Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,4)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvät tuotteet, myös vegaanit huomioitu."”
“"Hyvää ruokaa mutta sain eri annoksen, mitä tilasin "”
“Ruoka oli hyvää mutta kalliinpuoleista paitsi lounasaikaan. Lihaa vois olla vähän enemmän ja dippi asteen isompi. Pienet jutut tekee suuren eron. Palvelu ja tunnelma oli hyvää sekä ruoan maku.”
“Rakastan hyvää ruakaa ja olenkin näinä kahtena kertonut sosiaalisessa mediassa käynneistäni. Molemmat kerrat ja ruuat olivat erittäin hyviä. Lapsille toki saisi olla enemmän vaihtoehtoja mutta snäkseistä löytyi myös perheen pienimmälle (4v) kivasti maistuvaa ruakaa. Tzatsiki on taivaallista ?? myäs tyttäreni (11v) suositellut ystävilleen Fafasia.”
“Ruoka hyvää ja monipuolisesti vaihtoehtoja”
“"Ruoka on hyvää ja helppoa. Täältä saa kätevästi myös vegaanista. FaFa'sin ruoka on parempaa kuin muissa pikaruokapaikoissa, vaikkakin myös hinta taitaa olla vähän korkeampi."”