Elämäniloinen ranskalainen Turussa!

Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Emilie -bistron Turun sydämestä, Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä, Kauppatorin laidalta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Emilie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Käy tykkäämässä ja kuulet uusimmat uutisemme:
Facebookissa  https://www.facebook.com/fransetemilieturku
Instagramissa https://www.instagram.com/fransetemilie  #fransetemilie #elämäniloinenranskalainen

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maukas ja kohtuuhintainen ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Ruoka ja yleisilme sekä sisustus”
“Tarjoilija oli hyvin jäykkä, en muista esim. hänen hymyilleen kertaakaan. Hänestä ei jäänyt kovin rentoa kuvaa.”
“Fin stämning och utmärkt mat.”
“Personalens inställning till de levande ljusen. Levande ljus ger stämmning, men när ljustet är redan djupt nerbrunnet i staken och personalen inte ens i samband med beställningen reagerar och byter ut ljuset, ger det en oartig attityd. Vi bytte ut ljuset vid vår plats själva, som tur fanns det oanvända ljuslite här och där. Men ur brandsäkerhetssynpunkt är beteendet oroväckande. I restaurangen fanns många ljusstakar med så gott som utbrunna ljus, visserligen i metallstakar., men inger en känsla av osäkerhet och att tryggheten i restaurangen inte är så viktig. Övergå till batteridrivna ljus, då inte personalen bryr sej om de levande ljusen. Väcker tanken att annat i bertjäningen nonchaleras.”
“Hyvä lounaspöytä. Rauhallinen ympäristö Keskeinen sijainti”
“Laskun saaminen vaikeaa(tarjoilijoita ei näkynyt tai he eivät kiinnittäneet meihin huomiota).”
“Sisustus, kauniit tuolit, valkoiset liinat, kynttilät”
“Annokset olivat laatuun nähden kalliita”
“No hyvä ruoka ja palvelu”
“Meidän tarjoilija oli super mukava ja ammattitaitoinen!”
“Kesti hieman saada ruokalista”
“Vasikanmaksa Perjantaisimpukat”
“Henkilökunta ei tunne riittävän hyvin ruokalistan annoksien sisältöä. Puutteellinen koulutus? Kyllähän tarjoilijan pitää tietää mistä maksa ja simpukat tuleva! Myös viinien tuntemuksessa puutteita”
“Ystävällinen henkilökunta. Kouluikäinen tyttäreni otettiin hyvin huomioon.”
“Kun tulee nälkäisen lapsen kanssa ravintolaan, ja on tottunut siihen että lämmintä leipää tarjoillaan lähes heti, on vähän turhaa kun se tarjoillaan lähestulkoon samaan aikaan ruuan kanssa. Pieni mutta tärkeä asia.”
“lounasaikaan ruokailu sujuu nopeasti”
“Torin rakennus ympäristö epämielyttäva Ikkuna näkymä vaneriseinä ja sok rakennuksen telineet”
“Saimme hyvää ja nopeaa palvelua”
“Kasvisvaihtoehtoja liian vähäb”
“Tarjoilija otti hyvin huomioon lyhyen aikaikkunamme, ja suositteli ruokia jotka saisi sopivasti, ja huolehti keittiössä, että ruoka valmistettiin nopeasti”
“Helppo tulla ja ruoka (lounas) kivasti monipuolinen ja kevyt”
“Aika vähän henkilökuntaa”
“Erinomainen lounaspöytä.”
“Palvelu oli hyvää eikä ruokaakaan voi moittia.”
“Lounaspöytä on monipuolinen ja etenkin salaattivalikoima on täyden 10 arvoinen.”
“Tuttu ja ystävällinen henkilökunta.”
“Joskus tarjoilijan tavoittaminen laskun saamiseksi on vaikeaa. Kun ruoka on tuotu ja käyty kysymässä, maistuuko, asiakas ikään kuin unohdetaan.”
“Sijainti. Mutkaton konstailematon konsepti.”
“Helheten.”
“Priset för lunchen kunde vara 10,50 € = arbetsplatslunchpris. Kvaliteten är inte SÅ avvikande, att den motiverar ett högre pris. En annan sak som gäller många restauranger: om gästens tallrik är tom så frågar man ofta Smakade det bra? Om gästen lämnar på tallriken (jag brukar inte göra det) så vågar man inte kommentera i stil med Jaha, synbarligen var maten inte tillfredsställande. Här kunde ni få värdefull information.”
