Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Halua tulla yhä uudelleen. Kaikin puolin miellyttävä tunnelma ja as.palvelu ja ruoka suurimmaksi osaksi hyvää.”
“"Hyvä hinta laatu suhde, siisti mukava rento paikka, asikasomistajaviinit."”
“Iloinen tunnelma”
“"Viihtyisä, hyvä sijainti ja nopea lounas"”
“"Käyn ravintolassa yleensä lounasaikaan muiden asioiden välillä. Mielestäni paikka on kaikin puolin mukava ja sinne on helppo pistäytyä ja henkilökunta on avuliasta (olen ikäihminen). Typerän pakkosulkemisen aikaan laihduin monta kiloa, kun ruokailussa ei ollut mitään ulkona syömisen tuomaa vaihtelua. Jos näitä sulkuja vielä tulee, toivon että teiltäkin voi tilata pakattuja aterioita ja hakea ne jostakin noutopaikasta liikkeestänne."”
“Miellyttävä kokemus”
“Kaikki kohdallaan!”
“Ei ollut odotuksia.Salaatti pöytä oli todella mahtavaa”
“"Jostain syystä meitä ei alussa huomioitu lainkaan, siis ei lainkaan. Sitten ihan huhuilemalla sain itsellemme naistarjoilihan, joka itsekin ihmetteli, ettei meitä palveltu. Tämä tarjoilija kyllä joiti hommansa hyvin."”
“Kodikas paikka. Ruoka melko hyvää. Välillä on jo jäähtynyttä.”
“"MobilePay ei käy, joten se rokottaa yhden arvosanan."”
“Erittäin hyvä palvelu”
“kotipaikka tai naapuri”
“"Mukava lounashetki, minulla ei ollut pöytävarausta. Henkilökunta toimi joustavasti koronarajoitusten aikaan. Ankka, jota söin, oli erittäin hyvää."”
“Lähinnä kokemus aamiaisesta sekä pizzasta jonka söimme hotellihuoneessa.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä hinta laatu”
“"Kivasti sisustettu, pöytätilaa hyvin. Lounas maistui hyvin"”
“"Hyvä palvelu , hyvä ruoka , ystävällinen henkiläkunta"”
“"Trattoria oli positiivinen yllätys ensimmäistä kertaa. Aluksi tuntui kauppakeskuksen raflalta, mutta laatu/tarjoilu erinomaista. Nautimme ns. italialaisen perheillallisen 5 hengen voimin. Hissi yläkertaan oli myös hyvä, koska yksi meistä liikkui sauvoilla."”
“Kiva ravintola hotellin yhteydessä. Heenkilökunta mielyttävää. Ruoka kohtuuhintaista.”
“"Kokonaisuus oli hyvä henkilökunta ja ruoka, ainoastaan ikkuna loossi käytävä tuntui ahtaalta ja pöydät pieneltä."”
“"Tarjoilijoina oli jotain kohta eläkeiässä olevia ihmisiä. En tiedä vaikuttiko hallituksen päätös sulkea kaikki ravintolat ja muut ensi viikosta lähtien vai mikä, mutta kaikilla tarjoilijoilla oli jotenkin pinna kireällä. Tuli itselleni ja seuralaiselleni inhottava olo siitä fiiliksestä. "”
“"Rauhallinen ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Kiitos."”
“"Välillä todella mautona ruokaa (esim. Lohikeitto, broilerilasagne), jossa hinta-laatusuhde ei kohtaa. Koulumaista ruokaa liian usein. Salaattipöydästä iso plus"”
“Ihan ok paikka. Vielä kun huomioidaan maito allergiset ruuissa”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Ravintolassa oli tyhjiä pöytiä, kuitenkin asiakkaat ohjattiin yhteen ryppääseen mikä epämiellyttävää korona vaaran vuoksi"”
“"Voin kyllä suositella. Korona-aikana en tosin arvostanut sitä, että asiakkaat sijoitettiin ikkunakäytävälle vierekkäisiin ja peräkkäisiin pöytiin. Turvavälit eivät toteutuneet. Ensimmäinen tarjoilija oli ilmeisesti uusi tai harjoittelija, joten tältä osin putosi arvio hieman. Kokenut tarjoilija paikkasi kyllä hyvin ja toi sitten ne unohtuneet asiat. "”
“Helppo käydä”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pitsat olivat ""kylmiä"". Paikkana erittäin viihtyisä sekä henkilökunta ammattitaitoista. "”
“"Erittäin maistuvaa ruokaa kaikkien syöjien mielestä. Tämän takia pelkästään käytiin pariinkin otteeseen. Hyvää palvelua, suhteellisen helpossa paikassa. Tilaa on riittävästi ja siistiä. "”
“Viihtyisä ilmapiiri ja maistuvaa ruokaa. Hyvä sijainti.”
“"Erittäin ystävällistä ja kohteliasta palvelua, selkeästi keskivertoa parempaa."”
“Viehättävä miljöö&maukas ruoka”
“Vastinetta rahalle”
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Olimme ensimmäistä kertaa ja meille kerrottiin tarkasti, miten ravintolassa toimia. Ruoka oli hyvää ja esillepano esim. salaateissa ym. raikasta ja toimivaa."”
“"Henkilökunta oli ihan mukavaa, mutta alussa jäimme pitkäksi aikaa täysin vaille huomiota. Saavuimme hieman etuajassa, mutta saimme istuutua kuitenkin pöytäämme. Tarjoilu kuitenkin aloitettiin vasta pöytävarauksemme alkamisajankohdan jälkeen, eikä meitä informoitu asiasta millään tavalla."”
