Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina avoinna marraskuussa:

Ma-Ke klo.11.00-22.30 ( Keittiö avoinna klo.11.00-14.00 & klo.17.00-21.30 )

To-Pe  klo.11.00-22.30 ( Keittiö avoinna klo.11.00-14.00 & klo.17.00-22.00 )

La       klo.12.00-22.30  (Keittiö avoinna klo.12.00-22.00 )

 

Su      klo. 13.00-20.30 ( Keittiö avoinna klo.13.00-20.00 ) 

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Huomioittehan, että keittiömme aukeaa sunnuntaisin klo 14.00 ja sulkeutuu klo 20.00.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erinomainen palvelu ja ruoka oli hyvää. Alkuruokana tilaamastani etana lautasesta puuttui yksi etana, mutta sekään ei pilannuy kokemusta.”
“Hyvä sijainti. Hyvät ruuat. S-edut. Avara.”
“Palvelu oli huippua! Meille tarjoili harjoittelija Robert joka sai minulle, raskaana olevalle hormonihirviölle muusia annokseen vaikkei sitä listalla ollut. Ruoka oli loistavaa ja myös jälkiruoka!”
“HUONOA oli, että ruokia (otimme MENUn 3 ruokalajia) EI esitelty tuotaessa, mitä lautasella oli. HUONOA oli myös ilme ulos katsoessa, kun ikkunasta näkyi pihalla sikin sokin letkuja ja puutarhatavaraa.”
“Aina hyvää ruokaa, mukava lokaatio joen rannassa”
“Erinomainen ruoka-annos ja hinta-laatu kohtasivat”
“Pöytiintarjoiltu lounas ollut viime aikoina erittäin maistuva ja kauniisti katettu lautaselle.”
“Todella hyvä kokonaisuus”
“Meitä oli 22hlö:ä syömässä teatterin jälkeen ja melkein kaikille eka kerta ja tarjoilu pelasi hyvin isolle porukalle ja ruoka oli hyvää.”
“Resursseja oli hyvin ravintolassa ja ravintola on erittäin siisti ja turvallinen asioida.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa ??”
“Maukas ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta, erityisruokavalio toteutui”
“Hyvä siisti yleisilme, miellyttävä tunnelma ja kaunis maisema ulos ikkunasta. Hyvä ruoka.”
“Tarjoukseen vastaaminen (myyntipalvelu), hotelliin/ravintolaan tulo (vastaanotto), kabinetti, tekniikka, henkilökunnan ammatillisuus, ruuan taso -> kaikki olivat erinomaisella tasolla. Tulen jatkossa varmasti käyttämään palvelujanne.”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa. Olimme mieheni kanssa ensimmäisellä lapsivapaalla juhlistamassa hänen syntymäpäivää ja tämän kunniaksi talo tarjosi punaviinit sekä jälkiruokalautaseen oli kirjoitettu onnea! Olimme äärimmäisen tyytyväisiä palveluun. Kiitos!”
“Asiallinen ja tyylikäs ravintola. Perinteinen, mikä on hyvä (että joku vielä on). Hienot näkymät, musiikki hiljaisella (pystyy keskustelemaan) ja yksi harvoista, joka sunnuntaisin auki! Ruokalista ei ollut oikein omaan makuuni. Hintataso monen annoksen osalta korkea, mikä tietysti tällaisessa ravintolassa voikin olla mutta rinnalla voisi olla myös edullisempia tai pieneen nälkään. Annokset vähän turhan 'miehekkäitä': lihaa on paljon ja ruoka oli suolaista.”
“Olin ensimmäistä kertaa ja tulen varmasti uudelleen. Ravintola hienolla paikalla, näkymä joelle mukava ja tietysti ruoka.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka”
“Edellä esitetty arviointi kuvvaa kokemusta”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu oli hyvää. Valaistus liian kirkas. Näkyi selkeästi että olemme hotellin ravintolassa. Ehkä tunnelma olisi ollut mukavampi ikkunapaikalta, minkä unohdin itse pyytää etukäteen. Wc ei ollut maailman siistein. Pöytämme ei ollut tunnelmallinen. S ryhmän viinitarjoukset olisi kiva nähdä myös ravintolassa eikä vain netissä. Kaunis maisema illalla jokirannassa,”
“erinomainen ruokapaikka, hyväruoka.”