“Maukas ruoka, eli kokki oli loistava☺”
“Tunnelmallinen ja sopivan (ihmisen) kokoinen sekä hyvä sijainti - Hamburger Börs on historiallinen ravintola ja sitä kyllä voisi nostaa esille monella tavalla”
“Hyvät ruoat ja juomat...kaipaan kyllä luomujuomia”
“Juomissa pitäisi suosia luomua”
“Hyvä ruoka, muutenkin mukavan rauhallinen paikka hyvällä sijainnilla”
“Tarjoilu pääruoan jälkeen oli melko hidasta/ ei huomioitu ilman odottelua”
“kivat tilat ja ruoka ihan ok”
“Toimiva lounas”
“Hyvä ravintola keskeisellä paikalla.”
“Annoksen sisältö ei aivan vastanut kokemuksiani. Simpukat ja ranskalaiset. Olen syönyt simpukoita kymmeniä keroja asuttuani keskieuroopassa. Simpukoiden kanssa kuuluu yleensä vain leipä ja juotavat. Sellaiseksi se saatiin järjestettyä, mutta se ei kyllä hinnassa huomioitu, vaikka yksi osa annosta oli jätetty pois”
“Minut huomioitiin asiakkaana, tarjoilijoilla oli aikaa”
“- interiöri oli hieman sekava”
“Minusta oli hauskaa että tarvittaessa olisimme voineet jättää viinipullon pöytään odottamaan jos olisimme halunneet shoppailla välillä”
“Sopii tunnelmaltaan erityisesti pariskunnille.”
“Ravintolan maksapihvi oli täydellinen kokonaisuus”
“Hyvä henkilökunta”
“Tilassamme tuote olikin loppu ja korvaava tuote pakaste tai vanha, mauton ja vetinen joka tapauksessa.”
“Seurueestamme eräs olisi halunnut tiettyä olut laatua, mutta sitä ei ollut. Hän ei myöskään saanut hakea sitä viereisestä seinän takana olevasta baarista mistä hän oli edellisen ostanut. Vaikka baari kuuluu saman ketjuun kuin ravintola.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Min mat var god, stämningen var bra.”
“Personalen försökte inte sälja mera, jag fick begära mera dryck. En av mina vänner som satt i samma bord fick skicka biffen tillbaka två gånger, först tredje gången var den stekt på rätt sätt. Kockarna såg inte ens förvånade ut att biffen kom i retur. Det betydde att hon åt sin mat när alla andra hade ätit färdigt och väntade på desserten.”
“Salladsbordet - alldeles fantastiskt med varierande matiga sallader samt frukt och grönsaker i granna färger. Goda ostar, synd bara att den utlovade fikonsylten inte alltid finns. Gott bröd. Lunchbuffen serverad i vacker inramning och sköts om så det är alltid snyggt kring skålar och fat.”
“Palvelu oli tosi hyvää ja huomiovaa, ehkä tilat voisivat olla hieman väljemmät”
“Kts ed. vastaus”
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen, huomioiva ja keskusteli asiakkaan huomion mukaan myös muista asioista kuten rakennuksen tulevaisuudesta ja torialueen kehityssuunta omasta.”
“Mieluisa pikkuannoksia oli vain yksi.”
“Kohtalainen perusruoka, keskeinen sijainti.”
“Ruuhka”
“Kaikki sujui hienosti!”
“Liian vähäisestä henkilökunnan määrästä huolimatta palvelu yli sujuvaa ja ystävällistä eikä ruuan odotusaikakaan ollut kohtuuttoman pitkä.”
“Ajankohtaan nähden ( joulun aatonaatto) aukioloaika liian lyhyt, moni asiakas kääntyi pettyneenä pois, myös aulabaarista. Ravintola oli kuitenkin ilmeisesti ainoa kok Turussa, joka oli auki. Ja yksi käsipari lisää!”
“Tarjouslu (veden saanti pöytään) kestää melko kauan. Kassajärjestelmä on hidas.”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Suosittelu oli luontevaa.”
“Siisti paikka, erikokoisia pöytiä”
“kaikki toimi, hyvä fiilis.”
“Yksi seurueen jäsen tilasi oluen pullossa....pullo ei ollut mielestämme tarpeeksi kylmä. Oli kuitenkin tapeeksi kylmä, ettei jaksettu pyytää uutta.”
“ruoka oli hyvää”
“Kiva katsoa kun ammattitaitoiset kokit tekivät ruoka annoksia ripeään tahtiin hymyssäsuin vaikka oli paljon asiakkaita.”
