Ravintolamme on suljettu ke 18.3. alkaen toistaiseksi.

Sopeuttaessamme toimintaamme valitsevaan tilanteeseen Rapido Wiklundin ravintolatilat on suljettuna. Keittiömme toimii normaalisti ja Rapidon mehukkaat burgerit voit tilata Foodoran kautta 
Wiklundin Trattoria ja Venn palvelevat normaalisti.

 

Rapido on raikas ja maukas All Day Deli, jossa ruoka valmistetaan rennon reippaalla otteella. Nautiskele rennon raikkaassa ravintolassa burgereilla ja salaateilla, piipahda hakemaan kahvi tai smoothie tai tule porukalla afterworkeille.

 
Rapido Wiklund sijaitsee 2. kerroksessa.
Tervetuloa - nähdään Rapidossa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka oli siisti ja avara. Istuinpaikkoja eri puolilla, antoi mahdollisuuden omaan intimiteettiin. Tuotteet ihan hyviä, omanlaisensa esillepano.”
“Annokset melko pienet, melko hyvän makuiset, lohkoperunat olivat hyviä. Henkilökunta oli joustavaa. Tunnelma oli mukava. Ihan viihtyisä paikka.”
“Tykkään todella paljon teidän hampurilaisista eivät ole liian rasvaisia ja makua on. Se mikä tiputti arvostelua on ettei tuote ole samanlainen aina. olen saanut selvästi liian pienen pihvin sekä muutaman kerran pihvi ollut täysin kypsäksi paistettua.”
“Lounasannos oli pieni, kallis ja kierosti hinnoiteltu. Tarjoustuotteen lisäksi piti ostaa monenlaisia lisukkeita, jotta annos vastasi käsitystä burgerista, ja vesijohtovedestäkin veloitettiin. Olisin myös kaivannut normaalia lautasta peltihärpäkkeen sijaan. Selkeyttä asiontiin kaipasin myös. Miljöö ja näkymät pelastivat paljon.”
“Ihana asiakaspalvelu ja kokemus kokonaisuutena sekä todella hyvä Aura-juustoburger!”
“Hinta-laatusuhde saisi vastata toisiaan. Salaatti tiskiltä, laatu vaihteleva, aika kova hinta. Minun viime salaattiostokseni jälkeen vasta vaihdettiin tuotteita siinä. Esim kasvishampurilainen aika mauton, mitään sanomaton, otin kerran, en ota toiste. Tuohon hintaanne saa toiselle puolella toria lounasaikaan paljon maukkaamman naughty burgerista lisukkeineen lounastarjouksena. Ruokatarjontaa alueella on niin paljon, että kilpailussa voi olla mukana laadulla, makuelämyksillä, hinnoilla.”
“Tilasimme hampurilaiset, kassalla kysyttiin medium+ vai kypsä. Minä valitsin toisen, kaverini toisen. Kun ruoka tuotiin pöytään, tarjoilija ei tiennyt, kumpi oli kummalle ja oliko annoksissa edes eroa, koska niihin ei ollut merkitty mitään. Söimme sitten ne, eikä niissä vaikuttanut olevan eroa. Tilanteesta jäi fiilis, voiko keittiöön luottaa täysin (esim. allergiat tms.). Tarjoilija ei myöskään pahoitellut tilannetta.”
“moderni ravintola.oli helppo kerätä omat mieluiset syötävät”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Vähän laajempi ruokalista olisi hyvä.”
“Ravintolassa mukava palvelu, ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti (tosin asiakkaitakin oli vain kourallinen) ja sijainti on hyvä keskellä kaupunkia.”
“Aina toiminut hyvin, ruoka hyvää ja palvelu reipasta”
“Ydinkeskustassa, hyvä palvelu, mielyttävä ympäristö”
“Melkein kaikissa pöydissä oli varattu laput, vaikka ei niitä kuitenkaan käytetty”
“Käyn usein vain kahvilla ja kaipaan vain pientä suolaista kahvileipää. Pieni suolapala olisi hyvä.”
“Suosittelen jo miehelleni. Ja hän kehui annoksestani otettua valokuvaa.”
“Hyvä sijainti, auton saa hyvin parkkiin.”
“Suosittelen niin harvoin.”
“Kaikin puolin viihtyisä,kiva paikka,johon on helppo mennä esim.ostosreissun lomassa”
“Yllättävän asiakaslähtöinen palvelu! Hampparit maistuivat ja ruokailun kruunasi jälkkärijätskit :-)”
“Kaikki sujui ihan Ok ei jäänyt mieleen mitään erityisen hyvää eikä huonoa”