Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

 
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja ravintola oli viihtyisä ??”
“Hyvä ruoka”
“"Ruoka oli hyvää. Söin jotain broileria ja bataatti tikkuja. Nyt kun asiaa tarkemmin pohdin, niin kasviksia olisi saanut olla annoksessa enemmän, mutta tykkään ehkä kasviksista keskivertoa asiakasta enemmän. Ravintolassa toteutui hyvin korona suositukset ja asiakkaita ohjattiin joka toiseen pöytään. "”
“"Remontti oli oikein onnistunut, tyylikas! Amarillon vikana olen aina pitänyt jopa päiväaikaan liian lujaa soivaa musiikkia."”
“"Aivan ihana paikka! Ruoka on monipuolista ja maistuvaa, ja ravintolan uusi ilme on todella freesi ja tyylikäs! Edelleen meidän perheen ykkösravintola! "”
“"Mukava paikka käydä pitkästä aikaa Amarillossa syömässä, jäi hyvä mieli."”
“"Tultiin lounaalle, lounas listaa ei ollut. Maksoimme turhan paljon lounaasta lounas aikaan. Kun olisimme tienneet, että lounasta ei ole. Emme olisi tulleet. "”
“"Hyvää ruokaa, hyvä palvelu"”
“"Uusi ilme, hyvä ruoka, hyvä palvelu. Lopuksi flipperikolikot oli kiva bonus! "”
“"Ravintolaan mennessämme jouduimme odottelemaan hyvän tovin, vaikka meillä oli pöytävaraus. Kiireiset työntekijät eivät sanoneet edes ""Hei, pieni hetki, tulen ihan kohta"" tms. Siksi jäi vähän huono maku. Myös laskun saaminen kesti kauan, piti yrittämällä yrittää kiinnittää tarjoilijan huomio laskun saamiseksi."”
“"On outoa, miten vuodesta toiseen Seinäjoen Amarillossa on sama ongelma: Tarjoilijoilla kestää hyvin kauan siinä, että asiakkaat tullaan ottamaan vastaan. Työntekijöiden juorukerho baaritiskin takana vaikuttaa olevan usein kiinnostavampi. Ruoka on kuitenkin aina hyvää"”
“Remontin jälkeen yleisilme on muutunut paljon paremmaksi kuin ennen.”
“"Hieno uudistunut paikka ja tarjoilu pelasi hyvin. Ruokalista ei ollut liian pitkä, ja se selkeytti, nopeutti valintaa. "”
“"Mukava siisti ympäristö, miellyttävä henkilökunta ja hyvä ruoka."”
“Ruokalista nykyään aika suppea ja bataattiranskalaiset eivät olleet maukkaita.”
“Ihan jees”
“"Amarillossa on hyvä tunnelma ja mielenkiintoinen, hieno sisustus. Erittäin hyvää ruokaa ja näyttävät juomat. Henkilökunta huomioi asiakkaat ja pitävät hyvää huolta. Amarillosta tuli meidän lempiravintola!"”
“"Sen jälkeen kun oli ohjattu pöytään ja tilaus saatu, unohdettiin pöytään... Toki miehitys näytti vajavaiselta ja henkilökunta ei kerinnyt palvella kaikkia."”
“"Erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen tarjoilija. Paikka muutenki on omaan mieleen sopivan rento, ei mikään ns pönötysravintola, jossa hienostella. Vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet."”
“"Vaikka paikka oli melkein tyhjä ja lounasaika, ruoassa kesti todella kauan n. 30min. Meiltä ei käyty kysymässä maistuiko ruoka, tai otettaisko jälkiruokaa. Odottelun jälkeen menimme tiskille maksamaan. Siellä kolme ihmistä hääräsi eikä kukaan näyttänyt huomaavan meitä. Ja lopulta oli vielä maksamisessa jotain ongelmaa ja jouduimme odottamaan eri tarjoilijaa."”
“Sisään tullessamme tarjoilijat eivät tervehtineet ja jouduimme odottamaan pöytiinohjausta kauan. Muuten vierailu sujui mukavasti.”
“"Hyvä asiakaspalvelu, ruoka tuli nopeasti vaikka oli isompi ryhmä."”
“"Kaikki muu oli loistavaa, paitsi se että jouduimme tyttöystäväni kanssa odottamaan pöytää puoli tuntia ja alkupalaa ja pääruokaakin todella kauan. Täytyy silti ottaa huomioon, ettemme olleet etukäteen varanneet pöytään ja saavuimme juuri kiireiseen aikaan. "”
“Amarillossa on paras ruoka ja palvelu.en muualla käykkään”
“Viihtyisä uusi ilme ravintolassa remontin jälkeen”
“Mukavaa oli”
“"Amarillo on aina ollut yksi lempipaikoista Seinäjoella mutta nyt olemme olleet pettyneitä ruokalistan muutokseen, kun se viimeksi vaihtui. Suosikki texican chicken poistui listalta sekä lisäksi lista pieneni muutenkin tai vaihtui pikkuannoksiin. Remontti oli hienosti toteutettu ja näytti hyvältä mutta vähän ehkä intiimimpää/yksityisempää fiilistä osittain saisi olla. Nyt ravintolassa oli melko avointa. Tulemme taas mutta toivottavasti ruokalista joskus taas vaihtuu. Bataattitikut ovat olleet myös pettymys, sillä nyt kahdesti ne ovat olleet melko raakoja, eivätkä mitenkään rapeita. Ehkä saisivat olla oikeasti tikkuja eli ohuempia. "”
“Palvelu oli rentoa ja ammattitaitoista”
“"Hyvä ruoka ja juoma, parempi mieli."”
