Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on ollut viimeiset pari vuotta joka kerta todella hyvää ja palvelu ollut iloista ja asiantuntevaa. Huomaa, että Seinäjoen Rossossa on hyvä työilmapiiri. Ruokaa ei ole myöskään tarvinnut odottaa kovin kauaa. Plussana myös se, että ruokalistat ja ateriointivälineet ovat valmiiksi pöydässä, ettei niitä tarvitse odottaa. Erityiskiitoksena tarjoilijalle pikkujouluaikaan kun tilasin naudan ulkofileepihvin täysin kypsänä, niin kypsyystoivettani ei kyseenalaistettu (mitä lähestulkoon aina tarjoilijat tekevät kun tilaa kypsänä, joka ärsyttää.) ja kokille onnistuneesta pihvistä, vaikka oli kypsä. (usein kypsänä tilattu pihvi on kengänpohjaa kun sitä ei ole osattu tehdä tai raaka-aineet ovat huonoja).”
“Ravintolaan sisään tullessa pöytiin ohjausta joutuu usein odottamaaan ja yleensäkin että edes tervehditään heti kun tulee ovesta sisään. Ymmärrän kiireen, mutta odottaisin että tarjoilija edes ohi juostessa samalla sanoisi että, 'hei, tulen pian ohjaamaan teidät vapaaseen pöytään'. Ruokalista voisi uudistua vähän useammin ja listaan voisi lisätä pienimmille lapsille jonkun sormiruoka-annoksen tai talon puolesta tarjottavia maissinaksuja tms. Laskua joutuu joskus odottamaan.”
“Ruokalistassa ei ole tiramisua!”
“Hyvä palvelu”
“-”
“Ruoka on hyvää ja kaikille on jotain.”
“Tarjoilijoiden tuijotus ja supattelu oli hiukan negatiivista.”
“God mat, man får bonuspoäng!”
“Hon som serverade oss mat luktade så fruktansvärt mycket tobak, hon hade säkert rökt strax före hon kom ut med maten, det lämnade röklukt länge efteråt! Tycker inte man ska röka om man jobbar på en restaurang! Dåligt salladsbord!”
“Salaattipöydässä oli osa kulhoista tyhjiä ja pysyivät tyhjinä”
“Miksi radion pitää pauhata taustalla? Häiritsee. Tarjoilijaa pitää Rossossa aina odottaa hirveän kauan. Toki varmaan jotkut haluavat viivytellä mutta kun itse tykkäisin heti syömisen päälle maksaa laskuni mutta sitä saa odottaa hamaan tappiin asti.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Toinen tarjoilijoista huomioi lapsemme erityisen hyvin ja teki hänen vierailustaan erityisen. Myös lapsen leikkipaikka oli hyvin varustettu ja sijainti sopiva. Aikuiset (meidän perhe sekä tuttavapariskunta) saimme samalla valvoa leikkiä, mutta myös hyvin nauttia ruoasta ja seurustella.”
“Emme löytäneet lounaslistalta juuri sitä mitä halusimme syödä, ja muutostoiveisiimme suhtauduttiin positiivisesti ja kaikki toiveet toteutettiin. Loistava palvelu kassalla!!! Ja ne papupyörykät on niin hyviä <3”
“Oli aika järkytys, että italialaisen ravintolan lounaslistan kastikkeista oli pudotettu tomaattikastike pois :O Maksoin siitä sitten 1,60 e lisää. Toki mielelläni, koska se on törkeän hyvää. Mutta haluaisinpa tietää miksi näin on toimittu. Emme myöskään tykänneet siitä, että minun lämmin lounaani tuotiin ensin ja työtoverini salaatti vasta kun minä olin jo puolet lounaastani syönyt.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Pienet tilat”
“Sanalla sanoen: rempseä palvelu ja maukas ruoka.”
“Ei ole, eräisiin Tampereen Rossoihin verrattuna.”
“Miedät ja erityisesti neljä vuotias tyttömme huomioitiin koko vierailumme ajan, palvelu oli ystävällistä sekä sujuvaa.”
“Rauhallunen tunnelma.”
“Avokeittiöstä kuuluva hälinä”
“Hyvä ruoka”
“Tällä kertaa oli tarjoilussa parantamisen varaa.”
“Nopeus”
“Siisti perusvarma”
“Kassatoiminto / ruoan tilaus on hidasta”
“Suppea kasvisruokavalikoima”
“Viihtyisät tilat ja hyvä asiakaspalvelu”
“Palvelu oli kaikin puolin hyvää”
“Mukava miljöö ja ystävällinen henkilökunta sekä tietysti maukkaat tuotteet??”
“Allergiat huomioitiin hyvin.”
“Ruoka ei maistunut erityisen hyvältä.”
“Mukava tunnelma ja maistuva ruoka”
“No ehkä vähän ruuan odottelua lounasaikana. Kiireisimmät ei ehtineet syödäkään. Meillä kyllä oli aikaa”
“Minut vastaanotti jussipaitainen, helapäävöinen ja hattu päässä oleva nuori, kohtelias mies. Jo tämä vaikutti merkittävästi valintaani! Tunsin tulevani kotiin, Pohjanmaalle. Asun pääkaupunkiseudulla, mutta olen kotoisin Pohjanmaalta.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ystävällinen palvelu”
“Miellyttävä tunnelma, ruoka hyvää, ystävällinen palvelu”
“Salaattipöytä....aika vaatimaton, vähän, mautonta”
“Mukavan leppoonen meininki hyvä palvelu,hyvä ruoka, ok hinta raastepöytä palio paree ku ennen ??”
“Mutkaton tulla ja olla.”
“Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi”
“Henkilökunta mukavaa”
“Monipuolista ruokaa”
“Ystävällinen mieshenkilö tarjoilemassa. Tällä kertaa nopea palvelu.”
“Mukava tunnelma.”
“Salaattipöytä oli surkea, todella huonosti vaihtoehtoja. Lapselle huonosti valinnanvaraa. Söi lopuksi 0,5 lihapullaa ja kourallisen ranskalaisia. Ehkei ole tarkoitettukaan, että lapset tulee mukaan.”
“Hyvä palvelu ja siisti ravintola.”
“mukava samalla katsella ulos ikkunasta”
“pöydät lähellä toisiaan”
“Hyvä ruoka ja laajaruokalista.”
“Ainut että pihvimme oli hieman epäkypsäksi paistunut. Mutta muuten kaikki hyvin”
“Vänlig tillmätesgående personal, bra mat.- Stadndarden brukar hålla”
“Inget att klaga på”
“Siisti ja kiva kun annokset tuodaan pöytään.”
“Lounaspasta oli hieman kuivahkoa. Ei ollut mitään jälkiruokaa lounaalla.”
“Ystävällinen palvelu”
“Syömäni pitsa ero ollut erityisen hyvää.”
“Helppo tulla, hyvä ruoka, osa henkilökunnasta tuttuja jo vuosikymmenten takaa.”
“Työntekijät ystävällisiä”
“Palvelu oli ystävällinen ja ruoka tuli melko nopeasti.”
“Syön vain pari kertaa vuodessa pizzaa, joten odotukset oli aika korkealla ruuan maistuvuuden suhteen. Pizza oli kuitenkin aika pahasti poltettu, reunat oli pikimustat ja pohja tumma ja karvas, eli aikalailla jäi harmittamaan.”
“Ruoka on erinomaista ja henkilökunta osaavaa. Voin suositella.”
“Mauton pizza...”
“Hyvä palvelu, ruoan hinta-laatusuhde on hyvä.”
“Viihtyisä sisustus, asiantunteva henkilökunta, monien annoksien maukkaus”
“Hinta-laatusuhde ei joka annoksessa ole ihan kohdillaan; esim. kanafile -annos oli hiukan mauton (siis itse kana) ja hieman pienehkö annoksena”
“Rauhallinen, perheille sopiva ravintola.”
“Kasvis-kalaruokavalikoima suppea”
“Hyvä palvelu.”
“Uudistetut tilat ja hyvä palvelu”
“Läget, bra salladsbordsinnehåll”
“Palvelu oli ystävällistä ja työntekijät mukavia.”
“Aiemmin olemme viihtyneet Rossossa, nyt ravintola on muuttunut valitettavasti. -On sellainen koliseva ruokapaikka nyt, entinen 'pehmeys' ja viihtyvyys on kadonnut. On nykyään niin kuin muutkin pikaruokapaikat. -Kuuluu kaikki naapuripöytien jutut, ei mitään omaa rauhaa, mikä oli ennen. -Palvelu ei ollut kovin sujuvaa, liikaa odottelua eli hidasta. Huom.Palvelu oli ystävällistä ja työntekijät mukavia. Valitettavasti emme nyt viihtyneet ravintolassanne ja teki mieli lähteä heti syötyämme pääruoan ja niin teimme.”
“Ruoka on ollut aina hyvää”
“Tapas/salaattipöytä alkuun”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Rossossa on hinta-laatusuhde ihan hyvä. Ehkä hieman yläkanttiin on hinnasto suhteutettuna ruuan laatuun (ruoka kyllä laadukasta, mutta ei kovin ihmeellistä). Ruokalista on klassinen, josta löytyy syötävää monenlaiseen nälkään ja makuun.”
“Ei kovin erikoista ruokaa, hinta hieman yläkanttiin.”
“Ikinä en ole Rossossa saanut huonoa ruokaa. Aina maistuu, ihan sama mitä listalta valitsee.”
“Lounasaikaan vähän kiireinen tunnelma, tuntuu että pitää nopeasti valita ruoka ja maksaa vielä nopeammin. Syödä saa toki rauhassa :). Toki ymmärrän että tuo juuri on varmasit se kiireisin aika päivästä.”
“Palvelu kohteliasta ja ruoka tuli nopeasti ei tarvinnut odotella????”
“Mukavat iloiset tarjoilijat”
“Jos haluaa perushyvää ja turvallista, niin Rosso ketjuna on hyvä valinta.”
“Tiukka konsepti ei tuo mitään uutta ja ihmeellistä. Lasten kanssa asioidessa tämä ei kuitenkaan ole ongelma: päinvastoin.”
“ravintola kaupungin keskustassa”
“Erittäin hyvä ruoka jatunnelma”
“Alupalapöytä ehkä monipuolisrmpi”
“Hyvä tunnelma, hyvä ruoka”
“Viihtyisä, hyvä ruoka.”
“Hymyilevät ja mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka”
“Kädenlämmin, seisahtanut vesi ruokajuomana”
“Täydellinen ravintola”
“Hyvä, edullinen ruoka. Foccacia on salaattipöydässä ihanaa, harmi vain, että sitä ei viimeksi ollut, vaan ilmeisesti jotain valmispatonkia.”
“Asiakaspalvelu on useimmiten huonohkoa. Välillä ei tulla kysymään ollenkaan tilausta, ruoista ei osata kertoa ja maksaminen on useimmiten se, mikä pahasti tökkii. Joukossa on muutama ihana asiakaspalvelija, kiitos heille, mutta joukossa on pari perusilmeeltään tympeää tarjoilijaa, jotka eivät luo asiakkaille tervetullutta vaikutelmaa.”
“Tarjoilija leikki lapseni kanssa sillä aikaa, kun söin. Tämä oli asiakaspalvelua parhaimmillaan ja täydellä sydämellä tehtyä työtä. Olin aivan äimänä ja niin kiitollinen tästä!”
“Hyvä ruoka.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija.”
“Hyvä ruoka”
“Levoton, hälyinen ympäristö tämän uudistuksen jälkeen. Vanha rauhallisempi.”