Coffee House on enemmän kuin kahvila.

Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja vaikka rentoutumiselle viinilasin kera ystävän! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Espressopapumme ovat luomua ja ne meille paahtaa kotimainen pienpaahtimo Warrior Coffee. Suodatinkahvimme Brazil on UTZ-sertifioitua. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti/bonus/aukioloaika”
“Ovet suoraan kadulle, vetää, varsinkin talvella varmaan kylmä. Henkilökunta flunssassa myös varmaan vedon takia. Liian vähän s-etutarjouksia ja jos jossakin kahvissa vaikka sellainen on, on vaan isoimmassa kahvissa! Vessat aika massiiviset, siellä rikkonaisia ovia.”
“Sijainti.”
“Musiikki liian kovaa, ehdottomasti. Musiikki voisi olla vaikka kokonaan pois, koska kahvilassa seurustellaan yleensä, niin on paljon miellyttävämpää keskustella, kun kuulee ja tulee kuulluksi. Valaistus on liian himmeä, ottaen huomioon kahvilan tumman sisustuksen. Suureen tilaansa nähden, kahvila on ahdas pöytien sovittelun suhteen. Ehkä liian hämärä valaistus lisää ahtauden tunnetta.”
“Moderni tyylikäs sisustus. Viihtyisä. Hyvä sijainti.”
“Siisti, hyvä hintalaatusuhde”
“Leipä, jonka söin oli aika mauton. Voisi olla enemmän suolaisia vaihtoehtoja”
“Herkullinen tarjonta ja viihtyisä ympäristö”
“Viihtyisä sisustus . Helppo mennä , kun on katutasossa”
“Henkilökunta erittäin mukavaa ja ystävällisiä♡”
“Ei mitään.”
“Turusta on puuttunut pitkäänkin tämmöinen kahvila. Itse elän työ- ja perhe- elämää, ja on tuntunut siltä että Turussa olevat kahvilat (Fontana, DiTrevi yms..) ovat enemmänkin nuorille/sinkkuelämää eläville. Wiklundin Coffee House on erittäin hyvä näistä syistä: Erittäin moderni sisustus ja tunnelmallinen kahvila, paljon tilaa ja sijaitsee hyvässä paikkaa keskustaa, aukioloajat hyvät, S-bonuspisteet sekä hinta-laatusuhde kohdallaan. Siitä lähtien kun paikka aukesi, olemme sielä aina kahvitelleet tuttujen ja perheen kanssa. Kavereiden kanssa tykkäämme tulla Coffee houseen kahvikulttuurimme takia. Työpaikkani sijaitsee myös lähellä kahvilaa niin sinne on helppo mennä tauolla hakemaan purtavaa ja juotavaa. Ehdottomasti lempikahvilani!”
“Huomioiden nykyiset ruokavaliot ihmisillä (vegaanisuus, gluteenit yms..) niin olisi hyvä pitää valikoimassa liivatteettomia, gluteenittomia, yleisesti vegaanisia vaihtoehtoja. Muualla maailmassa on paljon kahvi-vaihtoehtoja, esim yksinkertainen Nescafe-juoma mitä Etelämmässä juodaan tai Machiato olisivat hyviä vaihtoehtoja teidän listoille lisäksi. Itse halusin ostaa erään kakunpalan kahvin lisäksi mutta kakussa valitettavasti oli liivatetta (siasta) niin en voinut sitä ottaakaan kylkiäiseksi. Moittimista ei ole kahvilasta ja sen valikoimasta muuten. Paljon valikoimaa löytyy!”
“Viemärin haju.”
“Hintalaatusuhde on vähän yläkantissa. Hyvä ja helppo sijainti. Ja sisätilat ovat todella viihtyisät.”
“Hintalaatu suhtde on yläkantissa”
“Kalusteet tuovat tunnelmallisen vaikutelman.”
“Edessäni oli hidas asiakas jolla kesti kauan maksaa. Ehkä olisi hyvä olla paremmin lastaustilaa kassalla.”
“Miljöö+ tunnelma”
“Lounassalaatti puuttuu listalta”
“Ihana sisustus eli pöytien asettelut: on erilaisia ryhmiä; tiskiä, sohvaa, pylvään vierustaa jne. Eli tämä miljöö on se paras. Suolaisten purtavien (voileivät yms) valikoimaa saisi olla paremmin.”
“Viihtyisyys. Kahvilan sisustus.”
“Syötävien korkeat hinnat.”
“Hei, Coffee House on meidän perhen suosikki paikka, mut ilisipa hyvä jos lämmin ruoan valikoima oli saattavilla.”
“Paikka oli siisti ja viihtyisä. Tilaa oli vaikka käynnissä oli 3+1 päivät. Löytyi erikoistuotteitakin (kahvi kauramaidolla). Tosin tämä saisi olla myös ”mainoksissa seinällä”, että olisi helpompi löytää :)”
“Tykkäsimme erittäin paljon kahvilan sijainnista Wiklundilla, sekä siitä, että erilaiset tuolit ja pöydät loivat omia erilaisia ryhmiä kahvilan sisällä. Tunnelma oli erittäin viihtyisä. Kahvila on nyt uusi ja siisti, toivottavasti myös pysyy siistinä ja sohva ja tuolit uusitaan aina tarvittaessa, ettei tule nuhjuinen tunnelma. Nyt erittäin hyvä, ja tulemme taatusti uudelleen. Chai Latte oli erinomainen! Henkilökunnalla hymy herkässä, hyvä juttu!”
“Rauhallinen ja viehättävä paikka”
“Puliäijä, joka tuli viereiseen pöytään haisemaan.”
“Ihanan hämärä ja lämmin tunnelma”
“Uudenlainen ja moderni sisustus, pöydät myös yksinolijoille mm. opiskeluun”
“Mukava, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Viihtyisät tilat, sekä herkulliset tarjottavat.”
“Pidin kahvilan sisustuksesta ja siitä, että siellä oli pieniä viihtyisiä soppeja, joissa oli mukava viettää aikaa yksinkin esim. kirjaa lukien. Minusta on mukavaa, että kahvila on pitkään auki, sillä suurin osa kahviloista sulkee jo klo 18 tai 19. Minulla on tarve silloin tällöin odottaa bussia myöhäisempään. Siihen tarkoitukseen kahvila on mitä parhain, sillä se sijaitsee vielä aika lähellä bussipysäkkiänikin. Join omenatuoremehua ja olin iloinen, kun se oli luomua.”
“Tämä on ihan pinei, mutta minulle merkityksellinen asia. Olen allerginen maitoproteiinille, jonka vuoksi minun on täkreätä tietää, onko tuote maidoton. Nyt tuotteisiin oli merkitty vain laktoositon, mutta se ei riitä minulle. Toki aisaa voi aina kysyä henkilökunnalta, mutta M-kirjain lisäisi informatiivisuutta. Tämä nyt ei vaikuta kylläkään suositteluhalukkuuteeni.”
“Erittäin hieno kokonaisuus, odotettiin jo..”
“Se on erittäin hiljainen paikka keskustella ja pitää hauskaa ystävien kanssa.”
“Olimme joukko ystäviä töistä sanomaan hyvästit ja toivotamme onnea kaverille, joka lähtee Suomesta ja kun meillä oli kiitos sanoja hänelle turvamieheltä paikasta keskeytti meidät pyytämään meitä henkilöllisyydestä kortti tarkistaa ikä ja se oli klo 20.30, meille se oli erittäin epäkohtelias. Olisi parempi etsiä toista tapaa pyytää asiakkaita tunnistuskorttiin tarkistamaan ikää niin, että tällä tavoin heidän ei tarvitse keskeyttää asiakkaita pöydissä.”
“Klo 9 henkkareitten kysely tehtiin vähän töykeästi.. Esimiehellä oli jäähyväispuhe kesken, kun tultiin kysymään ja ei voinut odottaa puheen loppuun vaan kaikkien piti alkaa samalla hetkellä kaivamaan henkkareita..”
“Miljöö on kahvilassa kiva, vaikka kalustus tekee tilasta vähän ahtaan. Tunnelma on kuitenkin viihtyisä. Ainakin nauttimani tee ja kauralatte olivat molemmat hyviä.”
“Vitriinituotteet ovat aika yksitoikkoisia, monessa tuotteessa liikaa samoja raaka-aineita/täytteitä ja tuotteet ehkä hiukan kuivia/mauttomia. Kalustus tekee paikasta hiukan ahtaan ja vaikean liikkua, pelkää kaatavansa kuuman juomansa toisen niskaan. Musiikki soi hiukan liian kovalla, iltaan se tietysti sopii esim. klo 18-19 eteenpäin.”
“Sisustus,sijainti ja tunnelma”
“Nuoriso on vallannut useat pöydät ja istuvat kauan yhden kahvikupillisen kanssa. Vaikea löytää pöytää. Musiikki liian kovaa.”
“Sijainti on loistava.”
“Ahdas.”
“Kahvi (tumma paahto) oli todella hyvää. Paikka on mitä mainioin. Palvelu oli hyvää ja tuotteet olivat hyvin esillä-”
“Tämä ei estä suosittelemasta, mutta Wiklundin rakennustyömaa ärsytti. Lisäksi kulkeminen erilaisten pöytäryhmien välillä oli ahdasta. Ystävättäreni varsinkin joutui 3 kertaa nousemaan ja antamaan ohikulkijoille tilaa. Hotellin asiakkaita oli paikalla ainakin lauantaina useita ryhmiä isojen matkalaukkujen kanssa, joka osaksi teki sen, että ohikulku oli hankalaa.”
“Sisustus on viihtyisä ja sieltä löytyi myös suojaisia pöytiä, missä oli hyvä seurustella.”
“Hinnat olivat todella korkeat, jonka johdosta en todennäköisesti käy siellä vastaisuudessa useinkaan.l”
“Kahvilan sisustus oli hyvä ja siellä viihtyy paremmin minkänäköinen sistus on.”
“Tarjottimien palautus piste on huono ja siitä putoaa astiat lattialle helposti.”
“Hyvät tuotteet, viihtyisä ympäristö ja pitkät aukioloajat”
“Sopivasti tilaa. Kiva paikka, kunhan remontit loppuvat. Jatkomahdollisuudet helposti ja lähellä (päivittäisostokset, ravintolat tms...).”
“Taustamusiikki voisi olla hivenen hiljaisempi. Ostotilauksen antaminen, saaminen ja maksaminen pitäisi saada joustavammaksi/nopeammaksi. (toinen kassa tai henkilökunnan lisäys ??)”
“Sisustus ja tunnelma”
“Työkaverit kertoivat että kahvi on usein kylmää/ei tarpeeksi kuumaa. Itse juon vain teetä”
“Myöhäiset aukioloajat. Ihanaa että turussa on oikeasti kahvila joka on myöhään auki.”
“Toki Wiklundilla oli remonttia, sekä 3+1 päivää alkamassa, kokonaisuutena jäi sekava tunne. En osaa nyt eritellä kahvion tunnelmaa pelkästään.”
“Remontin ja 3+1 päivän aiheuttama yleinen sekavuus Wiklundilla.”
“Kaunis uusi sisustus ja runsas valikoima tuotteista.”
“Musiikin oli hieman liian kovalla mutta oli varmaan vielä kokeilussa ?!”
“Hyvä sijainti, sopii ostosten yhteyteen.”
“Tarjontavalikoima oli aika suppea.”
“Keskeinen sijainti, helppo asioida, kiva treffipaikka ja mukava istua myös yksin”
“Henkilökunta voisi itse maistella tuotteita niin ettei myyntiin tule 'kuivia kokkareita' ja mautonta kermavaahtoa. Hintataso on aika korkea heille, jotka eivät ole vielä työelämässä tai jo eläkkeelle siirtyneille.”
“Sisustus ja tunnelma. Teen ostettua sai lisää kuumaa vettä ilmaiseksi. Maidot ja sokerit olivat erillisellä pöydällä, joten ei ollut muiden asiakkaiden tiellä kun otti maitoa jne (vaikka pöytää en aluksi löytänyt ilman opastusta).”
“Musiikki liian kovalla, ja olen kuullut kahden tuntemattoman keski-ikäisen naisen ihmettelevän samaa. Jono kerkisi kerääntyä pitkäksi kun kaikki ottivat hitaasti valmistettavia erikoiskahveja. Syötävät tuotteet olivat liian kalliita.”
