Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Buffa Hyllykalliolla on viihtyisä, siellä on erittäin ystävällinen henkilökunta ja aina oon tuntenut itteni tervetulleeksi ja saanut pelkästään hyvää ellei jopa priimaa palvelua. Seuraan itse Prisman ravintolamaailmaa somessa ja se tekee tästä paikasta entistä kotoisamman ja on helppo suositella paikkaa kun tietää miten upea työyhteisö Buffassakin on ?? Huikee porukka!”
“-”
“yleensä hyvä ruoka”
“kallis hinta .... tylsät pitsat ...ennen oli enempi vaihtoehtoja ja halvempi hinta”
“Saa valita mitä ottaa esim. pelkkää pitzaa tai ns.lämmintä ruokaa tai molempia ja salaatit saa koota mieltymysten mukaan.”
“Kerran tapuhtui niin että klo. oli juuri tasan kun oli ilmoitus että menee kiinni, niin ei enää myyty meille vaikka kaikki ruoka oli esillä ja väkeä töissä pitkään sen jälkeenkin. Sitä ymmärtänyt. Piti sitte Rosson puoleta ottaa korviketta ja niitä syödessä näki että Buffan ruoka poistettiin paljon sen jälkeen kun olisimme sitä ostaneet. Jos tämä mies puolinen olisi ollut yrittäjä olisi ilomielin meille myynyt.”
“Hyvää ruokaa ja monipuolinen valikoima. Kohtuullinen hintataso.”
“Ainut pieni miinus on se, että kasvissyöjälle on aika rajattu lämpimien ruokien valikoima. Runsas salaattipöytä kuitenkin korvaa sen ja onneksi aina löytyy kasvisvaihtoehto pizzoista.”
“Yleisilme,ystävällinen palvelu”
“Joskus lämpimän ruuan kylmyys”
“Hyvä ruoka. Asiakaspalvelu toimi.”
“Mycket mat att välja på”
“Miehet uskaltaa ottaa ruokaa niin paljon kuin haluavat!”
“Monipuolinen valikoima salaattipöydässä sekä lämpimissä ruoissa. Salaattipöytä varsinkin näyttää todella houkuttelevalta.”
“Yleisilme ruuhkasta huolimatta siisti. Pöydät siivottu, ei roskia lattialla.”
“Hyvää ruokaa, salaattipöytä ja leivät. Tänäänkin 25.9, oli parasta pitzaa, mitä olen syönyt koskaan, samoin muu ruoka oli hyvää, mantelikala, jes. Henkilökunta iloista ja asiansa osaavaa. Kiitos!!!”
“Ainoa asia minusta mietintään. Olisi kassapiste/lisäruokaa hakevat, syntyy välillä melkoista ruuhkaa ja jonotusta kassan alueelle, hyvä edullinen ruoka ja runsaasti ruokailijoita, sehän sen varmaan aiheuttaa, jotenkin uudelleen sijoitus kyseiselle kassajonolle / lisäruokaa hakeville. Kiitos”
“Hyvä ruoka, monipuolinen tarjonta, hinta ja s-bonus”
“Monipuolinen valikoima ruoassa ja lisukkeissa.”
“Helppo ja nopea paikka lasten kanssa. Salaatinsyöjällekin tarjontaa.”
“Siisteys on välillä niin ja näin. Lämpimiin ruokiin vaihtelua, usein ollut kovin saman näköisiä. Lapset ei tykkää, spagettia/makaronia tai ihan perus makaronilaatikko voisi olla lapsille?”
“Sujuva asioiminen, taatusti vatsa täyteen”
“Hyvä ruokavalikoima”
“Tilaa riittväst”
“Monipuolinen valikoima”
“Tilava ja monipuolinen tarjonta.”
“Istuinten, lattian tai pöytien likaisuus”
“Hyvä pizza valikoima, hyvänmakuiset pizzat, hyvin tilaa istua.”
“Salaattipöytää ei voi varsinaisesti huonoksi kutsua, mutta ei se ehkä ihan hehkutuksien arvoinen ollut. Hieman lisää valintaa salaattipöytään, niin sitten ehkä olisi suosittelun arvoinen :)”
“Ruoka on monipuolista ja tuodetta”
“Hyvää ruokaa ja kiva kun saa toive pitsaa. ??”
“Ystävällinen palvelu”
“Ajoittainen tungos”
“sijainti”
“ruoka on aika samanlaista useinmiten”
“Buffassa pizzat olivat koko ajan loppu, täydennystä tuli hitaasti. Ruokapöytiä siivottiin ja pyyhittiin hitaalla tahdilla, oliko siihen riittävästi työaikaa/henkilökuntaa..”
“Voi toivoa minkälaista pizzaa voisi tehdä.”
“Tilava”
“Käyttökelpoista ruokaa ei saa heittää pois”
“Pitsat ovat parantuneet huomattavasti edellisestä kyselystä. Yhdet Seinäjoen lounaspaikkojen parhaimmat. Pitsojen vuoksi yleensä menenkin kyseiseen ravintolaan.”
“Salaattipöytä on edelleen liian 'ketjumainen'. Jotain yksilöllistä ja täyttävämpää valikoimaa kaipaisi lisää. Tähän puoleen panostaisin lisää niin kasvissyöjiäkin saisi enemmän paikalle.”
“Sai toivoa pizzaa ja toive toteutettiin iloisesti ja nopeasti.”
“Hieman epäsiisti. Kasvikset olivat välillä vähissä.”
“Tonnikalapitsassa katkarapuja. Äyriäisiä hyi! Ei ei ei!”
“Hyvät pizzat ja salaatit. Muu yleensä jää pöytään.”
“Toivepizzat”
“Vähän liian suppräea salaattipöytä”
“runsas salaattipöytä”
“ruokavalikoima voisi vähän muuttua (kävin kahtena viikonloppuna peräkkäin) molemmilla kerroilla kermaperunat ja lihapullat ja kana hornetit. Toivoisin että nämä ruokalajit vaihtusivat,”
“Monipuolinen lämmin ruoka. Tarjolla on monia eri pizzoja sekä myös muita vaihtehtoja kuten kotiruokaa.”
“Salaatti pöydän valikoima on puolestaan melko suppea eikä sovi yhteen ravintolan muiden ruokien kanssa”
“Palvelu oli todella ammattitaitoista.”
“Ostan monesti take away -pizzan. Maku ja täytteiden runsaus on parasta Seinäjoella.”
“Hyvää ruokaa, siisti paikka ja mukava henkilökunta. Aina Seinäjoen reissulla käymme sielä syömässä.”
“Olen 'maidoton'. Yleensä ruuissa on merkintä, laktoositon, vaikka ruoka olisi ihan maidotonkin. Toivon kuitenkin, että löydän maidottoman vaihtoehdon.”
“Monipuolisuus sekä seisovan pöydän tarjoilut laajalla aukiololla??”
“Asiakaspalveluun olin todella tyytyväinen, kun kävin lohkenneesta hampaastani sanomassa.”
“Minulle jäi huono maku viimekertaisesta käynnistä, koska salaattipöydän persikkoihin oli jäänyt kiveä ja sen vuoksi hampaastani lähti pala.”
“monipuolinen valikoima”
“Sijainti”
“pöydät oli siivoamatta edellisten jäljiltä”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Epäsiisteys”
“Tarjottiin vegaanista vaihtoehtoa, jota ei ollut tarjolla yleisesti.”
