TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,6

Ruoka (4,5)
Palvelu (4,7)
Tunnelma (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka kaikkineensa”
“Mahtava palvelu, ammattitaitoinen henklökunta, hyvin istumapaikkoja ja mahtava tunnelma.”
“Ruokalista muuttui ja suosikkiannokseni (tilaan joka viikko) oli poistunut. En osannut uudelta listalta näin kasvissyöjänä valita mitään syötävää, lopulta löysin kyllä, mutta ei ollut kovin miellyttävä vaihtoehto. TL;DR. Kasvisvaihtoehdot supistuneet huomattavasti ruo’assa.”
“Mukavaa, kun tajoillaan pöytiin. Usein tarjoilijoilta saa hyviä ehdotuksia juomista”
“Ylätasanne nykyään usein kiinni, olisi kivempi istua siellä”
“Tunnelma, sisustus, musiikki ja henkilökunta??”
“Asiakaspalvelu; sujuvaa ja hyväntuulista, juomasuosituksia ja pöytään tuodaan vesilaseja. Musiikki ja miljöö kivat ja sopivat yhteen. Ja ruuan jälkeen saimme tikkarit.”
“Usein melko täyttä, mikä ei toki ole ravintolan vika.”
“osaavat tekijät töissä, siisti paika, erilaiset tilat kun porukkaa”
“Aiempi konsepti oli lähempänä itseäni ja ystäviäni”