Vietä unohtumattomat pikkujoulut Original Sokos Hotel Vaakunan tiloissa!

Pikkujoulut Vaasan Vaakunassa

Vietä unelmien Pikkujoulut ravintoloissamme tai tilaussaunalla!

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja upeissa ravintoloissamme VENN, Rosso tai Sky Bar & Terrace tai rentoutumaan tilaussaunan löylyissä! Joulunaika on pian täällä ja meillä on tarjolla unohtumattomia elämyksiä kaikille juhlamielisille. Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut, ystäväporukan kokoontuminen tai perheen yhteinen juhla, meiltä löydät täydelliset puitteet ja herkulliset tarjoilut.

Ravintoloidemme pikkujoulumenut on suunniteltu tarjoamaan makunautintoja, jotka kruunaavat juhlatunnelman. Valittavana on useita menuja, joissa yhdistyvät perinteiset joulun maut ja modernit herkut. Näitä kulinaarisia elämyksiä voit nauttia tunnelmallisessa ympäristössä, joka henkii joulun taikaa.

SKY-tilaussaunamme tarjoaa rentouttavan vaihtoehdon pikkujoulujen viettoon. Saunan lämmössä voi unohtaa arjen kiireet ja nauttia hyvästä seurasta. Katetulta ulkoterassilta löytyy myös lämmitettävä palju. SKY saunalla, avasan kattojen yllä päset nauttimaan saunomisesta sekä herkullisista juomista ja pikkupurtavista.

Hotelliaamiainen on ihana aloitus uudelle päivälle. Kokoa ystävät, perhe tai työkaverit yhteen ja tule nauttimaan runsaasta aamiaisbuffetistamme. Erityisesti joulukuussa aamiainen saa lisämakua perinteisistä joulun herkuista: tarjolla on riisipuuroa, joulutorttuja ja lämmintä glögiä. Näiden herkkujen äärellä joulumieli on taattu!

Älä jätä pikkujoulujen järjestelyjä viime tippaan, vaan varaa paikkasi jo tänään! Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka tekee juhlistasi onnistuneet ja ikimuistoiset. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva pikkujoulutapahtuma.

Yhteydenotot ja varaukset:
Lisätietoja ja varaukset:

Myyntipalvelu
puh. +358 20 780 88 50| sales.vaasa@sok.fi
(pvm/mpm)

Parhaat pikkujoulut Vaasassa!

Ikimuistoiset pikkujoulut Vaasassa!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN