Amarillo on nyt young, fresh and new!  
 
Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.
Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, parhaita lemppareita unohtamatta. Ruoan lisäksi tarjolla on tietysti kurkun kostuketta ja mukavaa filistä! Tervetuloa tutustumaan!
Arki erottaa, Amarillo yhdistää.

Amarillon lounasta arkipäivisin klo 11-13.30.

Seuraa meitä Facebookissa / Amarillo Vuokatti ja Instagramissa / amarillovuokatti.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka , mukava paikka”
“XX”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruoka ja siisti ympäristö”
“Hyvä ruoka, mukava tunnelma”
“Hain itselleni ja vaimolle noutolounaan,joten en kassaa pitemmällä käynyt ravintolassa. Annokset olivat maittavat ja sopivan kokoiset.”
“Ok ravintola, kaikki toimii. Ruokalista on vaan aina lähes sama, vaikka kovasti mainostetaankin aina silloin tällöin uutta ruokalistaa. Tällä kertaa uutta listassa taisi olla lähinnä se, että se on lyhyempi kuin ennen. Ruokalistasta johtuen en käy useammin Amarillossa, vaikka se onkin monesti ainoa ravintola, joka on auki silloin kun haluaisin mennä ulos syömään.”
“Ja varsinkin S-pankin S-etukortilla! (Valitettavasti halpa lounasruoka oli tilattu jo kaikille ja nyt jäi täten A' la karte -lista tutkimatta - jos Teillä oli sellainen!)”
“Ruoka oli positiivinen yllätys. Vaikka iso pettymys oli, että klassikko annos valkosipuli kana olikin otettu nykyisiltä listoilta pois.”
“Ihan kiva ravintola, hotellin yhteydessä. Palvelu ei ollut mielestäni mitenkään erityisen hyvää. Perus paikka. En näe erityistä syytä suosittelulle. Edellisenä iltana kävimme tutustumassa paikkaan, mutta päädyimme toiseen.”
“Siisiti paikka, hyvää ruokaa ja palvelu sujuvaa. :)”
“Ok”
“Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.”
“Allergisena henkilönä minulle ei pystytty toimittamaan mausteetonta annosta, jonka olisin halunnut. Onneksi he kuitenkin pystyivät järjestämään salaatin. Rankan päivän jälkeen olisi tukevampi ateria ollut paikallaan.”
“Siisti paikka,hyvä ruoka.”
“Ruoka ja juoma on hyvää. Ravintolaan tullessa joutuu usein odottamaan todella kauan pöytään ohjausta vaikka työntekijöitä on monia tiskillä eivätlä edes tervehdi. Osalla henkilökunnasta listan tuntemisessa puutteita ja epätietoisuutta esimerkiksi house burgeritsa kysyessä. Samoten ruoan jälkeen laskun odottamisessa on joskus kestänyt kauan.”
“Yleensä ruokalista on ollut monipuolisempi ja siinä on ollut vaihtelua. Käymme 3 - 6 kertaa vuodessa ollessamme lomalla. Tällä kertaa ranskalaiset oli liian suolaisia. Olut valikoimaa voisi laajentaa (mm. IPAa ja vehnäolutta). Viinit ovat olleet hyviä.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Ravintola oli viihtyisä ja siisti”
“Sujuva asiointi. Ruoka ihan hyvä. Lapsille voisi olla muutama lisävaihtoehto tai annoksia jotka olisi helposti muokattavissa”
“Paikka oli ihan mukava ja viihtyisä. Ruokakin oli hyvää.”
“Palvelu vähän hidasta mutta muuten ok”
“Käynti oli miellyttävä ja ruoka oli hyvää. Myös sopiva annos löytyi yllättävän helposti omista allergioistani ja ruokarajoitteistani huolimatta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Ruoka oli hyvää.”
“Mukava ja viihtyisä...”
“OK lounaspaikka, tosin tulkitsin väärin ruokalistan valikoimia (en huomannut valinnaisia ruokia). Maksamisessa oli vähän jonotusta, henkilökuntaa ei ollut maksutiskillä vaan muissa tehtävissä.”
“Sen verran matkan takana ollaan, että harva ystävä liikkuu Vuokatin suunnalla.”
“Miellyttävä ja siisti paikka”
“Ei tarvinnut kauaa odotella kun oli varattu pöytä”
“Ystävällinen palvelu ja lisäksi ravintola sijaitsi mukavasti lenkkimaastojen vieressä, oli helppo poiketa liikkumisen lomassa syömään”
“Menu oli supistunut liikaa, missä ihana alkupala nachos missä oli ranskankermaa ym lisukkeena? Tämä oli suuri pettymys!”
“Ruoka oli erttäin hyvää tykkäsin”
“Suosittelen mielelläni, jos on auto käytettävissä. Kävellen on esim. Katinkullasta vähän pidempi matka. Hyvä ravintola!”
“Ruoka hyvää. Henkilökunta vaikutti tekevän parastaan. Paikka ehkä hieman sekava, mm. wc tiloihin selkeämmät ohjeet. Joutui kysymään neuvoa tai sitten johtui siitä, että ensikertalaisena kyltit jäivät huomioimatta.”
“Hyvä lounaspaikka Vuokatissa. Super edullinen lounasannos. Laatu ja maku kohdillaan.”
“Amarillon lista on mennyt todella suppeaksi,ei enää edes wingsejä tai ribsejä??vain muutama vaihtoehto enää itselle.. Muuten ruokailu sujui hyvin,mutta menimme lopulta tiskille maksamaan kun ei ketään kuulunut..”
“Hyvä palvelu”
“Viihtyisä ravintola, kauniit ja maistuvat annokset.”
“Olen suositellutkin”
“Hyvä ja monipuolinen ruokalista, erittäin maittavine ruokineen”
“Hyvä ruoka”
“Ihan perus hyvä muttei kuitenkaan mikään erityinen. Siitä saisi halutessaan myös speciaalimman paikan”
“Yhden ruoka seurueesta unohdettiin kokonaan ja muut oli ehtinyt syödä viimeisen ateria tultua.”
“Lagom”
“Korona takia baarin kautta saliin. Baarissa työntekijä keskittyi pitkän aikaa kassa(?)koneeseen ja antoi meidän odottaa pöytään ohjaamista tovin.”
“Salaatit olivat erinomaisia ja ruoka maukasta ja yksilöllistä, kun tuli lautasella eteeni”
“Amarillo siinä missä muutkin. Hyvä ruoka, salin puolella osittain ontui”
“Erittäin kivat nuoret tarjoiliattaret. (Veera ja Satu)”
“Ruoka oli hyvää”
“Break Sokos Hotel Vuokatissa asuneena luonnollinen ja hyvä valinta”
“En löytänyt palvelusta mitään moitittavaa”
“Hyvää ruokaa”
“Pieni ehkä suppeahkosta ruokalistasta joka oli juuri uudistettu kuulemma.”
“viihtyisä paikka, ruoka erinomainen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, ruoka oli todella hyvää, täyttävää ja annokset oli isoja.”
“Viityisä ja palvelu oli hyvää sekä ruoka maittavaa:-)”
“Kaikki toimi meidän kohdalla ja miksi ei jatkossakin”
“Ruuan taso oli huonontunut viime kerrasta tai kokilla ei ollut ihan paras päivä. Annos koot olivat pienentyneet, ainaki alkuruuissa. 5-6 eri ihmistä kävi tarjoilemassa tai kysymässä..en tiedä oliko se hyvä vai huono asia..?”
“Kiva ravintola. Ruokalista saisi olla vieläkin monipuolisempi.”
“Hain take away ruokaa koronan takia, joten en syönyt ravintolassa”
“Ravintolasta jäi hyvä tuntuma. Ainoastaan tarjoilija unohti tulla vastaamaan tärkeään kysymykseen, oliko ruoan kuorutuksessa käytetty kurpitsan siementä jolle vaimoni on erittäin allerginen. Asia hoitui kyllä ,kun kävin itse kysymässä kokilta , joka kyllä toimi nopeasti ja vakuuttavasti. Asiasta ei jäänyt epävarmuutta.”
“Hyvä maittavat lounaat. Ystävällinen palvelu.”
“Minua palveli aivan ihana naisihminen joka hymyili ja oli todella ystävällinen ja mukava. Toi Viinin pöytään näytettäväksi. Harmi kun en laittanut nimeä ylös, saisi tässä terkkuja ja kiitokset vielä hyvästä palvelusta! Pe 14.8.20 klo 16:45-17.00 tienoilla)”
“siisti tila ruoka oli hyvää ja sen sai nopeasti”
“Olin ladannut S-appin puhelimeeni. Sen käyttö onnistui mukavasti ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kerralla sain patistella tarjoilijaa lukemaan asiakasnumeroni appin kautta. S-korttia en halua kantaa mukanani, koska puhelimessa minulla on kaikki tarvittava.”
“Hyvä ruoka, joka tuli nopeasti.”
“Viihdyin hyvin.”
“Ainut miinus kun lapsille niin suppea tarjonta. Aina on vaan ranskalaisia ja... tai hampurilaista. Mut ihana henkilökunta ja kaikki sujui hyvin! Ruokakin tuli tosi nopeasti! Siitä iso kiitos!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilijaa sai odottaa. Muuten ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä ruoka, mukava paikka”
“Hyvä ruoka”
“Ripeä ja mukava asiakas palvelu, ruoka maistui hyvälle eikä ollut ruuhkaa :)”
“Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu pelasi hyvin”
“Paikallisista ravintolavaihtoehdoista helpoin ja miellyttävin.”
“Kaikki oli kohdallaan, mutta musiikki olisi voinut olla vaimeampaa ja eri gendreä”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Uusittu ilme...ok”
“Ruoka oli hyvää sekä viini jota nautimme . Olemme käyneet Amarillossa usealla paikkakunnalla ja olemme valinneet listalta aika monesti saman kahdelle olevan ruoan, joten tarjoilija ei voinut meille ehdottaa mitään. Koko ruokailu toimi hienosti.”
“Ystävällinen henkilökunta, palvelu hyvää”
“Ravintola lähellä, rento ja mutkaton meininki. Ruoka ok ja annokset reiluja. Henkilökunta reipas ja asiansa osaava. Ehkä hieman enemmän vaihtoehtoja ruokalistalle.”
“Laadukas..”
“Kaikki toimi loistavasti. Olimme lemmikkien kanssa ja siksi paikan sijainti aivan loistava ulkoilutusten kannalta. Tulemme uudestaan se on varmaa.”
“Hyvä ruoka”
“Erinomainen ruoka ja palvelu oli sujuvaa. Korona-aikaan köhiviä ulkomaalaisia, jotka häiritsi. Voisiko ovessa olla suomeksi ja ennglanniksi ettei ravintolaan voi tulla sairaana.”
“Palvelu oli ripeää, henkilökuntaa riittävästi ja ruoka tuli aika nopeasti vaikka oli väkeä reippaasti samaan aikaan. Ruoka oli myös hyvää.”
“Hyvä paikka”
“Musiikki soi liian kovalla, siitä isot miinukset.”
“Olen käynyt useita vuosina. Aina hyvä kokemus.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Ruoka hyvää, tuli nopsaa ja ystävällinen henkilökunta!”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka”
“Paras burger, mitä olen koskaan missään Amarillossa syönyt. Todella ystävällinen henkilökunta ja hyvin tehty mojito.”
“Ravintola oli tavanomainen”
“Ystävällinen ja sujuva palvelu, siisti paikka”
“Todellakin mukava ja iloinen asiakas palvelu”
“toimiva konsepti”
“Kaikki meni niinkuin olin ajatellutkin. Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi. Ei kyselty liian usein että maistuuko.”
“Ravintola ilta sujui odotuksen mukaisesti”
“Erittäin hyvä ruokailukokemus joka kerralla, niinkuin yleisestikin amarilloissa”
“Käynnistä jäi kokonaisuudessaan miellyttävä 'maku'.”
“Eipä tule yhtään syytä mieleen miksi ei.”
“Asun itse kouvolassa ja käyn vuokatissa n. kerran vuodessa viikon verran. Vuokatin amarillon laatu on 10 x parempaa Kouvolan Amarilloon verrattuna.”
“Mukava paikka ja hyvää ruokaa, omaan makuun tosin liian vähän vaihtoehtoja, koska en syö broileria ja sikaa.”
“Ihan perus Amarillo. Aika isot tilat/hallimsinen. Ainakin siinä ikkunan vieressä missä istuttiin. Mut ikan ok??”
“Ruoka ja muuten palvelu ihan hyvää, mutta jonkun verran joutui odottamaan ruokia. Silti suositeltava.”
“Loisto paikka ja ruoka”
“Jos yöpyy hotellissa, niin Amarillossa on kätevää käydä syömässä.”
“Kokemus oli hyvä, hinta/laatu - suhde ok”
“Ruoka hyvää, palvelu nopeaa ja sujuvaa”
“Perusruokaa, aika paljon valmiskastikkeita, savun makuiset monet kastikkeet bbq ym. ei maistu kaikille, voisi olla normi bbq Pitkään ollut samoja, ei erikoisempaa kuin muualla ketjuhommissa vrt. esim. alueen Haapalan kunnon ruoka (tosin liian vähän siellä maidotonta lounasta). Silloin tällöin käyn mielellään, mutta usein en kävisi. Korona on tosin vaikuttanut ja siihen nähden hyvän laaja tarjonta lounasannoksissa! Vuokatissa kun aikoinaan oli lounaspöytä amarillossa, maistui AINA, Hellaan kun siirtyi niin meni ihan surkeaksi, joten kun nyt Hella koronan takia kiinni, niin paluu parempaan on tapahtunut, vaikka ei niin mahtava kuin entinen amarillon lounasbuffee, hyvä :)”
“Paikka oli siisti ja palvelu ystävällistä. Vegaani ruokavaliota noudattavalle oli listalla huomioitu tämäkin ruokavalio ( kaikkialla ei ole ) . Kaikki sujui muuten oikein hyvin, mutta olimme varanneet pöydän klo 17.30 ja saimme ruuan klo 18.50, joten odotusaika mielestäni oli liian pitkä, erityisesi kun mukana on 5-vuotiaitakin, joilla jo nukkumaanmeno aika lähestyi.”
“Hyvä kokemus ja palvelu ja ruoka”
“Ruoka hyvää, mutta sitten muuten ei oikein onnistuttu.”
“Ruoka oli hyvää ja meitä palvellut tarjoilija oli täysi kymppi, ystävällinen ja avulias.”
“Iha ok”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Kaikki pelasi hienosti ja yhdeksän hengen seurue lastenvaunuineen mahtui hyvin olemaan ja sai mahan täyteen hyvästä ruuasta.”
“Hyvä palvelu. Pienille ei löytynyt sopivaa tuolia,pieni miinus.”
“Kiireinen ilta. Jouduttiin jonottamaan hetki paikkaa ja vajaa tunti ruokaa. Tilaus saatiin nopeasti annettua ja juomat tulikin nopeasti pöytään. Kiva sisustus. Hälinää kun tupa oli täysi.”
“Hommat hoitui hyvin, vaikka ravintola oli tupaten täynnä ja 60min jono.”
“Jonotusaika oli molempina iltoina pitkähkö,lisää kokkeja olisi hyvä idea!Tämä oli kokemus jo muutama vuosi sitten,ihmetytti että tilanne edelleen sama!”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Ruokalista oli kovin suppea. Esim. pastaa ei ollut ollenkaan.”
“Ravintola oli siisti ja oli turvallista asoida näin korona-aikaan.”
“Hyvä ja nopea palvelelu. Ruoka kuumaa ja tuli nopeasti.”
“Siisti ravintola ja maukas ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu asiallista”
“Hyvä ruoka ja ympäristö, hieman kesti palvelu”
“Amarillossa oli täyttä ja pitkähkö varausjono, mutta kaikki asiakkaat otettiin vastaan ja pöytäkin järjestyi lopulta alle jonotusjuoman loppumista. Työntekijät olivat varmasti uupuneita, mutta he jaksoivat kuitenkin palvella kaikkia ystävällisesti. Olimme todella tyytyväisiä.”
“Ainoa miinus korkea hintataso”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ystävällinen henkilökunta. Ruoka hyvää ja annos sopivan kokoinen.”
“Ihan siisti ja miellyttävä ruokapaikka. Hyvä ruoka ja ehkä liian isot annokset itselle!”
“Hyvä ravintola, hyvä palvelu ja uusittu ilme”
“Kiireestä huolimatta meitä palveltiin hyvin. Pääruoka oli maittavaa ja saimme sovittua siihen helpolla muutoksia. Myös meille suositeltu jälkiruoka oli hyvää. Kiireestä johtuen ruuat toki vähän kestivät, taisi mennä tunti. Mutta ei niin haitannut sadepäivänä :)”
“Lapsille ei leikkipaikkaa,pöytään ohjaaminen kesti kauan vaikka oltiin jonossa ensimmäisiä,kaikki tarjoilijat kävelivät vain ohitse muutenkin nyrpeällä naamalla.”
“Söin kasvisannoksen ja se oli herkullinen ja ulkonäöltään erittäin houkutteleva, värikylläinen. Annos oli erittäin runsas ja sopi minulle loistavasti. Kiitos”
“Todella osaava ja ystävällinen palvelu.”
“Tarjoilija oli nihkeä ja kyllästyneen oloinen.. Vanhempi musta tukkainen nainen.”
“Huone oli siisti ja tilava. Palvelu kaikin puolin ystävällistä.”
“Todella hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ruoka oli erinomaista. Tilaaminen oli takkuista ja ruokaa joutui odottamaan noin 1 tunnin. Lisäksi osaa tuotteista ei ollut saatavilla.”
“Toimiva ravintola”
“Mielestäni perusketjuravintolaruokaa. Suosittelisin perheille tai aikuisille joille käy perusravintolaruoka, mutta kulinaristisia elämyksiä ei täältä saa. Täytti nälän kylpylän jälkeen. Minun makuuni amarillo käyttää liikaa rasvaa ja suolaa, ja liian vähän mausteita.”
“Palvelu sujuvaa ja nopeaa. Ruoka oli herkullista. Ravintola on tunnelmallinen.”
“Hyvä ruoka, mukava paikka.”
“Ravintolassa onnopea palvelu.”
“Mustatukkainen tatuoitu nainen osasi tehdä hyviä drinkkejä ja oli todella ystävällinen”
“Vuokatin tarjonnassa parhaasta päästä. En ensin meinannut saada tehdä pöytävarausta mutta onnistui kun meitä oli kahdeksan. Lastenlista suppea. Ei aina ranskanperunoita.”
“Perus hyvä ravintola”
“Erinomaista ruokaa”
“Kaikki kunnossa!”
“Tunnelma oli hyvä ja palvelu erittäin ammattitaitoista”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija, jonka toiminta on sujuvaa ja luonnollista. Hän teki erittäin hyvän vaikutuksen.”
“Oli epäselvää missä tilataan vai odotetaanko pöytäänohjausta ja tilataan sitten. Tilaamamme ruoka kiersi ympäri salia ennenkuin pöytämme löytyi.”
“2 aikuista ja kolme alle 14 vuotiasta huomioitiin koko ruokailun ajan. Pöytiin ohjaus ja tervetuloa toivotus ovat mukava lisä.”
“Palvelu ja ruoka erinomaista.”
“Perussetti.”
“Todella kova ruuhka mutta kaikki hoidettiin ammattitaitoisesti ja nopeasti pelisilmää käyttäen”
“Palvelu oli hyvää ja oli siisti ja viihtyisä ravintola”
“Kaikki toimi, ruoka erinomaista.”
“Sopivaan aikaan sopivassa paikassa??”
“Ruoka hyvää, palvelu ok. Palvelu ei millään tavalla erityisen ystävällistä, mutta sellaista suomalaisen ravintolan perustasoa. Nuoremmilla tarjoilijoilla oli paremmin yritystä ystävälliseen palveluun. Sellainen asia jäi kummastuttamaan, kun päivällä yritimme tehdä ravintolaan pöytävarauksen, meille vastattiin etteivät ota lainkaan pöytävarauksia kyseiselle illalle. Kun sitten tulimme illalla syömään, meitä edellä olevalla pariskunnalla oli pöytävaraus ja meiltäkin kysyttiin, olemmeko tehneet pöytävarauksen. Ilmeisesti kaikilla tarjoilijoilla ei ollut selvää, miten varausten osalta toimitaan. Syömään kuitenkin onneksi pääsimme, joten loppu hyvin.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Sokos Hotellin alueella ei ole kovin paljon ravintolavaihtoehtoja joten siksi on ns. pakko asioida ko. ravintolassa jos haluaa syödä hotellilla. Käydessämme ravintolassa siellä oli todella paljon ruuhkaa, jonotimme pelkästään vuoronumeroa pöytää varten 45 min. Pöytä vapautui onneksi tuon jälkeen nopeasti ja pääsimme ruokailemaan. Ruoka ja juoma tuli nopeasti. Mutta tuo pöytään jonotus oli melko katastrofaalista ja sekavaa, vuoronumeroita jaettiin kahdesta jonosta mistä toisesta (baaritiskiltä) vuoronumeron sai nopeammin ja meidän jälkeen tulleet saivat pöydän meitä aiemmin. Myös vuoronumeron jälkeen pöydän vapautumista odottaessa osalle tarjoiltiin baaritiskin sivusta juomaa ettei tarvitsisi jonottaa vielä siihen baaritiskille mutta osalle todettiin että ei ole mahdollista ja odoteltiin pöytää kuivin suin. Käytännöt selvästi hakusessa eikä yhtenäiset toimintatavat sovittuna henkilökunnan kesken. Jos olisi ollut muita ravintolavaihtoehtoja, olisin kääntynyt jonosta pois mutta hotellin toinen ravintola oli kiinni.”