Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

 
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä ravintola kaikin puolin”
“Monipuolinen ruokalista”
“Ruoka oli erinomaista”
“"Jäi huono maku kun jälkiruokatilaukset tultiin kysymään jo silloin kun minulla oli pääruoka vielä kesken. Muutenkin tuli tunne, että meitä yritettiin saada poistumaan nopeasti."”
“"Kokonaisvaltaisesti hyvää palvelua, ruokaa sekä kaunis yleisilme ravintolassa. "”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka maistui hyvältä ja ravintolan uusittu sisustuskin oli oikein kiva. "”
“"Trevlig personal, trots mycket folk var de inte stressade. Verkade som att personalen trivdes, då trivs också jag som kund! ;)"”
“Hyviä juomia ja työntekijät olivat mukavia”
“"Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Viihtyisät tilat. "”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, mutta annosten koko pienentynyt liikaa."”
“Tarjoilija oli ahdistava. Heti kyseli mitä otetaan. Ja puhui liian kovalla äänellä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu!"”
“Perustelut löytyvät arvioinneista. Lisäksi ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla muttei ole rauhaton.”
“"Tunnelmasta ja asiakaspalvelusta plussaa. Ruoka oli melko tylsää. Olisi kaivannut annokseen jotain muutakin kuin kanaa ja ranskalaisia. Seuralaiseni annos oli myös pettymys, koska siinä ei ollut päätä eikä häntää niin sanotusti. Monta eri makua jotka eivät pelanneet yhteen. "”
“"Upea uusi sisustus, hyvä ruoka, hyvä palvelu."”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“"Positiivinen kokemus, kun muuten viime vuosina on yleensä olleet kokemukset joka kerta hieman huonompaan suuntaan, mutta nyt oli muuttunut paremmaksi"”
“"Hyvä tunnelma, mukava henkilökunta, laadukas ruoka."”
“Palvelu nopeaa ja asiantuntevaa. Ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa”
“"Hyvä palvelu, tosin ruokajono oli aika pitkä ( 45 min). Olisin kaivannut s-bonusviiniä myös 16 cm vaihtoehtona ( nyt oli vain koko pullo tarjolla)."”
“Mutkaton ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu!”
“"Kaikki sujui todella hienosti, henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää! Vaikka paikka oli melko täynnä ja meille kerrottiin heti saapuessamme, että joudumme odottamaan pääruokaa, niin kuitenkin lähes koko ajan oli jotain syötävää. Nachot tulivat pian tilauksen teon jälkeen samoin juomat ja sen jälkeen kohta jo aivan mahtava alkuruoka. Ei myöskään tarvinnut sitten enää kauan odotella pääruokiakaan. Kaikki oli siis todella sujuvaa! "”
“"Koska henkilökuntaa oli aivan liian vähän, saimme odottaa laskua yli puoli tuntia. Tarjoilijat saivat juosta ""kieli vyön alla"" koko ajan. Asiakkaat jonottivat pöytiin pääsyä pitkän aikaa. Kuitenkin kiireestä huolimatta palvelu oli ystävällistä. Ehkä olisi syytä lisätä henkilökuntaa. Ruoka oli hyvää."”
“Hyvä asiakaspalvelu sekä ruoka!”
“"hyvä ruoka, kotimainen liha, viihtyisä, hyvä palvelu "”
“Mahtava sisustus. Miellyttävä miepuolinen tarjoilija. Runsas maukas salaatti ranskalaisten sijasta.”
“"Ihan jees. Omaan makuun ruokalistalta ei löytyny kovin montaa potentiaalista vaihtoehtoa, se pudottaa pisteitä."”
“"Ainoa miinus oli ruuan pitkä odotus, liki tunti. Tarjoilija ei keryonut meikle puolen tunninviiveestä, naapuripöydän asiakkaille kyllä ja se viive oli 2x puolituntia. "”
“"Lauantai iltana oli paljon ihmisiä, juomia tultiin kysymään 5 min jälkeen tulosta ja tiesimme mitä ruokaa tilaisimme. Keittiössä oli ruuhkaa, meille kerrottiin heti että ruoka kestää tunnin, jopa ylikin. Ranskalaiset oli lämpöisiä, mutta muu ruoka oli haaleaa jopa kylmää. Ei viitsitty huomauttaa asiasta, kun muutenkin oli kiire muualle, muuten kaikki sujui hyvin "”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka oli hyvää, mojitot erittäin hyviä ;) Tarjoilija oli mukava ja suositteli juomia/ruokia."”
“Tarjoilu oli todella hidasta”
“"Hyvä ravintola, ei moitittavaa."”
“"Joskus pitää hieman odottaa pöytiinohjausta, muuten ei valittamista !"”
“"Miellyttävä ja erittäin palvelualtis henkilökunta. Meitä palveli nuori mieshenkilö 10+ toiminnasta, kiitoksia paljon."”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Voisin suositella.”
“"Tultiin pikaisesti pitkästä aikaa syämään pihvit ja browniet. Ei törsääntynyt paljon aikaa syömiseen ja pihvi oli aivan huikean hyvää. Brownie oli kuivempi kuin aiemmin, mutta uskoakseni syyt on helppo ajatella näinä aikoina."”
“"Kokonaisarvosana 9. Laskun pyytäminen oli vaikeaa ja siinä kesti kauan, sillä työntekijöillä oli kiire ja monta muutakin asiakasta palveltavana."”
“"Ruoka, palvelu ja viihtyvyys ovat hyvää perustasoa, jotain lisäpotkua ne kuitenkin vaatisivat parempaan arvosanaan. "”
“Ruoka oli perushyvää ruokaa koko perheelle. Palvelu oli hyväntuulista ja osaavaa. Tilojen uudistus on yleisilmeeltään erittäin onnistunut. Ja tällä kertaa myös musiikki jäi volyymissä taustalle ja keskustelu pöydässä oli mahdollista.”
“"Siisti ravintola, hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä."”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka! Siisti ja uudistettu ravintola.”
“hyvää ruokaa ja palvelua”
“Oli kaikin puolin miellyttävää”
“homma toimii”
“"Kaikki on muuten kunnossa, mutta ruokalistaa on pienennetty niin reilusti, että se on jo melkein surkea. Lisäksi annoskokoja pienennetty ja valitsemani annos oli hintaan nähden todella ala-arvoinen. Kaverini valitsi lastenlistalta jotain ja sekin oli suurempi annos. "”
“"Asiointi oli helppoa ja sujuvaa, kun asui samassa talossa olevassa hotellissa."”
“"Yksi huomio oli, että yhdellä naistarjoilijalla oli pitkät hiukset vapaana. Ruokaravintolassa pitää pitkät hiukset laittaa kiinni, ettei tarvi syödä henkilökunnan hiuksia. "”
“Käyntini aikaan oli rauhallista joten sain palvelua nopeasti. Miestarjoilija oli erittäin ystävällinen ja luonteva asiakaspalvelija. Ruoka oli maistuvaa. Hinnat olivat nousseet edellisestä käynnistäni mielestäni huomattavasti. Ravintola oli uusittu tyylikkäästi.”
“Hyvä ja tuttavallinen palvelu”
“"SIISTISTI REMONTOITU, RUOKA HYVÄÄ"”
“"Henkilökunta oli ammattimaista, huomioi lapset erittäin hyvin. Antoi myös lapsille tekemistä ruuan odottamisen ajaksi. Olen itse Raumalta kotoisin ja Rauman Amarilloon ei kiinnosta mennä. Asiakaspalvelu on aivan surkeaa. Täytyy myöntää, että tämä Seinäjoen Amarillon käynti yllätti erittäin positiivisesti."”
“"Paikka on sisustukseltaan kulunut, hämyinen ja vanhanaikainen"”
“"Mukavan hämärää ja muutenkin tunnelmallinen paikka. Ruoan odottamisessa kesti turhan kauan, kun ei ollut edes ruuhkaa. "”
“Kiva sisustus ja yleisilme sekä rauhallinen tunnelma. Ruoka herkullista ja jälkkäri taivaallista. Ja S-bonukset päälle.”
“Hyvä ruoka ravintola isommallekkin porukalle”
“"Musiikki ei ollut miellyttävää lounas- ja päivällisaikana. Suurimmaksi osaksi musiikki oli häiritsevää, stressaavaa, levotonta. Soi jopa liian kovaa. Remontin jälkeen puitteet ovat nyt valoisat ja siistit,mutta tuo musiikki...."”
“Koska olin tyytyväinen saamaani palveluun ja ruokaan. :)”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Nopea palvelu, erittäin hyvä ruoka, iloinen ja pirteä tarjoilija, joka sai asiakkaan hyvälle tuulelle."”
“Hyvä palvelu.Paitsi tarjoilijalla oli peukalo lautasen sisällä ja kypsä ulkofile hieman runoilta mustunut.Mutta ruoka oli hyvää. Olisin tykännyt jos mudcake olisi ollut lämmin jälkiruuassa.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Amarillossa on aina hyvä ruoka.”
“Annokset oli vähän pieniä mutta hyviä. Pöytäänohjaus vähön takelteli mutta tilaukset vastaanottanut tarjoilija oli ihanan pirteä. Pöytäpaikka ei ollut oikeen kiva kun oli keskellä lattiaa”
“"Ihan mahtava tarjoilija,oltiin myöhässä ja hän ystävällisesti järjesti jotta saatiin syödä nopeasti ja juomat saatiin omaan huoneeseen(vaakuna)erittäin hyvää asiakaspalvelua nopealla aikataululla"”
“"Ruoka on hyvää, paikka on hieno ja henkilökunta on mukavaa."”
“"Typerää tulla kesken aterian kyselemään maistuuko, kyllä minä ilmoitan, jos ei maistu. Ja useimmiten kyselijöillä ei ole kykyä kuunnella vastausta. Joutavanpäiväistä ajanhukkaa."”
“Hyvä ruoka”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä rento tunnelma, hyvä hinta-laatusuhde."”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“"Asiakaspalvelu loistavaa ja huumorintajuista, ehdottomasti parasta palvelua mitä pitkiin aikoihin olen saanut missään. Erityisesti kiitos ravintolapäällikkö Joonakselle ??"”
“Amarillo on ainut ravintola minne lapsetkin haluaa.”
“Oli hyvä asia että samasta hotellista löytyi kun itse oli”
“"Ravintolan sisustus/ilme oli muuttunut parempaan suuntaan, mutta ruokalista ei ole mielestäni uudistunut tarpeeksi viime vuosina. "”
“Ensivaikutelma oli hyvä ja viihtyisä. Musiikki oli ehkä liian kovalla muuten oikein hyvä paikka.”
“"Olin itse kotimaan matkailijana paikalla yli 70-vuotiaan äitini kanssa. Voimme molemmat suositella ravintolaa. Julmetun kiireisestä la-iltapäivästä huolimatta tarjoilija jaksoi odottaa vaikeasti liikkuvaa äitiäni, osasi vaihtaa meille alkoholittomat juomat ja kertoi rehellisesti, että juuri tuli iso ryhmä, että aikaa menisi meidän ruokatilauksen kanssa jopa 40 min. Ja vaikka kiire jatkui, niin meitä ei hoputettu ulos, jotta saataisiin seuraavat sisään. "”
“Oltiin lomalla ja arkena jolloin väkeä vähän. Palvelu toimi ja henkilökunta mukavaa. Eli suosittelen kavereille.”
“Hyvä ruoka.”
