Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"LOunas ollut vaihteleva, viimeksi oli oikein maukas, oerustao kuitenkin ihan tyydyttävä aina."”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka!!!"”
“Marina on meidän kantapaikka. Paras.”
“Ystävllinen palvelu ja ammattitaitoinen sekä osaava henkilökunta”
“Hyvä vaihtoehto muiden joukossa keskeisellä paikalla.”
“"Tilava, hyvä yleisilme ja hyvää ruokaa"”
“"Valitettavasti tällä kertaa tuotiin pöytään ensin väärä viini, muutoin loistavaa asiakaspalvelua. Keittiön puolella on oppimista blinien paistossa, se on hidasta hommaa... Rakastan blinejä ja otin yhden alkuruuaksi ja toisen pääruuaksi. Todella ikävästi alkuruokablini oli todella vaalea ja raaka. Sain uuden, mikä tulikin ihmeellisen nopeasti: lopputuloksena keskeltä edelleen raaka blini. Toivoimme sitten, että paistavat seurueen pääruokablinit kunnolla ja ajan kanssa. Ne sitten olivatkin jo paremmin onnistuneita. Alkuruokani hyvitettiin kyllä, kiitos siitä. Mokia sattuu, mutta kausiherkkujen kohdalla harmittaa kovasti. "”
“"Jos haluaa takuulla hyvää ruokaa kohtuuhinnalla, niin ehdottomasti Grill It Marina on juuri oikea valinta. Vuosia käynyt aina silloin tällöin syömässä ja aina olen saanut maittavaa ruokaa. Niin ja palvelukin on ollut aina ystävällistä. Kesällä terassi oikein viihtyisä."”
“Olemme käyttäneet ravintolaa sekä perheenä että firmana.”
“"Ystävällinen henkilökunta, mainio ruoka ja melko hyvä esteettömyys. Taustamusiikkia/radiota ei tarvitsisi olla, ainakaan näin lujalla."”
“Todella osaava ja mukava asiakaspalvelu ja ruoka mainiota”
“Upea sijainti ja kaikki kohdallaan. Hyvä ruoka.”
“"Ystävällinen henkilökunta, sijainti ja hyvä valikoima menussa valittavaksi "”
“"Metsästimme blinejä jo bistro Ellissä, mutta aikataulumme oli väärä. Henkilökunnan tarjoilijatar selvitti meille, että Grill it Marinassa blinit onnistuisivat. Kuten myös kävi mukavasti ja herkullisesti; kiitos Toni ja Jerry!"”
“"Hyvä ja rauhallinen paikka, ainoa miinus oli, että kala maistui vähän vanhalle, oli kyllä syötävää."”
“Ruoka oli hyvää.”
“Todella maukas ja hyvä ruoka. Ei silti liian kallista ja saa S-bonuksia. Henkilökunta myös mukavaa ja ikkunan viereinen paikka Aurajoen rannalla plussaa!”
“Olin tyytyväinen käyntiini ja olen jo suositellut”
“Takuuvarma paikka”
“Hyvä sijainti sekä herkullinen ruoka”
“Mielkyttövä ympäristä ja hyvä ruoka. Korona-aikana hyvät turvavälit.”
“Hyvällä paikalla.”
“Korona-aikana arvostan väljyyttä.”
“"Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää. Rento tunnelma vaikka oli mukana 1,4 kk ikäinen lapsi. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu!”
“"Tarjoilijat vaikuttivat aluksi liiankin kiireisiltä ja jouduimme odottamaan juomia kauan. (Olen samalla myös onnellinen tästä, koska ajan huomioon ottaen tämä on positiivinen ongelma) Tämän jälkeen ympäriltämme poistui muutama pöytä, jonka jälkeen meidän huomioitiin hyvin. Pientä säätöä, mutta kaikki oli korjattavissa. Päällimmäisenä jäi positiivinen fiilis. "”
“Ruoka oli hyvin maistuvaa paitsi keitto oli ihan kylmää.Tarjoilija ei käynyt kysymässä kertaakaan että maistuuko ja saisiko esim.olla viiniä lisää.”
“"Toimiva, hyvä konsepti. Siistiä ja miellyttävää."”
