Amarillo on nyt young, fresh and new!  
 
Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.
Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, parhaita lemppareita unohtamatta. Ruoan lisäksi tarjolla on tietysti kurkun kostuketta ja mukavaa filistä! Tervetuloa tutustumaan!
Arki erottaa, Amarillo yhdistää.

Amarillon lounasta arkipäivisin klo 11-13.30.

Seuraa meitä Facebookissa / Amarillo Vuokatti ja Instagramissa / amarillovuokatti.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“lounas oli mautonta ja väritöntä”
“Hyvä ruoan laatu.”
“Oli lähestulkoon ainoa vaihtoehto korona-rajoitusten aikaan, joten söimme Amarillossa melkein joka päivä. Lista tuli liiankin tutuksi. Lisää vaihtoehtoja olisi loman loppupuolella kaivannut.”
“Hyvä palvelu ja sijainti. Bonukset on plussaa.”
“Aina iloinen hlökunta”
“Erilainen ruoka valioni otettiin erittäin hyvin huomioon.”
“Kaikki sujui”
“Ystävällistä henkilökuntaa, ruoka sai tilattu vaikka ravintola oli menossa kiinni puolen tunnin sisällä.”
“maistuva ruoka”
“amarillo on aina amarillo....hinta -laatusuhde on aina kohdallaan ja nälkä ja jano lähtee! mutta uusittu ruokalista pieni pettymys näin ensi puraisulla :)”
“Palvelu, ruoka ja viihtyisyys olivat mieluisia.”
“Palvelu hyvää vaikka tultiin lähellä keittiön kiinnimeno aikaa . Tarjoilija reipas ??”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä paikka, hyvä ruoka.”
“Hjk”
“Sujuva palvelu ja hyvää ruokaa. Lounas oli hyvä”
“Kokonaisuudessaan käynti meni ihan OK, meillä oli vauva rattaissa eikä oikein meinannut löytyä paikkaa minne mennä rattaiden kanssa, aina ne olivat jotenkin haitolla tai keskellä käytävää. Ruoka oli hyvää, eikä tarvinnut kuivin suin istua, mutta tarjoilija ei missään vaiheessa suositellut mitään, mietin ääneen hänen läsnäollessaan mitähän söisin ja kumpikohan olisi parempaa. Jälkkärin kanssa olisin tilannut samalla juotavaa, mutta tarjoilija kerkesi poistua paikalta ennenkuin kerkesin sanoa mitään juomisista. Harmitti juoksuttaa tarjoilijaa edes takas tilaamalla jälkkärijuomaa vasta sitten kun jälkiruoat tulivat pöytään. Mutta syötyä saatiin ja mahat täynnä lähdettiin nukkumaan, eli kai se oli onnistunut reissu.”
“Erittäin hyvä TakeAway annos. Ystävällinen palvelu. Kuuluu nyt kerran viikossa Katinkultalomaamme.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Isot annokset.”
“Tavallinen paikka, ei erikoista”
“Kaikki meni hyvin”
“Kaikki sujuu, ruoka on hyvää ja paikka on viihtyisä”
“Ruoka oli ihan ok, mutta annokset ylisuuria. Kysyin saisinko kahden hampurilaispihvin sijaan vain yhden, vastaus oli, että voidaan tehdä, mutta hinta on sama. Haluaako ravintola, että asiakkaalle jää kokemus, että ravintolassa pitää ylensyödä? Tilasin sitten toisenlaisen hampurilaisen, mutta sekin vastasi kooltaan kahta ateriaa.”
“Hyvä mesta”