Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina avoinna lokakuussa:

Ma-Ke klo.11.00-22.30 ( Keittiö avoinna klo.11.00-14.00 & klo.17.00-21.30 )

To-Pe  klo.11.00-22.30 ( Keittiö avoinna klo.11.00-14.00 & klo.17.00-22.00 )

La       klo.12.00-22.30  (Keittiö avoinna klo.12.00-22.00 )

 

Su      klo. 13.00-20.30 ( Keittiö avoinna klo.13.00-20.00 ) 

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Huomioittehan, että keittiömme aukeaa sunnuntaisin klo 14.00 ja sulkeutuu klo 20.00.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vietimme ravintolassa hääpäiväämme ja illasta jäi kiva muisto.”
“maittava ruoka,kaunis ravintolasali”
“Viihdyimme todella hyvin, ruoka oli hyvää ja kaikki toimi hienosti!”
“Hyvä ruoka ja kaunis näkymä joelle.”
“Herkullinen ruoka, mutta pieni valikoima. Mielestäni, ei ole tarpeeksi vihanneksia. Haluaisin myös löytää liha- ja juustolautanen viinille. Ravintolassa on vain perus teepussit. tämä on miinus.”
“Mahtava pippuripihvi ja palvelu, tulemme uudelleen”
“Ravintola on viihtyisä ja valoisa, terassi kesäaikaan tosi kiva ja ihanalla paikalla ja pöydät eivät ole liian lähellä toisiaan. Löytyy erilaisia vaihtoehtoja, mihin istua joko syömään tai vain nauttimaan kuohuvat. Lobby on todella kaunis ja tunnelmallinen, on lempipaikkani istua kaverin kanssa rupattelemaan:).”
“Vajavainen tarjonta gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion osalta, ei käytännössä ollut asiaankuuluvaa alkuruokaa ( salaattilautanen, mikä ei vastaa tarvetta) eikä pääruokavaihtoehtoja käytännössä lainkaan ( ateria). Lopulta lautaselle tuli ranskalaiset lihan kanssa vaikka nimenomaan ranskalaisia ei haluttu (ei kuulu ruokavalioon). Pyydän kehittämään hyvät em ruokavalioon kuuluvat alku- ja pääruuat.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Ruoka oli oikein hyvää”
“Maukas ruoka, esillepano/kattaus/visuaalisuus herkullinen.”
“Helppo tulla, loistava sijainti, ystävällinen palvelu”
“Muuten oli erittäin hyvää, mutta ruokalistaöta puuttui siellä olevaa ruokaa. Tarjoilija empi, voiko esim perunoita vaihtaa muuksi lisukkeeksi”
“Ravintolan henkilökunta oli parasta A-luokkaa, varsinkin miestarjoilija, joka oli erittäin pienikokoinen. Hän tuli juttelemaan pöytään,kun korjasi lautaset pois ja toi laskun meille. Ihan kymppitarjoilija. Pääsi myös kokemaan ihanaa Turun aitoa murretta. Tunnelma oli ihana. Myös kun tulimme ravintolaan sisään, tervehtivät keittiöhenkilökunta meitä ihanasti ja koimme myös tärkeäksi kiittää heitä erinomaisesta ruoasta. Ainoa miinus, jos nyt jotain täytyy oikein kaivaa, niin mieheni liha annos ei ihan ollut riittävä, että annoin omastani, mutta ei se meitä paljoa haitannut.”
“Palvelu toimi ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Jäi hyvä ja iloinen mieli käynnin jälkeen.”
“Palvelu ja ruoka hyvää!”
“Tilasimme ruuan, joka sisälsi alkuruuan ja pääruuan. Alkuruokaa emme saaneet ollenkaan, vaan pelkästään pääruoka tuotiin pöytään.”
“Hyvä ruoka ja tilat, ihana sijainti/näkymät joelle.”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu yhdistettynä maukkaaseen ruokaan. Varma uusi käynti.”
“Meillä oli porukassa useita henkilöitä ja kaikki kehuivat ruokaansa vaikka ottivat erilaisia annoksia.”
