Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä palvelu”
“kotipaikka tai naapuri”
“"Mukava lounashetki, minulla ei ollut pöytävarausta. Henkilökunta toimi joustavasti koronarajoitusten aikaan. Ankka, jota söin, oli erittäin hyvää."”
“Lähinnä kokemus aamiaisesta sekä pizzasta jonka söimme hotellihuoneessa.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä hinta laatu”
“"Kivasti sisustettu, pöytätilaa hyvin. Lounas maistui hyvin"”
“"Hyvä palvelu , hyvä ruoka , ystävällinen henkiläkunta"”
“"Trattoria oli positiivinen yllätys ensimmäistä kertaa. Aluksi tuntui kauppakeskuksen raflalta, mutta laatu/tarjoilu erinomaista. Nautimme ns. italialaisen perheillallisen 5 hengen voimin. Hissi yläkertaan oli myös hyvä, koska yksi meistä liikkui sauvoilla."”
“Kiva ravintola hotellin yhteydessä. Heenkilökunta mielyttävää. Ruoka kohtuuhintaista.”
“"Kokonaisuus oli hyvä henkilökunta ja ruoka, ainoastaan ikkuna loossi käytävä tuntui ahtaalta ja pöydät pieneltä."”
“"Tarjoilijoina oli jotain kohta eläkeiässä olevia ihmisiä. En tiedä vaikuttiko hallituksen päätös sulkea kaikki ravintolat ja muut ensi viikosta lähtien vai mikä, mutta kaikilla tarjoilijoilla oli jotenkin pinna kireällä. Tuli itselleni ja seuralaiselleni inhottava olo siitä fiiliksestä. "”
“"Rauhallinen ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Kiitos."”
“"Välillä todella mautona ruokaa (esim. Lohikeitto, broilerilasagne), jossa hinta-laatusuhde ei kohtaa. Koulumaista ruokaa liian usein. Salaattipöydästä iso plus"”
“Ihan ok paikka. Vielä kun huomioidaan maito allergiset ruuissa”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Ravintolassa oli tyhjiä pöytiä, kuitenkin asiakkaat ohjattiin yhteen ryppääseen mikä epämiellyttävää korona vaaran vuoksi"”
“"Voin kyllä suositella. Korona-aikana en tosin arvostanut sitä, että asiakkaat sijoitettiin ikkunakäytävälle vierekkäisiin ja peräkkäisiin pöytiin. Turvavälit eivät toteutuneet. Ensimmäinen tarjoilija oli ilmeisesti uusi tai harjoittelija, joten tältä osin putosi arvio hieman. Kokenut tarjoilija paikkasi kyllä hyvin ja toi sitten ne unohtuneet asiat. "”
“Helppo käydä”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pitsat olivat ""kylmiä"". Paikkana erittäin viihtyisä sekä henkilökunta ammattitaitoista. "”
“"Erittäin maistuvaa ruokaa kaikkien syöjien mielestä. Tämän takia pelkästään käytiin pariinkin otteeseen. Hyvää palvelua, suhteellisen helpossa paikassa. Tilaa on riittävästi ja siistiä. "”
“Viihtyisä ilmapiiri ja maistuvaa ruokaa. Hyvä sijainti.”
“"Erittäin ystävällistä ja kohteliasta palvelua, selkeästi keskivertoa parempaa."”
“Viehättävä miljöö&maukas ruoka”
“Vastinetta rahalle”
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Olimme ensimmäistä kertaa ja meille kerrottiin tarkasti, miten ravintolassa toimia. Ruoka oli hyvää ja esillepano esim. salaateissa ym. raikasta ja toimivaa."”
“"Henkilökunta oli ihan mukavaa, mutta alussa jäimme pitkäksi aikaa täysin vaille huomiota. Saavuimme hieman etuajassa, mutta saimme istuutua kuitenkin pöytäämme. Tarjoilu kuitenkin aloitettiin vasta pöytävarauksemme alkamisajankohdan jälkeen, eikä meitä informoitu asiasta millään tavalla."”
“Kaikki toimi hyvin. Valitettavasti emme ns lounasta nähneet mutta sattumalta kupongilla (s-etu) sai kaksi annosta yhteen hintaan. Se oli kohtuullinen hinta. Muutoin aika kallis hintataso ja jälkiruokavalikoima suppea. Mutta ehdottomasti suosittelen tunnelman ja henkilökunnan vuoksi”
“"Trattorian ruoat ylittivät odotukset, ja tarjoilijalta sai asiantuntevia neuvoja."”
“"Erinomainen ruokaa. Tosi siisti ja kaunis ravintola. On hienoa, että ravintolassa noudatetaan koronavirusrajoituksia, eli turvallinen etäisyys. Kiitos mukavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta."”
