Fafa's Seinäjoki on suljettu toistaiseksi alkaen 27.3.2020 klo 14 sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

Uudelleen avaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä.

 

Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.

Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Falafel - Kikherneistä, yrteistä, seesaminsiemenistä, valkosipulista ja mausteista valmistettu taikina. Uppopaistetaan kultaisen rapeaksi ja tarjoillaan heti. Gluteeniton/Vegaaninen
Hummus - Kikherneistä, valkosipulista, tahinista, ja sitruunamehusta valmistettu tahna. Parasta pitaleivän kanssa. Gluteeniton/Vegaaninen
Tzaziki - Jogurtista, mintusta, kurkusta ja oliiviöljystä valmistettu raikas kastike. Gluteeniton/Laktoositon
Matbuha - Pitkään haudutettu tomaattikastike, johon lisätty yrttejä ja paahdettua paprikaa. Ei tulinen. Gluteeniton/Vegaaninen
Tahini - 100% sesamsiemenistä jauhettu tahna. Maustettu sitruunamehulla ja suolalla. Gluteeniton/Vegaaninen
Halloumi - Kova, kermainen juusto jonka maut tulevat täydellisesti esiin uppopaistossa. Falafel halloumi on fafasin suosituin annos. Gluteeniton
Tabule - Bulgur-vehnästä, persiljasta ja sipulista tehty salaatti. Mausteena oliiviöljyä ja sitruunamehua. Vegaaninen
Pita - Vehnästä tehty taskumainen leipä joka on helppo täyttää. Vegaaninen
Meze - Lajitelma eri tahnoja ja salaatteja. Täydellinen jaettavaksi.

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppoa, nopeaa ja hyvää! Parempi vaihtoehto kuin perushampparit.”
“minä olin tyytyväinen - ruoka maistui todella hyvältä. ystäväni söi Rosson listalta. On hyvä, että voi valita ruuan sekä istumapaikan”
“Erilainen ruokapaikka ja maistuva annos.”
“Palvelu oli erittäin nopeaa ja ystävällistä!”
“Asiakaspalvelu priimaa, ravintola on siisti ja ruoka on aina hyvää”
“Erilainen makuelämys”
“Hyvää ruokaa, mutta aika kallista”
“Ruoka todella maistuvaa lähes aina. Harmi vain että ruuan laatu ja esillepano riippuu täysin siitä kuka on annoksia tekemässä. Edellisellä kerralla kotona tuotteet (pitaleipä ja Fafas meze piti olla) avatessani oli aivan jotain muuta mitä olin tilannut ja tiettyjä aineksia puuttui kokonaan. Pitäleivästä puuttui tiettyjä aineksia ja ne oli heitetty vaan sisään, siitä annoksesta en olisi maksanut euroakaan jos olisin nähnyt mitä pakettiin meni.”