Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä tunnelma, kaunis sisustus, herkullinen lista, mainio sijainti”
“Suosittelen yleensä vain huippuravintoloita.”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“Palvelu ammattitaitoista ja meille suositellut tuotteet Hyviä ja ravintolan omasta keittiöstä+++ Kaikki toimi aivan Loistavasti. Kiitos”
“Ruoka oli hyvää ja erottui edukseen alueen muista ravintoloista. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, tunnelma oli rento ja miellyttävä.”
“Mukava paikka, ystävällinen palvelu”
“Jäänyt vaan on kivoin paikka Turussa tulla hetkeksi istumaan ja ottaa lasi viiniä ja pientä syötävää!! Ihan mun lemppari !”
“Jäi hyvä fiilis”
“Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta”
“Kts ed vastaukset.”
“Ravintolan ilmapiiri on loistava. Erityisesti pidän sohvista, joista voi katsella Börssin ja Kauppatorin remonttia. Ruokalistaan toivoisin lisää vaihtoehtoja. Lämpimiä ruokia.”
“Hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja hyvä sijainti. Tunnelmallinen.”
“Tunnelma oli rauhallinen, runsaasti tilaa ( koronan takia välimatkoja ylläpidettävä), ruoka annokset omaperäisiä ja hyvänmakuisia, tilaaminen nopeata ja maksaminen sujuvaa.”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus”
“Kiva paikka, oli itselle uusi. Istumapaikkoja löytyi mukavasti myös rauhallisemmasta paikasta, mikä on näinä aikoina itselle tärkeää.”
“Corona-ajan murheita, pöytämme viereen sohva/pöytäryhmään tuli kuuden hengen ryhmä, joka mitenkään noteerannut epidemiasta johtuvia suosituksia. Muutimme toiseen pöytään mahdollisimman kauaksi.”
“Ihana tunnelma, hyvä palvelu”
“Tarjoilija oli todella, mukava ja huomioonottava. Tunnelma oli rauhallinen ja inspiroiva.”
“Kaikki oli oivallista! Tosin olimme lähes ainoat asiakkaat, joten kiire ei päässyt haittaamaan palvelua.”
“Siisti ravintola, ruoka hyvää, mutta ei aivan herkullisinta.”
“Kaikki sujui loistavasti, kiitos!”
“Palvelu oli kohtalaisen hyvää ja ruoka maistui. Kiitos!”
“Kiva paikka, keskellä tavarataloa”
“Palvelu oli ystävällistä ja huomioonottavaa. Ruoka hyvää ja tuli nopeasti. Juomien sekä ruoan nimet hauskasti keksittyjä!”
“Kaikki ihan ok”
“Rentoa meikinkiä”
“Syömäni ruoka (Lankku -lisää minulle uudella tavalla valmistettuna) oli erittäin hyvää ja esillepano oli kaunis!”
“Hyvä palvelu, viihtyisä paikka, hyvä ruoka, keskustassa”
“Kaikki sujuu. Viihtyisä paikka. Keskellä. Vielä kun tori tulee valmiiksi ja parveke saadaan kesällä auki, kaikki on kohdillaan.”
“Olimme ensi kertaa ja meitä opastettiin erinomaisesti ja kohteliaasti, esiteltiin ruokalista jne. Ja tämä kaikki siitä huolimatta, että olimme kaksi ikääntynyttä naisasiakasta! Tosi ystävällistä! Varmasti haluamme tulla uudelleen!”
“Kävin kahtena iltana peräkkäin ja samat tarjoilijat olivat molempina iltoina palvelemassa minua. Hiukan itseäni nolotti, mutta tarjoilijat Meeri ja Milla olivat aivan huippuja. Olivat ihanan lempeitä ja ammattilaisia työssään. Jäi tosi hyvä fiilis molemmista illoista.”
“Oli oikein kiva ravintola!!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista.”
“Siisti tunnelmallinen paikka. Piti syödä pikaisesti ostosten lomassa mutta ruoan tulo kesti yli puoli tuntia vaikka ravintola vaikutti tyhjältä.”
“Loistavaa vaihtelua turun ruokaravintoloihin.”
“Mukava tulla, siisti paikka ja hyvä henkilökunta. Itselle sopivan lähellä.”
“Kaikki meni nappiin asioinnilla.”
“Paikka on viihtyisä, edullinen ja keskeisellä paikalla.”
“Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä. Tuotteet ovat aina käydessäni ollut onnistuneita ja herkullisia kaikin puolin. Ravintola on sistukseltaan ja tunnelmaltaan oikein viihtyisä.”
“Annokseni (vege bowl) oli omaan makuuni aivan liian etikkainen. Muuten ei valittamista.”
“Miellyttävä paikka, jossa musiikki ei soi kovaa (soiko edes ollenkaan?) ja jossa pystyy juttelemaan seuralaisten kanssa. Henkilökunta mukavaa.”
“Ei mitään valittamista”
“Kiva miljöö, sopivat annokset, hyvät viinit”
“Palvelu ja ruoka hyvää, ei häiriötekijöitä. Innolla odotan kun tori valmistuu ja pääsen terassille nauttimaan näkymästä”
“Edullinen ja hyvä ruoka ja juoma, hyvä palvelu.”
“kiva paikka”
“Hyvä sijainti, viihtyisä, hintataso vastaa laatua”
“Rauhallinen, viihtyisä ravintola. Ainoastaan ruuan tuloa joutui odottamaan melko pitkään, vaikka asiakkaita oli sillä hetkellä vain parissa muussa pöydässä.”
“Mukava rento tunnelma, hyvä ruoka, oivallinen hinta-laatusuhde, erilaisia mukavia istumapaikkoja pöytineen iso liuta, komea sijainti.”
“Helppo piipahtaa”
“Musiikki oli liian kovalla ja turhan railakasta. Annoskoko oli melko pieni. Falafelit vaikuttivat kuivahkoilta valmispullilta, mutta kasviskulho oli hyvännäköinen ja -makuinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Ravintolan sijainti ja tunnelma olivat hyviä, mutta kokonaisuudessaan ravintola ei tehnyt mitään suurenmoista vaikutusta minuun.”
“Kiva paikka ensivierailuksi. Popparit veden kanssa ”vakioalkupala” ei säväyttänyt. Pyysin alkujuomiksi pienet kuoharipullot mutta ne tulivat unohduksen vuoksi hetki ennen ruokaa eli pientä parannettavaa. Em.huolimatta voisin tulla uudelleen, palveluilme hymyilevä ja rento ??”
“Olen jo suositellut!! Kaikkein kivoin paikka tulla lasilliselle tai syömään joku ihana juustolautanen!! Kerron vennistä myös kaikille asiakkailleni !”
“Erittäin kiva tunnelma. Sisustuskin loi hyvää tunnelmaa. Meille tarjoillut oli oikein ammattitaitoinen ja mukava. Kävi useasti kysymässä maistuuko jne. Täydet kiitokset hänelle, hän on vuoropäällikkö.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka ja asiantunteva palvelu.”