Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Seinäjoen Rosso on kiva paikka. Helppo suositella kavereille. Jotkut vaan vierastaa ketjupaikkoja ja aivan suotta.”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka."”
“"Hyvää, kohtuuhintaista, normi ruokaa mitä haluttiinkin"”
“"Annokset olivat kallistuneet, mutta laatu mennyt huonommaksi eikä olleet enää niin herkullisen näköisiä kuin ennen. Vuohenjuusto oli palanut ja pieni. "”
“"Perus hyvä ruoka, siisti ravintola."”
“"Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis. Asiakkaita oli sopivasti ja koronarajoitukset huomioitiin. Meitä palveli Mari-niminen tarjoilija, ja hän huomioi meidät loistavasti ja osasi suositella asioita. Hän osasi kertoa myös italialaisista likööreistä, kun kysyimme niistä. Jos ei huomioi pizzapuolta, oli kasvisruokavaihtoehtojen vähäinen määrä yllätys. Kasvisruokavaihtoehtojen vähäinen määrä oli ainoa negatiivinen asia tällä käyntikerralla."”
“Ihan jees”
“Palvelu oli luontevaa ja joustavaa!”
“Olin vahvasti päihtynyt niin en muista kaikkea”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“"Ihan ok, perusvarma paikka. Ei säväytä sen kummemmin, mutta tietää mitä saa."”
“Loistavat pizzat. Heikko alkupalapöytä. Muistuttaa enemmän pikaruokapaikkaa kuin ravintolaa.”
“Loistava palvelu sekä ruoka”
“vaihtoehtoja löytyy”
“Lounaalla käyminen nopeaa ja sujuvaa”
“Laatu vastaa hintaa.”
“"Salaattipöytä ei ole oikein houkutteleva. Ei koskaan ole ollut, siihen toivoisi parannusta."”
“"Rosso on hyvä ja miellyttävä lounaspaikka ainakin kesäaikaan, kun on mahdollista ruokailla terassilla."”
“Salaattipöytä ei ollut houkutteleva Annos oli ulkonäöltään nuiva Vahanneksia olisi saanut olla enemmän ja hiukan kypsempiä Ja annokseen jokin yllätys! Pieni... Ymmärrän että ravintolannekin on ollut kovilla koronaaikana❣️”
“"Viihtyisä, kaikenikäisille sopiva ravintola, jossa sopivan kattava valikoima moneen makuun ja ruokavalioon."”
“Sekä ruoka että palvelu hyvää”
“"Helppopääsyinen paikka keskellä kaupunkia. Kesällä erityisesti terassi houkuttelee. Annokset runsaat, ehkä liiankin naishenkilölle."”
“Hyvä uusiutunut ruokalista”
“Hyvä ruoka parempi mieli”
“Kaikin tavoin jäi hyvä mieli ??”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Viihtyisä ravintola, ruoka hyvää. Vaihtelua ruokalistassa voisi toki olla enemmän. Sijainti hyvä."”
“"Ystävällinen henkilökunta Ehkä se hiukan arvelutti salaattipöydän aterimista kun on tämä korona aika ja samoilla kaikki ottaa,vaikka desinfio kätensä Ja jotain yksityisyyttä pöytien välille kaipais"”
“Hyvä ravintola ja maukas ruoka.??”
“Viihtyisä ja palvelu pelas hyvin”
“"Palvelu erinomaista,samoin ruoka"”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, kohtuuhinnat"”
“"Hyvä ruoka, helppo tulla"”
“Pizzat herkullisia ja spesiaaleja”
“"Rosso ei vastaa täysin mieltymyksiäni, mutta paikkakunnan valikoimasta johtuen pisteet"”
“"Perinteinen ravintola, jossa ruokalista ihan ok, mutta ei kovin laaja. Raastepöytä mielestäni tarpeeton ja jätän aina väliin, sillä tarjonta suppea ja jopa ehkä ""ankea"". Mieluummin tilaisin muutaman euron alkusalaatin, joka olisi kattavampi."”
“"lounas on helposti muunneltavissa oman maun mukaiseksi, henkilökunta iloista ja palvelualtista ja lähtivät mukaan pieneen suunsoittoon ja bonuksena sää suosi antamalla 60v takaisten luokkakavereiden nauttia maukkaat ja mehevät pizzansa terassilla auringonpaisteesta nauttien"”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikinpuolin hyvä paikka lounastaa tai illallistaa”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli. "”
“Hyvä palvelu. Kasvisruokaa vois olla enemmän.”
“"Kaikki toimi niin kuin pitää. Tarjoilijamme Toni oli aivan huippu. Erityiskiitokset hänelle ja tietysti myös kokille, joka loihti herkullisen ruoan. Gluteeniton pizza oli maukas. "”
“"Edellä olevat riitänevät perusteiksi. Vielä lisään, että henkilökunta on sellaista, että teille on mukava tulla! Mieliala paranee entisestään, astuessaan ravintolaanne ja se jatkuu hyvästelyyn sakka! Myös koko loppupäivän ja vielä seuraavinakin päivinä! Kävin 21 pv kaverini kanssa ja vieläkin on siitä hyvä mieli! Hyvä Te!"”
“Tunnelma (väritys & valo) voisi olla päivä aikaan hieman valoisampi.”
“"Rosso on keskellä kaupunkia. Ruokalistasta löytyi helposti mieleinen. Ja mikä erikoista ja hienoa, että ruokalista-arkki jätettiin pöydälle asiakkaan lautasen alle tabletiksi, myöhempääkin tarkistelua varten. -Rossosta saa S-Bonuksia!"”
“"ruokalistalta puuttui annos jonka mieheni olisi halunnut syödä.., johtuen varmaan koronasta ei oikeen huomioitu ruokailun aikana, olisimme tilanneet lisää juotavaa jos vaan tarjoilijaa olisi näkynyt"”
“"Meillä taitaa olla kirous, kun joka kerta kun vierailemme Rossossa, niin meidän tilauksessa menee jokin pieleen. Tällä kertaa onneksi tarjoilija oli ammattitaitoinen ja pahoitteli tapahtunutta. Hyvitystä emme kuitenkaan saaneet. "”
“Laatuvarma.”
“Tilasin puhelimitse ruoka ja syötiin kotona joten kaikki kohdat eivät oikein täsmänneet.”