Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.


Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta. Ravintolan seiniä koristaa tamperelaisen seppämestari Jorma Dahlströmin käsin takoma teos, jossa on nähtävillä Tampereen koskimaisema ja tuttujen rakennusten siluetit.

 

Ravintolan numero: 010 786 0106 vastaa tiedusteluihin ravintolan aukioloaikoina.

Pöytävaraukset osoitteesta:

www.raflaamo.fi

tai

Tiedustelut ja varaukset  :

Sokos Hotels Myyntipalvelu ma-pe klo 9-16 puh. 0300 870 030

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min,

matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen palvelu”
“"Olen käynyt useamman kerran. Mikään osa-alue ei ole ""pettänyt"". Taso on ollut aina riittävän korkealla. Ruoka on ollut riittävän kuumaa ja maistuvaa. Miljöö on sopivan rauhallinen illalliselle. "”
“Majoittuessa Torniin tai Villaan käytän aina tätä ravintolaa. Miksi mennä merta edemmäs kalaan? Loistava ruoka ja palvelu. Kiitokset henkilökunnalle.”
“Normiravintola. Ei tullut mitään ahaa kokemusta. Ruoka ja tarjoilu oli hyvää ja toimivaa mutta ei varsinaisesti yllättänyt.”
“"Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä. Ruoka sen sijaan oli ""ihan ok"", eli ei herättänyt mitään erityisiä tunteita. Ravintola on viihtyisä ja meidän toivettamme pöydän sijainnista kuunneltiin ja toteutettiin - siitä jäi hyvä mieli."”
“Vietimme syntymäpäivä ruokailua perheen 9 henkilön kesken. Saimme oikein hyvää palvelua tarjoilijaltamme /henkilökunnalta.”
“Ruoan hinta/ laatusuhde eivät aivan kohdanneet”
“Kohtuullisen hyvä!”
“hyvä kokonaisuus”
“Henkilökunta erittäin ammattitaitoista ja ystävällisyä. Saimme todella hyvää palvelua sekä ruoka oli todella hyvää. Tulemme varmasti toistekin”
“"Hyvä ruoka, rauhallinen tunnelma"”
“"Pääruokamme viipyi keittiöstä toista tuntia ja kaikki annokset olivat haaleita. Ruuat menivät vaihtoon. Tarjoilija arveli, jos eivät ole olleet lämpölampun alla. Kyllä se maistuisi paremmalle, jos eivät makaa pitkiä aikoja lämpölampun alla."”
“"Ruokia joutui odottamaan noin tunnin verran. Ruoka oli hyvää, mutta melko haaleata. Ruuan viipymistä perusteltiin sillä, että ravintolassa oli isompi pikkujouluryhmä. Tämä oli varmaankin jo etukäteen tiedossa, koska ilman pöytävarausta ei päässyt sisään."”
“"Baarin polella työskennellyt henkilö sanoi minulle, että ruokaravitola aukeaa klo 16.00. Kun menin odottamaan pöytään ohjausta, minulle sanottiin, että vapaita paikkoja ei ole. Kun sanoin olevani korkeintaan tunnin, paikka löytyi."”
“"Koronasta huolimatta kaikki hyvin olimme koko perheen kanssa koolla jota ei koronan aikana voitu sopia osa Helsingistä osa Eurasta ja ,Lempäälästä ja Tampereelta kiitos kun saimme teille pöydän sovittua"”
“"Olisin antanut paremman arvion, mutta ruuan tulo pöytään kesti liian kauan ja liha oli liian sitkeää ja jänteistä minun makuun. "”
“Kaikin puolin hyvä kokemus. Palvelu oli erityisen hyvä.”
“Ruoka oli hyvää”
“Hyvä ruoka- hyvä palvelu.”
“"hyvä kokonaisuus, kaikki toimii"”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Valaistus liian hämärä.”
“"Kaikki sujui hyvin, lapset huomioiden, tarjoilu pelasi ja saimme kaiki mitä halusimme. Tilaa oli riittävästi kun oli pieniä mukana. Ruoka oli hyvää. Kiitos kaikille."”
“Kaikki toimi mutta keittiö ruuhkautui ja palvelu hidastuu. Hovimestari kyllä ilmoitti keittiön viiveestä”
“"Kohtuu hintainen, hyvä ruoka"”
“Hyvä ruoka”
“"Meitä oli noin 10 hengen porukka, kävimme syömässä ja juomassa illalla klo18 jälkeen. Palvelu oli hyvää muuten, paitsi että tilauksia joutui odottelemaan kohtuuttoman kauan. Erityisesti juomatarjoilu oli todella hidasta. Tulen silti uudestaan, ruoka oli hyvää. "”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelussa hyvä huomioiminen”
“"Muuten oli hyvä paikka mut oli hassua että ei kysytty että otetaanko laskua eikä sen kummemmin tultu kysymään mitään kun oltiin haettu laitaset.. sen kummemmin kiinnitetty enää sen jälkeen meihin huomioo.. sain huikata tarjoilijalle joka toi naapuri pöytään ruokaa, että ottaisimme laskun. Muuten oli kyllä hyvä kokemus"”
“"Ravintola on tunnelmallinen ja kodikas. Silti siellä on tilaa ja näkyvyyttä. Ravintolan sijainti on hyvä. Ruoka on ollut joka käyntikerralla hyvää, ja ruokalista on vaihteleva."”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus”
“"Jouduimme odottamaan pääruokaa yli tunnin, tullessa varoiteltiin 45 min odotuksesta ja tästä syystä teimme tilauksen samantien koska olimme tutustuneet listaan jo kotona. Alkuruoat tuli suht nopeasti mutta tosiaan alkuruokien jälkeen kului vielä tuo reilu tunti kun saimme pääruoat."”
“On hyvää.henkillokunta oki ystavallinen”
“Pippuripihvi olisi saanut olla pippurisempi.”
“"Mukava siisti ravintola, jossa oli ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää."”
“"Sijainti, ruoka, palvelu"”
“Hyvä ruoka”
“"Vaatii päytävarauksen, joten ei välttämättä sovi nopean päätöksen vierailuun."”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvä ruoka!”
“"Ruoassa oli liikaa suolaa (kurpitsakeitossa), muuten kaikki hyvin, söin sitä jota lapset jättivät "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Ihan OK ruoka, kana ei ollut ihan onnistunutta, olut maksoi kyllä ihan liikaa"”
“"Hyvä sijainti, helppo tulla. Ok ruoka. Moro SkyBar kiva lisä. Pippuripihvi oli hieman kuivahko, hieman mauton. Kastike jotenkin mitäänsanomaton. Ei vastannut hintaa. Toisaalta pöytäseurueessa muut olivat samaan hyvin tyytyväisiä. "”
“Aivan ok ravintola.”
“"Ei ole huomioitu ikäihmisen tarpeita. Ruuan koon ja laadun suhteen, lihan määrä gr. KAIKISTA LIHA VALIKOIMISTA."”
“Koska oli hyvää ja maukasta tosin vähän pieni ateria 38€ poro ateriassa”
“Reipas henkilökunta ja erittäin hyvä kuha-annos ??”
“Hyvä ruoka.”
“"Ruuan tulo kesti suht kauan, samoin myös edellisellä kerralla kun kävimme"”
“Nice atmosphere and friendly staff”
“Vegaani annoksen maaartisokka oli täysin raakaa ja kivi kovaa. Kaipaisi pienen esikypsennyksen.”
“Kaikki oli enemmän kuin täydellistä!”
“Jäi hieman paha mieli ranskalaisista joita burger-ateriaan kuului. Niissä oli todella paljon suolaa ja maustetta. Niitä en tykännyt syödä. Kaikki muu oli todella herkullista.”
“"Ruuan odotusajaksi sanottiin tunti, mikä on lapsiperheille liian pitkä odotusaika."”
“Hyvä ja nopea palvelu. Hinta laatusuhde kohdillaan.”
“"Palvelu oli hyva ja tilaukset saatiin tehtya nopeasti, menu oli ok ja siina riitti vaihtoehtoja seka aikuisille ja lapsille. Ainut syy jonka takia en voi antaa 9 tai 10 on se, etta ruokaa joutui odottamaan yllattavan pitkaan >30min ja kun paaruoka tarjoiltiin niin se ei ollut enaan lamminta vaan osittain haaleata. Pitkasta odotusajasta tosin infottiin kun teimme tilauksen (plussaa siita) mutta pari miinusta siita ettei ruoka ollut lamminta vaan enemman ehka haaleaa"”
“"Ruuan saanti alku, pää-ja jälkiruoan kesti todella pitkään vaikka ravintolassa ei ollut isompaa ruuhkaa. Kala Riiassa oli kalaa todella vähän."”
“Ruoka oli todella hyvää. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen.”
“Vaikka ravintola oli 21.10. aivan täynnä saimme hotellin asukkaina pöytävarauksen puolen tunnin päästä ja palvelu oli ystävällistä ??”
