Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka kuumaa ja hyvänmakuista!”
“kokonaisuus, ympäristö”
“Kokonaisuus, ruokalista,henkilökunta ym.”
“Palvelua palvelua, unohdettiin tuoda tilaamani juoma pöytään..”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija ei huolehtinut juomista, eli vesi loppui pöydästä ja jouduimme itse käydä sitä tiskiltä tahtomassa lisää. Lisäksi k.o tarjoilija oli joku uusi, joka joutui useamman asian käydä tarkistamassa joltain muulta.”
“Päivän salaattina oli Caesar salaatti ravuilla mutta koska en syö äyriäisiä sain vaihdettua ravut kanaan. Mielestäni se oli hyvää palvelua.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Sijainti”
“Todella asiakaslähtöinen henkilökunta! Tarjoilija huomioi kylmän sään ja järjesti meille illallispaikan hotellin lobbysta terassin sijaan, jossa muuten meitä olisi palveltu koiran kanssa. Tarjoilija antoi koiralleni herkkuja ja järjesti meille jopa yllätysjälkiruoan hääpäivämme kunniaksi!”
“Riittävästi tilaa pöydille ja rauhallinen tunnelma”
“Erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta.”
“Erinomainen kokki, joka tuli itse esittelemään annokset.”
“Meiltä laskutettiin vedestä, jota ei oltu tilattu, eikä tarjoilija korjannut virhettä. Tarjoilija vaihtui rukailumme aikana.”
“Herkullinen ja tuore salaattipöytä on ihana.”
“Erittäin hyvä lounaan salattipöytä”
“Yleensä gluteeniton leipä on ollut hyvää. Yhden kerran olen joutunut antamaan leivästä negatiivista palautetta”
“Ihana ruoka!”
“Viihtyisä ympäristö. Yleensä hyvä ruokalista. Nyt oli valitettavasti fenkolia monessa ruoassa/Menussa.”
“Ks. Edellinen. Ruokalista hieman suppea kasvisruokailijoille.”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Ryhmät hidastavat palvelua ja juopunut kovaääninen ryhmä oli erittäin epämielyttävä kokemus.”
“Ystävällinen palvelu henkilökunnan kiireestä huolimatta. Maisteluannos kahdelle oli loistava.”
“Valitettavasti liha oli ehtinyt jäähtyä, joka alensi arvosteluani.”
“Kaunis, avara ravintolatila, upeat näköalat joelle, valoisa. Miellyttävä, rauhallinen tunnelma ilman turhaa musiikkisaastetta. Melutaso pysyy kurissa, vaikka salissa on asiakkaita enemmänkin, koska tilaa on joka suuntaan. Nykyravintoloissa suositaan paljaita seiniä, ja tekstiilejä on kovin vähän pehmentämässä ääniä. Onneksi Grill itissä ei ole tätä ongelmaa! Hieman huonokuuloisena ikäihmisenä suosin ravintolaanne, ja suosittelen muillekin. Nuori tarjoilijamme oli oikein viehättävä ja avulias asiakaspalvelija. Maukas lounas, kiitettävän monipuolinen salaattipöytä.”
“Valkosipulietanat yksi parhaimpia mitä olen ravintolassa nauttinut.”
“Hyvä yleisvaikutelma, tilat ovat mukavat, sijainti ja näkymät kivat. Ruoka on hyvää ja salaattipöydässä on ihan hyvä ja RAIKAS valikoima. Bonusta on minusta tuoreet ananaspalat ja kirsikkatomaatit. Jos minulle tulisi ulkomaisia vieraita, voisin kyllä hyvin tuoda ne Marinaan syömään.”
“Turussa on paljon ravintoloita. Pitää olla hyvä salaattipöytä, jolla voi täydentää pääruoka-annosta, jos pääruoka onkin liian raskasta (vältän rasvaisia ruokia) tai sellaista, ettei se maistu sillä kertaa. Liikun itse toisella suunnalla kaupunkia, joten Marinan Grill It ei ole siksi yleisempi valinta itselläni.”
“Sijanti Aurajoen rannalla on hieno ja terassilta hienot näkymät.”
“Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitenkään erityinen. Yleensä pidän vähän pienemmistä ja intiimeimmistä ravintoloista joissa tarjoilu ja asiakkaan huomiointi on henkilökohtaisempaa. Vrt. viereisessä rakennuksessa oleva Sergios.”
“Miellyttävä *rauhallinen* ja tilava ympäristö, kivat näkymät.”
