Kuppis United -joukkuehenkemme Turun Kupittaalla on vahva

Kuppis United -joukkuehenkemme on vahva

Meillä täällä Original Sokos Hotel Kupittaalla on lähdetty jo avausvalmennuksista alkaen siitä, että indentiteettimme syvin ajatus ja kantava teema on Kuppis United -voittava joukkue! Meillä kaveria ei jätetä ja jokainen ”peli” eli asiakaskohtaaminen hoidetaan kunnialla maaliin. Voittojen edessä meillä juhlitaan yhdessä ja tappioputkessa kannattelemme toinen toisiamme ja kannustamme parempaan.

Kupittaan tiimi koostuu eri ikäisistä, eri kokemustaustan omaavista huipputyypeistä ja meidän tahtotilamme on, että me koko joukkueena koulutamme toinen toisiamme. Yhteistyössä on suuri voima, joka kantaa meitä. Työtyytyväisyys meillä on aina kiitettävällä tasolla ja siitä haluamme pitää kiinni. Lisäksi hymy, kiitos ja toisten huomioiminen ovat meille kunnia-asioita, joista ei kiireessäkään unohdeta. Tämä heijastuu myös asiakaspalveluumme.

Päätöksenteossa meitä arvostetaan ja kuunnellaan laajasti, sillä uskomme, että me kuppislaiset, jotka teemme työtä päivittäin vieraidemme kanssa, tunnemme erinomaisesti myös sen, mitä vieraamme toivovat ja arvostavat.

"On ilo liittyä osaksi Kuppis United -joukkuetta", kiittää Original Sokos Hotel Kupittaan uusi hotellinjohtaja Sanna Paloniemi, jonka vastuulla on sekä hotellin että ravintolan liiketoiminta 1.11.2022 alkaen Tarja Jalosen siirtyessä vastamaan Turun Osuuskaupan koko hotelliryhmän liiketoiminnasta. "Sokos Hotellien hurmaava tehtävä on vieraidemme onnellistaminen. Kuppis United -joukkueessa innostava ilo löytyy pienistäkin asioista ja haluamme sen avulla mahdollistaa vieraillemme ainutlaatuisen muistijäljen eri kohtaamisista täällä Kupittaalla", kiteyttää Sanna Paloniemi.

Lue lisää onnellistamisesta>>

Turun Osuuskauppa on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Eezy Flow PeoplePower -tutkimuksen perusteella nimetään vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat, ja olemme jälleen mukana listalla pitkäjänteisellä ja systemaattisella tekemisellämme. Lue lisää>>

Lue lisää uratarinoitamme blogista>>

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN