Aina kun Tampereella on tapahtunut jotain merkittävää, tärkeimmät vieraat on tuotu tänne Tammeriin. Mannerheim, Kekkonen, Svinhufvud, Juri Gagarin.. Tämä on hotelli, jonne sisään astuessaan toivoisi, että sen seinät osaisivat puhua. Tammer on kaupunkiarkkitehti Bertel Strömmerin luomus. Legenda. Bistro Tammer on osa rakennuksemme upeaa historiaa, mutta vahvasti läsnä tässä päivässä.

Bistro Tammerissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Sen näkee täällä kaikessa. Täällä mestarit kohtaavat asiakkainaan samanlaisen asenteen omaavia. He ovat aivan tavallisia, mutta parasta kokemusta odottavia. Moni on jäänyt aterian jälkeen meille yöksi.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Tammerissa.

 

 

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Meitä palvellut tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä. Hän myös huomioi meidät erittäin hyvin ja varmisti että meillä riitti ruokaa ja juomaa, ei kuitenkaan ollut liian tyrkyttävä tai tunkeileva vaan erittäin ammattitaitoinen."”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli todella hyvää”
“"Ruoka ja palvelu oli todella hyvää! Ainoat miinukset olivat että välillä oli todella viileä kun joku puhallus kävi sekä poronpaistissa kaivattiin kastiketta. Menussa luki että sis. Kastikkeen, mutta meillä eikä mielestäni muillakaan asiakkaillla ollut sitä."”
“"Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä, siisti paikka. "”
“"Hidas palvelu, juomat unohdettiin tuoda, ruoka oli hyvää mutta hinta korkea siihen nähden kuitenki."”
“"Palvelu toimi,salaattipöytä hyvä."”
“On ollut porukalleni sopiva paikka”
“"Viihtyisä paikka, mukava palvelu ja oli kiva että pöytätoiveeni oli huomioitu. Pientä lisätvistiä ruokiin kaipaisin, ei sillä että jotain olisi vialla, mutta pieni erikoisuus lisää."”
“"Ravintola huokuu historiaa, kivalla paikalla. Sisustus oli rauhallinen ja ""karun"" tyylikäs, ei liian hämärä, valo oli sopiva. Palvelu pelasi hyvin ja tarjoilija ehdotti juomia ystävällisesti. Varmisti myös, että kaikki on hyvin. Välitön ja helppo tunnelma. Viihdyimme hyvin."”
“"Ruoka oli maistuvaa, tunnelma oli mukava ja tarjoilijat olivat ystävällisiä."”
“"Tilasin vuohenjuustosalaatin, joka oli pettymys. Ulkonäkö oli kaunis ja juusto hyvää, mutta hinta-laatusuhde oli heikko. Pieni annos, josta suurin osa vihreää. Kaipaan entistä Trattorian konseptia takaisin,jossa oli ihania pizzoja. Minusta salaatti oli tosiaan vähän köyhä esitys. Ei houkuttanut tilaamaan tällä kerralla pääruokaa tai jälkkäriä. "”
“"Tällä kertaa valitsemastani ruuasta puuttui maku, maistui pääasiassa makaronille."”
“"Parina aikasempana kertana ruoka oli Ok, mutta nyt ala-arvoista. Kysyin tarjoilijalta näyttäen annosta että onko tämä sinusta herkullinen. No ei ollut. "”
“"Ainoa miinus oli, että pöydissämme yhdellä oli likaiset aterimet. Ne vaihdoimme itse puhtaaseen viereisestä."”
“"Laadukas, viihtyisä ja tunnelmallinen."”
“Rauhallinen ja siisti ravintola”
“Lievä tyytymättömyys johtui lähinnä omista valinnoista ruuan ja juoman suhteen. ??”
“"Hieman pitkään jouduimme odottamaan pääruokia, mutta siitäkin henkilökunta informoi meitä (oli iso seurue ennen meidän ruokia). Palvelu toimi, hen.kunta erittäin ystävällistä!"”
“"Tarjoilija ei käynyt kertaakaan kysymässä juomatilannetta, ennenkuin tuli tuomaan/hakemaan ruoat/astiat. Ei muutenkaan huomannut/huomioinut meitä kuin näissä tilanteissa."”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka, mukava paikka tavata entisiä työkavereita."”
