Kauden makuja tarjoileva Saarihotellin Pyhäinpäivänbrunssi on katettu Kotkan Frans & Rosalieen su 2.11.2025 klo 12–14.30 ja 15–17.30.
Hinnat:
- 35€/hlö
- S-Etukortilla 30€/hlö
- lapset 2€/ikävuosi 12 vuoteen asti
Alkuruokana:
- Caesarsalaattia
- Pikkelöityä punasipulia
- Waldorfin salaattia ja paahdettua saksanpähkinää
- Kurpitsa-vuohenjuustosalaattia
- Paholaisen perunasalaattia
- Kylmäsavulohta
- Katkarapusalaattia
- Marinoituja munia
- Vehmaan makujen mustasavukalkkunaa ja tomaattiaiolia
- Croissantteja
- Perunarieskoja
- Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita
- Puolukkasmoothie
Pääruokana:
- Rapeaa kanaa ja piparjuuricrèmeä
- Riistawallenbergit ja tummaa tattikastiketta
- Yrteillä maustettuja bataattilohkoja
- Veta-punajuuripaistos
Jälkiruokana:
- Pannukakkuja ja inkivääri-omenahilloketta
- Porkkanakakkua
- Juustolajitelma ja hilloa
Sis. lasin kuohuviiniä (tai alkoholiton vaihtoehto).
Tiedustelut ja varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme: sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (arkisin klo 8–17)