“Restaurangen är estetiskt mycket vacker med fin utsikt, men den minimalistiska inredningen orsakar emellanåt akustiska problem och diskussion med det egna sällskapet kan vara svår om man sitter bland andra sällskap. Denna gång var servicen exceptionellt personlig, vänlig och varm, några andra gånger har servicen varit mycket vänlig och uppmärksammande, men lite steril/robotaktig som situationen tyvärr rätt ofta kan vara på S-gruppens restauranger. Maten har alltid varit förträfflig, generellt sett finns det också smakande alternativ för alla. Denna gång hade det skett ett litet misstag i köket med en av portionerna, men servitören uppmärksammade detta kvickt då han i tidigt skede frågade om maten smakade och en ny korrigerad portion ordnades kvickt och vänligt.”
“Useamman kerran on tullut käytyä ja useimmiten on tullut syötyä pippuripihvi. Pihvi on ollut yleensä mainio. Viime kerralla oli tai olla jopa paras mitä Grill Itissä on tullut syötyä: ei yhtään sitkeää kohtaa koko pihvissä :). Eipä niitä yleensäkään ole, mutta joskus toki hieman, mikä on sekin ymmärrettävää, koska eihän kokki voi pihvin sisälle nähdä. Toki pihvin leikkauskin merkitsee. Mitä tunnelmaan tulee niin onhan Turun Grill It paikkana mitä hienoin, varsinkin kun pääsee istumaan ikkunan viereen ”joen varteen. Henkilökunta on aina ollut ammattimaista ja jopa aidosti miellyttäviä. Paikka on muutenkin ihanan rauhallinen normaalisti. Tuolit ja pöydät ovat kunnollisia ja siistejä, kuten myös lattia. Toki joskus pikkujoulupippaloissa meno on ollut hurjaa, mutta silloin suurin osa on muutenkin niin jurrissa, ettei paremmasta väliä :D. Silloin niin tunnelmalla ole väliä, kunhan vaan on tarpeeksi henkilökuntaa palvelemassa ”vaativia” asiakkaita. Pikkujoulujuhlissa olisi syytä maksaa työntekijöille muutenkin reilusti ekstraa, koska silloin ei taidata olla missään työntekijän paratiisissa ja työnteko tuskin on siitä helpoimmasta päästä :) Lopuksi vielä kiitos Grill It Turulle jälleen hyvästä ravintola kokemuksesta. Nähdään taas, jossain vaiheessa.”
“Viimeinen silaus puuttui. Ruoka kyllä maittavaa, mutta esillepano vähän sottainen. Viinin hinta suhteessa ruokaan järkyttävän korkea!”
“Rauhallinen ilmapiiri. Ruoka maukasta ja palvelu kohteliasta ja asiallista.”
“Kaikki toimi ja väljyyttä oli just sopivasti”
“Kiva ja siisti, lounas ehkä hieman kallis.”
“Palvelu oli asiantuntevaa,ystävällistä.”
“Grill it kuuluu sijaintinsa ja miljöönsä ansiosta Turun lukuisista ravintoloista omaan Top-5:eeni, on kuulunut aina. Ruokalistaa toivoisin uusittavan. Listasuosikkini kanavarras on kuulunut vuosia vaihtoehtoihin ja toivottavasti pysyykin listalla, mutta vaihtelu virkistäisi. Henkilökunta on vuosien varrella ollut suurin 'ongelma'. Viimeisimmillä käynneillä ravintolassa henkilökunta on ollut ystävällistä, mutta ei ammattitaidoltaan ihan kärkeä. Pitkään ravintolassa oli työssä henkilö, joka käytöksellään piti asiakkaan poissa tai sai ainakin käyntikerran tuntumaan epämiellyttävältä. Toki vuosien saatossa olen Grill it - ravintolassa tavannut ihan huipputyyppejäkin, niin ammattitaidoltaan kuin asiakaspalvelutaidoiltaankin.”
“Aivan ihana kokemus! Ruoka oli taivaallista, ja perheen joka ensimmäistä kertaa ravintolassa, otettiin huomioon erityisen ihanasti pienellä huomioonosoituksella.”
“Ruoka on aina erinomaista.”
“Lounas oli erittäin hyvä ha salaatti”
“Kiinnittäisin huomiota raaka-aine valintoihin, halvan hinnan tavoittelu johtaa usein rimanalituksiin.”
“Hintataso on turkulaisittain varsin korkea. Pihvi 37€ oli pieni. Tarjoilija oli erittin ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“Ruuat tulivat nopeasti. Aino haitta puoli oli se, ettei ruokailemasn päässyt ulkoterassille. Tätä kysyttiin usean asiakkaan toimesta.”
“Erinomainen ravintola, hyvällä paikalla Ruoka herkullista ja henkilökunta Hyvä”
“Meillä oli aivan ihana mieshenkilö palvelemassa, hänestä jäi koko loppupäiväksi hyvä mieli.”
