Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Savonlinnassa

Majakka
Ravintola Majakka sijaitsee katutasossa kauniilla paikalla Saimaan äärellä. Ravintolan ovella on pari porrasta, luiskan avulla Majakkaan pääsee esteettömästi ja ravintolassa on esteetön wc.

Cafe Mertala

Cafe Mertalassa on helppo liikkua ja kahvilasta löytyy esteetön wc. Sisäänkäyntiä suositellaan Mertalan S-Marketin automaattiovien kautta.

Perlina di Castello
Sijaitsee Savonlinnan Kauppatorin kupeessa Original Sokos Hotel Seurahuoneella. Ravintola on katutasossa ja sen ovelle on pari porrasta. Perlina di Castelloon pääsee luiskaa pitkin. Ravintolassa on helppo liikkua niin pyörätuolin kuin lastenvaunujenkin kanssa. Esteetön wc on samassa tasossa ravintolan kanssa.

Hotelli Seurahuoneen kokoustiloihin (Pihlaja, Othello sekä Luoto)pääsee hotellin aulasta hissillä (pl. Perlinan viinikellari), esteetön wc sijaitsee hotellin aulakerroksessa. Perlina di Castellon viinikellariin on jyrkät portaat ja sinne ei ole esteetöntä kulkureittiä.

Muikkuterassi
Muikkuterassille Seurahuoneen 6 kerrokseen pääsee hissillä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa pari ravintolasalin sisällä olevaa porrasta. Esteetön wc on hotelli Seurahuoneen katutasossa.

Presso & Rosso Express
Prisman yhteydessä katutasossa sijaitseviin Pressoon ja Rosso Express ravintolaan on helppo kulku Prisman automaattiovien kautta. Esteetön wc on kauppakeskuksen katutasossa.