“Kaikki toimi hyvin. Valitettavasti emme ns lounasta nähneet mutta sattumalta kupongilla (s-etu) sai kaksi annosta yhteen hintaan. Se oli kohtuullinen hinta. Muutoin aika kallis hintataso ja jälkiruokavalikoima suppea. Mutta ehdottomasti suosittelen tunnelman ja henkilökunnan vuoksi”
“"Trattorian ruoat ylittivät odotukset, ja tarjoilijalta sai asiantuntevia neuvoja."”
“"Erinomainen ruokaa. Tosi siisti ja kaunis ravintola. On hienoa, että ravintolassa noudatetaan koronavirusrajoituksia, eli turvallinen etäisyys. Kiitos mukavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta."”
“Ruoka oli hyvää ja ihana henkilökunta”
“"Tunnelma vaihtelee, riippuu ketkä tarjoilijat ovat työvuorossa, se on valitettavaa. Useimmat tervehtivät heti tultuamme ja johdattavat pöytään. Tulee mukava tunnelma kun havaitsee, että meidät tunnetaan..käymme melkein joka lauantai-iltapäivänä. Useimmat tarjoilijat ovat ystävällisiä, joukossa kuitenkin pari nenäkästä ja töykeää. Yritämme välttää. Olemme tuoneet ystäviä mukaan ja jatkossa tuomme lisää kun Korona hellittää."”
“"Ihana tunnelmallinen ravintola ja hyvää ruokaa. Ikävä on kyllä VENNIÄ, siellä tuli käytyä paljon. Olisi kiva saada VENNIN brunssilauta osaksi Trattorian valikoimaa."”
“Kassa ovella oli vähän töykeä. Ei toivottanut tervetulleeksi eikä hymyillyt yhtään. Kyllä se vaikuttaa koko lounas hetkeen. Latistui koko lounashetki. Muut henkilöt olivat ystävällisiä. Pistää kyllä miettimään mihin seuraavaksi menemme syömään.”
“"Kaikki toimi hyvin. Pöytä oli sopivan rauhallisessa paikassa, joka on tärkeää näin korona-aikana. "”
“Erinomainen palvelukokonaisuus erinomaisella sijainnilla”
“"Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja ympäristö oli miellyttävä."”
“"Mielestäni oli outoa että a la carte -listaa ei voinut katsoa kassalla. Sanottiin että se tuodaan pöytään kun istuu sen puolen pöytään. Ruokailuvälineet oudon kuluneen näköiset, tavoitellaanko ital henkeä? Ei oikein hyvä lopputulos."”
“Viihtyisä ravintola jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Ruoka oli oikein hyvää. Tarjoilija oli erittäin hyvä ammattilainen. Saimme erinomaista palvelua! KIITOS!”
“Hyvää ruokaa!”
“Erinomaista ruokaa ja hyvä palvelu”
“"Lämmim ruoka oli tiskiltä loppu, ketään ei näkynyt kuulunut vaikka huhuilimme. Jälkiruoka oli loppu.Ystävättäreni sanoi sen olevan yleistä, on käynyt usein ja jälkiruoka loppu. "”
“Hinta/laatusuhde - aika hinnakas paikka.”
“Ravintola oli kaunis ja viihtyisä. Sopivan rauhallinen. Ravintolassa oli hyvin huomioitu rajoitukset ja turvavälit sekä käsidesiä oli useassa kohtaa tarjolla. Annokset olivat herkullisia ja sopivan kokoisia. Suosittelen kyllä varmasti!”
“"Viihtyisä tila, ok ruoka. Kasvispuoli tasaisen laadukas. "”
“"Pizza, jonka sain, oli erittäin hyvää. Pöytiin ohjauksessa kesti, vaikka pöytä varaus oli tehty. Tarjoilija oli mukava. "”
“Ankka oli tosi hyvää.”
“"Ruoka oli erittäin hyvää.pihvi oli valmistettu täydelliseksi ja kana oli mehevää .kaikki annoksen maut sopivat yhteen.myös alkuruoka ( kinkku,juusto ja hillot) oli maultaan synkassa."”
“Hyvä ruoka . Ja erittäin mukava ja kohtelias palvelu ! Kodikas ravintola .”
“hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Olen kokemukseni perusteella suositellut kavereille”
“Rauhallinen ympäristö. Corona rajoitteet huomioitu riittävästi Ystävällinen palvelu”
“"Ravintolaan saapuessa töissä oli paljon ihmisiä, mutta puhtaita pöytiä vain yksi. Ihmiset tuntui vaeltavan kaikki pitkin salia etsien edes yhtä puhdasta pöytää. Onnistuimme saamaan pöydän, jonka siistimme itse. Tätä ennen myös me olimme jo kiertäneet ravintolan parikin kertaa. Klo13 ravintolan lähes koko salaattipöytä oli tyhjä ja sen täyttäminen tuntuu kestävän. Pääruokaa hakiessa kokki ole hetkellisesti pois pisteeltä ja onneksi kassalla ollut henkilö tuli antamaan pääruokaa. Salaattia emme tosiaan saaneet kuin raakoja porkkanoita ja kukkakaaleja. Leipänne on mielettömän hyvää ja niin oli myös pääruokanne. Ymmärrän, että aina ei ehdi kaikkialle ja hyvä ruoka vetää paljon ihmisiä syömään. Tästä syystä varmasti ei pöytiä ollut vapaana. Pieni organisointi olisi kuitenkin ollut paikoillaan."”
“God mat och väldigt bra stämning samt personlig service.”