“Annos oli (ehkä) hiukan pienen puoleinen. Kyseessä taisi olla ns. parsalistan joku pihviannos. Ei kuitenkaan jäänyt nälkä eli kyse hyvä näin. Asian voisi kääntää siis niinkin, että koko oli sopiva mutta hinta (muistaakseni 27 e) oli korkeanpuoleinen.”
“Ihana jokimaisema, hyvä sijainti teatteriin mennessä.”
“Ruoka ensimmäisenä iltana oli hyvä.”
“Nuorten tarjoilijoiden ammattitaito ei ollut riittävä, annoksia sai odottaa kauan ja pääruokaa yritettiin tuoda pöytään vaikka alkuruoka oli pahasti kesken. Palvelu ja tarjoilu tökki todella pahasti ja jätimme jälkiruoan väliin sen takia. Nuori tarjoilijatyttö oli sinänsä kyllä kohtelias. Lauantaina syöty hampurilaisannos oli vetinen ja kylmä. Lisäksi istuimme 15 minuuttia pöytään ohjaamisen jälkeen pöydässä ilman, että kukaan tuli kysymään edes haluaisimmeko juotavaa. Ravintolasta jäi sellainen kuva, että pakka oli aivan sekaisin.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä näköala ikkunapöydistä.”
“Lapsille pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja. Nakit ovat edelleen pienten suosiossa eikä niitä saanut. Myös aikuisten annosvaihtoehtoja saisi olla enemmän.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Ei välttämättä vaikuta suositteluun, mutta kokousporukastamme (13 henkeä) osan ateriat olivat haaleat pöytään saapuessaan. Tuo oli ainoa negatiivinen asia illassa.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma”
“Ruoka oli laadukasta.”
“Ensimmäinen kohtaamamme tarjoilija oli hymytön, hieman epäsiistin näköinen. Taisi olla sillä hetkellä ylityöllistetty, koska kului aika paljon aikaa ennen kuin saimme mitään palvelua. Kun henkilökuntaa tuli enemmän paikalle, alkoivat asiat sujua selvästi paremmin.”
“Henkilökunnalla oli hyvä asenne ja myös pelisilmää: ravintolaan tunki jokirannasta pari hörhöä, jotka yrittivät tulla meidän pöytäämme selittämään jotain, mutta tarjoilija blokkasi nämä henkilöt todella nopeasti ja napakasti mutta samalla niin ystävällisesti, että hörhöt eivät pahastuneet tai aiheuttaneet kohtausta.”
“Taustamusiikki on liian kovalla, ja se oli tyyliltään varsin rauhatonta. Taustamusiikki ei olisi edes tarpeen, jotta kuulisi paremmin kanssaruokailijoiden puheet, mutta jos sitä halutaan jostain syystä väkisin soittaa, niin jotain instrumentaalista ja/tai klassista eikä rytmiltään hermostuttavaa nykypoppia.”
“Salaattipöytä, Fazerin sininen, lämpimät kasvikset pääruoan kanssa, potkat posket ym. erilaiset lihat, lounaspysäköintilupa,”
“Riisit ja vastaavat lisukkeet toisinaan epäonnistuneita.”
“Lounaalla lämminruokavaihtoehtoja buffetpöydässä vähän.”
“Hyvä sijainti, kaunis näkymä ulos, hyvä palvelu, ja hyvä ruoka tietenkin??”
“Maisemat, hyvä palvelu ja maukkaat ruuat”
“Hyvää ruokaa, homma toimii!”
“Kiva terassi ja hyvällä paikalla”
“Aivan loistava ruoka ja miljöö. Tarjoilu oli järjettömän hidasta ja lisämyyntiä ei saanut millään, kyse ei ollut työvoimapulasta. Tarjoilijat haahuilivat ympäriinsä ja lähipöydätkin noituivat että tarjoilu ei pelaa. Ei näin. MUUTOIN siis täydet pisteet ruoasta ja miljööstä, henkilökunnan osaamiseen kannattaa panostaa”
“Tarjoilu”
“Ilmapiiri,maisema, henkilökunta”
“Saamani broileri oli ERITTÄIN kuivaa. ylikypsä.”
“Ruoka, tunnelma ja porukka”
“Kokonaiskokemus oli erittäin hyvä; hyvää ruokaa ja palvelua sai vaivatta :).”
“Ruokalista oli kenties melko suppea (ja Turussa jopa joenrannassakin paljon erittäin laadukkaita ruokapaikkoja).”