“"Palvelu ok. Messut Tampereelle. Ehkä olisi ruokaravintola voinut olla pidempään auki, koska hotelli täynnä. Ruokaa joutu odottamaan n.tunnin. Yläkerran sky bar. valomerkki klo.24.00. Ravintola täynä asiakkaita. Moni ei saanut tilattua edes sitä 1 juomaa, kun oli ruokailussa mennyt odottamisen takia aikaa. Olisiko voinut pitää auki myöhempään vai eikö Maaseutu / Maatalousasiakkaat ole enää tärkeitä S ryhmälle , joka on muutenkin halventanut maatalousasikkaitaan jatkuvilla HALPUUTUS kamppanjoillaan. Muutenkin respasta ei voinut tilata pöytävarausta, eikä saunavuoroa vaikka se on muissa hotelleissa onnistunut."”
“"Ravintola sopii varmasti sellaisille, joilla ei ole ruokarajoitteita. Esimerkiksi omalla kohdalla pystyin tilaamaan vain muutamasta vaihtoehdosta"”
“Oli toinen kerta Tampereella vieraillessani tässä paikassa. Voin suositella ja tulen itse myös.”
“Asiakkaan huomioiminen oli ystävällistä ja ruoka oli maistuvaa.”
“Jäi hyvä mieli käynnistä”
“"Ruoka ja palvelu oli ensiluokkaista, :)"”
“Aika ja paikkakunta vaikuttaa asiaan.Ja myös hinta.”
“"Ravintola oli lähes täynnä, mutta tunnelma oli leppoisa ja kiireetön. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista. Pöydästäni näki keittiöön ja oli hauska katsella kun ammattilaiset tekivät ruokia ja henkilökunta rupatteli ja vitsaili keskenään lämpimästi tehokkaan työnteon lomassa. Selvästi toimiva työyhteisö, jonka hyvinvointi heijastuu työn hyvään laatuun ja asiakaspalveluun. Suuri kiitos! Myös ruoka oli erinomaisen hyvää!"”
“Hyvä palvelu”
“"Iloinen ja huumorintajuinen palvelu ja erittäin mieluisa ruokalista, kiitos."”
“"Menu oli kattava, tilaus tuli nopeasti ja oli hyvää. Tilat on todella mukavat ja ei liian ahtaat, asiakaspaikkoja on hyvin. Palvelu oli tosi ystävällistä ja ripeää. Ja s-ryhmän paikasta saa vielä hyvät alet! "”
“Erityisruokavalioni otettiin upeasti huomioon ja sain maukkaan minulle sopivan illallisen. Saimme mieheni kanssa ystävällistä sekä asiantuntevaa palvelua.”
“"Hyvä ruoka, siisti ravintola, hyvä sijainti"”
“Kaikki sujui mallikkaasti!”
“Ruoka oli hyvää ja tilaa oli runsaasti”
“Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia.”
“"Ruoka ok. Ei mitään elämyksellistä tai erikoista mutta perus ravintolaruokaa mitä saa useasta muustakin paikasta. Henkilökunta alkuun ystävällistä mutta lämpimän ruoan jälkeen ketään ei enää tuntunut kiinnostavan haluammeko jotain lisää, haluaisimmeko ehkä maksaa tms. Laskun saaminen kesti kauan. 45min meni ennen kuin saimme edes tarjoilijan huomion ja sen jälkeen vielä reilu 10min laskun saamiseen"”
“"Palvelu oli hyvää, erikoisruokavaliot huomioitiin hyvin ja ruoka oli maistuvaa ??"”
“Viehättävä tunnelma Kohtelias henkilökunta Hyvää ruokaa Ystävällinen palvelu Mm nämä”
“Hyvä kokonaisuus??kivana lisänä oli hyvä livemusa!”
“Aina hyvää ruokaa ja asiakaspalvelua”
“Lepoisa ilmapiiri.”
“Mukava paikka. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Palvelu ja ruoka oli loistavaa.”
“Nopeaa ja sujuvaa palvelua!”
“"Vaikka illallisvieraita oli paljon, meille järjestyi pöytä (4 henkeä), vaikka emme olleet sitä etukäteen tilanneet. "”
“Kaikki toimi. Ruoka oli juuri sitä mitä toivoin.”
“Respassa todella hyvä palvelu samoin ravintoloissa”
“Oli mukavaa kaikin puolin ????”
“"Olimme yhden yön Hotelli Tornissa, omista aikatauluistamme johtuen emme saaneet pöytää ravintolasta meille sopivana ajankohtana mutta saimme tilattua ruuat huoneeseemme ystävällisen henkilökunnan kanssa hienosti. Ei tosiaan ravintolan vika jos pöydät täynnä ja meidän omat aikataulut eivät sallineet syömistä myöhemmin. Ruuat tuotiin huoneeseemme ilmoitetussa aikataulussa, erittäin maistuvat annokset ja kaikin puolin jäi hyvä mieli tästä käynnistä. 10 pistettä Grill It! Tampereelle! "”
“Kaikki ihan ok. Meidän mielestä tarjoilija huomioi naapuripöydän vieraita enemmän kuin meitä. Siitä pieni miinus.”
“"Ravintolassa oli ruuhkaa ja keittiö erittäin kiireinen, meille kerrottiin etukäteen kuinka kauan ruoka kestää joten iso kiitos siitä. Loistava palvelu."”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu asiallista, hieman liian pitkä odotus alkuruuan ja pääruuan välillä"”
“Kaikki toimi. Ruoka ja palvelu hyvää.”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ravintola"”
“"Ruoan tilauksesta kesti 1h, että valmis ruoka tuli pöytäämme. "”
“Hemmetin hyvä asiakaspalvelu ja ruoka hyvää”
“"Suosittelen aamiaista sekä työmatkalaiselle juuri hyvä iltaruokapaikka, ateriaedulla aina maha täyteen!!"”
“"Kävin kahdesti peräkkäisinä iltoina syömässä. Ensimmäisellä kerralla pyysin medium pihviä joka tulo kypsänä. Seuraavana iltana tarjoilija unohti viedä tilaukseni eteenpäin ja jouduin odottamaan kohtuuttoman pitkään ruuan valmistumista. Kuitenkin ruoka oli hyvää, ja tarjoilija hyvitti laskun loppusummasta! Hyvää syksyn jatkoa!"”
“Hyvä sijainti ja palvelu.”
“Kaikki meni taas hyvin”
“"Helppo, viihtyisä paikka"”
“Sellaisia annoksia joita ei joka paikasta saa. Uusia makuelämyksiä”
“"Mukavan siisti paikka ja ruoka oli hyvää. Kun saavuimme niin odottelimme pöytään ohjausta (olimme varanneet paikan) mutta pari kolme työntekijää kulki ohitse tervehtimättä, joten sen vuoksi tuntui että emme olleet tervetulleita. Mutta ehkä oli kiire ja tämän jälkeen kaikki sujui hyvin ja palvelu oli ystävällistä vaikka useampi eri tarjoilija palveli meitä. Olisi kiva, jos ravintolassa olleet pääsisivät yläkerran ravintolaan ”jonon ohi”, koska ovat jo ostaneet palveluita. Nyt olisi pitänyt vielä Jonottaa, joten valitettavasti se jäin nyt väliin"”
“Hyvä ja tunnelmallinen paikka”
“Pidän yksinkertaisuudesta. Kokonaisuus hyvä.”
“"Ihan hyvä paikka, hyvin pukeutuneita asiakkaita oli kiva katsella, henkilökunta oli osaavaa..."”
“"Mukavan rauhallista ruokailla, hyvä ruoka ja juoma. "”
“"hyvä ruoka,ei kallis,tilasimme ruuan huoneeseen,palvelu toimi hyvin."”
“Ravintola täynnä ja silti palvelu hyvää ja nopeaa”
“Ruoka oli äärettömän hyvää. Ainoa miinuspuoli asiakaspalvelussa oli kun kaikki menun ruuat oli tuotu pöytään niin laskua oli vaikea saada kun huomiota ei enää sen jälkeen pöytään kiinnitetty.”
“Pakkorako saada sunnuntai-illalla ruokaa. Taisi olla ainoa avoinna oleva ruokapaikka. ( korona )”
“"Kiitos henkilökunnalle, kaikki toimi oikein hyvin."”
“"Erittäin ystävällinen henkilökunta, tunnelmallinen ravintola ja loistava fuoka. "”
“"Tilasin kaikki ilman sipulia, mutta sanoin että valkosipuli käy. Sain kuitenkin ilman valkosipulia."”
“Hampurilaisannos hieman hinnakas kokoon nähde”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Palvelu”
“"Kaikki meni muuten oikein hyvin, mutta pieni miinus täytyy antaa siitä, että odotimme ruokia aika kauan. Yli 45min tilaamisesta. Mutta hyvää oli."”
“"Ravintola oli tunnelmallinen, ja pidimme erittäin arvostettavana sitä, että musiikkia kantautui vain hillitysti naapuripubista. Maailmassa on niin paljon ääntä, että lisä-älämölöä EI kaipaa ravintolaillallisellaan. Ruoka oli hyvää, samoin palvelu, ja paikan päällä tuntui turvalliselta ruokailla, mitä koronaan tulee: pöydät sijaitsivat väljästi ja tarjoiluhenkilökunnalla oli maskit. Eikä bonuksen kertyminenkään huono juttu ole.."”
“Oma kokemukseni paikasta”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu! ravintolan täynnä olosta huolimatta"”
“"Viihtyisä, rauhallinen, aloituksen ruokailulle voi aloittaa yläkerrassa baarissa ja sitten vasta ruokailuun. Sijainti hyvä pysäköinti paikkoja lähellä."”