Ravintola suljetaan toistaiseksi alkaen 28.3.2020 sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. Uudelleen avaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä.

*******

Karauta mukaan nauttimaan kaupungin parasta FreshMexiä ja revittelemään baaribailauksen merkeissä!

Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen.
Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.

Pöytävaraukset myyntipalvelun kautta puh +358 20 780 88 50 tai sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi (myyntipalvelu on auki ma-pe klo 8-17).
Otamme vastaan pöytävarauksen ennakkoon kun henkilömäärä on min. 8 henkilöä, pienemmät seurueet ovat tervetulleita paikan päälle ilman ennakkovarausta!

Suora numero ravintolaan +358 20 780 88 80
Keittiö sulkee ma-to klo 21:30, pe-la klo 23:30 ja su 20:30.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava miljö, mutta musiikki liian lujaa!”
“Asiallinen, vähän hidas ruuan toimitus, ruokalista oli osittain vaikeaselkoinen, ruoka hyvää”
“hyvä tunnelma ja hyvää ruokaa”
“Palvelu! Se on ykkösluokan tasoa verrattuna moneen muuhun paikkaan Suomessa”
“Maten var god!”
“Lång väntan innan maten serverades!”
“ruoka keskinkertainen , viinipullo tuotiin avattuna pöytään mielestäni kuuluu avata vasta pöytään tuodessa tarjoilijalla huono suomen kielen taito ei ymmärtänyt tai ei halunnut ymmärtää kun mainitsin asiasta”
“Bra med utrymme.”
“Ruoka oli maistuvaa, ja palvelu sujuvaa, ainakin kun oli pöytävaraus valmiiksi.”
“Kaikki toimi perustasolla ja vastasi odotuksia”
“Har ofta besökt Amarillo och har alltid varit nöjda brukar säga till min fru då vi funderar vart vi skall gå och äta vi går till Amarillo där vet vi. Att maten är bra”
“Hyvää ruokaa”
“Meitä oli viime kerralla kymmenen hengen porukka ruokailemassa, juhlittiin yhden perheenjäsenen 16 vuotis päivää, ja kaikille maistui ruoka todella hyvin. Tulemme toistekkin ??”
“Palvelu pelasi hyvin, ruoka oli maittavaa, annokset reilun kokoisia.”
“Tosi symppis tarjoilija ja aina laadukasta ruokaa”
“Varför inte.”
“Pika visiittinä lounasaikaan venyttää lounasta liikaa”
“Kaikki meni nappiin”
“Viimeeksi itse en saanut sellaista palvelua, kuin olen tottunut saamaan. Tarjoilija teki tilaukseni väärin, jonka takia jouduin odottamaan ruokaani kauemmin. Kerran asiasta pahoiteltiin, mutta en saanut siitä edes mitään hyvitystä.”
“Amarille on perus varma”
“Hyvä ruoka parempi mieli :)”
“Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Paikkana keskeinen, helppo tulla. Harmi kun on entisiin tiloihin verrattuna pienentynyt. Mutta jos ei ruuhkaa, niin mahtuu hyvin istumaan ja valitsemaan paikan!”
“Todella hyvän makuinen annos.”
“Tuttu ja turvallinen valinta”
“HYVÄ KOKONAISUUS”
“Hyvä sijainti ja hyvä palvelu”
“Olisin antunut arvosanaksi muuten enemmän, mutta ruúan valmistaminen kesti kauan eikä tätä meille erikseen mainittu, olisin toivonut että meille olisi sanottu vaikka että 'meillä on vähän jonoa, ruuan valmistukseen menee noin 30-50 min'. Kaikille ei tuotu ruokaa samaan aikaan, meitä oli pöydässä 4 henkilöä - tämä olisi suotavaa.”
“It was cozy and a nice place to be”
“Perus hyvät vakio ruoat aina”
“Trevlig stämning och mycket god mat. Bra service.”
“Dammiga armaturer. Vi besökte restaurangen genast när den hade varit öppen 30 minuter. Vi var de första gästerna.”
“Monta rilloa läpikäyneenä Vaasan toimipiste on helposti topkolmosessa!”
“Bra mat, relativt bra priser och trevligt ställe. Enda negativa är att musiken är alldeles för hög för min smak, musiken tar över.”
“Trevligt ställe att sitta och äta och umgås på. Glutenfria rätter ett plus.”
“Kiva paikka hyvällä hinta-laatu suhteella”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä!”
“Katso antamani pisteet. Siinä vastaus tähän kysymykseen”
“En bra restaurang!”
“Ravintola on siisti ja palvelu hyvää, ruoasta puhumattakaan. Ainoa miinuspuoli on meteli. Mieluisin paikka meille on rappusista tultaessa vasen puoli. Oikealla puolella missä sijaitsee keittiö, on meteli liian kova. Keittiön äänet, musiikki ja muiden asiakkaiden puhe kuuluvat häiritsevän voimakkaasti. Olemme useasti joutuneet sinne ns 'väärälle puolelle' kun tarjoilijan mukaan toinen puoli ei ole ollut auki. Muuten olemme erittäin tyytyväisiä ravintolaan.”
“Ruoka erittäin hyvää, upea ja viihtyisä tila, ystävällinen palvelu. Ihana tarjoilija huolehti koko vierailumme ajan että meillä oli kaikki hyvin. Lopuksi vielä, pyytämättä, tarjoutui ottamaan porukastamme kuvan. Ehdottomasti palaan uudestaan. Kiitos mahtavasta palvelusta! Täyden kympin suoritus :)”
“Ystävällinen tarjoilija joka huolehti meidän pöydästä. Teki myös drinkin vaikkei sitä listalla ollutkaan. Otti itse selvää mitä siihen kuului.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruokalista, ruoka tuli nopeasti”
“Kaikki sujui hyvi ja ruoka oli hyvää.”
“Har alltid Gillat Maten på amsrillo”
“Musiken kunde vara mera inriktat pp temat restaurangen har istället för generisk pop musik. Väntetiden var onödigt lång (50 minuter), verkade inte vara fullsatt, och vi blev intw förvarnade att det skulle ta så länge.”
“Palvelu oli joustavaa ja tarjoilija erittäin ystävällinen ja palvelualtis”
“Tuttu ja turvallinen ja varma”