Aina kun Tampereella on tapahtunut jotain merkittävää, tärkeimmät vieraat on tuotu tänne Tammeriin. Mannerheim, Kekkonen, Svinhufvud, Juri Gagarin.. Tämä on hotelli, jonne sisään astuessaan toivoisi, että sen seinät osaisivat puhua. Tammer on kaupunkiarkkitehti Bertel Strömmerin luomus. Legenda. Bistro Tammer on osa rakennuksemme upeaa historiaa, mutta vahvasti läsnä tässä päivässä.

Bistro Tammerissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Sen näkee täällä kaikessa. Täällä mestarit kohtaavat asiakkainaan samanlaisen asenteen omaavia. He ovat aivan tavallisia, mutta parasta kokemusta odottavia. Moni on jäänyt aterian jälkeen meille yöksi.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Tammerissa.

 

 

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka on hyvää, salaattipöytä ehkä kaupungin paras."”
“"Muuten kaikki kunnossa, mutta hieman mauton ruoka."”
“"Bistro Tammerissa on mukava vierailla. Henkilökunta on hyväntuulista, ystävällisen asiallista ja he liikkuvat humavaisesti asiakkaiden seassa. Palvelussa huomioidaan hyvin asiakkaan toiveet. "”
“"Caesar salaatti; kana ei maistunut ja salattina oli vain salaattia, joista osassa oli ruskeahkoja kantoja = ei hyvää"”
“Ruoka ja palvelu”
“"Käynti vastasi täysin odotuksia. Hyvä ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meille järjestettiin iloinen yllätys, koska oli hääpäivämme"”
“Oli hyvä kokemus”
“"Kiva ympäristö, hyvää ruokaa ja sopivan lähellä työpaikkaani. Erityisesti lounaan keitto & salaatti .yhdistelmä on hyvä"”
“"Viehättävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvää ruokaa sopivaan hintaan."”
“Miellyttävä kokemus??”
“"Hyvä valikoima, kiva miljö, iloinen palvelu"”
“"Kun menimme, niin ravintolassa oli hyvin tilaa. Heti meidän jälkeemme tuli kolmen hengen seurue, joka ohjattiin aivan viereiseen pöytään. Turvaväleistä ei. Välitetty yhtään. Aterian loppupuolella alkoi jo ahdistaa, kun ravintolassa oli niin paljon väkeä ja lähdimme itse pois."”
“"Salaattipöytä ja keitto lounaalla on pääsääntöisesti erittäin maittavaa, muutamia poikkeuksia lukuunottaatta. Siitä että silloin tällöin salaattipöydässä on lihana tarjolla ainoastaan tonnikalaa, -1p. Ilmapiiri erinomainen. "”
“"Tyylikäs paikka, oikein hyvä ruoka, laadukas kokonaisuus. "”
“Kaunis ravintola. Ruoka ei tällä kertaa vakuuttanut kuin jälkiruoan osalta. Blinitaikinassa maistui hiiva liikaa & ystävän pippuripihvi ei ollut oikein onnistunut.”
“Ruoka (lounas) ja asiakaspalvelu huippuluokkaa. Henkilökunta ystävällistä sekä iloisia.”
“"Siisti paikka,osaava henkilökunta ja hyvä"”
“"Erinomainen ravintola. Jo sisääntulossa huomaa, että on tullut ravintolaan, ei ruokalaan/baariin. Todella miellyttävä ympäristö syömiselle ja juomiselle."”
“Laadukasta ruokaa ja mukava henkilökunta. Yksi parhaimmista lounaspaikoista Tampereella.”
“"Hinta-laatusuhde hyvä, aina."”
“Mukava illallinen ja hyvää ruokaa sekä onnistunut palvelu :)”
“Ruoka oli todella hyvää. Palvelu ystävällistä. Saatan poiketa yksinkin lounaalle.”
“"Suosittelisin, koska ruoka ja palvelu ovat aina olleet hyviä."”
“Asiat hoituivat erittäin ammattimaisesti ja ystävällisesti. Miellyttävä miljöö ja hyvä ruokalista.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista.”
“"Siisti, hyvä tunnelma , hinta/laatu-suhde hyvä "”
“Tullelmallinen rauhallinen ruokailupaikka.”
“"Lounas OK, illallisella sienirisotto erinomaista, sisustus miellyttävä. Blinien gluteenittomuus ilahdutti, mutta ne olivat aivan liian paksuja ja isoja suhteessa lisukkeisiin."”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka herkullista.”
“"Miljöö hyvä, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää."”
“??”
“Palvelu ja ruoka toimivat moitteettomasti.”