“Kylmää, todella jäätävän kylmää”
“Viihtyisyys, tyylikäs palvelu”
“Ruoka oli ok, mutta ei 'tajunnan räjäyttävää'. Miljöön perusteella odotin enemmän.”
“Välitön tunnelma! Asuimme jouluaaton aattona hotellissa, emmekä oleet varanneet illallispöytää, se järjestyi nopeasti, kun jaoimme pöydän toisen pariskunnan kanssa, joka myös jonotti pöytää meidän edellämme. Meille ei ennen ole ehdotettu pöydän jakamista, mutta minusta se oli hieno idea ja meillä oli tämän meille tuntemattoman pariskunnan kanssa ihan rattoisa ilallinen!”
“Tarjoilijat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Vuosien kokemus! Pöytä järjestyy hienosti.”
“Asiantuntevien, iloisten tarjoilijoiden joukkoon mahtuu aina mukaan yksi joka ei oikein hallitse hymyilemistä ;)”
“Ihanat tarjoilijat!”
“Ruoka oli hyvää ja nätisti aseteltu lautaselle, se toimitettiin kohtuullisessa ajassa ja oli lämmintä toimitettaessa. Erityisen kiitoksen ansaitsee naistarjoilija, toiminta oli ammattitaitoista ja moitteetonta, käytös luontaisen ystävällistä, on vaikea kuvitella miten se voisi olla vielä parempaa.”
“Ravintola on vanha ja hieman kulunut erityisesti lattia, ikä näkyy. Ei kuitenkaan antanut kovin epäsiistiä vaikutelmaa, eikä merkittävää vaikutusta suositella ravintolaa.”
“Kiitos”
“Viihtyisä ja siisti ympäristö”
“Tarjoilija Susanna, joka oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä! Iso kiitos hänelle!”
“Sijainti talossa, joka puretaan.”
“Henkilökunnassa on (ainakin) kaksi erittäin mukavaa nuorta tarjoilijatarta!”
“Hyvä tarjoilija, kattava salaattibuffet”
“Hieman aikansa elänyt yleisilme”
“Aivan ihana, romanttinen ja lämmin sisustus sekä tunnelma. Viihdyin mieheni kanssa todella hyvin. Avokeittiö oli myös mielenkiintoinen ja hieno ratkaisu, ruoka taivaallisen hyvää!!”
“Pöytäseurueestamme huolehtinut tarjoilija oli loistava! Erittäin ystävällinen ja palvelualtis, 10 pistettä hänelle??”
“Jouduimme odottamaan varatun pöydän vapautumista mutta ilmainen kuohuviini lohdutti☺ Ei vähennä halukkuutta suositella??”
“Kiitos ?? että huomioitte myös allergia asiat hyvin. Itselläni niitä on 4 mutta ne vakavia jos syön. Ravintola on tuttu ja turvallinen. Ja ihana ammattitaitoinen aurinkoinen henkilökunta.”
“Mielestäni ei tule mieleen mitään negatiivista.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen, joustava palvelu”
“Henkilökunta ystävällinen”
“Tarjoilija oli erittäin miellyttävä ja huumorintajuinen. Pöytäaikaa oli varattu tarpeeksi eli meillä ei ollut kiirettä. Black Fridayn kunniaksi saimme kuoharin sijaan shamppanjaa.”
“Tarjoilija ehti jutella ja kokki kävi myös kertomassa ruoasta.”
“Maksamiseen nopeutta ( voi toki johtua järjestelmästä eikä niinkään henkilökunnasta ) Lounas ruokaa / täydenbnystä antii joutuu odottamaan ??”
“Hyvä ruoka viinit”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta. Tulen toistekin ja suosittelen kavereillenikin.Kiitos!”
“Rento tunnelma, hyvä musiikkivalinta, erittäin hyvä lounasvalikoima, varsinkin salaattipöydällä. Vinkkinä on lämminruokavaihtoehtona myös veganille voisi olla.”
“Ruuan hintalaatu suhde oli kohdallaan.”
“Tarjoilijalta kesti todella kauan tulla ottamaan tilausta pöydästämme.”
“Tilasin etukäteen ruoan, sillä paljon yliherkkyyksiä. Toiveet huomioitiin ja toteutettiin kiitettävästi. Ruoka oli todella hyvää.”
“Osaava henkilökunta niin salissa kuin keittiössäkin.”