Ravintolamme on suljettu ke 18.3. alkaen toistaiseksi.

Sopeuttaessamme toimintaamme valitsevaan tilanteeseen Rapido Wiklundin ravintolatilat on suljettuna. Keittiömme toimii normaalisti ja Rapidon mehukkaat burgerit voit tilata Foodoran kautta 
Wiklundin Trattoria ja Venn palvelevat normaalisti.

 

Rapido on raikas ja maukas All Day Deli, jossa ruoka valmistetaan rennon reippaalla otteella. Nautiskele rennon raikkaassa ravintolassa burgereilla ja salaateilla, piipahda hakemaan kahvi tai smoothie tai tule porukalla afterworkeille.

 
Rapido Wiklund sijaitsee 2. kerroksessa.
Tervetuloa - nähdään Rapidossa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka oli siisti ja avara. Istuinpaikkoja eri puolilla, antoi mahdollisuuden omaan intimiteettiin. Tuotteet ihan hyviä, omanlaisensa esillepano.”
“Annokset melko pienet, melko hyvän makuiset, lohkoperunat olivat hyviä. Henkilökunta oli joustavaa. Tunnelma oli mukava. Ihan viihtyisä paikka.”
“Tykkään todella paljon teidän hampurilaisista eivät ole liian rasvaisia ja makua on. Se mikä tiputti arvostelua on ettei tuote ole samanlainen aina. olen saanut selvästi liian pienen pihvin sekä muutaman kerran pihvi ollut täysin kypsäksi paistettua.”
“Lounasannos oli pieni, kallis ja kierosti hinnoiteltu. Tarjoustuotteen lisäksi piti ostaa monenlaisia lisukkeita, jotta annos vastasi käsitystä burgerista, ja vesijohtovedestäkin veloitettiin. Olisin myös kaivannut normaalia lautasta peltihärpäkkeen sijaan. Selkeyttä asiontiin kaipasin myös. Miljöö ja näkymät pelastivat paljon.”
“Ihana asiakaspalvelu ja kokemus kokonaisuutena sekä todella hyvä Aura-juustoburger!”
“Hinta-laatusuhde saisi vastata toisiaan. Salaatti tiskiltä, laatu vaihteleva, aika kova hinta. Minun viime salaattiostokseni jälkeen vasta vaihdettiin tuotteita siinä. Esim kasvishampurilainen aika mauton, mitään sanomaton, otin kerran, en ota toiste. Tuohon hintaanne saa toiselle puolella toria lounasaikaan paljon maukkaamman naughty burgerista lisukkeineen lounastarjouksena. Ruokatarjontaa alueella on niin paljon, että kilpailussa voi olla mukana laadulla, makuelämyksillä, hinnoilla.”
“Tilasimme hampurilaiset, kassalla kysyttiin medium+ vai kypsä. Minä valitsin toisen, kaverini toisen. Kun ruoka tuotiin pöytään, tarjoilija ei tiennyt, kumpi oli kummalle ja oliko annoksissa edes eroa, koska niihin ei ollut merkitty mitään. Söimme sitten ne, eikä niissä vaikuttanut olevan eroa. Tilanteesta jäi fiilis, voiko keittiöön luottaa täysin (esim. allergiat tms.). Tarjoilija ei myöskään pahoitellut tilannetta.”
“moderni ravintola.oli helppo kerätä omat mieluiset syötävät”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Vähän laajempi ruokalista olisi hyvä.”
“Ravintolassa mukava palvelu, ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti (tosin asiakkaitakin oli vain kourallinen) ja sijainti on hyvä keskellä kaupunkia.”
“Aina toiminut hyvin, ruoka hyvää ja palvelu reipasta”
“Ydinkeskustassa, hyvä palvelu, mielyttävä ympäristö”
“Melkein kaikissa pöydissä oli varattu laput, vaikka ei niitä kuitenkaan käytetty”
“Käyn usein vain kahvilla ja kaipaan vain pientä suolaista kahvileipää. Pieni suolapala olisi hyvä.”
“Suosittelen jo miehelleni. Ja hän kehui annoksestani otettua valokuvaa.”
“Hyvä sijainti, auton saa hyvin parkkiin.”
“Suosittelen niin harvoin.”
“Kaikin puolin viihtyisä,kiva paikka,johon on helppo mennä esim.ostosreissun lomassa”
“Yllättävän asiakaslähtöinen palvelu! Hampparit maistuivat ja ruokailun kruunasi jälkkärijätskit :-)”
“Kaikki sujui ihan Ok ei jäänyt mieleen mitään erityisen hyvää eikä huonoa”
