Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kun alunperin soitin varatakseni pöydän, huomasin että asiakaspalvelijat olivat todella ystävällisiä. Paikan päällä taas ovella jo huomioitiin heti, palvelu ei kestä vaikka olisikin ravintola täynnä. Ekan kerran en oikein tiennyt mitä ruokaa tilata, nyt kun olen monesti käynyt niin mun lempparit on Pizza Margharita, Kanapasta, Hampurilainen ja näiden kruunaja on jälkiruoka ' Lakritsi Brulee '. Olen saanut joka käynnissä tilata koko porukalle erikoiset juotavat (kirpeä mutta makea samaan aikaan), maistunut aina! Palvelu, siisteys, Ruoka ja ravintolan sijainti on täydellistä. Suosittelen kovasti, en ollut kuullut ennen ravintolasta, googlesta kun katsoin aterioiden kuvat & ravintolan kuvat päätin tulla enkä kadu koskaan! Ps. Unohdin mainita että vietettiin kaverin syntymäpäivä ja häneltä ei veloitettu jälkiruoasta eikä juotavasta, mitä todella harvoin suomen ravintoloissa tehdään! Yllättynyt ja toivottavasti jatkuu aina samana!!!!! ❤️"”
“Hyvä ruoka mielyttävä ympäristö”
“"Ystävällinen palvelu, siisti ravintola.Kaikki hyvin.Kiitos"”
“Oli hyvin miellyttävä kokemus”
“"Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä käynti. Olin kainalosauvoilla liikkeellä, joten en itse saanut kannettua mitään pöytään. Koko henkilökunta oli erittäin huomaavaista vilkkaasta lounasajasta huolimatta ja kaikki tarvitsemani tuotiin hymyssä suin pöytään. Kiitos! :)"”
“"Hyvä palvelu, lounaalla voi syödä monta pientä ruokalajia."”
“"Lähellä työpaikka, auton ja polkupyörän saa hyvin parkkeerattua talon eteen, erityisesti pyöräparkki on erinomainen. Miellyttävä lounasympäristö, vähän luksusta ruokailuun."”
“"viihtyisä miljöö, hyvä ruoka ja hyvä sijainti"”
“Onnistunut kokemus”
“"Hyvä ruoka, mielenkiintoinen konsepti. Tarjotin helpottaisi ruoan kantamista pöytään. Pikkulautasella ei voi olla liian löysää/liemimäistä kastiketta, koska kantaessa paria lautasta pöytään, kastike sotkee..."”
“"Ruoka oli äärimmäisen hyvää, siis aivan gourmee luokkaa. Päihittää monen julkkiskokin pöperöt. Kaikki toimi todella hyvin ja nopea palvelu. Ja mikä parasta pullo kuoharia maksoi vain 12€, wau."”
“"Hyvä ruoka, riittävästi tilaa."”
“"Kysyin tullessani, että mitä on tarjolla lounaaksi, koska netistä katsoessani siellä oli kaksi viikkoa vanha lounaslista, mistä laitoinkin palautteen. Tullessamme ensimmäistä kertaa odotimme, että joku tulee ja tulikin melko pian. Kysyin, että mitä on lounaslistalla, niin tyttö meni vähän hämilleen ja sanoi, että meillä on tuo buffet ja sitten kysyin, että no mitäs lounaslistalla on...""no samoja tuotteita kun buffassa"". Eli ehkä asian olisi voinut kaikenkaikkiaan esittää selkeämmin heti alunpitäen."”
“"Mukava, miellyttävä paikka. Joskin ovi-aukko häiritsee jotenkin. "”
“"Ravintolassa oli lämmin tunnelma ja läsnäolomme huomioitiin koko ravintolassa olon ajan. Meille suositeltiin menuja ja ne me myös tilasimme kera viinipullon, jota myös suositeltiin. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ruokiakaan ei tarvinnut kauaa odotella. Maksun jälkeen siirryimme vielä yläparvelle nauttimaan juomistamme. Ylhäällä oli ihanan romanttinen tunnelma istuskella sohvilla ja jutella keskenämme. Ei mitään valittamista ja terveisemme välitettiin kokeille. Mielellämme tulemme uudelleen, jos Turussa käymme. "”
“Ystävällinen palvelu. Erittäin hyvä ruoka-annos. Miellyttävä miljöö.”
“Oli hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Väldigt god mat och mycket bra service.”
“Siisti”
“"Meidät vähän niin kuin unohdettiin aluksi sen jälkeen, kun oli ohjattu pöytään. Jotenkin tuli tunne, että oli henkilökuntapulaa paikkaamaan otettu ihmisiä, joille paikka ennestään tuntematon. Mutta ei se haitannut. Ruoka oli todella hyvää niin kuin aiemminkin."”
