Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Grill it! keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisen veturitallin elementtejä, kuten ratakiskot, jotka jatkuvat sisään pihalla olevasta veturien kääntöpöydästä, joka on kunnostettu toimivaksi. Ravintolan tiilipilarit on muurattu alkuperäisistä veturitallien 143 vuotta vanhoista tiilistä. Seinällä on esillä tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on maistuvaa ja tunnelma on rauhallinen.”
“Hyvä Ruoka.”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Ravintolan tunnelma oli viihtyisä.”
“Pöytämme kattauksesta puuttuivat lautasliinat. Vesikannu oli pyydettävä erikseen. Alkuruoan jälkeen pääruoan saapuminen kesti 45 min, vaikka ravintolassa ei ollut mainittavaa ruuhkaa.”
“Ihan ok paikka.”
“Reippaita nuoria tarjoilijoita ja kokkeja.Hyvä iloinen palvelu.”
“Kanankoipi oli lämmitetty mikrossa,en ollut tyytyväinen.Erikoisruokavaliot voisi huomioida paremmin.Asiakkaan toiveista voisi muunnella ruoka-annoksia terveellisemmiksi.”
“Siisti paikka ja sijainti hotellin alakerrassa.”
“Poronliha annos oli täysin suolaton ja siten mauton. Mahdollisuutta suolan lisäämiseen ei ollut”
“Hyvä tunnelma, vaikka olikin hieman huono pöytä eikä saanut vaihtaa.”
“Vaimoni syntymäpäivä otettiin huomioon tarjoilussa”
“Hyvä ruokatuote, ammattitaitoinen henksu”
“Kuplaveden hinta :D”
“Kiireestä ja ruuhkasta huolimatta kaikki hoitui erinomaisesti ja yksilöllisesti huomioiden.”
“Sujuva palvelu. Hyvä tunnelma!”
“Ruoka oli hiukan päässyt jäähtymään. Maku oli kuitenkin hyvä.”
“Huomiointi ja kyselyt ruokailun aikana”
“S-ketjuravintolan konsepti”
“Toimiva perusravintola. S-ryhmän ravintola.”
“hinta-laatusuhde kohdallaan vegaani menu loistava miellyttävä henkilökunta”
“Palvelu oli ensiluokkaista, ruoka maistuvaa ja tunnelma erittäin miellyttävä. Henkilökunta piti hienosti huolta asiakkaistaan koko vierailumme ajan, asiakkaalle jäi hyvin tervetullut ja odotettu olo.”
“Vetoisuutta siinä pöydässä, jossa istuimme. Lisäksi lampun varjo osui pöytään ikävästi tehden siitä hämärän. Pikkujoulukaudella ruokia sai odotella ikuisuuden kun söimme menun. Yhteensä meni varmaankin 30-45min siihen että odotellaan seuraavaa ruokaa saapuvaksi ja se alkoi turhauttamaan vaikkakin oli mainittu suuresta väkimäärästä. Kokonaisuutena hinta ja odottelu oli sitä luokkaa että ei ainakaan ulkona syöminen tule yleistymään jatkossakaan.”
“Monipuolinen menu”
“Iso ravintola - ei kauhean kodikas”
“viihtyisä ravintola ja asiantunteva asiakaspalvelu”
“Ala carte lista on erittäin mielenkiintoinen.Oli hyviä menu tarjouksia,tosin siitä olisi pitänyt saada vaihtaa tuotteita ristiin niin olisi tullut valittua.Ja s-viinit ovat erittäin hyvin valittuja ne maistuu aina ja ovat sopivan hintaisia.”
“Talvivaatteita oli vaikea jättää naulakkoon kun niitä oli liian vähän.”
“Trendikäs, ruoka suht hyvää”
“Kiireinen tunnelma, pöytää ei meinannut hotellin asiakkaanakaan saada”
“Mukava miljöö.”
“Pöytiin ohjaus heikko. Nimemme varauslistasta löydettyään 'hovimestari' lähti vain kävelemään olettaen meidän seuraavan ilman mitään 'Tänne päin' tai vastaavan sanomista. Perillä sanoi 'Tuolla ikkunan vieressä on pöytänne' ja huitaisi neljän pöydän päässä olevaa ikkunapaikkaa. Ei mitään loppuun asti saattamista eikä avustamista pöytään asettumisessa. Tilauksesta ruuan saamiseen kesti luvattoman pitkään. Naapuripöydillä myös sama tilanne. Ruokalista melko suppea.”
“Hyvä tarkoilija, asiakaspalveluhenkisyys +,”
“tilaamamme toinen siideri ei ehtinyt ruoan ajaksi ja ruokien saaminen kokonaisuudessaan kesti todella kauan, mikä Ymmärrettävää koska porukkaa oli todella paljon”
“Hyvä ruoka, avokeittiö toi tunnelmaa.”
“Tarjoilija puhui samat selostukset joka pöytään. Hän oli tosi mukava, mutta tuli vähän pakko lisämyynti olo ja persoonaton palvelu.”
“Miljöö ja ruoka toimivat”
“Peltilautasella ja -kipoissa ruoka jäähtyy todella nopeasti”
“Toimiva ravintolatila yleisesti ottaen.”
“Laskutus meni pieleen 4 seurueen 14 hlön seurueen jäsenistä. Kaikilta puuttui jotain. Tarkkuutta kannattaa painottaa tarjoilijoille. Itse huomautin rehellisesti mutta kotona huomasin silti maksaneeni liian vähän. Lämpimät juomat oli liian kylmiä. Tästä huomautettiin. Annokset tulivat todella pitkän ajan jälkeen. Kohtuuttoman vaikka meitä olikin monta.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Ruuhka aikana kiire näkyi tarjoilijoiden saatavuudessa, varsinkin maksamisessa kun itsellä oli jo kiire toisaalle”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja onnistunut miljöö.”
“Ruoka ja palvelu olivat hyviä”
“Meillä oli ainakin 3) kolme eri tarjoilijaa illan aikana, se sai hieman sekoittamaan tilannetta”
“Hyvä ruoka...askeettiset kalusteet...”
“Askeettiset kalusteet....tulleissa ei hyvä istua...”
“Ruoka oli hyvää, pihvi paistettu täydellisesti. Meille suositeltiin ruokia ja juomia ja valinnat olivat onnistuneita. Mukavat ja pätevät tarjoilijat.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija suositteli Premium-menuta josta tilasinkin alku- ja pääruoan. Kaikki sujui hienosti!”
“Sopivan rento ilmapiiri, hyvä asiakaspalvelu, maistuva ruoka, ei liikaa odottelua, kerrassaan loistavaa??”
“Mahtava ruoka”
“Mukava paikka, miljöö. Tunnelmallinen, mutta perheellekin sopiva.”
“Pöytävaraus ja ennakkoon ilmoitetut ruoat eivät toimineet. Saimme kuitenkin ruokia odottaa 1,5 tuntia. Lapsia ja vammainen mukana porukassa, joten olisimme toivoneet ripeämmin ruokia.”
“Miellyttäbä tunnelma ja erittäin hyvä ruoka.”
“ystävällinen palvelu ja maukas ruoka”
“Vanha veturitalli saatu hienosti uusiokäyttöön.”
“Kaikki sujui melko vaivatta eivätkä odotusajat olleet kohtuuttomia”
“Hyvä ruoka. Hyvä henkilökunta.”
“Hyvä sijainti.”
“Ruoka lian suolaista.tämä ei vaan ainoastaan ongelma tässä ravintolassa.saman huomioinut Helsingin grilli.it.ssä.HEI KOKIT VÄHENTÄÄKÄÄ SUOLAA.!! MITÄ ON LAITETTU EI SAA POIS!!!??AS VOI AINA LISÄTÄ JOS HALUAA!!!”
“Tunnelma; viihtyisä paikka ja kohtuuhintainen ja talon viinitarjous on aina mukava kukkarolle.”
“Ruokalista oli yllättävän suppea, vain 1 lämmin kanaruoka ja kukkakaalihöystö oli pöytään tullessa haaleaa ja kaveri olisi kaivannut yhden perunaröstin kaveriksi toisen, koska oli niin pieni..”
“Paikka oli rauhallinen, pystyi keskustelemaan pöydässä ilman huutamista. Yleisilmeeltään mukava.”
“Olin kahden pienen lapsen, kaverin ja tämän lapsen kanssa liikenteessä. Ravintola oli ihan täysi. Kuitenkin meille järjestyi paikka, saimme syötyä ja kaikki pelasi hyvin. Tarjoilija/mikä olikaan, kaunis hymyilevä vaalea nainen oli erityisen ystävällinen vaikka meillä vähän kireä tunnelma nälkäisten lasten kanssa :)”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Ruokaa jouduttiin odottamaan n. tunti, henkilökunta oli asiallista ja ammattitaitoista, mutta ehkä pöydässä olisi voinu poiketa hieman useammin. Tila on melko suuri, joten kontaktia tarjoilijaan oli vaikea saada muulloin kuin hänen tullessa pöydän viereen.”
“Hyvä sijainti.”
“Hiukan rauhaton tunnelma, sohva oli hankala istua,”
“Lapsiperheille mutta myös ilman lapsia viihtyisä ravintola. Sai palvelua mutta myös annettiin omaa tilaa. Pöytävarauksessa vauva otettiin hyvin huomioon.”
“Erinomainen ruoka (kurpitsarisotto).”
