Juhlista uutta vuotta 2026 herkullisesti Saarihotellin Uudenvuoden brunssilla Kotkan Frans & Rosaliessa to 1.1.2026 klo 12–14.30 ja 15–17.30.
Hinnat:
- 35€/hlö
- S-Etukortilla 30€/hlö
- lapset 2€/ikävuosi 12 vuoteen asti
Alkuruokana:
- Blinejä
- Katkarapuskagenia
- Mätimoussea
- Lämminsavulohta
- Sillikaviaaria
- Savuporomoussea
- Smetanaa ja tilliä
- Suolakurkkuja ja punasipulia
- Caesarsalaattia ja briossikrutonkeja
- Hillosipuleita
- Tomaattia ja mozzarellaa
- Metsäsienisalaattia
- Punakaali-granaattiomenasalaattia
- Perunasalaattia ja rapeaa salamia
- Karjalanpiirakoita
- Croissantteja
- Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita
- Mangosmoothie
Pääruokana:
- Rapeaa turskaa ja sitruuna-aiolia
- Takaladon makkarakimara ja talon sinappia
- Yrtti-parmesan lohkoperunoita
- Bataatti-veta-pinaattipaistos ja basilikacrèmeä
Jälkiruokana:
- Petit fours
- Crème brûlée ja marinoituja marjoja
- Juustolajitelma ja hilloa
Sis. lasin kuohuviiniä (tai alkoholiton vaihtoehto).
Tiedustelut ja varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme: sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (arkisin klo 8–17).