OR Restaurant & Barille myönnettiin arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilpi

Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR sai laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.

”Chaîne des Rôtisseurs-kilpi myönnetään ravintoloille, joissa on aito intohimo makujen kehittämiseen ja viinien yhdistäminen niihin. Rôtisseurs-kilven saaminen on osoitus kyvystä kehittää makuja tähän päivään ja taidosta luoda asiakkaille sellaisia makuelämyksiä, että ne jäävät mieleen. Kilpi on ikään kuin lupaus, että ravintolassa annos voi viedä arjen yläpuolelle.” toteaa Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.

Helsingin ydinkeskustassa ikonisessa ja upeasti uudistetussa Solo Sokos Hotel Tornissa sijaitseva Ravintola OR tarjoilee selkeitä annoksia, huolella työstettyjä makukokonaisuuksia ja loistavasti hyödynnettyjä kotimaisia laadukkaita raaka-aineita.

Hotelli Tornin hotellinjohtaja Satu Näsärö totesi kilvenluovutustilaisuudessa: ”Tulette huomaamaan, että ravintolamme ammattilaisista ja upeasta tiimistä välittyy jokaiselle se aito intohimo, jota Rôtisseurs-kilveltä edellytetään”.

Suomessa on tällä hetkellä noin 80 kilven saanutta ravintolaa. Kilpiravintoloiden auditointimalli on juuri uusittu ja ravintolat auditoidaan vuosittain.

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN