Ravintola suljetaan toistaiseksi alkaen 20.3.2020 sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Uudelleen avaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä.

******

TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolan ruokavalikoima oli aika suppea, mutta se sopi hyvin napostelua ja drinkkilasillista varten.”
“Persoonallinen paikka ja uskon.ystävieni viihtyvän siellä.”
“Ehdottomasti paras paikka istua iltaa Vaasassa näin oman kokemukseni perusteella. Henkilökunta ammattitaitoista ja kohteliaita.”
“No mitä nyt rullat käytyä niin joka kerta ei ole tarvinnut pettyä ja saanut rauhassa jutustella kollegoiden kanssa tai seuralaisen kanssa. Ja ei ole löytynyt valitettuvaa ja tarjoilijatkin välillä kysyneet saako olla jotain pöytään yms.”