“Suosittelisin ravintolaa todennäköisesti. Sijainti hotellin yhteydessä paikallisasiakkaan mielestä on pieni miinus.”
“aulatunnelma hyvä”
“Hyvä ruoka”
“Ihan kaiken kokemuksen pohjalta kaikki toiminta oli ?? ja ruoka oli hyvää”
“Hyvällä paikalla ja valoisa, sbonusta kerryttää ja itselle hyvän matkan päässä.”
“Upea sijainti joen rannalla.”
“Mukavalla viihtyisällä paikalla. Iso terassi jossa ruokailimme. Ruoka oli hyvää. Tällä kerralla oli jonoa tilauksissa, mutta asiasta ilmoitettiin heti ennen pöytään ohjausta. Odotusaika sujui mukavasti kuumassa kesäillassa nauttien jokimaisemista.”
“Ravintola oli mieleinen ja hyvällä paikalla”
“Tykkäsin paikasta ja ruoka oli oikeastaan taivaallista”
“Lounas on aika hintava verrattuna muihin lähellä sijaitseviin ravintoloihin. Salaattipöytä huonontunut huomattavasti :(”
“Ravintolakäynti oli kaikin puolin mukava ja ruoka hyvää”
“Viihtyisä ruokapaikka hyvällä paikalla-”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, ravintolan ulkoterassi oli kiva”
“Ruoka hyvää, tarjoilija hyvin totinen ja yksioikoisen tuntuinen”
“Ruoka maukasta ja palvelu hyvää. Lapset kehuivat kovasti lasten hampurilaisannosta :)”
“Kokonaisuus oli hyvä ja positiivinen.”
“Hyvä palvelu, hyvä hinta-laatu suhde, todella maukas ruoka.”
“Kaikki meni hyvin, ainut mitä kaipasin oli lasten aterimet.”
“Odotusaika todella pitkä, ja tarjoilija valitti kiirettä.”
“Ketjuravintolaksi laadukas, ei varsinaisesti mitenkään uniikki, mutta tietää mitä saa ja ruoka oli hyvää.”
“Ravintolassa oli ystävällinen palvelu ja hyvä tunnelma”
“Käynti sujui hienosti ja tarjoilijamme huomioi meidät ihailtavalla tavalla. Ruoka maistui hyvältä.”
“Näiden kokemusteni perusteella , jokainen käynti on ollut miellyttävä”
“Palvelu oli hyvää ja mutkatonta. Ruoka oli maukasta. Sijainti erinomainen jokirannassa. Kesällä mahdollista ruokailla myös terassilla.”
“Erinomaisesti paistettu pihvi, hinta-laatusuhde kohdallaan ja kauden kasvisten käytöstä plussaa. Tarjoilija tuli heti paikalle ja meitä palveltiin erinomaisesti koko vierailun ajan. Ei mitään moittimista. Jälkiruokakin oli erinomaista.”
“Hyvä ruoka mutta turhan suppea valikoima.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Ruoka oli erinomaisen maistuvaa. Meillä oli todella kiva tarjoilija.”
“Tuntui että henkilökunta nauroi seurueellemme”
“Syömäni kana oli kuivaa”
“Grill It on ainutkertainen kokonaiselämys.”
“Rauhallinen, leppoisa tunnelma. Hyvä ruoka.”
“Tilanteen tasalla oleva palvelumyönteinen henkilökunta.”
“Toistamiseen oli hyvä kokemus/ruoka”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista. Toinen syömäni ruoka (lohi) oli oikein maukas. Toinen syömäni ruoka oli vähän mauton (caesar salaatti katkaravuilla). Mutta kuten jo totesin tarjoilijalle, vastapainona oli terveellisyys saattanut lisääntyä. Ravintola oli siisti ja riittävän mukavan oloinen.”
“Kiva sijainti, hyvä ruoka, viihtyisä ravintola”
“Ihana paikka. Loistavaa palvelua. Erinomaista ruokaa”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa ja palvelu pelasi. Sain jopa viltin päälleni ulkona istuessa”
“Miellyttävä kokemus ja hieno paikka. Ruoka ja juoma hyviä.”
“Meillä oli pöytävaraus ja saavuttuamme ravintolaan 'odota tässä' kyltin luokse, tarjoilija vaan mulkaisi meitä ja lähti pois. Tilasimme menun, joka oli muuten oikein hyvä, mutta toinen sisäfileistä oli kuin purkkaa. Pöytä tarjoilijamme oli kuitenkin oikein ihana ja huonosta pihvistä tuli asiallinen korvaus. Tarjoilijan ammattitaito oli hyvä ja asenne miellyttävä.”
“Ruoka oli hyvää....samoin viini. Ja mies tarjoilija oli ammattitaitoinen ja myös omasi hyvän huumorintajun.”