“Toivoisin enemmas kasvis- ja vegevaihtoehtoja lämpimuin ruokiin. Erityisesti pizzoja, kun sen vuoksi sinne tulin. Toiseksi, minulle tarjoiltiin vegevaihtoehtoja ja niitä jäi runsaasti yli syöntikykyni. Olisin ottanut ne mielelläni mukaani, mutta sitä ei ollut lupa tehdä. Kun heitin minulle tarjoillut ylijäämäruoat roskiin, päätin etten tulisi toista kertaa. Tuntui kauhealta heittää niin paljon ruokaa hukkaan. Jos ja kun tuommoisessa tilanteessa on pakko heittää ylijäämät roskiin, sotii se liikaa omaa etiikkaa ja kestävän kehityksen periaatteitani vastaan.”
“Lapsinurkka ja riittävästi tilaa”
“pöydät siistiä useimmin.Yleistä itsepalvelussa jää pöydät pyyhkimätä”
“Salaattipöytä oli parantunut edelliskertaisesta.”
“Lämmin ruoka ei ole houkuttelevaa eikä taso hintansa arvoista.”
“Valinnan vaikeus... x)”
“Hinta”
“Suhteellisen siisti paikka”
“Lounasvaihtoehdot vähän sotkuisesti esillä”
“Sotkuinen salaattipöytä”
“Oli tilaa pöydissä ja maistuvat ruuat!”
“Hyvää ruokaa ja saa bonuksia. Ateriapassi plussaa. Myös ystävällinen henkilökunta.”
“Kaipasin salaattilautasia”
“Näin allergisena on kiva että erilaisille pitsoille on omat ottimet, mikä ei kaikissa paikoissa valitettavasti toteudu. Tuotteet on nimetty, eikä tarvitse arpoa mitä on tarjolla. Kattava salaattipöytä, ja myös lapsille sopivaa syötävää.”
“Siisti ja hyvä ruoka, houkutteleva salaattipöytä ja pizzat herkullisen näköisiä ja hyvän makuisia”
“Erittäin hyvät pitzat ja muukin ruoka, tilava ja avara, henkilökunta ystävällinen ❤”
“Hyvä ruoka”
“Todella maistuvat pitsat. Ruoat ovat aina olleet kuumia ja tuoreita. Plussaa on se että henkilökunta paistaa myös toivepitsoja :) Monesti haluaisin valita vain salaattubuffan, mutta sieltä ei saa kovin ruokaisaa salaattia minun makuuni koottua. Voisiko siihen lisätä esimerkiksi kalaa ja/tai broileria? Sitten: Olen ruokaillut Pizzabuffassa epäsäännöllisen säännöllisesti ja tämän kesän/syksynkin aikana useita kertoja, mutta kuulin eilen ruokaillessani vasta ENSIMMÄISTÄ kertaa, että siellä on olemassa myös ruokapassi mihin kerätään leimoja ja jossa oliko joka kymmenes? ruokailu ilmainen...Tämänkin kuulin ystävältäni joka oli seurueessamme. Hämmästelen sitä että tällaista EI KERTAAKAAN ole minulle tarjottu tai millään tavalla mainittu. Olisin voinut jopa jonkun pennosen säästää :) Mutta tärkeimpänä palautteena asiasta teille, että tuota kyllä kannattaa tarjota ja mainostaa ravintolassa ihan sillä että tuollakin saa asiakkaat melko helposti palaamaan ja muistamaan ravintolanne :) - Sitten, toivoisin teidän lisäävän kahvivalikoimaanne myös kofeiinittoman vaihtoehdon. Olen tästä useasti maininnut ruoan jälkeen, muttei ainakaan vielä ole nähty tärkeäksi. Ymmärrän kyllä että kuluttajakunta on pieni, mutta näillä pienillä asioilla pystyisitte ilahduttamaan yksittäistä asiakasta ja veikkaan etten kuitenkaan ainut ole jolle tämä kelpaisi ;) Muuten olen kaikin puolin tyytyväinen aina teillä käytyänne. Henkilökunta on mukavaa, ottavat hyvin asiakkaat huomioon ja tilat ovat olleet pääosin siistit.”
“Edellisessä kommentissa olikin jo plussat ja miinukset :)”
“Nälkä lähtee nopeasti ja kaikille löytyy sopivaa syötävää.”
“Asiointi on nopeaa ja sujuvaa. Henkilökunnalta saa hyvin vastaukset, jos tarvii jotain kysyä. Ruokailutilat tarpeeksi väljät.”
“Monipuolinen tarjonta ja todella hyvä salaattipöytä!”
“Ehkä”
“Ruoka on maistuvaa, sekä iloiset työntekijät tuo piristystä päivään. Yleisilme paikalla on siisti sekä mukava käydä, samalla, kun käy kaupassa ostoksilla:)”
“kana-tortilla erittäin hyvä ,ranskalaiset voisi olla runsaammat pizzat maukkaita salaattipöytä ihan hyvä”
“Helppo asioida.”
“Kärpäisiä.”
“Asiakaspalvelu”
“monipuolinen ja edullinen ruoka”
“Sujuvat linjastot, maukas perusruoka pizzan lisäksi. Runsas salaattipöytä ja aivan uskomattoman hyvää leipää (jos enää muun ruoan jälkeen jaksaa syödä).”
“Kahvi perus linjastokahvia, joka maistuu pohjalle. Likaisuus pöydissä.. riippumatta päivästä tai kellonajasta, pöytien puhtaudesta en ole ollut koskaan vakuuttunut.”
“Pikkuisen epähygieenistä on se, että asiakas käy hakemassa samaan pahvimukiin juomia ja voi siis painaa automaattia sillä kohtaa, joka on ollut omilla huulilla. Esim. flunssa voi levitä sillä tavoin. Ja hankalaa on se yhden lautasen systeemikin.”
“Hyvä ruoka, helppous, ystävällinen palvelu.”
“sama ruoka viikonlopusta toiseen.Sämpylä lakilla ha lihapullat.Jos vaikka olisi joskus makaronilaatilkoo tai kaalilaatikkoo tai jotain muuta kun mekin käymme aina viikonloppuisin niin nyt on käynnit halventunut kun ei samaa jaksaisi aina vaikka hyvää onkin mitä on.Mutta vaihtelevuutta kiitos”
“monipuolinen”
“Erittäin hyvät pitsat ja laaja.valikoima.”
“Buffakonseptiin kuuluvaksi ravintolaksi palvelu ja ruoka oli hyvää, verrattuna osiin muista saman konseptin ravintoloista.”
“Ei sellaisia oikein ollut. Ainoa pieni seikka oli, että lämminruokatiskit olivat ensimmäisenä ja ns. salaattipöytä muualla.”
“Nopea palvelu. Hyvät pizzat.”
“hyvää ruokaa ja siistit pöydät ja koko paikka siisti”
“Monipuolisuus”
“Hyvä ruoka ja hyvät tilat”
“Maistuvat ja monipuoliset pizzat. Toivepizzat tuovat vaihtelua tarjontaan. Lapset pitivät jäätelöstä.”
“Hinta on korkeahko pieniruokaiselle.”
“Ystävällisyys. Palvelualttius. Hyvä buffet.”
“Tilava ja toimiva ravintola”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Vauvan kanssa asioidessa olisi kiva jos syöttötuolit voisi olla puhtaita edellisen käyttäjän jäljiltä”
“Loistava salaattipöytä ja todella siisti Buffa (verrattuna esimerkiksi Kemin ja Ylivieskan vastaaviin.)”
“Sujuvaa ruokailua ja tilavaa ruokailutilaan”
“Iloisia, hyväntuulisia,asiansa osaavia henkilöitä on aina ollut ainakin meidän käydessä.Ei moitteen sijaa,tulemme jatkossakin.Kiitokset.”
“Hyvä valikoima lämpimiä ruokia”
“Paljon lapsiasiakkaita= meluisaa”
“gluteeniton vaihtoehto löytyi vaivattomasti.....henkilökunta teki perheellleni erikoisruoka-annoksen asiantuntevasti”
“AINA HYVÄT RUUAT JA ERITTÄIN HYVÄ PALVELU .JA ERITTÄIN SIISTI YLEISILME!”
“Pizza palat oli houkuttelevia ja hyviä. Saa valita monenlaista syötävää kohtuu hintaan. Joten ne tuntuu raikkaammilta ja kevyemmiltä kuin yleensä lounasravintolassa. Tila on iso ja vaikka on ruuhkaa ei ahdista! ABC:n on jotenkin kyllästynyt, en tiedä miksi. Yllättäen niissäkin taso vaihtelee. Juuri suosittelin paikkaa vuokralaisilleni!”
“Erittäin hyvät pizzat ja hyvä salaattipöytä”
“Viikonloppua voisi olla vaihtelevampi”
“Henkilökunnalle sai esittää pyynnön toivepitsasta”
“Tarjolla ei ollut mitään vegaanista pitsaa”
“Hyvät ja laadukkaat pizzat”
“Hieman sekava ja hälinä paikka.”
“Ruokaa on riittävästi”
“Toivoisin kalavaihtoehtoa”
“ruoka maukasta ja monipuolista lisukkeena pitza”
“Huomioitu hyvin pienemmätkin ruokailijat”
“Työntekijä kysyi lapsilta onko näillä toiveita millaista pizzaa haluaisivat ja sitten tekivät sellaista buffaan tarjolle. Tarjolla ei ollut nakkeja, mutta kysyttäessä niitä, työntekijät valmistivat niitä lapsille ja toivat erikseen pöytään. Tosi hyvää asiakaspalvelua! Kiitos siitä!”
“Yleiseen siisteyteen voisi panostaa vielä enemmän.”
“Helppo ja nopea käydä.”
“Pitsat maistuu melko samalta. Salaattipöytä saisi olla isompi. Lautaset liian pieniä.”
“Maha täyteen nopeasti.”
“Muut, kuin pizza ei houkuttele.”
“Vaihtoehtoja kohtuullisesti”
“Viime kerralla moni tuote oli loppu ja uutta ei ollut”
“Nopea saa ruoan ja laattu pysy hyvänä melkein jatkuvasti”
“Jonotaminen on hassu, olen kyllä huomannut tilojen ja määrä asikaihin verratuna ymmäretävä.”
“Mahdollisuus vaikuttaa buffetin pizzoihin”
“Ruoka maistuu, on puhdasta ja hinta-laatu suhde on kohdallaan”
“Yleisilme siisti ja ystävällinen henkilökunta sekä hyvä ruoka”
“Hyvä kotiruoka.”
“Kallis hinta. En syö koskaan pitsaa .ainostaan kotiruokaa . Jos saisi erikseen ostettu kotiruokaa. Ja et hinta olis edullisempi. Hesburger ateria olis mukava maksaa samaan pisteeseen että ei tarvisi jonottaa mukuloiden kans useita minuutteja”
“Nopea palvelu Parkkimahd. hyvä Ruokavalikoima hyvä”
“Siistiä, viihtyisää, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua sekä hyvää ruokaa.”
“Siisti ja selkeä”
“Monipuolisempia vaihtoehtoja pizzalle, kiitos”
“Hyvä valikoima eri ruokia”
“Viimeksi oli lusikat loppu jäätelöpaikalta ja niitä ei tullut lisää vaikka kävimme kysymässä ja luvattiin hakea. Söimme jäätelöt sitten sellaisilla ohuilla tikuilla.”
“Henkilökunnan iloiset kasvot.”
“Helppoa,edullista,paljon vaihtoehtoja,yleensä nopea ja ystävällinen palvelu”
“Siisti ja rauhallinen ympäristö ja ruoka maistui kaikille”
“Salaatti pöytä voisi olla moni puolisempi”
“Hyvä salaattipöytä. Hyvä kana. Lohi- yms. laatikoissa toivomisen varaa.”
“Helppo tulla sunnuntaina. Lapset ja nuoret tykkää pizzasta, sitä oli ja se on syy suositella. Itse olisin tykännyt kalasta, mutta sitä oli vain vähän tarjolla.”
“Kalaruokaa vain vähän pizzan päällä.”
“Sujuva asiointi, puhtaat pöydät, mukava nuori henkilökunta”
“Ei varsinaisesti mitään, tosin jouduin odottelemaan gluteenitonta pitsaa puolisen tuntia.”
“Gluteeniton pizza ?? lapset otettiin hienosti huomioon.”
“Lounas passia ei kysytty eikä tarjottu... Meitä oli kuitenkin 9 syöjää.”
“Tilasin toivepizzan, jota tehtiin positiivisesti yllättyneenä kaksin kappalein??”
“Edellisestä asioinnistaan on aikaa useampi vuosi ja siihen verrattuna pizzan maku on mielestäni nyt paljon parempi.”
“Ihmisten käyttäytyminen buffet ruokapaikoissa.”
“Ainut mikä vähän vaivasi niin pizza saisi olla länpimenpää. Muuten tosi hyvää :)”
“Toiset pitsat loppuivat nopeasti”
“Hyvät Pitsat”
“Ranskanperunoiden puute”
“Tuore ruoka, tilava paikka kaupan yhteydessä. Laaja valikoima”
“Samat pizzalajit toistuvat, lattia likainen”
“Hyvä henkilökunta ja laadukas ruoka”
“Monipuolisia vaihtoehtoja myös erityisruokavalioihin. Sujuvaa asiointia kurssin ruokatauolla!”
“Jono muodostuu hankalaan paikkaan liikuntaesteisten asiakkaiden kannalta.”
“Hyvä ruoka ja monipuolinen”
“Monipuolinen tarjonta”
“Lasten syöttötuolit likaisia”
“Juomaa oli kaatunut lattialle ja useampaan kertaan henkilökunta ja asiakkaat joutuivat kiertämään kohdan ennen kuin se siivottiin.”
“homma toimii vaikka on paljon syöjiä”
“Hyvä ruoka, mutkaton ja siisti paikka.”
“Sijainti. Helppous”
“Pitsojen mauttomuus/rasvaisuus. Ranskalaisten puute. Yleinen hälinä syödessä”
“Pizzojen tulisi olla tuoreita. Ei kauan paikallaan olleita, kuivia ja kylmähköjä! Limsa usein vedenmakuista!”
“Hyvä ruoka, pizzavalikoima todella hyvä ja salaattipöytä runsas ja laadukas”
“Kaikki toimii hyvin”
“Hyvät pizzat ja helppous.”
“Korkeahko hinta. Paikan hälyisyys.”
“Hyvänmakuuset ruoat.”
“Likaiset ruokapöydät.”
“Tilava”
“Hyvä hinta/laatu suhde”
“Sijainti, salaatit”
“Melko levoton”
“Pitsat on todella hyviä ja salaattipöytä monipuolinen”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.Siisti paikka.Henkilökunta mahtavaa ja työnsä osaavaa.”
“Sai S-bonusta, samassa paikassa Hese ja pizzabuffa jos ei osaa valita mitä ottaa.”
“Aika vähän kasvisvaihtoehtoja”
“Tervetullut olo pientenkin lasten kanssa. Hinta-laatusuhde ok”
“Leikkipaikka pieni ja likainen. Ruuat monessa eri noutopöydässä ja piti vähän hahmotella ensin, mistä hakee mitäkin. Hodarit olivat pahoja, nakki oli vetinen ja jauhoinen - edes 2,5v lapsi ei syönyt nakkia, vaikka yleensä ne maistuvat aina.”
“Hyvä ruoka”
“Tilava, selkeä, tuotteet hyvin esillä ja tarjolla. Helppo asioida. Parkkitilaa runsaasti.”
“Salaattipöydässä oli illalla nahistuneen näköiset tuotteet, jotka eivät houkutelleet. Ravintolassa oli hiljaista, mutta silti henkilökuntaa ei näkynyt salin puolella pyyhkimässä pöytiä tai siistimässä linjastoja”
“Hyväntuulinen kassahenkilö. Maistuvat ruuat. Siisti ja rauhallinen vaikka oli paljon väkeä.”
“Hyvänmakuista pizzaa ja että voi toivoa omilla täytteillä pizzaa myös”
“Oli hieman sotkuiset pöydät ja myös se ettei ollu isoja pöytiä esim kuuden hengen pöytää ainakaan kovin montaa”
“Hyvä ruoka ja riittävästi vapaita pöytiä. Pizzat erinomaisia ja tilauksesta tehtiin toivepizzoja.”
“Pöydät ja pöytien aluset on usein likaiset. Joskus jopa sikaiset. Siitä tulee ällöttävää olo.”
“Pizzat todella hyviä”
“Ystävällinen parvelu, maistuva ruoka, ruoka toiveen toteutus(kysytään minkälaista pitzaa haluaa heidän tekevän)”
“hälinä ympäristö”
“Melko kallis buffa. Asiakkaita oli viimeksi niukahkosti, johtuneeko siitä. Salaatipöytä suhteellisesti laadukkain, joka sellaisenaan voisi olla suosittelemisen arvoinen. Anoa paikka, josta saa kanaa. Hyvät tilat, tilojen järjestely ja viihtyisä yleisilme.”
“Pizzat ja lämpimän pöydän tarjonta perustasoa, pääosin ei erityisen maukkasta. Kiertoaika hidas, joten kypsennetyt ruoat menettäneet makuaan.”
“Ystävällinen palvelu, riittävästi asiakas paikkoja.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Hyvä sijainti ja kätevä poiketa kauppareissulla”
“Ajoittain kovin sotkuinen kun asiakkaat eivät välitä siisteydestä”
“Prisman buffassa saa toivoa omanlaista pitsaa.”
“Keitto puuttuu!!!”
“Salaattipöytä on houkutteleva ja tuotteet siinä tuoreita ja hyvälaatuisia.”
“Koko perheelle sopivaa ruokaa sekä pljon istupaikkoja ja muutenkin avara ja mukava ruokailu kokemus, hintakin on kohdillaan”
“Ruuhka aikana joutuu jonottamaan pizzoja”
“Hyvät ruoat. Toivepizzat”
“Monipualiset ruuat ja salaatti pöydässä paljon eri tuootteita”
“Pizza pohjat oli parantuneet!”
“Ei löytynyt puhdasta pöytää”
“Ruoka hyvää ja lämmintä!”
“Enemmän salaattipöydän valikoimaa kiitos ??”
“Sijainti ja lasten leikkipaikka”
“Omaan ruokavalioon ei aina valikoimaa”
“Lapsiperheille näppärä paikka ja pienet otetaan huomioon. Pitsatoiveet on hauska lisä, vaikka itselleni suosikit löytyivät valmiista vaihtiehdoista. BBGkana pitsa on ihan ykkönen!”
“Pöytien siistimiseen jää selkeästi henkilökunnalla liian vähän aikaa kiireisempään aikaan. Joka on ymmärrettävää.”
“Kiireetön, leppoisa tunnelma.”
“Oman suosikki pitsan tilaaminen ja pitsan nopea valmistuminen”
“Salaattipöytä on hieman suppea/ löydän huonosti itselle maistuvia/soveltuvia asioita salaattipöydästä”
“pöytätilat rajatut”
“Ruokia oli riittävästi, vaikka kello läheni 15.”
“Snyggt och trevlig personal. Goda pizzor och bra salladsbord. Hela familjen äter sig mätt.”
“palvelu nopeaa, tilaa ruokailla, saa valita syötävät itse oman maun mukaan, salaattipöytä runsas.”
“Valoisa ja tilava ruokapaikka. Hinnaltaan sopiva, tarjolla monipuolinen meni. Hyvä salaatti tarjonta.”