“"Ainoastaan tuntui, että alkoholia tyrkytettiin liian innokkaasti. Perjantai-ilta ja kaveriporukka ei aina automaattisesti tarkoita alkoholia ;) mutta muuten asiat sujui kivasti!"”
“"Viihtyisä ravintola missä hyvää ruokaa, harmillisesti muutoksen myötä oli poistunut vanhoja lempparituotteita. Ainoa miinus ravintolan valaistuksesta, istuimme 6hlön pyöreässä pöydässä baaritiskin kulman kohdalla ja nuorillakin silmillä oli haasteita nähdä lukea listoja. "”
“"Ruokalistan lihattomat vaihtoehdot on vähän kehnot. Mielestäni Seinäjoella amarillo on nyt todella hienosti remontoitu, mutta ruokalista ei jotenki enää sovi uuteen paikkaa. "”
“Koronan aiheuttamat erityistoimenpiteet oli otettu hyvin huomioon.????”
“Kaikki meni oikein hyvin. Aina on mennyt :) Ruoka ja palvelu oikein mainiota!”
“Ihan Ok paikka”
“"Sinihiuksiselle iloiselle tarjoilijalle kymmenen pistettä, todella ammattitaitoinen ja iloinen tapaus! Kyseessä Seinäjoen Amarillo. Ruoka oli oikein maistuvaa!"”
“Hyvä paikka.ruokaa varmisti jokaselle.”
“"Amarillossa on hyvä palvelu, eikä tunnelmassakaan ole muuttamista! Ruoka on todella maistuvaa eikä tarvi kyllä koskaan poistua pahoilla mielin."”
“.”
“"Vasta remontoitu ja yllätti, että ovet olivat jo avoinna. Tarjoilijat ( Noora jäi nimelä mieleen, Ihan Huippu, Kympit hänelle asenteesta, ilosta ja palvelusta! ) Jätti todella hyvän mielen käynnistä ja siten miten kaikki asiat toimi!"”
“Olen useamminkin käynyt amarillossa juhlistamassa parisuhteeni merkkipäiviä ja olen suositellut paikkaa jo monille ystävilleni koska tiedän sieltä löytyvät täydellistä laaturuokaa”
“"Kävimme juuri amarillon avattua ovensa uudestaan. Asiakkaita oli jonoksi asti, mutta kaikki huomiointiin erittäin hyvin! Meillä oli jatkuvasti työntekijä palvelemassa vaikka ravintola oli täynnä asiakkaita. Pienet sekaannukset ymmärrän varsin hyvin, varmasti tuli itse kullekkin yllätyksenä , kuinka paljon väkeä avausilta veti puoleensa! "”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja rento tunnelma"”
“"Varma valinta onnistuneeseen ravintolaruokailuun. Ruokalista vaan suppea eikä sieltä mitään kovin erikoista löydy, mitä ainakin itse monesti ravintolasta hakisin. Tuotteet kyllä muuten hyviä ja maukkaita."”
“"Ruoka ja palvelu on ollut aina hyvää. Ruokaa pitää joskus odottaa, muuten erittäin hyvä"”
“Meni on nykyään tosi suppea. Kaikille ystäville en voisi suositella ravintolan tarjonnan vuoksi :) ruoka on silti hyvää.”
“Erittäin ystävällistä ja huomioivaa myyntiä/palvelua!”
“"Rento,mukava tunnelma.Ystävälliset työntekijät ja taatusti hyvä ruoka.Kiitos "”
“Kohtuullisen hyvä”
“"Saimme tosi hyvää palvelua. Meille kerrottiin ruuista/niiden sisältämistä aineista paremmin, kun niistä kyselimme. Tarjoilija oli todella ystävällinen ja avulias."”
“Mukava tarjoilija esitti hyviä vaihtoehtoja myös autoilevalla pariskunnalle alkoholittomista. Jos jotain kehittämistä niin illasta vähän hämyisempi valaistus ja hentoa taustamusiikkia.”
“Allt perfekt både betjäningen och maten??”
“"Sijaitsee keskeisellä paikalla, eikä Seinäjoelle ole vastaavia ravintoloita."”
“Amarillo on viihtyisä ja henkilökunta ystävällinen.”
“"Ruoat maukkaita ja annokset voi valita itselle sopiviksi ,vaikka kaikki alkupaloista. "”
“Ruoka ja tunnelma aina hyvää!”
“"Tilasimme vettä, sen maku oli hieman erikoinen. Ruoka oli maistuvaa ja siisteys oli liittämisen arvoista. Eritoten pidin siitä kun tarjoilija kertoi laskuttamisen yhteydessä siitä, miten ravintola uudistuu ja mitä sen buffaan sisältyy. Heti tuli tunne, että olisi ihana testata tätä."”
“PERFECT!!!”
“Ruoka on monipuolista ja maistuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“Mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja juomat tunnelma hyvä asiointi sujuvaa”
“"Muuten loistava kaikin puolin, mutta menu on liian suppea. "”