Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Grill it! keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisen veturitallin elementtejä, kuten ratakiskot, jotka jatkuvat sisään pihalla olevasta veturien kääntöpöydästä, joka on kunnostettu toimivaksi. Ravintolan tiilipilarit on muurattu alkuperäisistä veturitallien 143 vuotta vanhoista tiilistä. Seinällä on esillä tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, avokeittiö toi tunnelmaa.”
“Tarjoilija puhui samat selostukset joka pöytään. Hän oli tosi mukava, mutta tuli vähän pakko lisämyynti olo ja persoonaton palvelu.”
“Miljöö ja ruoka toimivat”
“Peltilautasella ja -kipoissa ruoka jäähtyy todella nopeasti”
“Toimiva ravintolatila yleisesti ottaen.”
“Laskutus meni pieleen 4 seurueen 14 hlön seurueen jäsenistä. Kaikilta puuttui jotain. Tarkkuutta kannattaa painottaa tarjoilijoille. Itse huomautin rehellisesti mutta kotona huomasin silti maksaneeni liian vähän. Lämpimät juomat oli liian kylmiä. Tästä huomautettiin. Annokset tulivat todella pitkän ajan jälkeen. Kohtuuttoman vaikka meitä olikin monta.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Ruuhka aikana kiire näkyi tarjoilijoiden saatavuudessa, varsinkin maksamisessa kun itsellä oli jo kiire toisaalle”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja onnistunut miljöö.”
“Ruoka ja palvelu olivat hyviä”
“Meillä oli ainakin 3) kolme eri tarjoilijaa illan aikana, se sai hieman sekoittamaan tilannetta”
“Hyvä ruoka...askeettiset kalusteet...”
“Askeettiset kalusteet....tulleissa ei hyvä istua...”
“Ruoka oli hyvää, pihvi paistettu täydellisesti. Meille suositeltiin ruokia ja juomia ja valinnat olivat onnistuneita. Mukavat ja pätevät tarjoilijat.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija suositteli Premium-menuta josta tilasinkin alku- ja pääruoan. Kaikki sujui hienosti!”
“Sopivan rento ilmapiiri, hyvä asiakaspalvelu, maistuva ruoka, ei liikaa odottelua, kerrassaan loistavaa??”
“Mahtava ruoka”
“Mukava paikka, miljöö. Tunnelmallinen, mutta perheellekin sopiva.”
“Pöytävaraus ja ennakkoon ilmoitetut ruoat eivät toimineet. Saimme kuitenkin ruokia odottaa 1,5 tuntia. Lapsia ja vammainen mukana porukassa, joten olisimme toivoneet ripeämmin ruokia.”
“Miellyttäbä tunnelma ja erittäin hyvä ruoka.”
“ystävällinen palvelu ja maukas ruoka”
“Vanha veturitalli saatu hienosti uusiokäyttöön.”
“Kaikki sujui melko vaivatta eivätkä odotusajat olleet kohtuuttomia”
“Hyvä ruoka. Hyvä henkilökunta.”
“Hyvä sijainti.”
“Ruoka lian suolaista.tämä ei vaan ainoastaan ongelma tässä ravintolassa.saman huomioinut Helsingin grilli.it.ssä.HEI KOKIT VÄHENTÄÄKÄÄ SUOLAA.!! MITÄ ON LAITETTU EI SAA POIS!!!??AS VOI AINA LISÄTÄ JOS HALUAA!!!”
“Tunnelma; viihtyisä paikka ja kohtuuhintainen ja talon viinitarjous on aina mukava kukkarolle.”
“Ruokalista oli yllättävän suppea, vain 1 lämmin kanaruoka ja kukkakaalihöystö oli pöytään tullessa haaleaa ja kaveri olisi kaivannut yhden perunaröstin kaveriksi toisen, koska oli niin pieni..”
“Paikka oli rauhallinen, pystyi keskustelemaan pöydässä ilman huutamista. Yleisilmeeltään mukava.”
“Olin kahden pienen lapsen, kaverin ja tämän lapsen kanssa liikenteessä. Ravintola oli ihan täysi. Kuitenkin meille järjestyi paikka, saimme syötyä ja kaikki pelasi hyvin. Tarjoilija/mikä olikaan, kaunis hymyilevä vaalea nainen oli erityisen ystävällinen vaikka meillä vähän kireä tunnelma nälkäisten lasten kanssa :)”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Ruokaa jouduttiin odottamaan n. tunti, henkilökunta oli asiallista ja ammattitaitoista, mutta ehkä pöydässä olisi voinu poiketa hieman useammin. Tila on melko suuri, joten kontaktia tarjoilijaan oli vaikea saada muulloin kuin hänen tullessa pöydän viereen.”
“Hyvä sijainti.”
“Hiukan rauhaton tunnelma, sohva oli hankala istua,”
“Lapsiperheille mutta myös ilman lapsia viihtyisä ravintola. Sai palvelua mutta myös annettiin omaa tilaa. Pöytävarauksessa vauva otettiin hyvin huomioon.”
“Erinomainen ruoka (kurpitsarisotto).”
“Sisäänkäynnin luona oli meluisaa. Teimme pöytävarauksen joten olisimme toivoneet parempaa paikkaa.”
“Erittäin hyvä menu. Asiakaspalvelu oli hyvää”
“Tarjoilija voisi olla kiinnostuneempi asiakkaan ruokakokemuksesta ja viihtyvyydestä kiireestä huolimatta”
“Ruoka oli hyvää.”
“Pääruoan tulo pöytää kesti noin tunnin.”
“Erilainen ympäristö. Rento tunnelma. Hyvä sijainti.”
“Sisäänpääsyovea etsin tovin. Ratapihankadun puolella on pitäisi olla jokin informaatiokyltti.”
“Kuin klemmari, pitää mitä lupaa!”
“Hyvä ruoka, hinta/laatu kohdallaan,ystävällinen palvelu. Keittiö myöhään auki, ehtii hyvin Tretalon konsertin jälkeen syömään.”
“Ihan OK paikka. (edellisillä kerroilla ruoat on ollut hieman parempia, mutta ei vielä hätää..)”
“Ei vielä mitään, mutta tason täytyy pysyä vähintään nykyisellään..”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Myös puitteet kunnossa.”
“Ihan ok perustaso”
“Asiakaspalvelussa on vielä hiomisen varaa. Miten asiakkaat otetaan vastaan ja onko asiakaspalvelukokemus aito vai ei. Palvelu oli ihan hyvää, samoin ruoka. Mitään erityistä ei kuitenkaan ollut, paitsi oma seuralainen :) Ilta oli siis varsin onnistunut, mutta tällä kertaa se ei ollut palvelun ansiota. Kun ihmiset lähtevät ravintolaan, haetaan sieltä jotain elämystä. Elämys tehdään pienillä teoilla, miten puhutaan, tervehditään ja otetaan vastaan ensi hetkestä. Kukaan ei mokannut tai loukannut mutta negatiivissävytteinen kokemus muodostui todella pienistä asioista. Esim kun tulimme ilman pöytävarausta, sanottiin että pitää kysyä/odottaa hovimestaria. Hän tulee sekunnin kuluttua. Täysin ymmärrettävää. Jäimme juttelemaan keskenämme (samaan paikkaan). Hovimestari ei tullut luoksemme eli ilmeisesti tieto ei siirtynyt hlökunnan kesken. Vasta kun itse hoksasimme kysyä että kuka oli hovimestari, saimme palvelua. Tosi pieni juttu ja meillä oli niin hauskaa ettemme itse huomanneet olla aktiivisia. Kuitenkin jos tähdätään 5 tähden asiakaskokemukseen, tulee hlökunnan 'olla hereillä' näissä tilanteissa ja heidän tulisi varmistaa että hovimestari tulee luoksemme :)”
“Sijainti. Ja aamiainen oli kaikin puolin runsas ja maittava.”
