Tampereen Koskipuistossa sijaitseva Puisto tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä. Katutason kahvilassa herkuttelet Hämeenkadun elämää seuraten, ravintolan puolella nautit lounaasta tai á la cartesta ja herkkukaupasta nappaat mukaan tuliaisia tai inspiroivia raaka-aineita kotikeittiöön. Onneksi on Puisto!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Eiköhän se naapuripöytä tullut vihdoin ja viimeinen oikein laitettua kun käytiin kolme kertaa muuttamassa. Ruoka oli vähän kuiva. Yksi seurueestani sai väärän ruuan, joutuin odottamaan tilaamaansa ruokaa. Kylmä istua, vetoisuuttsa, huonot tuolit. Liian ahtaasti laitettu.”
“Erittäin hyvä ja laadukas ruoka”
“Eräs seurueesseemme kuulunut tilasi pihvin well done ja se olikin aika verinen, sanoisin raw plus. Hän joutui seuraamaan vierestä syömistämme ja odottelemaan uutta annosta ja meillä oli kiire teatteriin. Mitään hyvitystä esim jälkkäriä ei tarjottu virheestä”
“Keskeinen paikka, laaja tarjonta samassa paikassa; mm. pikaruoka, salaatti, pizzapalat, kahvila, erikoistuotteiden myynti ja ravintola- palvelut. Siististi ja näyttävästi esillä.”
“Upea ympäristö. Mukavasti yhdistetty laadukkaiden tuotteiden kauppa, kahvila, salaattibuffet ja ravintolapalvelut.”
“Mahtava asiakaspalvelu, houkutteleva sisustus sekä tuotteiden esillelaitto ja raikkaan laaja ruokalista.”
“Ruoan tulemisessa pöytään kesti hieman liian kauan.”
“Paikka, helppo ruokalista, kohtuullinen hintataso, kauppa ja kahvila.”
“Hidas vastaanotto, onko liian vähän henkilökuntaa?”
“Ruuan taso, etenkin lämpimän, on huikea. On kasvista, lihaa ja kalaakin usein eli löytyy kaikille syötävää. Miljöö ja ilmapiiri hyvä.”
“Saattaa olla vähän kylmä; sellainenkin kokemus on. Jos/kun ulkona kylmä niin toivoisi sisätiloissa, että voi ottaa takin pois syödessä. Olen joutunut pari kertaa syömään takki päällä.”
“Paikka ja ympäristö.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka on hyvää ja tarjonta riittävän vaihtelevaa, kasvisvaihtoehdot ovat laadukkaita. Sijainti, sisustus ja tunnelma ovat hyviä. Henkilökunta on tosi mukavaa ja lounasruuhkasta huolimatta kaikki toimii mainiosti.”
“Sijainti, mukava näkymä ikkunasta. Ruoka oli hyvää vaikka ensin epäilin..”
“Lounasaikaan pahimmassa ruuhkassa meteli hirmuinen, kahvin kanssa ei ollut mitään pikkumakeaa..”
“Hyvä ruoka, palvelu, sijainti ja siisti”
“Maukkaat ruuat”
“Ruoka on joka kerta erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Hyvälle ruoalle suositeltiin siihen sopiva ja maittava juoma.”
“Tarjoilija osasi suositella hyvän viinnin ruoan kanssa. Seurueemme sai hyvän pöydän hieman syrjemmältä.”
“Pizzauuni oli rikki, elikkä sitä ei voinut listalta valita”
“Sijainti, näkymät ikkunoista, hyvä lounas.”
“Sisustus aika kalsea. Ennen oli viihtyisämpi.”
“Keskeinen sijainti, vaihtoehtoisia palveluja.”
“sujuvaa toimintaa,hyvät näköalat,paljon vaihtoehtoja ruokailussa,erittäin hyvä sijainti”
“näkymä koskelle, ravintolan nykyinen asu”
“ei se ruoka ihan järjettömän erityisen hyvää ollut”
“Paikka ja uudistetut tilat sekä ystävällinen ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Hyvä maut ja esillepano! Ei tuntunut sarjatuotannolta. Viinitkin oikeasti hyviä ja sopi ruokaan.”
“Ekalla kerralla olo vaikea löytää mistä menet itse ravintolaan ja missä seisot ja odotat”
“Hieno paikka, s-bonus”
“Ruokalista suppea.”
“Nurkkapöydässämme ikkunan vieressä oli kylmä”
“Herkullinen ruoka ja hyvä salaattipöytä. Useimmiten myös täysvegaaneillekin sopivaa ruokaa.”
“Alakerran ravintolan vegaaniset ruoat on hyviä ja valikoimaa löytyi useampia. Salaattibaari yläkerrassa on todella hyvä ja hinta on kohdallaan. Muutenkin hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvät viinit.”
“Vähän liian levoton ja meluisa tunnelma joskus. Viimeksi varsinkin, mutta pikkujoulusesonki selittänee asiaa. Tosin isommat seurueet voisi kyllä aina sijoittaa jonnekin muualle kuin pienemmät. Vuosipäivän vietto ei ollut ravintolakäynnin alussa kovinkaan miellyttävä, kun viereisessä pöydässä melusi ja örvelsi känninen miesporukka.”
“Henkilökunta varsinkin meitä palvellut vanhempi rouva ❤”
“Hiukan oli viileää”
“Hieno sijainti”
“Sijainti, miljöö, sisutus”
“Lounasaikaan kiireinen paikka.”
“Hyvä ruoka, hieno sijainti, hieno tunnelma.”
“Hieno sijainti! Ystävällinen henkilökunta! Arki-iltapäivän ruokailuun viinien hinnat olivat aivan liian kalliita! Halvin valkoviinin hinta oli 39,- e.pullo. Liian kallista tulla eläkeläkeisten istuskelemaan ja viettämään iltapäivää yhdessä!”
“Ks. edellä”
“Edulliset ja vaihtelevat lounaat. Viihtyisä ja keskeinen ympäristö. Monipuolinen kokonaisuus ja uudet siistit tilat.”
“Ruoka erittäin hyvää.”
“Asiakaspalveluun voisi kiinnittää enemmän huomiota. Jouduimme useaan kertaan itse tilaamaan juomia pöytään kun tarjoilija ei tullut kysymään haluaisimmeko lisää. Asiakkaan huomiointi tärkeää koko ravintolassa olo ajan. Asiakkaita ei ollut ravintola täynnä.”
“Mielyttävä, nopea palvelu ja kysymykseen johon ei heti osattu vastata selvitettiin nopsasti. Ruoka oli hyvää. Tampere-passin käyttöetu.”
“Lounasruoka oli todella maukas”
“Henkilökunta ei mielestäni huomioinut asiakkaita riittävästi.”
“Asiakaspalvelu aina hyvää ja homma toimii vaikka yleensä olen ollut kiire aikaan asiakkaana!”
“Sijaitsee keskeisellä paikalla, veden äärellä. Miljö viihtyisä.”
“Hyvä sijainti, hienot näkymät, sopivan mutkaton meininki, mmonipuolinen menu”
“Taustamusiikki täydessä ravintolassa ei kuulu puheen yli mutta lisää melua. Vegaaninen burgeri ei sais olla lopussa kesken päivän.”
“Hyvää ruokaa”
“Joskus mukavampi ruokailla loosseissa eli enemmän yksityisyyttä”
“Hyvä näköala, mukava sisustus”
“Jouduimme itse pyytämään lisää vettä kun se loppui. Tarjoilija ei huomannut itse asiaa vaikka olimme pitkään ilman juotavaa. Noloa itse asiakkaana pyytää, että hei juotava loppui. Kuudelle naiselle yksi lasinen vesipullo on aika vähän. En normaalisti koskaan lisää suolaa ravintolassa ja nyt täytyi lisätä. Ruoka taisi olla joku Jokirapu-risotto tms. Meidän kuuden hengen ystäväporukka sai saman alkupala-annoksen kun vieressä istuvat kahden hengen porukat. Mielestäni meille olisi sitten voinut antaa saman määrän.”
“Meidän tarjoilija oli todella kiva! Ulkomaalaistaustainen mies.”
“Hyvä ruoka! Ainoa haitta on meluhaitta..se häiritsee jos paikka on täysi!!!”
“Meluhaitta! KOVA puheensorina!!!”
“Sijainti, koskimaisemat, ihan kohtuuhyvä ruoka ja hintalaatusuhde, asiakasomistajaviinit plussaa”
“Ruoka ei ollut mitään huikeaa, (tietenkin vierailuajasta riippuen) ravintola oli ahdas ja ohikulkija meinasi huitaista viinipullomme mennessään, tarjoilijaa sai odottaa melko kauan välillä.”
“Henkilökunta oli erittiäin ystävällistä. Ajattelinkin antaa tästä hyvää palautetta jo ravintolassa, mutta asia unohtui. Tämän ansiosta vastasinkin tähän kyselyyn.”
“Nnokset ovat minun makuuni hieman liian pieniä. Toisaalta hinnat ovat edullisia, joten suhde on ok.”
“Ruoka on hyvää, listalla myös vegaanisia vaihtoehtoja, sijainti ja näköala erinomainen, palvelukin yleensä hyvää, mutta paikka on kovin suosittu ja siksi vähän levoton - ei kovin rauhallinen. Saattaa joutua odottelemaan tilausta tai palvelua.”
“Hälyisyys, pitkät odotteluajat.”
“Maittava ja monipuolinen lounas”
“Yleisilme viihtyisä ja siisti, sisustus kaunis.”
“Ruoka keskinkertaista, menussa ei juurikaan mitääm yllättävää. Ravintolan konsepti jää sekavaksi ja epäselväksi. Musiikki oli melko kovalla päiväsaikaan. Hintatasoonsa nähden ok.”
“Maisema ja ruoka!!”
“Sijainti ja koskinäkymät; ne ovat ainutlaatusia. Myös ravintolan tilat ovat viehättävät, ja ruoka on varsin hyvää.”
“Isoin ongelma on toooodella hidas palvelu; ravintola on usein aika täynnä, kun käyn, ja siitä seuraa se, että joutuu odottamaan pitkään, ennen kuin saa edes ruokalistoja pöytää, ja taas pitkään että joku käy kysymässä tilauksia, ja vieläkin pidempään että saa tilaamansa ruuat pöytään. Siinä ehtii juoda pois aterialle ostetun viinilasillisen tms. ennen kuin ruoka on pöydässä. Lisäksi ne voit+leivät tuodaan pöytään usein vasta samaan aikaan varsinaisen ruuan kanssa, otaksuisin että ne oli tarkoitettu alkupaloiksi. Laskun tilaaminen kestää myös. Ei siis voi suositella aikataulutettuun ateriointiin, sopii vain jos ei ole kiire minnekään iltaa jatkamaan. En myöskään koskaan ota jälkiruokaa, sen kanssa ateriointi venyy ihan liian pitkäksi. Ts. liian vähän henkilökuntaa; joskus on tehnyt mieli tilata lähipizzeriasta pizza pöytään, ihan vain protestiksi. Yläkerran kahvio taas on liian meluisa että sielä voisi istua keskustelemassa; ymmärrän ja siedän kyllä metelin yökerhossa, mutta en tuollaista melutasoa kahvilassa.”
“Maisema kosken rannassa on upea ja ravintolakokemuskin oli hyvä”
“Vaikka pöytä oli varattuna niin aika kauan piti odotella ennen kuin tarjoilija tuili ohjaamaan pöytään”
“Hieno, uusittu kokonaisuus.”
“Pitsassa toivomisen varaa...”
“Näkymä puistoon oli todella kaunis ja siitä saattoi nauttia jokaisesta pöydästä.”
“Lounasaika oli selvästi kiireinen. Henkilökunnalla oli hikihelmeä nenän päällä kiireessä eikä tarjoilijoiden asukaan ollut ihan tiptop, mutta iloinen mieli teki käynnistä kivan. Oliko henkilökuntaa liian vähän?”
“Hyvä palvelu,sijainti”
“Ruoka oli hyvää. Jopa rouvalleni löytyi lounasruokaa, vaikkakaan sitä ei oltu merkitty myös maidottomaksi. oli vain L G. Vaimoni ei syö mitään missä on maitoa tai maitoproteiinia. Ruoka ei myöskään saisi sisältää vehnäproteiinia tai kauraa. Tietenkin olisi helpompaa valita ruoka, jos ainesosat olisivat jossain näkyvillä. Nyt kaikki meni hyvin ja ruoka oli hyvää! Erityisesti pidimme lounaan paistetuista perunoista, ne maistuivat tosi hyviltä!”
“Ehkä opastus lounaspöytään ravintolan ulko-ovelta saisi olla parempi. Toki toivoisimme myös erityisruokavalion vuoksi tuotteiden ainesosien luettelon johonkin nähtäville. Ei ole mukava tentata henkilökunnalta onko ruoassa tätä ja sitä, varsinkaan lounasjonossa.”
“Ruoka maistui hyvältä, kuten jälkiruokakin. Hyvä maisema ikkunasta.”
“Saimme odottaa ruokaa, koska tieto ei kuulemma kulkenut eri osapuolien välillä. Eli tilauksemme unohdettiin.”
“Oli parempi kuin mitä arvosteluissa on sanottu”
“Kaikki ok”
“Oli hiukan erilainen , positiivisella tavalla.”
“Vierailustani on sen verran aikaa, etten oikein muista, mutta ilmeisesti ei mitään kamalaa, kun ei tule mieleen.”
“Mukava ravintola kauniilla paikalla, hyvä ruoka ja mukava henkilökunta. Hintaluokka ok ja bonusta vielä ostoksista!”
“henkilökunta ja maisema ja sijainti”
“Ystävällinen ja nopea palvelu, hyvä ruoka, loistava sijainti”
“Erittäin hyvä pizza ja gluteeniton pohja ilman lisämaksua.”
“Monipuolinen menu”
“Rosson ajoilta jäänyt vaikutelma kun mikään ei toiminut, nyt oli toisin??”
“Saa hyvät alennukset”
“Liian tummasävyiset seinäpinnat ja tauluja ei oikein ollut”
“Maisema ja tunnelma”
“Hidas palvelu maksamisessa”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu rennolla otteella”
“Loistava ruoka”
“Ruoka on todella maukasta ja hinta-laatusuhde on hyvä. Yleisilme on siisti ja kutsuva. Tarjoilijat huomioivat hyvin ja olivat ammattitaitoisia.”
“Jos kaikki pöydät ovat täynnä niin ravintola saattaa olla vähän rauhaton kun tilassa ei ole mitään erottelevia sermejä tms.”
“Kohtuullisen hyvä ja monipuolinen ruokatarjonta. Hyvät maisemat ja hyvä sijainti.”
“Joskus oli ruoka/osa ruoasta hetken loppu eli jouduttiin odotteleen”
“Kaikki sujui hienosti.”
“Henkilökunta oli todella mukavaa ja kohteliasta, tuntui, että olimme tervetulleita ja meitä palveltiin mielellään. Ruoka oli hyvää ja juomista saimme suosituksia. Kaiken kaikkiaan mielyttävä kokemus.”
“Maisemat”
“Sijainti ja maisema”
“Akustiikka”
“Ruoka oli erittäin hyvää (pihvi+lisukkeet), ja mukava että pöytään tuodaan vesikannu erikseen pyytämättä.”
“Upeat näköalaikkunat”
“Henkilökunnasta erittäin hyvä tarjoilija rva virolaisella aksentilla, kauniit maisemat sekä maistuva ruoka”
“Vastaanotto mies vaikutti siltä että kiire ja äkkiä pöytään, älkää puhuko tai kyselkö minulle”
“Ruoka oli hyvää, hyvä sijainti.”
“Kassa on usein hidas. Ravintola muotona hankala ja isot klohmot tuolit vaikeita liikuttaa ja sovittaa pöydän alle.”
“'Merinäköala' Koskipuistoon näin vaasalaiselle !”
“Hyvä perus ravintola.”
“Laatuun nähden hieman hinnakas joidenkin tuotteiden kohdalla. Söin gluteenittoman pitsan ja sen pohja oli todella ohut ja reunat palaneet. Palvelu oli jokseenkin hidasta emmekä odotteluista huolimatta saaneet laskua pöytään vaan kävimme maksamassa tiskille.”
“Eläkeläinenkin voi lounastaa”
“Talvisin ahdasta”
“Hyvä maistuva ruoka. Erinomainen sijainti. Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Mukava sijainti, hyvät näköalat ja hyvä ruoka kohtuu hinnalla”
“Loistava ja ystävällinen henkilökunta. Maukkaat ja näyttävät annokset”
“Mielekäs sijainti,erityisesti kesällä.Sisätilat toteutettu kivasti,hyvä myös tilat suht.väljät ja keskeinen sijainti.”
“Poikkeuksellisen ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta.”
“Mukava tunnelma. Sijainti on hyvä. Ruoka on hyvää.”
“Miellyttävät tarjoilijat”
“miljöö ruoka palvelu”
“Viihtyisä paikka, saimme toivomuksemme mukaan ikkunapöydän.”
“Ruoka ei ollut oikein onnistunutta tällä kertaa: kasvikset kovia, mauttomassa kalassa ruotoja.”
“Rento, asiallinen, palvelualtis”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ilmapiiri oli mukava, siisti ja moderni”
“Ruoka aika perustasoa. Pizzat ehkä vähän hukkuvat massaan, kun tampereella on nyt niin paljon loistavia pizzapaikkoja, tämä ei ihan yltänyr niiden tasolle. Vegepizza oli kyllä hyvä. Risottoa tekee yhtä hyvää kotonakin, oli aika pliisun makuista. Yksi pöytäseurureemme jäsen oli katsonut vanhaa listaa pari viikkoa aiemmin ja nähnyt chili-rapupastan. Lista oli vaihtunut ja pasta poissa, ystäväni kyseli sen perään. Tarjoilija sanoi, että heillä ei valitettavasti enää ole niitä rapuja, joten pastaa ei voi valmistaa. Kuitenkin risotossa oli rapuja. Eli voisi vaan suoraan sanoa, että eivät muokkaa annoksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Tulipas nyt negaa, mutta siis kaikenkaikkiaan kokemus ihan hyvä. Ei kuitenkaan erityisen hyvä.”
“Foccacia leipä on todella hyvää. Kyllä ruoka muutenkin on ollut todella hyvän makuista ja terveellistä :).”
“Jonotus maksettaessa on häiritsevää. Voisi olla selkeämpää antaa asiakkaiden maksaa joko tullessa tai lähtiessä, kuten monissa muissakin paikoissa.”
“Sijainti ja ruoka sekä palvelu hyvää”
“Hyvä lounasruoka.”
“Ruuhka lounasaikaan. Kassajono on välillä yllättävän pitkä.”
“Maisemat”
“Hyvä sijainti ja kaunis maisema, kohtalainen ruoka”
“Pizzan pohja on liian paksu Kumppanien lohirapurisotto oli melko mauton”
“miellyttävä paikka varsinkin kesäaikaan. myös muulloinkin jos olisi hiukan lämpimämpää ikkunan läheisyydessä”
“syksyllä kun jo hiukan kylmempää myös ravintolassa ikkunan läheisyydessä oli kylmä.”
“Sopiva meille: ei liian hieno, mutta tarpeeksi hyvä”
“Kaikki vain sujui hyvin ja ystävällisesti”
“Ystävällinen ja hyvä palvelu”
“Pitkien pöytien välit ahtaat. Hankala liikkua.”
“Tunnelma ja ystävällinen henkilökunta.”
“Puiston lounaan kaikki osa-alueet liki täydelliset alkaen sopivasta ja kilpailukykyisestä hinnasta. Kaikki salaatit raikasta ja maukasta. Myös tuoreita hedelmiä salaattipöydässä. Lämminruokavalikoima erinomainen. Lihapullien kastikkeene ollut kermapippurikastike oli liiankin herkullista. Lohkoperunat ihanasti paistuneet ja maustetut ja niissä oli onneksi mukana myös kuori tuomassa lisää makua. Jälkiruokakahvi todella hyvää puiston omaa kahvia. Lounastajia oli paljon, mutta seisovan pöydän täyttäminen sujui katkoksitta eikä mikään ruoka ainakaan omalla kohdallani ollut loppu tai joutunut odottamaan sen täydennystä. Joku lounasjälkiruoka olisi kiva lisä, esim pallo jotain talon jäätelöä parilla eurolla. Nyt hain itse jälkiruokakahvillemme leivoksen yläkerran kahviosta, mutta se on ensinnäkin liian kaukana, vaivalloista ja jouduin jonottamaan samaan aikaan kun ystäväni odotti minua. Tässä olisi lisämyynnin paikka!”
“Sijainti, maisemat”
“Pizzalista (jota varten tulin erityisesti) turhan suppea. Lisäksi alkusalaattia ei ollut tarjolla. Pieni sähläys juomien kanssa eli laskun mkasamisen vaiheessa oli mennyt sekaisin mitä kukin oli tilannut”
“Todella loistava ruoka, erittäin hyvä palvelu ja ihana miljöö”
“Ei mitään”
“Erittäin miellyttävä ja huomioon ottava tarjoilija. Ystävällinen palvelu. Sijainti hienolla paikalla.”
“Kallis.”
“Osaava ja miellyttävä henkilökunta”
“Lounasaikaan saattaa kertyä kassalle jonoa”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Sijainti.”
“Hiukka oli ehkä viileätä alakerrassa...”
“Ruokalista aika yllätyksetön”
“viihtyisä, ystävällinen, palvelualtis henkilökunta, kauniit, maistuvat ruoka-annokset”
“miljöö”
“Viinini oli täynnä pieniä ötököitä, joihin tarjoilija vain tokaisi, että oho. Sain uuden tilalle, mutta olisin toivonut hyvitystä/alennusta tai edes pahoitteluja.”
“Tarjoilija Elli ehdottomasti , loistavaa asiakkaiden huomioimista ja tuotteiden esittelyä. Hyvä ruoka”
“Hinta-laatu-suhde”
“Vegaanipasta oli erinomainen! Kahvilan 'huoltoasemamainen' tunnelma ei ulotu alakerran ravintolaan asti.”
“Päivisin meluisa.”
“Hyvä maisema ja S-etu.”
“Ruokavalikoima on hiukan pieni.”
“Erittäin hyvä lounas, hieno näköala”
“Sienirisotto ja viime käynnin mukavuus.”
“Pöytävarauksen tarpeellisuus, kertoo toki suosiosta. Pöytävarausta ei saanut saman päivän illalle netin kautta. Puhelimeen ei vastattu.”
“Maisema upea ja ravintola viihtyisä”
“Palvelu ajoittain hidasta. Ruokaa sai odottaa kauan”
“Hinta laatusuhde ei miellyttänyt”
“Hyvä ruoka ja hinta-laatusuhde”
“Sijainti on erinomainen,keskeisellä paikalla ja maisemat mainiot.”
“No ruoka oli tavanomaista ,söin lounaan ehkä hieman mautonta kaipasin jotain twistiä ruokaan ,focaccia leipä oli hyvää ,kahvin kanssa tai ylipäätään ei mitään jälkiruokaa Paikka on niin erinomainen mutta sisustukseen kaipaisin jotain lämpöä on vähän 'hollitalli' olo??”
“Hyvä ruoka, hyvä juoma”
“WC:T eivät olleet kovin siistit”
“Eazybreakin käyttöopastusta henkilökunnalle lisää.”
“Iso miinus siitä, ettei terassille saa palvelua, vaan tilaukset tehdään tiskiltä ja maksu myös samantien. Lisätilaukseen ei viitsi vaivautua.”
“Terassin palveluttomuus ja suppea lista.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Sijainti on hyvä. Varsinkin kesäaikaan terassilta upeat maisemat.”
“Lämpöisen ruoan osuudessa olisi toivomisen varaa. Paistetut muikut olivat pohjanoteeraus.Maistuivat lähinnä huonolle halvalle öljylle ja olivat ilmeisesti lämmitetty paikanpäällä.”
