Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

Me Bistro Ellissä noudatamme alueellisia rajoituksia korona-pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Meillä on käytössä vain 75 % asiakaspaikoistamme ja lopetamme anniskelun klo 22.00. Huomioittehan kuitenkin, että ruuhka-aikoina turvavälien säilyttäminen koko vierailun ajan saattaa olla haastavaa ja vaatii asiakkaalta itseltään tarkkuutta. Suosittelemmekin, että riskiryhmään kuuluvat ajoittaisivat vierailunsa ruuhkatuntien ulkopuolelle. Ruuhkaisimmat ajan ovat ma-pe 11:30-12:30 sekä pe-la 18-21.

Maskin käyttöä suositellaan jonotus- sekä siirtymätilanteissa. Henkilökuntamme käyttää maskia asiakasturvallisuuden edistämiseksi.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei valittamista. Hieman kalliimpi lounas, mutta työpaikkani henkilökunta saa onneksi alennettuun hintaan. Henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista. Allergiat on hyvin esillä ettei tarvitse aina kysellä.”
“Mukava, tunnelmallinen paikka. Selkeä, valoisa ja ilmava. Ei liian lähellä toisia.”
“Ruoka ja tunnelma oli hyvää! Miljöö ja sisustus oli upeita. Mutta ihmettelimme hieman sitä, miksi asiakkaat laitettiin istumaan niin lähelle toisiaan (peräkkäiset pöydät), vaikka ravintolassa oli enemmänkin pöytiä vapaana? Olin muutama viikko sitten toisessa Sokos hotellin ravintolassa syömässä, jossa joka toinen pöytä oli poissa käytöstä, jonka ansiosta oli suuret välit seuraaviin asiakkaisiin.”
“Hotellin ravintolaksi erinomainen, kiva henkilökunta. Jos/kun tulen uudestaan Turkuun voisin asua/ruokailla Ellissä”
“Viihtyisä ravintola ja hyvä ruoka, osaava ravintolapäällikkö.”
“Mukava miljöö, useita ruoka-annoksia, joista valita. Ainoa miinus on hälinä ja paljon ihmisiä lounas aikaan.”
“Kiva rauhaisa tunnelma, hyvä ruoka”
“Suosittelen”
“Jos lounaan hinta olisi euron pari halvempi (ilman että laatu kärsii) niin olisi täyden kympin paikka”
“Hieno paikka”
“Ihan mukava ravintola, maisemaikkunoissa voisi olla parempi näkymä, esim puuistutuksilla voisi saada paljon aikaan”
“Mutkaton ja mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilijat olivat todella mukavia ja ensimmäistä kertaa Turussa, tultiin kysymään kesken ruokailun miltä maistuu. Ja antoivat kokille heti palautetta. Mahtavaa.”
“Ravintola oli sisustukseltaan viihtyisä ja tunnelmallinen. Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Hintataso oli mielestäni hieman yläkanttiin. Plussaa on, että viihtyisä ravintola sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella ja sinne on helppo tulla.”
“Erittäin viihtyisä lounaspaikka, jossa on ystävällinen henkilökunta ja hyvää lounasruokaa. Lounasbuffetin eri ruokalajien ottaminen ja pöytiin vienti hieman hankalaa, sillä ravintolassa ei ole tarjottimia.”
“Hyvää ruokaa ja nopea, ystävällinen palvelu”
“Hyvillä mielin tultiin ja hyvillä mielillä lähdettiin ??”
“Käyntejä vain lounasaikaan, mutta lounas aina kauniisti esillelaitettu. :)”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius oli huippuluokkaa. Lisäksi ruoka oli erittäin maukasta sekä korkealaatuista.”
“Erittäis siisti paikka, viihtyisä ja tunnelmallinen. Tarjoilijamme Essi hoiti hommansa hienosti. Ruuan hinta/laatusuhde ei kohdannut.”
“Mukava paikka, ei tarvitse mennä keskustaan. Osa henkilökunnasta oli tuttua ; ryhmällämme on ollut vuosia tapana kokoontua H Börsin ravintoloissa.”