“Hyvä lounas”
“"Palvelu hyvää, ruoka hyvää"”
“Olen jo suositellutkin”
“Suosittelisin vielä paremmin jos hintataso olisi hieman halvempi mikä perheellisille olisi varmaan melko houkutteleva asia.Johtuen hotellin sijainnista olisi käytännöllisempää jäädä hotellille syömään.Ruoasta sen verran että burgeri oli perussettiä joillakin twisteillä kyllä lisättynä.Kokki oli kaiketi rakastunut koska ranskalaiset oli todella suolaiset ei vain omani mutta myös seuralaiseni.Vanhempi tarjoilija rouva oli asteen verran tökerö voi olla että suusuoja vaikuttiasiaan mutta yllä sen takaa voi hymyillä.Nuoremman tarjoilijan asiakaspalveleminen pelasti tilanteen siitä hänelle kiitos.”
“Tarjoilijan tulo kesti liian kauan”
“Miellyttävä kokemus. Maukas ruoka. Sijainti hieman syrjässä.”
“"Risotto oli hyvä, rapupasta todella tylsä. Yläkerran kattobaariin on ihana jatkaa iltaa syömisen jälkeen. Hyvä kokonaisuus. "”
“Erittäin hyvä palvelu”
“"Hidas palvelu, joka tällä kertaa ei haitannut, koska kuuden hengen perhetapaamisella ei oltu kiireessä liikenteessä. Mutta selvästi haastetta on jos kuusi henkeä on ravintolassa 2.5 tuntia saadakseen ruokailua... Jäi persoonaton ja sekava olo ruokalistasta... "”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu toimi"”
“"Hyvä paikka muuten, mutta pikkulautasilla tarjoilu on epäkäytännöllistä. Välillä lämpimät annokset voisivat olla laadukkaammin tehty. Salaatit aina olleet tosi hyviä."”
“Todella onnistunut ravintolakokemus! :)”
“"Ruoka oli ihan hyvää, muttei aivan täyden kympin arvoista. Kaikki muu ravintolassa oli erinomaista ruuan hinta-laatu -suhdetta lukuunottamatta. "”
“"Mukava, sopiva sijainti, hyvä ruoka."”
“Hintaan nähden ehkä turhan pieni annos.”
“En osaa sanoa perusteluita”
“Henkilökunta oli asiansa osaava.”
“"Syystalven menu oli houkutteleva ja bistron miljöö mukavan erilainen Turun ravintolatarjonnassa. Alku- ja jälkiruuat olivat parhaita, pääruokien kastikkeet ja lisukkeet samoin. Taimen oli ns tavallisen makuista, kokin suosittelema poro medium - taas oli sittenkin hieman liian sitkeä. Mutta nämä ovat makuasioita! Ystävällisestä palvelusta plussaa. Tarjoilijat tuntuivat kaipaavan vielä hieman kokemusta, mitä he varmasti saavat kun korona nyt helpottaa ja ravintola-asiointi helpottaa. Kokemattomuuden he korvasivat hyvin ystävällisellä ja asiakkaat huomioivalla palvelulla. Emme kokeneet tulleemme unohdetuksi kertaakaan. Se onkin tärkeämpää asiakkaan kokemuksen kannalta. :) Tulemme mielellämme uudelleen ja suosittelemme näillä tiedoilla ravintolaa muillekin."”
“Erittäin miellyttävä asiakaspalvelu ja ruokakin oli erinomaista.”
“Asiakkaat otettiin hyvin huomioon ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä”
“hyvä ystävällinen palvelu”
“"Hyvä palvelu, maittava ruoka, siisti ja tunnelmallinen ympäristö."”
“Kala oli niin suolaista ettei sitä voinut syödä. Kokilla oli varmaan suolapurkki pudonnut kalan päälle....Harmi....”
“"Näppärä käydä, viihtyisä"”
“Ihan hyvä paikka. Hyvä ruoka.”
“Hyvä lounas. Salaattibaari on erinomainen ja aina tuoretta tavaraa tarjolla.”
“Hyvä on.”
“"Ruuan laatu vaihtelee, välillä on erinomaista, välillä puolestaan liian suolaista tai muuten maku pielessä. Salaattipöydän runsaus vaihtelee myös reilusti - välillä todella hyvä, välillä korkeintaan kohtalainen."”
“"Ruoka on hyvää ja miljöö on houkutteleva eli uusi ja esillepano on uuden tyylinen!! Jos jotain jäin kaipaamaan, niin jonkinlaista tarjotinta, jolla kuljettaa ruokaa - vähentäisi liikkumista käytävillä merkittävästi. "”
“"Kävin lounasaikaan ja aika sekavaa oli kaikki. Pääruoan nouto omituisesti salaattipöydän kautta jonottaen, annoksia ei ollut valmiina, lisukkeet haaleita. Maistui hyvältä. "”
“Hyvä ruoka.”
“Lounaspaikkana ehdoton suositus”
“Hyvä lounas ja miellyttävä miljöö”
“Hinnat ruuissa vähän korkeat”
“Asiakaspalvelu sujuvaa ja ystävällistä. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidettu aina hyvin. Lounastarjoilu hieman epäselvä. Saako ruokaa syödä useita annoksia? Parempi ohjeistus olisi kiva.”
“"Viereisessä pöydässä oli kevyesti humaltunut asiakas, joka huuteli henkilökunnalle vitsejään häiritsevän kovaa ja ramppasi röökillä bähän väliä tuoden tuoksut myös meille. Tilaamamme ruoka olisi pitänyt olla etuhintainen s-kortilla, mitä ei kuitenkaan laskussamme oltu huomioitu, vaikka s-kortin esitimme ja ostot kirjaantuivat."”
“Täydellinen ja ystävällinen palvelu.”
“Kaikki sujui mukavasti:”
“Hyvä ruoka.”
“Kaikki sujui oikein hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Kaikki oli muuten todella kaunista ja palvelu hyvää, mutta menun pippuripihvin jälkeen olo jäi nälkäiseksi. Kaksi pientä tomaattia, muutama salaatinlehti ja pihvi. Olisi kaivannut ehkä enemmän jtn lisuketta. Hintaan nähden harmittavaista. "”
“On aina mukava menä”
“"Siisti, mukava ravintola. Hyvä palvelu. Kasvisruokavalikoima heikko."”
“Hyvä ruoka”
“"Hinta-laatusuhde oli hyvä. Ensimmäinen kerta kun kävin, eli joutui vähän etsimään ja kyselemään että löysi kaikki. Salaattipöytä oli hyvä. Lämpimän ruuan tarjoilu oli erikoinen, mutta toimiva. Lautasia kertyi pöytään aika kasa. Mutta kokonaisuutena pidin paikasta.??"”
“"Yöpymisen yhteydessä helppo tulla ja viihtyisä ravintola. Tyytyväisyys pisteitä hieman laski se, että juomat unohdettiin tuoda kahteen kertaan ja niiden perään sitten kyseltiin."”
“Kaikki oli ihan ok. Lounaslistassa saisi olla enemmän vaihtelua viikoittain...”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa (erikoisruokavalionkin suhteen). Ruoka oli erittäin maukasta ja ilo myös silmälle! Nam??”
“Kiva paikka ja hyvä tunnelma.”
“Pienet annokset hintaan nähden.”
“Lounasruokailun hinta on varsin edullinen koska ravintolan taso on kuitenkin hyvä”
“"Oli ihan maittavaa hotelliruokaa, joskin Turusta löytyy myös mielenkiintoisempiakin vaihtoehtoja. Kuitenkin loistava vaihtoehto, jos ei jaksa liikkua keskustaan."”
“Viihtyisä ravintola. Maukasta ruokaa.”
“"Tunnelmallinen paikka, hyvä sijainti, hyvä ruoka"”
“Toiminta vastaa hyvin lounastarjoiluun.”
“Henkilökunnan Heini aivan ihana ja ammattitaitoinen. Ruoka hyvää ja kauniisti laitettu esille. Ympäristö viihtyisä”
“"Ruoka oli juuri niin hyvää, kuin toivoinkin. Tarjoilijat olivat ystävällisiä, mutta vähän omissa maailmoissaan. Tilasin ruoaksi katkarapuleivän ja silti minulle tuotiin leipää alkupalaksi. Kun ruoka tuotiin, ei tuotu ruokailuvälineitä. Jouduin pyytämään ne erikseen. "”
“"En tiedä, oliko kesätyöntekijöitä, mutta pöytään ohjaus ei ollut ihan niin ystävällistä, ruoka maistui oudolta ja laskutuksessa tapahtui virhe."”
“"Oma ruokani oli hyvä, ystävälläni ei todellakaan. Tarjoilijat unohtivat joitain asioita, ja maksamisessa esim tästä syystä haastetta. Jos tarjoilija olisi tiedustellut, olisin varmaankin tilannut toisenkin ruokajuoman tai kahvin."”
“Helppo tulla”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka hyvää.”