“Viimekertainen lounas oli todella maittava. Pääruoka tarjoiltiin pöytään (riittävän ripeästi-lounasaikaan) pisteet siitä. Lohen kaverina tarjotut vihannekset oli jätetty mukavan rapsakoiksi. Vaikuttivat tuoreilta vihanneksilta (ei pakaste).”
“"Trattoria oli hyvä, Bistro tuntui paremmalta. En tiedä, onko kuvittelua mutta oli onnistunut vierailu!"”
“"Kaikki sujui erittäin hyvin: ruoka ja juoma oli erinomaista + yhdistettynä asiakasomistajahintatarjouksiin hinta/laatu-suhde oli oikein hyvä. Ravintola oli viihtyisä, ja täyden ravintolan iloisesta puheensorinasta huolimatta pystyi keskustelemaan hyvin, palvelu oli ystävällistä. Tulen mielelläni uudelleen seuraavan Tampere-visiitin yhteydessä. "”
“"Ravintola on sisustukseltaan miellyttävä, maisemat kauniit, palvelu ja ruoka hyvää. Kaikki tilat, wc-tilat mukaan lukien ovat siistejä ja viihtyisiä."”
“Mukava ja tyylikäs tunnelma. Allergisen ystäväni ruokavaliorajoite huomioitiin hyvin.”
“"Viihtyisä , hyvä asiakas palvelu , osaava henkilökunta , allergiani huomioitiin"”
“Ruoka on hyvää ja kaikki toimii”
“Lounas on laadukas ja salaattipöytä monipuolinen ja todella hyvä.”
“Kiitin ystävääni hyvän lounaspaikan valinnasta. Ehdottomasti jatkoon.”
“Kokonaisuus oli oikein hyvä - ruokalistassa oli useita hyviä vaihtoehtoja jonka kruunasi oikeanlainen palvelu.”
“Miellyttävä kokemus ja tulen uudelleen.”
“Ympäristö ja ilmapiiri ravintolassa oli viihtyisä ja siisti. Palveli sujui mutkattomasti ja henkilöunta oli mukavaa.”
“"Kokemus oli hyvä, ystävällinen palvelu."”
“Homma toimi”
“"Miellyttävä ympäristö, hyvä ruoka ja juoma = parempi mieli"”
“"Mukava paikka ystävätapaamiselle. Pöydät sopivalla etäisyydella, puhe ja nauru omasta pöydästä tai omaan pöytään ei häiritse muita "”
“"Käydessäni Tampereella, asun hit Tammerissa ja ruokailen Bistrossa. Kätevää kulkemisen ja ruokailun kannalta"”
“Hyvä asiakaskokemus”
“"Lounaspaikaksi ok, tosin salaatti saisi kuulua lounaaseen"”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka. Lähellä omaa toimistoa ja kulkureittejä."”
“erinomainen ruoka ja palvelu”
“Herkullinen ja monipuolinen keitto- ja salaattilounas.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“"10:tä en voi antaa, johtuen ravintolan akustiikasta, joka on TODELLA surkea. Keskustelu kumppanin kanssa on vaikeaa. Muuten olemme jo vuosia olleet tämän ravintolan tyytyväisiä asiakkaita. "”
“Takuuvarma ravintola”
“"Ihana miljöö, ok menu. Tarjoilijalta toivoisin asiakasläheisyyttä."”
“Hyvää ruokaa. Nopea palvelu.”
“Erittäin viihtyisä ja siisti ravintola. Mielestäni juuri sopiva paikka käydä kun haluaa pientä arjen luksusta.”
“"Mukava illmapiiri, hyvää ruokaa."”
“"Hyvä ruoka, hyvä hinta-laatu - suhde"”
“Paikka on tunnelmallinen ja etenkin lounasruoka on hyvää. Normi menu voisi olla omaleimaisempi”
“Edelliset vastaukset.”
“"Kävin lounaalla, todella maistuva ruoka samoin illalla "”
“"Muuten oli kaikki ok, mutta päivän keitto ei maistunut seureesta kenellekään (6 henkilöä). Oli omituisen etikkaisen makuista. "”
“"Asuimme pari päivää hotellissa ja meille suositeltiin tätä reseptiossa. Olimme menossa illalla vierailulle, joten kevyt iltapäivän ateria sopi tilanteeseen. Valitsimme kanasalaatin, mikä oli todella hyvä. Tunnelma ravintolassa oli miellyttävä, joten viihdyimme - kiitos."”
“Ihan hyvä paikka. Siisti.”
“"ruoka hyvää , liian suppea valikoima,tunnelma vaisu,asiakkaita vähän,vaatimattomat puitteet"”
“"Taisi olla sijaisia töissä, kun vähän yksi jos toinenkin asia ei sujunut: kassa, vesi lopussa, ruokailuvälineet osittain lopussa jne. Myös kesämenyy oli aika hwikko esitys hintaan nähden. Suositeltu viini oli todella hyvä! Henkilökunta oli tosi ystävällistä, vaikka asiat tökkivät. Myös tilaus jonossa oli noloa. "”
“"Tarjoilija oli oikein ystävällinen. Huomioi myös seurueen pienet vauvat. Ruoka oli erittäin maistuvaa. Listalle toivoisi kuitenkin enemmän kasvisruoka vaihtoehtoja Jälkiruokaa/kahvia olisi voinut myös tilata, mutta olimme terassilla, jossa ei ollut pöydistä tilausta"”
“"Olen asioinut usein Bistro Tammerissa ja se on suosikkipaikkani Tampereella. Tunnelma, ruoka ja henkilökunta tekee paikasta ihan ykkösen !"”
“Kaikkea hyvää”
“"Pidän kovasti terassista, ympäristö on upea, niin rakennus kuin puistokin. Kesämenu oli kiva ja edullisempiakin pikkusyömisiä oli (ne ovat hyvä!). Vielä enemmän drinkkivaihtoehtoja esille tiskille kiitos! Usein on niin, että ei tiedä, mitä sellaista tilaisi, ja Aperol Spritz on niin nähty :). Edellisellä kerralla heinäkuun lopulla käydessäni naistarjoilija tiskin takana oli ihana: hän kertoi tehdessään, mitä kaikkea drinkkiin laittoi (taisin pyytää vain jotain raikasta ja jonkinväristä), se lisäsi drinkin houkuttelevuutta ehdottomasti. Kivaa! "”
“Yleisesti ottaen miellyttävä kokemus.”
“Olen jo suositellut. Lounastuoka oli ala carte tasoa.”
“Hyvä ruoka ja hyvä asiakaspalvelu”
“"Ruoka oli hyvää, sijainti kiva"”
“"Bistro Tammer saa pisteet miljööstä, mikäli kyseinen ravintola toimisi toisissa tiloissa, en asioisi ravintolassa"”
“"Tyylikäs paikka, kiva tunnelma, hyvä ruoka."”
“Erinomainen kokonaisuus meidän perheelle.”
“Ei valittamista. Palvelu sujuvaa ja nopeaa. Viinit tuotiin ennen ruokia (joka ei kaikissa ravintoloissa toimi).ruoka oli hyvää. Hinnat kohtuullisia.”
“"Hyvä ravintola, kun käy Tampereella"”
“ruoka oli tosi hyvää”
“"Mukava keskeinen paikka kauniissa ympäristössä. AINOA , mikä vaivaa minua on LIKAISET aterimet ja huonosti pestyt lautaset. TÄMÄ ON USEAN RAVINTOLAN ONGELMA!!!"”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus. Juomapuoli voisi olla 25% edullisempi.”
“"Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella hyvää ruokaa. Kokemuksesta jäi erityisen hyvä mieli loistavan asiakaspalvelun takia! "”
“Miellyttävä ja sujava ruokailu lauantai-iltana.”
“"Ruoka oli loistavaa, varsinkin lakritsainen creme brulee. Tulen ihan jo sen vuoksi ravintolaanne"”
“Rakennuksessa on oma tunnelma. Rakennuksessa myös tapahtuu paljon ja siellä on ollut myös kavereitani esiintymässä. Itse Bistrossa on ollut aina hyvä ruoka ja rauhallinen ja hyvä tunnelma.”
“Oikein mukava henkilökunta ja tunnelma”
“Hyvä ravintola mukavalla paikalla. Hyvää ruokaa!”
“Hyvät salaatit ja muutenkin lounas hyvä”
“Hyvä ravintola ja hotelli mainiolla paikalla keskustan alueella.”
“"Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa, kiva, tauhallinen ulkoterassi."”
“Valitsemani ruoka oli hyvää. Tosin valintavaihtoehdot olivat aika vähäiset.”