“Loistava ruoka!”
“Turun parhaalla paikalla oleva ravintola. Lounas kohtuuhintainen´, tosin vegaani tarjonta on surkea ja vegaani lounasvaijtoehto on sama koko viikon ja tylsä, josta näkee ettei siihen panosteta yhtään.”
“Vegaabi vaihtoehtoja on todella huonosti ja niissä ei ole mielikuvistusta yhtään käytetty. Lounaalla koko viikon sama vaihtoehto ja keitto ei koskaan ole ollut vegaaninen. Ettekö voisi hieman panostaa vegaaniseen maistuvaan ruokaan ja tarjota aina edes pyydettäessä vegaanista keittoakin.”
“Fint ställe”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Maittava lounas lähellä kotiani. Ravintolassa Turun parhaat Aurajokimaisemat ja ravintola muutenkin viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa, tunnelma ja asiakaspalvelua.”
“Hyvä keitto ja salaaatti, tunnelmallinen kauniine maisemineen ja sopivasti ylellinen tuomaas tunnelmaa lounashetkeen.”
“Keitto ja salaatti mainioita, mutta pääruoka on usein perinteistä 'ässä-tasoa', eli teolliselta maistuvaa harmaata abc-mössöä. Taso on laskenut tässä suhteessa vuoden aikana.”
“Yleisvaikutelma, sijainti joen rannalla, paikka on helppo löytää”
“Hotellien ravintoloiden ruokalista on useimmiten varsin suppea eikä kovin yllättävä.”
“Maisema ja sijainti”
“Välillä vaikeuksia saada tarjoilijan huomiota esim. lisäveden saamiseen ja laskun pyyntöön.”
“Sain allergioistani huolimatta kootun annoksen listalta. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja vielä varmisti tilauksen.”
“Nukkumaan olin menossa, mutta ravintolasssa tuntui olevan niin hyvä meno että päätin mennä muutamalle..”
“lounassalaattipöydän antimia voisi vielä paremmin merkitä, eli selvästi kirjoitettu mitä ainesosia tuotteissa on.”
“Melko tasalaatuinen ruoka, ei suuria vaihteluita.”
“Tarjoilu/ asiakaspalvelu toisinaan melko hidasta”
“Upea sijainti ikkunanäkymin Aurajoen rannalla, loistava tunnelma, erinomainen palvelu ja mikä tärkeintä herkullisia ruoka-annoksia kohtuuhintaan. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu hampurilainen oli todellinen makunautinto.”
“Esteetön myös sähköpyörätuolilla liikkuvalle. Jokinäköala.”
“Hyvä ruoka ja mukava henklökunta”
“Kalliit hinnat”
“Ruoka ja henkilökunta täysi 10!”
“Ystävällinen ammattitaitoinen henkilökunta ja kaunis maisema joelle.”
“Rento paikka ja tarjoilija oli kiva”
“Maukas ruoka ja kiva ilmapiiri. Mukava henkilökunta.”
“Rauhallinen tunnelma, voi jutella seuralaisen kanssa ilman kovaa meteliä! Olemme yöpyneet eri vuodenaikoina, kesä tietenkin paras, ihana terassi!”
“Siisti, tyylikäs ja hyvä kiireetön tunnelma.”
“Hyvä sijainti, viihtyisä.”
“Hyvä lounasruoka. Helposti hoituva työaikana, kaikki toimii ripeästi. Iloinen henkilökunta.”
“Ruoka.”
“Personalen hade ingen aning om vad champagnen som var på erbjudande var för märke eller hurdan sort det var. Endast att 'det fanns champagne på erbjudande som borde kosta 10€'”
“Ravintola on sijainniltaan Aurajoki maisemassa loistava. Ja lisäksi meille myöskin siksi, että olimme menossa vastapäästä olevaan teatteriin. Ravintolasta oli helppo siirtyä sinne. Olen myös kerran ollut lounasaikaan ko. ravintolassa ja minusta lounaspöytä oli erittäin monipuolinen ja siinä oli maut kohdallaan!”
“Sijainti joen rannalla, hyvällä paikalla. Ikkunanäkymät. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Joskus aiemmilla kerroilla ruokaa on joutunut odottamaan liian pitkään.”
“Sijainti”
“Ruoka vain vähän sinnepäin. Sotkuiset asettelusta. Maut vain vähän kohdillaan. Lisäkkeet mössöjä.”