Ammattilaiseksi opiskellaan mutta mestariksi kasvetaan kokemuksen kautta. Bistro on hyvän maun korttelibistro, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Mestariemme kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista kuin vieraidemme ravintolaelämyksistä.

Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla mestarin otteella. Meillä kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Astu sisään Bistroon ja heittäydy mestariemme matkaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olin tyytyväinen käyntiini”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Kiva että listalta löytyi ajankohtaista ruokaa kuten riistaa. Koko ravintola on tunnelmallinen ja kuitenkin samalla moderni.”
“Hyvä salaattipöytä, hyvät lounasvaihtoehdot muutenkin”
“Tunnelmallinen paikka”
“Älyttömän hyvä safka, eihän raflan pidä mitään muuta tuottaakkaan??”
“Käyn usein, perusvarma valinta ja viihtyisä ympäristö.”
“Viihtyisä, sopivan kompakti paikka.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Turvajärjestelyt toimivat hyvin.”
“Tunnelma oli lämmin ja mieluisa. Turvavälit huomioitiin hyvin. Myöskin pöytävaraus oli juuri se mitä toivoimme ja saimme istua pitkään”
“Sienirisotto oli annoksena pieni. Cola-juoman hinta oli liikaa.”
“Monessa hyvä ravintola. Ei pienin ja intiimein miljöö, mutta näin korona-aikaan tilavuus ja se että pöydän sai valttia. Taso tasaisen hyvä, eli osapuilleen tietää mitä tulee saamaan ja myös saa sen.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Oli ihanat minun 50 v juhlat , vaikka korona. Olimme kaikki todella tyytyväisiä . Kiitokset ?? palvelusta ja kaikesta ! Varmasti tulemme uudestaan .”
“Viihdyin itse.”
“Lounasta vaikea suositella usein ulkona lounastavalle, lounaslista nykyään hyvin yksitoikkoinen”
“Oikein onnistunut ravintolakäynti ja ruoka tuli nopeasti pöytään.”
“Hyvä ruoka ja sujuva, kiva palvelu??”
“Muu toimi ihan kivasti mutta kun alkudrinkiksi tilaa mustikkaglögiä niin sen olettaisi olevan kuumaa. Nyt se oli nipinnapin haaleata”
“Tunnelma ja palvelu mahtavan ruoan lisäksi oli vertaista vailla”
“Ainakin hotellista oli helppo tulla ja ravintolassa kaikki toimi odostusten mukaan ja ruoka oli maittavaa. Koronasta johuten ravintola meni kiinni jo klo 22, joten ehdimme juuri ja juuri tilata sekä syödä. Oli ainakin riittävän väljää, kunpaiklla oli vain yksi toien pariskunta :).”
“Palvelu oli hyvää, ruokatuote oli huonompi 9 hengen seurueellemme kuin aikaisemmin vieraillessani paikassa.”
“ympäristö oli mielyttävä”
“suosittelen aika harvoin, kerron kyllä mielipiteen jos kysytään. Tästä ravintolasta se on positiivinen. Täältä sekä aikuiset että lapset löytävät syötävää.”
“Kokonaisuus oli hyvä, lounas ei ollut kovinkaan herkullinen.”
“Ruoka on hyvää ja paikka on mukavan tunnelmallinen.”
“Korona aikana vähän asiakkaita joten palvelu pelasi.”
“Kiitos !”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä ympäristö.”
“Tuttu ja turvallinen”
“Ruoka erittäin hyvää.”
“Ystävällistä, siistiä, palvelu nopeaa (ehkä liiankin kun lounaan pääruoka tuli ennen kuin ehdimme syödä salaattia ja alkukeittoa, tästä pieni miinus..). Salaattipöytä oli täydellinen; raikas, paljon vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin yhteen, ruokaa oli riittävästi. Pääruoan possu oli täydellisen kypsää.”
“Mahtava mesta!”
“Ruoka ja juoma hyvää, palvelu ystävällistä”
“Kaikki ok”
“Sopivan leppoisa tunnelma. Hyvä lyhennetty lista josta löytyy tarvittava.”
“Palvelu ensiluokkaista. Koska olen joillekin ruokamausteille allerginen sain erittäin hyvää henkilökohtaista opastusta ruokien sisältämistä aineista. Hyvin usein on sattunut tilanne että ravintolan keittiössä ei kukaan osaa kertoa tarkkoja sisältöjä. Teillä tämä ensiluokkaisesti hoidettu.”
“Asiointi ja asiakaspalvelu oikein sujuvaa ja paikka viihtyisä. Rauhallista, vaikka asiakkaita ihan hyvin paikalla. Ruoka-annos oli maultaan oikein hyvä, mutta siitä jäi silti pari huomautettavaa asiaa. Kolme meistä söi lohiaterian. Kahdessa annoksessa oli reilut lohipalat, yksi pala oli ohut pieni neliö (4x4). Lisäksi salaattipöytä on lisämaksusta, se on sinänsä ihan ok. Mutta näin ollen annoksessa voisi olla vähän enemmän kuin ruokalusikallinen kasviksia!”
“Ruoka oli hyvää, turvavälit huomioitu hyvin, tunnelma oli mukava ja tarjoilu sujuvaa.”
“Erinomainen ystävällinen palvelu!”
“Ravintolassa ei ollut paljon väkeä, joten annos tuli pöytään sutjakkaasti työpäiväni jälkeen. Maltillinen suolankäyttö oli plussaa.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu tosi nopeaa ja ystävällistä.”
“Tulemme uudelleen englannin keskustelukerhon merkeissä”
“Kaikki toimi, ruoka hyvää”
“Kaikki meni alusta loppuun asti erittäin sujuvasti ja ystävällisesti.”
“Tarjoilija oli erittäin viehättävän näköinen”
“Viihtyisä, keskeisellä paikalla.”
“Tilava ja yleensä löytää rauhallisen paikan.”
“Ruoka oli herkullista, palvelu täsmällistä ja mikä parasta, bistron äänien voimakkuus oli sopivan maltillista ja keskustelu ystävän kanssa onnistui ilman pinnistelyä.”
“Kaikki sujui mutkattomasti, ruoka oli hyvää ja palvelu mallikasta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Ruoka saapui nopeasti ja se oli hyvää. Ns. helppo ja siisti paikka. Erinomainen valinta ruokailuun ja seurusteluun. Viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola.”
“Ihana sisustus, mukavasti tarjoilijat, hyvä hinta-laatusuhde”
“Ruokamme oli hyvää! Työskentelemme terveydenhuollossa, joten tärkeää välttää vapaallakin korona tartuntoja myös flunssaa. Nyt ravintolassa oli yskiviä ja aivastelevia asiakkaita. Ei näköpiirissä, mutta selkeästi kuultavissa. Mikä on ravintolan vastuu tälläisistä asiakkaista.”
“Pyöreä pöytä on kabinetissa aivan huippu ja verho”
“Samaattipöytä ei koskaan petä??”
“Kiva kokemus ja hyvä ruoka. Taimen olisi kaivannut hieman lisää suolaa”
“Italiailainen ruokalista oli parempi kun se oli trattoria, viinit edelleen erittäin hyviä. Risotto kohtalinen alkuruokiin pitäisi satsata enemmän.”
“Ovella iso kyltti 'odota pöytiinohjausta', me odotimme, muut kävelivät ohi. Kyseessä lounas aika. Tarjoilijat hieman tylyinä (tyly ehkä väärä sana) ohjasivat baaritiskille. Pitäisikö asiakkaan tietää miten toimia, kun kyltti sanoo muuta? Hernekeitto oli onneton, lienee joku valmis keitto? Salaattipöytä taas oli oikein mainio.”
“Vastaanotosta ja tunnelmasta alkaen kaikki oli kohdallaan. Jäi hyvä mieli.”
“Lounas oli maistuva, kohtuuhintainen ja tunnelma miellyttävä.”
“Olisin antanut täyden kympin, mikäli tarjoilijat olisivat käyttäneet nyt korona-aikana maskia ja pöytien välissä olisi ollut pleksilasi. Muuten kaikki oli täydellistä! Jopa vessat oli erittäin siistit.”
“Pidän paikasta,rauhasta.”
“Hyvä ruoka”
“Kaupungin paras lounassalaattipöytä”
“Pintxo-viikon vierailu oli lyhyt, mutta kaikki vaikutti hyvältä, joten ehdottomasti tulen käymään uudestaankin.”
“monipuolinen salaattibuffet”
“Kaikki sujui erittäin mukavasti, joustavasti.”
“Lounasaikaan oli todella paljon ihmisiä. Jonoja muodostui vähän väliä ja ne olivat pitkiä. Koronavaarasta ei välitetty mitenkään.”
“Asiakaspalvelu ei edellisellä kerralla ollut kuin mkorkeintaan asiallista. Jonkinlaista lämmintä säteilyä tai hymyä jäin kaipaamaan. Harmi, että lempiannokseni jokirapurisotto oli poistunut listalta. Se oli loistavaa, kuten muutkin aiemman listan tuotteet.”
“Viihtyisä ravintola, kiva sijainti, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Laatu ja palvelu oli hyvää, mutta tuotteet aika hintavia.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Lounaan salaattipöytä on loistava sekä keitto erittäin maukas. Molemmissa erinomainen vaihtelevuus.”
“Ihana terassi ja miellyttävä tunnelma Helppo, nopea, edullinen lounas, hyvä hinta-laatu -suhde”
“Hyvä ystävien tapaamispaikka. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja sujuvaa. Ruoka oli todella maistuvaa. Meidän ryhmämme huomioitiin kaikkien toiveidemme osalta, joten käynnistä jäi erittäin hyvä fiilis.”
“ihan kiva peruspaikka !”
“Siisti, hyvä ruoka aina ollut, miellyttävät tarjoilijat!”
“Jälleen miellyttävä kokemus”
“Sujuva, kohtelias palvelu, hyvää ruokaa kauniisti esillepantuna.”
“Ihan hyvä lounasbuffet.”
“Lounaaseen sisältyvä salaattipöytä oli hyvä.”
“Monipuolisempaa ruokalistaa olisi toivonut.”
“Olimme terassilla, tilaus piti hoitaa sisäööä, samoin maksaminen.”
“Ruokalastanne oli uudistettu. Vanha oli parempi ja monipuolisempi. Asiakasomistaja kuohuviinistä ei ollut mainintaa vaan jouduin kysymään asiasta. Kaipasin Italialaistunnelmaa.”
“En ymmärrä, mitä lisäarvoa ulkona terassilla kaiuttimien kautta soitettu musiikki tuo Tammerin terassille? Ympäristössä on ääniä aivan tarpeeksi. Pyysin laittamaan musiikkia pienemmälle tai sammuttamaan sen, koska minulla on kuulon kanssa ongelmia. Tarjoilija ehdotti ratkaisuksi, että voisin/voisimme siirtyä toiseen pöytään, kauemmaksi kaiuttimista. Tämä sopi minullekin, mutta se pöytä olisi ollut toisessa ravintolassa ja näin olisin toiminutkin, ellei toinen tarjoilija olisi puuttunut tilanteeseen. Lisäksi en ole tyytyväinen Bistron ruuan tasoon, joten käynti oli kesän ensimmäinen ja viimeinen kaveriporukalla.”
“Aivan loistava salaattibuffet, ja ystävällinen palvelu, myös ruoka oli hyvää. Olen jo ehtinyt suosittelemaan kaverilleni”
“hyvätaoinen ruokapaikka”
“Terassin tunnelma ja tila, asiakaspalvelu ja ruoka”
“Annoskoko oli hintaan nähden vaatimaton. Ruoka oli hyvää, mutta edelliseen paikalla toimineeseen verrattuna ehkä turhan fiini. Perinteinen tammer in terassin kokouksemme siirtynee nyt toiseen paikkaan ensi kesänä.”
“Muuten mainio, mutta hieman hintava kun annosten koko otetaan huomioon”
“Helppo ja hyvää hyvällä paikalla Tamperetta. Kaikki ok.”
“Ruoka annos oli pääruuaksi tosi pieni ja jälkiruuan kuvaus menussa hiukan harhaanjohtava”
“Maukasta ruokaa eikä liian kallista.”