Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa.”
“Ruoka on hyvää ja tuoreista raaka-aineista valmistettua.”
“"fafasin ruoat ovat mielestäni erittäin maistuvia, joissa erottuu aina monia makuja, niin seinäjoella, jyväskylässä kuin lappeenrannassakin"”
“Kanaton pita oli outo kokemus. Toki ihan nimensä mukainen kun en kokenut sen olevan kovin kanan kaltainen. Oudoksuin että proteiini oli kylmää? Odotin mielessäni kuitenkin lämmintä pitaa. Muuten ruoka oli maittava vaikka vähän valui vettä.”
“"Henkilökunta ei ollut heti paikalla, piti odottaa hetken"”
“"Ruoka on minun makuuni. Paras pikaruokaloista mitä tiedän. On myös kasvisvaihtoehtoja. Olen suositellutkin mutta kollegat arastelevat tuon tyyppistä ruokaa ja mausteita, mutta mieheni, tytär poikakavereineen todella tykätään."”
“Hieman erilaista ruokaa kuin mitä muista Seinäjoen ravintoloista saa. Ruoka on erinomaista ja sen vuoksi vierailen ravintolassanne säännöllisen epäsäännöllisesti.”
“vegeruokaa saa useampaa sorttia jos sellainen kiinnostaa”