Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen. Kun haluat 10-22 hengen seurueellesi hieman yksityisyyttä, on Frans & Nicolen kammari juuri siihen soveltuva ratkaisu.

Me, Frans & Nicolen keittiömestarit – ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten, toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

 


Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“God mat, förmånligt med S-kortet”
“Vi satt i kabinetten och det var så högt ljud från grann restaurangen att vi fick skrika med varandra för att höra. Brandalarmet gick men personalen var okunnig med hur agera under brandalarm, utrymmen borde ha evakuerats men vi uppmanades att bara vänta.”
“Hyvä ruoka”
“Meitä oli 9 hengen porukka syömässä ja osan piti lähteä junalle ja ruoka piti saada nopeasti. Asia hoitui sujuvasti.”
“Henkilökunta”
“Bra service.”
“Åt hamburgare. Bra hamburgare men inget wow om den. Helt god men fattades det lilla att man skulle vilja äta den på nytt.”
“Trevlig personal som dessutom pratade svenska 10+, Mycket god mat som var tillräklig mängd (kanske lite väl mycke mat men man behöver ju inte äta allt :) )”
“hyvää ruokaa ja juomaa, ystävälliset ja asiantuntevat tarjoilijat”
“palvelu oli joissain kohdin hidasta. Esim ruokaa sai odottaa suht kauan. Joskin oli pikkujouluaika, joten voihan olla, että viivästys johtui siitä.”
“Henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja hinta/laatusuhde. Voi luottaa, että saa hyvänmakuista ruokaa. Ammattitaitoiset tarjoilijat ja etenkin kokit.”
“God mat, bra service.”
“Hyvää ruokaa, ystävällistä palvelua”
“Hyvä ruoka”
“Bra mat, trevlig stämning, bra och vänlig personal!”
“Eventuellt kunde menyn förnyas lite oftare, speciellt efterrättsmenyn.”
“Suositeltiin uudenlaista juomaa, joka oli mukava uusi maku.”
“Goda vegetariska alternativ”
“Ei liikaa hälinää”
“Jättegod mat”
“Laadukas ja hyvänmakuinen ruoka!”
“Pienet tilat, tuntui hieman ahtaalta kun väkeä oli paljon.”
“Ystävällisyys, lämminhenkisyys”
“Ruoka: kana oli melko mautonta”
“Kaikki sujui, ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa”
“Kivasti sisustettu, viihtyisä. Palvelu hyvä. Ruoka oli erittäin hyvä ja se ei ollut aivan tavanomaista. Maukasta.”
“Ei mitään negatiivista.”
“Yleisilme, maukas ruoka”
“Pidin ravintolan tunnelmasta, itselleni oli sopivasti hämärä valaistus. En viitsinyt tilausvaiheessa sanoa että saanko nurkkapöydän, mutta henkilökunta oli selvästi lukenut ajatuksiani, saimme juuri sellaisen paikan minkä olisin itsekin valinnut. Etsiessäni ravintolaa, josta saa jotain vegaanillekin, huomasin riemukseni että Frans & Nicolessa on oma 3 ruokalajin vegemenu. Ja oli kyllä suussasulavaa. Muuhun perheeseen vetosi listalta löytyvät vanhat tutut, joita ei enää Seinäjoelta ravintolan uudistumisen jälkeen ole saanut. Olimme Frans & Nicolessa ensimmäistä kertaa, mutta kokemus oli niin mukava, että on kyllä pakko tulla uudestaan.”
“Bra personal, god mat.”
“Hyvä tunnelma ja miellyttävä palvelu”
“Kun tulin ravintolaan kaverini kanssa hovimestari ilmoitti että ravintola on täynnä mutta hetken mietittyään hän ilmoittikin että meille löytyy pöytä. Kiitos siitä!”
“Halusimme juomaksi kuohuviiniä mutta meille ei mainittu mitään S-ryhmän asikasomistajille tarjouksessa olevasta kuohuviinistä.”
“Yleistunnelma, henkilökunnan ystävällisyys ja asiakkaan huomioiminen, ruuan taso”
“hyvä maksaa eli eihän tämä halpa paikka ole”
“God mat och glad och bra betjäning.”
“Mysigt! God mat.”
“Tunnelma oli kotoisa. Väkeä oli paljon mutta silti palvelu pelasi. Taustamusiikkia ei ollut mutta ei haitannut koska mukava puheensorina kuului taustalla.”
“Emme havainneet mitään moitittavaa.”
“Ensinnäkin kun yöpyy ko. hotellissa, niin siihen on helppo mennä ja varmasti muutenkin. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Annettiin aikaa rauhassa tutustua ruokalistaan. Ruoka oli hyvää ja se tuli sopivassa ajassa. Samoin oli jälkiruokien kohdalla. Tunnelma oli leppoisa ja sopivan rauhallinen.”
“Menu-kokonaisuudet erittäin houkuttelevia.”
“Oma pihvini oli täydellisen medium, mutta pöytäseurueessani oli yksi pihvi liian kypsä.”
“Hyvä tunnelma. Maukas ruoka.”
“Hyvä ruoka&hyvä palvelu. Tunnelma on aina ollut hyvä ja rauhaisa.”
“Kasvis vaihtoehtoja voisi olla muutama lisää.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“kaikki toimii.”
“Musiikkia olisi voinut kuulua enemmän.”
“Lasten annos puolitettiin jo keittiöllä. Annoksiin lisättiin salaattia. Henkilökunta esitteli keittiötä lapsille. Teidän maksa-annos on loistava klassikko.”
“Nyt ei ollut mitään negatiivista.”
“Viihtyisä, pöydät ei liian lähellä toisiaan, oma rauhallinen tila, missä on mukava seurustella pöytäseurueensa kanssa. Sopiva valaistus. Yleisilme miellyttävä.”
“Hyvä ruoka”
“Trevlig miljö,trevligt bemötande,god mat”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu hyvää .”
“Meitä oli isompi porukka syömässä. Olimme saaneet pöydän ylätasanteelta ja mielestäni se ei ollut kovin kodikas. Tylsät tummanruskean pöydät eikä oikeastaan mitään muuta.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Ei mitään”
“Kvaliten/pris på maten OK”
“Avoinna myös viikonloppuisin.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja rauhallinen ympäristö.”
“Ruoka”
“Intrycket och maten”
“Palvelu”
“Många olika 3 rätters menyer. Intressanta rätter. Provsmakningsmeny.”
“Pöytä löytyi nopeasti, vaikka ravintola oli melko täysi sisään tullessa. Saimme oman ja viihtyisän pöydä. Mukava tunnelma ja aina hyvä menu.”
“En heti keksi mitään.”
“Asiakasomistaja viini”
“Viinin hinta Suomen ravintoloissa on pöyristyttävä, jos viinipullo Alkossa maksaa 8€ pitäisi sen ravintolassa maksaa alle 20€. 12 cl viiniä maksaa 7,8€ eli viinipullon hinnan. Söisin useammin ravintoloissa jos viinin saisi kohtuu hinnalla. Jos viinipullo maksaa saman kuin kaksi ruoka-annosta on se aivan liikaa.”
“viihtyisä, ystävälliset tarjoilijat”
“Trevlig stämning, fina utrymmen, god mat.”
“Dåligt med sittplatser nära köket eftersom det är svårt att sitta i lugn och ro. Bättre utbud på öl-sorter till maten kunde finnas.”
“Alltid god mat. En av de bästa restaurangerna i Frans&.. kedjan.”
“Hyvä ruoka, hlökunta, sijainti.”
“Ruuan jälkeen jäimme istumaan ja rupattelemaan (drinksujen kera) soffalle, siinä oli ERITTÄIN kylmä eli ei viihdytty kuin hetki.”
“Hyvä tunnelma”
“Ammattitaitoinen asiakaspalvelu Hyvä ruoka Viihtyisä miljöö”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Ravintola viihtyisä, siisti, rauhallinen, tunnelmallinen.”
“Ruoka oli todella hyvää ja se oli myös kuumaa eikä mitään haaleeta.”
“Ruoka oli erinomaista, paikka kaunis ja tunnelma hyvä”
“Ihmettelen hieman, miksi asiakasomistajaviineihin suhtaudutaan niin nyrpeästi. Itse olette valinneet myydä niitä joten miksi ne eivät näy listalla, pöydässä yms. Kysyessäni niitä tarjoilija naurahti ivallisesti. Se oli asiatonta käytöstä muuten niin mainiossa illallisvierailussa.”