Avaamme 1.6, tervetuloa!
 
 
 
Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä ravintola, hyvä juomavalikoima. Popcornit ja irtokarkkibaari ovat mahtavat lisät. Maukasta ruokaa.”
“Odotettiin laskua 45min”
“Ravintolakokemukset Wiklundilla sijaitsevista ravintoloista kaikkiaan hyvät (kaikissa käynyt 1-3 kertaa). Sijainti upea, varsinkin, kun tuo murheenkryyni toripakki joskus ummistetaan. Muuten Wiklundilla kauppana kaipaisi ammattiatioista palvelua. Kosmetiikkaosasto on hyvä, mutta siellä ei juurikaan saa palvelua, muuten, kuin merkkien omilta myyjiltä. Olen siksi väehntänyt käyntejäni talossa. Se että myyjät seisovat kassalla ei ole sitä palvelua mitä etsin. Ravintolat kuitenkin ok ja henkilökunta siellä ok.”
“Kodikad ja kiva tunnelma”
“Hyvä terassi; näköala torille!”
“Kalliit juomat. Cokis 4,90”
“Paikka on valoisa ja viihtyisä. Hinta/laatusuhde viinille on hyvä. Halutessaan saa sekä pieneen että suurempaan nälkään annoksia. Alkupopcornit hyvä!”
“Kaikki sujui muuten hyvin, mutta tarjoilijan tulisi olla koko ajan näkyvillä. Odotimme melko kauan tiskillä, sillä emme tienneet miten kuuluu toimia. Tarjoilijaa ei kuitenkaan näkynyt, niin menimme pöytään istumaan. Hetken istuttuamme näimme tarjoilijan ja vinkkasimme, että olemme tulleet. Asiakkaiden vastaan ottamiseen tulisi siis kiinnittää paljon enemmän huomiota. Muuten kaikki sujui hyvin.”
“Kaikki meni hyvin”
“Hyvää perusruokaa, kiva ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta”
“Söin brunssilaudan joka oli kiva kokonaisuus, ravintolassa on rento tunnelma, kivat sohvat.”
“Om man vill äta något lättare passar Venn. Men vil lman ha biff så måste man gå till Trattorian.”
“hintataso on kovin korkea”
“Ravintola oli aika tyhjä silloin kun tulimme sinne sisään. Minulla on kokemusta Jyväskylän VENNistä ja siellä on jotenkin heti ohjattu heti joko pöytään tai tilaamaan. Nyt palloilimme aika kauan ennen kuin kukaan kiinnitti meihin huomiota.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä sijainti, mukava tunnelma, ruoka oli hyvää ja hinta-laatu kohdillaan.”
“Rauhallinen, miellyttävä tunnelma vaikka oli lauantai ja myöhäinen ilta.”
“lohi-jokirapu pizza on siellä super hyvää.”
“Kun itse on tyytyväinen, on helppo suositella paikkaa muillekin.”
“Olin ensimmäistä kertaa käymässä ja varnasti tuken toistekin. Nyt olimne siskoni kanssa elokuvan jälkeen luppoaikaa ennen hönen sasrustobusdibsa lähtöä. Siskolla oli hieman vatsavaivoja, minulla pikkunälkä ja teki mueli jotain raijasta juotavaa. Siskolle päädyttiin teehen ja minulle ruiskatkarapusavulohileipä ja fresitajuoma. Leipä osoittautui erinomaiseksi ja avocado siinä yllätti ja ilahdutti.”
“Ravintolassa on listalla myös pieniä annoksia jos ei ole kovin nälkäinen. Lisäksi sisustus on erittäin onnistunut.”
“Ihan mukava paikka, ei mitään ihmeellistä. Ruokavalikoima melko suppea, jotenkin minua ihmetytti se että käytännössä samassa tilassa oli toinen ravintola ilmeisesti 'trattoria', joka vaikutti enemmän ruokapaikalta. Palvelu oli joustavaa, nopeaa ja miellyttävää. Turussa on niin paljon hyviä ravintoloja, että on vaikea antaa parempaa arvosanaa.”
“Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu, mutta saapuessamme työntekijä oli töissä yksin eikä päässyt palvelemaan lähes puoleen tuntiin ottamaan ensimmäisiä tilauksiamme. Laskua maksaessa esiintyi ongelmia, jotka tosin liittyivät kassakoneeseen ja/tai maksupäätteeseen, eivät henkilökuntaan. Yksi henkilö maksoi laskun, jotta juomia ei tarvinnut eritellä 9 ihmiselle, mutta s-ryhmän henkilökunta-alennuksissa oli ongelmia, mistä johtuen lasku maksettiin ja palautettiin useampaan kertaan jotta päästiin oikeaan summaan. Siihen kuitenkin päästiin ja koko tämän ajan henkilökunta pahoitteli ongelmaa laskun kanssa. Käynnistä jäi siis positiivinen kuva.”
“Hyvänmakuinen brunssilounas.”