Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

 
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa ja nachot on kiva juttu.. tosin niitä voisi näin korona-aikana laittaa yksityiskattauksena”
“"Amarillo oli toimiva ja luotettava. Palvelu oli hyvää, erityisesti tarjoilija Ropsu teki vaikutuksen. "”
“"Monen vuoden aikana käynnit ovat olleet mukavia, ruoka maistunut."”
“nopeasti helppoa ruokaa...”
“"Mukava tarjoilija,joka otti vapaaehtoisesti myös valokuvia seurueesta .."”
“"Mukavaa porukkaa töissä, joskin annokset pienentyneet aiemmasta."”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Palvelu hyvää, hotellin yhteydessä, helppo tulla"”
“"Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelija oli todella ystävällinen! Hän jaksoi nähdä vaivaa myös sen eteen, kun pyysin synttärijuomaan jotain spesiaalia. Sädetikkua ei löytynyt, mutta hän toi kuivajäätä pöytään tuomaan tunnelmaa, siitä tuli hyvä mieli!"”
“Henkilökunta oli huippua ja ruoat sekä juomat onnistuneita”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli"”
“"Hyvä ruoka, kiitettävä palvelu, keskustassa! "”
“"Erityis kiitos tarjoilija Jokkelle, hyvä tyyppi, hyvä tilannetaju ja huumori"”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista”
“"Ruoka hyvää,juomaa suositeltiin ja se oli hyvää.Kiva ilta oli meillä.Kiitos."”
“Hyvä ruoka”
“"Tykkäsin enemmän amarillosta ennen tätä suurta remonttia, nyt oli liian avonainen sali, ei enää loosseja, ja kuparipöydät olivat mielestäni suuri virhe, kylmät nojata ja metallinen haju häiritsi."”
“"Luotettava paikka, aina löytyy mieluinen ruoka. "”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Viihtyisä tunnelma.”
“"Saimme erittäin hyvää asiakaspalvelua Matilta (?). Hän huomioi hienosti lasten tarpeet ja palvelu oli mukavan korutonta, mutkatonta ja rentoa. Osasi hienosti hoitaa hommansa ilman ylimääräisiä löpinöitä, joihin meillä ei lapsiperheenä olisi ollut aikaa :D "”
“Hyvää palvelua ja ruokaa. Kiva kun lapsille oli odottelun ajaksi värityskuvat ja värit”
“Aina varma valinta”
“Hienosti ravintolapäällikkö otti polttariporukan vastaan ja kertoi suosituksensa niin maun kuin ajan kannalta järkeväksi.”
“Tuttu ja turvallinen ketjuravintola”
“Keittiö auki pitkään”
“Mies tarjoilija oli oikein asiallinen ja ystävällinen”
“Erittäin hyvä palvelu! Nopea palvelu! Ruoka oli todella maittava!”
“"Pidän itse meksikolaistyyppisestä ruuasta ja tunnelmallisesta ravintolasta, joten jos tiedän kaverillani olevan saman tyyppinen maku niin toki suosittelen."”
“Sain ruoka-allergisena loustavaa palvelua.”
“Mukava paikka käydä!”
“Paras Amarillo-ravintola käynti koskaan. Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä.”
“Kaikki sujui vallan mainiosti!”
“Matti palveli erinomaisesti”
“Luotettavaa perus Amarillo meininkiä”
“Ruoka oli hyvää”
“"Hyvä tunnelma, sopivan suurikokoinen ravintola, mukava henkilökunta"”
“Hampurilainen oli kuiva ja vähäsuolainen.”
“Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma”
“"Hyvää ruokaa, keskeinen sijainti."”
“"Kaikki vaan toimi erinomaisesti ja miten ammattitaitoisia baarin mieshenkilöt olivatkaan, suosittelivat tietenkin jotain kamppanja-juomaa mutta eivät""tyrkyttäneet"" ja muutenkin jutteleminen oli sujuvaa, ei mitään ""pakko-juttelua"".Tunnelma oli rento ja pojat osasivat hommansa. Vertailukohteita oli sille illalle aika monta kun teimme kapakkakierroksen. Kuinka paljon se merkitseekään että henkilökunta on ammattitaitoista niin työnsä kuin olemuksensakin puolesta. "”
“"Remontoitu Amarillo Seinäjoki oli uudelta ilmeeltään miellyttävä, palvelu oli nopeaa ja henkilökohtaista, palvelun laatu on viimevuosina parantunut huomattavasti kyseisessä ravintolassa. "”
“Amarillo hyvällä paikalla hotellin yhteydessä.”
“Tykkään ruoasta ja palvelusta. Hinta ja laatu kohtaavat.”
“Erittäin kiva henkilökunta ja hyvää ruokaa ja juomaa”
“Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Ravintolan ilmapiiri oli rauhallinen ja henkilökunta ystävällistä ja ammatin osaava. Hyvä fiilis jäi. Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoisia.”
“palvelu oli hyvää”
“Viihtyis ja hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki sujui hienosti. Lapsetkin tyytyväisiä.”
“Hyvää ruoka”
“Hyvä paikka.”
“"Ruokalistalta puuttui wingsit, tästä miinus"”
“Hyvä palvelu ja ruoka!”
“On usein ollut yhtä hyvin kaikki asiat”
“Uudistunut ravintola oli erittäin mieluinen ja tunnelma hyvä.”
“"Ravintola remontti oli kyllä onnistunut, ei ollu nii synkkä enää. Lapsi huomioitiin tosi hyvin ja jaksoi sen ansiosta odottaa hyvin ruokaansa. Siitä iso plussa. Ja ruoka oli todella hyvää niinku se on aikaisemmillakin kerroilla ollu. :)"”
“För lite personal i förhållande till gästerna. Servitriserna fick rusa runt för att alls hinna med och ändå hann de inte.”
“Yhteistä aikaa tyttären kanssa!”
“"Aina ollut mukava käydä, ei valittamista."”
“Remontin jälkeen uusi Amarillo on valoisampi ja avarampi”
“"Yleensä tottunut Amarillossa takuu hyvään ruokaan. Tällä kertaa hampurilaispihvit oli paistettu yli kuiviksi ja yhden annoksen lohko perunat olivat raakoja. En oikein tykkää selittelystä kuten ”kesätyöntekijöitä keittiössä”. Tämän tasoinen paikka, sen pitää varmistaa että KOKO henk.kunta on kartalla koko ajan. Kokin perusasioita on että varmistaa missä kunnossa annos lähtee keittiöstä. Plussana että tuotiin pienen odottelun jälkeen uudet perunat ja että pahiten epäonnistunutta annosta ei laskutettu."”
“"Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, ruoka tuli nopeasti ja oli herkullista. mitään moitittavaa en keksi."”
“Tarjoilijalla liian kiire. Unohtui ruokailuvälineet ja snaksit. Tulivat vasta tilattujen annoksien saapumisen jälkeen.”
“Seinäjoen paras ravintola ja eritys kiitos Texican chiken ruualle ja sen tekijöille. Henkilökunta on kohteliasta ja asiantuntevaa ??”
“"Ystävällinen, rento jakotoisa/tervetullut meininki. Ei mitään moitteen sanaa! "”
“RUoka oli todella hyvää (parempaa kuin muissa vierailemissani Amarilloissa) ja koko paikasta jäi hyvä fiilis.”
“Hyvä palvelu ja mieluinen menu”
“Karjala olut hanassa ei ole hyvää. Tämä unohdin varmistaa ennenkuin tein tilauksen.”
“Amarillossa on yleensä aina todella mukava asioida ja saa vatsansa täyteen maittavaa ruokaa. Drinkkilista olisi kiva vakiovaruste pöytiin.”
“Kaikki toimi moitteettomasti ja seurueellemme jäi hyvä fiilis ravintolasta.”
“"Varauksemme sattui ruuhkapiikkkiin jota tuskin huomasi pöydässämme. Tarjoilija teki kovasti töitä eteemme ja oli muutenkin ammattitaitoinen. Olimme asiakasmäärän nähtyämme valmistautuneet odotteluun, jota ei missään vaiheessa tapahtunut. Keittiö meni meidän tahdissamme! Aivan loistavaa palvelua!"”
