Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ruokalistaan vaihtelua ja salaattipöytää pitäisi parantaa”
“En ole koskaan pettynyt Rossossa asioidessani!”
“Lounas hyvää mutta listan tuotteiden hinta/laatusuhde ei kohtaa”
“Mukava tunnelma”
“Todella hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Laskua ei tultu kysymään, mutta onneksi sai mennä kassalle maksamaan. Menin vahingossa inva-vessaan se oli todella törkyisessä kunnossa.”
“Hain noutoruokaa ja kaikki oli hyvin kohdallaan maku pakkaus ja riitoisuus sopiva”
“Sijainti on hyvä ja Seinäjoen paras terassi”
“Olin tyytyväinen ruokailuuni”
“Kiva palvelu ja ilmapiiri. Vielä vähän enemmän voisi korostaa italia teemaa.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.”
“En stor del av trivseln stod personalen för. Den servitris som betjänade oss var trevlig, arbetsvillig och hade en humor som passade oss. Jag kommer ihåg att vi när vi lämnade restaurangen så var min vän och jag överens om att hon kommer att lyckas i restaurangvärlden.”
“Maukas ruoka, ystävällinen palvelu, siisti paikka, rauhallinen.”
“Kaikin puolin hyvä”
“Helppo paikka mennä. Ei yllätyksiä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Vierailu meni muuten hyvin, mutta jouduimme odottamaan todella kauan ennen kuin meidät rahastettiin. Lopulta päädyimme muutaman muun asiakkaan tavoin menemään tiskille maksamaan, kun tarjoilija ei tullut pöytään rahastamaan. Ruoka oli hyvää, mutta pippurikastike ei ole niin hyvää kuin aikaisemmin.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä tunnelma sekä maukas ruoka.”
“OK ruokailupaikka”
“Käynti oli todella onnistunut. Ehdottomasti tästä ravintolasta tuli uusi suosikkimme!”
“Kaikki on kohdallaan! :)”
“Takuuvarma ruokapaikka, myös edellisiin kokemuksiini perustuen.”
“Hidas kassa, muuten hyvä ja ruoka tulee nopeasti”
“Olemme saaneet aina todella hyvää palvelua. Ruokalista voisi olla vähän monipuolisempi. Toivoisimme ravintolan valikoimaan enemmän erikoiskahveja.”
“:)”
“Ystävällinen vastaanotto, hyvä lounas.”
“Mielyttävä ruokailuhetki ravintolassa.”
“Palvelukokonaisuus oli miellyttävä.”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen palvelualtis tarjoilija, ei kuitenkaan liian tyrkky, vaan luonteva”
“Hyvä palvelu.”
“Hyvä laatu.”
“Hyvä ruokaravintola.”
“S-ryhmän ravintoloiden (pois lukien Talriikki) taso laskenut viime vuosina. Emme enää perheen kanssa käy esim Rossossa tai Amarillossa”
“Osa kavereistani käy vielä harvemmin ravintoloissa syömässä kuin minä. Yleensä käyn tyttäreni kanssa.”
“Hyvä ruoka”
“Perus ketjupaikka. Perusasiat kunnossa.”
“Olin vain vierailulla kaupungissa.”
“Kaikki oli hyvin. Jos vielä haluatte parantaa, kävin Vaasan Revell Centerin Rossossa. Siellä oli vielä parempaa. Lisäksi tumma kahvi, tavallisen ja expresson väliltä. Oli tosin sunnuntai ja oli ala carte, ei lounaspöytä, vaikuttiko se? Oli ylihyvä ruoka! Teillä olen vain kerran syönyt ala-carte-aterian. En Muista, oliko se yhtä hyvä, kuin Vaasassa, mutta verratkaapa Vaasaan!”
“Tulimme isolla porukalla lounasaikaan syömään ja vieläpä eri aikoihin, joten palvelu sujui tähän nähden erinomaisesti ja kaikki saivat ruokansa enintään vartin sisään. Ruoka oli hyvää ja vegaanina arvostin lounaslistalla vegaanista vaihtoehtoa. Myöskin salaattipöydästä löytyi itselle alkupaloja. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lautasia kerätessä kysyivät ruuan maistumisesta sekä tarjosivat jälkiruokia halukkaille.”
“Pidämme paikasta, käymme siellä kun olemme Seinäjoellä.”
“Miellyttävä, rauhallinen paikka. Asiakaspalvelu toimii hyvin. Salaattipöytään enemmän vaihtoehtoja haluaisin :)”
“Ravintolasali oli entiseen verrattuna hieman kolkon tuntuinen”
“Työntekijät ovat iloisia, mukavia ja ammattilaisia. Ruoka on hyvää.”
“Lounaspaikkana kiva.”
“Ruoka ei ollut ravintolatasoista”
“Siisti, rauhallinen, hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ruoka oli ok.”
“Hyvä paikka. Kaverin annoksessa liikaa suolaa”
“Luotettava, peruslaadukas taso ruoassa ja palvelussa. Kiitos Rosso!”
“Ruoka oli hyvää. Sitä oli just riittävästi. Kahvi ei ollut niin hyvää, mutta kerma pelasti sen. Tuttu, ystävällinen henkilökunta. ❤”
“Hyvä ruoka ja palvelu ??”
“Kohtuullisen hyvät ruuat, pizza tosi hyviä.”
“Loistava palvelu ja herkullisia ruokia”
“Loistava palvelu ja ruoka maistui”
“vastaan: E-Pohjalainen luonne on reilunoloinen ja sekin näkyy myös ROSSO SEINÄJOESSA:..Kiitos ravintola. ROSSOLLE....”
“Rosson kodikkuus on hieman kärsinyt, kun ylätasanne siirtyi Fafan käyttöön. Siellä oli aina lempipaikkani. Sisustus on tunnelmallinen kyllä. Söin lounaan (broileri, kastike, kasvikset), joista ainoastaan broileri oli hyvä kokoinen. Muutoin annos näytti tosi pieneltä ja sanoinkin seuralaiselleni, että salaatin ja lounaan jälkeen jäi tunne, että koskas se pääruoka tarjoillaan ;). Yllättävän pieni siis lounasannokseksi, maku oli hyvä kaikissa, samoin suklaatortussa. Kävimme 11.9., vuorossa olleilta hyvää palvelua. Illan loppuun saakka palvellut tumma nuori nainen, joka palveli meitä eniten, oli todella hyvä hommassaan, huumorintajua löytyi. Arvostin myös sitä, että meitä ei tultu 'häiritsemään' liikaa vaan juuri sopivasti. Kasviscalzonen ja Oulussa tarjotun patruunan specialin jos saisi vielä joskus listoille takaisin...”
“Muuten hyvä ruoka, mutta vihanneksina olisi voinut olla muutakin kuin oliiveja. En pidä niistä, joten ne jäivät syömättä. Voisi ainakin kertoa mitä on tarjolla.”
“Kaikki ok, mutta ei erityisen hyvää. Listassa voisi olla jotain erikoisuuksia.”
“Mukava ympäristö Gluteenittomiin hyvin huomioitu”
“Oli viihtyvä vierailu ystävien kanssa, oltiin pastasunnuntain puitteissa liikenteessä.”
“Ainoa miinus on pääsalin sisustus: jotenkin tulee huoltoasemafiilis. Ennen oli jotenkin viihtyisämpi, mm. istuinloosit ja tekstiilit. Vai onko sisustus koronan (esim. helpompi siivottavuus) takia vähän ”riisutumpaa”?”
“Hyvä tuttu kotois paikka italian twistillä keskustassa!”
“Salaattipöydän valikoima oli suppea, muuten taattua laatua!”
“Ketjuravintola menuineen, jossa ei mitään yllätyksellisyyttä, heikentää arviointia.”
“Ihan ookoo paikka ja ruoka oli hyvää”
“Kävin ruokatunnilla syömässä. Sain suoraan tiskin ohi käveltyäni jo tehtyä tilauksen nopeasti menua silmäiltyä kun tiesin millaista aioin syödä ja ei mennyt kauaakaan niin ruoka oli jo pöydässä.”
“Ei valittamista”
“OK perusruokaa. Alkupalapöytään enemmän valikoimaa iltaisinkin. Hintaan sisältyvä alkupalapöytä on se mikä houkuttelee käymään ja auttaa kun ruokaviivettä on.”
“Olen tyytyväinen monen vuoden kokemuksella.”
“Jouduin palauttamaan ruuan takaisin keittiöön koska se oli osittain kylmää. Sen jälkeen tarjoilijan palvelu muuttui viileäksi. Aikomukseemme pyytää laskua hän ei vilkaissutkaan meihin päin eikä lähtiessämme pois saatika vastannut kiitoksen huikkaamiseen.”
“Hyvä palvelu, keskeinen sijainti sekä monipuolinen valikoima”
“helppo asioida ja mukava henkilökunta”
“Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Viihtyisä ja mukava lounaspaikka, jossa maistuva ruoka.”
“Kaikki toimii mallikkaasti, henkilökunta osaavaa ja ruoka herkullista”
“Lounasruoka on ollut aina hyvää ja lista, josta saa valita raaka-aineet erikseen, on erittäin hyvä vaihtoehto.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Sujuva palvelu lounasaikaan.”
“Kiva paikka ja erityisesti tykkään salaattipöydästä.”
“En itse asu Seinäjoella , mutta jos kuulen, että joku tuttavani on menossa sinne niin voin suositella ravintolaa.”
“Keskustassa, henkilökunta ystävällistä”
“Lasten kanssa joutui odottelemaan tarjoilijaa aika pitkään joka oli kyllä asiallinen. Lapsilta kyseltiin juomat mutta ei huomioitu sitä että lasten aterioihin kuului pienempi juoma, joten jos en sitä olisi tiennyt, isommasta olisi joutunut maksamaan. Perheiltä voisi kysyä missä haluaa istua, varsinkin jos ei ole varauksia, meidät ohjattiin vähän syrjemmälle pöytään kun lapset toivovat yleensä loossia.”
“Helppo ja nopeaakin, perusruoka, mutta ei mikään fine dining. Rento paikka”
“Kaikki sujui todella hienosti ja vettä tuotiin koko ajan lisää ilman, että piti itse pyytää. Nopea palvelu myös. Salaattipöytä plussaa. Upea henkilökunta.”
“Käymme mieheni kanssa muutaman kerran vuodessa Seinäjoella ja aina silloin Rossossa. Mielestäni Rosso on mennyt hieman nuhjuisemmaksi vuosien saatossa vaikka on muuttanutkin siisteihin tiloihin. Ei ole lämpöinen ja houkutteleva”
“Erittäin tyytyväinen palveluun ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin. Yksi miestarjoilijoista oli etelä-pohjalaiseen mieleeni liian 'imelä' mielinkielin, se häiritsi mutta ei vaikuta muuten erinomaiseen palveluun. Onneksi hän ei palvellut meitä, olisin kiusaantunut”
“Ruoka erittäin hyvää (ketjuravintolaruoaksi erinomaista) ja asiakaskäynti oli kokonaisuudessaan sujuva. Meidän kanssa asioineet tarjoilijat olivat loistavia ja asiansa osaavia. Ainoat ei täysin positiiviset asiat olivat ravintolasalin kolkkous sekä yhden tarjoilijan (ei meihin kohdistunut) jokseenkin epäasiallinen käyttäytyminen.”
“Ruoka oli täydellustä, kokemukselle 5 tähteä! Tulemme uudestaan”
“Täyden kympin ravintola!”
“Yksi tarjoilija oli kiukkuisen oloinen. Lehtipihvi oli ihan mauton, mutta sen tilannut henkilö tykkäsi siitä. Pikkujuttuja. Ei varsinaisesti vaikuta asiaan kovinkaan paljon. Tullaan silti muelellään toistekin”
“Lounasannosten koko oli pienentynyt huomattavasti aiemmasta. Tilaamani lohi-annos oli pieni ja tällä kertaa myös huonosti mausettu. Yleensä makujen kanssa ei ole ollut ongelmaa. Lämmin kasvislikuke oli hieman pettýmys koska se sisälsi lähinnä oliiveja ja tomaattia”
“Hinta on noussut paljonkin vuosien aikana, joten tästä miinusta. Muuten ruokalista oli kattava ja annokset ihan sopivan kokoisia.”
“olen aina harvoin käydessäni todennut, että salaattipöydän antimet ovat todella suppeat”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Odottelua ei ollut lähes ollenkaan, ja meidän todella haluttiin viihtyvän.”
“Meillä oli ihana ilta. Valittiin oikea paikka mukavaan iltaan.”
“Pizza on erinomaista, hyvä uuni!”
“Tilauksemme vastaan ottanut tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen. Pääsimme ulos terassille syömään, lapset otettiin huomioon, suositteli annoksia kysyttäessä ja kysymättä. Ruoka oli maittavaa kaikin puolin. Tilasimme erilaisia annoksia ja laatu oli kaikissa hyvä. Seurueemme yhdellä jäsenellä oli syntymäpäivä juuri sinä päivänä, joten lähdimme juhlistamaan sitä, kuinkas muuten kuin syömällä, kulinaristeja kun ollaan. Seinäjoen Rosso oli nappi valinta tälle päivälle. Usein ketjuravintoloita moititaan samankaltaisuudesta menun suhteen. Olemme käyneet myös ns. huippuravintoloissa, mutta Rosson listassa ei ollut moittimista. Hinta- laatu suhde kohdallaan. Laadusta tinkimättä.”