Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käymme aika ajoin tässä hitellissa näin korona aikana. Talveen nähden hotellin ravintola oli parantunut kaikilta osin merkittävästi”
“"Terassilla pöydät sijoiteltu väljästi, jota arvostan näin korona-aikana eniten. Musiikki kuului ja viihdytti, mutta ei häirinnyt ollenkaan. Lohi oli todella hyvää! (Kävin myös pari päivää käyntini jälkeen lounas lohella, joka sekin oli todella hyvää)"”
“"Bra läge, god mat och bra service"”
“"Varasin jo ryhmälle kokouksen menuineen kabinettiin. Olen suositellut usein ravintolaanne. Hyviä kokemuksia ja erikoiset yksilölliset tarpeet huomioitu hienosti. (pääsimme kerran Turun päivänä katsomaan ilotulistusta vapaaseen sweettiin!!!) Käyn usein yksin ravintolassanne: nautin rauhasta, siisteydestä, hyvästä palvelusta ja tunnelmasta. Kerran tosin istuin viereisessä pöydässä erittäin kovaäänisen seurueen pitäessä mieletöntä sanallista mekkalaa ja röhönaurua. Siinä oli mukana tunnettu julkisuuden henkilö, olivat vanhempia ihmisiä. "”
“En asu paikkakunnalla joten käytännössä en ehkä suosittele.”
“"Alkupalana oli parsakeitto, maku oli hyvä mutta ei yhtään parsan palaa osunut mukaan. Sisäfilepihvi oli erittäin maukas ja oikein paistettu."”
“Hybä sijainti”
“"On mukavaa löytää laadukas ravintola, josta voi vilpittömän positiivisesti kertoa ystäville"”
“Kaikki toimi sujuvasti”
“eräänä iltana oli porukalla ruokailemassa ja oli muuta ihmistä meitä oli 10 hekilöä alkuruoka tulivat eri aikaan ja toisille tosi myöhää. Pää ruoka ja jälkiruoka kesti niin kauan että peruutin koko tilaukseni Kaverit odottelivat ja söivät.”
“Miellyttävä ravintola”
“Erittäin mukava henkilökunta ja osaava. Pöytään tarjoilu oli hyvää ja meitä palveli Carmen? niminen naispuolinen tarjoilija.”
“"Ruoka oli hyvää, poikaystäväni pihvi oli kypsä vaikka hän toivoi medium -, mutta silti maistui."”
“"Melko hintava, joten en välttämättä kaikille opiskelijoille aina suosittelisi. Mutta ruoka oli todella hyvää, joten sen puolesta erittäin todennäköisesti"”
“Tummahiuksinen naistarjoilija joka meitä palveli viime torstaina 19-20 aikoihin oli erittäin miellyttävä ja teki vierailustamme mukavan!”
“Hyvä sijainti ja kaikki toimi erittäin hyvin paitsi musiikki oli ärsyttävää”
“"Lounaan salaattipöytä hyvä, lämpimässä ruuassa parantamisen varaa viime käynnillä. Hygieniasta huolehdittu kiitettävästi. Hyvät mobiili tarjoukset."”
“Joka kerta käydessäni positiivinen kokemus”
“Muuten hyvä mutta pöydät tyhjiä ja kovasti etsittiin paikkaa... Onneksi löytyi palvelu sen jälkeen erinomaista.”
“kokemus ok”
“"Asun Raumalla, Turussa käydessämme hyvä vaihtoehto ruokailulle. Paikka jokirannassakin miellytti, päivä oli aurinkoinen.??"”
“"Paikka oli perus ok, ruoka tavallista, salatista oli unohtunut krutongit. Henkilökunnassa yksi kyykytti toisia kova äänisesti ja mielestäni nöyryytti heitä. Ikävää kuunneltavaa ??"”
“"Aina mukava tunnelma, tilaa hengittää, isot ikkunat joelle, hyvää ruokaa!"”
“Viihtyisä paikka.Keskeinen sijainti Aura-joen rannassa.”
“"On hyvällä paikalla, istuttiin terassilla,etenkin aurinkoisella ja lämpimällä ilmalla ihana istua Aura-joen rannalla. Henkilökunta asiantunteva ja palvelu oli loistavaa.??"”
“"Kiva rento tunnelma. Oli hyvä sää istuimme terassilla, se on mukava ja rauhallinen, mutta kivasti näkee Aurajoen sekä ohikulkevat ihmiset . S etukortti viinit on hyviä. Ruoka oli sopiva juuri tuohon hetkeen "”
“Muuten hyvä mutta kylmä keli ja ovea pidettiin auki joka oli meidän pöydän vieressä.”
“Allt löpte hela tiden”
“"Tila on avara ja väljä, terassi mukava."”
“Annos ei vastannut ihan toiveita mutta yleensä lounas buffet todella hyvä”
“Takuuvarma laatu ja palvelu!”
“Tarjoilijoilla oli tosi kiire. Ruoat tulivat jo varttia ennen tilattua aikaa”
“Mielyttävä kokemus ja hyvä sijainti.”
“Viihtyisä tilava lounaspaikka. Hinta/laatusuhde kohdalla”
“Kiva terassi ja hyvää ruokaa”
“"Siisti ravintola, erittäin kaunis miljöö, hyvä ruoka."”
“Henkilökunta mutkatonta ja palvelualtista”
“"Olisin antanut 10, mutta kuulin miten tiukasti joku tarjoilija opasti uutta työntekijää (tai harjoittelijaa?). Arvostaisimme paikkaa vielä enemmän, mikäli työyhteisössä puhuttaisiin toisille ystävällisesti ja uskottaisiin jokaisen yrittävänsä parhaansa. Niin minäkin omassa työssäni esimiehenä toimin. Positiivinen palaute ja rakentava, ystävälliseen sävyyn keskustelu on parasta ja tuottaa sitoutuneet ja tyytyväiset työntekijät. Hyvää kesää!"”
“"Suosittelisin, sillä hotellin vastaanotossa sain erittäin tervetulleen vastaanoton, vaikka tulin ""vain"" etätöihin. Palvelusta siis täysi kymppi! Ruoka oli myös lounasaikaan hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä."”
“Kaikki sujui mutkattomasti ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä palvelu ja ulkoterassi viihtyisä”
“Pidin tunnelmasta ja mukavalla paikalla jokirannassa ja tietysti asiakasomistajana tietyt edut. Tilava ravintola”
“"Odotimme jälkiruokia kauemmin kun esim pääruokaa melkein 40minuuuttia. Saimme jälkiruokamme 7 minuuttia ennen ravintolan sulkemista. Maksaminen kyllä sujui suhteellisen nopeasti, mutta tunnelmaa latisti järjestyksen valvoja joka ilmoitti tylysti heti kun tarjoilija oli lähtenyt että meidän pitää poistua heti, mielestäni tämän asiaan olisi voinut sanoa ystävällisesti eikä töksäyttää, varsinkin kun olimme odottaneet niin kauan jälkiruokamme (olisimme ollut muuten varmasti ajoissa valmiita), mutta 7 minuutissa jälkiruoka naamaan, lasku maksettavaksi ja ulos... Ruoka oli hyvää, menu kuitenkin koronan takia ilmeisesti suppeampi. Suosittelen kyllä ko. Järjestystä ylläpitävälle henkilölle kertaamista miten asiakaspalvelu pitäisi toimia."”
“"On sen verran tunnettu paikka, että ei tarvitse erityisiä suosituksia tuttavapiirissäni. "”
“"Pihvi oli kypsä, toki pyynnöstä sain uuden annoksen. Pääruuan kanssa tilatun viinin tarjoilija jätti avaamattomana pöytään josta sen sitten ihan itse sai itselleen tarjoilla. "”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Olin vuonna 2019 Turussa lomalla ja yövyin Marinassa. Olin edellisen kerran käynyt Turussa 1964. Ihastuin niin kaikkeen Turkulaisuuteen ja joka tavalla miellyttävään menoon, niin että viime talvena, koronan keskellä muutin Turkuun. Voin vakuuttaa, että tulen vierailemaan Grill'it ssä vielä useita kertoja ja tuon mukanani muitakin kunhan tämä korona hellittää."”
“"Ruoka oli kovin väritöntä. Pihvi ruskea, potut ruskeita. Yksi pieni vihreä parsa. Kaipasin myös jotain twistiä ruokaan, nyt oli yllätyksetöntä. Pihvi oli myös kovin well done, ei kysytty kypsyysastetta erikseen."”
“"Bra lunch, restaurangen har ett bra läge."”
“"Ihan ok, ei mitenkään erityinen."”
“Oli miellyttävä kokemus palaamme uudestaan”
“"Kaikki toimii hyvin, ympäristö on ihana ja palvelu hyvää."”
“"Hyvä ruoka, rauhallinen ympäristö, hyvä maisema ikkunasta, kohtuullinen hinta"”
“"Sijainti, vaivaton, hyvä palvelu ja ruoka"”
“Hyvä tasoinen siisti ja valoisa ravintola hyvä ruoka!”
“Ruuhka aika ja korona rajoitukset laskevat tunnelmaa joka ravintolassa.”
“Olen jo suositellut monille”
“Hyvä palvelu ja sijainti upea.”
“"Avara tila, rauhallinen tunnelma, kivat tarjoilijat, hyvä salaattipöytä, lounasruoka maukkaampaa kuin ennen koronasulkua"”
“Suositeltu jo.”
“"Lounasta ostaessa voisi mainita, että salaatti ja kahvi kuuluu hintaan, ei välttämättä harvoin käyvä muista."”
“Ruoka LOISTAVAA ja annos sopivan kokoinen ja tarjoilu myös LOISTAVA”
“"Terassilla istuttiin aurinkoisena päivänä ja syötiin hyvin. Olimme odottaneet, että päästään sinne syömään. Palvelu ja ruoka olivat hyvää. Mukava kokemus."”
“"Ihana aurinkoinen terassi jossa syödä ja nauttia ajasta. Lounas oli hyvä, joskin annos vähän pieni. "”
“"Kohtelias,avulias palvelu."”
“"Lounaalla ollut siika oli huonoa, kuivaa vanhalta maistuvaa. Itseään arvostava kokki ei päästäisi käsistään tällaista annosta. Kala oli pakastettua jolloin kannattaa varmistaa ettei ole mennyt jo vanhaksi. Suomalainen asiakas ei yleensä valita, vaan äänestää jaloillaan. Siksi kannattaa kiinnittää huomio raaka aineisiin. Harmillinen kokemus, varsinkin näin ensimmäisellä kerralla. Palvelu muuten erinomaista ja palautteeseen suhtauduttiin hyvin."”
“"Sijainti paikan siisteys, näköalat, ruoka"”
“"Erinomainen lounaspaikka, ruoka laadukasta, tilat tyylikkäät, tunnelma miellyttävä, näkymä joelle loistava."”
“"LOunas ollut vaihteleva, viimeksi oli oikein maukas, oerustao kuitenkin ihan tyydyttävä aina."”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka!!!"”