“Kaikki toimi hyvin ??”
“En yleensä suosittele. Tällä käynnillä kaikki toimi ja ruoka oli erinomaista niin kuin myös palvelu. Ravintola on kehittynyt todella positiiviseen suuntaan, jos taso on jatkossakin tällainen.”
“Tarjoilija oli aivan ihana, ammattitaitoinen ja kohtelias. Piti huolen asiakkaistaan. Ja mikä parasta, hänellä oli kasvomaski koko ajan??”
“Tumnelmaltaan erinomainen ravintola, kauniit ja herkulluset annokset. Hintatasoltaan hieman korkea.”
“Viihtyisä paikka, kesällä varmaan vielä viihtyisämpi.”
“Menu on vähän suppea ja lapsille voisi olla uusia vaihtoehtoja.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja asiallista. Ravintola oli siisti.”
“Erityiskiitos siitä, että vaikka pöydän varauspuhelu meni väärään paikkaan, palvelu pelasi. Netin kautta, kun paikkoja haettiin, oikea numero samana päivänä tapahtuvaan ruokailuun ei ollut ihan selkeää. Muutenkin, kun yleensä käymme ravintolassa viikonloppuisin, paikan löytäminen on usein hankalaa.”
“Annokseni oli todella hyvä! (Se räätälöitiin minulle gluteenittomaksi - sain annoksen joka kuulemma kuului edelliseen listaan)”
“Rauhallinen ja korona-aikana turvallinen ympäristö. Avoinnamyös sunnuntaisin.”
“Kaikki toimi hyvin, suojaetäisyydet huomioitu, käsidesi saatavilla, ruoka hyvää ja riittävä annos”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Siisti, ajanhenkinen paikka, viihtyisä.”
“Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Kivat maisemat joelle ravintolasta.”
“Olen asioinut aikaisemminkin Grill it Marinassa. Ehdotin ystävilleni sinne menoa. Korona-aikana pidän ravintolan avarasta, tilavasta, hyvin ilmastoidusta ympäristöstä.”
“Ruoka oli maukasta, joka pääasia.”
“Asiallisen hyvä ja viihtyisä ravintola”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Olimme yöpymässä paikassa ensimmäistä kertaa kesällä 2018. Ihastuimme Turkuun. Ystävällisiin ihmisiin. Mukavaan ja ammattitaitoiseen, mutta silti rentoon hotellihenkilökuntaan. Kokemuksemme oli niin positiivinen, että nyt olemme ostaneet uudisasunnon Sataman kaupungin osasta.”
“Vietimme ravintolassa hääpäiväämme ja illasta jäi kiva muisto.”
“maittava ruoka,kaunis ravintolasali”
“Viihdyimme todella hyvin, ruoka oli hyvää ja kaikki toimi hienosti!”
“Hyvä ruoka ja kaunis näkymä joelle.”
“Herkullinen ruoka, mutta pieni valikoima. Mielestäni, ei ole tarpeeksi vihanneksia. Haluaisin myös löytää liha- ja juustolautanen viinille. Ravintolassa on vain perus teepussit. tämä on miinus.”
“Mahtava pippuripihvi ja palvelu, tulemme uudelleen”
“Ravintola on viihtyisä ja valoisa, terassi kesäaikaan tosi kiva ja ihanalla paikalla ja pöydät eivät ole liian lähellä toisiaan. Löytyy erilaisia vaihtoehtoja, mihin istua joko syömään tai vain nauttimaan kuohuvat. Lobby on todella kaunis ja tunnelmallinen, on lempipaikkani istua kaverin kanssa rupattelemaan:).”