“Siisti uusi paikka, jossa vain muutama asiakas lisäksemme. Palveluhenkinen henkilökunta.”
“Välillä pääruokien kanssa on ollut ongelmia, esim risoton kypsyysaste, vegeruuan kylmyys, jne. Tällä kertaa broilerin kastike maistui aivan uunimakkaralta, ei ihan paras yhdistelmä...”
“Ruoka oli hyvää, ja mukavaa, että annokset pieniä, niin voi maistaa useampaa ruokaa. Salaattipöytä erittäin hyvä.”
“Kiva siisti paikka, hyvää ruokaa. Ainut, mikä tökki, oli mobiili lounas sovelluksella maksaminen, onneksi lounaskortti oli mukana.”
“Uusi, siisti, sijainti, palvelu”
“Uusi paikka, miellyttävä sisustus ja ilmapiiri, siisti paikka, erittäin maukas ruoka ja ystävällinen kokki”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“Ravintolatoiminnan yhdistäminen hotellin vastaanottokerrokseen on haastavaa, mutta tässä on onnistuttu hyvin”
“Läget begränsar. Långt från centrum.”
“Helppo saavutettavuus. Hyvä hinta laatusuhde”
“Hotellin vieraana ja varsinkin näin korona-aikana, Bistro Elli tarjosi erinomaisen mahdollisuuden aterioida hotellilla.”
“Auton parkkeerausongelmia?”
“Erityisesti hygieaan oli panostettu kiitettävästi. Ilmapiiri oli miellyttävä ja palvelu hyvää.”
“Hieno tunnelmallinen paikka, ruoka oli hyvää muutamaa pikku seikkaa lukuunottamatta. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu osalla henkilökunnasta.”
“Uutukainen, toimiva, viihtyisä paikka.”
“Siisti miljöö, todella maukasta ruokaa.”
“Mukava ja rauhallinen mesta”
“Mutkatonta ja sujuvaa palvelua rennolla otteella ja maistuvaa ruokaa.”
“Hotelliravintolaksi oikein viehättävä ja kotoisa”
“Ravintola oli erittäin tyylikkäästi sisustettu ja viihtyisä. Ruokia ja juomia suositeltiin, mikä teki palvelukokemuksesta erittäin hyvän. Pääruokana tilasin risottoa, joka oli aikamoinen rimanalitus, mutta muut ruokalajit ja juomat olivat priimaa.”
“Ruoka oli todella maittavaa,parasta mitä olen vuosiin saanut. Meitä palvellut tarjoilija oli todella ystävällinen ja mukava,täysin oikealla alalla.Kokki todella osasi työnsä. Kiitos hyvästä kokemuksesta.”
“Siistiä ja ystävällistä. Hyvää ruokaa. Voisi olla yksityisyyttä pöytärivien välissä vähän enemmän.”
“Positiivinen fiilis.”
“Kaikki meni niin kuin piti ja miljöö on erittäin viihtyisä!”
“Miellyttävä ympäristö, buffet on aikataululliselle hyvä vaihtoehto.”
“Ruoka on tosi hyvää ja ravintolamiljöö viihtyisä. Viimeksi oli kiva yllätys, että kahvin kanssa sai toscakakkua.”
“Ihan ok paikka ja porukkaa oli yllättävän paljon syömässä, joten henkilökunta ei heti ehtinyt huomioimaan. Hampurilaisen hinta/laatu ok, mutta vähän kuivakka”
“Metsäsienirisotto. Ei maistunut oikein miltään.”
“Todella siist, henkilökunta mukava...jaRUOKA HYVÄÄ”
“Uusi lounaspaikka lähellä työpaikkaa. Monipuolinen lounasvalikoima ja viihtyisä ympäristö”
“Kokit olivat huippujoustavia ja loihtivat meille lihapullat ja muusin tyhjästä. Kello oli 21:30 ja 10- vuotias tyttäreni alkoi olla sekä väsynyt että nälkäinen. Listalla ei ollut mitään erityistä lasten annosta, joten joustavuus oli erittäin myönteinen yllätys ja suuri helpotus.”
“Hyvä lounas. Edelleen kaipaisin normaalin kokoisia lautasia, koihin voisi koota koko annoksen salaatteineen. Nyt täytyy jopa pääruokaan ottaa kaksi lautasta, koska edes perunat eivät mahdu samalle lautaselle muun ruuan kanssa. Ja sitten salaatti vielä erikseen. Menee aikaa ja turhaa liikuskelua edestakaisin vs. koko annos kerralla lautaselle.”
“Täydellinen kokemus, kiitos henkilökunnalle joka jaksaa tässä raskaassa korona-ajassa palvella iloisesti ja ammattitaitoisesti.”
“Ihan miellyttävä kokoemus, ystävällinen tarjoilija”
“Kiva, rento, pieniä ryhmiä ja koronaa huomioiva.”
“Ruoka oli hyvää mikä on pääasia”
“Helppo käydä, runsas valikoima.”
“Supertrevlig personal! De hörde att vi talade svenska med varandra och bytte till svenska. För oss ok med finska också, men det var en trevlig gest. Maten var jättegod, inredningen mysig.Vi kommer absolut på nytt.”
“Ei mitään vikaa”
“Viihtyisyys, hyvä palvelu ja ruoka, turvavälit hyvin huomioitu!!”
“Odotimme pöytiinohjausta pitkään, vaikka varaus oli ja emme olleet ajoissa. Iso 10 hlön seurue. Varausta tehdessä pyysin että olisimme koronan takia erillään muista ja että turvavälit olisi hyvät. Tätä toivetta ei oltu huomioitu ollenkaan! Moni murehti asiaa illallisen jälkeen. Istuimme olkapäät yhdessä. Tarjoilija oli mukava ja saa min pisteet ja ruoka hyvää. Tunnelma kiva ja sisustus ihana. Mutta turvallisuutta ei yhtään huomioitu!!!”
“Olimme tutustumis käynnillä,tutustumassa miljööseen ja lounaan monipuolisuuteen.”
“Ruoka oli loistavaa. Ystävällinen hlökunta”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja huomio ja neuvoi heti. Seisovassa pöydässä monipuoliusesti tarjolla erilaisia ruokia joka makuun.”
“Kokemus oli kaikin puolin erinomainen!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää! Ruokaa joutui tosin odottelemaan n. tunnin, mutta leipäkori pelasti tilanteen ja meitä oli kuusi pihvinsyöjää! Leivän kanssa olisimme toivoneet margariinin tilalle oikeata voita tai jotain maukkaampaa levitettä, esim. yrttituorejuustoa!”
“Ruoka on erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä. Lounashinta on hieman kallis. Kun etätöistä palaillaan toimistotöihin, olisi kiva saada porukallemme oma lounashinta.”
“Kiva paikka, hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Viihtyisät tilat ja henkilökuntaa riittävästi”
“Palvelu oli hyvää ja ravintola oli siisti. Paljon oli ihmisiä mutta saatiin olla nurkkapöydässä rauhassa. Jälkiruoan juoman kävin tilaamassa tiskiltä koska tarjoilijoita ei tullut käymään. Ruoasta. Syysmenu: poro oli taivaallista mutta taimen oli kuiva kuin kengänpohja, alkuruoista myskikurpitsakeitto oli todella hyvä lohi hyvin mauton. Outona oli lautaselle murujen levittely ympäriinsä että lautanen piti lääppiä että sai niitä mukaan. Siisti ja hyvin tunnelmallinen ravintola.”
“Mukava terassi drinkki mahdollisuudella. Ravintola uusi ja siisti. Normaali hotelli bistro”
“Hyvä kokemus”
“—-”
“Kaikki sujui upeasti! Ainoa pienen pieni miinus ravintolan pienestä koosta, mutta jonotusaika meni nopeasti.”
“Ravintolassa oli kiva, rauhallinen tunnelma. Palvelu oli hyvä ja ruoka tosi hyvää. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut käynti.”
“Covid aikaan pöydät liian lähellä toisiaan”
“Positiivinen kokemus sekä ruoan että ympäristön suhteen. Yläravintolatila oli viihtyisä.”
