Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen. Kun haluat 10-22 hengen seurueellesi hieman yksityisyyttä, on Frans & Nicolen kammari juuri siihen soveltuva ratkaisu.

Me, Frans & Nicolen keittiömestarit – ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten, toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

 


Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“F&N Vaasa (Royal hotelli). Rocquefort etanat ja sisäfilepihvi todella maistuvia. Palvelu oli hyvää ja pyynnöstä saatiin leipää lisää veloituksetta, kirnuvoi oli mainiota! Tarjoilijalta hyvät suositukset ruoan (kysyttäessä) ja viinin osalta. Etanat huippuluokkaa!”
“Pihvin annoskoko hintaan nähden aika vaatimaton. Suosittelisin muuten varauksetta, mutta pääruoan hinta/laatu pieni miinus vaatimattoman annoskoon takia (kokeilin pe iltana 100gr ja la iltana 200gr annoskokoa).”
“Aina hyvät ruuat”
“Ruokalista on vuodesta toiseen sama”
“God service - också på svenska!”
“Miljön”
“Svindyr öl (Kukko pils i flaska för 11,20)”
“Yleisilme, sijainti, keskimääräistä parempi hotellin ravintola.”
“-NOPEA, YSTÄVÄLLINEN PALVELU”
“RUOKA TODELLA RASVAISTA. MEDIUM MAKSA LÄPIKYPSÄÄ PALANEEN MAKUINEN KASTIKE”
“S etu hinnat ja hyvää ruokaa.”
“Henkilökunta sinnitteli tehdessään parhaansa vaikka heitä oli 3 ja tupa oli täynnä ja kiirettä piti”
“Lapset otettiin hyvin huomioon”
“Svenskspråkig betjäning God mat”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Ruoka.”
“Ruan hyvä laatu. Negatiivista oli se, ettei aperitiiviksi saanut cocktailin.”
“Aperitiiviksi ei saanut cocktailin. Mutta lopulta tarjoilija osasi suositella muutakin kuin GT. Tarjoilijan pitää osata pari kolme aperitiiviksi soveltuvaa drinkkiä.”
“Vaasassa vierailussa oli mukavaa, että henkilökunta huomioi kaksikielisyytemme ja palveli sen mukaisesti. (suomi/ruotsi)”
“Rauhallinen, viihtyisä ja siisti ravintola vähän parempaankin tilaisuuteen”
“Alkuruoka vaihtoehdot oli melko suppeat ja ns. Pieneen nälkään ei mielestäni ollut oikein vaihtoehtoja”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Tarjoilija oli huomaavainen ja otti huomioon seurueemme ruoka-ainerajoitukset.”
“Söin maksaa. Olin tosi nälkäinen ja nälkä tosiaan lähti. Maksa oli juuri oikein paistettu ja annos hyvän kokoinen ja maukas. Jälkiruoaksi sain hotellin puolelta etukupongin ja otin sillä jälkiruoan. Yllätyin tosi positiivisesti maistettuani. Se oli passion hedelmällä maustettua Cream buleeta. Todella piste iin päälle maukkaan annoksen syötyäni. Kiitos!”
“Jouduin jonkun aikaa odottelemaan pöytää ja kun sain pöydän jouduin nälissäni odottamaan, että joku ottaisi tilaukseni vastaan.”
“Hyvä ruoka”
“Rento ilmapiiri”
“Kesällä ravintola voisi kyllä olla pidempään auki.”
“Menyer var också på svenska. Och personaler var vänliga.”
“Det fanns ganska lite av bröd.”
“God mat”
“Lugn miljö ,ingen bakgrundsmusik på hög nivå. Man kunde föra ett samtal utan att anstränga sig.”
“Yleisilme, palvelu ;)”
“Ruoka on hyvää.”
“Työntekijöitä on selvästi liian vähän ja ovat kovin kiireisen oloisia. Palvelu on hyvää kuten aina, mutta viimeisen vuoden aikana henkilökuntaa on taidettu vähentää. Ei ole mukava käydä syömässä, jos tarjoilija vaikuttaa kiireiseltä. Frans & Nicolea ei myöskään näköjään markkinoida millään tavalla. En muista että olisin nimenmuutoksen jälkeen nähnyt yhtään mainosta. Facebookissakin pienillä kahviloilla on enemmän seuraajia ja sitä kautta saa huonon käsityksen mitä erikoisuuksia on juuri nyt tarjolla. Näen enemmän muiden paikkakuntien Frans & ravintoloiden mainoksia Facebookissa Kuka muuten keksi laittaa tarjoilijoiden asuksi stereotyyppistä ranskalaista kuvaavan asun? Kaulassa roikkuvat sipulit ja baskerit puuttuvat... Tämä toki pätee muihinkin Suomen Frans & ravintoloihin. Niin ja nimi ei sovi vanhemman asiakaskunnan suuhun johon toki en laske itseäni.”
“Ruuan laatu.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä sisustus”
“Herkullinen ruoka ja hyvä ilmapiiri”
“Kaikista tärkein asia palvelussa on äidinkielen (suomen) osaaminen. kaikissa muissa vaasan ravintoloissa on vikana huono suomenkielentaito vaan ruotsia osataan. Usein koko ruokailu pilataan sillä, ettei ymmärretä edes asiakkaan tilausta oikein. Tuodaan nakkileipaa. Frans & Nicole on mutkaton toimiva kokonaisuus kohtuulliset hinnat. Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu.”
“Ruoka on aina erinomaista ja annokset täyttäviä.”
“Ikkunan luo asennettu seinä on vähän liian korkea, kun ei näy ulos.”
“Maittava ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Trevlig personal,snyggt och rent och god mat.”
“Inget på mitt besök”
“Mukavaa, että ravintola käyttää kankaisia lautasliinoja. Sinänsä ehkä pieni asia, mutta antaa huolitellun vaikutelman.”