Frans & les Femmes
 
Frans & les Femmes on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & les Femmes -bistroissa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
 
Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Klassinen menu, mutta sitä voisi kehittää jännittävämmäksi ja ranskalaisemmaksi.”
“Paikka oli siisti, rauhallinen ruoka oli maistuvaa.”
“erittäin hyvää ruokaa”
“Olimme tyytyväisiä iltaamme ravintolassa. Palvelu oli loistavaa. Vilttiä kysyttäessä tarjoilija ei osannut sanoa, mutta kävi tarkistamassa ja palasi viltin kera. Tästä iso plussa! Ruoka oli oikein hyvää, mutta jotain siitä jäi silti puuttumaan. Lisäksi osa kauppakeskuksen hulinasta kuului pöytään ja tämä hiukan laski tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan merkittävästi. Kaiken kaikkiaan mukava ja onnistunut synttäri-illallinen!”
“Miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja Palvelu.”
“Miellyttävä paikka rennolle päivälliselle lasten kanssa.”
“Kynttilät ihania, mutta olisi turvallisempia kun olisivat purkissa. Loosit ja sohvaryhmät ihanan kutsuvia, mutta yläosassa kun istui jäi jotenkin kolkko vaikutelma. Ihana hymyilevä henkilökunta, asiantuntevaa palvelua( tätä enää harvoin saa missään) meitä tarjoili selvästi ”aloittelija” mutta hoiti homman hienosti, hymyillen ja ystävällisen adiantuntevasti, huomioni kiinnittyi vanhempaan kollegaan, joka auttoi ja ohjasi ammattitaitoisesti. Hienoa Kiitokset hymyileville kokeille”
“Ruoka erinomaista ja annokset tulivat nopeasti”
“Todella toimiva ja onnistunut kokonaisuus, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri, herkulliset tuotteet, erittäin hyvä asiakaspalvelu. Olen ehtinyt suositella ravintolaa useammalle ja varmasti tulen itsekin toistekin. Myös muu pöytäseurue oli tosi tyytyväinen. Myös erikoistilaus jälkkärin suhteen onnistui.”
“Ruoka ja palvelu on aina loistavaa!”
“Ruokalista oli valitettavan suppea.”
“Nopea ja hyvä palvelu.”
“Koronarajoitukset näkyi aukiolossa, mutta meitä ei haitannut. Arki-ilta oli hiljainen, nuori tarjoilija miellyttävä ja osaava. Ruoka hyvää. Onnistunut kokemus.,”