“Ymmärrän sen, että paikka täyttyi äkkiä, kun väki tuli konsertista samaan aikaan ravintolaan, mutta kyllä pöytään ohjaaminen, tilauksen saaminen ja itse ruuan saaminen kesti luvattoman kauan!! Henkilökunta yritti kyllä parhaansa ja olivat ystävällisiä, mutta tuntuu että resursien 'organisointi' ruuhkassa ei toiminut. Kanavarras -annoksen parmesaaniranskalaiset olivat kyllä maukkaita mutta, voi voi, kivikovia.”
“Ruoka oli ns. ketjuravintolaksi TAIVAALLISTA! Suunnitelmissa on jo uusi vierailu - ja ainoastaan ko. ravintolan takia! Kiitos!”
“miellyttävä ympäristö”
“Ravintola on melko kallis (A'la carte).”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Ruoka-annokset olivat ehkä vähän liiankin pieniä, hieman enemmänkin olisi mahtunut. Tarjoilijamme vaikutti väsyneeltä, unohti juomatilauksemme pariinkin kertaan ja vaikutti ehkä vähän hätäiseltä. Mahdollisesti pitkä päivä oli vienyt tarjoilijan työinnon.”
“Hyvä palvelu”
“Tuuletus, kylmä”
“Trendikäs, hyvällä paikalla. Elämää ja elämyksiä! Jos haluaa ihmisten keskelle, Torni- Grill It ja Moro Sky bar hyvä valinta.”
“Jos haluaa rauhallista, mahdollisuus keskustella ystävien kanssa, niin joku toinen ajankohta ruokailulle. Meidän iltana oli iso tapahtuma Tornissa- kokoustiloissa ilmeisesti ja väkeä todella paljon. Palvelu pelasi silti hyvin, kiitos siitä!”
“Tunnelma ja ruoka”
“Palvelussa kesti, ruoan taso on vaihdellut erinomaisesta hyvään.”
“Ruoka oli todella hyvää ja toisista ravintoloista poikkeavaa. Parmresan rsanskaliset ja kukkakaaligratiini nam:)”
“Hidas palvelu ja kova meteli”
“Hyvä, maistuva ja kauniisti esille laitettu ruoka. Loistava ja hyväntuulinen palvelu, asiakkaille tuntuu olevan riittävästi aikaa ja mielenkiintoa. Ravintolan sijainti on hyvä, ilme trendikäs.”
“Alku- ja jälkiruoka annokset olivat melko suuria. Hintataso melko korkea. Eivät kuitenkaan vaikuta suositteluintoon, plussia on enemmän.”
“Erittäin mukava ja palveluorientoitunut, ystävällinen henkilökunta.”
“Hotellin respa näkyy suoraan ravintolaan, iso ryhmä respassa aiheuttaa aina hälinää.”
“Hyvä ruoka, sijainti”
“Ylivoimaisesti vuoden paras burger-annos sekä siihen sopiva/suositeltu olit!”
“Yleisilme, ruoka oli ihan ok!”
“Viimeksi pötämme 7 hlö:ä sekä naapuripöytö 2 hlö:ä joutuivat odottamaan ruokia liian kauan. Pöytämme pääruokaa kesti turhan pitkään, taas naapuripöydän jälkiruoka oli varsin pitkään kateissa”
“Henkilökunnalle kiitos huomaavaisesta, ammattitaitoisesta ja asiallisesta palvelusta.”
“Istumapaikka tiskaus tilan oven luona oli todella rauhaton, se vähensi ravintolassa viihtymistä”
“Miellyttävä miljöö, hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvätasoinen ruoka, siisti yleisilme.”
“Vastauksena tässä kohdin maksukäytäntö, mikäli asiaa ei kysytä myöhemmin.”
“Hyvä ruoka ja mahdollisuus koota lisukkeet itse eli ei pakko perunan syöttöä ;)”
“Aina loistava palvelu ja mukava käydä reissun yhteydessä ja Oulussa myös grillit toimii”
“Ystävällinen ja joustava palvelu, loistava viinisuositus ja pystyin vaihtamaan jälkiruoan mielesekseni ja se jäliruoka oli varmaan parasta, mitä olen koskaan syönyt. Kiitos!”
“hyvät tilat ja ruoka hyvää”
“Sain hyviä vaihtoehtoja ruokatilauksen tekemiseen”