Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Frans & Nicolen ilmapiiri on kodikas ja lämminhenkinen.  Me, Frans & Nicolen keittiömestarit - ruoanlaiton ritarit voimme ylpeinä toivottaa Teidät tervetulleiksi nauttimaan maalaisranskalaisen keittiön herkuista! Uuden ruokalistan antimet saattelevat Sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten , toinen toistaan lumoavampien nautintojen ääreen.

Bon appétit!

Olemme tarkkoja hygieniasta, joten voit tulla meille turvallisin mielin.

Lue lisää täältä: https://www.raflaamo.fi/fi/uutiset/uutinen/pidetaan-huolta-toisistamme/015445942_25710

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Kiva tunnelma ja siisti paikka.”
“Piäkää paistettu maksa listalla!”
“Hyvää ruokaa!”
“Ilta sujui hyvin ja aika meni nopeasti, eli kaikki ok”
“Hyvä ja lämmin vastaanotto ja palvelu♥️”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Tapaamme käydä ravintolassa muutaman kerran vuodessa. Se on tällähetkellä Vaasan paras illallisravintola!”
“nej”
“Hyvä tunnelma, musiikki ei soi liian kovaa ja hyvä ruoka.”
“Todella miellyttävä kokemus”
“Helt ok, men ingen extraordinär kulinarisk upplevelse.”
“Vi brukar besöka restaurangrn för fredagsdinner med familjen, vi brukar återkomma ganska ofta för att alla i familjen gillar maten. Tyvärr har coronaläget stängt restaurangen några längre perioder.”
“Ruoka aina hyvää ja annos muokkaus onnistuu esim perunoiden vaihto toiseen”
“Ruoka on ollut aina hyvää kun olen ollut syömässä, joka kerta olen valinnut pihvin ja koostumus/maku on ollut täydellinen”
“Tämä ravintola on aina varma valinta”
“hengetön ketjuravintola”
“Ammattitaitoinen henkilökunta,ystävällinen. Eikä koko ajan kysellyt, onko kaikki hyvin. Osaavat lukea asiakkaita. Suuri kiitos siitä!”
“God mat och trevlig personal”
“Olimme ystävä porukalla lauantaina viettämässä baby showereita ja saimme varattua kabinetin omaan käyttöömme. Meitä palvellut tarjoilija (Jenni ??) auttoi paikan koristelussa ja piti porukastamme hyvää huolta koko vierailumme ajan. Todella miellyttävä vierailu. Olimme kaikki kovin tyytyväisiä.”
“Palvelu oli hyvää, siisti miljöö, huomioitiin hyvin koronarajoitukset. Ruoka ei ollut tällä kertaa niin hyvää ,kuin viimeksi. Lohi oli kuivaa ja mautonta.”
“Kaikki sujui mallikkaasti????”
“Ruoka ja juoma ovat takuuvarmasti hyviä, tunnelma ja palvelu lämminhenkistä. Tämä on yksi meidän suosikkipaikoista:)”
“Hyvä ruoka, levollinen tunnelma”
“Hyvä tunnelma, rauhallinen hyvä ruokapaikka. Päivänsankarin lempiravintola. Hyvä ruoka, listalta löytyy kaikille jotain.”
“Hyvää ruokaa ja riittävä annoskoko, koska harvemmin ravintoloissa annoskoko on tarpeeksi suuri”
“Aina hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”
“Kiitos paljon oli hyvää ruoka ja hyvää palvelua??”
“Olimme työporukalla viettämässä iltaa ja ruoka oli hyvää, palvelu oli miellyttävää ja viinilista oli sopivan monipuolinen. Käymme perheen kanssa myös syömässä aina silloin tällöin ja pidämme monipuolisesta ruokalistasta ja rauhallisesta tunnelmasta.”
“Mukava paikka”
“Viihtyisä paikka keskeisellä paikalla. Hyvin parkkitilaa läheisyydessä.”
“Palvelu oli jälleen kerran mutkatonta,maanläheistä ja ystävällistä.Kun ruoka ja palvelu kohtaa syntyy siitä niin hyvä kokonaisuus mikä piristi isosti marraskuun harmautta.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Maistuva ruoka ja palvelu kohdallaan.”
“En tällä kertaa”
“Ruoka on hyvää. Henkilökunta asiansa osaavaa ja ammattitaitoista.”
“Bra betjäning och god mat. Sedan får man S-bonus vilket är bra”
“Olimme koko päivän ajaneet, ja tulimme hotelliin illaksi. Ravintola oli auki, ja löytyi erittäin sopiva ateria. Henkilökunta oli huippulaatua. Kiitos”
“Aina yhtä mukava asioida, henkilökunta on ammattitaitoista ja lämminhenkinen vastaanotto. Ruoka on erinomaista. Koronan pahasti jyllätessä Vaasassa, tilanne oli hyvin henkilökunnalla hallinnassa. Suojautuminen oli ja etäisyydet säilyi.”