“Näkymä ei tällä hetkellä ulos ei ole imarteleva toki siisti sisältä ja jatkossa kun tori on saatu kokonaisuudessaan kuntoon uskon, että on suosittu.”
“Keskeinen sijainti, eli helppo tulla (torin remontista huolimatta). Hintataso nippanappa sopiva minun kukkarolleni. Yleisvaikutelma siisti ja kalusteet persoonalliset ja asteltu hyvin.”
“Ravintola on siisti, yleisilme viihtyisä ja asiakaspalvelu oli ystävällistä, nopeaa ja ammattitaitoista”
“Maten var supergod och i slutändan är det allt som räknas.”
“Hyvällä paikalla keskellä Turkua, mukava näköala sitten kun torikuoppa saadaan peitetyksi.”
“Esteettisillä sopiva levähdyskeidas revityn torin toisella laidalla. Nopea palvelu ja ystävällinen palvelu. Viereinen viinibaari korkataan ensi kerralla.”
“Saimme odottaa palvelua liian kauan!Vain yksi henkilö oli töissä ja hänellä muita hommia!”
“Hyvä kokemus. Kympin burgeri, ranet ja juoma oli hintansa arvoinen.”
“Siisti ja nopea”
“Se on edelleenkin se teekuppi. Käyn kolmessa paikassa ja Rapidon kuppi on kaikkein pienin ja kallein. Lisäksi saan edullisimmassa paikassa hyvää irtoteetä. Jään Rapidoon pidemmäksi aikaa vain, jos iltapäivälehdet ovat vapaana. JOs eivät ole, niin jatkan kirjastoon.”
“Olen jo suositellutkin ystävilleni ja aion vastaisuudessa käydä itsekin.”
“Ystävällinen, kohtelias, asiantuntija, auttava, esiteltiin tuotteet, huomioitiin aterian aikana”
“Ensimmäisestä käynnistä jäi 'hyvä maku suuhun'. Voin kyllä suositella paikkaa myös ystävilleni.”
“Ruoka on hyvää ja lounasaikaan hyvä valikoima! Osa Tarjoilijoista on varmaankin vasta harjoittelijoita, ainakin sen kuvan saimme.”
“Ruoka oli herkullista, ravintolasta on hienot maisemat sekä ravintola itsessään oli viihtyisä.”
“Suppea ruokavalikoima”
“Ei huomautettavaa.”
“Helppo ja nopea”
“..”
“Kävin 2 kertaa melkein peräkkäisinä päivinä rapidossa ja toisella kertaa otin hampurilaisen ja silloin kokki joka sen toi niin mietti myyjän kanssa että mihin pöytään se oikeen menikään vaikka minulla oli numero”kylttikin” pöydässä. Tilasin lohkoperunoita mutta enhän niitä pystynyt syömään koska olivat suorastaan uitettu suolassa...”
“Ok”
“Hyvää ruokaa ja juomaa sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Helppo tulla. Tila oli hyvin.”
“Erittäin hyvä ruoka ja ihana henkilökunta. Edulliset hinnat.”
“Rauhallinen paikka jos haluaa keskustella eikä kuunnella 'jytää'.Ihana ikkunamaisema torille.Kiva kun voi itse valita syömisen ennen punnitusta eli ottaa 'nälän'mukaan ruokaa.Tarjonta oli monipuolista ja hyvää.Olen tosin muuallakin ihmetellyt samaa asiaa eli kun tarjottavat ovat avoimena ilman 'suojaplexiä' (hygienia huomioiden) ihmisten kulkiessa samalla tasolla ruokien ohi.Toki tarjottava on näin helposti otettavissa.”
“Katso edelliset vastaukset!”
“Erilaista ja siistiä”
“Asiointi jostavaa ja asiakasta huomioivaa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu vielä parempaa!:)”
“Maksullinen vesi on iso miinus! Se pitää muuttaa, kahvi myös lounasaikaan kaupanpäälle. Tofu olisi hyvä lisä täytteiden joukkoon”
“Oli juuri sitä mitä odotettiin, ja mitä lista lupasi. Erityiskiitos iloiselle ja pätevälle henkilökunnalle.”
“Pääsee mukavasti ylös hissillä”
“Salaattibuffa oli tosi maukas.”
“Söin salaatin. Se oli kohtuuhintainen, joten raaka-aineet oli vähän tylsähköjä. Vielä nostaisin yhtä leveliä ylemmäs. Pois ketjufiiliksestä.”
“Ylempänä kiinnostavampi paikka, tosin näköala vielä ankea”
“Kasvisvaihtoehtoja. Salaatti valikoima monipuolisemmaksi??”
“Jotenkin pikaruokapaikan oloinen olematta edullinen.”
“Muuten ok paikka mutta valikoima vaikuttaa suppealta”
“Bonukset, sijainti ja hyvä palvelu”
“Hyvä paikka, nopea palvelu.”
“Vatten kostade extra! Borde vara fritt!”
“Trevligt bemötande, god mat, fin atmosfär.”