“Vajavainen tarjonta gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion osalta, ei käytännössä ollut asiaankuuluvaa alkuruokaa ( salaattilautanen, mikä ei vastaa tarvetta) eikä pääruokavaihtoehtoja käytännössä lainkaan ( ateria). Lopulta lautaselle tuli ranskalaiset lihan kanssa vaikka nimenomaan ranskalaisia ei haluttu (ei kuulu ruokavalioon). Pyydän kehittämään hyvät em ruokavalioon kuuluvat alku- ja pääruuat.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Ruoka oli oikein hyvää”
“Maukas ruoka, esillepano/kattaus/visuaalisuus herkullinen.”
“Helppo tulla, loistava sijainti, ystävällinen palvelu”
“Muuten oli erittäin hyvää, mutta ruokalistaöta puuttui siellä olevaa ruokaa. Tarjoilija empi, voiko esim perunoita vaihtaa muuksi lisukkeeksi”
“Ravintolan henkilökunta oli parasta A-luokkaa, varsinkin miestarjoilija, joka oli erittäin pienikokoinen. Hän tuli juttelemaan pöytään,kun korjasi lautaset pois ja toi laskun meille. Ihan kymppitarjoilija. Pääsi myös kokemaan ihanaa Turun aitoa murretta. Tunnelma oli ihana. Myös kun tulimme ravintolaan sisään, tervehtivät keittiöhenkilökunta meitä ihanasti ja koimme myös tärkeäksi kiittää heitä erinomaisesta ruoasta. Ainoa miinus, jos nyt jotain täytyy oikein kaivaa, niin mieheni liha annos ei ihan ollut riittävä, että annoin omastani, mutta ei se meitä paljoa haitannut.”
“Palvelu toimi ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Jäi hyvä ja iloinen mieli käynnin jälkeen.”
“Palvelu ja ruoka hyvää!”
“Tilasimme ruuan, joka sisälsi alkuruuan ja pääruuan. Alkuruokaa emme saaneet ollenkaan, vaan pelkästään pääruoka tuotiin pöytään.”
“Hyvä ruoka ja tilat, ihana sijainti/näkymät joelle.”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu yhdistettynä maukkaaseen ruokaan. Varma uusi käynti.”
“Meillä oli porukassa useita henkilöitä ja kaikki kehuivat ruokaansa vaikka ottivat erilaisia annoksia.”
“Viimeinen silaus puuttui. Ruoka kyllä maittavaa, mutta esillepano vähän sottainen. Viinin hinta suhteessa ruokaan järkyttävän korkea!”
“Rauhallinen ilmapiiri. Ruoka maukasta ja palvelu kohteliasta ja asiallista.”
“Kaikki toimi ja väljyyttä oli just sopivasti”
“Kiva ja siisti, lounas ehkä hieman kallis.”
“Restaurangen är estetiskt mycket vacker med fin utsikt, men den minimalistiska inredningen orsakar emellanåt akustiska problem och diskussion med det egna sällskapet kan vara svår om man sitter bland andra sällskap. Denna gång var servicen exceptionellt personlig, vänlig och varm, några andra gånger har servicen varit mycket vänlig och uppmärksammande, men lite steril/robotaktig som situationen tyvärr rätt ofta kan vara på S-gruppens restauranger. Maten har alltid varit förträfflig, generellt sett finns det också smakande alternativ för alla. Denna gång hade det skett ett litet misstag i köket med en av portionerna, men servitören uppmärksammade detta kvickt då han i tidigt skede frågade om maten smakade och en ny korrigerad portion ordnades kvickt och vänligt.”
