Frans & Marie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät meillä hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Ruokamme on valmistettu parhaista ja tuoreista raaka-aineista.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan lounasta tai illallista, tai viettämään erilaisia juhlia tunnelmallisessa ympäristössä. Sijaitsemme Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä, Tammerkosken vierellä. Tervetuloa!

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.04.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, rauhallinen miljöö”
“Hyvä lastenlista ja lapsiasiakkaiden huomioiminen”
“No, ketjuravintoloiden ongelmana on aina lievä persoonattomuus. Mutta sellaiseksi oikein hyvä.”
“Edullinen lounas,ystävällinen palvelu”
“Kohtuu hyvä ja edullinen lounas buffet.”
“Kassa oli ahtaassa paikassa, ei ollut esim laukulle mitään lasku paikkaa, pöytätasoa tms. Ja kassa oli ihan ahtaassa paikassa buffetin edessä. Lounaan buffetissa vain kylmiä ruokia ja lähes joka ruoassa papuja, kaalia tai linssejä jotka eivät sovi herkkä vatsaisille. Niitä olisi voinut olla vain osassa ruokia”
“Hyvä palvelu. Maksapihvi hyvin tehty. Kuohuviini hinnoiteltu maltillisesti.”
“Aluksi musiikki oli ”täysillä” ja lounasmusiikiksi liian heviä. Ehkä nuoren henkilökunnan maun mukaista? Se kyllä hiljennettiin pyynnöstämme.”
“Suomalaiseksi ravintolaksi palvelu oli ihan hyvää. Ruoka oli myös maistuvaa.”
“Takuuvarma ruokailukokemus, tuttu ja turvallinen”
“Meitä palveli baltialaistaustainen opiskelija, ei ymmärtänyt eikä osannut suomea eikä juuri englantia, kaatoi juoman pöydälle, jonka 'kuivausyritys' jäi märäksi. Ei ollut edes mistään nuoresta tytöstä kysymys, vaan jo varttuneempi henkilö, mutta ei näköjään minkäänlaista kokemusta k.o. asioista”
“Ystävällinen palvelu, viihtyisä miljöö.”
“Sijainti ostoskeskuksen kupeessa ehkä hieman levoton.”
“Siisteys, joustavuus”
“Vanha tuttu paikka. Nimi vain vuosien saatossa muuttunut, mutta palvelu pysynyt hyvänä.”
“Toisinaan tuuletus ja veto häiritsevät, riippuen, missä pöydässä istun.”
“Oikein hyvä ruoka.”
“Oma pihvini pieni muihin verrattuna.”
“Palvelu ja ruoka oli todella hyvää. Kaikki sujui hyvin ja oli todella mukava kiireetön olo. Henkilökunta huomioi todella hyvin, mutta huomaamattomasti.”
“Se on hyvällä paikalla ja sieltä saa s bonusta.Siellä on rauhallista seurustella ystävän kanssa.”
“Ennen siinä paikassa oli fransmanni.Se oli sisustukseltaan viihtyisämpi.Oli vähän väriäkin.Nyt tässä ravintolassa kaikki on tummaa ja valkoista,eli väritöntä. Liian pliisua oli ystävänkin mielestä.Se pistää harkitsemaan käydäänkö seuraavalla kerralla siellä.Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä.Siihen aikaan oli erittäin vähän asiakkaita.”
“palvelu”
“Palvelu loistavaa hyvän ruoan lisäksi. Hinta / laatu todella kohdallaan.Jatkakaa samaan malliin.”
“Hyvät blinit”
“Ruoka. Palvelu.”
“Ravintola oli perusmiellyttävä sekä sisustukseltaan että palvelultaan. Se sijaitsee päiväsaikaan liikuvalle hyvällä paikalla Koskikeskuksen yhteydessä.”
“Gluteeniton ruokavalio (keliakiaa sairastava henkilö) on huomioitu hyvin. Henkilökunta vaikuttaa olevan myös ajantasalla keliakiaan liittyvän kontaminaation suhteen kun valmistetaan ruokaa. Lasten annosten kohdalla on pystytty tarpeen mukaan muokkaamaan annoksia. Itse arvostan tasaista laatua, hyvää ruokaa, tunnelmallista ilmapiiriä ja ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tampereen Frans & Marie on tasalaatuisuudessa verraton. Myös ulkomaalaiset vieraamme ovat viihtyneet ja pitäneet annoksistaan sekä ravintolan ilmapiiristä ja palvelusta. Kiitos.”
“Sohvat ruokailupöytien istuimina ovat liian 'upottavat' lyhyemmille ihmisille ja lapsille. Ei varsinaisesti mitään negatiivista sanottavaa. Suosittelen paikkaa.”
“Mahtava henkilökunta ja maistuva ruoka! Kaksivuotiaani huomioitiin erittäin hyvin, emmekä voisi olla tyytyväisempiä illalliseen kokonaisuutena.”
“Ei vähennä halukkuutta suositella, mutta jouduimme odottamaan kauan ennen kuin kukaan tuli ohjaamaan meidät pöytäämme. Meillä oli varaus.”
“Hyvänmakuinen ja herkullisesti tarjolle laitettu/aseteltu annos. Kouluikäisten lasten erityistoiveet otettiin hyvin huomioon (esim kastikkeet eri kulhoon ym). Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä. Jälkiruoka kruunasi käynnin.”
“Hyvä palvelu”
“Hintataso liian korkea”
“Hinta/laatusuhde. Ympäristö. Palvelu. Sijainti.”
“ammattitaitoinen henkilökunta ja erinomainen ja kaunis ruoka”
“Todella hyvä ruoka ja tunnelma. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka, siisti yleisilme”
“Ruokailijoita maksutettiin vedestä”
“Yhden vierailun jälkeen en vielä osa sanoa.”
“Laaja valikoima, vaihtuva menu, paljon kala ja kasvisruokia .”
“Ehkäpä kala olisi voinut olla maukkaampaa maustetumpaa”
“Erittäin mukava tarjoilija”
“Ruoka on hyvää ja laadukasta. Erityis kiitoksena hienosti huomioidut päivänsankarit kun vietimme syntymäpäiviä.”
“Erittäin hyvin hoidettu tilanne kun pihvini kypsyys oli väärä, nopeasti tuli oikealla kypsyydellä uusi annos. Hyvitys oli hyvä, vaikkei sellainen olisi edes olisi ollut tarpeen nopean korjauksen vuoksi. Iloinen yllätys tietysti oli.”
“Osa tarjoilijoista ei ihan ollut tehtävien tasolla, enkä tarkoita harjoittelijaa.”
“Rauhallinen tunnelma”
“Ruokalistassa vähän kasvisvaihtoja”
“Erinomainen ruoka.”
“Vähän ontuu... Likaisia astioita ja palvelu ontuu ilmeisesti vuorojen vaihtuessa.”
“Tosi hyvä ruoka.”
“Vaihtuvat tarjoilijat.”
“Ihanan ystävällinen henkilökunta ja ruoka erittäin hyvää!”
“Hyvä ruoka!”
“No ihmisiä kulkee siitä ohi koskikeskukseen. Vähän häiritsevää.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Tunnelma ei ollut paras mahdollinen, kiireinen tai jännittynyt tunnelma. Johtui ehkä istumapaikasta lähellä sisäänkäyntiä ja tarjoilijoiden työpistettä.”
“Tunnelma oli hyvä, ja ruuat olivat sopivan hintaisia ja laadukkaita. Monipuolinen ruokalista!”
“Ruoka oli maukasta!”
“Hieman kalliin puoleista. Erityisesti drinkit. S-etuja niukasti.”
“Miljöö, keskeinen paikka, parempi kuin tavallinen lounasravintola”
“Sunnuntain aukiolo alkaa hiukan liian myöhään, kerran aikaisemmin jouduin menemään naapuriin.”
“Erinomainen ruoka. Miellyttävä ilmapiiri alkuiltapäivästäkin.”
