TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Päiväsaikaan ravintolasta saa erityisen hyvää palvelua suoraan pöytään. Drinkit ovat erilaisia kuin muualla, hienosti aseteltuja ja maistuvat hyvältä. Samoin snacksit ovat hyviä ja hinta laatusuhde on hyvä. Tämä on todella mukava seurustelubaari päiväsaikaan. Yöaikaan varsinainen baarin puoli on ihan ok, mutta vaikka rokkibaari onkin, kaivataan tanssilattiaa. Myös jotkut pöydät ja tuolit on aseteltu niin, että on vaikea melussa jutella muiden kanssa.”
“Baari puolella vaikea jutella ystävien kanssa, koska jotku pöydät ja tuolit aseteltu kauas toisistaan tai ovat kooltaan isoja ja tilaa vieviä. Ei tanssilattiaa.”
“Musiikki välillä turhan kovalla. Joutuu huutaan vaikka istuu kavereiden kanssa samassa pöydässä. (pidän raskaasta musiikista, genrestä ei ole kyse)”
“Tarjoilijat/ baarityöntekijät ovat ammattitaitoisia. Juomat on laadukkaasti tehty. Hyvää live-musiikkia.”
“Sopii hyvin minunlaisille ihmisille (40+ jotka ovat kuunnelleet rock- tai heavy-musiikkia nuorena)”
“Musiikki on raskaampaa kuin muualla ja se on hyvä”
“Penkit ja pöydät ei oikeen sovi yhteen, musiikki lujalla että pitää melkein huutaa jotta kaveri kuulee. Tiskiltä ei meinaa välistä saada juomia, tai sitten vaan sivuutetaan ja istutetaan pöytään kun tietäisi mitä ottaa. Juomat on huonosti esillä jotta ei tiedä mitä sieltä löytyy paitsi listaa katsoessa.”
“Jo ovella portsari oli erittäin ystävällinen ja sai jutuillaan meidät tulemaan ravintolaan. Seisoimme ravintolan edessä miettien minne menisimme. Portsari kuuli puhemme ja houkutteli meidät sisään. Hyvä niin, olimme erittäin tyytyväisiä.”
“Mielenkiintoinen sisustusmoottoreineen päivineen.”
“Ravintolan tyyli on erittäin hieno ja siellä on mukava oleskella.”
“Ainoa asia joka vaivaa on ravintolan koko joka on liian pieni asiakaskuntaan verrattuna, eli ei mahdu istumaan minnekkään ja vessaan aina pitkä jono.”
“Hyvin hommansa hoitavat baaritarjoilijaneidot.”
“Toivemusiikkia lukuunottamatta melko virikkeetön. Sopii lähinnä alkuillan juttutuokiolle.”
“Loistava asiakaspalvelu sekä kaupungin paras juomalista. Ruokatarjoilu todella iso plussa myös.”
“Välillä musiikki liian kovalla ulko-ovien puoleisella osiolla.”