Ajalla 8.3.-28.3. tarjoamme lounasannoksia mukaan otettuna arkisin klo 10:30-14:00. Iltaisin ja viikonloppuisin valmistamme carte-listan suosituimmat annokset mukaasi klo 21:00 saakka. Nouda paikan päältä tai tilaa Foodoran kautta.

Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 09.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki vaan sujui niin hyvin että voi muuta todeta ku Wells done ??”
“Erittäin hyvää asiakaspalvelua!”
“Söimme työporukalla jokaisena arki-iltana ravintolassa. Palvelun laatu vaihteli aivan liikaa, myös ruuan kanssa oli eroavuuksia. Söin saman pastan kaksi kertaa ja toisella kerralla pasta oli suoraan sanottuna huonoa/mautonta. Palvelu oli välillä myös erittäin hidasta ja vaikka ravintolassa ei ollut paljoakaan asiakkaita, ruuan saaminen taisi kestää pidemmillään 1,5h. Ja tästäkään asiasta kukaan ei tullut pahoittelemaan.”
“21v kiertänyt sok ravintoloita ja nyt oli nappi suoritus.”
“Palvelu hyvä. Ruoka maistuvaa Rauhallinen paikka ,ei ruuhkaa.”
“Ei mitään erityissyytä suositteluun, mutta jos osuu reitille niin ok.”
“Ravintola ollut nyt vajaan vuoden toiminnassa. Alussa oli ongelmia useampaan otteeseen kassajärjestelmä osaamisen kanssa. Seuraavalla kerralla tilaus ei ollut mennyt keittiöön, edellisellä kerralla tarjoilijat 'kinastelivat' kassan takana sen verran kovaan ääneen, että se kuului lähipöytiin. Oikeastaan usealla käynnillä on ollut jonkinlaista ongelmaa.”
“Hetellin yhteydessä ihan kelpo ravintola”
“Hyvä ruoka ja miljöö”
“Maukas ruoka, mutta tiskillä olevat lämpimät annokset ovat välillä ehtineet jäähtyä. Lämpimät annokset ovat myös kooltaan pienehköjä. Talon foccacia on superhyvää ja salaattipöytä runsas ja herkullinen!”
“Ravintolan henkilökunta loi erittäin mukavan ja tervetulleen tunnelman. Ravintola oli tyylikäs ja ruoka herkullista.”
“Kokemus oli miellyttävä ja jäi positiivisesti mieleem”
“Iloinen palvelu ja tunnelma. Ruoka maistuvaa.”
“Avarat tilat (korona- aika). Ystävllinen, huomaavainen palvelu. Blini erittäin hyvä. Lounas monipuolinen, mutta vamiiksi annostellut ruuat jäähtyneitä.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Ruoka oli hyvää ehkä kaipasin enemmän gluteenittomia alkupaloja”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu.”
“Saimme loistavaa asiakaspalvelua koko käynnin ajan. Ruuat ja juomat olivat hyviä ja lupausten mukaisia. Lopuksi tarjoilija vielä onnitteli seurueemme tulevaa synttäri sankaria, joka kovasti lämmitti kaikkien mieltä. Olimme maininneet tulevasta juhla päivästä käyntimme aluksi ohimennen. Tunsimme tulleemma kuulluuksi, koska tarjoilija huomioi asian vielä viimeiseksi ennen lähtöämme. Pelkkää positiivista sanottavaa koko paikasta.”
“Suosittelin jo. Homma toimi niinkuin piti, ruoka oli hyvää ja paikka todella siisti ja viihtyisä.”
“Salaattipöytä erityisesti miellyttää ja miljöö on viihtyisä + lähellä työpaikkaa.”
“Tunnelma ja tilat ovat ihan ykkösluokkaa. Lisäksi ravintola on tämän alueen ainoa varteenotettava ravintola. Pidän lounge-henkisestä sisustuksesta ka vessan puukomposiittilavuaarit osoittavat, että ravintola on ihan ajankohtaisuuden huipulla! Moderni, siisti, rauhallinen. Sopii lounaalle, afterworkiin, romanttoselle illalliselle...”
“Kymppi riittää”
“Ruoka oli hyvää, blinien takia tultiin syömään. Paikka on siisti ja upea. Mutta parasta koko kokemuksessa oli ihana palvelu, tarjoilija oli ammattitaitoinen ja todella ystävällinen! Kiiteltiin jo paikan päälläkin, mutta haluan tässä vielä sanoa samaa! Kokenut lettikampauksella varustettu tarjoilija oli kyseessä, kiitos hänelle!”
“Ihan hyvä perus ketjuhotellin meininki. Ruoka samoin.”
“Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja Ellissä on hyvä ruoka ja mukavat tilat. Hinta on lounaspaikoista kalleimmasta päästä, joka hiukan harventaa käyntikertoja. Toisaalta ruoka on laadukasta, jota arvostan.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ruoka erittäin hyvää!”
“Hyvä ruoka, rauhallinen paikka syödä, yleistilat siistit”
“Viihtyisä ravintola ja erittäinen miellyttävä henkilökunta - tunsin itseni tervetulleeksi :)”
“Elli paikkana siisti. Ruoka ei tällä kertaa säväyttänyt.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa ja asiansa osaavaa”
“Siisti paikka”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Mukava ilmapiiri - kesällä vaikka terassille ??”
“Jag är nötallergiker och fick svaret att endast en av efterrätterna inte innehöll nötter. Trots att det på menyn inte fanns utsatt 'PÄ' på något av alternativen.”
“Bra stämning och god mat”
“En bra restaurang men inte bättre än andra”
“Kaikki meni mainiosti”
“Mutkaton”
“Hienon näköinen paikka ja hyvää ruokaa. Ainoa miinus siitä, että lounaan tarjottavat ovat hieman vähäiset, varsinkin verrattuna aamupalaan.”
“Kävin viikon sisällä kaksi kertaa Ellissä. Syntymäpäiväni kunniaksi aterioimme eräänä lauantaina. Ravintola oli täyteen varattu, mutta ilman varausta saimme kuitenkin sohvapaikat. Ruoka, palvelu ja miljöö olivat huippuluokkaa ja koronarajoituksista oli huolehdittu kiitettävästi. Toinen vierailuni oli lounas-aikaan. Silloin ravintola oli mielestäni liian täynnä ja jonotusta oli liikaa. Turvavälit eivät toteutuneet. Onneksi olin varannut pöydän etukäteen, joten saimme ruokailla ’salin’ puolella.Lounas oli maittava. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Tällä kertaa tosi edullista, kun käytimme S-etua, kaksi yhden hinnalla. Tulemme uudelleen, joskin lounasaikaan hieman myöhemmin ruuhkan välttämiseksi.”
“Oli täysi 10 paikka ❤️”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Palvelu ja ruoka oli erittäin hyvä.”
“Korona aika oli huomiotu todella hyvin. Ehkä pieni miinus, kiireisempänä lounasaikana pöytiä ei ehditty tyhjentää ja pyyhkiä. Muuten erittäin herkulliset lounasruuat. Niissä oli kaikilla kolmella kerralla, kun olen käynyt ruokailemassa, todellakin täysin erilaiset makuelämykset. Kiitos.”
“Kiva, että just vierailuni aikana oli tarjous: kaksi lounasta yhden hinnalla.”
“Miellyttävä ravintola. Parkkipaikalla tilaa.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka oli sekä lounaalla, että illallisella todella hyvää. Varsinkin illallisvierailusta jäi todella hyvä mieli koko illaksi. Erityismaininta tarjoilijalle!”
“Hyvät salaatit ja monipuoliset pääruuat”
“Olimme kahtena eri iltana asiakkaina ja viimeinen ilta oli pettymys. Odotimme laskua tunnin, jolloin yksi ystävistämme vinkkasi tarjoilijan pöytään. Muita pöytiä kyllä huomioitiin”
“Kaikki oli täydellistä.”
“10 tulisi, jos ruokailuun soveltuvat pöydät olisi sijoitettu viihtyisämmin/paremmin. Nyt joutuu istumaan sisääntulon alueella jossa enemmän trafiikkia. Ilmeisesti jossain perällä ja yläkerrassa on myös paikkoja, mutta yksin syövälle ne ovat lounasbuffeesta vähän kaukana. Ei ole kiva jättää tavaroita paikkaan jonne ei näy. Lisäksi kaikki pikkupöydät oli otettu pois käytöstä ja sitä sitten yksinään varasi ison pöydän peläten että tuleeko siihen muita.”
“Hyvä lounas”
“Olimme Ellissä lounaalla ja kokonaisuus oli loistava. Tuotteiden esillepano oli houkutteleva, kun sai valita valmiita pieniä lautasannoksia. Se oli mukavaa vaihtelua ja ruuan laatu oli erittäin tasokas. Lasta huomioitiin paljon ja henkilökunta oli kohtelias ja mukava. Vietimme kaikin puolin ihanan lounastuokion Ellissä ja suosittelen paikkaa muillekin.”
“Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä hotelli/ravintola”
“Ravintolassa oli miellyttävä tunnelma ja ympäristö. Pidin ruokavalikoimasta ja ruuasta ottaen huomioon että yleensä olen sitä mieltä että teen kotona parempaa ruokaa kuin ravintoloissa.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, helppo löytää ja tulla. Ei valittamista.”
“Ihanan tunnelmallinen ravintola jossa viihtyy helposti pitempääkin. Joka majoittumisen yhteydessä yksi matkan kohokohdista. Ruoka todella hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Olimme tyytyväisiä”
“Hyvä lounas lähellä.”
“Suosittelisin, koska ruoka oli hyvää ravintola oli tunnelmallinen ja työntekijät ystävällisiä”
“Olimme hotellivieraita ja kävimme Kelissä illalla drinkeillä ja syömässä jälkiruoat. Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia.”
“Oli mukava kun ohjattiin kabinettiin missä oli väljemmät tilat.”
“Kuten edellisistä vastauksistani näkyy, kaikki sujui hyvin.”
“Det var ok, men 'vanligt'. För att rekommendera anser jag det skall vara speciellt. Det var acceptabellt, alltså skulle jag inte avråda.”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka, jota saa luonasaikaan santsata.”
“Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä tarjontaan. Hinta/laatu suhde erittäin kilpailukykyinen ja kokonaisuudessaan viihtyisä”
“Miellyttävä paikka, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja kasvissyöjälle mukavan paljon vaihtoehtoja.”
“Kokonaisuudessa rauhallinen paikka.”
“Nea niminen tarjoilija saa meiltä täydet pisteet ja erityiset kiitokset. Hänen ammattimainen iloinen ja rento palvelunsa toi todella positiivisen asiakaskokemuksen. Kiitos Nealle.”
“Mukava ravintola, hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta ja hyvää palvelua”
“Kaikki toimi.”
“Sijainti hieman keskustasta ulkona, mutta muuten kaikki hyvin.”
“Hyvä ruoka. Vain yksi puute: ei löytynyt calvadosta”
“Kiva paikka ja jälkiruoka oli ihana. Kohtuulliset hinnat.”
“Miellyttävä paikka, hyvä ruoka”
“Ravintolan yleisilme oli siisti ja viihtyisä, ruoka hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä.”
“Kaunis ja tunnelmallinen paikka. Ruoka oli todella maukasta. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja osaava.”
“Kauniisti sisustettu ja hyvä ruoka. Mukavat kokit.”
“Kiva idea lounaalla, että pääruuat pieninä annoksina!”
“Kokemukseni oli erittäin positiivinen”
“Kotoisa tunnelma.”
“Ruoka ja fiilis ok. Maksaminen ainakin lounas aikaan ruuhka-aikana erittäin hidasta.”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Ammattitaitoiset tarjoilijat.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä sisustus ja ystävällinen henkilökunta”
“Sujuva ruokailu. Saa tarpeeksi ruokaa. Olen jo tuonut ystäviäni sinne syömään.”
“Sain ottaa koiran mukaan, ruoka ja viini oli hyvää”
“Mukava lisä Turkulaiseen ravintolamaailmassa. Erittäin mukava henkilökunta ja vieraat huomioiva. Ruoka oli kyllä oikein maukasta, mutta lista itsessään ei ollut kovin erikoinen.”
“laadukas lounasravintola Kupittaalla”
“Kokemukseni käynnistä oli kaikin puolin hyvä.”
“Perus hyvä s-ryhmän ravintola.”
“Lisäpisteitä kasvisruokavalion huomioimisesta.”
“Hyvä kokemus”
“Lounas annokset on kauniisti aseteltu, valikoima on sopivan laaja ja ruuat olleet maukkaita!”
“Homma toimi kokonaisuutena ok”
“Kassatoiminta lounasta maksaessa on turha hidasta. Ikävä näin koronan aikana jonotella myös diinä että saa lounaan maksettus. Usein tuo maksu vaihe on ollut se hitain kohta...”
“Det har tidigare saknats ett bra lunchställe här, mauno har dålig mat men ingen som konkurrerat om kunderna”