Isänpäivä menu 2025
Alkupalapöytä:
Vihersalaattia versoilla ja yrttivinegrettia (m,g)
Panzanella-salaattia (l,g)
Timjamipaahdettuja terttutomaatteja (m,g)
Marinoitua punasipulia, oliiveja sekä voileipäkurkkua (m,g)
Savulohimoussea (l,g)
Gardenin katkarapuskagen (m,g)
Vuolu kanafileetä ja savupaprikamajoneesia (m,g)
Wotkin´s sörkän chorizogrilleria ja Maille-dijonsinappia (l,g)
Mallas-ja hapanjuurileipää, tuorejuustolevitettä, punajuurihummusta ja vaahdotettua voita (l)
Pääruoka lautaselta (valitse yksi)
pitkään haudutettua naudanposkea, madeirakastiketta, paahdettuja juureksia ja parmesanperunakakkua (l,g)
tai
Pariloitua nieriää, valkoviinissä haudutettua fenkolia, äyriäiskastiketta ja parmesanperunakakkua (l,g)
tai
Maissipaneroitua fenkolilla maustettua kasvispihviä, tummaa sipulikastiketta, paahdettuja juureksia ja parmesanperunakakkua (l,g)
Lapsen pääruoka buffetista (alle 12v):
Broilerin paneroitua paistileikettä (l,g)
Lihapullia (l,g)
ranskanperunoita, perunamuusia, ketsuppia ja majoneesia (l,g)
Porkkana- ja kurkkutikkuja ja vesimelonia
lapset 0-3v ilmainen, lapset 4-7v 9€, lapset 8-12v 15€
Makean nälkään:
Talon mansikkakermakakkua (l)
Mangojuustokakku (l,g)
Appelsiini Crema Catalana (l,g)
Keksivalikoima
Konvehteja
menu 55€
lapset 0-3v ilmainen, lapset 4-7v 9€, lapset 8-12v 15€
Varauksia kolmessa kattauksessa 12:00-14:00, 14:30-16:30 sekä 17:00-19:00
Näissä ravintoloissa
- Tapionaukio 3, 02100, Espoo