“Helppo ja mutkaton ravintola. Sopivan monipuolinen ruokalista, ei liikaa vaihtoehtoja vaan lista pidetty kuitenkin simppelinä ja teemaan sopivana. Hyvä 'perusvarma' ravintola ja mukava, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Viime käynnin perusteella ei ainakaan ilmennyt mitään sellaista.”
“Nopea palvelu! (Meillä oli kiire oopperaan.)”
“Please, älkää kysykö asiakkailta 'maistuiko'- mantraa. Annamme kyllä palautetta tarvittaessa.”
“Loistava henkilökunta ja todella hyvä ruoka :)”
“Kanttarellikeitto oli todella hyvää. Myös mieheni tilaama maksaruoka oli kuulemma hyvää.”
“Tunnelma ja palvelu”
“Ruoan maku (härkäruukku)”
“Meitä palvelleen tarjoilijan asenne oli miellyttävä. Hän oli rento ja kertoili omista kokemuksistaan ja teki asian niin, että se sopi hyvin tilanteeseen.”
“Erinomainen ruoka, hyvä palvelu ja viihtyisä ympäristö.”
“Valitsemamme Bouillabaisse oli äärettömän herkullista, jota suosittelemme muillekin ja tulemme valitsemaan annoksen toistekin. Lohta, kuhaa, jättiravunpurstöjä, sinisimpukoita, aiolia, maalaislohkoperunoita ja annoksen kruunasi mielettömän hyvä tomaattipohjainen kastike, jota oli runsaasti. Aivan ihana ruoka ja miljöö myös.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Tilasin alkuruoan kanssa lasin valkoviiniä ja sain sen vasta kun erikseen pyysin ruoan oltua jo pöydässä. Samoin kävi jälkiruokaviinin kanssa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta huomioi hyvin asiakkaan, kun hän tulee ravintolaan. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja palvelu. hyvä ja ruoka erinomainen. Ruoka vaihtoehtoja runsaasti.”
“Liian HÄTÄISIÄ tarjoilijoita. Kun en ole vielä istuutunut, tarjoilijs kysyy seisoessani TILAUSTA!!!! Kysyinkin, että onko meillä kovakin kiire!!”
“Kamala KIIRE tarjoilijoilla. En ole ehtinyt edes istuutua, kun tarjoilija kysyy, mitä tilaat. SE SUUTUTTAA, koska tulen nauttimaan ruuasta RAUHASSA!”
“Mukanani tuomaa ja tarjoilijalle antamaani alennuskuponkia ei huomoitu laskussa.”
“Hyvä sijainti.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu, sopivat annokset, hyvä ruoka, korkea laatu”
“Henkilökunta oli iloisia ja ruoka oli ERITTÄIN hyvää.”
“Henkilökunnan työvaatteisiin voisi panostaa enemmän. Mustat housut, valkoinen kauluspaita ja musta essu toisivat siistin ja huolitellun näköisen henkilökunnan.”
“Saamani palvelu oli erinomaista ja asiantuntevaa. Annokset olivat aseteltu hienosti ja ruoka oli erittäin maittavaa.”
“Hyvin ruokarajoitteisena olen aina loytanyt tarjoilijan avustuksella erittain maukasta ja juuri minulle sopivaa ruokaa.Frans & Mariesta on tullut meille siskoksille yhteisten kaupukikierroksiemme jalkeinen hengahdyspaikka.”
“Tunnelma ja henkilökunta”
“Tällä kertaa yksi 4 hengen seurueen aterioista oli huono, grillattu broileri jotain kanankoipea, rasvainen pieni pala. Muut ateriat hyviä, etanat erityisen hyvä alkuruoka”
“- alkuleipien kanssa tullut tomaattilevite ei maistunut - pöydissä voisi olla lisäksi paperisia liinoja...vaikka asia taitaa olla kestävää kehitystä vastaan”
“Hyvää ruokaa.”
“Siisteys ja tunnelma.”
“Mukava tunnelma ja hyvä hinta-laatu-suhde.”
“Jos haluaa useammin käydä, negatiivista on se, että ruokalistassa ei tapahdu kovin suuria muutoksia.”
“ILOINEN JA HUOMIOIVA HENKILÖKUNTA”