Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka on hyvää ja helppoa. Täältä saa kätevästi myös vegaanista. FaFa'sin ruoka on parempaa kuin muissa pikaruokapaikoissa, vaikkakin myös hinta taitaa olla vähän korkeampi."”
“Seinäjoen fafas on erittäin hyvä paikka ja ihanaa että kaupungista saa maistuvaa kasvisruokaa nopeasti.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“tykkäsin kun kasviruokia oli reilusti! Tunnen paljon kasvisruokaa syöviä niin ehdottomasti suosittelen. Ja myös sekasyöjille löytyi vaihtoehtoja että perheen kanssakin voisin tulla.”
“Voisin kysyttäessä kyllä suositella”
“Mielestäni hyvää ruokaa”
“Asiakaspalvelijan saapuminen tiskille kesti todella kauan vaikka ravintolassa ei ollut ketään muuta tuntui kuin palvelun saaminen olisi kestänyt ikuisuuden ja sen vuoksi jäi hieman huono maku tästä käynnistä”