Kaarlen Show & Dinner & Dance -pikkujoulut
Kaarle muuntautuu pikkujoulukauden viihdyttävimmäksi juhlapaikaksi, kun lavalle nousevat stand upin rautaiset ammattilaiset ja kirkkaimmat tähdet. Ilta alkaa upealla Vastarannan juhlabuffetilla, illan kruunaa huikea stand up -show Calle Night Clubissa, jonka jälkeen Housebändi tykittää tunnelman kattoon!
STAND UP -illat
pe-la 21.-22.11.2025
pe-la 28.-29.11.2025
Mukana Niko Kivelä, Lauri Saviharju, Amanda Hiekkataipale, Aatu Raitala, Jussi Lankoski, Amir Amokrane ja Matti Paalanen.
109 €/hlö, sisältäen eteispalvelumaksun, upean Vastarannan juhlabuffetin, huikean stand up -shown ja Housebändin tykittämät jatkot Calle Night Clubissa.
JUHLABUFFET:
Kylmä alkuruokapöytä
• Kaarlen omaa saaristolaisleipää (M,VE)
• Tuore leipä (M,VE)
• Punajuurinäkkäriä (M,VE)
• Rosmariini-tuorejuustoa (L,G)
• Jukkolan leipäjuustosalaattia (L,G)
• Viherversosalaattia (M,G,VE)
• Yrttimarinoitua tomaattia (M,G,VE)
• Tillikurkkua (M,G,VE)
• Hunajavinegrettiä (M,G,VE)
• Pikkelöityä fenkolia (M,G,VE)
• Rapuskagensalaattia (L,G)
• Graavilohta & friterattua kaprista (M,G)
• Marinoituja sieniä (M,G,VE)
• Yrttioliiveja (M,G,VE)
• Porkkanapastramia & punajuurihummusta (M,G,VE)
• Sitrusmarinoitua artisokan sydäntä (M,G,VE)
• Kukkakaalitartaria (M,G,VE)
• Savuviskisilliä (L,G)
• Kuusenkerkkäsilliä (L,G)
• Gubbröraa (L,G)
• Kananmunia ja kaviaarikreemiä (L,G)
• Kylmäsavuporomoussea ruisnapilta (L)
• Björkensin savustettua porsaanniskaa (L,G)
Lämmin pöytä
• Hitaasti kypsennettyä naudan ulkofilettä ja marsalakastiketta (L,G)
• Chimichurrimarinoitua kanaa (M,G)
• Paahdettuja yrttiperunoita (M,G)
• Uunijuureksia (M,G)
• Vastarannan omia kasvispihvejä sekä gremolataa (M,G)
Jälkiruoat
• Espresso-suolakinuskipannacotta (L,G)
• Macarons-leivoksia (L)
• Jouluinen kanelikierre (L)
Varaukset ja tiedustelut
Original Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelu +358 20 780 8920 tai sales.kokkola@sokoshotels.fi