“Asiantunteva ja mukava henkilökunta”
“Uudistuksen myötä ravintolan yleisilme mielestäni parantunut avarammaksi. Henkilökunta ammattitaitoisempaa kuin ennen. Asiakas otettiin paremmin huomioon ja kuunneltiin toiveita.”
“Maukas ruoka”
“Hyvä palvelu ja vaativat asiakkaat otettiin hyvinhuomioon”
“"Mukava palvelu, hyvä ruoka, parempi mieli. "”
“"Kaikki sujui hyvin. Sain apua etukupongin etsimiseen s- sovelluksesta. Muuten alennus olisi jäänyt käyttämättä. Omat taidot ei riitä. Aiemmin oli mukavaa kun edut postitettiin kotiin, paperversio helpompi käyttää. "”
“"Kaikki meni loistavasti, eikä ollut mitään valittamista."”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvää ruokaa”
“"Homma toimi tosi hyvin. Ainoa asia oli, että juomaa, kun tilasi lisää niin siinä kesti kauan."”
“Kaikki sujui hienosti ja henkilökunta oli mukavaa??”
“Ei mitään huonoa sanottavaa”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ensimmäinen käyntini oli hyvä ja jäi hyvä mieli käynnistä.”
“"Amarillo on hyvällä paikalla Seinäjoen keskustassa. Palvelu on ystävällistä, iltaisin ravintolassa ei ole liikaa ruuhkaa, paikasta löytyy aina tilaa meidän isompikinlukuiselle työporukalle ja tietenkin ruoat ja juomat ovat herkullisia ja tasalaatuisia ???? iso peukku SJn Amarillolle!"”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu todella ammattitaitoista ja ystävällistä”
“"Parasta oli persoonallinen rock-musiikki! Hlökunta kivoja ja motivoituneita. Paikka oli kivasti sisustettu ja tilava, mutta tilavuus jakaa vähän mietteitä. Toisaalta koronan vuoksi hyvä iso ravintola ja eipähän muiden möly häirinnyt, vaan saimme kerrankin rauhassa syödä, mutta ehkä omaan makuun turhankin suuri. Miinusta, kun pöydissä ei ollut mausteita tai muuta osviittaa. Pöytiin ohjaus oli vähän huonosti järjestetty. Etsimme pitkään ensin kassaa... mutta kuten edellä jo todettua, palvelu oli silti ystävällistä. Ja se ruoka. Ruokaa oli paljon, kivoissa lautasissa! Lohi kasvisten kanssa oli todella hyvää, mutta lohkoperunat olivat hieman mauttomua, jauhoisia ja suuria. Jälkkäri-brownie oli ihan ok. Olisi saanut olla jotain mehukkaampaa kastiketta jäätelön sijasta."”
“Amarillo ei yleensä saa pettymään”
“Hyvä vaikutelma tuli”
“"Suosittelisin amarilloa kaverilleni, koska palvelu oli rentoa ja luonnollista. Tuli fiilis, että tarjoilija olisi jo tuntenut minut. Hän oli niin mukava ja tuttavallinen. Ruokaa en voi hirveästi kommentoida joska söin vain perus nachos con salsas ja sehän nyt toimii aina. Juomalista oli hyvä ja ytimekäs. Plussaa myös siitä, että drinkin makeutta onnistui etukäteen pyydettäessä vähentämään!"”
“Parhainta ruokaa Seinäjoella!”
“Ollen erittäin tyytyväinen”
“Suppea valikoima ruuasta.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, allergiat huomioidaan hyvin. "”
“"Kaikki sujui,"”
“ihana henkilökunta ja ruoka maan mainioin”
“Uusi ilme ravintolassa oli miellyttävä ja pidin myös uudesta ruokalistasta”
“"Pihvin laatu on mielestäni laskenut, tästä syystä 8."”
“"Hyvä palvelu, S-bonus, remontin jälkeen raikas ilme ja kiva sisustus. Trendikäs paikka. "”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Todella ystävällinen henkilökunta ja erittäin hyvää ruokaa.”
“Henkilökunta on on ihan huipputasoa!”
