Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka oli siisti ja turvavälit toteuituva ,olimme pieni eläkeläisryhmä ja lounas oli maukas”
“Viihtyisä, uusi, raikas ympäristö ja hyvä ruokavalikoima”
“Mukava ja hieno paikka, hyvää ruokaa, mutta palvelu hidasta ja tökkivää”
“ll”
“Yövyimme hotellissa. Elliin ei mahtunut ymmärrettävistä syistä kun on pöytävälejä harvennettu. Saimme kuitenkin tilata ruokaa pitserian puolelle josta iso kiitos henkilökunnalle. Vuoropäällikkö taisi vielävähän harjoitella hommiaan... :)”
“hyvä paikka”
“Siisti ja asiallinen lounaspaikaksi, ilta ravintolaksi ehkä ei kovin tumnelmallinen”
“Jälkiruoan soisi sisältyvän lounaaseen (hieman isompi kuin Ässä-keksi). Sitä jää kaipaamaan hintaan nähden. Lämpimät ruuat voisi olla nimettyinä paikoillaan, viimeksi kalaa ja kanaa oli vaikea erottaa toisistaan.”
“Ruoka oli ihan hyvää. Jäävesipulloon jossa oli vähän vettä jäljellä.kaadettiin vaan lisää vettä ja jäitä päälle. Tarjoilija tuli liian iholle. Paikka viihtyisän.oloinen”
“Aivan ihana, tunnelmallinen ja kaunis ravintola, jossa saa vielä hyvää ruokaa.”
“Oli todella miellyttävää saada hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ehkä hiljainen ajankohta vaikutti asiaan, mutta saimme rauhassa kysellä tyhmiäkin kysymyksiä ja tarjoilijalla oli sekä aikaa että halua vastata.”
“Jotenkin tuntuu, että ravintola 'hakee' vielä sitä laatua annoksissa.”
“1) det var svårt att hitta betalningsstället första gången 2) varmrätternas tillredning och servering var intressant, men samtidigt lite 'schabbig' 3) städningen av borden var av högsta klassa”
“Kiva siisti paikka”
“Epäselvä kysymyskohta siis viimeisen vastauksen vai koko vastauksen??? -paikka on uusi,-S-etukorttipaikka, -sijainti, -hieman erilainen,-katttobaari,”
“Tyylikäs ravintola Kupittaan alueella. Hotellitavintol, johon kiinnostaa palata illalla ystävien tai perheen kanssa. Buffet käyttö pääruoan osalta hämmentävä, pitäisikö ottaa isompi lautanen sekä valmis annos vai miten.”
“Lounaan hieman korkeahko hinta ei aivan täysin kohtaa laadun kanssa. Paneroitu puna-ahven oli ylikypsää ja samalla tarjolla ollut kasvispihvi oli kuivaa, vaikka muut aterian osat olivat kunnossa.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista. Ravintola oli klo 17 jälkeen sunnuntaina lähes tyhjä, yhdet asiakkaat meidän lisäksi, se vaikuttaa vähän yleistunnelmaa laskevasti mutta se saattoi olla vain huono hetki. Olimme suunnitelleet samalla käynnillä poikkeavamme lasillisille näköalaravintolaan, se oli pettymys kun olikin kiinni sunnuntaisin. Tarjoilijalle (mies) täydet pisteet ja jälkiruoka, lakritsi creme brulee oli taivaallista ????”
“Kaunis, miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Kiva rento paikka.”
“Kohtuullisen hyvä palvelu ja lohikeitto oli todella maukas.”
“Erittäin viihtyisä paikka, lounasbuffan esillepano houkutteleva. Lounas monipuolinen ja laadukas. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ruokalista erikoinen, annoskoot pieniä”
“Henkilökunta ei tiennyt vaatenaulakkoa eikä sitä myöskään löytynyt voi olla että on olisi syytä opastaa samoin WC:stä ei merkintää”
“Viihtyisä, maukas ruoka!!!!”
“Kiva kun tällä puolin kaupunkia on uutta tarjontaa. Vanha tarjonta oli vähissä.”
