Frans & Nicole on toistaiseksi suljettu!

 

Ravintolamme on suljettu 8.3.2021 alkaen, sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

 

Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen.  Me, Frans & Nicolen keittiömestarit - ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten , toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

Bon appétit!

Olemme tarkkoja hygieniasta, joten voit tulla meille turvallisin mielin.

Lue lisää täältä: https://www.raflaamo.fi/fi/uutiset/uutinen/pidetaan-huolta-toisistamme/015445942_25710

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,5)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Förrätten var inte i min smak, men otroligt bra kundservice och för övrigt var maten god. "”
“Kanta-asiakas”
“Eftersom vi bor i Jakobstad är det inte så ofta vi haft tillfälle att besöka restaurangen men både dottern och jag är mycket nöjda både med maten och bemötandet.”
“"Ruoka oli hyvää, ainut miinus oli että maksaminen otti kestääkseen emme onnistuneet kiinnittämään tarjoilijan huomiota. "”
“Henkilökunta oli osaava ja tunsin itseni tervetulleeksi.”
“Jag diskuterar sällan restauranger med andra”
“"Viihtyisä ympäristö, hyvä palvelu. Mielestäni viereisen pöydän asiakkaat olivat nykyinen tilanne huomioon ottaen liian lähellä (meillä oli pöytävaraus). Ruoan taso oli laskenut, kantarelli alkukeitto ja pääruon kantarellikastike liene samoja, se oli pettymys."”
“"Kokonaisuus toimi erinomaisesti. Tunnelma oli mukavan rauhallinen, ja ruoka maistuvaa. Iso kiitos!"”
“I have been many times over the years and suggested it to friends over the years”
“Kts. Vastaukset”
“Palvelu oli mielyttävää ja ruoka oli hyvää.”
“"Hyvä ruoka, mutta hintava. Asiakasomistaja viini on hyvä asia."”
“"Varattuna oli kabinetti ryhmälle + kitaristi. Saimme olla rauhassa syöden,juoden ja tanssien.loisto paikka ilonpitoon!!!"”
“God mat”
“Kaikki maistui herkullisella ja palvelu pelasi loistavasti!!! Kiitos!”
“"Kallis ,mutta hyvä,siisti ja hyvä asiakaspalvelu"”
“S-ryhmän ruokapaikoissa on kaikissa vähän liian samantyyppistä ruokaa..ihan ok mutta ei mitään sykähdyttävää. Harvoin yllätyksiä..tarkoitan positiivisia mutta ei onneksi negatiivisiakaan. Mukava palvelu ja viihtyisä paikka.”
“"Kaikin puolin onnistunut valinta syntymäpäivien viettoon ja varsinkin kun ravintolasta löytyi oma kabinetti. Pöydät oli valmiiksi laitettu huomioiden turvavälit, palvelu oli erittäin loistavaa ja ruoka myös. Jäi todella positiivinen mieli ja takuulla otamme tuon tilan vielä uudelleen käyttöön."”
“"Vähän häiritsee tämä bulkkisafka ja ketjuravintola meininki, mutta itse valitsin! ????‍♀️"”
“"Tuttu, varma, toimiva palvelu ja ruokalista. Tuttuus voi olla samalla yllätyksetöntä, ja ei sovi ehkä kaikille, siksi arvosana 8."”
“"Personligen tycker jag att Frans & Nicole är en av de bästa restaurangerna i Vasa. Det finns alltid plats, även om man inte bokat, personalen är alltid vänlig och framför allt pratar de svenska. Maten är kanske inte den lyxigaste men alltid god och prisvärd. Jag går alltid därifrån mätt och belåten."”
“Oli kiva vierailu Koronasta huolimatta”
“Kaikki toimii yleensä ottaen hyvin”
“"Ihan ok paikka. Olisin ostanut ruoan perunoille dippiä, mutta sitä ei tarjottu."”
“Ruoka oli maukasta ja annos riittävä. Blinit olivat rapeita ja hyviä.”
“"Palvelut, joista maksoin, vastasivat vähintään odotustani"”
“Miellyttävä paikka kaikkinensa.”
“"Tarjoilijaa sai odotella aika kauan, mutta asiakkaita oli melko paljon."”
“Hyvä ruoka ja mukava tarjoilia. Ja hyvin viihyisä paikka.”
“"God mat, mysigt ställe, trevlig och professionell service! Skulle endast ha önskat nån form av bakgrundsmusik som skulle ha höjt stämningen ytterligare."”
“"Jag tog take away så det är svårt att bedömma om man blir erbjuden drydk och förslag på mat, så den tidigare frågan ger fel i statistiken men då det inte fanns något alternativ ""ingen erfarenhet"" så blev svaren nej"”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Kiva tunnelma ja siisti paikka.”
“Piäkää paistettu maksa listalla!”
“Hyvää ruokaa!”
“"Ilta sujui hyvin ja aika meni nopeasti, eli kaikki ok"”
“Hyvä ja lämmin vastaanotto ja palvelu♥️”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Tapaamme käydä ravintolassa muutaman kerran vuodessa. Se on tällähetkellä Vaasan paras illallisravintola!”
“nej”
“"Hyvä tunnelma, musiikki ei soi liian kovaa ja hyvä ruoka."”
“Todella miellyttävä kokemus”
“"Helt ok, men ingen extraordinär kulinarisk upplevelse. "”
“"Vi brukar besöka restaurangrn för fredagsdinner med familjen, vi brukar återkomma ganska ofta för att alla i familjen gillar maten. Tyvärr har coronaläget stängt restaurangen några längre perioder. "”
“Ruoka aina hyvää ja annos muokkaus onnistuu esim perunoiden vaihto toiseen”
“"Ruoka on ollut aina hyvää kun olen ollut syömässä, joka kerta olen valinnut pihvin ja koostumus/maku on ollut täydellinen"”