Vaasa-lehden suosittu ravintolatapahtuma järjestetään tänä vuonna 13. kerran. Ravintola Royal on tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa ja tarjoaa perjantaina 5.9. herkullisen buffet menun hintaan 35€/hlö.
Alkuruokapöytä:
- Vihersalaattia, versoja, vinegretteä ja paahdettuja siemeniä (G, VE)
- Fetajuustosalaattia (L, G)
- Caesar-salaattia (L, G)
- Caprese-salaattia (L, G)
- Marinoituja herkkusieniä (VE, G)
- Marinoitua paahdettua kukkakaalia (VE, G)
- Savustettua lohta, tartarkastiketta, katkarapucocktail (L, G)
- Naudanpaistia, piparjuuricremeä, ilmakuivattua kinkkua, marinoitua melonia ja oliiveja (L, G)
- Lihapate ja karpalohilloke, kasvispate ja tsatsiki (L)
- Avomaan kurkkuja limellä ja inkiväärillä, pikkelöityä kaali-fenkolisalaattia (G, VE)
- Leipälajitelma & levitteet (L)
Pääruokapöytä:
- Paahdettua lohta ja tomaattipestoa (L, G)
- Ylikypsää naudanniskaa ja tummaa balsamicoa (L, G)
- Choron-kastiketta, limoncello-kastiketta (L, G)
- Ruskistetulla purjovoilla maustettua kesäperunaa (L, G)
- Sieniravioleja, paistettuja sieniä ja pinaattia (L, G)
- Paahdettua punajuurta, hunajaa ja pähkinää (L, G)
Jälkiruokapöytä:
- Maitosuklaatiramisua, marenkia ja vadelmaa (L)
- Tyrni-jogurttipannacottaa ja lakritsikinuskia (L, G)
- Irtomakeisia & vaahtokarkkeja Kahvi/tee