“Good view, very neat design and spacious”
“Hyvät tuotteet, viihtyisä ympäristö”
“Synkkä, meluinen ja liian iso. Epämiellyttävää musiikkia epämiellyttävän kovalla volyymillä.”
“Tilava. Mukavia tuoliryhmiä. Rauhallista. Näkymä kadulle. Helppo tulla.”
“WC-tilat olivat kaikuvia ja keskeneräisen oloisia. Toisaalta riittävän isot.”
“Mukava ympäristö, ystävällinen henkilökunta, hyvä latte.”
“Musiikki soi kovin lujalla jo päivällä. Hieman hiljempi musiikkitaso päivällä olisi mukavampi, illalla toki volyymia saa olla enemmän.”
“Tunnelma on hyvä, ja paperipillit!”
“Kakku/leivät hieman kalliita kokoon nähden.”
“ihana ilmapiiri ja tunnelmallinen sisustus”
“kahvilalla ei ollut tarjota kahvejaan kofeiinittomina”
“Mukava ympäristö ja maistuvat tuotteet.”
“Siellä on paljon pistorasioita, joten sinne voi tulla tekemään töitä tietokoneella tai ladata kännykkää.”
“Ruokien kalliit hinnat.”
“Viime kerralla voisilmäpulla oli uunituore eli vielä lämmin. Kahvilan sijainti on todella hyvä Turun keskustassa. Kahvilassa on paljon erityyppisiä asiakaspaikkoja. Erinomaista: aukioloajat eli myös illalla mahdollista mennä hyvälle kahville! Tätä on odotettu Turun keskustaan!”
“Mielestäni unisex-wc ei ole hyvä asia, koska arvostan siistejä vessoja. Miesten osumatarkkuus ei ole aina ihan hyvä... Tiskillä on molemmilla käyntikerroillani ollut aikamoinen jono, ja vaikuttaisi siltä, että työntekijät joutuvat tekemään töitä aika ahtaassa tilassa kaikki yhtä aikaa (tiski on kahvilan kokoon nähden mielestäni yllättävän lyhyt/pieni). Mielestäni on myös hiukan hankalaa, että asiakas joutuu kysymään ja työntekijä näyttämään, mitä eri lattekoot ovat. Olisiko vaikkapa tyylikäs kuva, jossa eri mukikoot ovat esillä hintoineen, kätevämpi ratkaisu? Uskoisin, että em. jutut ovat alkukankeutta, mutta jos eivät, niin olisi hienoa, että niitä yritettäisiin korjata :)”
“Valaistus, tunnelma , kahvi, värit”
“ilmapiiri”
“musiikin basso oli tarpeettoman kovalla. ainakin tuomikirkon puoleisessa kulmassa.”
“Valo oli mukavan tunnelmallinen. Iso kahvi oli tosissaan iso ja santsi ilmainen. Sämpylä herkullinen. Vähän epäselväksi jäi, voiko paikassa myös syödä salaattia tms. Taustamusiikki oli ihanaa ja toi päivään todella kivan pilkkeen. Tosin se soi vähän turhan kovaa.”
“Musiikki liian lujaa”
“Mukava uusi paikka keskustassa.”
“Vähän ahtaat pöydät, jos haluaa istua muualla kuin nojatuoleissa ja sohvalla.”
“Viihtyisä, siistit vessat”
“Tuotteet huonosti esillä, esim viinit ja muut alkoholit, palvelu oli todella hidasta, kassat toimivat hitaasti, henkilökuntaa oli kuitenkin yllin kyllin.”
“Hymyilevä asiakaspalvelu”
“Palvelu liian hidasta. Kasvisvaihtoehtoja vähän.”
“Viihtyisä ja kivasti heti sisääntulon vieressä, kuitenkin itse kahvilassa oli rauhallinen tunnelma.”
“Viihtyisä paikka. Tulen varmasti uudelleen.”
“Kahvila on erittäin viihtyisä ja siellä on hyvät tuotteet.”
“Musiikki soi aamulla ja päivällä liian kovaa. Olen huomauttanut asiasta, muttei auttanut. Mielestäni musiikki on tarpeen vain illalla, tai jos soi koko päivän, niin se ei saa missään nimessä häiritä asiakkaiden seurustelua!”
“Houkuttelevat ja herkulliset tuotteet, kiva yleisilme ja mukava henkilökunta”
“Erikoisruokavalioiden huomioiminen”
“viikonloppuna kahvilassa käydessäni minua palveli todella ystävällinen ja avulias nuorimies! Suuret kiitokset hänelle:) hän suositteli juuri minulle sopivaa gluteenitonta/kasvis foccaciaa, joka oli todella hyvää! Ensimmäisellä kerralla käydessäni kahvilassa tarjolla oli vain metwurstifoccacia, kun kysyin gluteenitonta suolaista.. olisin toivonut kasvisvaihtoehtoa, vaikkakin myös tuo tuote oli hyvä. Toisella kerralla ei ollut lainkaan gluteenitonta suolaista tuotetta, joka oli hieman pettymys. Onneksi sain viime kerralla niin hyvää palvelua ja niiin hyvät tuotteet, että palaan mielelläni uudelleen:)”
“Aina olisi hyvä olla keliaakikkoja ajatellen myös suolainen vaihtoehto tarjolla :)”
“Erittäin miellyttävä miljöö, ystävälliset asiakaspalvelijat, hyvä kahvi (laadukas kahvi on minulle tärkeää), hyvä kahvileipä, mukava taustamusiikki. Kaikki oli kohdillaan, ja ajattelin heti, että tänne täytyy tulla uudestaan.”
“Pehmeän hämyinen tunnelma, ei liian kirkas valaistus eikä liian jäykkää sisustusta. Erilaisia nurkkauksia, joissa voi rauhassa jutella. Omaa rauhaa, josta silti näkee muut. Mukavaa jazz- ym musiikkia, ei liian isolla volyymillä. Kiva istua sekä yksin että seurassa.”
“Jossain kohdassa vetää vähän.”
“Sijainti, sisustus on kiva”
“Laaja valikoima”
“Erittäin viihtyisä ja mukava kahvila. Suuri plussa laajoista aukioloajoista!”
“Kiva sisustus - sopii monenlaisille ryhmille/pareille/yksin tulijoille. Hieno sijainti torin kulmalla, asiointi joko Wiklundilla tai muualla keskustassa ja on paikka mihin voi sopia tapaamisen. Bussit lähtevät läheltä, joten ostosten kantaminen ei ole ongelma.”
“En keksi mitään. Olimme tulleet viinilasillisille, joten henkilökunnan apua ei juuri tarvittu. Taisi olla lauantai ja 3+-päivät, joten ruuhkaa oli, mutta ei mitään ongelmia.”
“Ystävällinen henkilökunta, kahvila kivasti sisustettu ja viihtyisä.”
“Gluteenittomia tuotteiden valikoima oli suppea. Gluteeniton porkkanakakku maistui teolliselta ja jotenkin pistävältä. Olen kyllä vannoutunut kotileivonnaisten ystävä ja mielestäni teollisesti valmistetut leivonnaiset eivät maistu hyvältä.”
“Tilaamani cappucino oli oikein hyvää ja paikka viihtyisä”
“Porkkanakakku kuivaa”
“Viihtyisyys”
“Voisi olla enemän jotain sellaista suolaista tarjolla missä ei ole juustoa olisin halunnut sellaisen sämpylän missä ei olisi juustoa pyysin että jos sais ilman juustoa sanottiin että ei voida tehdä sellaista”
“Tunnelma ja sisustus.”
“Taustamusiikin äänentoiston basso oli todella vahva ja peitti alleen paljon keskustelua, muuten musiikki ei ollut ongelma. Yhdelle kassalla jonottaminen kesti verrattain kauan.”
“Erittäin mukava sisustus”
“On vaikea kävellä paikkojen välillä ja lamppujen alla, varsinkin kun esimerkiksi kuuma juoma on käsissäsi.”
“Rauhallinen tunnelma, pystyy hyvin keskustelemaan, kun ei ole turhaa hälinää. Tietenkin hyvän makuiset kahvit myöskin.”
“Todella viihtyisä ja kaunis kahvila, erittäin hyvä muutos. Tulee varmasti käytyä monia kertoja. Ensimmäisellä käyntikerralla musiikki oli liian kovalla.”
