Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen. Kun haluat 10-22 hengen seurueellesi hieman yksityisyyttä, on Frans & Nicolen kammari juuri siihen soveltuva ratkaisu.

Me, Frans & Nicolen keittiömestarit – ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten, toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

 


Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lasten leikkipaikka ruokaa odotellessa.”
“Perus suoritus”
“Musiikki pienemmälle!”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka.”
“God mat och bra service”
“Tasainen laatu niin ruuassa kuin palvelussa, ei riskejä pettymykseen.”
“Ruuan esillepano voisi olla nätimpi, ja jälkiruokiin enemmän vaihtoehtoja. Suosittelisin ravintolaa silti mutta nämä nyt sellaiset kohdat mitä voi parantaa jos haluaa etsiä jotakin tiettyä parantamista.”
“Tarjoilija oli rento ja mukava, suositteli sopivan juoman ja kävi kaksi kertaa katsomassa, että ruoka maistui ja että kaikki oli hyvin. Hyvä leppoisa palvelu.”
“Miellyttävän rauhallinen illallispaikkana.”
“Istuimme lähellä ovea, ja joka kerta, kun joku tuli sisään tai lähti, niin ovesta tuli erittäin kylmää ilmaa meidän pöytään. Se pilasi tunnelmaa. Emme olisi jääneet siihen istumaan, jos olisimme etukäteen ymmärtäneet, miten huono paikka oli.”
“Ok paikka”
“Epämukavat tuolit. Enemmän vaihtelua ruokalistaan”
“Mukava hlökunta ja hyvä palvelu sekä maukas ruoka”
“Grillipihvi”
“Hyvä ruoka, mukava ilmapiiri.”
“Olutvalikoima voisi olla laajempi.”
“S ryhmän ravintola. Ruokalistat netissä. Voi tutustua etukäteen.”
“Hinnat korkeat. Lasku kahdelta kohtuuttoman suuri.”
“Hinta-laatu suhde kohdillaan. Maittavat ruuat ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ravintolassa oli aika kylmä ja omaan makuun liian tiiviisti pöydät. Ruokaa sai odottaa aika kauan. Maksupäätteille tullut tippausmahdollisuus on epämukava.”
“God Mat”
“Miellyttävä nuorehko miestarjoilija palveli meitä asiantuntevasti /meidät huomioiden.Täysi kymppi hänelle.Huumoria löytyi,pilke silmäkulmassa.Lämmin tunnelma kaikin puolin.”
“Ravintolan tunnelma on miellyttävä, ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja erittäin hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, kaunis sisustus.”
“Ruoka on hyvää ja maukasta Annokset sopivan kokoisia AO tarjous viini hyvää”
“Asiakaspalvelu, viihtyisyys”
“Lounasruoka oli herkullista, ei käytetty liikaa mausteita vaan maistui se mitä olimme tilanneet, ei lisätty automaattisesti sipulia myöskään joka salaattiin nk nykyään on tapana, näin myöskin sipuliallergikot ym. sipulista ei pitävät voivat nauttia aidoista mauista! Viihtyisät tilat ja oma rauha loosseissa! Musiikki ei liian kivaa vaan taka-alalla nk pitääkin kun ei yökerho!”
“Ei varsinaisesti mitään negatiivista mutta pidin ehkä enemmän vaaleista pehmusteista! Tummat yksiväriset kankaat vars tummat harmaasävytteiset (vaik harmaa trendi) ovat ikävähköjä, ei luokseen kutsuvia, sanoisin maskuliininen väri mutta ei syy miksi en suosittelisi paikkaa muille ja tulen itsekin!:) Jos tummia värejä niin punainen on lämmin:)”
“Olen aina saanut maittavaa ruokaa.”
