Amarillo tarjoaa Tampereen parasta texmex-ruokaa. Lista on monipuolinen ja annokset tuhteja, alusta loppuun saakka itse valmistettuja. Täältä löydän myös laadukkaat cocktailit illanviettoon. Amarillon suosittu lounaspöytä on tarjolla arkisin klo 11-14. Tervetuloa elämän menoa sykkivään Amarilloon.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perus hyvä lounasbuffet, ruokien nimikyltit hieman hukassa viime käynnillä.”
“Ruoka keskinkertaista, vihanneksia niukasti!”
“Minua ei tervehditty/huomioitu mitenkään tullessani ravintolaan, mutta tarjoilija oli kyllä erittäin ystävällinen myöhemmin. Ruokalistalla ei ollut oikein mitään mikä olisi täysin kolhtanut. Kana ruokani oli ihan hyvämakuinen.”
“Hyvä palvelu”
“Ruokalista oli muuttunut, en löytänyt mieleistä pääruokaa. Hintataso oli mielestäni noussut. Iso miinus myös siitä, ettei enää saatavilla juustokastiketta (texmex) .”
“Isäni oli erittäin tyytyväinen pihviannokseensa. Itse olisin kaivannut enemmän kasvisruokavaihtoehtoja. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Ruoka ei ollut tällä kertaa maistuvaa, mutta aion antaa vielä mahdollisuuden, koska ennen on ollut. Toivottavasti kasvisruokavaihtoehdot paranevat jatkossa.”
“Helppo tulla ja olla. Ruokalistalle kaipaisin jotain suomalaista ja paikallista.”
“Lounas oli toimiva, henkilökunta ystävällistä ja huomioi asiakkaat. Ruoka oli hyvää ja hinta/ laatusuhde hyvä.”
“Henkilökunta ei ensin kiinnittänyt huomiota, kun tulimme ravintolaan. Lista ja ruoka olivat kuitenkin hyviä!”
“Perus hyvä rillo.”
“Kaikki toimi.”
“Ulkopaikkakunnalta ollaan. Tuttuja ei siten sielläpäin ole. Täkäläisille kavereille suosittelen lämpimästi.”
“Olin tyytyväinen niin uskon että ystäväni kun ovat.”
“Perus amarillo”
“Ravintolassa kaikki kohdallaan.”
“Helppo tulla. Suht nopee palvelu. Kivat tarjoilijat.”
“Helppo tulla, hyvä palvelu, s-ryhmän bonukset”
“Ruoka oli hyvää, samoin palvelu ja paikka viihtyisä sekä sijaitsee kätevästi hotellin yhteydessä jossa majoituimme”
“Korona-aikanakin turvavälit toimivat, oli käsidesejä ym. Ystävällistä, suhteellisen nopeaa palvelua, mukavat huumorintajuiset tuomarit.”
“Oli kiva poika kassalla.”
“Viihtyisä ravintola. Takuuvarmaa hyvää ruokaa!”
“Todella hyvä lounas.”
“Huomioitiin hyvin tämä meneillään oleva aika (koronarajoitukset) Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Tunnelma oli hyvä ja ruoka erinomaista.”
“Molemmat ruoka-annokset olivat hyviä ja ennenkaikkea henkilökunnan ystävällisyys teki vaikutuksen.”
“Onnistunut kokonaisuus.”
“ruoka oli huonontunut viime kerrasta. ravintola kaipaisi kipeästi uudistusta. on ollut monta vuotta yhtä kulahtanut sistustus. tampereen amarillo voisi ottaa mallia porin tai tallinnan sisustuksesta ja ruokalistoista. ruokalista oli niihin verrattuna todella suppea. valitsin ravintolan kuitenkin syntymäpäiväni illalliselle ja se ei vastannut odotuksiani.”
“Ruoka oli mielestäni hyvää ja henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista”
“Hyvä hotelli ravintola, ruokalista monipuolinen ja maistuva.”
“Kyllä minä Amarilloa voin suositella kaikille. Ravintola on toki tunnettu Tampereella ja siksi minun ei sitä varsinaisesti tarvitse suositella. Siellä on aina hyvä ruoka ja sijainti on hyvä. Myös yleisviihtyvyys on hyvä. Ehkä ihan inansa hintava ravintola, joten siksi joskus aina menee muualle syömään, mutta pääasiassa hintalaatusuhde on kohdallaan.”