“Oli oikein mukava ravintolakokemus”
“"Kattava lounastarjonta, helppo tulla isommallakin porukalla kun kaikille löytyy mieleistä syötävää ja yläkerrasta on löytänyt aina tilaa."”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää. Alku vähän kangerteli.”
“Miellyttävä ravintola ja hyvä maistuva ruoka.”
“"Jos täällä käy usein, niin ruoka maistuu aina samalta. Yläkerrassa olevat asiakaspaikkojen tuolit ovat likaisia. "”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen henkilökunta"”
“Ok paikka. Osui mukava tarjoilija”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu :)"”
“"Paikka sinänsä on uusi ja ilmapiiriltään kiva, mutta parkkeeraus on vähän sekava ja huonosti opastettu, jos et ole hotellin asukas."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“"Pääsääntöisesti pidin paljon paikasta. Sellainen harmittaa, ettei lounaalla tyhjiä lautasia haettu pöydästä lainkaan pois kesken ruokailun. Pöytään kerääntyi iso pino likaisia lautasia, koska osa ruoista tarjoiltiin erikseen omilla lautasillaan. Pöydästä tuli epäsiisti, siirryimme kahvittelemaan eri pöytään."”
“"Erinomainen ruoka, hyvä ja ystävällinen palvelu."”
“Täysi kymppi”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Sopiva hintataso”
“Maukas ruoka ja ammattitaitoinen palvelu.”
“"Ravintola oli siisti ja ”perushyvä”. Palvelu oli ystävällistä, joskin sitä välillä joutui odottelemaan aika kauan. Taustamusiikki oli kamalaa ja aivan liian isolla. Tuli jumppasalifiilis, mikä hiukan latistu tunnelmaa. Musiikki kun voisi myös nostattaa mukavaa hetkeä. "”
“Ruoka melko hyvää ja valikoima ok. Hinta kuitenkin hieman korkea.”
“"Meitä palvellut naistarjoilija oli niin miellyttävä, että siitä jäi hyvä mieli koko loppuillaksi. "”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Sali henkiökunta ei jaksanut panostaa asiakkaisiin. Kokki oli hyvä ja ystävälinen.”
“"Sijainti, hyvä palvelu, parkkipaikka"”
“Siisti tilava ravintola a monipuolinen tarjonta.”
“Kätevästi hotellin yhteydessä. Ruoka hyvää. Tilat hiukan ahtaat.”
“Keittiö on hyvä ja ruoka myös. Salihenkilökunta pääosin keskinkertaista ja palvelu tökkii. Tila osin rauhaton läpikulun takia.”
“Osalla henkilökunnasta vielä opeteltavaa.”
“"Siisti, hyvä ruoka ja hyvä tunnelma sekä ystävällinen henkilökunta."”
“Uusi ja siisti”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, siisti ravintola"”
“"Paras lounas paikka Kupittaalla, jokaiselle löytyy jotain ja miljöö on ihana. Myös mutkattomasti saa otettua lounaan mukaan. Odotan myös että korona taittuu niin päästään töiden jälkeen lasilliselle kattoparruin."”
“Todella mielyttävä ja osaava henkilökunta! Ruoka oli hyvää”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Perheelllinen, niin ei mielestämme valikoiman osalta sopiva lapsille. Pariskunnille ja sinkuille hyvä."”
“Loistava tarjoilija”
“"Upea paikka, helppo tulla ja ruokalista miellytti. Myös se että lapset saavat tilata listalta -50% oli piristävä yllåtys perinteiseen tylsään lasten menuun. "”
“"Olen aiemmin käynyt pari kertaa hotellin aamupalalla, vaikka en olekaan majoittunut hotellissa. Aamupala on ollut hyvä ja ravintolan ilme on miellyttävä. Nyt käynyt pari kertaa lounaalla ja olen pitänyt tarjoilusta. Kattava salaattipöytä ja pääruokien tarjoilu erillisinä annoksina erottaa ravintolaa muista lounasravintoloista positiivisesti. Hinta tietysti hieman kalliimpi, joka saattaa vaikuttaa monien valintaan lounaan osalta, mutta itse voin ainakin suositella ystäviäni kokeilemaan ELLI:n lounasta."”
“"Paikka tosi viihtyisä ja moderni. Ruoka ok, mutta vähän ketjumaisen oloista. Palvelu hieman sähläävää, mutta kuitenkin ystävällistä:)."”
“Upea sisustus ja hyvä hinta-laatusuhde.”
“"Istuttiin terassilla, ei heti huomattu. Muuten olin tyytyväinen ensi kertaan. "”
“Erityisrv huonosti valikoimaa.”