“Sisäänkäynnin luona oli meluisaa. Teimme pöytävarauksen joten olisimme toivoneet parempaa paikkaa.”
“Erittäin hyvä menu. Asiakaspalvelu oli hyvää”
“Tarjoilija voisi olla kiinnostuneempi asiakkaan ruokakokemuksesta ja viihtyvyydestä kiireestä huolimatta”
“Ruoka oli hyvää.”
“Pääruoan tulo pöytää kesti noin tunnin.”
“Erilainen ympäristö. Rento tunnelma. Hyvä sijainti.”
“Sisäänpääsyovea etsin tovin. Ratapihankadun puolella on pitäisi olla jokin informaatiokyltti.”
“Kuin klemmari, pitää mitä lupaa!”
“Hyvä ruoka, hinta/laatu kohdallaan,ystävällinen palvelu. Keittiö myöhään auki, ehtii hyvin Tretalon konsertin jälkeen syömään.”
“Ihan OK paikka. (edellisillä kerroilla ruoat on ollut hieman parempia, mutta ei vielä hätää..)”
“Ei vielä mitään, mutta tason täytyy pysyä vähintään nykyisellään..”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Myös puitteet kunnossa.”
“Ihan ok perustaso”
“Asiakaspalvelussa on vielä hiomisen varaa. Miten asiakkaat otetaan vastaan ja onko asiakaspalvelukokemus aito vai ei. Palvelu oli ihan hyvää, samoin ruoka. Mitään erityistä ei kuitenkaan ollut, paitsi oma seuralainen :) Ilta oli siis varsin onnistunut, mutta tällä kertaa se ei ollut palvelun ansiota. Kun ihmiset lähtevät ravintolaan, haetaan sieltä jotain elämystä. Elämys tehdään pienillä teoilla, miten puhutaan, tervehditään ja otetaan vastaan ensi hetkestä. Kukaan ei mokannut tai loukannut mutta negatiivissävytteinen kokemus muodostui todella pienistä asioista. Esim kun tulimme ilman pöytävarausta, sanottiin että pitää kysyä/odottaa hovimestaria. Hän tulee sekunnin kuluttua. Täysin ymmärrettävää. Jäimme juttelemaan keskenämme (samaan paikkaan). Hovimestari ei tullut luoksemme eli ilmeisesti tieto ei siirtynyt hlökunnan kesken. Vasta kun itse hoksasimme kysyä että kuka oli hovimestari, saimme palvelua. Tosi pieni juttu ja meillä oli niin hauskaa ettemme itse huomanneet olla aktiivisia. Kuitenkin jos tähdätään 5 tähden asiakaskokemukseen, tulee hlökunnan 'olla hereillä' näissä tilanteissa ja heidän tulisi varmistaa että hovimestari tulee luoksemme :)”
“Sijainti. Ja aamiainen oli kaikin puolin runsas ja maittava.”
“Ymmärrän sen, että paikka täyttyi äkkiä, kun väki tuli konsertista samaan aikaan ravintolaan, mutta kyllä pöytään ohjaaminen, tilauksen saaminen ja itse ruuan saaminen kesti luvattoman kauan!! Henkilökunta yritti kyllä parhaansa ja olivat ystävällisiä, mutta tuntuu että resursien 'organisointi' ruuhkassa ei toiminut. Kanavarras -annoksen parmesaaniranskalaiset olivat kyllä maukkaita mutta, voi voi, kivikovia.”
“Ruoka oli ns. ketjuravintolaksi TAIVAALLISTA! Suunnitelmissa on jo uusi vierailu - ja ainoastaan ko. ravintolan takia! Kiitos!”
“miellyttävä ympäristö”
“Ravintola on melko kallis (A'la carte).”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Ruoka-annokset olivat ehkä vähän liiankin pieniä, hieman enemmänkin olisi mahtunut. Tarjoilijamme vaikutti väsyneeltä, unohti juomatilauksemme pariinkin kertaan ja vaikutti ehkä vähän hätäiseltä. Mahdollisesti pitkä päivä oli vienyt tarjoilijan työinnon.”
“Hyvä palvelu”
“Tuuletus, kylmä”
“Trendikäs, hyvällä paikalla. Elämää ja elämyksiä! Jos haluaa ihmisten keskelle, Torni- Grill It ja Moro Sky bar hyvä valinta.”
“Jos haluaa rauhallista, mahdollisuus keskustella ystävien kanssa, niin joku toinen ajankohta ruokailulle. Meidän iltana oli iso tapahtuma Tornissa- kokoustiloissa ilmeisesti ja väkeä todella paljon. Palvelu pelasi silti hyvin, kiitos siitä!”
“Tunnelma ja ruoka”
“Palvelussa kesti, ruoan taso on vaihdellut erinomaisesta hyvään.”