“Alku oli kankeaa, pöytään ohjaamisen saaminen kesti kauan. Ruoka oli hyvää, mutta melko kallista. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Ruoka on ollut aina maistuvaa ja palvelu on ollut avuliasta ja ammattitaitoista. Hinta on ainut, jonka vuoksi en käy paikassa niin usein kun voisin. Kaivataan jälkiruokaa takeaway annoksiin, jonka voisi napata myös helposti mukaan.”
“Oli mukavaa että ruokailutilat olivat pienehköt”
“Hyvä tunnelma”
“Tällä kertaa kaikki sujui mallikkaasti. Likaiset lautaset kerättiin pois iloisen punertava lettitukkaisen aikuisen tarjoilijan toimesta. Ammattitaito ja ystävällisyys kohdallaan. Aiemmilla käynneillä lautasia ei kerätty vaikka henkilökuntaa parveili baaritiskin takana kännyköitä selaillen.”
“Ruokalista viikkotasolla tosi yksitoikkoinen. Lounasravintolassa voisi ihan hyvin joskus olla vaikka jokin kastike-tai vuokatuoka vaihtelua lisäämään. Kokkihan, joskus jopa kaksi seisoo tiskin takana jakamassa/tekemässä liha-/kalaruokia”
“Palvelu oli aika hidasta ja ruokaa sai odottaa turhan kauan. Muuten Ok.”
“Paikka hieno ja tunnelmallinen, ruoka hyvin tavallista, ei erikoisen maistuvaa.”
“23.9: Lohessa ei ollut juuri lainkaan suolaa Muuten maistuvaa ruokaa”
“Kivan intiimi tunnelma”
“Tyylikäs lounaspaikka, hyvä ruoka!”
“Ruoka on hyvää ja salaattipöytä monipuolinen ja tuoreista raaka-aineista. Asioin kuitenkin usein, ja kaipaisin enemmän vaihtelua listaan. Chilihummus todella hyvää, mutta esim. erilaisilla kastikkeilla saisi salaattipöytäänkin vaihtelua. Keittoihin kaipaisin myös vaihtelua enemmän. Hernekeitto ja lohikeitto tosin erittäin hyviä!”
“Hyvää ja laadukasta”
“Ruoka ei ole ihan tasalaatuista. Jotkin annokset ovat välillä viileitä ja pikkulautanen ja alkupalalautanen yhdistelmä on hankala.”
“Servicen var vänlig men ordningen lite råddig och systemet med de små tallrikarna vid varmrätten konfunderande. Ingen salladsdressing hittades. Inredningen var vacker.”
“Paikka oli siisti ja turvavälit toteuituva ,olimme pieni eläkeläisryhmä ja lounas oli maukas”
“Viihtyisä, uusi, raikas ympäristö ja hyvä ruokavalikoima”
“Mukava ja hieno paikka, hyvää ruokaa, mutta palvelu hidasta ja tökkivää”
“ll”
“Yövyimme hotellissa. Elliin ei mahtunut ymmärrettävistä syistä kun on pöytävälejä harvennettu. Saimme kuitenkin tilata ruokaa pitserian puolelle josta iso kiitos henkilökunnalle. Vuoropäällikkö taisi vielävähän harjoitella hommiaan... :)”
“hyvä paikka”
“Siisti ja asiallinen lounaspaikaksi, ilta ravintolaksi ehkä ei kovin tumnelmallinen”
“Jälkiruoan soisi sisältyvän lounaaseen (hieman isompi kuin Ässä-keksi). Sitä jää kaipaamaan hintaan nähden. Lämpimät ruuat voisi olla nimettyinä paikoillaan, viimeksi kalaa ja kanaa oli vaikea erottaa toisistaan.”
“Ruoka oli ihan hyvää. Jäävesipulloon jossa oli vähän vettä jäljellä.kaadettiin vaan lisää vettä ja jäitä päälle. Tarjoilija tuli liian iholle. Paikka viihtyisän.oloinen”
“Aivan ihana, tunnelmallinen ja kaunis ravintola, jossa saa vielä hyvää ruokaa.”
