TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu, erittäin miellyttävä sisustus ja ruoka yleensä erinomaista.”
“Hanajuomien maku väljähtänyt ja naposteluruokien laatu vaihtelee suuresti.”
“Siisti paikka ja hyvää musiikkia”
“Saa odottaa kauan jos haluaa tilata jotain”
“Äärimmäisen ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Paras ravintolahenkilökunta koko kaupungissa. Niin ovella kuin tiskeillä sekä narikassa. Ystävällistä, ammattitaitoista, sujuvaa. Usein hyvää livemusaa.”
“Päiväsaikaan ravintolasta saa erityisen hyvää palvelua suoraan pöytään. Drinkit ovat erilaisia kuin muualla, hienosti aseteltuja ja maistuvat hyvältä. Samoin snacksit ovat hyviä ja hinta laatusuhde on hyvä. Tämä on todella mukava seurustelubaari päiväsaikaan. Yöaikaan varsinainen baarin puoli on ihan ok, mutta vaikka rokkibaari onkin, kaivataan tanssilattiaa. Myös jotkut pöydät ja tuolit on aseteltu niin, että on vaikea melussa jutella muiden kanssa.”
“Baari puolella vaikea jutella ystävien kanssa, koska jotku pöydät ja tuolit aseteltu kauas toisistaan tai ovat kooltaan isoja ja tilaa vieviä. Ei tanssilattiaa.”
“Musiikki välillä turhan kovalla. Joutuu huutaan vaikka istuu kavereiden kanssa samassa pöydässä. (pidän raskaasta musiikista, genrestä ei ole kyse)”
“Tarjoilijat/ baarityöntekijät ovat ammattitaitoisia. Juomat on laadukkaasti tehty. Hyvää live-musiikkia.”