“Useamman kerran on tullut käytyä ja useimmiten on tullut syötyä pippuripihvi. Pihvi on ollut yleensä mainio. Viime kerralla oli tai olla jopa paras mitä Grill Itissä on tullut syötyä: ei yhtään sitkeää kohtaa koko pihvissä :). Eipä niitä yleensäkään ole, mutta joskus toki hieman, mikä on sekin ymmärrettävää, koska eihän kokki voi pihvin sisälle nähdä. Toki pihvin leikkauskin merkitsee. Mitä tunnelmaan tulee niin onhan Turun Grill It paikkana mitä hienoin, varsinkin kun pääsee istumaan ikkunan viereen ”joen varteen. Henkilökunta on aina ollut ammattimaista ja jopa aidosti miellyttäviä. Paikka on muutenkin ihanan rauhallinen normaalisti. Tuolit ja pöydät ovat kunnollisia ja siistejä, kuten myös lattia. Toki joskus pikkujoulupippaloissa meno on ollut hurjaa, mutta silloin suurin osa on muutenkin niin jurrissa, ettei paremmasta väliä :D. Silloin niin tunnelmalla ole väliä, kunhan vaan on tarpeeksi henkilökuntaa palvelemassa ”vaativia” asiakkaita. Pikkujoulujuhlissa olisi syytä maksaa työntekijöille muutenkin reilusti ekstraa, koska silloin ei taidata olla missään työntekijän paratiisissa ja työnteko tuskin on siitä helpoimmasta päästä :) Lopuksi vielä kiitos Grill It Turulle jälleen hyvästä ravintola kokemuksesta. Nähdään taas, jossain vaiheessa.”
“Palvelu oli asiantuntevaa,ystävällistä.”
“Grill it kuuluu sijaintinsa ja miljöönsä ansiosta Turun lukuisista ravintoloista omaan Top-5:eeni, on kuulunut aina. Ruokalistaa toivoisin uusittavan. Listasuosikkini kanavarras on kuulunut vuosia vaihtoehtoihin ja toivottavasti pysyykin listalla, mutta vaihtelu virkistäisi. Henkilökunta on vuosien varrella ollut suurin 'ongelma'. Viimeisimmillä käynneillä ravintolassa henkilökunta on ollut ystävällistä, mutta ei ammattitaidoltaan ihan kärkeä. Pitkään ravintolassa oli työssä henkilö, joka käytöksellään piti asiakkaan poissa tai sai ainakin käyntikerran tuntumaan epämiellyttävältä. Toki vuosien saatossa olen Grill it - ravintolassa tavannut ihan huipputyyppejäkin, niin ammattitaidoltaan kuin asiakaspalvelutaidoiltaankin.”
“Aivan ihana kokemus! Ruoka oli taivaallista, ja perheen joka ensimmäistä kertaa ravintolassa, otettiin huomioon erityisen ihanasti pienellä huomioonosoituksella.”
“Ruoka on aina erinomaista.”
“Lounas oli erittäin hyvä ha salaatti”
“Kiinnittäisin huomiota raaka-aine valintoihin, halvan hinnan tavoittelu johtaa usein rimanalituksiin.”
“Hintataso on turkulaisittain varsin korkea. Pihvi 37€ oli pieni. Tarjoilija oli erittin ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“Ruuat tulivat nopeasti. Aino haitta puoli oli se, ettei ruokailemasn päässyt ulkoterassille. Tätä kysyttiin usean asiakkaan toimesta.”
“Erinomainen ravintola, hyvällä paikalla Ruoka herkullista ja henkilökunta Hyvä”
“Meillä oli aivan ihana mieshenkilö palvelemassa, hänestä jäi koko loppupäiväksi hyvä mieli.”
“Suosittelisin ravintolaa todennäköisesti. Sijainti hotellin yhteydessä paikallisasiakkaan mielestä on pieni miinus.”
“aulatunnelma hyvä”
“Hyvä ruoka”
“Ihan kaiken kokemuksen pohjalta kaikki toiminta oli ?? ja ruoka oli hyvää”
“Hyvällä paikalla ja valoisa, sbonusta kerryttää ja itselle hyvän matkan päässä.”
“Upea sijainti joen rannalla.”
“Mukavalla viihtyisällä paikalla. Iso terassi jossa ruokailimme. Ruoka oli hyvää. Tällä kerralla oli jonoa tilauksissa, mutta asiasta ilmoitettiin heti ennen pöytään ohjausta. Odotusaika sujui mukavasti kuumassa kesäillassa nauttien jokimaisemista.”
“Ravintola oli mieleinen ja hyvällä paikalla”
“Tykkäsin paikasta ja ruoka oli oikeastaan taivaallista”
“Lounas on aika hintava verrattuna muihin lähellä sijaitseviin ravintoloihin. Salaattipöytä huonontunut huomattavasti :(”