Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“hyvät tilat ja siistit .tilavat .oli huomioitu laps perheet esim leikkipaikka”
“Lounaalla lisäkekasvikset tuoreita, ei pakasteita, siitä iso kiitos. Kiva lounassysteemi rakentaa oma lounas.”
“Hinta-laatusuhde kohdillaan. Monipuolinen menu, jokaiselle jotain kohtuuhintaan. Uusi ilme oli onnistunut, loi jotenkin rauhallisemman, intiimimmän tunnelman. Palvelu ollut aina huippuluokkaa!”
“Aiemmin joskus ruuhka-aikana hälinää, mutta sekin varmaan nyt uudistuksen jälkeen vähäisempää, koska ei enää ole niin avonainen”
“Ruoka oli hyvää ja rento tunnelma”
“Usealla pöydällä oli ruokailijoiden välineitä keräämättä ja pöydät näyttivät siksi sotkuisilta.Oli lounasaika ja melko kiirettä”
“Erittäin edullinen ja kätevä lounasruoka. Nopasti tuli ruoka pöytään.”
“Henkilökunta huomioi minut henkilökohtaisesta ;-)”
“Todella hyvä palvelu ja maukas ruoka. Pystyin myös hyvin keskustelemaan seuralaiseni kanssa, musiikki ei soinut liian lujaa, kuten joissakin ravintoloissa soi.”
“Itse Rosson puoli ja kasvispuoli hyvin yhdessä. Voi ottaa kummasta vain. Lounasvaihtoehdot hyvöt,mkun voimkastikkeet yms. valita erikseen.”
“Kolkko ympäristö”
“Sujuva asiointi, miellyttävät asiakaspalvelijat”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Luotettava ruuan laatu.”
“Eräs uusi tarjoilija huomioi lapset erittäin hyvin ja oli iloinen ja reippaan oloinen. Kiva, että on vielä joku 'tasokkaampi' ravintola, missä on lapsille erillinen leikkipaikka.”
“Valoisa ja rauhallinen paikka.”
“Edullinen, maittava ja runsas lounas. Valinnanvaraa runsaasti eri vaihtoehtojen välillä...sille suuri peukku!”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ystävältäni löytyi muovin palanen salaatin joukosta, ravintola tarjosi ruuat tästä hyvästä! Erittäin hienosti toimittu!”
“Palvelun nopeus :)”
“Ruoka annokseni ei vastannut Rosso laatua.”
“Aina positiiviset ja ystävälliset tarjoilijat ovat ehdoton positiivinen tekijä.”
“Hienot tilat ja hyvä ruoka!!”
“Ei tule mieleen”
“Rento tunnelma on ollut aina Rosson tavaramerkki.”
“Uusi sisustus oli hyvä juttu, mutta ehkä siihen voisi vielä paneutua. Jotain tunnelmassa oli muuttunut huonompaan. Valaistus? Pöytien sijoittelu?”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Sisälämpötila on melko kylmä.”
“Ilmarinen pizza”
“Henkilökuntaa oli riittävästi. Ilmapiiri oli rento ja nuorekas.”
“Ravintolan taso on mielestäni parantunut, ruoka oli huomattavasti parempaa kuin ennen. Hyvä palvelu.”
“Erittäin maukas ruoka.”
“Lämminhenkinen paikka”
“Hyvä ystävällinen palvelu”
“Hyvän makuinen pizza!”
“Aneeminen salaattipöytä.”
“pizzalista hyvä”
“salaattipöytä ankea ovella kyltti 'pöytäänohjaus', kuitenkin odottelun jälkeen pyydettiin kassalle josta ohjattiin pöytään”
“Hyvä ruoka. Kiva miljö”
“Hyvä tunnelma kiireen keskellä”
“Ystäväni oli raskaana ,eikä halunnut kertoa siitä ja osoitti alkoholitonta viiniä listasta huomaamattomasti ja tarjoilija sanoi että otat siis alkoholitonta viiniä ja toisti tämän ainakin kolmesti. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi että ystäväni oli raskaana. Siitä jäi todella paha mieli.”
“Hyvä lounaspaikka, hyvä edullinen ruoka ja hyvät salaatit lounaalla.”
“kivan tuntuinen paikka. Ruoka oli hyvää. Aurajuustokastike erityisen hyvää.”
“Viihtyisä ympäristö, hyvä ruoka.”
“Ruoka on ollut hyvää eikä mitään eksoottista. Perusruokaa ja lastenlista oikein hyvö.”
“Tuotteiden hinnat oli nousseet merkittävästi remontin jälkeen. Ei tuntunut enää niin ravintolalta kuin aikaisemmin,nyt tuntuu vain ruokapaikalta. Tilat ovat tosi avonaiset ja fafas on ihan samassa tilassa. Siellä on myös kylmä.”
“Hyvä maistuva ruoka .hyvä palvelu. Uusi kiva yleisilme. Hyvä salaattipöytä”
“Pitsat olivat erittäin maukkaita, ne tarjoiltiin kuumina pöytään ja ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään!”
“Tiesimme, että Rosso on talossa, mutta kun tulimme kauppakeskukseen, sitä piti etsimällä etsiä. Lopulta onneksi löytyi nurkan takaa ;D Jonkinlaista viitoitusta käytävän varrella saisi olla, tai sitten olikin, mutta se ei kiinnittänyt huomiota riittävästi.”
“Pizza oli pohjasta palanut ja päältä lähes kylmä.”
“hyvä palvelu ja ystävällinen”
“sotkuinen, toivoisin enemmän puhtautta ja salaattipöydän monipuolisuutta. Kalusteet vähän nuhruiset.”
“Atipastopöytä”
“Pitsa ehti jäähtyä ennen kuin ehti pöytään asti. Pitsat pitää tarjoilla kuumana! Olisi hyvä tarkistaa onko keittiön ja ravintolan välinen pitsojen odotustaso vetoisa paikka? Kuinka kommunikaatio kokeilta tarjoilijoille toimii? Seurasin muiden pöytien pitsoja, eikä yksikään näyttänyt höyryävän niin kuin pitsan kuuluisi höyrytä.”
“Kiva sisustus, hyvä tunnelma .”
“Siisti paikka”
“Hintataso”
“Miellyttävä tunnelma. Hyvä lounasruoka.”
“Salaattipöydän täydentäminen ja siistiminen kannattaa tehdä riittävän usein. Kiireaikana oman asioinnin aikaan olisi kaivattu täydennystä salaatipöytään.”
“Annokseni kastikkeeseen oli ensin lipsahtanut suolaa niin, että kieltä poltteli. Mainitsin asiasta ja sain uuden annoksen ja vähemmän suolaisen kastikkeen, josta oli kyllä muiden mausteiden maut kadonneet. Mutta hyvä kun kokki myönsi virheensä ja sain uuden annoksen.”
“Pyysimme saada raakan tuntuiset lisäke-lohkoperunat uudet. Pyyntöömme suhtauduttiin asiallisesti ja uudet potut tulivat nopeasti ja aidontuntuntuisten pahoittelujen kyydittäminä. Kokonaiskuva erittäin hyvä, vaikka oli jotain moitittavaa, asiaan suhtauduttiin ratkaisukeskeisen asiallisesti ja ystävällisesti.”
“Ruoan maku oli erinomainen ja palvelu ensiluokkaista”
“Annosten koko muuten hyvä mutta lihaa/kalaa/kanaa saisi olla hieman enemmän olisin valmis maksamaan 2-5€ enemmän silloin”
“Lounasaikaan salaattivalikoima huono.”
“Nopeat lounaspitsat”
“Häly”
“Pizza epäonnistunut pohja lötkö”
“Pizza ei onnistunut, jo toinen kerta”
“Kassalla ollut työntekijä huomasi meidän olevan paikassa ensimmäistä kertaa, vaikkemme sitä itse kertoneet ja osasi opastaa riittävän perusteellisesti sekä selkeästi.”
“Varsinkin lounas hyvä!”
“Remontin myötä yleiskuva on siistiytynyt, mutta valitettavasti tullut kolkoksi. Muistuttaa nyt työmaaruokalaa tai baaria. Lisää sohvaryhmiä, niin asia on helposti korjattu ja viihtyisyys on ihan toista luokkaa. Ikkunapaikat varsinkin ovat nyt huoltoaseman baarimaiset jakkaroineen.”
“Hyvä palvelu ja hyvät pizzat.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ammattitaitoista”
“Samassa tilassa oleva Fafas tuhoaa kaiken vähäisenkin tunnelman. Ei oo hyvä. Meitä palveli illan aikana neljä eri tarjoilijaa, se lienee osasyy huonoon kokemukseen. Oli ystävänpäivä ja kaikilla varmasti kiire, mutta meille unohdettiin mm. tarjoilla alkupalat. Ne tuotiin sitten erikseen huomautettaessa pääruuan kanssa samanaikaisesti. Pizzassani olleet kesäkurpitsasiivut olivat todella paksuja ja raa'ahkoja. Henkilökuntaa ei juuri ollut näkyvillä, ja ympärillämme olevat pöydät olivat todella täynnä likaisista astioista, ei sekään varsinaisesti parantanut tunnelmaa. Ravintola oli meluisa, en ole varma oliko mitään taustamusiikkia olemassa, sitä ei ainakaan kuulunut. Henkilökunnasta huokui kiireisyys, ei tullut kovin tervetullut olo.”
“Ruoka on hyvää, menu on tarpeeksi laaja mutta ei liian”
“Perjantaina kun olimme syomässä n. klo 19 oli ravintolassa hyvin tilaa. Jostain syystä ruuan tuleminen kesti yli 45min eikä tästä kukaan infonnut. Kun pitsamme tulivat, olivat ne ehtineet jo viiletä. Eivät olleet toki kylmiä mutta ei tarpeeksi lämpimiä. Juoman tilaaminen kesken ruokailun osoittautui melkein mahdottomaksi, sillä tarjoilijan huomion saaminen otti koville.”
“Hyvä palvelu ja melko nopea.”
“Ei negatiivista, mutta vierailu oli pienoinen pettymys, koska ravintola oli juuri uudistettu, mutta emme nähneet mitään suurempaa uudistusta muuta kuin kassan sijainti hiukan siirtynyt???? sekä menyy ihan sama kuin aikaisemmin.”
“Yleensä ystävällinen henkilökunta. Useimmitan palvelu on ollut kohtalaisen nopeaa.”
“Hyvää perussettiä ja s-edut”
“Viimeksi oli vähän ruuhkaa ja ruuan tilaaminen olisi vienyt liikaa aikaa”
“Viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka”
“Palanut pizzan reunat”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti. Tietää suurin piirtein, mitä siellä on tarjolla. Hyvä 'salaattipöytä'.”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja palvelu ystävällistä huolimatta siitä, että asiakkaita oli todella paljon.”
“Pöydät olivat lähellä toisiaan ja tunnelma oli levoton. Toki asiakkaita oli paljon. Oven vieressä olevat pöydät olivat huonoja sijainniltaan (veto, kun ovi kävi jatkuvasti).”
“Sijainti ja ruoka”
“Oli jo toinen kerta, kun jouduimme kovasti odottamaan. Kiirettä / ruuhkaa ei ollut, mutta meidät kuin unohdettiin ruuat saatuamme... Odotimme kauan päästäksemme tilaamaan jälkiruokaa ja lopulta asia edistyi kun pyysimme tarjoilijaa tulemaan.”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ja tunnelma”
“Meille sattui todella ystävällinen tarjoilija!”
“Ehkä hiukan voisi salaattipöytään vielä satsata”
“Rooma pizzat ja seisova alkuruoka pöytä”
“Asiakaspalvelu on usein huonoa, välillä myös hyvää”
“Ystävällinen henkilökunta, maistuva ruoka ja kaunis ympäristö”
“Kokonaisuus Erityiskiitokset vuoropäällikkö Karolle”
“Maukkaat pizzat jotka paistettu uudella uunilla.”
“Tästä uudesta uunista ei tarjoilija maininnut meille mutta kuulin kun toinen tarjoilija kertoi asiasta viereiseen pöytään ja päädyin itsekin maistamaan pizzaa. Eli kannattaisi kertoa asiasta joka pöytään.”
“Hämärä valaistus. Vaikea lukea ruokalistoja.”