“"Hyvä ruokaa, terassi, ystävällisyys, tunnelma."”
“"Ruoka hyvää, lautaset likaisia, tunnelma hälyisä"”
“Kaikinpuolin positiivinen kokemus”
“April Spritz yritin väärin. Juoman kaadettiin soodaa kuohuviinin sijaan ja lopuksi loraus kuohuviiniä. Suhteet väärin. Muuten terassi oli ok.”
“Fick bra svensk service av en dam från Vasa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Rauhallinen paikka ja hyvä ruoka.”
“Kiva miljöö”
“Hyvä kokemus itsellä??”
“"Ruoka oli erittäin hyvää. Aperol Spitz oli vetinen eikä maistunut oikealle. Olisikohan väärä sekoitussuhde. Mielestäni on kerrottava asiakkaalle jos jokin drinkin ainesosa on loppumassa, jos syy oli tässä. Muussa tapauksessa se vaan oli ala-arvoinen."”
“Todella hyvää ruokaa ja palvelu erinomaista. Sijainti ihanalla paikalla. Kehuin jo ystäville kuinka herkullinen kana Caesar salaatti teillä on eli Suomen paras.”
“Hyvä ravintola hienon hotellin yhteydessä.”
“Ihan hyvä vähän korona epäselvyyttä eikä seisova pöytä näinä aikoina kiinnosta”
“"Kaunein ja kaikin tavoin miellyttävin terassi Tampereella. Toivoisin, että ""kioskimyynti"" olisi avoinna aina, kun terassilla on asiakkaita. Suljettu ""kioski"" ei toivota tervetulleeksi. Muuten kaikki ok."”
“Kiva paikka syödä ulkona terassilla”
“"Ravintolan taso on laskenut huikeasti, mutta terassi on edelleen mukava paikka ruokailla."”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“"Kaunis paikka. Vähän aikaa piti ihmetellä, onko pöytiin tarjoilua. Vesi oli lopussa. Henkilökunta oli ystävällistä"”
“tilaa oli”
“Kaikinpuolin miellyttävä kokemus”
“Arvostettu paikka ja rauhallinen”
“"Suosittelen aina, ihana legendaarinen paikka."”
“"Kivassa kohtaa Bistro ja hyvä kokemus, ainut että pöytien siivous vaikutti minimaaliselta ulkona. Ulkona tarvittaisiin joku joka tarkistaa että ottimia on tarpeeksi koko ajan ja pöydät tyhjätään ja puhdistetaan koronan vuoksi paremmin, mutta ei niin että ei ole vapaata tarjoiliaa ulkona vastaanottamassa tai tarjoamassa juomat. "”
“"Ruoka hyvää, mutta henkilökuntaa joko liian vähän tai koulutus puuttuu. Kun kerroimme, että tulimme syömään, tarjoilija sanoi, että ruokalistan voi hakea tuolta. Hänelle ei tullut mieleenkään hakea sitä meille. "”
“Mielestäni ruoka oli hyvää ja saapui nopeasti. Mukava ilmapiiri.”
“Ulkoterassin miljöö miellyttävä helleiltana. Ruoka ja juoma onnistuivat. Lisätkää alkoholittomien juomien valikoimaa.”
“"Kiva, rauhallinen paikka ja tarvittavat kohteet lähellä."”
“Kaipaan edelleen trattorian brändiä ja ruokalistaa. Nykyinen ravintola on ravintola muiden joukossa. Trattoria oli uniikki ja erittäin hyvä tasoinen italialainen laaturavintolabrändi.”
“"Hyvä sijainti, tunnelma ja ruoka. "”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä sijainti. Miellyttävä tunnelma mm”
“"Mukava paikka, hintataso sopiva"”
“"Odotimme ruokaa lähes tunnin, tarkistin asian kuitistani. Terassi suljettiin kello 22 lauantai-iltana, mikä on mielestäni käsittämätöntä! Kuinka luulette ulkomaalaisten/keskieurooppalaisten suhtautuvan, kun ruokaa ei saa enää heidän normaaliin illallisaikaan terassilta, kun sää oli mitä parhain. Ps. rapupasta oli erittäin hyvää."”
“Ruoka ollut aina tosi hyvää ja kaunis paikka.”
“"Terassimenu liian suppea, olisin kaivannut siihen risottoa."”