Takataskun karaoke kerää karaokelaulajia joka ilta

Joensuun Takataskun karaoken suosio kasvaa - kaupungin parhaat karaokelaitteet houkuttelevat laulun ystäviä joka ilta!

Joensuun Takatasku-ravintola on noussut kaupungin karaokelaulajien keskuudessa yhdeksi suosituimmista kohteista. Joka ilta paikalliset karaokefanaatikot kerääntyvät Takataskuun laulamaan suosikkikappaleitaan karaokelaitteiden ääressä.

Takataskun karaoke on saavuttanut mainetta erityisesti laitteistonsa ansiosta. Ravintolan karaokelaitteet ovat kaupungin parhaita, ja laulun ääni kuuluu selkeästi läpi koko ravintolan. Karaokea voi laulaa joka päivä klo 15 alkaen, joten laulunhaluisilla on runsaasti mahdollisuuksia päästä esittämään suosikkikappaleensa. Mikä sen parempaa kuin karaoketanssit vaikka keskellä maanantaipäivää!

Meillä on käytössä kotimainen karaokejärjestelmä Singa, josta löytyy yli 80 000 kappaletta. Singaan voit laittaa biisitoiveen joko ravintolasta löytyvän tabletin kautta, tai puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

Jos siis haluat viettää mukavan illan hyvän musiikin ja seuran parissa, Takataskun on ehdottomasti place to be! Tule rohkeasti laulamaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

Karaokea voi laulaa päivittäin klo 15 alkaen. Luonnollisesti tapahtumien kuten baarikenon tai pubivisan aikaan karaoken laulaminen ei ole mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää karaokeen liittyvistä asioista, henkilökuntamme auttaa sinua!

Tervetuloa laulamaan karaokea Joensuun menorikkaimpaan pubiin!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN