Ravintolanjohtaja viettää omatkin juhlat Kappelissa

Ravintolanjohtaja Santeri Uusitalo on luotsannut Kappeli-ravintolaa jo toista vuosikymmentä. Ja vienyt läpi parikin isoa uudistusta. Monipuolisuus, hyvä henkilökunta, taide ja pitkä historia, mainitsee ravintolanjohtaja Kappelin parhaiksi puoliksi.

Klassikkoravintola on vasta isosti uusittu. ”Tilamme ovat nyt todella upeat, freesi ilme yhdistetty arvorakennuksen moniin kerrostumiin. Moni sanoo, ettei edes huomaa, mitä täällä on tehty. Minulle se merkitsee, että Kappelin uniikki sielu on säilynyt. Aivan kuten pitikin. Suunnittelutoimisto Fyra teki hyvää työtä sisustuksen suhteen”, Santeri Uusitalo kiittää.

Kappelin yhdeksi vahvuudeksi ravintolanjohtaja mainitsee sen monipuolisuuden. ”Meiltä löytyy monenlaisia miljöitä, joissa nauttia tunnelmasta ja tarjoiluista: intiimi baariosa, kauppatorin näkymiin avautuva kahvila, tyylikäs sali, vehreä kesäterassi ja kellarin viihtyisä, yksityinen juhlatila. Kellarin haluankin nostaa erityisesti esiin: 100-paikkainen tunnelmallinen sali omalla sisäänkäynnillä on kaupungin keskustassa harvinaisuus”, Uusitalo toteaa.

”Täällä olemme viettäneet monet omatkin perhejuhlat. Tänä keväänä perheemme ylioppilas tosin totesi, että nyt pidetään yhden kerran juhlat muualla kuin isän työpaikalla.”

Ravintola-alalla Uusitalo on ollut jo 30 vuotta. Mieli ei pala pois vieläkään. ”Itselleni tämä on veressä. Muuta en osaisi tehdäkään.”

”Johtajana yritän olla kannustava ja joustava. Hyvistä työntekijöistä on pidettävä kiinni. Toisaalta painotan hyvän palvelun merkitystä, sillä olemme vieraanvaraisuusammatissa. Toivon ja uskon omalla kokemuksellani luovani Kappeliin ilmapiirin, jossa viihtyvät niin työntekijät kuin vieraatkin. Lämpimästi tervetuloa!”

Ravintolanjohtajan nostot:

Meillä leivottu, ikivanhaan juureen tehty leipä sekä kahvilassa myytävät oman leipomon tuotteet.

Mahtava henkilökunta, josta iso osa ilokseni palasi uudistuksen jälkeenkin!

Upea taide, joka on kaikkien vieraidemme katsottavissa.

Laadukas, käsityönä tehty suomalainen ruoka.

Arvorakennuksen kaunis miljöö!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN