Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen. Kun haluat 10-22 hengen seurueellesi hieman yksityisyyttä, on Frans & Nicolen kammari juuri siihen soveltuva ratkaisu.

Me, Frans & Nicolen keittiömestarit – ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten, toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

 


Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunnan mutkaton, ystävällinen palvelu. Nuorta porukkaa, joka näytti viihtyvän yhdessä. Palvelumalli kaikilla yhteneväinen, ei liian tyrkyttävä.”
“Toiminta siellä oli kaikilta osin sujuvaa, ammattitaitoista ja ruoka oli maukasta. Maksaminen sujui ongelmitta. Jäi miellyttävä tunne siellä käynnin jälkeen. Kiitos!”
“Erittäin hyvän makuinen ruoka, kohtuulliset hinnat.”
“Asiakaspalvelu on ihan huippuluokkaa, ammttitaitoiset tarjoilijat jotka aia hymyilevät ja ovat ystävällisiä ja huumorintajuisia. Olemme käyneet monta kertaa ja tulemme käymään jatkossakin.”
“Sain vaihtaa annokseen perunat ilman lisämaksua. Ja saamani ruoka oli erittäin maukasta! Annos oli riittävän iso.”
“Sisään tultuamme emme nähneet hetkeen yhtään henkilökuntaa. Odottelimme tovin ja sitten lähdin etsimään heitä, kun ei ollut tietoa saako itse valita pöydän vapaasti. Tarjoilijat olivat kaikki keittiön luukulla, jonne ei ollut ovelta näköyhteyttä. Kävin siis itse siellä kysymässä, että voimmeko mennä johonkin vapaaseen pöytään. Tämän jälkeen palvelu pelasi paremmin. Viereisessä pöydässä oli kovin äänekkäitä asiakkaita, mikä vähän häiritsi. Toki ravintola ei siihen pysty vaikuttamaan.”
“Maukasta kasvisruokaa.”
“Todella palveleva ja ammattitaitoinen tarjoilija (Jani), hyvä ruoka, siisti wc :)”
“ruoka on yleensä hyvää”
“Alkuruoka keitto olisi saanut olla lämpimämpää maukkaampaa edellisellä kerralla”
“Hyvä menu/ ala carte lista. Liha -, kala- ja kasvisruokavalikoima hyvä. Hinta laatusuhde kohtalainen.”
“Ruoka kesti tilauksesta liian kauan. Odotimme ruokaa n. 40 min . Ravintolassa oli asiakkaita samaan aikaan n.10 henkilöä. Laskua ei kuulunut ruokailun jälkeen, vaikka sitä erikseen pyysin. Maksoin laskun suoraan tiskille!!”
“Tässä ravintolassa on aina kodikas tunnelma ja työntekijät toimivat rauhallisesti. Hyvä ruoka lähes aina.”
“Hyvä palvelu, erittäin hyvä ruoka, lähti hyvällä mielellä pois täydellä vatsalla.”
“Kaikki toimi sujuvasti. Tarjoilija osasi hommansa.”
“Tunnelma, hyvä ruokalista”
“Pihvini ei ollut medium miinus, vaan medium/medium plus. Tarjoilijaa ei paljon näkynyt ja annos oli muuten todella hyvä joten en viittinyt alkaa huutelemaan uuden annoksen perään. Tarjoilija ei myöskään alussa osannut kertoa alkupalasta, josta olin kiinnostunut oikein mitään. Ei myöskään pöytäseurueeni toiselle jäsenelle hänen kysymästä pääruuasta. Jäi vähän ammattitaidoton kuva.”
“Pihvi tais olla vaasan paras”
“Ruoka on aina ollut erittäin maittavaa, palvelu hyvää. Kiitos”
“Saatiin sellaiset jäätelöannokset kuin haluttiinkin”
“Hyvä ruoka, asiallinen, mukava tarjoilija.”
“Ruoka, fiilis.”
“Kokonaiskokemus oli miellyttävä ja vaivaton!”
“Maksoin kohtuusumman hyvästä pihvistä, joka sinänsä oli erinomaisesti paistettu... mutta tarjoiltiin kylmältä lautaselta. Täten siis jouduin syömään n. puolet pihvistä haaleana/kylmänä. Ei näin.”
“Tunnelma oli miellyttävä.”
“Pöytäänohjaus ja palvelun saaminen (mm. tilausten vastaanotto) kesti kauan.”
“Riittävät annokset ja erittäin hyvää! Plussana myös loistava palvelu.”
“Nopea palvelu ja erittäin tasokas ja selkeä ruoka. Ei tarvinnut arvailla mitä syö.”
“Pöydällä oli jo valmiiksi paljon puhtaita astioita, jotka olisi ehtinyt tuoda siihen myöhemminkin.”
“Vaasan Frans ja Nicolessa ruoka oli odotuksia parenpaa ja mikä tärkeintä, se oli auki sunnuntaina.”
“Siisti yleisilme, selkeä menu”
“Suppea viinivalikoina, yritimme tilata Merlot viiniä, mutta ei ollut valikoimassa.”
“Ruokailimme Original Sokos Hotel Royal Vaasa -yhteydessä olevassa ravintolassa. Sisääntulo onnistui onnistuneesti nälkäisiltä ja isot pihvit olivat täydelliset, eli kokki oli erinomainen 3.8. Sen sijaan tarjoilijat vaihtuivat kolmeen, oikeastaan neljään kertaan. Näistä kaksi tarjoilijaa olivat erittäin ystävällisiä ja hyväntuulisia, ensimmäinen tarjoilija oli jäykän ystävällinen, sekin on sallittavaa. Yksi tarjoilija oli liian jäykkä sekä oli aistittavissa jonkinlaista työpaikan kemiaa siihen puuttumatta. Jälkiruoaksi ajattelimme ottaa jäljelle jääneen alkudrinkin, jonka yhteydessä tarjoilija tiesi ehkä lipsauttaneensa, että yritämme selviytyä juomistamme, koska ei enää tullut pöytäämme. Tunnelman kuitenkin pelasti nuori naistarjoilija, joka toi pari lasia vietäväksi hotellihuoneeseen, koska innostuimme tilaamaan myös kepeän asiakasomistajaviinin ennen ruokaa. Eli emme syöneet pitkän kaavan kautta ja toisaalta usemman tarjoilijan soppa tavallaan pelasti jonkin toisen tarjoilijan virheet. Kuitenkin yksi tarjoilija olisi aina paras vaihtoehto. No ketjun ravintolasta Helsingin Kluuvissa aiemmin ei jäänyt juuri muuta kuin pahaa makua hampaan koloon aiemmin, eli ketjun maine tuli pelastettua Vaasassa.”
“Yleensä tarjoilijat ovat hieman liian välinpitämättömän oloisia, pitää muistaa etteivät rentous ja välinpitämättömyys ole sama asia. Rennon asiallinen tarjoilija on ehdottomasti paikkansa ansainnut sekä hyvä kokki. Nimestään ketju voisi luoda paremmankin rennon ruokapaikan. En voi kokonaisuutena suositella tarjoilun vuoksi ja tietenkin jos hyvät pihvit haluaa, pitää varmistaa kunnon kokki. Jos asiakas sanoo kaikella kohteliaisuudella, että jotain olisi korjattavaa, sen voisi hoitaa heti. Välitän viestin eteenpäin kuulostaa kliseiseltä eikä paranna asiakaskokemusta, joka luodaan juuri sillä jokaisella minuutilla.”
“Henkilökunta tosi ystävällistä, siitä iso plussa! Ruoka hyvää.”