Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen.  Me, Frans & Nicolen keittiömestarit - ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten , toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

Bon appétit!

Olemme tarkkoja hygieniasta, joten voit tulla meille turvallisin mielin.

Lue lisää täältä: https://www.raflaamo.fi/fi/uutiset/uutinen/pidetaan-huolta-toisistamme/015445942_25710

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu oikein ystävällistä, mutta alkoi vähän tympiä odottaa alkuruuan syömisen jälkeen pääruokaa yli tunnin verran vaikka tilasimme ne samaan aikaan yhdellä kertaa. Ravintola ei myöskään ollut täynnä jolloin se olisi ollut ymmärrettävää, vaan asiakaspaikoista käytössä oli ehkä 1/3-1/2. Olisi mielestäni ollut kiva ele tuoda vaikka toiset lasit viiniä tai olutta talon piikkiin hyvitykseksi. Tuumattiin vain, että keittiöllä on vähän ""hikistä"" (?) Mistä lie ko. pintahiki johtuneen kun asiakkaita oli vähän ja ulkonakin oli kylmä :D"”
“"God mat, toppen service, utmärkt läge"”
“Ruoka on hyvää ja kaikki toimii.”
“"Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta meidät toivotettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Tunnelma oli hyvä. Tilat erittäin siistit ja viihtyisät. Henkilökunta ammattitaitoista ja ruoka erinomaista. "”
“Hyvä palvelu ja suola oli maistuvaa”
“Ruoka-annokset voisivat olla isompia. Pihvi oli pieni ja ranskalaisia liian vähän.”
“Aina täydelliset annokset ja hyvä palvelu.”
“Erinomainen Henkilökunta. Hyvät ruuat.”
“Tuttu laadukas ravintola”
“"Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Paikkana miellyttävä, hyvä ruoka."”
“"Perus tuttu ja turvallinen. Kaikki ok! Menuta voisi ehkä useammin päivittää, mutta en käy niin usein että tämä oikeasti häiritsisi. Uudet ja erikoisemmat annokset kummiskin aina tervetulleita."”
“Hyvä ruoka hyvä palvelu”
“"Förrätten var inte i min smak, men otroligt bra kundservice och för övrigt var maten god. "”
“Kanta-asiakas”
“Eftersom vi bor i Jakobstad är det inte så ofta vi haft tillfälle att besöka restaurangen men både dottern och jag är mycket nöjda både med maten och bemötandet.”

Raflaamosta löytyi 3 lounasravintolaa läheltäsi: