Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei valittamista”
“OK perusruokaa. Alkupalapöytään enemmän valikoimaa iltaisinkin. Hintaan sisältyvä alkupalapöytä on se mikä houkuttelee käymään ja auttaa kun ruokaviivettä on.”
“Olen tyytyväinen monen vuoden kokemuksella.”
“Jouduin palauttamaan ruuan takaisin keittiöön koska se oli osittain kylmää. Sen jälkeen tarjoilijan palvelu muuttui viileäksi. Aikomukseemme pyytää laskua hän ei vilkaissutkaan meihin päin eikä lähtiessämme pois saatika vastannut kiitoksen huikkaamiseen.”
“Hyvä palvelu, keskeinen sijainti sekä monipuolinen valikoima”
“helppo asioida ja mukava henkilökunta”
“Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Viihtyisä ja mukava lounaspaikka, jossa maistuva ruoka.”
“Kaikki toimii mallikkaasti, henkilökunta osaavaa ja ruoka herkullista”
“Lounasruoka on ollut aina hyvää ja lista, josta saa valita raaka-aineet erikseen, on erittäin hyvä vaihtoehto.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Sujuva palvelu lounasaikaan.”
“Kiva paikka ja erityisesti tykkään salaattipöydästä.”
“En itse asu Seinäjoella , mutta jos kuulen, että joku tuttavani on menossa sinne niin voin suositella ravintolaa.”
“Keskustassa, henkilökunta ystävällistä”
“Lasten kanssa joutui odottelemaan tarjoilijaa aika pitkään joka oli kyllä asiallinen. Lapsilta kyseltiin juomat mutta ei huomioitu sitä että lasten aterioihin kuului pienempi juoma, joten jos en sitä olisi tiennyt, isommasta olisi joutunut maksamaan. Perheiltä voisi kysyä missä haluaa istua, varsinkin jos ei ole varauksia, meidät ohjattiin vähän syrjemmälle pöytään kun lapset toivovat yleensä loossia.”
“Helppo ja nopeaakin, perusruoka, mutta ei mikään fine dining. Rento paikka”
“Kaikki sujui todella hienosti ja vettä tuotiin koko ajan lisää ilman, että piti itse pyytää. Nopea palvelu myös. Salaattipöytä plussaa. Upea henkilökunta.”
“Käymme mieheni kanssa muutaman kerran vuodessa Seinäjoella ja aina silloin Rossossa. Mielestäni Rosso on mennyt hieman nuhjuisemmaksi vuosien saatossa vaikka on muuttanutkin siisteihin tiloihin. Ei ole lämpöinen ja houkutteleva”
“Erittäin tyytyväinen palveluun ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin. Yksi miestarjoilijoista oli etelä-pohjalaiseen mieleeni liian 'imelä' mielinkielin, se häiritsi mutta ei vaikuta muuten erinomaiseen palveluun. Onneksi hän ei palvellut meitä, olisin kiusaantunut”
“Ok”
“Ruoka erittäin hyvää (ketjuravintolaruoaksi erinomaista) ja asiakaskäynti oli kokonaisuudessaan sujuva. Meidän kanssa asioineet tarjoilijat olivat loistavia ja asiansa osaavia. Ainoat ei täysin positiiviset asiat olivat ravintolasalin kolkkous sekä yhden tarjoilijan (ei meihin kohdistunut) jokseenkin epäasiallinen käyttäytyminen.”
“Ruoka oli täydellustä, kokemukselle 5 tähteä! Tulemme uudestaan”
“Täyden kympin ravintola!”
“Yksi tarjoilija oli kiukkuisen oloinen. Lehtipihvi oli ihan mauton, mutta sen tilannut henkilö tykkäsi siitä. Pikkujuttuja. Ei varsinaisesti vaikuta asiaan kovinkaan paljon. Tullaan silti muelellään toistekin”
“Lounasannosten koko oli pienentynyt huomattavasti aiemmasta. Tilaamani lohi-annos oli pieni ja tällä kertaa myös huonosti mausettu. Yleensä makujen kanssa ei ole ollut ongelmaa. Lämmin kasvislikuke oli hieman pettýmys koska se sisälsi lähinnä oliiveja ja tomaattia”
“Hinta on noussut paljonkin vuosien aikana, joten tästä miinusta. Muuten ruokalista oli kattava ja annokset ihan sopivan kokoisia.”
“olen aina harvoin käydessäni todennut, että salaattipöydän antimet ovat todella suppeat”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Odottelua ei ollut lähes ollenkaan, ja meidän todella haluttiin viihtyvän.”
“Meillä oli ihana ilta. Valittiin oikea paikka mukavaan iltaan.”
“Pizza on erinomaista, hyvä uuni!”
“Tilauksemme vastaan ottanut tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen. Pääsimme ulos terassille syömään, lapset otettiin huomioon, suositteli annoksia kysyttäessä ja kysymättä. Ruoka oli maittavaa kaikin puolin. Tilasimme erilaisia annoksia ja laatu oli kaikissa hyvä. Seurueemme yhdellä jäsenellä oli syntymäpäivä juuri sinä päivänä, joten lähdimme juhlistamaan sitä, kuinkas muuten kuin syömällä, kulinaristeja kun ollaan. Seinäjoen Rosso oli nappi valinta tälle päivälle. Usein ketjuravintoloita moititaan samankaltaisuudesta menun suhteen. Olemme käyneet myös ns. huippuravintoloissa, mutta Rosson listassa ei ollut moittimista. Hinta- laatu suhde kohdallaan. Laadusta tinkimättä.”
“Ruuhkaisimman ajan ulkopuolella palvelu on sujuvaa. Luonaslistalta löytyy aina jotakin sopivaa, vaikka annokset harvemmin yllättävät herkullisuudellaan.”
“Varma vanha konsepti”
“Tarjoilu toimi erinomaisesti. meillä oli kiire, sain maksaa tilauksen etukäteen. Ja tilaukset toimitettiin luvatussa ajassa. Kiitos!”
“Ruoka hyvä, palvelu erinomainen”
“Parannettavaa: jono aina kassalle, lounasaikaan pitää olla kaksi kassaa. Ei ruokatauolla ole aikaa seistä jonossa 10-15 min. Lisäksi salaatit usein jo ruskeita kun ne tuodaan esille. Vain tuoreita salaatteja voi tuoda tarjolle. Nämä ovat aivan perusasioita !!”
“Salaattipöytä oli vähän'kuiva', mutta en ole aiemmin tavannut niin miellyttävää asiakaspalvelijaa kuin meille tarjoillut henkilö,täys kymppi!!”
“olen suositellut jo, ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu erinomaista.”
“Oma kokemukseni oli erittäin hyvä.”
“Sijainti”
“Ystävällinen palvelu”
“Ei moittimista sinänsä mistään.”
“minut huomioitiin viihtyvyydestäni/tyytyväisyydestäni huolehdittiin opastettiin lasku tuotiin pöytään”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti.”
“Hyvä paikka, tunnelma hyvä ja rauhallinen, sujuva ja luonteva palvelu...”
“Ruoka maistui erittäin hyvältä ja annos oli eläkeläiselle aika iso, mutta tarjoilija toi pussin ja veimme osan kotiin.”
“Istuimme pöytään ohjauksen jlk n30min pöydässä, ravintolassa ei paljoa väkeä, saimme tarjoilijan hakemalla tiskiltä, olivat unohtaneet meidät vaikkakin istuimme näkyvällä paikalla.....”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.Hinnat kohtuulliset.”
“Erittän mukava ja ystävällinen palvelu AINA, siisti ravintola ja ehdottomasti kaupungin siisteimmät ja mukavimmat saniteettitilat (pehmeä musiikki, hyvä tuoksu, aina siistiä). Lounaalle arkisin ehkä kaipaisin vähän uudistusta, varsinkin kun tulee niin usein käytyä. Ruoka on aina hyvää ja tasalaatuista. Pizzat todella herkulliset ja ihanat vaihtoehdot. Lounaalla pastat joista olisi hyvä tietää mikä pasta on milloinkin tarjolla, siitä ei löyty tietoa muualta kuin ravintolasta. Se on kuitenkin mielestäni yksi iso plussa valikoimiin.”
“Kyllä olen yleensä saanut hyvää palvelua ja ruoka on hyvää,nyt tilaamistani kasvispyöryköistä en oikein tykännyt,mutta nyt nekin on kokeiltu.Antipasto pöytään toivoisin vaihtelua,samat tuotteet on olleet jo niin kauan,enemmän tuoreita raikkaita vihanneksia ja kasviksia,varsinkin kun ne ovat tuoreita ja parhaimman makuisia,kiitos!!”
“kaikki oli ok.”
“Kaikki oli ok??”
“Olen aina ollut tyytyväinen rossoketjuun missä milloinkin olen asioinut. Se pikkuisen ärsyttää että keskeaterioinnin tullaan tiedustelemaan ruoan tyytyväisyyten,sen voisi kysyä lähtiessä. Tämä vain minun tunne,mut kylläkin seuralaisenikin on samaa mieltä. Kesän jatkoa sinne. Aion kyllä suosia edelleen rossoa.”
“Tunnelma ja palvelu oli hyvää. Ruoka (pariloitu maksa) hieman liian raakaa joistain kohdin. Muuten erittäin maukasta.”
“Ruoan odotusaika oli kovin pitkä ja erityisen nälkäisenä aika tuntui ikuisuudelta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pizza jota yleensä tilaamme oli muuttunut jostai syystä? Täytettä vähemmän ja maku vähän enemmän piirakkamainen.. liikaa reunoja. Ennen oli maistuvampaa?”
“Seinäjoen Rossossa oli erittäin asiantunteva, palvelualtis, iloinen nuori naistarjoilija. Olisko ollut Ami nimeltään. Hänen ansiostaan kaikki sujui hienosti. Hälle kuuluu kiitos!”
“Ruuat tuli todella nopeasti,se oli yllätys kun oli kuitenkin pe ilta. Ja muutenkin paikan henki hyvä. Jatkakaa samaan malliin !”
“ystävällinen palvelu”
“Rento kiva fiilis”
“Ystävällinen ja osaava palvelu”
“Rosso on hyvä ravintola, satun pitämään italialais tyyppisestä ruoasta. Suurin asia mikä Seinäjoen Rossossa häiritsee, on pöytien suojattomuus. Pienet väliseinät ja loosimainen layout toimisi mielestäni paremmin.”
“Erittäin asiallinen pohjalaista murretta puhuva henkilöstö hoiti napakasti töitään. Maksa oli juuri mieleiseksemme valmistettu.”
“Hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää ja tunnelma leppoisa??”
“MIELLYTTÄVÄ KOKEMUS VAIKKA OLINKIN VAIN EXTEMPORE SIIS TARKOITUS VAIN OTTAA VÄLIPALAA,JA TULIKIN SYÖTYÄ,SITÄ SAIN MITÄ TILASIN,HINTA TASO KOHDALLAAN”
“Ihan ok, mutta sisustus ehkä vähän kolkko.”
“Loisto paikka, kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hinnalta ja laadulta hyvä”
“Salaattipöytä melkein tyhjä, esim. oliivikippo tyhjä. Kannattaisi tuoda lisää koko ajan. En tykkää niin kovasta musiikista, jos haluan seurustella.”
“Hinta laatusuhde hyvä. Palvelu moitteetonta.”
“Saa mitä tilaa!”
“Erinomaisen toimiva”
“Ruoka ja juoma oli hyvää. Tarjoilija huomioi lapsen hyvin.”
“Hinta-laatusuhde kohdellaan. Hyvä ruoka ja palvelu oli sujuva”
“Tilasin pitsan gluteenittomalla pohjalla, mutta se oli pettymys. Luulisi, että Rosson kaltaisessa italialaistyyppisessä ravintolassa osattaisiin tehdä myös ko. pohja itse eikä käytettäisi valmispohjaa. Vinkki: sama pitsapohjan ohje, mutta gluteenittomista jauhoista.”
“Rosso on vaan varma valinta”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija ystävällinen (Ami) neuvoi ja suositteli”
“Siisti ja tyylikäs yleisilme sekä sujuva palvelu”
“Rento, kodikas tunnelma. Hyvä, naurava hlökunta.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvä sijainti”
“Jos kaipaa viihtysää sisustusta, ei tämä ole ok.”
“Hyvä kokonaisuus!”
“Tullessamme sisään kysyin tarjoilijalta 'saako teillä tilata jo listalta' ? Tarjoilija pyöritteli silmiään ja oli tympääntyneen näköinen ' joo, tottakai'. Ei ole pitkä aika koronasta, jolloin tilaaminen oli rajattua joten oli todella outoa käytöstä tarjoilijalta :( Pyysimme myös aurinkovarjoa koska ruokailimme ulkona. Kaksi oli rikki ja kun kolmatta tuli tämä samainen tarjoilija avaamaan niin oli selvästi ärsyyntynyt ja tuskainen (pitäisikö vaihtaa alaa ??). Tämä kokemus vaikuttaa niin, että valitsemme toistaiseksi toisen ravintolan. Tämä siis Seinäjoella !”
“Hyvä juttu”
“Perus Rosso. Henkilökunta oli mukavaa, mutta perehdytys uusille juuri käynnissä.”
“ok paikka-sijainti”
“Ihan ok perusvarma ravintola. Juomat hinnakkaita”
“Hyvää ruokaa!”
“Kaikki ok??”
“Helppo mennä,keskeinen sijainti”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Ruoka oli hyvää ja konsepti kunnossa.”
“Hyvä ruoka. Salaattipöytä plussaa, vaikka vuosia sitten oli parempi kuin nykyisin.”
“Miellyttävä kokemus kaikkineen.”
“Palvelu oli erittäin ammattitaitoista, iloista ja ystävällistä sekä tilaamani kanasalaatti maukasta. Tulen toistekin??”
“Mielelläni suosittelen, mutta itse en ilmeisesti voi etäisyyden takia käydäuudelleen.”
“Mikä ettei.”
“Hyvää ruokaa.”
“eos”
“Ruoka oli hyvää, vaikka keittiö sekoitti grilli- ja pippuripihvin, tosin asiakkaan eduksi. Laskun saaminen kesti todella kauan, joten maksoimme lopulta suoraan kassalla.”
“Ruoka on hyvää ja maistuvaa, henkilökunta hieman nyrpeää.”
“Ihan ok paikka.”
“Ei moitittavaa”
“Palvelu hyvä ja nopeasti saimme ruokamme, sattui olla rauhallinen hetki .??”
“Hyvääon helppo suositella.”
“Ei hyvä eikä huono. Annoskoko pieni”
“Miellyttävä kokemus”
“Sunnuntai-ilta klo yli 20, melkein käännytettiin ovelta pois. 30 min odotusaika ruokaan ja valomerkki tulee klo 22. Vähän henkilökuntaa. Kauhea kiire. Sotkuista. Salaattipöydällä vain rippeet. Palvelu kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvää, ystävällistä. Ihmettelen miksi ei su iltana pääse syömään ja vielä kesäloma-aika.”
“Pizzat surkeita ja todella mauttomia. Ruoka muuten kohtuullist”
“Hyvin toimiva & hyvä ruoka”
“Kaiken kaikkiaan oli hyvä kokemus ja plussaa vielä että lapsille oli väritystehtävää odotellessa. Ystävällinen tarjoilija”
“Valitettavasti ruokani ei ollut kovin hyvä. Muutoin kaikki ok.”
“Salaattia ja sen kastiketta pitää kehittää. Patonki takasin.”
“Turistina kokeilen mielummin toista paikkaa.”
“Henkilökuntaa liian vähän .”
“Tasapainoinen paketti, pieni miinus siitä, että pieneen nälkään ei ollut suoraan mieluista vaihtoehtoa. Tarjoilijan suositus kuitenkin oli ihan ok.”
“Mukava paikka. Hyvä ruoka. Hyvä palvelu. Bonukset ja mobiilikuponki+henksuale.”
“Siisti ravintola. Sopii hyvin lapsiperheelle. Ruoka oli hyvää. Palvelu ystävällistä.”
“Helppo mennä”
“mukava tulla, kodikas tunnelma, hyvä ruoka.”
“Rosso on hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Tykkäsin”
“Hyvä sijainti, pysäköintihalli lähellä, tuttu ja turvallinen”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, samoin palvelu. Ns. salaattipöytä on todella huono, nytkin tarjoiluastiat tyhjinä.”
“viihtyisä paikka,kiva terassi.”
“Hyvä palvelu ja ruoka hyvää”
“Lounas aikaan oli kiireistä ja tarjoilijoita vähän mikä näkyi odotusajoissa.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Bra betjäning och god mat”
“Överlag bra betjäning, lite lång väntan på maten men det är förståeligt. Maten och drycken var god men priserna var lite höga. Tack, Kiitos.”
“Ainoa negatiivinen juttu oli, että aterimet oli likaisia ja vaihtaessakin ne, piti tarkastella niitä.”
“Miellyttävä ravintolavierailu kaikkiaan”
“Salaatti-/antipastopöytä oli puutteellinen, kolme seitsemästä kulhosta oli tyhjänä. Odottelusta ja kysymisestä huolimatta niitä ei täytetty.”
“Palvelu ystävällistä. Salaattipöytä oli vähän yksipuolinen. Lounasaikaan paljon parempi. Samoin ruoan maku jätti pikkuisen toivomisen varaa.”
“Perus Rosso, tietää suurinpiirtein mitä saa paikkakunnasta riippumatta.”
“Hyvä palvelu, miellyttävä miljöö ja maukas ruoka”
“Vierailumme oli koronarajoitusten aikaan(juhannuksen aika), mutta kaikki hoidettiin hyvin ja sujuvasti”
“Kaikki toimi hyvin ??”
“Aiemmin ( esim. viime vuonna, ennen koronaa) henkilökunta oli ystävällistä, huomaavaista ja myös osaavan tuntuista. Nyt vaikutelma palvelusta ei enää sama. Palvelu tuntui nyt ” palkkapappimaiselta”, välinpitämättömältä, aivan sama -meiningiltä.”
“perusruokaa..”
“Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja palvelu oli sujuvaa. Myös mukana ollut 4 vuotias huomioitiin.”
“Pizza oli niiiiin hyvää”
“Hyvää ja maistuvaa ruokaa. Mukavat työntekijät”