Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“tykkäsin kun kasviruokia oli reilusti! Tunnen paljon kasvisruokaa syöviä niin ehdottomasti suosittelen. Ja myös sekasyöjille löytyi vaihtoehtoja että perheen kanssakin voisin tulla.”
“Voisin kysyttäessä kyllä suositella”
“Mielestäni hyvää ruokaa”
“Asiakaspalvelijan saapuminen tiskille kesti todella kauan vaikka ravintolassa ei ollut ketään muuta tuntui kuin palvelun saaminen olisi kestänyt ikuisuuden ja sen vuoksi jäi hieman huono maku tästä käynnistä”
“Hyvä ruoka, asiallinen palvelu. Nopeakin.”
“Positiivinen yllätys! Taivaalliset maut, tuli ihan Kreikka mieleen ☺️”
“Hyvää ruokaa mukavassa ympäristössä”
“Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti, henkilökunta osasi neuvoa kun olin ensimmäistä kertaa asiakkaana. Kaikin puolin mukava paikka. Olen jo suositellut ystävälle joka asuu paikkakunnalla :)”
“Yksii pieni miinus hinnasta, muutoin kaikki 5/5”
“Annoksesta unohtui falafel pullat, saatiin kun käytiin pyytämässä”
“Pitaleipä oli kylmä ja liha sen välissä tiivis kiekko. Fafas ravintoloiden taso on laskenut muutaman vuoden takaisesta”
“Kun tulimme ravintolaan tunsimme olevamme tervetulleita. Myyjä kertoi ystävällisesti ruoka-annoksista, ja suositteli meille hyvät ateriat. Ravintola oli siisti ja viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa hyvään hintaan ja nopeasti”
“Erilaista pikaruokaa”