Original Sokos Hotel Vaakunan uusi Talriikki avaa ovensa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ravintola Talriikki aloittaa Vaakunan tarinassa uuden maukkaan kappaleen, mutta jatkaa samalla talossa yli neljännesvuosisadan ajan toimineen Fransmannin arvokasta perinnettä paikkana, jonne tullaan, kun halutaan herkutella – syödä vähän paremmin.

Talriikin uusi menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpäällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapäällikkö Minna Kasken käsialaa. Työryhmää on vahvistettu vielä Lakeus Matadorin keittiö- ja ravintolapäällikkö Ossi Kallion panostuksella ja Talriikin drinkkilistan takaa löytyy ravintolapäällikkö Joonas Uitto Amarillosta. 

– Haluamme yhä vahvemmin korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu tulee näkymään vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on edelleen yksi ylpeydenaiheemme, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistuksen sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus näkyvät vahvoina myös uudessa ravintolassa.

Talriikki, Seinäjoki