Frans & les Femmes
 
Frans & les Femmes on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & les Femmes -bistroissa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
 
Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen käynyt kyseisessä ravintolassa pari kertaa ja palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa sekä ruoka ja viinit erinomaisia.”
“Jonkun yrityksen suositteleminen ystävälle jollain tavalla ongelmallista. Jos suosittelemisen perustana pidetään hyvää palvelua, viihtyisää tilaa ja hyvää ruokaa, niin voin suositella paikkaa kaikille. Asumme Turussa. Tällöin suositteleminen on tässä tapauksessa vielä hankalampaa. Olemme jo kauan Tampereelle suuntautuvilla kulttuurimatkoilla ruokailleet tässä paikassa.”
“Aina käydessämme olemme saaneet hyvää palvelua ja ruoka on ollut maukasta. Tunnelma rauhallinen, joten aina kun haluamme seurustella menemme tähän ravintolaan. Ei pettymyksiä tästä ravintolasta.”
“Hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Mukava miljöö.”
“Tunnelma hyvä, palvelunihan ok (ei käyty pöydässä kyselemässä hirveästi) ja ruoka hyvää (joskaan ei huippua)”
“Ruoka ja palvelu hyvää, pienen pieni miinua kolkosta tilasta, jossa kaikuu”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää ja monipuolista, jopa terveellistä. Taidetaan raaka-aineena käyttää jopa lähipalveluita, jos en väärin muista. Palvelu toimii aina ja juomakin on maittavaa.”
“Kaikki odotukset täyttyi”
“Kiva tunnelma, seurueessa oli yksi allergikko ja hänkin sai sopivaa ruokaa. Pääruoka tuli tosi nopeasti, jälkiruoka hieman kesti.”
“Miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu yllätti ensimmäisellä kerralla. Suosittelimme ravintolaa seuraavana päivänä tutuillemme”
“Sain hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää ja vaikka olin tällä kertaa yksin, oli miellyttävä tilanne ja tunnelma.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja huomioon ottavaa”
“Suosikkiravintola Tampereelta.”