Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Grill it! keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisen veturitallin elementtejä, kuten ratakiskot, jotka jatkuvat sisään pihalla olevasta veturien kääntöpöydästä, joka on kunnostettu toimivaksi. Ravintolan tiilipilarit on muurattu alkuperäisistä veturitallien 143 vuotta vanhoista tiilistä. Seinällä on esillä tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.05.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yksi parhaista pippuripihveistä mitä olen koskaan syönyt”
“Loistava asiakaspalvelija!”
“Syömäni annos oli aika pieni. Perunoita ja vihanneksia olisi saanut olla enemmän. Jopa nainen jäi siitä hiukan nälkäiseksi.”
“Hampurilaisen gluteiiniton sämpylä oli todella hyvää!”
“Juomaa piti odottaa, ruoka tuli ennen juomia. Gluteiiniton alkuleipä kesti kauan ja ei ollut kovin hyvää. Näytimme kupongit joiden 'perässä' tulimme uutta testaamaan ja sen perusteella tilasimme burgerit. Kun maksun aika tuli, näytimme kupongit, ja ne olivatkin naapuriravintolaan...”
“Mielettömän hyvä ruoka! Maut niin kohdillaan - syötiin lohi-menu, joka oli erinomainen!”
“Ruuan esittely samoin juoman ehdotus. Ystävällistä palvelua vaikka olimme myöhään liikkeellä.”
“Vajaa drinkki”
“Mukava ilmapiiri ja todella hyvä kuha!”
“Ilmapiiri ja kattaus varauksin”
“Vappubrunssilla falafel pyörykät iso pettymys - kuivia, kuin marketista ostettuja. Herättää miettimään onko vastaava ongelma muun kasvisruoan kanssa? Muu tarjonta vappuna onnistunut.”
“Miellyttävä, keskeinen paikka, osaava henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Tilava ja avara isolle porukalle!”
“Laadukkaat annosvaihtoehdot”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“Mutkaton tunnelma”
“Ei iltaruokalassa ole mitään vikaa. Aamupalalla viikonloppuisin aivan sietämättömän ahdasta. Olemme yöpyneet viikonloppuisin.”
“xxx”
“Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta oli erinomainen”
“kokonaisuus”
“Hyvä hotelli ravintola”
“Kuin hotellin aulassa söisi”
“Maukas ruoka”
“Ruoka tuotiin pöytään ennen viiniä. Viiniä piti pyytää erikseen tuomaan.”
“Henkilökunta aivan loistava. Lapset huomioitiin todella hienosti ja viihdyimme koko perhe hyvin.”
“Alkuleivät jäi saamatta koska ne menivät kuulemma vasta uuniin ja pääruoka tuli todella nopeasti. Mutta hienosti henkilökunta tuli siltikin kysymään että haluammeko leivät vaikka söimme siinä vaiheessa jo pääruokaa.”
“Hyvä ruoka sekä ainakin tällä kertaa palvelu oli nopeaa. Miellyttävä henkilökunta. Saimme myös pöytävaraukseni yhteydessä esittämäni toiveen mukaisen pöydän.”
“Ihana henkilökunta ja hyvä hintalaatu-suhde.”
“Vierailumme liittyi miehen syntymäpäivään. Keittiöhenkilökunta oli saanut asiasta vinkin, ja jälkiruoka tarjoiltiin keittiön yllätyksenä syntymäpäiväonnittelulla kirjaillulta lautaselta.”
“Hyvä ja maukas ruoka. Saimme erityisen hyvää asiakaspalvelua. Tarjoilijana ollut Kristian on asiantunteva ja asiakkaat huomioonottava.”
“Kiva lämminhenkinen paikka.”
“Erityisruokavalioon vaihtoehtoja sais olla enemmän.”
“Kiva iilmapiiri ja viihtyisä ravintola.”
“Ruoka vähän liian suolaista. Hinnat melko kalliit.”
“Jos ei pidä musiikista.”
“Hyvä ruoka, reilun kokoiset annokset”
“Meluisa, ruuhkaisa, lauantaina odotimme ruokaa liian kauan, sunnuntaina tarjoilij unohti alkupalan. Henkilökunnalla on liian kiire. Yrittävät kyllä parhaansa, eli saabat sympatiapisteet”
“Tasalaatuisuus”
“Mukava henkilökunta ja hyvä palvelu, hyvin suosittelivat tuotteita”
“Monipuolisuus”
“Asiakkaan kohtaaminen, ystävällisyys, tuotteiden esittely”
“Ei kysytty miltä ruoka maistuu missään vaiheessa”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, hyvä hinta”
“Palvelu oli hidasta”
“Iloinen ja ammattinsa osaava henhilökunta.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä”
“Täydelliset annokset.”
“Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli se kun hovi ohjasi minut pöytään ja jätti vain siihen. Siinä sitten istuin kuin 'tikku paskassa' yksinäni ja oli vähän heitteille jätetty olo. Olisi ollut mukavaa jos hovi olisi edes antanut ruokalistan ja ottanut vaikka juomatilauksen minulta ettei olisi orpona siinä tarvinnut odotella. Tarjoilija joka sitten jatkoi palveluani kun siihen päästiin oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Vaikka olinkin vähän väsynyt yksinäinen äiti niin söin kolme ruokalajia juomineen ja käytin paljon rahaa. Kannattaa ihan jokainen asiakas kohdata sillä tavalla että tuntee olonsa arvokkaaksi ja tervetulleeksi. Tarjoilija kyllä seivasi hienosti ja ruoka oli 10+.”
“kokonaisuus, sijainti”
“-”
“Leppoisa, välitön tunnelma. Rento fiilis.”
“Hyvä tunnelma”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli laadultaan erinomaista.”
“Hyvä ruoka ja mukava rento tunnelma”
“Ravintolan yleisilme oli siisti,miellyttävä. Ruokapöytä oli siisti ja katettu kauniisti. Pöydässä oli kaunis kukka-asrtelma;yksi kukka ja yksi viheroksa. Kaunis. Ruoka oli hyvää.Eipä sitä muuta tarvittakaan.”
“Käytävällä oli Kalervo Kummola. T. Bettina”
“Se, että se lähti pois. Bettina taas.”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti.??”
“Tilaamassani kuha-annoksessa oli ruotoja. Listalla liian vähän kala- ja kanavaihtoehtoja. Sairauden vuoksi en voi syödä punaista lihaa enkä mitään raakoja vihanneksia. Valikoima todella supppea.”
“Ennakkopöytävarsuksen yhteydessä palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista.”
“Hyvä ruoka”
“Gluteeniton vegaaniannos oli todella maittava!!!”
“Ruoka oli hyvää ja myös kasvis/vege löytyi hienosti. Tarjoilijalla valtavan hyvä asenne, vaikka keittiössä unohdettiin erään seurueestamme ruoka tyystin, hoidettiin se ilmoittamalla koko pöytäseuruetta koskevasta alennuksesta. Toki - jos tarjoilija ei olisi ollut niin kovilla (eli lisää resursseja, kiitos), hän olisi ehkä huomannutkin että joku on ilman ruokaa.”
“No ne resurssit. Enkä tiedä mitä tarkalleen keittiössä tapahtui että annosta alettiin valmistaa, muttei sitten valmistettukaan. Liekö sielläkin liian vähän käsipareja?”
“Aito puuhiiligrilli - ei mitään sähköfuskua. Kun grillataan, homman pitää olla aitoa.”
“Miljöö on ainutlaatuinen ja palvelu rentoa ja ystävällistä”
“Ihmiset kävelivät jatkuvasti ravintolan läpi matkalaukkuineen kongressikeskuksesta hotellin respaan, mikä söi ravintolan tunnelmaa todella paljon. Tämä ei tietenkåän ole ravintolan vika, mutta vaikutti tunnelmaan.”
“Miellyttävä ympäristö, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ok ruoka, sijainti, palvelun sujuvuus”
“Yöllä hieman epäsiisti”
“Loistava sijainti hotellin yhteydessä. Ensin Moro Sky Bariin ja sitten alas syömään.”
“Bliniviikot on hyvä idea alkuvuoteen.”
“Tapaan yhteistyökumppania määrä aijoin päivällisen merkeissä, jolloin myös teemme samalla töitä. Olemme kiertäneet eri ravintoloita Tampereella. On pakko sanoa, että kokemukset muissa ovat olleet vaihtelevat. Miksi jatkossa tapaan asikastani Grill It:stä johtuu siitä: meinun erikoistarpeeni huomioidaan. Olen pyytänyt rauhallisen pöydän, jotta voin rauhass akeskustella asikkaani kanssa + toiveena on ollut, että ruokatarjoilu tulee tietyssä aikataulussa, koska teemme työtä välillä. Tämä huomioidaan ja kunnoitetaan meidän toivetta tienotunteisesti. Tarjoilijat ovat ystävällisiä ja osaavia. Ruoka on ollut joka kerta erittäin hyvää ja kauniisti aseteltuna tarjoiltuna. Tarjoilija suosittelee ja kertoo asiantuntevasti, mitä ja miksi suosittelee. Kysyy, mitkä on meidän erityistarpeet ja lähtee tekemään suositusta sen pohjalta. Loistavaa!”
“Jos nyt jotain, joutuu odottamaan pöytiin ohjausta melko pitkään vaikka pöytä on varattu ennakkoon Kuitenkaan tämä on pieni asia kokonaisuudessa. Ekä työntekijöille voisi sanoa, että huomioivat asiakkaat, jotka odottavat pöytiin ohjausta. Eivät kävelisi ohi sanomatta mitään. Tervehtisivät ja sanoisivat, että hetken kuluttua palvellaan- vaikka heidän tehtäviin ei kuuluisikaan pöytiin ohjaus. Vältytään siltä, että asiakas kokee, että onko häntä huomattu odottamassa.”
“Hyvä palvelu, erittäin ystävällinen henkilökunta”
“hyvä palvelu”
“Palvelu oli todella ystävällistä. Ruokalista on monipuolinen myös kasvisruokien osalta ja annokset olivat kekseliäämpiä ja maistuvampia kuin monissa ravintoloissa, joissa grillataan pihvejä.”
“Henkilökunnan tietämys viineistä oli hieman puutteellinen, tai henkilökunta oletti, että asiakas ei tiedä viineistä. Mielestäni viinien kuvailu pelkästään täyteläisyyden punaisissa ja kuivuuden valkoisissa perusteella antaa hyvin suppean kuvan viinistä. Jälkiruokaviinistä sanottiin, että se on makea viini, vaikka kaikki jälkiruokaviinit sisältävät enemmän sokeria kuin tavalliset viinit. Parempi olisi kuvailla muita ominaisuuksia ja tärkeintä, että viini sopii ruokaan.”
“Hyvä sijainti,hotellin ja rautatieaseman läheisyydessä.Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Paikkana kiva, viihtyisä”
“Jo ennalta varattuihin pöytiin ohjaamista joutui odottamaan melko kauan. Henkilökuntaa liian vähän, joutuivat miltei juoksemaan. Vastaanotto ravintolaan oli tämän takia hätäistä.”
“Hyvä ruoka. Blinit oli tosi hyviä??suosittelen”