“En keksi mitään huonoa sanottavaa.”
“Iloinen ja ystävällinen palvelu”
“Jos asiakkaita on enemmän tila vaikuttaa aika ahtaalta”
“Sijainti, hinnat, maku, viihtyvyys”
“Vaikka tila on viihtyisä, se ei ole käytännöllinen. Käytävillä ei ole tilaa, jouduin pyytämään erästä rouvaa seisomaan, jotta pääsin hänen edestään ohi. Isolle porukalle huonosti tilaa tai jos on molemmat kädet varattuina tarjotinta varten. Pienet pöydät, vaikeaa, jos molemmilla on tarjotin. Yksin läppärillä helppo olla! Taustamelu katoaa hyvin kalusteisiin akustisesti.”
“Kahvilan sisustus oli viihtyisä.”
“Suolaisten tuotteiden valikoima ei ollut itselleni mieluisa.”
“Sijainti, erinomaiset kahvit, tilava, S-bonukset”
“Kassalinjasto toimii ihan järjettömän hitaasti. Olen nyt käynyt 2 kertaa uudella Wiklundin Coffee Housella ja kummallakin kerralla on ollut jonoa ja se liikkuu hyvin hitaasti. Ongelmana on se kahvinvalmistuspää, pitäisi melkein olla toinen työntekijä tekemässä pelkät kahvit kuten esimerkiksi kilpailevassa Espresso Housessa onkin. Tämä on suurin ongelma, myös syötävien hintataso on korkeahko siinä missä kahvien hinta-laatu-kokosuhde on oikein hyvä niin syötävien puolella koen tuotteet vähän liian hintaviksi.”
“Kaunis miljöö. Tarjolla myös vegaanisia tuotteita.”
“Matalat pöytäryhmät eivät ole kovin miellyttäviä, jos aikoo syödä jotain.”
“Musiikki soi liian kovalla työmaamelun lisäksi.”
“Helppo tulla ostosten lomassa. Hyvää tummaa kahvia Kahvilassa musiikki voisi olla rauhallisempaa,ei mielellään kovaäänistä rummutusta.”
“kts.edellä hermostuttavaa musiikkia (häiritsee keskustelua)”
“Yksi kattovalaisin keskellä kävelytietä ja liian alhaalla”
“Siistit ja tilavat tilat.”
“Ihana irtiotto arjen kiireestä. Tunnelmallinen, kiva paikka kynttilöineen. Upea sisustus. Ei haittaa jos akku lopussa puhelimesta, nyt löytyy latauspaikka puhelimelle vaikka koko ystäväporukalle.”
“Ihana sisustus, tunnelma, monipuolinne kahvi- ja herkkuvalikoima.”
“Mukava yleisilme, hyvällä paikalla ja hyviä tarjottavia, mutta isona MIINUKSENA pidin sitä kun musiikki oli 'jumputtavaa' ja kun siellä yleensä ollaan ystävien kanssa joiden kanssa keskustellaan niin musiikki kyllä oli tosi häiritsevää. Ei sovi päiväsaikaan liian voimakas musiikki. Siihen sisustukseen ja tunnelmaan musiikki todellakin hyvin epäsopivaa.”
“Mainitsinkin jo äsken kyseisen kohdan. vielä uudelleen: tulimme ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa kahvilaan. Molempien mielestä taustalla soiva musiikki todella häiritsevää, ihmeellistä 'jumputusta' mikä ei sopinut lainkaan kahvilan ilmeeseen. Sinne poiketaan yleensä ystävien kanssa rupattelemaan. Musiikki todella liian kovaa ja häiritsevää, jos/ja kun menen seuraavan kerran ja musiikki vielä tausta niin häiritsevä ja epäsopiva niin luulen että jatkossa en enää halua tulla sinne uudestaan vaikka paikka olikin kiva ja hyvällä paikalla. Myös kahvi jonka ystävämme kanssa saimme oli mielestämme haaleaa vaikka pyysimme sen niin että ensin maksoimme ja sitten pyysimme vasta kahvin. Pidämme molemmat kuumasta kahvista jonka saamme.”