“Tarjoilijat voisivat seurata ruokailijoita hieman tarkemmin, silloin esim. lisäjuomien tilaamista ei tarvitsisi odottaa välillä turhan pitkää!”
“Ruokalista kikkailematon, samalla moderni, laadukasta. henkilö kunta asiantuntevaa ja palvelualtista. Ravintola avoinna myös viikonloppuisin.”
“Olin ystäväni kanssa Vaasan ravintolassa syömässä ja viettämässä iltaa la 1.12 n.klo 21.30->. Me saimme kertakaikkisen mahtavaa palvelua alkuglögeistä lähtien! Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista sekä ruoka erittäin maistuvaa. Kiitos hienolle henkilökunnalle!”
“Hyvän makuiset annokset.”
“Kohokasta ei kannata myydä, jos sitä ei osaa valmistaa. Alku- ja pääruoka olivat todella hyviä, mutta jälkiruokakohokas oli lähinnä raaka pannukakkutaikina.”
“Taivaallisen hyvä ruoka ja erittäin hyvä palvelu.”
“Erinomainen palvelu, ystävällinen henkilökunta ja todella maistuva ruoka.”
“Ystävällinen palvelu, kaunis asettelu ja hyvä maku”
“Tunnelma ja ruoka.”
“Tarjoilijan tulisi tietää, mitä kukin asiakas on syönyt ja juonut.”
“Iloinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Lapset huomioitiin hyvin”
“Vähän liian suolaista ruokaa”
“Pippuripihvi oli äärimmäisen oikein valmistettu! Kokille kiitos!”
“Hyvä ruoka, hyvä ilmapiiri, kaikki sujui ongelmitta.”
“Menu voisi vaihtua useammin.”
“Hyvä palvelu ja aivan erinomainen ruoka.”
“Aina takuuvarmasti hyvää ruokaa.”
“Henkilökunnan mutkaton, ystävällinen palvelu. Nuorta porukkaa, joka näytti viihtyvän yhdessä. Palvelumalli kaikilla yhteneväinen, ei liian tyrkyttävä.”
“Toiminta siellä oli kaikilta osin sujuvaa, ammattitaitoista ja ruoka oli maukasta. Maksaminen sujui ongelmitta. Jäi miellyttävä tunne siellä käynnin jälkeen. Kiitos!”
“Erittäin hyvän makuinen ruoka, kohtuulliset hinnat.”
“Asiakaspalvelu on ihan huippuluokkaa, ammttitaitoiset tarjoilijat jotka aia hymyilevät ja ovat ystävällisiä ja huumorintajuisia. Olemme käyneet monta kertaa ja tulemme käymään jatkossakin.”
“Sain vaihtaa annokseen perunat ilman lisämaksua. Ja saamani ruoka oli erittäin maukasta! Annos oli riittävän iso.”
“Sisään tultuamme emme nähneet hetkeen yhtään henkilökuntaa. Odottelimme tovin ja sitten lähdin etsimään heitä, kun ei ollut tietoa saako itse valita pöydän vapaasti. Tarjoilijat olivat kaikki keittiön luukulla, jonne ei ollut ovelta näköyhteyttä. Kävin siis itse siellä kysymässä, että voimmeko mennä johonkin vapaaseen pöytään. Tämän jälkeen palvelu pelasi paremmin. Viereisessä pöydässä oli kovin äänekkäitä asiakkaita, mikä vähän häiritsi. Toki ravintola ei siihen pysty vaikuttamaan.”
“Maukasta kasvisruokaa.”
“Todella palveleva ja ammattitaitoinen tarjoilija (Jani), hyvä ruoka, siisti wc :)”
“ruoka on yleensä hyvää”
“Alkuruoka keitto olisi saanut olla lämpimämpää maukkaampaa edellisellä kerralla”
“Hyvä menu/ ala carte lista. Liha -, kala- ja kasvisruokavalikoima hyvä. Hinta laatusuhde kohtalainen.”
“Ruoka kesti tilauksesta liian kauan. Odotimme ruokaa n. 40 min . Ravintolassa oli asiakkaita samaan aikaan n.10 henkilöä. Laskua ei kuulunut ruokailun jälkeen, vaikka sitä erikseen pyysin. Maksoin laskun suoraan tiskille!!”