GRILL IT! 

Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.

Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9-16 :

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 630

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta, joka piti huolen, että kaikki on hyvin, monipuolinen mutta ei liian laaja ruokalista, alkupalaksi tuodut maalaisleipäsiivut ja rieskanäkkäripalat sekä ravintolan yleisilme ja -tunnelma (isot ikkunat, tiilet jne.)”
“Hyvä ruoka, kattava ruokalista.”
“Mukava henkilökunta.”
“Sisustus voisi olla hieman yksityisempi pöydät jne, hieman liian avaraa.”
“Henkilökunta aivan loistavaa.”
“Hyvä ruoka ja kiva palvelu. Paikka on myös miellyttävä ja tunnelmallinen.”
“Silloin oli kiirettä ja osa henkilökunnasta näytti sen. Puhuivat asiakkaiden kuullen omista jutuista ja tiuskivat.”
“Erittäin hyvä ruoka ja mukava henkilökunta. Viihdyin.”
“Joustava ja nopea palvelu! Ruoka oli hyvää ja saimme juuri sellaista ruokaa ja palvelua kuin oletimmekin.”
“Miljöö ja ruoka”
“2 nuivaa ja puhumatonta tarjoilijaa. Ei oikein palvelukyvykkyyttä”
“Erittäin viihtyisä paikka”
“Ei mitään sanottavaa”
“Todella ystävällinen ja rento palvelu, grillihiilillä grillattu ruoka taivaallista”
“Palvelu oli erinomaista. Tarjoilija esitteli menun ja tarjosi mahdollisuutta odottaa tilauksia leikkihuoneessa, joka oli lapsille todella mieluinen vaihtoehto.”
“Hyvä ruoka.”
“Meille tarjottiin väärää annosta kolme kertaa.”
“Hotellin yhteydessä”
“Kaipasin enemmän yksitysyyttä. Ravintola oli kovin hallimainen.”
“Rauhallinen, siisti tavintola. Henkilökunta ystävällistä.”
“Palvelu oli todella hyvää. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen.”
“Pöydät oli sijoitettu turhan tiheästi ravintolaan.”
“Eppu Normaalin hehkutus ja musa! Parasta bestiä! Tarjoilija Krisu oli mukava ja huomioi lapset hienosti.”
“Toisaalta yhdellä tarjoilijalla oli fritsuja kaulassa, mikä hieman latisti fiilistä. Ei kuulu palveluammatin yleisilmeeseen! :( Onneksi ei osunut meidän tarjoilijaksi.”
“Hyvä henki, ruoka maukasta.”
“Hyvä tunnelma??”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Hintataso osassa tuotteissa korkea.”
“Ensimmäisellä kerralla oli erittäin hyvät kokemukset sekä ruuan että palvelun suhteen. Toisella kerralla henkilökunta oli kiireistä, toki ystävällista. Pihvin paistoaste ei mennyt ihan nappiin.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu, ruoka hyvää”
“siika oli aivan loistavaa. Musiikki oli rentoa. Jonot lyhyet . Odotustila jukeboxin luona loistava, vailla vertaa.”
“Valkoviini oli lämmintä. Annoksessa mainittiin simpukkakastike, jota en havainnut, lienee se keltainen epämääräinen liemi. Tarjoilijaa piti huomauttaa,että annokset oli laskutettu väärin. Samat puisevat vitsit joka pöydässä.”
“Jos yöpyy hotellissa ei tarvi lähteä etsimään ruokapaikkaa kaupungilta kun hyvä ruokapaikka on hotellissa.”
“Kannattaa varata pöytä kaiken varalta jos sattuu olemaan ruuhkaa, niin se varmistaa pöytäpaikan saamisen. Meillä ei ollut varausta ja meiltä kolmelta tiedusteltiin syömmekö kauan kun klo 17 on tulossa isompi porukka syömään. Me ei sitä porukkaa nähty, vaan se taisi olla niin että kun olimme lähdössä asiakkaita tuli paikalle. Ehkä klo 17 alkoi ilta ruuhka kun hotelliin majoittujat tulivat syömään.”
“Juhlimme työkaverin 60-v juhlia ja hänet huomioitiin todella hyvin”
“Ruokalista, ruoan hinta-laatu sekä maku.”
“Meitä palveli kahden tunnin käyntimme aikana viisi eri tarjoilijaa, jotka eivät tienneet mitä olimme edellisen tai edellisten kanssa sopineet. Ruokien tarjoiluväli oli pitkä, pääruoan ja alkupalojen n. 20 min ja pääruoan ja jälkiruoan väli yli 30 min. Lopulta jouduimme kysymään missä jälkiruokamme viipyvät. Asiakkaita oli tuohon aikaan suht vähän ja henkilökuntaa riittävästi, joten sillä ei asiaa voi selitää.”
“Meillä oli erittäin mukava mies tarjoilija nuori kaveri.virolainen?”
“Pääruokaa joutui odottamaan todella kauan. Tarjoilija joutui pahoittelemaan ja hyvittelemään keittiöstä johtunutta viivettä. Tälle asialle pitäisi tehdä jotain, ennen kuin tulen uudestaan ravintolaan. Luimme hitaudesta jo etukäteen netin arvosteluista eli ilmeisesti ongelma ollut jo pidempään eikä yksittäisen illan ongelma.”
“Ystävällinen palvelu, minulla ei ollut pöytävarausta, mutta minulle järjestettiin pöytä, vaikka oli tuuhka-aika”
“Erityisesti suklaakakku oli erinomaista ja pihvin kanssa tullut bearnaisekastike myös erittäin hyvää.”
“Kolmen lihan platterissa siitä miinusta että kanavartaassa oli luisia ja nahkan kanssa olevia kananpaloja jotka ei niin minun makuun . Ja possun kylki oli rasvaisempi kuin olin kuvitellut. Pihvi oli hyvä ja samoin lisukkeet. Hyvää kaiken kaikkiaan mutta noista pienet miinukset”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Hyvälaatuinen ruoka, kauniit annokset.”
“Meille ei kerrottu GRILL IT:in kesäedusta, jolla olisimme saaneet juomat ja vielä lastenannoksen asiakasomistajaetuna.”
“Ilmapiiri, henkilökunta, ruoka”
“Osassa ruokaa aivan liian paljon suolaa. Toisena päivänä ruoan tuleminen pöytään kesti todella kauan.”
“Helppo löytää, vaikka onkin tyypillisesti Tampereella huonosti edullisia parkkipaikkoja”
“Ravintolassa oli kyseisenä iltana erittäin paljon asiakkaita joten annosten toimittaminen kesti n. 40min. Tarjoiluhenkilökunta kuitenkin hienosti tiedotti asiasta ja pahoitteli tätä joten se ei jäänyt harmittamaan. Henkilökunta oli siis erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä.”
“Paras lastenannos ikinä ja sopivan hintainen 8€ oli tehty oikeista perunoista muusikin ja kanaa oli sopivasti lapselle.”
“ystävällinen henkilökunta, ainakin meidän tarjoilijamme”
“He huomioivat hyvin erityisruokavaliot”
“Kaikki sujui hyvin, ruokavalikoimasta löytyi myös vegaaninen vaihtoehto, ruuat olivat maittavia ja palvelu oli positiivista.”
“Kiva miljöö, hyvät ruuat”
“Palvelu oli tavallista parempaa”
“Haastava poiketa pysäköinnin vuoksi”
“Hyvä sijainti & tunnelma.”
“Iltaravintolana erittäin hyvä. Menu-vaihtoehdot hyviä ja hinnaltaan sopivia.”
“Hotelliasiakkaana kokemus aamupalalla ei vastaa hotellin ja ravintolan tasoa. Tuotteiden esillepano ja pöytien sijainti ei ole optimaalinen. Asiakasvirrat törmäävät toisiinsa ja aiheuttaa turhaa jonotusta. Myöskin samanaikaisesti usean asiakkaan palveleminen jättää sekavan ja hieman epäsiistin kuvan.”
“Ruoka oli hyvää sekä ravintolan yleisilme on miellyttävä.”
“Jäi hieman huono jälkimaku, sillä seurueemme saavuttua pöytään, tarjoilija kertoi ravintolan tarjoavan polttariporukallemme pullon kuohuvaa. Hetken kuluttua tarjoilija toi vain 'juhlakalulle' lasillisen kuohuvaa ja kertoi, että oli tullut jokin informaatiokatko, eikä sitä pulloa tullutkaan. Ihmettelimme kovin, miten sellainen virhe voi tulla.... Tarjoilija pahoitteli kyllä sekaannusta kovasti ja loppu ilta sujui kommelluksitta.”
“Hyvä palvelu”
“Todella hidasta”
“Gl- leipää ei tuotu ennenkuin uudelleen pyydettiin, ja se tuotiin jäisenä suoraan pakastimesta. Kun se lämmitettiin oli tulikuumaa jolloin leipä sitkistyy. Kasvis vaihtoehto melko mitäänsanomattomasti maustettu. Pöydän kukka nuukahtunut. Tarjoilijat yhtäaikaa vissiin tauolla, sääliksi kävi sitä miestä joka sai annoksensa kokin kolmannen soiton jälkeen..”
“Burgeri erittäin toimiva”
“Vehnäolutvalikoima suppea”
“Atmosfääri on mukavan rauhallinen ja kotoisa.Minä vaan ”töppäsin”,kun tarkoitukseni oli antaa ”tippiä”,mutta hölmöilin maksulaitteen kanssa.Anteeksi,ensi kerralla,2.7korjaan virheeni.”
“Ei mitään negatiivista,iloista mieltä vain kaikille.Ollaan suositeltu ko.hotellia monta vuotta”
“erittäin henkilökohtainen ja hyvä palvelu. Ryhmäämme palveli koko ajan sama työntekijä”
“Minulla on suolaton dietti. Ruoka oli kyllä suolatonta, mutta erittäin mautonta. Kokit saisivat oppia maustamaan muullakin kuin suolalla.”
“Todella hyvä pippuripihvi”
“Mukava henkilökunta varsinkin illalla. Aamulla aamupalalla henkilökunta voisi tervehtiä paremmin.”
“Illallisaikaan ja aamupalan aikaan ravintola on täysin toistensa vastakohdat. Aamupalalla henkilökunta ei tervehtinyt kertaakaan.”
“Laskuun ensimmäisenä pyyntö tipistä joka mielestäni ei kuuluu Suomalaiseen tyyliin. Mikäli tippi tulee käytännöksi se näkynee annosten hinnan helpenemisessa ?.”
“Isot (jopa liian) annokset”
“Tarjoilijoita paljon asiakasmäärään nähden. Silti asioita ei tapahtunut ripeästi. Osalla tarjoilijoista oli varsin verkkainen tahti.”
“Oikein hyvä perusravintola.”
“Ruuhkainen joten palvelu on välillä hidasta.”
“Iloinen, asiantunteva ja ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Ruokaa ei tarvinnut kohtuuttoman kauan odottaa, vaikka ravintola oli melkein täynnä”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu!”
“Todella hyvä ruoka ja toimiva menu. Pisteey myös omista oluista.”
“Ravintola oli vierailumme aikaan melko täynnä ja hälyisä. Aurinko paistoi ikävästi ravintolaväen silmiin useassa pöydässä. Katse kiinnittyi myös vähän vanhahtavaan värikkäseen liekkikuvio-laatoitukseen ei-niin-positiivisessa mielessä. Palvelu ja ruoka 10+ ja pienellä freesauksella sitä olisi myös fyysiset puitteet.”
“Maukas ruoka ja ehdottomasti hyvä sijainti!”
“Henkilökunta olisi voinut ottaa minut paremmin vastaan, kun astuin ravintolaan sisään, mutta onneksi nuori miestarjoilija huomioi minut sitten, kun pyysin apua. Tämän jälkeen palvelu pelasikin hänen puoleltaan tosi hyvin.”
“Helposti saavutettavissa ole paikka Hyvä ruoka”
“Erittäin maukas ruoka, kiva hintataso, myös halpoja viinejä, mukava tunnelma.”
“Henkilökunta oli reipasta ja mukavaa ja teki työtään hymy huulilla.”
“Kalusteet vähän nuhjuisen näköisiä, mm. istuimissa repeämiä.”
“Puhelimeen ei vastattu, kun yritin tehdä varausta. Nettivaraus ei toiminut. Paikanpäällä oli vain muutama, 3-4 seuruetta. Joka pöydällä/tuolilla murusia. Tarjoilija ei kysynyt alussa S-asiakkuutta. Ja maksaessamme emme saaneet etuhinnalla koska asiaa ei ollut mainittu etukäteen. Tämä ”alennus” ja sen ehtojen toteutuminen oltava tarjoilijan vastuulla. Nyt ”saitte ainakin bonukset” oli hieman typerää...”
“Ihan todella hyvää ruokaa ollut jokaisella käyntikerralla.”
“Ruuan saanti pöytään kestää välillä todella kauan, mutta kun on hyvä tunnelma ja hyvää viiniä, ei odottelukaan haittaa”
“Hyvä ruoka.”
“Pöytäämme sijaitsi ns. käytävällä. Ihan kuin ei olisi ollut ollenkaan ravintolassa. Tästä olimme kaikki samaa mieltä.”
“Pääruoka oli erittäin kuuma tullessa niinkuin pitääkin.”
“Pyysin ikkunapöytää varauksen yhteydessä, mutta toivomus ei ollut mennyt perille. tosin saimme ikkunapöydän koska tilaa oli.”
“Rauhallinen paikka ja yöpyminen samassa rakennuksessa.”
“Ruokaa oli maustettu erittäin vähän, kala ei maistunut maukkaalta.”
“Tarjoiluhenkilöiden asenne kohdallaan: asiakkaat huomioiva, ystävällinen, rento, ei tuputtava.”
“Pajanhenki”
“Hyvänmakuinen ruoka”
“Tulimme ruokailemaan perheen kesken (äiti, isä ja 5v. lapsi) klo 17:30 ja meidät ohjattiin pöytään, jonka viereisessä pöydässä oli tuhannen päissään oleva pariskunta. He olivat jo tyhjentäneet viinipullon, mutta humalatilasta päätellen paljon muutakin. Yritimme sitten keskittyä omaan ruokailuun, mutta nautintoa häiritsi viereisen pariskunnan humalainen sekoilu. Se mikä kummastutti eniten ol, että tarjoilija kävi oikein tuputtamassa lisää juomaa pariskunnalle ja he innoissaan sitä tilasivat...Mutta meiltä ei käyty kertaakaan kysymässä saisiko meille jollekin olla jotain lisää. Voisi olla hyvä vähän miettiä millaisia ihmisiä laittaa istumaan vierekkäin (pieni lapsi vs. humalainen seurue), ja anniskelulain mukaankaan niin humalaisille ei olisi saanut tarjoilla enää lisää juomaa.”
“Ruoan laatu ja asiakaspalvelu”
“Tarjoilija tyrkytti erilaisia juoma vaihtoehtoja vaikka olin jo päättänyt mitä tilaan. Sama kävi viime käynnillä”