Sopeutamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen ja suljemme ravintolatilamme pe 27.3. alkaen toistaiseksi. Keittiömme toimittaa TAKE AWAY -annoksia
 
Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.
 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta vaikutti kiireiseltä ja hieman ärsyyntyneeltä kun saavuimme ravintolaam ja yritimme löytää jonkun jolle kertoa että meillä oli pöytävaraus.”
“Ympäristö on erittäin mielyttävä”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu.”
“Ravintolan sijainti on hyvä kaveriporukan lounastapaamiaeen. Ruoka on ok, hintataso melko korkea. Siisti ja viihtyisä paikka.”
“Kauan joutui odottamaan ruokaa saapuvaksi. Ystävällinen palvelu. Henkilökunnan vähyys asiakkaisiin nähden pientä.”
“Iloisen, kohteliaan ja hyvän tarjoilijan (miestarjoilija) vuoksi. Lisäksi maistuvan ruuan vuoksi. Myös sijainti hyvä!”
“Vierailumme ajankohta (n. klo 17:00) oli aikana, jolloin selkeästi valmistauduttiin iltaan. Henkilökunta keskusteli keskenään; tosin asiakkaat huomioiden. Tilaa ravintolassa oli hyvin. Pöytään ohjaus ja tilausten ottaminen (eri tarjoilijan toimesta) tapahtui luontevasti. Tilauksessa ja sen toimituksessa kaikki oli ok. Ruoka oli laadultaan ja maultaan ihan ok. Varmasti torin valmistuttua ikkunasta avautuva näköala lisää viihtyvyyttä.”
“Hyvä sijainti, viihtyisä tunnelma, hyvä palvelu”
“Ruoka oli todella hyvää.Palvelu aivan ensiluokkaista.Meitä palveli lyhyttukkainen nainen...lukikohan nimineulassa Nikkis? Etsi oma-aloitteisesti ja pyytämättä tietoja meille Turun pakopeleistä.Erittäin ystävällinen tarjoilija!!!????????????”
“Leikkeet joita oli tarjolla olivat vetisiä,eikä lämmin ruoka ollut muutenkaan mieleistä.Pisti silmään miksi siellä oli sitruunoita pöydissä kokonaisena?oliko tarkoitus häivyttää hajuhaittoja? Ja kokilta rikkoutui lautanen ja hetken päästä kilisi särkyneet astiat taaempana?tuli sellainen olo ,että siellä ei ollut kaikki niinkuin pitää!! Ja jotenkin aivan liian pimeää keskellä päivää?”
“Keskeinen sijainti, ruoka maukasta.”
“olen asioinnut siellä ennenkin ja olin tyytyväinen”
“Här var allt i sin oedning och det fanns gott om utrymme. Personalen var vänlig.”
“Bra service och tillräckligt god mat för ytterligare besök.”
“Bra urval med bra sortiment i salladsbordet. Priset på normal lunch borde gå enligt luncförmån nu är det på dyrare sidan.”
“Kaikkineen viihtyisä kokemus ja helppo ratkaisu hotellissa yöpymisen vuoksi”
“Ruoka ja palvelu olivat melko hyvät. Suositeltu viini oli paitsi hyvää myös kohtuuhintaista. Söisin ravintoloissa useammin mikäli ruokajuomani eli viini olisi kohtuuhintaista, mitä se yleensä ei ole.”
“Helppo mennä, hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka, erinomainen oalvelu”
“Meillä oli valitettavan kiire joten ei voinut ajan kanssa nauttia. Tällä kertaa kaikki meni nappiin ruoka ja palvelu mutta on myös pettymyksiä menun suhteen aikaisemmilta kerroilta.”
“Bataattilohkoissa ja salaattipöydän porkkanoissa käytettiin jotain maustetta joka ei ollut mieluista. Bataatti on sentään yleensä aina hyvää! Petyin.”
“Käyn Trattoriassa lounaalla. Ruoka on hyvää ja riittävän monipuolista. Hinta 12€ on noin pari euroa kalliimpi kuin yleinen taso lounaalla. Trattorian sijainti sopii minulle kun käyn muutenkin talossa ostoksilla ym.”
“Lounassalaattipöytä on monipuolinen, nyt illalliskokemus ihan ok, ei mitään erityistä.”
“Hyvä ruoka, kohtuullinen hinta, hyvä palvelu, s-ravintolan etuviini oli loistavaa.”
“Niinkuin vastauksistani käy selville, ruoka on aina hyvää, hyvin esillä ja paikat aina siistinä.Ensi viikolla taas nähdään??”
“Esim.hölökunnan huomion saaminen vaikeaa,kun halusi tilata lisää juomia”
“Joskus ruuhkaa. Ensimmäisellä kerralla odotin pääruokaa pöytään koska kukaan ei ollut kertonut että se pitää itse noutaa”
“Jos haluaa mennä suuremmalla porukalla mukavaan, konstailemattomaan paikkaan jossa ruoka ihan hyvää suosittelisin.”
“Muutoin erinomainen paikka,antaen lounasaikaan osittain epäsiistin vaikutelman. Runsaasti korjaamattomia astioita pöydillä,joita sai itse raivata jotta sai pöydän puhtaaksi”
“Kyllä”
“- sijainti keskeinen - väljyyttä, ei tarvitse istua aivan kylkikyljessä, mahdollisuus keskusteluun - saneerattu, siisti ruokapaikka - hinta kilpailukykyinen”
“Vierailumme oli kaikin puolin onnistunut”
“Maukas ruoka ja siisti paikka”
“Ihan kiva paikka, mutta hinta-laatu-suhde ei ehkä ihan minun budjettiin sopivaa. Ruoka oli ok ja valkoviini samoin, paikkana ihan kiva toisaan ja varsinkin jos asuu hotellissa siinä. Muuten suosin sitä Walo-baaria ja nälän yllättäessä varmaan jotakin muuta paikkaa tilanteen mukaan.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu tältä oli mukava”
“Ok!”