Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.


Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 030

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sujuvaa asiointi. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Laskua jouduimme hieman odottamaan”
“Ei sovi tuttapiirissäni kaikille”
“Hyvä tunnelma, henkilökunta osaavaa ja asiakas tuntee olevansa tärkeä. Hyvää läppää ja rentoa meininkiä! Pidän kovasti! Ammattitaito kaikilla!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja tila oli tähän aikaan sopivan väljä.”
“Hyvä ravintola”
“Todella hyvä pihvi ja oikein paistettu medium miinukseksi!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“Ks. Yllä olevat vastaukset. Kaikki sujui hyvin. Seura oli erinomainen, olin tyttäreni kanssa syömässä. Hän suositteli ravintolaanne.”
“Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä”
“Palvelu oli ystävällistä, ei hyökkäävää. Meidät huomioitiin ruokailun aikana, että kaikki on varmasti kunnossa. Tunnelma oli rauhallinen ja annokset suussasulavia, herkullista esillepanoa unohtamatta. Kiitos!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Yövyimme hotellissa joka oli kokemuksena ihan ok... mutta kaiken kruunasi rukailu grill it:ssä ❤️”
“Palvelu oli miellyttävää ja henkilökuntaa riittävästi.”
“Mukava ja tilava ravintola. Ruoka ja tarjoilu hyvää”
“Olen jo suositellut työkavereille. Vaimon kanssa käyty parina vuonna joulun jälkeen ja aiomme tulevaisuudessakin tulla käymään ainakin sen kerran vuodessa. Ruoka ja juoma ollut maittavaa ja hyvä rauhallinen tunnelma.”
“.”
“Laadukas palvelu ja ruoka”
“Ruoka oli keskinkertaista. Tilatuista drinkeistä vain toinen oli oikein tehty. Ruokalistaa oli karsittu edellisen käynnin jälkeen. Pidän Torni-hotellista, jonka vuoksi voisin suositella. Henkilökunta koko rakennuksessa myös mukava aina.”
“Perus hyvä, ei ylittänyt kynnystä erityisesti suositella ravintolaa.”
“Oli hyvä palvelu, mutta olisin halunnut rauhallisemman paikan. Pöytäni vierestä kulki liikaa ihmisiä ja se häiritsi. Ruoan laatu ja taso oli erinomainen.”
“Sujuvaa, asiakasystävällistä palvelua. Ruoka maistuvaa, vaikkakin grillatun kanan kanssa kypsyys menee tosi helposti yli, kun samassa vartaassa on koipi- ja rintaosaa.”
“Siisti ja näyttävä paikka”
“Ruoka oli hinta-laatu suhteeltaan loistavaa. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa, miljöö oli viihtyisä”
“Käyty aiemminkin ja aina on ollut hyvää ja sijainti vahassa veturihallissa lämmittää historianystävän mieltä!”
“Erinomaista palvelua ja ihana paikka. Ainut palaute on hieman ylisuolattu ruoka, mutta muuten täyttä timanttia.”
“Kaiken kaikkiaan miellyttävä paikka, palvelu ja erittäin hyvä ruoka :)”
“Palvelu oli todella hyvää, ruoka maistuvaa ja henkilökunta asiantuntevaa ja palveluhenkistä.”
“Ilta onnistui loistavasti”
“Naudan sisäfilee 180g oli kuivaa ,mautonta ja huonosti leikkaantuvaa. Kooltaan pienehköä oletettavaan painoonsa nähden. Kypsyys oli toivottua meedumia. Veitsi tylsä, repivä ja kolho. Valmistukseen käytetty peruna oli vanhaa hapantunutta ja siitä valmistettu tuote oli lämmitetty liian pitkään, jolloin se oli mustunut ja kuortunut kuivaksi. Kastiketta oli hävettävän vähän. Palsternakka oli vain ehkä grilliraidat saanut, eli raaka. Suklaa kakun taso on raaka menettänyt paheellinen tasonsa raaka-aineiden muutoksista johtuen. Lautas-annokset kylläkin on hyvän näköiset. Taso on siis merkittävästi laskenut. Suosittelua ei ollut. Pahoitteluni.”