“Ruoka oli hyvää ja ihana henkilökunta”
“"Tunnelma vaihtelee, riippuu ketkä tarjoilijat ovat työvuorossa, se on valitettavaa. Useimmat tervehtivät heti tultuamme ja johdattavat pöytään. Tulee mukava tunnelma kun havaitsee, että meidät tunnetaan..käymme melkein joka lauantai-iltapäivänä. Useimmat tarjoilijat ovat ystävällisiä, joukossa kuitenkin pari nenäkästä ja töykeää. Yritämme välttää. Olemme tuoneet ystäviä mukaan ja jatkossa tuomme lisää kun Korona hellittää."”
“"Ihana tunnelmallinen ravintola ja hyvää ruokaa. Ikävä on kyllä VENNIÄ, siellä tuli käytyä paljon. Olisi kiva saada VENNIN brunssilauta osaksi Trattorian valikoimaa."”
“Kassa ovella oli vähän töykeä. Ei toivottanut tervetulleeksi eikä hymyillyt yhtään. Kyllä se vaikuttaa koko lounas hetkeen. Latistui koko lounashetki. Muut henkilöt olivat ystävällisiä. Pistää kyllä miettimään mihin seuraavaksi menemme syömään.”
“"Kaikki toimi hyvin. Pöytä oli sopivan rauhallisessa paikassa, joka on tärkeää näin korona-aikana. "”
“Erinomainen palvelukokonaisuus erinomaisella sijainnilla”
“"Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja ympäristö oli miellyttävä."”
“"Mielestäni oli outoa että a la carte -listaa ei voinut katsoa kassalla. Sanottiin että se tuodaan pöytään kun istuu sen puolen pöytään. Ruokailuvälineet oudon kuluneen näköiset, tavoitellaanko ital henkeä? Ei oikein hyvä lopputulos."”
“Viihtyisä ravintola jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Ruoka oli oikein hyvää. Tarjoilija oli erittäin hyvä ammattilainen. Saimme erinomaista palvelua! KIITOS!”
“Hyvää ruokaa!”
“Erinomaista ruokaa ja hyvä palvelu”
“"Lämmim ruoka oli tiskiltä loppu, ketään ei näkynyt kuulunut vaikka huhuilimme. Jälkiruoka oli loppu.Ystävättäreni sanoi sen olevan yleistä, on käynyt usein ja jälkiruoka loppu. "”
“Hinta/laatusuhde - aika hinnakas paikka.”
“Ravintola oli kaunis ja viihtyisä. Sopivan rauhallinen. Ravintolassa oli hyvin huomioitu rajoitukset ja turvavälit sekä käsidesiä oli useassa kohtaa tarjolla. Annokset olivat herkullisia ja sopivan kokoisia. Suosittelen kyllä varmasti!”
“"Viihtyisä tila, ok ruoka. Kasvispuoli tasaisen laadukas. "”
“"Pizza, jonka sain, oli erittäin hyvää. Pöytiin ohjauksessa kesti, vaikka pöytä varaus oli tehty. Tarjoilija oli mukava. "”
“Ankka oli tosi hyvää.”
“"Ruoka oli erittäin hyvää.pihvi oli valmistettu täydelliseksi ja kana oli mehevää .kaikki annoksen maut sopivat yhteen.myös alkuruoka ( kinkku,juusto ja hillot) oli maultaan synkassa."”
“Hyvä ruoka . Ja erittäin mukava ja kohtelias palvelu ! Kodikas ravintola .”
“hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Olen kokemukseni perusteella suositellut kavereille”
“Rauhallinen ympäristö. Corona rajoitteet huomioitu riittävästi Ystävällinen palvelu”
“"Ravintolaan saapuessa töissä oli paljon ihmisiä, mutta puhtaita pöytiä vain yksi. Ihmiset tuntui vaeltavan kaikki pitkin salia etsien edes yhtä puhdasta pöytää. Onnistuimme saamaan pöydän, jonka siistimme itse. Tätä ennen myös me olimme jo kiertäneet ravintolan parikin kertaa. Klo13 ravintolan lähes koko salaattipöytä oli tyhjä ja sen täyttäminen tuntuu kestävän. Pääruokaa hakiessa kokki ole hetkellisesti pois pisteeltä ja onneksi kassalla ollut henkilö tuli antamaan pääruokaa. Salaattia emme tosiaan saaneet kuin raakoja porkkanoita ja kukkakaaleja. Leipänne on mielettömän hyvää ja niin oli myös pääruokanne. Ymmärrän, että aina ei ehdi kaikkialle ja hyvä ruoka vetää paljon ihmisiä syömään. Tästä syystä varmasti ei pöytiä ollut vapaana. Pieni organisointi olisi kuitenkin ollut paikoillaan."”
“God mat och väldigt bra stämning samt personlig service.”
“Miellyttävä paikka ja hyvä ruoka”
“"Mukava tunnelma, hyvä ja monipuolinen ruoka ja ystävällinen vastaanotto"”
“"Lounaskokemus oli erittäin miellyttävä, kohtuuhintainen suhteessa runsaisiin salaattipöydän antimiin ja annoksen laatu oli hyvä."”
“"Viihtyisä ja rauhallinen, ystävällinen henkilökunta. Suosittelen mielelläni."”
“Lohi oli tehty hyvin.”
“Ruoka oli niin hyvää ja palvelu myös!”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, harvoin henkilökunta jää ”jutustelemaan” leppoisasti. ”Pohjoisen pojalle” kiitokset & terveiset??."”
“"Keskeinen sijainti, hyvä palvelu, laadukas ja viihtyisä ravintola"”
“Ruoka oli hyvää. Gluteenittomia tuotteita sai pyydettäessä nopeasti.”
“I really like food and atmosphere. Only thing to improve is to pick up empty dishes from tables when customers leave. Sometimes there are many empty tables which can't be used because plates and glasses are still there.”
“Hyvä lounas ja salaattipöytä.”
“Hyvä palvelu !!! Ruokalista voisi olla kattavampi”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu todella ystävällistä! Tulen uudelleen ja suosittelen myös muille!”
“Mielestäni erittäin toimiva lounasravintola.”
“"Asioimme ravintolassa perjantaina 29.1.2021 noin klo 19. Tarjoilijamme Lasse oli erittäin ammattitaitoinen sekä mukava ja se paransi huomattavasti myös asiakaskokemusta. Ravintolan yleisilme oli siisti ja tunnelma lämmin. Lisäksi ravintolassa oli sopivasti väljyyttä korona-aika ajatellen. Kasvis- ja vegeruuan suhteen toivoisin enemmän vaihtoehtoja listalle, nyt ""vaihtoehtoja"" oli tasan yksi, tämän vuoksi täyttä kymppiä en voi ravintolalle antaa. "”
“Kohtuuhintaisia annoksia pikkunälkään ja isompaan. Lapsille kotiruokia. Pitsa tarjoiltiin lankulla 3v lapselle. Ei hyvä.”
“"Hyvä palvelu, ruoka maukasta"”
“"Kiva paikka, hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta "”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa ja turvaväleistä pidettiin huolta!”
“"Jag har flera gånger ätit lunch vid restaurangen och har tyckt om det, skulle främst rekommendera den till det. Åt för första gången middag på restaurangen och också om maten var på alla sätt okej hade jag gärna upplevt mera smak och kontraster."”
“Väldigt trevlig och sakkunnig personal. Supergod mat.”
“Palvelu ja ruoka olivat erittäin hyvää.”
“.”
“"asiallinen, ystävällinen palvelu, huomioitu koronarajoitukset, hyvä ja maukas ruoka"”
“Hyvä palvelu ja muutenkin viihtyisä.”
“"Päivällinen oli herkullinen, kauniisti katettu, palvelu erinomaista ja sujuvaa. Ravintola tunnelmallinen ja siisti. Koronarajoitukset toteutettu hyvin."”
“Maistuva ja täyttävä salaattilounas lauantaina. Hyvä leipä!”
“"Näköala ravintolasta oli mielenkiintoinen. Ravintola sijaitsi hyvällä paikalla ja oli lähellä muita palveluita. Ruuassa olisi voinut olla enemmän makua ja musiikki tunnelmallisempaa, esim. Lounge jazz ym. (käydessämme soi tahmainen tanssilattiamusiikki). "”
“"Vastaanotto on joka kerran saapuessa ollut lämmin ja huolehtiva. Jäänyt tunne, että asiakkaasta välitetään. Ruoka on tarjolla siististi ja hygieniasta pidettiin myös jatkuvasti huolta. Salin puolen työntekijät ystävällisiä ja kokitkin tervehtivät keittiöstä. Kokonaisuus on jo kohdallamme ollut erittäin onnistunut. Ajaessamme Turkuun tai jopa Turun seudulle, päädymme aina ruokailemaan Wiklundiin uudelleen hyvien kokemustemme perusteella."”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Pöydät jotka käytössä sijaitsivat lähellä toisiaan. Ja läheiset pöydät käytössä.”
“Pizza oli positiivinen yllätys”
“"Palvelu ystävällistä, tilat viihtyisät, ruoka hyvää ja lounaan hinta-laatusuhde hyvä."”
“"Sijainti on hyvä, ravintola on siisti, henkilökunta asiantuntevaa ja mukavaa, ruoka on ollut erittäin hyvää kiitos! Ei siis mitään moitittavaa"”
“"Hyvä sijainti, silti rauhallinen paikka. Tykkään katsella ulos ikkunoista. Ravintola on tyylikkäästi sisutettu."”
“"Hyvä palvelu, mukava miljöö."”