Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“??????”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ravintola”
“Hampurilainen oli pettymys, joten sitä ei voi suositella, muita annoksia kyllä”
“Edellä mainittujen vastaukseni perusteella jäi hyvä vaikutelma”
“Teillä on aina mukava käydä. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka on todella hyvää! Aina on mukava käydä illallisella!”
“Olen viihtynyt aina hyvin kyseisessä ravintolassa.”
“Kaikki kunnossa niin sisällä kuin ulkona. Näyttää, kuulostaa, tuoksuu, maistuu ja tuntuu hyvältä. Loistosijainti. Erinomainen tarjoilija (tumma nuori nainen): osaa asiansa, on ystävällinen ja huumorintajuinen.”
“Kävin pariinkin otteeseen terassiglögillä ennen joulua, isommalla ja pienemmällä porukalla - ihan upeaa, että on paikka, jossa voi ulkona tavata ystäviä glögeillä tällaisena aikana.”
“Alkusalaatti oli suppea verrattuna mitäs se on joskus ollut tai verrattuna Trattoriaan tai Kupittaan ravintolaan. Likaisia lautasia ei kerätty pois vaikka asiakkaita ei ollut kuin kourallinen. Tarjoilija liikkui kyllä salilla mutta tyhjin käsin.”
“Hyvä, nopea palvelu, hyvä sijainti”
“Hienot näkymät iltavalaistulle joelle, ruoka ja palvelu tasaisen varmaa.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen terassi ,jossa hyvä musiikki, kivat kalusteet ja lämpimät viltit.”
“Ei kokeneita tarjoilioita, pelkkää extrapalvelua.”
“Todella hyvä ravintola, vaikkakin hintava tämä hetkisen tulotasoon nähden. Viimeksi ollessani ystävieni kanssa syntymäpäiväillallisella henkilökunta unohti palvella meitä, vaikka olin tehnyt viikkoa etukäteen pöytävarauksen. Vasta, kun puolen tunnin jälkeen menin kysymään, että aikooko meitä palvella ketään, niin sitten saimme palvelua. Hyvitykseksi saatiin talon tarjoamat skumpat, mutta oli silti vähän ikävää, että omana syntymäpäivänä kaikki ei mennyt nappiin. Muutoin oli todella hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Marinan Poro-menu oli huikean hyvä! Kaikki kuusi aikuista söi saman :) Lisäksi saimme käyttöö Kirjasto-kabinetin, kun kerroin varatessani meillä olevan kolme pientä lasta mukana, ja ryhmän koko oli yhdeksän. Meillä oli tosi kiva 'joulupäivällinen' isovanhempien kanssa, ja kaikki olivat yksinomaan tyytyväisiä.”