“"Ihan huippu ravintola, palvelu ja ruoka! Jotkut tuotteet liian kalliita! Kiitos :)"”
“Palvelu ja ruoka sekä miljöö aina yhtä upea”
“"Tarjoilija oli erinomainen, ruokalista herkullisen monipuolinen, ruoka parempaa kuin kuvittelin ja erittäin hyvät tuolit istua. Kiitos! Ainoa ikävä oli kun kylmää viimaa ja tupakansavua aika ajoin terassin ovesta, miksi piti olla avoinna tammikuussa?! Tai pitäisi olla tuulikaappi tai paksut verhot kuten Saksassa."”
“Ympäristö ja palvel ovat hyviä”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!”
“Tunnen oloni viihtyisäksi ja kotoisaksi Grill it:ssä.”
“"Viihtyisä, avara, hyvä palvelu; lapsille eritoten, ruoka hyvää, muttei erinomaista"”
“Ihan kelpo ravintola.”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“God mat i trevlig miljö med professionell personal”
“"Harmi että perheenjäsen ei voinut ottaa puolestani s-bonuksia. Ruoassani oli pitkä musta hius, mutta ruoka oli silti loistavaa. Tila oli avara, viihtyisä ja tunnelmallinen."”
“"Hyvä sijainti, kaunis tilava ravintola, hyvä ruoka, hyvä hinta-laatusuhde"”
“Asiakaspalvelu oli ensin tylyä”
“" Tuttu paikka, korona-aikana tarpeeksi tilava sali "”
“Hieno ja miellyttävän upea ravintola”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ravintola”
“"Hampurilainen oli pettymys, joten sitä ei voi suositella, muita annoksia kyllä"”
“Edellä mainittujen vastaukseni perusteella jäi hyvä vaikutelma”
“Teillä on aina mukava käydä. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka on todella hyvää! Aina on mukava käydä illallisella!”
“Olen viihtynyt aina hyvin kyseisessä ravintolassa.”
“"Kaikki kunnossa niin sisällä kuin ulkona. Näyttää, kuulostaa, tuoksuu, maistuu ja tuntuu hyvältä. Loistosijainti. Erinomainen tarjoilija (tumma nuori nainen): osaa asiansa, on ystävällinen ja huumorintajuinen."”
“"Kävin pariinkin otteeseen terassiglögillä ennen joulua, isommalla ja pienemmällä porukalla - ihan upeaa, että on paikka, jossa voi ulkona tavata ystäviä glögeillä tällaisena aikana. "”
“Alkusalaatti oli suppea verrattuna mitäs se on joskus ollut tai verrattuna Trattoriaan tai Kupittaan ravintolaan. Likaisia lautasia ei kerätty pois vaikka asiakkaita ei ollut kuin kourallinen. Tarjoilija liikkui kyllä salilla mutta tyhjin käsin.”
“"Hyvä, nopea palvelu, hyvä sijainti"”
“"Hienot näkymät iltavalaistulle joelle, ruoka ja palvelu tasaisen varmaa."”
“"Viihtyisä ja tunnelmallinen terassi ,jossa hyvä musiikki, kivat kalusteet ja lämpimät viltit."”
“"Ei kokeneita tarjoilioita, pelkkää extrapalvelua."”
“"Todella hyvä ravintola, vaikkakin hintava tämä hetkisen tulotasoon nähden. Viimeksi ollessani ystävieni kanssa syntymäpäiväillallisella henkilökunta unohti palvella meitä, vaikka olin tehnyt viikkoa etukäteen pöytävarauksen. Vasta, kun puolen tunnin jälkeen menin kysymään, että aikooko meitä palvella ketään, niin sitten saimme palvelua. Hyvitykseksi saatiin talon tarjoamat skumpat, mutta oli silti vähän ikävää, että omana syntymäpäivänä kaikki ei mennyt nappiin. Muutoin oli todella hyvää palvelua ja ruokaa. "”
“"Marinan Poro-menu oli huikean hyvä! Kaikki kuusi aikuista söi saman :) Lisäksi saimme käyttöö Kirjasto-kabinetin, kun kerroin varatessani meillä olevan kolme pientä lasta mukana, ja ryhmän koko oli yhdeksän. Meillä oli tosi kiva ""joulupäivällinen"" isovanhempien kanssa, ja kaikki olivat yksinomaan tyytyväisiä."”