Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä ilmapiiri, maukasta ruokaa ja juomaa”
“Mahtavat tankkiviinit ja helppo ruokalista!”
“Kaikki sujui helposti ja hienosti. Ainut miinus oli, että popparit piti käydä itse pyytämässä, ne unohtui. Mutta sekään ei kokonaisuutena haitannut. Iloinen vuoropäällikkö palveli meitä illan ajan ??”
“Ruoka oli hyvää ja nautin tunnelmasta!”
“Miellyttävä kokemus, olin jo kolmatta kertaa.”
“Hyvä ruoka, helppo mennä”
“Kätevä vaihtoehto varsinkin, jos nälkä ei ole kovin iso.”
“Palvelu oli hyvää, mutta laskun saaminen kesti.”
“Miellyttävä sisustus ja sohvaryhmät varsin viihtyisiä. Mukavan väljää jolloin turvavälitkin tuli toteutettua”
“Hyvä ruoka, houkuttelevasti tarjottu, hyvä palvelu??”
“Kasvispihvi oli erinomainen mutta normihampurilainen oli sellainen enintään keskinkertainen. Ja toriparkkityömaan takia keskusta on nyt mitä on. Kuitenkin ihan perushyvä ravintola ja ystävällinen palvelu.”
“Wiklund on vaki kauppojani”
“Oikein siisti paikka.”
“Aluksi Ei ollut henkilökuntaa ollenkaan Venn:n puolella. Jouduimme kysymään, kuka palvelee meitä. Lankku pizza oli haalea, kun saimme pöytään. Muita asiakkaita ei ollut paljon. Pizza oli kuitenkin hyvää ja tarjoilijamies oikein mukava. Olen aikaisemminkin käynyt ja ollut tyytyväinen. Tulen kyllä uudelleen.”
“Saimme hyvää ruokaa ja palvelua, hinnat kohtuullisia ja ravintola helposti saavutettavissa jopa lastenvaunujen kanssa.”
“Se mitä listalla luki oli loppu keittiöstä. Tylsää miettiä uudelleen,et mitä ottais. Oltaisiin voitu ehdottaa vaikka jätskit kaupanpäälle,jos ei joota myydään.... se jäi harmittamaan. Olimme perheen kanssa. Emme ehkä tule enään uudestaan,Turku täynnä ravintoloita ja tavaraa piisaa”
“Kaikki on aivan täydellistä!”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu!”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Plussaa mahtavista ranskalaisista”
“Kiva ravintola, annokset ok kokoisia, nälkä lähtee muttei tule 'ähky'.”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka”
“Helppo tulla ostosreissun yhteydessä. Hyvä palvelu ja osaava henkilökunta.”
“Kokonaisuus toimii hyvin”
“Kaikki meni nappiin”
“Tilava ja siisti, hyvää syötävää pieneen ja isompaan nälkään, hyvä juomavalikoima, terassi on kiva (vaikka näkymät nyt tällä hetkellä eivät :))”
“Hyvä palvelu ja sijainti, ruoka ihan ok.”
“Onnistunut ravintolakonsepti rennolla ja viihtyisällä fiiliksellä.”
“Mukava terassi josta näkymät kauppatorille.”
“Kaikki toimi erinomaisesti ja ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Ruoka oli erinomaista. Ja palvelu oli SUPER!!! ♥️”