“Kaipaan pieniä sekä makeita että suolaisia syötäviä. Nyt tarjolla on liian suuria annoksia. vain pienieä suklaa palloja on tarjolla.”
“Taisin vastata siihen jo edellä.”
“Jonotusaika oli liian pitkä. Jos asiakas tilaa erikoiskahvia, niin sen odotus pitäisi olla jossain muualla kuin kassajonossa. Kun myyjä alkaa tekemään erikoiskahvia, niin silloin toisen myyjän pitäisi alkaa palvelemaan seuraavaa asiakasta.”
“Keskeinen paikka Kodin vieressä Uusi sisustus S-paikka Tavaratalon muut palvelut Ruokakauppa samoissa tiloissa”
“Henkilökunnalla kassapalvelu vielä hakusessa Pöytiä tyhjentämättä Jotenkin sekava kassan ympärys Ympöröivä remontti”
“hyvä sijainti”
“pöydät ahtaasti,ikävä keskustella, kun vieras ihminen istuu melkein kyljessä kiinni. Kun olimme siellä ystäväni kanssa,pöytiä vapaana mutta tuoleja ei,vaattet ja kassit täyttivät monot tuolit.”
“Tyylikäs, viihtyisä”
“Kassalla ajoittain jonoa”
“Vähän uudenlaista tyyliä, esim keinu ja istuintyynyhyllykkö”
“Pimeähkö, paikoitellen pöydät ja tuolit liian ahtaasti ja musiikki liian kovaäänistä!”
“Mukava ympäristö, jossa erilaisia pöytätyyppejä, joista voi valita mieleisensä. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvä kahvi.”
“Ravintola on kylmä lämpötilaltaan. Suolainen syötävä on pitkälti erilaisia täytettyjä leipiä, joissa leivän osuus iso, enkä pidä siitä. Kaipaisin esimerkiksi suolaisia piirakoita tai esim. laadukkaita yksinkertaisen voileivän malliin tehtyjä suolaisia eli ei leipää alla ja päällä. Aterimet on pesty jossain liian tiukasti ja laitettu alaspäin otettavaksi ja molemmilla käyntikerroilla olen löytänyt useita likaisia, lähinnä puhtaiden aterimien löytäminen vaatii etsintää ja päätyy 'tämä ei ole niin likainen' -vaihtoehtoon.”
“Enemmän tarjouksia”
“Kahvila oli käydessäni vielä keskeneräinen, joten suosittelisin todennäköisesti vasta sitten, kun kaikki siellä on kohdillaan.”
“sisustus ja ulkoasu”
“ketjumaisuus”
“Tunnelma mukava, kiva sisustus. Ison tavaratalon kyljessä, mukava poiketa kahville ennen tai jälkeen ostosten.”
“CH sijaitsi ennen torin laidalla Turussa, kävin siellä erittäin usein. Se aukesi aikaisin. Valikoima oli siellä mielestäni paljon parempi (laajempi), kuin mitä nyt tämän käynnin perusteella Wiklundin yhteydessä olevassa kahvilassa. CH Wiklund ei myöskään ole lainkaan näppärä lastenvaunujen kanssa. Paikkaa minne saisi vaunut hyvin lähelle oli hankala löytää. Nukkuvaa vauvaa ei voi nostaa vaunuista, ei ole myöskään syöttötuoli-iässä. Tilaa siis kaipaisin enemmän pöytien väliin ja ympärille.”
“Ainakin se kun työntekijä tarjoutui kantamaan edellä olleen vanhan rouvan tarjottimen pöytään”
“Huono musiikki”
“ISOT kahvikupit!!”
“Pienet tarjottimet - eivät tahtoneet kahvikuppi ja pullalalutanen mahtua samalle tarjottimelle. Ihan sööttejö tarjottimia muuten, mutta hiukka epäkäytännöllisiä.”
“Viihtyisä sisustus”
“Syömäni leivonnainen oli erittäin hyvä, mukavan tilava ja pöytä/istuinryhmät moni-ilmeisiä ja vaihtelevia, mukava näkymä kadulle ja myös rauhallisia nurkkauksia”
“joissakin pöytä/istuinryhmissä kahvikuppi jää vähän kauas, on kurkotettava Yleisväritys on vähän synkähkö.”