Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.


Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokonaisuuteen oln tyytyväinen”
“Tilasimme pääruuan ja jälkiruuan. Pääruoka oli todella niukka. Ymmärrän, etä ajatus varmaankin on, että kaikki tilaisivat myös alkuruuan, mutta joka tapauksessa kalan kanssa oli niin vähän lisukkeita, että se oli hämmästyttävää, varsinkin kun ottaa huomioon hinnan.”
“Ruoka oli erittäin hyvää sekä palvelu loistavaa. Tämän takia suosittelisin ravintolaa myös muillekin.”
“Pidän paikan ympäristöstä”
“Miellyttävä ja sujuva kokemus.”
“Erittäin maistuva ruoka ja asiallinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää, paikka oli mukava mikään ei mennyt pieleen, ainoastaan sijainti oli hieman erikoinen (ovella ei ole kylttiä pöytäänohjauksesta, enkä vieläkään tiedä miten sen piti tapahtua)”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja kauniisti esille laitettu. Palvelu oli ystävällistä. Kuitenkin kun minut saatettiin pöytään ja sanoin seurueeni saapuvan vähän myöhässä, olisin kaivannut että minulle olisi ehdotettu odotellessani pöytään jotain virvoketta/drinkkiä. Tunsin että minut jätettiin huomiotta. Kävin juoman sitten itse hakemassa baarista, jossa sain kyllä hyvää palvelua.”
“Suosin yleensäkin S-ryhmän toimipaikkoja. Minut ja tyttäreni otettiin hienosti vastaan, vaikka tulimme ilman pöytävarausta perjantai-iltana! Henkilökunta piti huolta meistä koko asioinnin ajan.”
“Ruoka oli maukasta, henkilökunta vaikutti hieman kiireiseltä mutta palvelu kuitenkin ystävällistä.”
“Hieman hintava pihvi”
“Hienostuneet puitteet, hieman aulamainen tunnelma keskipaikoilla. Pihviateria illalla vähän pliisu, muista vaihtoehdoista ei kokemuksia vielä. Aamiainen hyvä!”
“Ruoka oli hyvää”
“Ilta oli miellyttävä ja ruoka erinomaista. Palvelu hyvää. Täysistä pisteistä puuttui ainoastaan positiivinen yllättyminen se wau-tätä en odottanut saavani.”
“Homma sujui.”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka oli todella maukasta, kattaus hieno. Pihvi oli paistettu juuri haluttuun kypsyyteen. Ruokajuomaa suositeltiin, juoma oli juuri oikea. Henkilökunta oli ystävällistä ja lähtiessä kiitettiin käynnistä ja toivotettiin tervetulleeksi uudelleen.”
“Kaikki oli kunnossa. Ruuasta jäi hyvä mieli”
“Ruoka ja juoma sekä palvelu olivat erittäin hyviä.”
“Loistava menu. Hinta-laatu todella sopiva. Olen syönyt kahdesti koko menun ravintolassa Grill It Torni. Molemmilla kerroilla annokset olivat äärimmäisen onnistuneita ja herkullisia. Pidän siitä, että teillä on tarjolla menu-vaihtoehtoja ja kohtuuhintaisesti. Lisäksi palvelu ollut hyvin huomioivaa ja ammattitaitoista. Taustamusiikista myös iso plussa. Ei liian huomiota vievää musiikkia ja jopa rentouttavaa ja tunnelmallinen musiikki.”
“Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Todella mukava henkilökunta ja ruoka tuli nopeasti.”
“Hyvä palvelu eikä tarvinnut odottaa.”
“Tarjoilijatar oli erittäin ystävällinen. Hajusteallergian vuoksi pyysimme paikanvaihtoa, joka toteutui heti. Ruoka erittäin hyvää.”
“Sopii seurueelle”
“Oli oikein mukava ja positiivinen vierailu Tampereella. Viihdyimme hyvin koko porukka. ♥️”
“Paikka on ihan jees., mutta liekö koronan aiheuttamat varotoimet, vai mikä, mutta jotenkin oli tunkkainen fiilis. Tietysti paikkamme liikennealueella hieman häiritsi sekä tyhmä musiikki.”
“Hyvän tuulinen henkilökunta asiallinen ja ammattitaitoinen. Korona aika hyvin huomioitu”
“Tuskin lähtisin GrillItiä varten erikseen Tampereelle. Oikein hyvä ravintola.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Kaikki oli melko hyvin. Ainoa huono oli laskussa,jossa oli ruokien osuus 28 euroa oli s-bonuksiin kirjaantunut vain 20,50? Söimme molemmat etanat ja lisänä oli exra aurajuustoa. Mikä meni vikaan? Laskumme loppusumma oli 103,90. Tosite 720376/1 ja tarjoilija 24. Toivoisin yhteenottoa. Puh.0400411730. Terveisin Jorma Parviainen”
“Kyä oli kivaa”
“Ruoka(kasvisannos) oli erittäin hyvä ja palvelu oli todella ystävällistä!:)”
“Tunnelma, tarjoilu, henkilökunta ja ruoka oli hyvää.”
“Sujuva palvelu sekä viihtyisä ja siisti yleisilme. Ruoka kuitenkin vain keskinkertaista, ok hampurilainen mutta ranskalaiset paistettu aivan liian kuiviksi. Olutvalikoima voisi olla laajempi.”
“Kaikki sujui”
“Eipä mitään erityistä perustetta.”
“ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi”
“Hyvä palvelu. Mutta edelleen supistettu menu oli pieni miinus,omat lempparit hävinnyt listalta.”
“Olin itse kaikinpuolin tyytyväinen ravintolakäyntiini”
“Kaikki ok”
“Mukava paikka ja tunnelma”
“Mukava paikka”
“Yövyimme perheeni kanssa Sokos hotel Tornissa ja kävimme Grill Itissä syömässä pe iltana sekä lauantaina aamupalan sekä lounaan. Kaikilla kerroilla henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ammattitaitoista. Lapsen kanssa ravintolassa käyminen jännitti etukäteen, mutta paikan päällä oli kiva huomata jännitys turhaksi, kun lapsikin huomioitiin. Ruoka oli kaikilla kerroilla erittäin hyvää, kiitokset kokille sekä muulle henkilökunnalle! :)”
“Erinomainen palvelu ja hyvä ruoka”
“Perjantai iltana klo 20-22 on ymmärrettävästi paljon asiakkaita, joka tässä tapauksessa näkyi pitkinä odotuksina aina ennen jokaista ruokalajia. Aikuisilla se nyt ei ole aina niin väliä, mutta 4- ja 7-vuotiaille pojille odottaminen alkoi käydä raskaaksi ja levottomaksi tehtävälehtiöstä huolimatta. En tiedä olisiko esimerkiksi iltaisin lapsiperheiden ruokia mahdollista nopeuttaa jotenkin, ettei nukkumaanmeno venyisi liian myöhäiseksi eikä odotusaika heidän osaltaan kovin pitkäksi.”
“Pihvi ei ollut hyvä. Medium kypsyys epäonnistui minun mielestä. Muu ruoka maistui”
“Grill It Tampere muutti käsitystä parempaan joka on muodostunut Espoon Grill it ravintolasta...”
“Lista oli aika niukka. Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään ihmeellistä. Tilasin pihvini meadiumina, mutta minusta se oli kypsä ja paikoin sitkeä. Kuitenkin kaikin puolin ihan kiva ravintola, jota voi suositella jos haluaa syödä hotellin lähellä.”
“Erittäin hyvä alkupala ja pääruoka. Suositeltu viini oli erittäin hyvää ja sopi pihvin kanssa mainiosti. Pihvin kypsyysaste oli se, mitä oli tilattu. Erittäin hyvä vaikutelma. Kiitokset kokeille ja tarjoilijoille.”
“Ravintolasta oli käytössä vain heti sisääntulon kohdalla olevat pöydät. Ravintola oli turhan täynnä joten jotdn asiakkaat istuivat pöydissään, ja pöydät olivat kovin lähekkäin.. to 3.9. illalla”
“Koronatilannetta ei mielestäni ole huomioitu tarpeeksi, ravintolassa aivan liikaa väkeä. Ruokaa odotimme lähes tunnin, joka tietysti osaltaan johtui väen paljoudesta. Jotenkin vain tässä tilanteessa tuli ravintolavierailustamme ahdistava kokemus.”
“Varaus oli klo 16 (4.9.20). Tulin poikani kanssa jo 15 jälkeen, koska tulin junalta ja ajateltiin, että päästäisiin jo istumaan. Mutta ravintola oli kiinni 15-16 (tämän kyllä tiesin, mutta ajattelin jos istumaan olisi päässyt). Tarjoilija ystävällisesti neuvoi Sky baariin, jonne voisi mennä odottamaan. Ja sinne mentiin. Huikea paikka. Oltiin ensimmäistä kertaa ja capuccinot juotiin. Tullaan ehdottomasti uudelleen kun vierailen Tampereella.”
“Ihan jees muttei mikään ihan pro ja kulinaarinen elämys. Pääruoka oli jäähtynyttä.”
“Ystävällinen ja rento henkilökunta piti meistä huolta (osalla oli erityistarpeita, jotka täytettiin hyvin). Hyvä ruoka ja esillepano. Rento ilmapiiri, vaikka on korona-aika ja ollaan ison hotellin alakerrassa (ei tullut sellaista 'hotellin pakollinen ravintola'-fiilistä). Kiitos!”
“Ravintola oli ihan ok,mutta ruokalaji, minkä perusteella etukäteen valitsimme sen netistä, ei ollutkaan listalla.”
“Miellyttävä ympäristö ja mukava asiakaspalvelu”
“Voisin suositella ravintolaa. Mukava henkilökunta ja perus maukkaat annokset. Jos satun olemaan taas Tampereen torni hotellissa niin käyn varmasti uudestaan ravintolassa.”
“Yksi piste lähti pois sen takia, kun netissä oli paljon laajempi menu kuin itse paikanpäällä. Tarjoilija totesi vain, että menu on supistunut, mutta sitä ei ole muokattu nettiin vielä..”
“Asiakaspalvelu oli tosi hyvä ja ruoka myös maistui”
“Ruoka oli hyvää ja sitä riittävästi.”
“Hyvää ruokaa ja asiallista palvelua. Ei mitenkään liian hienostunut mutta ei myöskään pikaruokala.”
“Ruoka oli hyvää ja sopivan hintaista. Ravintola oli viihtyisä.”
“Ruoka oli niin maittavaa että jäi harmittamaan lyhyt vierailu hotellissa. Olisin mielelläni maistellut lisää.”
“En itse vaikuttanut paikan valintaan, enkä tunne ravintoloita Tampereella. Kun saavuin paikalle, seurue oli terassilla, ja tuli heti sellainen tunne, että joku on osannut valita meille sopivan paikan. Myöhemmin siirryimme sisälle syömään. Meillä oli yksi pitkä pöytä - en tiedä, oliko pöytävarausta. Palvelu sekä ruokien ja juomien valinta sujui mutkattomasti. Muistaakseni ruoka tuli aika nopeasti. Ruoka ja viini oli hyvää, tunnelma rento, palvelu sujuvaa; kaikki olivat tyytyväisiä. Pois lähtiessä meinasi olkalaukku uhontua. Henkilökunta huomasi asian ja laukku tuotiin minulle ennen kuin ehdimme poistua paikalta. Onhan tässä monta syytä olla tyytyväinen!”
“Ruokaa sai odottaa liian pitkään, se oli ainoa miinus.”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä”
“Järkevän hintainen pihvipaikka. Ylivoimaisestu paras lähialueella. Ihan tuntui kuin olis ollu Lontoossa pihvillä. Jos korona jatkuu niin tänne.”
“Olimme juhlimassa hääpäivää. Meidät oli huomioitu ihanasti. Tarjoilija onnitteli useamman kerran ja oli todella ystävällinen. Ruoka oli myös erinomaista. Ehdottomasti tulisimme uudelleen.”
“Hyvä kokonaisuus mutta olut tarjoiltiin pienissä ” maitolaseissa” ja oli melko kallista.”
“Tuttu ja turvallinen”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Muuten olisin antanut paremmat pisteet, mutta vaikka pandemiasta johtuen asiakkaista oli todella vähän niin etenkin ravintolan ikkunat olivat todella likaiset ja auringon osuessa ravintolaan myös kaikki tasopinnat, mitä ei ole pyyhitty aikoihin niin korostuivat epämielyttävasti...”
“Ravintola on yleisilmeeltään siisti, viihtyisä ja ruoka on hyvää. Arvostan myös sitä historiikkia, mikä näissä tiloissa on aiemmin ollut ja miten tämä tila on otettu uusiokäyttöön. Palvelussa hieman petrattavaa, se tuntui enemmänkin suorittamiselta ja näin ollen asiakkaana minulle jäi vähän viileä vaikutelma. Istuimme sellaisessa pöydässä, jonka kohdalla oli ruokalistat, aterimet, lasit...ja niitä noudettiin metrin päästä meistä koko ajan. Metallisten ruokailuvälineiden kolistelu, lasien kilinä ja ylipäätään ylimääräinen jatkuva liikehdintä vieressämme häiritsi todella pahasti ruokailuamme. Toivottavasti löydätte näille tavaroille jatkossa paremman paikan. Ravintolassanne oli runsaasti vapaita pöytiä, joten tähän istumapaikkaan ohjauskin tuntuu hieman oudolta...ehkä asiakkaan asemaan paremmin paneutuva tarjoilija olisi tämän pystynyt huomioimaankin. Olen asioinut ravintolassanne usein ja tulen asioimaan vielä jatkossakin!”
“Ruuat oli hyviä ja henkilökunta mukava!”
“Melko suppea ja yllätyksetön ruokalista. Ruoka oli kyllä maukasta. Ja kiitokset ruokalistan selkeistä allergiamerkinnöistä.”
“Ravintola on hyvällä paikalla ja sisustus on tamperelainen. Nostalgisia ratapihan raiteita ei monesta ravintolasta löydy. Ruokalista on monipuolinen ja hyvä. Hinta hivenen kalliimpi mutta kannattaa silti tulla syömään.”
“Osaava henkilökunta, miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka, sopiva hinta, s-ryhmä. Ainoa huono puoli että usein on vaikea päästä syömään etenkin viikonloppuina, on niin täynnä”
“Kotimaista Atrian lihaa, harmi kun ei tila osattu sanoa. Reipas pohjalainen tarjoilija, oli pelisilmää. Terveisiä!”
“Miellyttävä henkilökunta huomio mukavasti asiakkaat. Hyvä ruoka ja sujuva asiointi.”
“Ihan tasokas ravintola. Näkyvä hiiligrilli loi omaa tunnelmaa. Sisustus myös oli makuuni.”
“Hieno ravintola, hyvällä paikalla, hyvät ruoat.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Vastasin kysymykseen 'ehdotettiinko teille juomaa' , että EI, koska tiesin heti itse mitä juon. Erittäin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Ruoka on laadukasta. Tunnelma rauhallinen, mutta tarpeeksi rento ja samalla säpinä näkyi myöteisessä mielessä. Kunnioitan myös sitä perinteistä tapaa, jolla asiakkaita palveltiin: pöytiin ohjaus ym.”
“Olin lomamatkalla kouluikäisen tyttäreni kanssa ja ravintolassa huomioitiin hyvin myös lapsi.”
“Hyvä ravintola, hyvä palvelu. Sijainti rautatien vieressä vähensi pisteen.”
“Hyvä palvelu ja mukava miljöö.”
“Alkuruoat erinomaiset.”
“Hyvä tunnelma maistuva ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää, ravintolassa oli kiva tunnelma, ruoka tuli nopeasti ja maksaminen oli sujuvaa!”
“Loistava palvelu ja ruoka. Valikoima saisi olla laajempi”
“Kokonaismenu pakettina oli aivan loistava ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Ehdottomasti vierailemme ravintolassanne uudelleen!”
“Ruokalista oli tosi suppea”
“Ystävällinen ja rento ilmapiiri”
“Ravintola on hotellin yhteydessä, jossa on kätevä käydä pienten lasten kanssa jos yöpyy ko. hotellissa.”
“Palvelu tarjoilijalta oli oikein ystävällistä. Siitä suuri kiitos. Valitettavasti ruokiemme saapuminen kesti yli tunnin. Ymmärrämme kyllä, että ihmisiä oli syömässä runsaasti. Pitkään odotukseen olisi voinut tuoda vaikka alkupalojen ( etanoiden) lisukkeeksi enemmän, kuin kaksi pientä palaa leipää.”
“Käynnistä jäi hyvä mieli.”
“Hyvä kokemus nyt ja aiemmilla kerroilla”