“"Palvelu oli ensiluokkaista ! Mutta THE PLATE (G, L) 59,- jonka tilasimme kerroottiin olevan erittäin lihaisa. 2 possun todella pientä bbq-ribsejä ja 2 pihvi -- paljon halpoja vihanneksia. Tämä oli pettymys ja laskee pisteet !!!!"”
“hieno uudistunut ilme ja lapset 11 ja 14 v pitivät cola-annosta posiivisena yllätyksenä”
“"Rento palvelu, hyvä ruoka"”
“Amarillo on tunnelmallinen ja ihana ravintola.Työntekijät ottivat ihanasti vastaan ja palvelu pelasi hyvin????”
“Amarillo Seinäjoki on viihtyisä ja mieleinen paikka.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Raaka-aineet olivat tuoreita ja maukkaita. Söin vege-annoksen ja vege ruuissa em. ei ole aina itsestäänselvyys.”
“"Kiva paikka ja hyvää palvelua. Kiitosta myös s-eduista. Miinusta suppeasta ruokalistasta, jossa ei juurikaan vaihtuvuutta"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ravintola on erittäin hieno uuden ilmeen myötä ja ruoka maistuu tosi hyvältä.”
“The Table oli ihana kokemus.”
“Kaikki sujui ihan hyvin”
“"Miellyttävä asiallinen henkilökunta, hyvä ruoka, kaikin puolin, tunsi itsensä tervetulleeksi ravintolaan."”
“Ruoka on hyvää ja täyttävää. Riittävä valikoima.”
“Ihan ok paikka vaikka pihviannoksia pitäisi olla useampia”
“"Uuden remontin myötä tunnelma ja kokemus kohosivat todella korkealle. Kunhan koronatilanne helpottaa, olisi ihana tulla istumaan iltaa pitkän kaavan mukaan sillä tunnelma ravintolassa on todella hyvä!"”
“siisti ja hyvä paikka”
“Tunnelma ja palvelu on hyvää. Ruokalista oli jotekin todella suppea ja ei meinannut löytää haluamaansa. Lisäisin pihvi ja kalaruokia listaan”
“Amarillossa on aina mukava ja ystävällinen henkilökunta ja ruoka on hyvää.”
“"Seinäjoella on monta hyvää ravintolaa. Tarjoilu pelasi vähänhitaasti, ehkä poikkeusoloista johtuen. Kokonaisuutena kuitenkin mukava kokemus."”
“Noudatan gluteenitonta vegaaniruokavaliota ja minulle ravintolassanne ei valitettavasti ole mieluisaa syötävää. Olen kuitenkin erityisen otettu miten ravintolanne valmisti minulle hieman menusta poikkeavan annoksen. En kuitenkaan jatkossa valitsisi tulla ravintolaanne kyseisen annoksen vuoksi.”
“"Rento paikka, ruoanlaatu ja hinta kohtaavat, enemmän voisi olla juomatarjontaa / isompi juomalista ja alkoholittomiakin drinkkejä tilattavissa. "”
“Saimme hyvää palvelua”
“"Kiva , rentouttava ravintola."”
“Texmex”
“Ok paikka”
“Tänä korona aikana oli hyvin järjestelty väljyys ja viihtyvyys.”
“"Ruoka hyvää, palvelu nopeaa"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Mukava, mutkaton paikka ruokailuun sekä pelkään seurusteluun."”
“Ei moitteita”
“"Harmillista oli, ettei seuruettamme noteerattu pitkään aikaan odottaessamme pöytäänvientiä. Meillä oli tehtynä pöytävaraus ennakkoon. Pieni huikkaus: tervetuloa, odotatteko hetken - olisi riittänyt. Ruokien tulon aika-arvio venyi melkoisesti. Mutta ruoka oli erittäin maukasta ja palvelukin ihan ystävällistä. Se on ymmärrettävää, että joskus on kiire ja asiat venyy, silloin toivooso henkilökunnalta tähän ystävällistä reagointia. Kaikkiaan viihdyin kyllä ja varmasti tulen uudelleen. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä”
“Kaikki meni hyvin ja ruoka oli hyvää!”