Huvila

Huvila on osa Original Sokos Hotel Wiklundin Wirta-tiloja, jotka tarjoavat omaa rauhaa ja inspiroivat puitteet keskellä kaupunkikulttuuria. Huvilan kesäisen idyllisessä ympäristössä ajatus luistaa ja ideoita voi keksiä vaikka kahden hengen nostalgisessa pihakeinussa!

Huvila on varusteltu modernilla tekniikalla. Tilasta löytyy 55 tuuman näyttö sekä langaton InstaShow -esitysjärjestelmä, joka tarjoaa joustavuutta kokouksissa ja mahdollistaa osallistujan liittymisen esitykseen langattomasti vain yhden napin painalluksella. Käytössänne tietysti myös kynät ja lehtiöt sekä WLAN.

Tila jakautuu kahteen osaan. Toinen puoli (30m) on max 10 hlölle. Tilassa 5 katosta roikkuvaa kahden hengen keinua ja pöytänä toimii matalat pöydät.  Toinen puoli tilasta (25m) on max 12 hlölle. Tässä tilassa on yksi pitkä pöytä 12 hlölle. Pöytämuoto on kiinteä. Tilan jakaa liikuteltava verho, joka ei ole äänieristävä.

Original Sokos Hotel Wiklundin inspiroivissa palavereissa voitte nauttia *kahvitorimme antimista koko palaverinne ajan.

*) Kahvitorilla voit nauttia tuoreesta kahvista / teestä. Lisäksi tarjolla on sesongin hedelmiä, pähkinöitä, välipalakeksejä ja makeita keksejä, irtokarkkeja sekä mehua ja smoothie.

Tila

big4_outline22 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.55 (30+25) M2
Internet-yhteys
TV/Näyttö

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti 12 henkilöä
Ryhmätyöpöytä
Ryhmätyöpöytä 10 henkilöä