“Ruoka ja palvelu erinomaista, viinin hinta suhteellisen korkea josta syystä 9.”
“Ruokaa joutui odottaa liian kauan.”
“Palvelu oli hyvää, ainoastaan tarjoilijan vaihtumisen vuoksi jälkiruokien ja juomien saaminen kesti melko kauan.”
“Todella miellyttävä ruokailuhetki hotellivierailun lomassa.”
“Erinomainen kokonaisuus”
“Perfect”
“Erinomainen ruoka ennen muuta. Palvelu ok. Oli otettu huomioon koronatilanne, ei tullut ahdistava olo, että muut asiakkaat olisivat istuneet liian lähellä.”
“Todella hyvää palvelua, mukava tarjoilija joka kyseli että onko meillä kaikki hyvin.”
“Ikkunan lähellä on vähän kylmyyttä, edellisellä kerralla, josta on aikaa, oli vielä kylmempi ikkunan vierellä.”
“Sujuvaa, nopeaa palvelua. Siisti paikka, hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka ja ihan kiva miljöö”
“hyvä ruoka ja kohtelu”
“Korona oli huomioitu hyvin. Oli miellyttävää käydä syömässä.”
“Ravintola on kiva, mutta ehkä ainakin käynnillamme hieman kylmä. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erikoista. Pienillä jutuilla siitä voisi ehkä saada vielä parempaa?”
“Ruoka hyvää, vähän liian suuri ravintola minun makuuni.”
“Ruoka oli ihan maittavaa ja ravintolaan oli helppo tulla koska yövyin hotellissa.”
“Viihtyisän oloinen paikka”
“Hyvä paikka.”
“Viihtyisä, erinomainen ruoka, asiantunteva ja luonteva asiakaspalvelu”
“Hyvä kokemus”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kivaa musiikkia.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ympäristö”
“Ruoka todella hyvää ja palvelu toimi loistavasti ??”
“Ystävällinen, hyvän huumorintajun omaava henkilökunta. Vastaili kysymyksiini ja viinisuosittelu on onnistunut.”
“Keskiverto ravinteli.”
“Ravintola oli ketjuravintolaksi positiivinen yllätys. Ympäristö, henkilökunta ja ruoka olivat pääosin hyviä, mutta eivät säväyttäviä. Jälkiruuista toinen oli (vadelmatiramisu) pettymys. Maku oli mitäänsanomaton ja annos omituisen iso jälkiruuaksi. Vastaavanlaista ravintolatarjontaa on runsaasti, eikä ravintola noussut muiden vastaavien edelle.”
“Todella hyvä menu ja ihanat viinit.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja nauttimani menun hinta oli laatuun nähden edullinen.”
“Henkilökunta ystävällistä, huone hyvä ja ruoka ja juoma maistuvaa”
“Palvelu erittäin ystävällistä ja suosittelut sopivalla tasolla. Ruoan esittelyn ja kuvauksen voisi tehdä houkutelevamminkin. Ravintolan sisustuksen toteutus vanhassa veturitallissa junaharrastajan mieleen. Myös hyvin hotellin yhteydessä, jossa majoituimme.”
“Palvelu ja ruoka oli loistavaa. Aino mikä meni pieleen oli, että meitä seisotettiin 10 minuuttia odottamassa varaamaamme pöytään ohjaamista. Ketään ei ollut ennen meitä jonossa ja henkilökuntaa näkyi kaksistaan keskustelemassa meidän lähellä. Toinen tuli meitä noutamaan pöytään, mutta palasikin siivoamaan pöydän kohon meidät ohjasi. Kaikki muu meni tästä eteenpäin loistavasti.”
“Ruuan ja sen tarjonnut henkilökunta oli ripeää.”
“Kokonaisuuteen oln tyytyväinen”
“Tilasimme pääruuan ja jälkiruuan. Pääruoka oli todella niukka. Ymmärrän, etä ajatus varmaankin on, että kaikki tilaisivat myös alkuruuan, mutta joka tapauksessa kalan kanssa oli niin vähän lisukkeita, että se oli hämmästyttävää, varsinkin kun ottaa huomioon hinnan.”
“Ruoka oli erittäin hyvää sekä palvelu loistavaa. Tämän takia suosittelisin ravintolaa myös muillekin.”
“Pidän paikan ympäristöstä”
“Miellyttävä ja sujuva kokemus.”
“Erittäin maistuva ruoka ja asiallinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää, paikka oli mukava mikään ei mennyt pieleen, ainoastaan sijainti oli hieman erikoinen (ovella ei ole kylttiä pöytäänohjauksesta, enkä vieläkään tiedä miten sen piti tapahtua)”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja kauniisti esille laitettu. Palvelu oli ystävällistä. Kuitenkin kun minut saatettiin pöytään ja sanoin seurueeni saapuvan vähän myöhässä, olisin kaivannut että minulle olisi ehdotettu odotellessani pöytään jotain virvoketta/drinkkiä. Tunsin että minut jätettiin huomiotta. Kävin juoman sitten itse hakemassa baarista, jossa sain kyllä hyvää palvelua.”
“Suosin yleensäkin S-ryhmän toimipaikkoja. Minut ja tyttäreni otettiin hienosti vastaan, vaikka tulimme ilman pöytävarausta perjantai-iltana! Henkilökunta piti huolta meistä koko asioinnin ajan.”
“Ruoka oli maukasta, henkilökunta vaikutti hieman kiireiseltä mutta palvelu kuitenkin ystävällistä.”
“Hieman hintava pihvi”
“Hienostuneet puitteet, hieman aulamainen tunnelma keskipaikoilla. Pihviateria illalla vähän pliisu, muista vaihtoehdoista ei kokemuksia vielä. Aamiainen hyvä!”
“Ruoka oli hyvää”
“Ilta oli miellyttävä ja ruoka erinomaista. Palvelu hyvää. Täysistä pisteistä puuttui ainoastaan positiivinen yllättyminen se wau-tätä en odottanut saavani.”
“Homma sujui.”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka oli todella maukasta, kattaus hieno. Pihvi oli paistettu juuri haluttuun kypsyyteen. Ruokajuomaa suositeltiin, juoma oli juuri oikea. Henkilökunta oli ystävällistä ja lähtiessä kiitettiin käynnistä ja toivotettiin tervetulleeksi uudelleen.”
“Kaikki oli kunnossa. Ruuasta jäi hyvä mieli”
“Ruoka ja juoma sekä palvelu olivat erittäin hyviä.”
“Loistava menu. Hinta-laatu todella sopiva. Olen syönyt kahdesti koko menun ravintolassa Grill It Torni. Molemmilla kerroilla annokset olivat äärimmäisen onnistuneita ja herkullisia. Pidän siitä, että teillä on tarjolla menu-vaihtoehtoja ja kohtuuhintaisesti. Lisäksi palvelu ollut hyvin huomioivaa ja ammattitaitoista. Taustamusiikista myös iso plussa. Ei liian huomiota vievää musiikkia ja jopa rentouttavaa ja tunnelmallinen musiikki.”
“Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Todella mukava henkilökunta ja ruoka tuli nopeasti.”
“Hyvä palvelu eikä tarvinnut odottaa.”
“Tarjoilijatar oli erittäin ystävällinen. Hajusteallergian vuoksi pyysimme paikanvaihtoa, joka toteutui heti. Ruoka erittäin hyvää.”
“Sopii seurueelle”