Vuokraa Olavinlinna yksityiskäyttöön

Tiesitkö, että voit vuokrata Olavinlinnan yksityiskäyttöön Kansallismuseon suljettua ovensa Linnan museovierailta? Näin kesäkauden ulkopuolella tämä tarkoittaa klo 16 alkaen iltamyöhään. Kesä -heinäkuussa Linnan valtaa Oopperat, mutta elokuussa kaikki arki-illat kello 18 jälkeen ovat mahdollisia myös.

Käytössäsi on Kuninkaansali, Kongressisali, Keskushalli, Kellotornin alakerta ja Linnantupa. On kyseessä sitten 50 -vuotisjuhlat, häät, yrityksen vuosijuhlat tai kaverin polttarit, niin Linna mukautuu yli 500 vuoden kokemuksella sulavasti erilaisten tapahtumien näyttämöksi.

Myyntipalvelumme räätälöi mielellään tapahtuman kanssasi. Ota reippaasti yhteyttä ja aloitetaan ikimuistoisen illan suunnittelu vaikka saman tein. Voimme halutessasi yhdistää iltaan jotain ohjelmaa kuten elävää musiikkia, tanssia, Pimeitä kierroksia, taikuria… mahdollisuuksia on valtavasti! Ruokailut, niin illallinen kuin mahdollinen yöruokailu, baarit ja muu juomatarjoilu onnistuu helposti myyntipalvelumme kautta. Linnan vuokrakulu on 1670€ (sis alv) / ilta, ravintolatarjoilujen minimikustannus on 5000€ (sis alv) / tilaisuus.

Tyylikäs tapa saapua Linnaan on höyrylaiva, jossa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kansainvälisellä mittapuullakin mitattuna tämä on aivan uniikki yhdistelmä - höyrylaivalla keskiaikaiseen linnaan viettämään hilpeää iltaa!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla