Jiihaaaaa ystävät!

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkuläheille, runsaiden makujen maailmaan. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, tacoja, wingsejä,  – Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttäviä annoksina!

Me amarillolaiset rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Jos sinunkin sydämesi sykkii samoille asioille, niin tule Amarilloon ja ota kaverit tai perhe mukaasi. Amarillossa kohtaat aitoja persoonia, jotka palvelevat sinua omalla rennon iloisella ja positiivisella tyylillään.

Hymymme tarttuu ja piirikunnan paras palvelu saa sinutkin nauramaan. Nyt adios ja nähdään!

Vuokatin Amarillon löydät Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka.”
“Etäisyys”
“ok salaattipöytä lounaalla”
“leipä saisi olla tuoreempaa. Joskus ruoat rasvaisen tuntuisia”
“Asiakaslähtöisyys”
“Selkeä menu bonukset”
“Aika karun oloinen. Sisäänkäynti epäselvä”
“Aina hyvin palveleva ja iloinen henkilökunta!”
“Tietää mitä saa konseptin mukaan.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu”
“Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Positiivinen ilmapiiri.”
“Erittäin miellyttävä ja iloinen asiakaspalvelu, sopivan rento tunnelma.”
“Hyvä tasoinen ravintola.”
“Minulle oli suuri yllätys, että ravintola sulkeutui jo klo 23. Olin ilmoittanut seurueelleni, että voimme istua iltaa pitempäänkin ja jatkaa tarvittaessa yökerhossa. No jatkot olivat tällä kertaa muualla. Ravintolassa oli tuona iltana sesonki ja koko ravintola täynnä ( siis tämä viimeinen ei ole negatiivinen asia ).”
“Mahtavan iloinen henkilökunta!”
“Takuuvarma ruokapaikka”
“Pöytääni palvelleet henkilöt miellyttäviä ja asiakkaan toivomukset huomioivia. Asiakasmäärän vähetessä ehti toivomukseni mukaisesti keskustella muistakin asioista. Olimme seuralaiseni kanssa erittäin tyytyväisiä kaukaa tulleiden asiakkaiden miellyttävästä kohtelusta.”
“Valomerkki tuli yllättävän aikaisin , vaikka oli lauantai-ilta. Olimme mökkimajoituksessa ja olisimme istuneet pidempään.”
“Henkilökunnan reipas ote työhön ja kommunikointiin asiakkaiden kanssa sopii esimerkiksi muille ravintoloille.”
“Lapsista oli erityisen kivaa, kun pöytään tuli nachot ja salsa tilaamatta alkupaloiksi. Henkilökunta oli tosi mukavaa.”
“Ruoka yleensä”
“Vain yksi(silmälasipäinen mies) osaa tehdä hyvän ja mehukkaan hampurilaisen. Muuten kuivia. Lisää majoneesia!”
“Amarillon tuote ja miljöö kohdillaan,ketjuravintolan liikeidean mukainen.”
“Ruoka tuli nopeasti”
“Hinta-laatusuhde on kohtullinen.”
“Tila on aika hämärä kesäiseen lounasaikaan.”
“Rauhallinen tila ja loistava aamiainen”
“Mukavan matkan päässä Kajaanista ja mökiltämme. Tuomme vieraitamme Amarilloon mielellämme. Kuten uutena vuotena poikamme perheen kanssa ja juhannuksena tyttäremme ja hänen kaverinsa kanssa. Hyvä perussettiä ja vaihtelevia annoksia.”
“Ruoka maukasta, ei käristettyä ja liian suolaista/mausteista”
“tilasimme maidottoman ja munattoman aterian allergian vuoksi, mutta ruoka ei ollut maidoton! Kun mainitsimme asiasta tarjoilijalle(harjoittelija) hän oli hyvin pahoillaan ja pyysi anteeksi myös erikseen teini ikäisiltä pojilta joille annokset oli tilattu .Pojat sai uudet annokset ilman veloitusta ja allergiakohtauksia ei tullut koska huomasivat itse ettei annos ole heille sopiva. Mielestäni tarjoilija hoiti asian hienosti ja eikä varmaan tee samaa virhettä toistamiseen Kiitos !”
“Ruoka”
“Lounas myös loma-aikoina. Aikuisten makuun loistava!”
“Annosruokien hinta kallis. Lapsen lisäpihvi mautonta broileria 6 euroa on liikaa.”
“Mukava, viihtyisä pikku ravintola :)”
“Ei juuri moitittavaa.”
“Tykkään ruuasta. Hinta laatu suhde ok”
“Tarjoilija osasi luetella lähes ulkoa vegaaniset annokset”
“Vaikkei Sangriaa ollut listanvalikoimissa osasi erittäin mukava ja ammattitaitoinen tarjoilija sellaisen tehdä. Kiitos hänelle! Hyvää oli!”
“Pirteä ilme, iloiset ja reippaat tarjoilijat, erittäin maukas ruoka, viihtyisä ympäristö ja hyvin sijoitellut asiakaspaikat.”
“Henkilökunta ??????”
“Todella iloinen, ystävällinen vaaleahiuksinen tarjoilijatar, joka kävi kertomassa vuoronvaihdosta ja varmisti vielä, että meillä oli kaikki hyvin ennen kuin lähti vapaille”
“Lounas”
“Tämä ei liity ravintolaan vaan lounaaseen. Muikut oli hyviä, mutta kalan kanssa pitäisi olla aina perunamuusia tai kokoperunoita (heinäk uudet p.)”
“Vietimme kaverini polttareita ja paikanpäällä ollut henkilökunta oli erittäin hyvin tunnelmassa mukana ja omalla toiminnallaan toteutti meille loistavan ruokailun.”
“Ystävällinen palvelu, sijainti, hyvät onnen tunti tarjoukset.”
“hyvä ruoka”
“Mukava henkilökunta, siistit tilat”
“Upea, ystävällinen palvelu.”
“Lounaspaikaksi miellyttävä rauhallinen ympäristö.”
“Henkilökunnalta hieman aktiivisempaa otetta asiakkaisiin.”
“Hlö opasti ja neuvoi s kortti käytöstä”
“Taustamelu oli asiakkaiden omaa.Parempi kuin monessa muualla,tosin oli oikeita ruokailijoita ja jutusteluun oli tilaa.”

Raflaamosta löytyi 3 lounasravintolaa läheltäsi: