Suunnittelimme Grill it! Steakhouse-menun sinulle, joka arvostat meheviä erikoisleikkuita ja haluat päättää itse kokonaisuudesta.
Valitse mieleisesi pihvi, ehkä entrecôte, cowboy steak tai t-bone ja sen seuraksi joku neljästä herkullisesta kastikkeesta ja kylkeen vielä suosikkilisukkeesi, kenties loaded fries tai grillattu sydänsalaatti?
Pidät varmasti myös uusista viineistämme – erityisesti loppuviikosta kannattaa pistäytyä nauttimaan, sillä perjantaisin avaamme kellarimme hienoja viiniaarteita ja myymme niitä laseittain.
Tule ja ihastu!
Grill it! Steakhouse tarjoilee nyt enemmän makua ja valinnanvapautta – uuden menun keskiössä laadukas naudanliha
Grill it! -ravintoloiden uusi Steakhouse-menu nostaa lautaselle naudanlihan parhaat palat sekä asiakkaan vapauden rakentaa ateriansa omien makumieltymystensä mukaan. Uudistuksella Grill it! haluaa tarjota asiakkailleen entistä kiinnostavamman ja kiehtovamman ravintolaelämyksen.
Grill it! on jo vuosia tunnettu laadukkaista raaka-aineistaan ja arjen ylittävästä ruokailukokemuksestaan. Uusi menu syventää tätä linjaa tuomalla laadukkaan ja taidokkaasti valmistetun naudanlihan etualalle – unohtamatta kasvavaa toivetta yksilöllisistä annosvalinnoista.
”Halusimme tuoda asiakkaillemme aidosti laadukkaan pihvikokemuksen, joka tarjoaa samaan aikaan selkeät valinnat ja vapauden yhdistellä. Steakhouse-menu rakentuu viiden huolella valitun naudanlihan varaan, joista jokainen tarjoaa omanlaisen makumatkan. Näistä esimerkiksi Flat Iron -pihvi on harvemmin nähty, mutta uskomattoman murea vaihtoehto perinteiselle pihville”, kertoo liiketoimintapäällikkö Pekka Lavikainen S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupasta.
Makua ja rakennetta – asiakasta kuunnellen
Uuden menun suunnittelusta vastasi yhteistyössä joukko alan ammattilaisia. Kumppanina kehitystyössä toimi Pahe Cateringin kokenut gastronomi Pasi Pärssinen Pärssisellä on yli 25 vuoden ura ja monipuolinen kokemus ravintolatoiminnasta, tuotekehityksestä sekä suurten tapahtumien menujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on toiminut Suomen kokkimaajoukkueessa sekä valmentanut tulevia huippukokkeja.
”Naudanliha on nyt nostettu oikealle paikalleen – pääosaan. Halusimme tuoda listalle leikkuita, joita ei joka paikassa näe, mutta jotka tarjoavat poikkeuksellista makua ja rakennetta. Esimerkiksi 12 tuntia haudutettu entrecote sulaa suuhun ja on saanut loistavaa palautetta. Meille on tärkeää, että jokainen komponentti – liha, kastike ja lisuke – toimii myös itsenäisenä makuelämyksenä mutta muodostaa yhdessä nautittavan kokonaisuuden”, kertoo Pasi Pärssinen.
Lisukkeilla ja kastikkeilla oma rooli elämyksessä
Menun kantava idea on annosten muokattavuus. Asiakas voi valita pihvinsä kylkeen omat suosikkilisukkeensa ja kastikkeensa. Tarjolla on perinteisten makujen rinnalla modernimpia vaihtoehtoja, kuten grillattua varsiparsakaalia tai raikkaita salaatteja.
”Kastikkeet eivät jää sivurooliin, vaan ne täydentävät annosta ja tuovat mukanaan uutta twistiä. Esimerkiksi chimichurri toimii erityisen hyvin naudanlihan kanssa ja tuo raikkaan, hieman sitruksisen vastapainon lihan syvälle maulle. Talon BBQ-kastikkeessa taas on rakennettu syvyyttä ilman savuaromia, jolloin se ei peitä vaan korostaa pääraaka-aineen makua”, Pärssinen jatkaa.
Uudistus vahvistaa ketjun asemaa laaturavintolana
Vaikka Steakhouse-menu tuo uusia elämyksiä, Grill it! -ravintolan pidetyt klassikot säilyvät listalla – tarjolla on edelleen esimerkiksi kanaa, possua sekä vaihtoehtoja kasvis- ja kalaruoista pitäville.
”Tämä uudistus kertoo konkreettisella tavalla siitä, mitä haluamme olla: rento mutta kunnianhimoinen pihviravintola, jossa jokainen löytää mieleisensä elämyksen. Laadukas naudanliha, perinteisistä poikkeavat lisukkeet sekä asiakkaan vapaus valita tekevät tästä menusta vetovoimatekijän – sekä meille että koko alueen ravintolatarjonnalle”, kertoo Pekka Lavikainen.
Näissä ravintoloissa
- Tapionaukio 3, 02100, Espoo
- Tähtitie 5, 99130, Kittilä
- Ylä-Kolintie 39, 83960, Lieksa
- Isokatu 25, 90100, Oulu
- Ratapihankatu 43, 33100, Tampere