Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on hyvää ja erilaista kuin muualla.”
“Hyvä ja täyttävä ruoka sekä ystävällinen palvelu”
“Jag rekommenderar gärna en förmånlig restaurang med god mat, där de vegetariska alternativen är det bästa på menyn!”
“Ruoka on erittäin hyvää, tosin taso vaihtelee vähän kerrasta toiseen. Lähinnä mausteiden käytössä ja ruoan kokoamisessa. Viime kerralla pyysin chiliä pitaani vähän, sitä oli vähän turhan paljon. Meillä oli tilauksessa myös halloumi- ja batattiranut (joihin tietysti kuuluu tsatsiki) ja lisäksi tilasin vielä ekstratsatsikin, kuten aina teen, ja nyt tilauksessa oli vain yksi sellainen lisäpurnukka eikä kahta, joka on aina ollut se annoskoko. Suolaa ruoassa oli tällä kerralla kovin vähän, onneksi sitä toki sain lisättyä kotonakin.”
“Ystävällinen henkilökunta vaikkakin hieman hidas palvelu”
“Woltin kuski tuli hakemaan ruokaa ja laittoi likaisen ison ruokakassin minun pöydälle. Muuten kiva kokemus.”
“Ruoka oli hyvä”