Ravintolassamme ei voi rajoitusten vuoksi asioida tällä hetkellä. Toimitamme annoksia kuitenkin mahdollisuuksien mukaan huonepalveluna hotellimme asukkaille normaaliin tapaan ma-la klo 17.00-21.00 välisenä aikana. Meiltä voit myös tilata ruokaa itse noudettuna. 

 

Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.


Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 030

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käynti sujui hyvin.”
“Ruoka oli hyvää”
“Turvavälit oli otettu hyvin huomioon ja tarjoilu oli mukavan reipasta.”
“Mukava ravintola/ istuskelupaikka. Hyvä sijainti”
“Hotelli Tornin Grill it on hyvä ja erittäin viihtyisä ravintola ja käytiin viel aamulla koko perheen kans aamupalalla samassa paikka ?? pitää sanoa että se valikoima aamupalalla on ihan mahtava?? löytyy kaikkia ja lapset tykkää kans. Henkilökunta ystävällinen ja ruoka ihanaa?? ehdottomasti käydään taas uudelleen kun vaan aika ja ekonomia antaa myötä????”
“"Erinomainen ravintola, ilmapiiri, palvelu, ruoka. Ruokalistalle kaipaisin kuitenkin enemmän vaihtoehtoja. Alkupaloihin mm. Tapas-lautanen (sellaisen, jonka saimme tilattua huoneeseemme, mutta menusta sitä ei löytynyt). Kalaa listalle ihan kursailemattomasti - paistettua kuhaa/ahventa, tillikastikkeella ja peruna/kasvislisäkkellä. Pihvivaihtoehdot ovat hyvät, mutta illalla tekisi mieli joskus syödä kevyemmin, ettei koko yö menisi sulatteluun. Joku pasta-annoskin olisi paikallaan (avocadopasta esim.). Mutta hyvin menee näinkin, että keittiömestari päättää, mitä listalta löytyy. Toiveitaan saa toki esittää. "”
“Suppea ruokalista.”
“"Paikkana hieno, idyllinen, fasiliteetit kunnossa. Siisti."”
“kts. edelle”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja monipuolisia vaihtoehtoja.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelmallinen ilmapiiri.Skybar ihan huippu??❣”
“Kokonaisuudessaan positiivinen illalliskokemus näin Korona-aikaan hotellivierailijalle.”
“"Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka valmistui nopeasti. Maa-artisokkakeitto oli todella hyvää! Ylitti odotukseni. Jälkiruoka oli suussa sulavaa. Tarjoilijat huomioivat meidät hyvin vierailun aikana, he kävivät säännöllisesti kysymässä maistuuko ruoka ja että onko kaikki hyvin. "”
“"Olin kahden täysi-ikäisen tyttäreni kanssa nauttimassa päivällistä. Söimme pitkän kaavan mukaan.Nautimme joka hetkestä. Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä ja huomioi meidät joka hetki. Ruoka oli hyvää ja ravintolassa rauhallista, turvavälit huomioitu hyvin."”
“Kokonaisuudessaan vierailu tuolla oli erittäin positiivinen”
“"Valitsemamme pääruoka (Blinit) eivät vastanneet odotuksia. Olivat kuivia, lisukkeet olivat ok ja alkuruoka sekä jälkiruoka olivat hyviä."”
“"En ole missään ravintolassa saanut näin hyvää asiakaspalvelua, siitä isot pisteet! Meidät otettiin iloisesti vastaan ja ystävällinen palvelu jatkui loppuun asti. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti pöytään. Aion ehdottomasti suositella ystävilleni tätä paikkaa."”
“Todella mahtava grillipihvi annos. Västerbottenjuustoperuna oli taivaallisen hyvää. Puhumattakaan omatekoisesta kinuskikastikkeesta jäätelön päällä! tarjoilijat olivat mukavia ja iloisia. Jäi oikein hyvä fiilis”
“"Ruoka ei tällä kertaa maistunut, blineihin oli kaatunut ylimääräistä merisuolaa"”
“"Erityisesti ravintolaan vastaanottanutja ekat tilaukset hoitanut työntekijä oli erittäin ystävällinen. Palvelu pelasi hyvin ja blinit maistuivat, lapsen syntymäpäivä myös huomioitiin. Kallis hintataso miinuksena"”
“Hyvää ruokaa”
“Hieno paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvin toimiva tarjoilu”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa.”
“"Menu ei ollut mieleinen. Istumapaikka oli liian lähellä käytävää josta kuljettiin ohi. Pöydät liian korkeat ja kiinteä istui hankala, koska ei pääse mukavaan ruokailuasentoon. "”
“Paras ravintola Treella”
“Todella hyvää ruokaa ja ystävällistä asiakaspalvelua!”
“Mukava paikka. Tarjoilija oli huippu”
“"Kiinnostavat ja hyvät annokset, esillepanoon panostettu, raaka-aineet raikkaita, lista ei ollut liian pitkä, alkoholittomia juomia voisi olla enemmän valikoimassa"”
“Hieno miljöö ja hyvä ruoka.”
“"Kaikki sujui todella hyvin, vaikka ravintolatoimintaa tällä hetkellä koetellaan."”
“Ruoka oli hyvää”
“Ystävällistä ja mukavan rentoa henkilökuntaa”
“Tampereen ravintolaskene on kova ja tällä asteikolla 8 on todella hyvä.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta oli loistavaa.”
“Paikka ei ole kovin tunnelmallinen eikä anna kovin yksityistä tilaa”
“Lapsi huomioitiin kiitettävästi !”
“Extramukava kokemus! Kiitän”
“Blinit oli iso pettymys koko seurueelle.”
“Oli ihan mukava paikka ja etenkin blinit oli hyviä.”
“"Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu asiantuntevaa. Korona-aikana rajoitukset on otettu hyvin huomioon ja ravintolassa on turvallista asioida. Ravintola on viihtyisä ja siisti. Menun toivoisin kuitenkin vaihtuvan useammin, jotta listalta ei tarvitsisi aina tilata samoja tuotteita. Sesongin mukaiset ruoat on mukava lisä menuihin. "”
“"Palvelu ja henkilökunta oli täysin ok, mutta ruoka ei mielestäni vastannut hintatasoa! Possua ei ole lainkaan tarjolla! Viikkoa myöhemmin kävin ystäväni kanssa syömässä Periscopessa, joka on huippukokin ravintola kauppakeskus Ratinassa. Hinnat olivat edullisemmat, koneisto toimi kuin rasvattu, ruoka taivaallista ja palvelu ensiluokkaista! Ruokien sisältö esiteltiin pöytään tuodessa, mitä teillä ei tapahdu lainkaan. Annokset olivat isompia kuin teillä ja maussa ei ollut ristiriitaisuuksia!"”
“Aivan ihanaa asiakaspalvelua ja ruokaa.”
“Ystävällinen ja huomioiva palvelu. Niin ja hyvää ruokaa.”
“"Toimiva, turvavälit huomioitiin hyvin. Henkilökunta oli iloinen ja ystävällinen. Hyvä ruoka. "”
“Viihtyisä ja tasokas paikka.??”
“Erittäin mieluusti suosiytelisin. Sopiva treffipaikka pariskunnalle”
“Kokonaisuus oli todella onnistunut.”
“"Voisin mennä toistekin, samassa tai eri seurassa. Oikein hyvä kokemus. Ihan täyttä kymppiä ei kuitenkaan koska riippuisi seuran ruokavaliosta, ainoa kala oli lohi eikä se maistu kaikille. "”
“"Pientä sähläystä oli ruoan saatavuuden ja tilausten muistamisen kanssa, mutta ruoka oli pääasiassa hyvää."”
“"Mahtavaa, että vegaaniruokavaliota noudattavat huomiotu ja vieläpä omalla kokonaisella menullaan. Olin aikeissa ottaa vain pääruoan, mutta kun huomasin kerrankin ruokavaliolleni (VE, G) sopivan kokonaisen menun valikoimassa, oli se pakko ottaa. Todella maistuva elämys, ainoastaan jälkiruoka olisi kaivannut hieman lisämakeutta. Hyvä ja kohtelias palvelu."”
“Hyvä lista”
“"Kotimaisuus lihassa itselle ainoa mahdollinen, täällä se myös valmistettu juuri toiveiden mukaisesti. Ei mitään valittamista, hyvä palvelu (lipevyyttä kuitenkin vähän varoisin) ja kokille täydet pisteet. "”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja vaihtoehtoja riittävästi.”
“"Sujuvaa asiointia. Saatiin pöytä, vaikka ei ollut varausta. Ruuat tulivat nopeasti, laskun maksaminen oli vaivatonta. Ei ollut mitään turhaa säätöä."”
“" Alusta loppuun ammattimaista palvelua, ruoka todella hyvää ja ympäristö viihtyisä"”
“Annoskoko olisi saanut olla hiukan isompi hintaan verrattuna.”
“"Ravintola on tyylikäs ja tasokas yleisilmeeltään, mutta ei liian vakava/ankea. Sopii minusta hyvin nuorekkaampaankin makuun. "”
“"Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, palvelu oli nopeaa ja ruoka todella maukasta"”
“"Ruoka oli todella maukasta, kunhan sen ensin sai.. Tarjoilija tosin unohti viedä mun tilauksen keittiöön asti. Sitten kun olin valmis lähtemään ravintolasta pois, niin tarjoilija muisti, ettei ollut tilannut mun ruokaa. Mutta joo, ruoka oli hyvää ja erilaista. Ei mitään perinteistä uppopaistopihviä. Sain allennusta hyvitykseksi."”
“Kaikinpuolin hyvä ravintolakokemus.”
“Toimivapaikka.”
“"Minusta todella hyvä vaihtoehto ruokailuun, kun vierailee hotelli Tornissa."”
“"Henkilökunta reipasta ja huumorintajuista. Ei hirvittävää tungosta, vaikka väkeä oli."”
“Henkilökunta oli mieletön! Ruoka ja juoma oli todella maukasta sekä yleisilme ravintolassa oli hyvä! Valittamista ei oikeastaan löydy”
“Lämminhenkinen ravintola ja nyt Korona-aikana turvavälit huomioitu hyvin”
“Ruoka oli eritttäin hyvää niin kyllähän sitä kelpaa suositella”
“"Hyvä ruoka, näin korona-aikana turvavälit toteutuu hyvin kun iso tila, hieman suppeahko ruokalista ja osa kohtuullisen kalliita vaihtoehtoja "”
“Loustava asiakaspalvely :)”
“"Ruoka oli ihan hyvää, mutta kaipasin tarjoilijalta enemmän huomiota ja kyselyä jos tarvitsee jotain. "”
“Arvosanaa pudottaa hieman erittäin pitkä odotus ruuan suhteen.”
“Henkilökunta äärimmäisen ystävällistä ja hyvää ruokaa”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää, aivan hintojen arvoista:)"”
“Kaikin puolin tyytyväinen!”
“"Minulla oli tosi mukavaa taaperoni kanssa ja Marokon kana oli yllättävä ja erinomainen valinta. Raikas, maukas ja täyttävä. Söisin annoksen koska tahansa uudelleen ja 1-vuotias seuralaiseni söi kaikki leivät korista: taisi olla hyvää. Tarjoilija huomioi meidät hienosti, oli saatavilla tarvittaessa ja tuntui että on ihan ok tulla pienen kanssa ravintolaan syömään. Olimme tervetulleita. "”
“Hiiligrillistä nousee maukkaat pihvit ja lyhyt lista takaa hyvän laadun ruokaan.”
“"Hyvä ruoka, hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ravintola."”
“Sujuvaa asiointi. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Laskua jouduimme hieman odottamaan”
“Ei sovi tuttapiirissäni kaikille”
“"Hyvä tunnelma, henkilökunta osaavaa ja asiakas tuntee olevansa tärkeä. Hyvää läppää ja rentoa meininkiä! Pidän kovasti! Ammattitaito kaikilla! "”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja tila oli tähän aikaan sopivan väljä.”
“Hyvä ravintola”
“Todella hyvä pihvi ja oikein paistettu medium miinukseksi!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“"Ks. Yllä olevat vastaukset. Kaikki sujui hyvin. Seura oli erinomainen, olin tyttäreni kanssa syömässä. Hän suositteli ravintolaanne."”
“Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä”
“"Palvelu oli ystävällistä, ei hyökkäävää. Meidät huomioitiin ruokailun aikana, että kaikki on varmasti kunnossa. Tunnelma oli rauhallinen ja annokset suussasulavia, herkullista esillepanoa unohtamatta. Kiitos!"”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Yövyimme hotellissa joka oli kokemuksena ihan ok... mutta kaiken kruunasi rukailu grill it:ssä ❤️”
“Palvelu oli miellyttävää ja henkilökuntaa riittävästi.”
“Mukava ja tilava ravintola. Ruoka ja tarjoilu hyvää”
“Olen jo suositellut työkavereille. Vaimon kanssa käyty parina vuonna joulun jälkeen ja aiomme tulevaisuudessakin tulla käymään ainakin sen kerran vuodessa. Ruoka ja juoma ollut maittavaa ja hyvä rauhallinen tunnelma.”
“.”
“Laadukas palvelu ja ruoka”
“"Ruoka oli keskinkertaista. Tilatuista drinkeistä vain toinen oli oikein tehty. Ruokalistaa oli karsittu edellisen käynnin jälkeen. Pidän Torni-hotellista, jonka vuoksi voisin suositella. Henkilökunta koko rakennuksessa myös mukava aina."”
“"Perus hyvä, ei ylittänyt kynnystä erityisesti suositella ravintolaa."”