Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Grill it! keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisen veturitallin elementtejä, kuten ratakiskot, jotka jatkuvat sisään pihalla olevasta veturien kääntöpöydästä, joka on kunnostettu toimivaksi. Ravintolan tiilipilarit on muurattu alkuperäisistä veturitallien 143 vuotta vanhoista tiilistä. Seinällä on esillä tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, hinta/laatu kohdallaan,ystävällinen palvelu. Keittiö myöhään auki, ehtii hyvin Tretalon konsertin jälkeen syömään.”
“Ihan OK paikka. (edellisillä kerroilla ruoat on ollut hieman parempia, mutta ei vielä hätää..)”
“Ei vielä mitään, mutta tason täytyy pysyä vähintään nykyisellään..”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Myös puitteet kunnossa.”
“Sijainti. Ja aamiainen oli kaikin puolin runsas ja maittava.”
“Ymmärrän sen, että paikka täyttyi äkkiä, kun väki tuli konsertista samaan aikaan ravintolaan, mutta kyllä pöytään ohjaaminen, tilauksen saaminen ja itse ruuan saaminen kesti luvattoman kauan!! Henkilökunta yritti kyllä parhaansa ja olivat ystävällisiä, mutta tuntuu että resursien 'organisointi' ruuhkassa ei toiminut. Kanavarras -annoksen parmesaaniranskalaiset olivat kyllä maukkaita mutta, voi voi, kivikovia.”
“Ihan ok perustaso”
“Asiakaspalvelussa on vielä hiomisen varaa. Miten asiakkaat otetaan vastaan ja onko asiakaspalvelukokemus aito vai ei. Palvelu oli ihan hyvää, samoin ruoka. Mitään erityistä ei kuitenkaan ollut, paitsi oma seuralainen :) Ilta oli siis varsin onnistunut, mutta tällä kertaa se ei ollut palvelun ansiota. Kun ihmiset lähtevät ravintolaan, haetaan sieltä jotain elämystä. Elämys tehdään pienillä teoilla, miten puhutaan, tervehditään ja otetaan vastaan ensi hetkestä. Kukaan ei mokannut tai loukannut mutta negatiivissävytteinen kokemus muodostui todella pienistä asioista. Esim kun tulimme ilman pöytävarausta, sanottiin että pitää kysyä/odottaa hovimestaria. Hän tulee sekunnin kuluttua. Täysin ymmärrettävää. Jäimme juttelemaan keskenämme (samaan paikkaan). Hovimestari ei tullut luoksemme eli ilmeisesti tieto ei siirtynyt hlökunnan kesken. Vasta kun itse hoksasimme kysyä että kuka oli hovimestari, saimme palvelua. Tosi pieni juttu ja meillä oli niin hauskaa ettemme itse huomanneet olla aktiivisia. Kuitenkin jos tähdätään 5 tähden asiakaskokemukseen, tulee hlökunnan 'olla hereillä' näissä tilanteissa ja heidän tulisi varmistaa että hovimestari tulee luoksemme :)”
“Ruoka oli ns. ketjuravintolaksi TAIVAALLISTA! Suunnitelmissa on jo uusi vierailu - ja ainoastaan ko. ravintolan takia! Kiitos!”
“miellyttävä ympäristö”
“Ravintola on melko kallis (A'la carte).”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Ruoka-annokset olivat ehkä vähän liiankin pieniä, hieman enemmänkin olisi mahtunut. Tarjoilijamme vaikutti väsyneeltä, unohti juomatilauksemme pariinkin kertaan ja vaikutti ehkä vähän hätäiseltä. Mahdollisesti pitkä päivä oli vienyt tarjoilijan työinnon.”
“Hyvä palvelu”
“Tuuletus, kylmä”
“Trendikäs, hyvällä paikalla. Elämää ja elämyksiä! Jos haluaa ihmisten keskelle, Torni- Grill It ja Moro Sky bar hyvä valinta.”
“Jos haluaa rauhallista, mahdollisuus keskustella ystävien kanssa, niin joku toinen ajankohta ruokailulle. Meidän iltana oli iso tapahtuma Tornissa- kokoustiloissa ilmeisesti ja väkeä todella paljon. Palvelu pelasi silti hyvin, kiitos siitä!”
“Tunnelma ja ruoka”
“Palvelussa kesti, ruoan taso on vaihdellut erinomaisesta hyvään.”
“Ruoka oli todella hyvää ja toisista ravintoloista poikkeavaa. Parmresan rsanskaliset ja kukkakaaligratiini nam:)”
“Hidas palvelu ja kova meteli”
“Hyvä, maistuva ja kauniisti esille laitettu ruoka. Loistava ja hyväntuulinen palvelu, asiakkaille tuntuu olevan riittävästi aikaa ja mielenkiintoa. Ravintolan sijainti on hyvä, ilme trendikäs.”
“Alku- ja jälkiruoka annokset olivat melko suuria. Hintataso melko korkea. Eivät kuitenkaan vaikuta suositteluintoon, plussia on enemmän.”
“Erittäin mukava ja palveluorientoitunut, ystävällinen henkilökunta.”
“Hotellin respa näkyy suoraan ravintolaan, iso ryhmä respassa aiheuttaa aina hälinää.”
“Hyvä ruoka, sijainti”
“Ylivoimaisesti vuoden paras burger-annos sekä siihen sopiva/suositeltu olit!”
“Yleisilme, ruoka oli ihan ok!”
“Viimeksi pötämme 7 hlö:ä sekä naapuripöytö 2 hlö:ä joutuivat odottamaan ruokia liian kauan. Pöytämme pääruokaa kesti turhan pitkään, taas naapuripöydän jälkiruoka oli varsin pitkään kateissa”
“Henkilökunnalle kiitos huomaavaisesta, ammattitaitoisesta ja asiallisesta palvelusta.”
“Istumapaikka tiskaus tilan oven luona oli todella rauhaton, se vähensi ravintolassa viihtymistä”
“Miellyttävä miljöö, hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvätasoinen ruoka, siisti yleisilme.”
“Vastauksena tässä kohdin maksukäytäntö, mikäli asiaa ei kysytä myöhemmin.”
“Hyvä ruoka ja mahdollisuus koota lisukkeet itse eli ei pakko perunan syöttöä ;)”
“Aina loistava palvelu ja mukava käydä reissun yhteydessä ja Oulussa myös grillit toimii”
“Ystävällinen ja joustava palvelu, loistava viinisuositus ja pystyin vaihtamaan jälkiruoan mielesekseni ja se jäliruoka oli varmaan parasta, mitä olen koskaan syönyt. Kiitos!”
“hyvät tilat ja ruoka hyvää”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Sain hyviä vaihtoehtoja ruokatilauksen tekemiseen”
“Ruoka oli hyvää ja hyvä, että itse sai valita lisukkeet.”
“Sisustus hieman kolkko ja huono yksittäinen istuin.”
“Hyvä pihvipaikka, pitäkää se sellaisena”
“Erinomainen ruoka, rento tunnelma ja hyvä sijainti”
“Maittavaa ruokaa, erinomainen, nopea ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta, siisti ilme. Mielestäni ruokalista oli sopivan laaja ja oma annos oli ainakin onnistunut.”
“Henkilökunnan palveluasenne asiakkaita kohtaan. Hyvä ruoka. Hotelli hyvin suunniteltu, konsepti toimii. Sopiva hintataso.”
“Ruokalistalla voisi olla vielä enemmän vaihtoehtoja.”
“Kokemus ruokineen oli kokonaisuudessaan hyvä”
“Viereisen baarin live musiikki, joka tosin alkaa vasta myöhään”
“Tarjoilija oli tietoinen listasta ja valinnoista, osasi suositella mikä olisi hyvä, ja luetteli meidän seurueelle koko ravintolan listan ulko muistista, 10+. Ruoka oli todella hyvin valmistettu ja laadukasta. Hyvät raaka aineet.”
“Osasta tuotteista olisi voinut olla listassa jotkut suuntaa antavat kuvat, esim steak house goodwin tyylillä.”
“Ympäristö ainutlaatuinen.”
“Yleensä suosittelen vain fine dining ravintoloita. Tuttuni löytävät kyllä nämä geneeriset ketjuravintolat itsekin”
“Live musiikki oli mukava lisä,sekä nopea palvelu.hekilökunta oli mukavaa vaikka mentiin myöhään 15 min ennen keittiön sulkemista”
“Näkee ruoan valmistumisen keittiöstä”
“Palvelu oli aivan mieletöntä.”
“Kokilla oli ilmeisesti huono päivä, kun mediumina tilattu pihvi oli ensimmäisellä yrityksellä täysin kypsä ja toisellakin kerralla vain aavistuksen pinkki. Keittiöpuolesta jäi vähän ammattitaidoton kuva. Ei ole samalla tasolla salihenkilökunnan kanssa.”
“Itse rakennus, jossa ravintola sijaitsee, on hieno. Ravintolan sisustus miellytti, ruoka ja juoma olivat maittavia, ja asiakaspalvelu oli erittäin hyvää. Kaikin puolin mukava ravintolakokemus.”
“Laadukas ruoka ja laadukkaat asiakasomistajaviinit sopivaan hintaan.”
“Heinäkuussa liikaa lapsia ravintolassa.”
“Sijainti, hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Palvelu pelasi ja ruoka maistui. Erityisesti pidin grillatuista kesäkasviksista harissajogurtin kera. Savustettu uusi peruna oli outo, mielenkiintoinen vaihtoehto. Myös ohutta näkkileipää, jonka leipomon tarjoilija tiesi kertoa, oli kiva nakertaa. Heinäkuun tukalassa helteessä 2018 tuntui hyvältä syödä ilmastoidussa ravintolassa.”