TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä musiikki”
“Viihtyisä paikka / tunnelma. Musiikki hyvin taustalla, kuuluu mutta voi silti keskustella kaverin kanssa, HYVÄ!!”
“Hinnasto”
“Stämningen, den speciella inredningen, musikvalen och läget i vasa centrum.”
“Bara att maten tog ett tag att få, men det berättades åt oss. Burger portionen var ganska liten så den skulle bara fått vara större, men smakade annars ok.”
“mahtavan hyvä musiikki ! ( 80 -90 luvun heavy ) Ja, tarpeeksi lujalla volyymilla. Drinkki lista vissiin vaihtumassa kun niitä ei saanut enää. Onneksi puolituttu tarjoilija kävi ne kaivamassa jostain ja saimme just niitä superhyviä juomia jota joimme aikaisemmalla käyntikerralla. Sisustus ja sopivan 'hämy' valaistus oli just sellaista jota toivoisi löytyvän jostain baarista täällä helsingissäkin. Ravintolan henkilökuntakin oli sävy sävyyn paikan teeman mukaan. En tiedä onko mutta, livemusiikki voisi toimia tuossa paikassa. Hinta/laatu suhde kohdallaan.”
“En ole varma kävikö meille nyt niin että, paikalliset ja tutut saivat palvelua baaritiskillä jonon ohi. Tämähän nyt tietysti on aika 'normi' tapa joka anniskelupaikassa. Drinkkilistaa ei muka ollut ennenkuin puolituttu tarjoilija kävi ne kaivamassa jostain. Todennäköisesti lista vaihtumassa ja sen takia ei ollut uutta listaa ( mutta, ei vanhaakaan.... )? Loppupeleissä B&B :ssä ei todellakaan ole mitään mistä voisi oikeasti valittaa kun vertaa muihin paikkoihin.”
“Asiakaspalvelu, sisustus”
“Musiikki aika kovalla alkuillasta, kun haluaisi jutella”
“Mahtava henkilökunta! Hyvät juomat! Hyvä musiikki ja loistava sisustus.”
“Palvelualtis baarimestari”
“Rock-henkinen paikka”