Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on maistuvaa ja eroaa muusta kaupungin ravintoloiden tarjonnasta”
“ystävällistä, nopeaa, maukasta, jäi hyvä mieli”
“Kaupungin parhaat falafelit!”
“Annoskoot vaihtelee liian paljon. Otettiin mukaan ja omani näytti pelkältä tyhjältä pitaleivältä. Annoskoot on koko olemassaoloajan vaihdelleet. Viimeksi saatiin isot ranskalaiset niin, että paketti oli ahdattu täyteen. Nyt ne oli puolillaan. Myös halloumiranut oli ekalla kertaa isot ja siitä riitti hyvin, mutta nyt laatikon pohjalla oli muutama hassu ja pohjalla vielä täytteenä paperi. Isossa laatikossa oli alle puolet halloumiranskalaisia, vaikka tilattiin isot. Aina muissa kaupungeissa syödessäni pitat ovat olleet niin täynnä, ettei leipä haukatessa mahdu kokonaan suuhun. Seinäjoella pelkästä pitasta ei ole koskaan lähtenyt nälkä. Muuten Fafas on konseptina huippu. Tykkään Fafasin ruoasta ja terveellisyydestä.”
“Hyvä ruoka ja hyvän mielen palvelu. Vielä kun soittamalla onnistuisi tilata ruoan valmiiksi noudettavaksi. Puhelimella yritetty useaan otteeseen mutta ei vastausta”
“Hyvää ruokaa, hyvä hinta/laatusuhde”
“Helppoa ja hyvää ruokaa, mukavaa vaihtelua perus pikaruoalle!”
“Ystävällinen palvelu ja maukas ruoka”
“Pidin erityisesti hyvästä palvelusta jota saimme. Kokki toi jopa extrana jotain naposteltavaa pöytään. Ruoka oli hyvää ja kokki auttoi valinnassa. Asiakaspalvelija työskenteli yksin, mutta lisäksemme ei ollut muita asiakkaita joten kaikki sujui erinomaisesti. Mikäli porukkaa olisi ollut enemmän olisi varmasti vaara, että ruokien teossa menisi liian kauan.”
“Annokset ovat mukavan kokoiset ja hyvänmakuisia”
“Ravintola tarjoaa paljon hyviä kasvisruokavaihtoehtoja, jota monet ystäväni varmasti arvostaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Sain, mitä toivoin: maukasta ruokaa hyvän annoksen.”
“Uutuus punajuuripita maistuva, palvelu ystävällistä ja ripeää. Olin Seinäjoen-läpikulkija. Tosin aikanaan syntynyt siellä.”
“Ruoka oli hyvää ja hinta kohtuullinen. Tila oli aika pieni, eli isommalle porukalle en suosittelisi.”
“Henkilökunnalla tuntui olevan kova kiire ja siitä tuli hetkeksi tunne, että pitäisikö mennäkin toiseen ravintolaan.”
“Ruoka on todella herkullista ja henkilökunta on aiempaa ystävällisempää. Hinnat ovat varsin kalliit, muuten kävisin lounaalla ja perheen kanssa useammin.”
“Loistava lounasruoka”
“Palvelu ystävällistä ja sujuvaa, ruoka aina herkullista!”
“Ruoka on hyvää”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu sekä ruoka”