Wiklund Turun kauppatorin laidalla uudistuu!

Coffee House Wiklund tarjoaa parhaita viipymisen ja viihtymisen hetkiä, aamusta iltaan. Jokainen kahvi jauhetaan asiakkaalle paikan päällä pavuista, luomu espressot ja vastuullisesti tuotetut suodatinkahvit. Coffee Housesta saa parhaat eväät päivään, aamupalan, lounas toastin, itse tehdyt smoothiet ja tuoreet croissantit. Coffee House Wiklund palvelee kaupunkilaisia ja hotellivieraita laajoilla aukioloajoilla.
 
Rapido Wiklund on Kauppakeskus Myllystä tuttu nopean syömisen keidas keskeisellä paikalla, josta asiakas saa hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa ripeästi päivän kaikkiin hetkiin ja tarpeisiin. Rapido on helposti lähestyttävä, palveluun, laatuun ja tuoreuteen panostava All Day Deli. 
 
Keväällä 2019 avautuvat ravintolat: 
Trattoria Wiklund tarjoilee Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan. Trattoria on aito, houkutteleva, spontaani ja sosiaalinen. 
VENN Wiklund on viiniä ja ystäviä. VENNiin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa, töiden jälkeen tai unohtua vaikka koko illaksi. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Sinne on monta syytä tulla: after work, ystävät, treffit, pako arjesta, juhlat, hauskanpito. 
• Lisäksi Wiklundin katolle rakennetaan kaupunkilaisten oma kattobaari.
 
Tervetuloa!
 

Etuja ja uutisia

Valitse paikkakunta
Kartalla
{{pobAddr}}
{{pobOpenNow}} {{pobOpenToday}}