Rapukausi on merkki lämpimistä ja jo pimenevistä illoista. Ravintola Aittaranta tarjoaa nyt kauden makuja menun merkeissä 15.-16.8. ja 22.-23.8.2025
Alkuun
Täplärapuja, paahdettua briossia, sitruunaa, tilliä ja kirnuvoita (L, pyydettäessä G)
Väliin
Maa-artisokkakeittoa, rapeita artisokkalastuja ja yrttiöljyä (L,G)
Pääruokana
Paistettua Pielisen kuhaa, sitruuna-puikulaperunapyreetä, paahdettua fenkolia ja persilja-voikastiketta (L,G)
tai
Poron fileetä, selleripyreetä, paahdettua selleriä ja tummaa rakuunakastiketta (L,G)
Jälkihyvänä:
Tyrniposset, marinoituja tyrnejä ja paahdettua valkosuklaata (VL, G)
65 €/henkilö
Menun hintaan sisältyy 5 kpl n. 11cm täplärapua ruokailijaa kohden, lisäravun hinta 5 €/kpl, rapujen lisukkeet kuuluvat hintaan.
Tuote myynnissä ennakkovarauksella, teethän varauksen 4.8. mennessä myyntipalvelustamme: 020 1234 660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.
Rapujuhlat on mahdollista varata min. 10 henkilön ryhmille myös muulle ajankohdalle (15.8.-31.10.2025).
Näissä ravintoloissa
- Vallilanaukio 1, 80220, Joensuu