Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Mikkelissä

Cafe Stella sijaitsee Kauppakeskus Stellassa Mikkelin torin laidalla. Kauppakeskuksessa on helppo liikkua esteettömästi ja kerrosten välillä pääsee kulkemaan sekä hissillä että liukuportaita pitkin. Kauppakeskuksen ovet avautuvat liiketunnistimilla. Kauppakeskuksessa on esteetön wc 1. ja 2. kerroksessa. Lasten leikkipaikka löytyy pohjakerroksesta.

Prisman ravintolamaailma, Presso, Buffa ja Hesburger
Sijaitsee Graanilla Prisman yhteydessä. Katutasossa sijaitseviin ravintoloihin on esteetön kulku kauppakeskuksen pääovista. Ovet toimivat liiketunnistimilla. Esteetön wc sijaitsee toisessa kerroksessa, sinne on käynti tilavalla hissillä.

Gastropub Eino
Einon katutasoon pääsee liikkumaan esteettömästi. Einossa on invahissi, jolla pääsee pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa Einon Vintille sekä Viinikellariin. Esteetön wc on Einon katutasossa.

Greeneri
Mikkelipuistossa sijaitsevaan ravintola Greeneriin pääsee esteettömästi luiskaa pitkin sekä sisätiloihin että terassille. Ravintolassa on esteetön wc.

Amarillo
Amarillon Street Bar on katutasossa ja samassa kerroksessa sijaitsee inva wc ja lastenhoitohuone. Ravintolan lattiapintoja on eri tasoilla, niiden välillä ei ole luiskaa, henkilökuntamme auttaa tarvittaessa. Amarillon yläkerrassa ei ole eri tasoja ja yläkertaan pääsee helposti hissillä. Hissille vievä luiska Hallituskadun puolella, ulko-ovi ei avaudu automaattisesti.

Frans & Michelle
Sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa ja ravintolassa on hyvin tilaa liikkua esteettömästi. Hotellin pääovella on liiketunnistimella toimiva automaattiovi. Kokoustiloihin, esteettömään wc:hen ja lasten leikkipaikalle pääsee hissillä. Hotellin pysäköintihallissa (käynti Vilhonkadulta) on muutamia invapaikkoja ja autohallista pääsee hissillä katutasoon. Autotallin ja hissin välissä on ovia, jotka eivät avaudu automaattisesti.

Bar'n'Night Vaakuna
Sijaitsee myös Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa, ravintolaan on kadulta tultaessa muutama porras. Esteetöntä kulkua tarvitsevat ohjataan sisään hotellin pääoven kautta josta henkilökunta huolehtii asiakkaat eteenpäin. Käynti esteettömiin wc-tiloihin on hissillä, henkilökunta ohjaa ja auttaa mielellään.

Pruuvi & Las Palmas
Pruuviin ja Las Palmasiin pääsee vain portaita pitkin. Ravintolasta löytyy luiskat eli henkilökunta avustaa portaissa. Ravintoloissa on esteetön wc.

Wilhelm
Wilhelm sijaitsee katutasossa ja ravintolassa on samassa kerroksessa sijaitseva esteetön wc.

Tilausravintola Mikkelin Klubi
Historiallinen Mikkelin Klubi sijaitsee 3. kerroksessa. Klubin tilausravintolaan pääsee hissillä, hissi on kuitenkin kooltaan pieni (ovi 70 cm leveä). Isommilla pyörätuoleilla (ei sähköinen) liikkujat pääsevät Klubille henkilökunnan avustamana. Esteetön wc on kerrosta alempana, käynti sinne myös samalla hissillä tai henkilökunnan avustuksella.

Bistro Sisu
Saimaa Stadiumin Bistro Sisuun on helppo tulla ja siellä on mukavasti tilaa liikkua. Ravintolatilat palvelevat katutasossa ja kokoustiloihin pääsee hissillä. Esteetön wc sijaitsee myös katutasossa.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN