GRILL IT! 

Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.

Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu erinomaisen ystävällistä ja mukavan rentoa”
“KEITTIÖ ASIAKKAILLE PÄÄOSIN NÄKYVISSÄ SEKÄ TARJOILIJAT YSTÄVÄLLISIÄ JA AMMATTINSA OSAAVIA !!”
“Aivan loustava vastaanotto, ystävällinen henkilökunta, tarjoilijan viinituntemus osui nappiin, kokoajan käytiin kysymässä onko kaikki hyvin Harvoin saa näin hyvää palvelua jäi hyvä fiilis ja tunsimme olevamme tärkeitä Ja ruoka oli hyvää ja annos oli riittävä”
“Nopea, näppärä, hyvä palvelu, maistuva ateria.”
“Harmittelu pöytävarauksen puuttumisesta tuntui hassulle koska tilaa oli runsaasti eikä pöytiä täytetty meidän ollessa paikalla. Lisäksi kongressipuolen vieraat kävelivät ruokasalin läpi joka häiritsi tunnelmaa.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvät alennukset.”
“Hyvä palvelu, miellyttävä miljöö ja herkullinen ruoka!”
“Rento, siisti, mukava palvelu, maistuva ruoka. Hyvä hotellin ravintola.”
“Huippu henkilökunta”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka ok ja on myös asiakas omistaja tarjouksia esim.edukkaat viinit.”
“Mukava paikka, helppo tulla, hyvää ruokaa, hintataso ok”
“Mahtava ravintola.”
“Kaikki sujui odotusten mukaisesti. Aikaisempi kokemus samasta ravintolasta Helsingistä.”
“Allergiat ja erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon”
“Kiva tunnelma. Mukavasti vaihtoehtoja ruokalistalla. Myös pikkuannoksia.”
“Hyvä 'perus' ravintola. 'tehdas' vaikutelma hyvä grilli, annoksiin kiinnitettävä kuitenkin huomiota :: todella hyvä pihvi, annoksen muut komponentit kuitenkin 'sinne päin' jopa niin että kokonaisuus olisi ollut parempi ilman joitakin komponentteja”
“Siisti yleisilme, ammattitaitoinen henkilökunta, nopea palvelu, hyvä ruoka”
“Todella hyvä asiakaspalvelu(Ystävällinen, välittävä..) sekä erittäin maittava ruoka.”
“Hyvä ravintola siisti tunelma kaikin puolin jäi hyvä maku.”
“Ruoka oli niin hyvää, suositeltu jo”
“Perus”
“Hyvä vastaanotto, miellyttävä henkilökunta, hyvä hinta-laatusuhde”
“Asiakasystävällinen palvelu, hyvä ruoka...”
“Erittäin ystävällinen palvelu!!!!”
“Kaksi kertaa kuukauden sisällä käyneenä ka molemmilla kerroilla palvelu tökki. Ensimmäiselle kerralla pääruoka nostettiin jo pöytään, kun alkupala oli vielä syömättä ja toisella käynnillä alkuruoka tuli täsmällisesti, mutta pääruokaa joutui odottamaan 1tunnin ja samoin jälkiruokaa 1tunnin. Lopulta laskun joutui pyytämään jälkiruoat tuodessa ettei seuraava pöytävaraus menisi päällekkäin. Tarjoilijat eiväy osanneet kertoa annoksista ja saman pöydän ruokien tuontiajoissa oli jopa 15min ero.”
“Henkilökunta oli miellyttäviä ja palvelu pelas, ruoka hyvää.”
“Kokonaisuus!!”
“Hyvä, keskeinen paikka ja siisti, viihtyisä ravintola.”
“Suosittelisin tuttavilleni, jotka haluaisivat samalla käydä Torni-hotellin sky-baarissa, mutta pelkästään ruokailun takia Tampereen tarjonnasta löytyy parempia vaihtoehtoja.”
“Muuten ihan hyvä kokemus, mutta vähän jäi fiilis että oltiin 'kaiken keskellä'. Ihmiset kulki vierestä sekä pois että toiseen baariin. Tyhjiä pöytiä oli reunemmassakin koko vierailun ajan, joten en ymmärrä miksi pitää istuttaa keskelle ravintolaa. Lisäksi en ymmärrä myöskään sitä että täytetään pöytiä juurikin viereisiin pöytiin. Meidänkin viereen istutettiin pariskunta jolla oli pieni lapsi syöttötuolissa. Hieman kaipaisin rauhallisempia pöytiä. Nyt tuntui että ei ollut järkeä tässä pöytähommassa.”
“??”
“Hintataso korkea, muuten erinomainen.”
“Hyvä paikka. Hyvä palvelu. Paras ruoka”
“Ruokalistasta jäi epäselvä tunne”