“Oli todella miellyttävää saada hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ehkä hiljainen ajankohta vaikutti asiaan, mutta saimme rauhassa kysellä tyhmiäkin kysymyksiä ja tarjoilijalla oli sekä aikaa että halua vastata.”
“Jotenkin tuntuu, että ravintola 'hakee' vielä sitä laatua annoksissa.”
“1) det var svårt att hitta betalningsstället första gången 2) varmrätternas tillredning och servering var intressant, men samtidigt lite 'schabbig' 3) städningen av borden var av högsta klassa”
“Kiva siisti paikka”
“Epäselvä kysymyskohta siis viimeisen vastauksen vai koko vastauksen??? -paikka on uusi,-S-etukorttipaikka, -sijainti, -hieman erilainen,-katttobaari,”
“Tyylikäs ravintola Kupittaan alueella. Hotellitavintol, johon kiinnostaa palata illalla ystävien tai perheen kanssa. Buffet käyttö pääruoan osalta hämmentävä, pitäisikö ottaa isompi lautanen sekä valmis annos vai miten.”
“Lounaan hieman korkeahko hinta ei aivan täysin kohtaa laadun kanssa. Paneroitu puna-ahven oli ylikypsää ja samalla tarjolla ollut kasvispihvi oli kuivaa, vaikka muut aterian osat olivat kunnossa.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista. Ravintola oli klo 17 jälkeen sunnuntaina lähes tyhjä, yhdet asiakkaat meidän lisäksi, se vaikuttaa vähän yleistunnelmaa laskevasti mutta se saattoi olla vain huono hetki. Olimme suunnitelleet samalla käynnillä poikkeavamme lasillisille näköalaravintolaan, se oli pettymys kun olikin kiinni sunnuntaisin. Tarjoilijalle (mies) täydet pisteet ja jälkiruoka, lakritsi creme brulee oli taivaallista ????”
“Kaunis, miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Kiva rento paikka.”
“Kohtuullisen hyvä palvelu ja lohikeitto oli todella maukas.”
“Erittäin viihtyisä paikka, lounasbuffan esillepano houkutteleva. Lounas monipuolinen ja laadukas. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ruokalista erikoinen, annoskoot pieniä”
“Henkilökunta ei tiennyt vaatenaulakkoa eikä sitä myöskään löytynyt voi olla että on olisi syytä opastaa samoin WC:stä ei merkintää”
“Viihtyisä, maukas ruoka!!!!”
“Kiva kun tällä puolin kaupunkia on uutta tarjontaa. Vanha tarjonta oli vähissä.”
“Itselle hyvä kokemus”
“Pöytämme ei ollut varauksesta huolimatta valmis, jouduimme odottamaan jonkin aikaa. Seurueesta yhden ruoka oli niin tulista että hän ei voinut syödä sitä, toiselle toimitettiin annos allergeenien kera tilauksesta huolimatta ja oma annokseni oli varsin pieni. Muuten kaikki sujui oivallisesti, tarjoilija oli oikein avulias ja ehdotti esim. koko pulloa useamman laseittain ostamisen sijaan; laski hinnankin meille edullisemmaksi. Tulen varmasti uudelleenkin, mutta odottelen vielä vähän että kaikki muuttuisi sujuvammaksi.”
“Viihtyisä paikka, sopivan lähellä työpaikkaa.”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu sekä siistit tilat.”
“Hyvällä paikalla hyvä ravintola.”
“Hieno sisustus, mutta todella hankala kerätä syötävät ja juotavat kun ei ole tarjotinta. Ja varsinkin kun söimme yläkerrassa. Vesikin piti hakea alakerrasta. Pääruoka oli tarjolla niin kuumista lautasista, että ne poltti käsiä”
“hinta-laatu-suhde hyvä, nasta paikka”
“Ruoka on hyvää, ja toivottavasti pysyy sellaisena. Tunnelma viihtyisä. Menu on vähän sekava ja kassoja voisi olla kaksi, koska usein on jonoa.”