Marinan Brahen saunalla sielu lepää

Radisson Blu Marina Palace Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevassa Brahen saunassa nautinnollisen saunakokemuksen tarjoavat 8 henkilön perinteinen suomalainen sauna sekä 10 henkilön rentouttava höyrysauna. Tiloista löytyy kaksi erillistä pukuhuonetta pyyhkeineen sekä yhteinen Brahe Lounge -tila rentoon illanviettoon tai vaikka kokoustamiseen ennen saunomista.

Lounge-tilassa on 7 hengen ruoka- ja neuvottelupöytä, sohvaryhmä sekä TV. TV-ruudulle on mahdollista yhdistää myös tietokone, joten tila sopii erinomaisesti myös pienimuotoisten kokouksien järjestämiseen.

Brahen sauna

Minimiveloitus tilaisuudestanne on 350€/3h. Lisätunnit 50€/h. Tästä summasta vähennämme kaikki tilatut tarjoilut ja mahdollinen erotus peritään tilavuokrana. Summan voi siis kattaa kauttaaltaan tarjoiluilla. Max 25 henkilöä. Saunan hintaan sisältyvät pyyhkeet.

Saunaa ennen tai jälkeen maistuu kunnon ruoka ja juoma

Saunalla on myös juomakaappi. Ruokatarjoilu on tilattavissa etukäteen. Ennakkotilaajille 10% alennus ruoka- ja juomatuotteista.

Ruokalistaamme pääset selaamaan tästä!

Saunan juomakaapista löydät oluet, lonkerot, siiderit ja muut virvokkeet. Muut juomat saatavilla ravintolamme baarista.

Varaukset ja lisätiedot:

Myyntipalvelu, puh. 0300 870 040 (ma-pe 8.30-16.30), sales.turku@radissonblu.com

@GrillItMarina

@RadissonBluMarinaPalace

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.

Omien juomien nauttiminen hotellin tai sen ravintoloiden tiloissa ei ole Suomen lain mukaan sallittua.

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä

(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Näissä ravintoloissa