Ravintola on väliaikaisesti suljettu, sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

/Viikonloppu Vaasan sykkeessä.
Pilvetön taivas. Kirkas aurinko.

Takapihan puolisalainen keidas.
Isot mehikasvit saviruukuissaan,
pergolan runsaat kasvit amppeleissaan.

Ison grillin mehukkaat herkut.
Tuoreet ja raikkaat kasvikset.
Ihan paras tuoksu.

Drinkki vai kylmä olut?
Mainiot viinit viilenemässä.

Pitkä ateria perheen ja ystävien parissa.
Rentoja hetkiä parhaassa seurassa,
kaupunkipuutarhassa kaupungin keskellä.

Parhaat puutarhakekkerit kaupungin ytimessä.
Joka päivä.
Kelistä riippumatta.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta erittäin mukavaa ja avuliasta.”
“Tulimme aamupalalle kokokanaan, aamupala buffet oli monipuolinen ja sieltä löytyi kaikille jotain. Aamiainen myös maistui hyvältä :) ehdottomasti tulemme uudelleen. Hinta oli myös sopiva”
“Todella osaava ja mielyttävä henkilökunta. Annos oli sitä mitä tilasin ja maukas.”
“Hyvä kokemus”
“Jag skulle besöka Kokokana igen”
“Kävimme peräkkäisinä päivinä ravintolassa, ensimmäisenä päivänä kaikki oli täydellistä. Toisena päivänä salaatti oli liian etikkainen ja annoimme palautteen, saimme hienoa kohtelua. Olimme erittäin tyytyväisiä. Tulemme mielellämme uudestaan, kun käymme Vaasassa.”
“Perus massa ravintola. Ei mitään erityistä mainittavaa hyvässä, eikä pahassa. Varmasti tulen uudelleenkin asiakkaaksi, mutta varsinaista 'huumaa/himoa' ei syntynyt, joka vetäisi paikallae uudelleen seuraavana viikonloppuna.”
“Todella viihtyisä, kauniisti sisustettu, miellyttävä ympäristö ruokailla. Henkilökunta miellytävä. Olimme tyytyväisiä ja tulemme uudelleen ??”
“Olen käynyt monesti Kokokanan aamupalalla, ja se onkin ollut oma suosikkini jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin siitä on ollut noin puolen vuoden tauko, kunnes sunnuntaina 6.9. kävin taas pitkästä aikaa. Ensinnäkin aamiainen ei enää ollut klo 12 vaan vain klo 11 asti sunnuntaisin, mikä oli harmi. Ravintola oli aivan täynnä, pöydät olivat likaisia ja niissä oli astioita ja oli vaikea löytää istumapaikkaa. Leipä oli todella kuivaa, vaikka se on ennen ollut tuoretta ja hyvää. Monet tuotteet olivat loppu ja henkilökuntaa oli todella vähän, vaikkakin he ovat aina ystävällisiä. En tiedä jatkanko enää aamupalalla käymistä ainakaan näin usein. Nyt kuitenkin pidän hetken taukoa ja toivon että näihin asioihin kiinnitetään huomiota.”
“Valitsimme Kokokanan menun ja sijainnin mukaan (yövyimme vaakunassa yhden yön). Alkuun jouduimme vaihtamaan pöytää, sillä ensimmäinen pöytä tuntui todella tahmaiselta. Tilasimme sekä alku että pääruoat. Ruoat olivat todella hyviä! En itse ole korianterin ystävä, eikä menussa lukenut pääruoan kohdalla (liharuoka) sisältävän sitä, mutta se ei haitannut, kun sen voi itse siirtää sivuun. Puolisoni burgeri oli hyvin oletettua pienempi, mutta maultaan hyvä. Oman pääruoan liha oli erittäin mureeta ja annoskateus iski puolisolle. Ravintolaillallinen Kokokanassa oli erittäin onnistunut! Kävimme tiistai iltana ravintolassa, joten meidän lisäksi muita asiakkaita oli 4 pöytää. En tiedä, millainen tunnelma olisi ollut viikonloppuna.”
“Kaikki meni ihan nappiin, oli mukava käydä. Meillä oli siis poikien säbäporukka ja meitä vanhempia ja pojille oli ruoka tilattu etukäteen ja me vanhemmat tilasimme siinä sivussa.”
“Todella maukasta ruokaa ja miellyttävä paikka. Kävin viimeksi työporukalla aamupalalla,sitä ei ollut vastausvaihtoehdoissa. Maksamisen kanssa oli silloin jotain häikkää emmekä meinanneet saada s-etukortilla alennusta. Muuten jälleen kerran todella mukava ruokailuhetki. Rentouttava ilmapiiri.”
“Hyvä ruoka ja mukava tarjoilu ??”
“Musiikki oli liian kovalla, ei puhetta kuullut!”