“Ravintola on hyvällä paikalla matkalaiselle, viihtyisä, henkilökinta ystävällistä, erikoisruokavaliolaisellekin löytyy syötävää.”
“Hintalaatu suhteessa lounas hyvä.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“mukava henkilökuntta.”
“Ruoka oli hieman pettymys,hampurilaisen pihvi oli jokseenkin punainen. Pekonia ei ollut kuin kaksi viipaletta,eikä nekään olleet rapeita. Hampurilainen oli vetisen oloinen”
“Kaikki ihan okei”
“Ruokalista oli suppea. Uuniperuna surkea, vetinen. Täytteenä pelkkää, paljasta creme fraichea, ei mitään maustetta. Ällöä”
“Loistava asiakaspalvelu - tarjoilijat iloisia ja huolehtivia, erinomainen ruoka -kokit todella osaavat hommansa, hygieniaohjeistukset sekä koronarajoitteet erinomaisesti huolehdittu.”
“En pitänyt uudesta menusta”
“Palvelu oli kaikinpuolin hyvää. Varasin pöydän puhelimitse, pyysin erillään olevaa pöytää, tämä oli huomioitu hienosti. Myöskin ruoan tilasin puhelimitse etukäteen, koska aikataulumme oli kiireinen. Kaikki huomioitiin hienosti, ja useamman kerran varmistettiin, että kaikki kunnossa. Tuli tervetullut olo ja plussaa halloween tunnelmasta. Tullaan toistekkin! :)”
“Hampurilaisateria oli erinomainen! Siis todella hyvä!!!! Ravintola on jo vähän kulunut. Kaipaisi freesausta.”
“Lounasruoka ihan ok”
“Perusasiat kunnossa!”
“Ruoka ollut aina maittavaa ja palvelu hyvää”
“Siisti ja iloinen henkilökunta”
“ruoka kallista ja naurettavan pieni annos jäi nälkä”
“Lounaalla monipuolinen salaattipöytä ha aina maistuvaa ruokaa”
“oli niin hyvää ruokaa”
“Hyvä kokonaisuus”
“Käytiin aamupalalla”
“Ketoruokavalioon sopivia annoksia pitäisi olla. Ja henkilökunnalla enemmän tietämystä mitä siihen kuuluu. Ei perunaa, pastaa, riisiä. Ei mitään missä on sokeria. Maanpäällä kasvavia vihanneksia käy. Kukkakaali, paraakaali, kyssäkaali. Muuten henkilökunta kyllä kertoi eri vaihtoehdoista. Itse olen lihavuusleikattu ja annokseni pitäisi siten olla myös pieniä, mutta on kurjaa syödä vain lapsille tarkoitettuja annoksia, koska eivät ole niin maittavia, kuin aikuisten. Pitäisi saada tilata esim pihvi tai kala niin kuin se on aikuisille maustettu, tai aikuisten annoksesta puolet.”
“Kaikki oli aivan ok”
“Koronarajoitusten huomioiminen voisi olla parempaa”
“Ruoka & palvelu oli hyvää.”
“En Ainakaan itse löydä mitään negatiivista sanottavaa.”
“En yleensä mainosta mitään tai ketään, mutta amarillossa olen aina ollut tyytyväinen.”
“Ruokalistalla oli huonosti mainittu gluteenittomuus, joka on minulle tärkeää.”
“Hieman jäi harmittamaan ruokalistan kaventuminen”
“Ihana miestarjoilija palveli meitä upeasti. Napakymppi!”
“Perushyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Hieman oli turvavälit hukassa koronaa ajatellen pöytiin sijoittelussa.”
“Takuuvarma ravintola”
“Menu oli kuulemma päivitetty ja minusta sieltä puuttui todella hyvin ruokia mitä sai aikaisemmin. Kasvissyöjälle oli vain yksi burgeri tai salaatti.”
“Hinta-laatusuhde oli huono. Pepper steak annoksesta ei lähtenyt nälkä ja 37€ annoksesta pitäisi lähteä nälkä. Kastike pihvin päällä ei ollut hirveän hyvää, kastike kuitenkin kruunaa annoksen. Pihvi itsessään oli laadukas ja hyvän makuinen. Perunoiden määrä voisi olla isompi ja ehkä kasvisten. Fajitas annos oli hyvä. Siitä lähti nälkä ja maku oli hyvä.”
“Hyvä palvelu”
“Hinta-laatu suhde ihan hyvä”
“Tullessamme ravintolaan palvelu oli erinomaista, mutta ilmeisesti ruokailumme aikana vuoro vaihtui ja taso hieman laski. Huonoa se ei ollut missään nimessä, mutta verrattuna ensimmäiseen tarjoilijaamme, taso aavistuksen laski”
“Saimme ruokaa ja juomaa ilman pöytävarausta vaikka ravintola oli hyvin täynnä”
“Kaikki sujui”
“Ihana henkilökunta! Todella maistuva ruoka!”
“Hyvä sijainti,avarat tilat hyvä ruoka ja kiva ilmapiiri”
“Kiva ravintola ja hyvä ruoka.”
“Kaikinpuolin mukava ja viihtyisä paikka. ruoan odotus oli ainoa miinus, pitkähköt odotusajat. mutta muuten erittäin hyvä”
“Monipuolinen, edullinen noutopöytälounas. Pöydät järjestelty niin että voi syödä ja jutella rauhassa.”
“Hyvä palvelukokonaisuus”
“Palvelu ensiluokkaista, lista saisi olla laajempi kuten joskus oli”
“Kysely kohdistuu vain lounas-, päivällis- ja yöaikaan, mutta asioin itse ravintolassa aamiaisaikaan ja vastasin sen perusteella, sillä asioin ravintolassa lähes poikkeuksetta vain aamiaisaikaan. Tuotevalikoima erikoisruokavaliota (gluteeniton) noudattavalle on ”ihan ok”, tosin monesta tuotteesta puuttuu allergiamerkintä eikä aamiaisella ole tarjolla mitään ”wow-elementtiä”, joka saisi minut innostumaan. Lisäksi ravintolasalin tunnelma on synkkä ja väritykseltään mielestäni vanhanaikainen ja tunkkainen (mikä ei edesauta esim. somekuvien ottamista). Valikoima on silti perushyvä ja hinta-laatusuhde hyvä, joten suosittelen kyllä.”
“Olen tyytyväinen, että ravintolassa ollaan huomioitu erikoisruokavaliot, esim. gluteeniton”
“Perus Amarillo.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Osaava henkilökunta, maukkaat ruuat eivät koskaan tuota pettymystä ja perinteinen Amarillon tunnelma saavat aina palaamaan! Kiitos keittiöön ja saliin! :)”
“Asiallinen lounasbuffet, mutta ympäristö jo hieman kuluneen oloinen. Värimailmaan jotan 'piristystä'.”
“Asiakaspalvelun ja ruuan vuoksi.”
“Kaikki oli ok ja toimi”
“Tampereella käydessäni mahdollisesti tulisin ravintolaan.”
“Lähellä, hyvä ruoka, hyvät tyypit tarjoilijoina”
“Ruokalista pysynyt samana aika kauan,tietyt klassikot jääneet pois.”
“Todella hienoa kun voi käydä edullisesti 'hienosto ravintolassa' lounaalla ja nauttia ihanista noutopöydän antimista. Voi näyttää vastaukseni liioitelluilta mutta ihan oikeesti olen vilpittömän tyytyväinen Amarillon lounaisiin!!!?????? Ruusuja Tampereen Amarillon henkilökunnalle!!!”
“helppo asioida, takuuvarma hyvä ruoka rento tunnelma”
“siellä tietää että asiointi onnistuu”
“Mukava lounaspaikka. Aina löytyy sopivaa syötävää lounaspöydästä. Kiva henkilökunta. Siisti ja viihtyisä lounaspaikka isommallekin porukalle.”
“Tilasin gluteenittoman annoksen jonka tarjoilija kirjasi ylös. Annos oli kuitenkin tehty normaalin hampparisämpylään, jonka takia jouduin odottaan vielä hetken aikaa, kun kaverini sai annoksensa. Tapahtumaa ei pahoiteltu kassalla, jonne menin maksamaan laskua. Tarjoilijaa oli hankala saada 'kiinni'. Muuten annos maistui hyvälle ja tunnelma oli mukava.”
“muuten kaikki oli hyvin mutta ruuan valmistuminen kesti kyllä todella pitkän aikaa!!!! arviolta n45min! Ihmisiä oli vähän ravintolassa kyseisenä aikana.....”
“Ruoka oli hyvää ja maistuvaa ja asiakaspalvelu oli myös hyvää. Ranskalaisissa olisi saanut olla vähän muutakin maustetta kun suolaa. Seurueemme oli iso. 4 aikuista ja 6 lasta. Ruoka tuli nopeasti ja maistui kaikille. Ainoa miinus oli, että ravintolaan tuli iso porukka ilmeisesti teekkareita ja he olivat todella äänekkäitä ja olimme aivan heidän vieressään. Toki asiakkaita ne teille on siinä missä myös mekin.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja saapui pöytään nopeasti”
“Odotusaika oli ainut miinus, joten siksi en anna täysiä pisteitä.”
“Uusi lista on monipuolinen ja henkilökunta aina niin ihanaa!”
“Ruoka oli just mitä pitikin ja palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa.”
“Hyvä palvelu”
“Käydessäni Tampereella , voin vierailla Amarillossa ruokailemassa”
“Raikkaat ja monipuoliset salaatit parasta antia, pääruoat yleensä maistuvia. Ravintolan yleisilme siisti, hygieniasta huolehdittu.”
“Palvelu on helppoa ja sujuvaa.”
“Ihan perusvarmaa kamaa, mutta ruokalista oli supistunut sitten viime käynnin aika radikaalisti, minkä toisaalta ymmärrän tässä koronajälkimainingeissa ja epävarmuudessa. Laaja lista on kuitenkin ollut myös syy tulla Amarilloon kun kaikille löytyy jotakin.”
“Henkilökunta on pääsääntöisesti erittäin iloista ja palvelualtista. Eräs ruoka-annos on niin hyvä, että sen takia ainakin kannattaa vierailla??”
“Yleiskuva jäi hyväksi”
“Korona aika oli hyvin huomioitu lounaalla esim. Kumihanska oli käyttöön jolla voi ottaa ruokaa ja salaattipöytä oli runsas. Ruokaa maistui hyvälle. Annoin myös kiitokset henkilökunnalle paikan päällä”
“Hinta - laatusuhde on kohdallaan, ruoka tosi hyvää, ravintola siisti ja tilava”
“Perus buffet lounas - varma valinta kun seurueessa useita erilaisia ruokailutoiveita.”
“henkilökunta oli mukavaa, ja hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Loistavaa asiakaspalvelua tarjoilijalta! Huomioi tasaisesti ja henkilökohtaisesti kaikki paikalla olleet seurueet!”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Kaikki muu oli hyvin, mutta ruoka ei ollut niin hyvää kuin muissa Amarilloissa. Ja majoneesin puuttuminen annoksesta ihmetytti. Olisi pitänyt erikseen tilata?!”
“Ollaan käyty monta vuotta lähes viikoittain. Mukavat työntekijät ja hyvä ruoka ja juoma ja hinta kohdallaan”
“Perus ketjuravintola. Ihan hyvä ruoka, hyvä sijainti hotellin asiakkaalle.”
“Palvelu oli oikein hyvää. Ainoa 'miinus' tulee, kun juomia tilatessa ei tavallisesta suomalaisesta poiketen tilaakkaan alkoholijuomia, tuntuu että kohtelu hieman viilenee. Pelko huonommasta tipistä vai mitä lieneekään?”
“Viihtyisä paikka”
“Ruokaoli hyvää ja sain vatsani täyteen.”
“Pääruoka+jälkiruoka oli todella hyvää ja meille sattui aivan ihana tarjoilija.”
“Lounas on monipuolinen”
“Muuten mukavaa, mutta ikkunan vieressä oli kylmä.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ja ruoka maukasta sekä kohtuuhintaista.”
“Monipuolinen ruokalista ja hyvää ruokaa”
“Aina voi parantaa.”
“Ihan hyvä ruoka”
“ruoka aina maukasta,mutta ikävä kyllä Aina käydessäni jäähtynyttä. tämä erittäin harmittavaa. olenkin usein miettinyt kehottaa uusimaan lämpölevyjä,mutta en kehtaa kun ei kuulu tapoihini.”
“Liikaa ruuhkaa koronan aikana”
“Kaikki toimi aivan loistavasti”
“Lounas monipuolista,maistuvaa,edullista. Henkilökunta ystävällistä,paikka viihtyisä ja hyvä sijainti. Suosittelen.”
“Palvelu on ystävällistä ja listan annoksiin saa joustavasti muutoksia ilman lisäkustannuksia, hinta-laatusuhde on hyvä.”
“Ruuan saaminen pöytään kesti mutta siitä varoitettiin etukäteen”
“Parhaat ribsit”
“Tuttu, turvallinen ja hinta laatu suhde hyvä”
“Joskus palvelu takkuaa. Tuntuu että pöydän kyseinen tarjoilija karttaa tietoisesti ottamasta kontaktia asiakkaisiin kun halutaan maksaa”
“Palvelu erinomaista.”
“Hyvä sijainti ja tarjonta”
“En yleensä suosittele, kerron kyllä käynisistäni ja kokemuksesta.”
“Keittiöhenkilökunnan tulisi paremmin huolehtia siitä, että ruokatarjoiluastiat eivät ole niin kauaa tyhjänä. Leipä on usein loppu, osa aterimista on vain toisella puolella pöytää jne. Tervehtiminen unohtuu usein!”
“Ihan ok paikka ja ruoka.”
“Miellyttävä ja helposti saavutettava . Sopiva ruokatarjonta.”
“Hyvä aamiainen,nopea palvelu”
“Ilmeisesti ruokalista uusitaan .”
“Ruoan ja juoman hinnoittelu oli sopiva”
“Oli asioita joista haluaisin jutella”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä! Tarjoilija oli todella mukava, ja hänen iloinen asenteensa sai meidät hyvälle tuulelle. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hinnat ovat edulliset. Ruokalistassa oli valinnanvaraa. Ravintola ja wc-tilat olivat siistit. Ravintolassa oli myös mukavan väljää.”
“Ruokalista oli mielestämme suppea, hankala löytää meille molemmille sopivaa ruokalajia. Palvelu oli hyvää ja henkilökunta ammattilaisia kaikki.”
“Lounasaikaan en odotakaan henkilökunnan apuja ruoan tai juoman valintaan.”
“Palvelu ystävällistä ja kiireetöntä. Tarjoilija oli mukava ja ammattitaitoinen??”
“Amarillo on meidän perheen juttu”
“Olimme tyytyväisiä ravintolaan, tosin pientä vaihtelua toivoisimme ruokalistaan”
“Mukava henkilökunta, osaava kokki, joka osasi paistaa lihat meheviksi muttei liian raa'aksi tai kuivaksi. Minun annoksesta jäi kyllä ranskankerma puuttumaan, mikä ruokalistassa luki, mutta meni annos toki ilmankin. Ranskankerma olisi tuonut viimeisen silauksen annokselle.”
“Asointi oli kokonaisuudessaan tutun turvallista.Pieniä puutteita oli yhden tarjoilijan käytöksessä sekä tilaus ei tullut ihan tilatun mukaan,mutta se johtui vain yhdestä työntekijästä eikä koko paikasta.”
“Ruoka on aina hyvää, kävi sitten aamupalalla tai illallisella :)”
“Amarillossa on kaikki kohdallaan. Kun tilat vielä rempataan, niin se on kyllä piste i:n päälle ??”
“Hyvä, järkevän hintainen ruoka. Hyvä tunnelma. Miestyöntekijä ollut vuosia töissä siellä, jonka kanssa on mukava asioida. Hän on ammattitaitoinen ja hyvä asiakaspalvelija!”
“Seuruettamme palvellut tummahiuksinen naispuolinen tarjoilija oli erittäin ystävällinen. Muistelimme tätä kohtaamista koko loppureissun ajan ja tästä oli tarkoitus antaa palautettakin. Hän oli sopivan rempseä ja mukautui uskomattoman hyvin meidän tarpeisiimme, todella ihmisläheinen. Usein kohtaa ravintoloissa työntekijöitä, jotka hampaat irvessä toimittaa työtehtäviään, mutta tästä oli kyseinen toiminta kaukana. Kiitos suuresti!”
“Sopiva”
“Ruoka ja palvelu kohdallaan.”
“Perus amarillo, ei sen ihmeellisempi kokemus.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ja nopea palvelu, ruoka.”
“Mukavan oloinen paikka, mutta kyseisellä paikkakunnalla itselläni, sekä ystävilläni tulee käytyä harvoin.”