TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ehdottomasti paras paikka istua iltaa Vaasassa näin oman kokemukseni perusteella. Henkilökunta ammattitaitoista ja kohteliaita.”
“31/01/2020”
“No mitä nyt rullat käytyä niin joka kerta ei ole tarvinnut pettyä ja saanut rauhassa jutustella kollegoiden kanssa tai seuralaisen kanssa. Ja ei ole löytynyt valitettuvaa ja tarjoilijatkin välillä kysyneet saako olla jotain pöytään yms.”
“31/01/2020”
“Persoonallinen paikka ja uskon.ystävieni viihtyvän siellä.”
“12/02/2020”