kallis”
“Upea ja tunnelmallinen sisustus. Herkullinen ruoka.”
“Kiva sisustus”
“Tarjoilijalla ei ollut tarpeeksi ammattitaitoa hoitaa niin isoa ryhmää kuin olimme. Yritystä oli, mutta hän oli hermostunut, vaikka oli ystävällinen. Hosumisen makua kaikessa. Liian vähän henkilökuntaa. Myyntipalvelu olisi voinut pyytää meiltä ennakkotilaukset osalta. Laatu oli vaihtelevaa, edes kerralla käydessäni ruoka oli oikein hyvää.”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen palvelu, erittäin hyvä lounasrouka.”
“Tarjoilijatar oli uutukainen. Tiedusteltaessa onko ruoka tulista hän vastasi ei ja ei kuitenkasn ottanut kantaa että alkuruoka olikin sitten etittäin tulista”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Huippu aamupala hyvään hintaan (S-etukortti+henksuale)”