“Itselle hyvä kokemus”
“Pöytämme ei ollut varauksesta huolimatta valmis, jouduimme odottamaan jonkin aikaa. Seurueesta yhden ruoka oli niin tulista että hän ei voinut syödä sitä, toiselle toimitettiin annos allergeenien kera tilauksesta huolimatta ja oma annokseni oli varsin pieni. Muuten kaikki sujui oivallisesti, tarjoilija oli oikein avulias ja ehdotti esim. koko pulloa useamman laseittain ostamisen sijaan; laski hinnankin meille edullisemmaksi. Tulen varmasti uudelleenkin, mutta odottelen vielä vähän että kaikki muuttuisi sujuvammaksi.”
“Viihtyisä paikka, sopivan lähellä työpaikkaa.”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu sekä siistit tilat.”
“Hyvällä paikalla hyvä ravintola.”
“Hieno sisustus, mutta todella hankala kerätä syötävät ja juotavat kun ei ole tarjotinta. Ja varsinkin kun söimme yläkerrassa. Vesikin piti hakea alakerrasta. Pääruoka oli tarjolla niin kuumista lautasista, että ne poltti käsiä”
“hinta-laatu-suhde hyvä, nasta paikka”
“Ruoka on hyvää, ja toivottavasti pysyy sellaisena. Tunnelma viihtyisä. Menu on vähän sekava ja kassoja voisi olla kaksi, koska usein on jonoa.”
“Kaikki toimi huvin yhtä poikkeusta lukuunottamatta.”
“Olen suositellut tyttärelleni. Kävivät syömässä ja olivat todella tyytyväisiä kun sai ruuan maidottoman ja gluteenitoman aterian.”
“Valitsemani lohikeitto oli liian kallis laatuunsa nähden ja annoksen saaminen kesti kauan. Selityksenä oli sähkökatkos keittiössä, mitä toki pahoiteltiin. Suositeltu viini ei ollut välttämättä oikea valinta.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“xx”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus. Viihtyisä, herkullinen ja ystävällinen.”
“Korona vaikuttaa kaikkeen. Tarjolla olleen hampurilaisen liha jäänyt raaksi, vähän kyseenalaisen makuinen. Kokonaisuus kuivikas. Pieni siika-annos sievä, vähän mauton”
“Hyvä vaihtoehto hitelliyöpyjille”
“Erilainen lounaskokemus. Miljöö on kunnossa, lämpimät ruuat pääasiassa olleet maistuvia, mutta salaattipöytään kaipaisi jotain uutta.”
“Perustelut löytyvät lopusta.”
“Menu loistava ja ruoka hyvää! Tunnelma uudessa ravintolassa oli hyvä, mutta henkilökunnasta jäi vaikutelma, että eivät ehkä tunteneet oloaan vielä kotoisaksi. Ihan perusasioita jäi välistä, esim alkuleipää tarjoilija haki kahteen kertaan ja vesi piti erikseen pyytää. Henkilökunta oli toki mukavaa ja kohteliasta, mutta asiakkaan huomioiminen ja tuntemus että olisimme olleet todella tervetulleita, jäi uupumaan.”
“Muuten hyvä lounas, kalakeitossa vain perunaa ja kalaa - ei vihanneksia”
“Vielä on kyllä vähän hiottavaa, ainakin näin lounasaikaan. Valmiit ruoka-annokset eivät olleet lämpimiä, kala oli haaleata. Asioinnin järjestely tuntuu oudolta, kun samalla kun haet ruokaa noutopöydästä, vieressä on porukkaa hotelliin sisäänkirjautumassa - ei hyvä! Toki ajattelimme antaa Ellille vielä mahdollisuuden ja poiketa josku illalla syömään tässä syksymmällä.”
“Tarjoilija Alex oli todella huomaavainen ja ammattinsa sopiva. Meille suositeltiin ruokaa kuin juomaakain, ei tullut pettymystä.”
“en”
“Sain tarjoilijan avulla koottua itselleni kivan kolmen ruokalajin menun laktoosittomista vaihtoehdoista. Toivoisin, että jatkossa useampi ruokalaji olisi valikoimissanne täysin laktoositon.”
“Hyvä palvelu”
“Monipuolinen lounas, pääruokavaihtoehdot hauskasti esillä. ??”
“Miljöö aivan ihana. Mielummin menisin istumaan iltaa kuin syömää lounasta.”
“Uutuuden viehätys ja salaattipöydän tuoreus”
“hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Ok lounaspaikka”
“Haimme perheelle illallispaikkaa Turun keskustasta, mutta emme löytäneet kaikille sopivaa ja lopulta päädyimme kompromissina hotellin omaan ravintolaan, mikä ei ennakkosuunnitelmissa ollut mukana lainkaan. Loppujen lopuksi kokemus oli erittäin positiivinen, kaikki (myös lapset) löysivät sopivan annoksen ja sekä ruoka että viini olivat erittäin hyviä.”
“Uusi ja raikkaan oloinen.”
“Viihtyisä ja siisti ravintola”
“Paikkana siisti, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka. Tosi helppo mennä, koska inva parkkipaikka aivan oven vieressä. Meillä nivelreumaa sairastavilla on tapana 'levittää' tietoa helppo liikkua ja hyvää ruokaa tarjoavista paikoista. Olen jo suositellut ja hän oli käynyt kahvilla ystävän kanssa. Hänkin oli viihtynyt, koska kiitti vinkistä ??”
“fghh”
“Erittäin hyvä hinta laatu suhde. Olimme lounaalla.”
“- 'Tippi'käytäntö on vierasta meille suomalaisille. Tämä 'kinuaminen' maksun yhteydessä oli minulle ensimmäinen ja epämiellyttävä kokemus. - Ravintolasalissa musiikin voimakkuus oli häritsevää. - Näkymää ravintolasalista pysäköintialueelle voisi 'pehmentää' vaikkapa astioihin pannuilla pensailla, katajilla tai muilla kukilla.”
“Henkilökunta oli palvelualtis ja kertoi valitsemastani annoksesta (Wallenbergin pihvi?) sekä osasi heti mainita esimerkit sopivista oluista eikä toki pidä kaikkia merkkejä muistaakaan. Ruokalista oli sopivan mittainen eli ei liikaa valinnan varaa. Henkilökunta oli silminnähden innostunut työstään.”
“Hyvä palvelu, maittava ruoka, siisti ja viihtyisä.”
“Vanhempi henkilökunnan naishenkilö paheksui kuuluvaan ääneen kun tulimme, että teillä ei varmaan ole minkään valtakunnan varausta....teki mieli kääntyä saman tien muualle syömään, jos tyhjästä ravintolasta ei ilman varausta istumapaikkaa löydy. Viinejä ei suositeltu lainkaan ruuan tilauksen yhteydessä vaikka erikseen kysyimme.”
“God mat och fin utsikt från drinkbaren”
“Hieman alkukankeutta koneissa ja henkilökunnassa”
“Lähellä, mukava paikka, hyvää ruokaa.”
“Homma kokonaisuudessaan toimi hyvin ja ammattimaisesti”
“Oli oikein viihtyisää ja ruoka maittoi.”
“Ihan ok ravintola”
“Hyvä ruoka ,kiva fiilis,mukava henkilökunta.Mitä voi muuta toivoa.KIITOS!”
“Suosittelen paikkaa, koska ainakin lounasruoka oli hyvää ja toivottavasti tuo taso pysyy, joskus alkuaikojen panostuksen jälkeen ravintolan taso tipahtaa jyrkästikin. Paikka oli siisti/kiva ja istumapaikkoja oli niin paljon, että koronaetäisyydet pystyi hyvin huomioimaan.”
“en”
“Palvelu ja tuotteet olivat erittäin hyviä. Kaikki toiveet ja pyynnöt huomioitiin ja toteutettiin. Paivelu oli ystävällistä ja mutkatonta. Hintataso oli kohtuullinen.”
“Paikka ja miljöö aivan mahtava. Ruoka oli muuten hyvää mutta mautonta, vain ruuan perusmaku maistui. Kaikki mausteet unohdettu myös suola. Hintatasokin ehkä aavistuksen liian korkea”
“Ystävällinen henkilökunta”
“On mukavaa saada uusi hotelli/ ravintola Turkuun.Kaikki on uutta ja kiinnostavaa.”
“Ravintola oli täynnä ja kiire näkyi ja tuntui ikävästi.”
“Todella mukava henkilökunta ja viihtyisä paikka. Perheen 3 vuotias otettiin kivasti myös huomioon ??”
“Erittäin hyvä lounas, viihtyisä sisustus ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ihan ok ravintola, ei erityistä kommenttia mihinkään suuntaan. Arvio nousisi, jos olisi jotain mikä jäisi mieleen, eikä olisi niin keskinkertainen”
“Siisti, laadukas ja maistuva. Kaikki mitä ravintolalta kaipaa.”
“Olimme syömässä lounasaikaan. Vähän jäi epäselväksi mitä lounaaseen oikein kuului. Eli luulimme saavamme valita ruokaillessamme joko pizzan tai lämminruokavaihtoehdon. Valinta kuuluikin tehdä jo maksaessa. Maksu perittiin etukäteen. Lounaspöydän lihapullat oli aseteltu valmiiksi asetille (3kpl). Jäi myöskin epäselväksi saisiko nuorisomme ottaa vielä lisää lihapullia vai oliko se sitten siinä. Ensi kerralla olemme jo viisaampia. Ruoka oli muuten maistuvaa ja kokki superhyvä!”
“Viihtyisä ja tosi hyvä ruoka. Pientä miinusta henkilökunnan kiireen vuoksi.”
“Täydet pisteet olisi tullut jos pasta-annoksen mukana olisi tullut lusikka ilman pyytämistä. Mutta sekin tuotiin kun pyydettiin ja pyydettiin anteeksi kun ei huomattu suoraan tuoda.”
“Ravintola päällikkö Marika? Oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Iso kiitos.”
“Helppo asioida hotelliyöpymisen yhteydessä”
“Tarjoilija unohti meidät. Viini tuli 55 min sisääntulosta. Saimme leipää noin 45 min sisääntulosta. Ruoka-annos tuli tunnin päästä. Mitään väliaikatietoa ei tullut. Olimme valinneet että emme ota alkupalaa, mutta kun leipääkään viinistä puhumattakaan ei tullut, oli ankea olo. Jälkkärit oli hyvät. Onneksi ei ollut kiire. Kaksi tuntia kului, laskukin piti pyytää joltain muulta kun omalta tarjoilijalta, omammekeskittyi tuttuihin ja kaikkeen muuhun. Esimies olisi voinut vähän katsella perään, olihan ravintola vasta neljättä iltaa auki.”
“Henkilökunta oli epävarmaa välillä jopa tahditonta”
“Maksaminen oli hankalaa. Ensiksi ei meinannut löytää minne lounas maksettaisiin ja toiseksi maksutapahtuma ei meinannut millään onnistua. Vastaanotto testin paikka hämäsivät”
“Kannattaa käydä tutustumassa”
“Kaikki oli muuten oikein hyvin mutta ruokaa jouduttiin odottamaan lähes 1,5 h. Toki paikka oli vasta auennut ja asiakkaita oli ilmeisesti enemmän kuin oli odotettu. Ruoka oli kuitenkin todella hyvää.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Siisti paikka, mukava tunnelma, hyvä ruoka”
“Hovimestari oli erittäin ystävällinen, mutta joutui miltei yksin palvelemaan asiakkaita. Siksi jokaista vaihetta joutui odottamaan kauan. Palvelevaa henkilökuntaa olisi tarvittu enemmän.”
“Tuotteet ja palvelu molemmat olivat korkealuokkaisia - poislukien kahvin”
“Hyvä ruoka.”
“Paikka oli mukava perustason ravintola.”
“Täysi kymppi muuten, mutta odotimme ainakin 15 min ennenkuin kyllästyimme odottamaan että joku tulee laskuttamaan. Kävin pyytämässä tarjoilijaa paikalle itse.”
“Oli vasta avattuja toiminnoissa ”alkukankeutta”, mutta puitteet ja tunnelma mannermaista ja mukavaa.”
“Hieno uusi ravintola ja maukasta ruokaa”
“Lista oli aika suppea ja palvelu hidasta, mutta ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Sijainti on loistava (yrityksemme toimii lähellä).”
“Ravintolassa oli oikein hyvä tunnelma ja erittäin ystävällinen henkilökunta, joka jaksoi hymyillä kiireestä huolimatta. Ruoka oli myös maistuvaa, vaikkakaan ei erityisen ihmeellistä.”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää, hotellissa tuli palohälytys joka kesti todella pitkään, mutta henkilökunta selvisi siitäkin todella hienosti, tiedottivat koko ajan tilanteesta ja kävivät kysymässä voivatko jotenkin palvella.”