Wiklund Turun kauppatorin laidalla uudistuu!

Italialaistyyppinen Trattoria Wiklundin toisessa kerroksessa on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia. 
 
Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä Wiklundin 9.&10. kerroksessa! Tämä vihreä keidas Turun kattojen yllä kutsuu sinut nauttimaan rennon tyylikkäästä kesäfiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista. Ja kun aurinko laskee tai taivas salamoi, Waloisa meno jatkuu sisätiloissa ympäri vuoden!
 
Coffee House Wiklund on enemmän kuin kahvila. Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja vaikka rentoutumiselle viinilasin kera ystävän! Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit, uunituoreet makeat ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Espressopapumme ovat luomua ja ne meille paahtaa kotimainen pienpaahtimo Warrior Coffee. Suodatinkahvimme Brazil on UTZ-sertifioitua. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien. Coffee House Wiklund on myös maailman ensimmäinen 5G-kahvila, jossa surffailet kahvin lomassa jopa 10 kertaa nopeammassa 5G -verkossa. 
 
VENN Wiklund - Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä! VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä VENNiin voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin, vaikka VENNin parvekkeelle!
 
 
Tervetuloa!

Etuja ja uutisia

Valitse paikkakunta
Kartalla
{{pobAddr}}
{{pobOpenNow}} {{pobOpenToday}}