“Ruoka oli hyvää ja sen odotusaika oli kohtuullinen”
“Tarjoilija unohti meidät pääruoan jälkeen. Halusimme tilata jälkiruokaa, mutta se oli tosi hankalaa koska tarjoilija viuhtoi menemään ja vaikutti kiireiseltä. Odotusaika tuntui pitkältä ja itse piti tarjoilija viittoa pöytään.”
“Tunnelma, hyvä henkilökunta, s-ryhmä”
“Lounaspuffet sekä salaattipuffet. Jokaiselle löytyy jotakin. Aion tuoda vieraani toiselta paikkakunnalta lounastamaan kanssani sinne ja silloin mukana on 10 vuotias lapsi, joka varmasti kertoo milipiteensä.”
“Olen jo aikaisemmin huomauttanut alakerran istuimista. Ne ovat liian isot ja raskaat.”
“Lounas oli todella tasokas ja maittava.”
“Jälkiruoaksi olisi maistunut joku pieni makea juttu teen tai kahvin kanssa. Näin vaikutelma olisi täysi, eikä mitään jäisi puuttumaan.”
“sijainti”
“sijainti”
“sijainti”
“vähän kolkot pöydät”
“Ruoka oli lähiruokaa ja oli hinta laatu suhteeltaan juuri sopivaa, eli erittäin hyvää - käyn toistekin!”
“Tarjoilija oli miellyttävä, palveluhenkinen ja ystävällinen.”
“Ruoka oli paikoin hieman mautonta ja esimerkiksi risotto oli vetistä”
“Isoin kiitos iloisesta ja asiakaspalvelutaitoisesta henkilökunnasta! MOnessa s-ketjun ravintolassa palvelu ollut välinpitämätöntä ja kiireistä, mutta Puistossa molemmilla kerroilla aivan mahtavaa! Erityiskiitos mainiosta alkoholittomasta drinkistä, nam!”
“Ainut miinus hieman pitkästä odotteluajasta pääruokien suhteen la iltana ja wc oli hieman epäsiisti ja taustamusiikki olisi sopinut tunnelmaan sielläkin.”
“Hyvä lounaspaikka kivalla näkymällä. Myös viikonloppuna toimii. Ruoka hyvä.”
“Vähän kiireistä tuntui henkilökunnalla olevan toissakerralla kun oltiin viikonloppuna. Lounasaikaan ei valittamista.”
“Monipuolinen ruokapaikka, viihtyisät tilat, hyvä ruoka”
“Tympii, kun joka viikko on sama lounaslista. Ymmärrän, että ravintolalle se on helpottavaa, mutta Puisto voisi erottautua tarjoamalla jotain muuta kuin S-ryhmälle tyypillistä bulkkipalvelua.”
“Artesaanijäätelöt!”
“Henkilökunta ei ole kovinkaan asiakaspalveluhenkistä”
“Yleisilme, sisustus, tunnelma”
“Yläkerrassa oleva pizza/salaatti hyvä ja nopea.”
“Lounaslista ei aina nappaa.”
“Mukava ympäristö ja hyvä tunnelma. Olen jo suositellut puistoa ystävilleni.”
“Kaunis miljöö ympärillä”
“Valtavan kovaääninen naisporukka sai terrorisoida räkätyksellään , teki mahdottomaksi meidän kuuden hengen seurueen keskustelun. Emme kuulleet toisiamme. Tarjoilijan olisi pitänyt puuttua, vaikeaahan se on, mutta meteli häiritsi myös kauempana istuvia.”
“Hyvä sijainti ja tunnelma. Ruoka maistuvaa ja hyvät raaka-aineet maistaa annoksissa.”
“Menu hieman yllätyksetön”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka, järkevät hinnat.”
“Erittäin hyvä ruoka. Lähituottajia käytetty. Rento, ystävällinen palvelu.”
“Edullinen, viihtyisä miljöö kauniine sisustuksineen, mukava henkilökunta.”
“Ravintolapuolen tuolit on kauniita, mutta epäkäytännöllisiä. Tuoli kolahteli naapuripöydän tuoliin sitä vähänkin siirtäessä. Tuoli vie melkoisesti tilaa ja koko seurueemme tuntui olevan tästä yhtä mieltä.”