“Ystävällinen palvelu”
“"Varma valinta, sopiva ruokalista, ystävällinen henkilökunta, hyvä hinta-laatusuhde"”
“Taattua Amarillo laatua”
“Hyvä ruoka”
“mielestäni palvelu oli hyvää ruoka oli hyvää ravintolan yleis ilme oli miellyttävä tykkäsimme vaimon kanssa”
“Ruoka oli hyvää”
“Jouduimme odottamaan ruokaa tosi pitkään. Mukana nälkäiset lapset (11 ja 8).”
“"Kaikki muu oli suorastaan erinomaista paitsi musiikki, joka ei sovi alkuunkaan päivällä ruokailuun. Iltamusiikkina ehkä ok."”
“Palvelu sujui hyvin sekä ruoka maistui hyvälle.”
“oli mukava paikka”
“Annoksiin lisää mielikuvitusta ja vaihtoehtoja”
“"Hyvä ja ystävällinen palvelu, maittava ruoka"”
“"Tilaa oli, ruokaa ei tarvinnut odottaa kohtuutonta aikaa ja palvelu oli hyvää."”
“Amarillon listalta löytyy aina kiva ateria ja miljöö on viihtyisä. Rento ravintola.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Tarjoiliat sekä keittiö henkilökunta todella mukavia ja osaavia. Meistä pidettiin huolta ja jäi olo, että meistä välitettiin ja haluttiin meidän olevan ravintolassa."”
“"Muutama sekaannus, väärä juoma ja lasku myös väärin. "”
“"Ravintolassa oli tilaa näin Covid aikana, palvelu oli tosi hyvää ja ruokavaihtoehdoista löytyi koko perheelle sopivaa."”
“Osaava henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Loistavaa palvelua ja hyvää ruokaa!”
“"Ravintola ok, ruoka ok, mutta kyllä te voisitte sinne henkilökuntaa hieman palkata lisää..."”
“"Ihan hyvin pärjäsivät, ku heti ilmoitti ettei terassilla saa olla ku vain kaksi salityöntekijää,hyvin meni sisällä "”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen (vanhempi mies) pisteet hänelle”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu”
“"Henkilökunta oli tosi ystävällistä, ruoka ja juoma hyvää. Rauhallinen paikka."”
“"Tavanomainen ravintolakäynti, maha täyttyi"”
“Kaikki oli bueno. Itse kaipasin vain sopivan kokoista annosta. Alkupalat pieniä mutta hamppareita jo liian isoja. Mut sama ongelma kaikissa Amarillois. Kiitos hyvästä palvelusta….”
“Ravintolan sisälämpö sopivan viileä. Tarjoilijat ystävällisiä. Ruoka maittava.”
“"Liian vähän henkilökuntaa, paikkaa sai odottaa kauan ja juomien sekä ruuan tulo kesti tosi kauan."”
“Hyvää ruokaa ja nachot on kiva juttu.. tosin niitä voisi näin korona-aikana laittaa yksityiskattauksena”
“"Monen vuoden aikana käynnit ovat olleet mukavia, ruoka maistunut."”
“nopeasti helppoa ruokaa...”
“"Mukava tarjoilija,joka otti vapaaehtoisesti myös valokuvia seurueesta .."”
“"Mukavaa porukkaa töissä, joskin annokset pienentyneet aiemmasta."”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Palvelu hyvää, hotellin yhteydessä, helppo tulla"”
“"Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelija oli todella ystävällinen! Hän jaksoi nähdä vaivaa myös sen eteen, kun pyysin synttärijuomaan jotain spesiaalia. Sädetikkua ei löytynyt, mutta hän toi kuivajäätä pöytään tuomaan tunnelmaa, siitä tuli hyvä mieli!"”
“Henkilökunta oli huippua ja ruoat sekä juomat onnistuneita”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli"”
“"Hyvä ruoka, kiitettävä palvelu, keskustassa! "”
“"Erityis kiitos tarjoilija Jokkelle, hyvä tyyppi, hyvä tilannetaju ja huumori"”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista”
“"Ruoka hyvää,juomaa suositeltiin ja se oli hyvää.Kiva ilta oli meillä.Kiitos."”
“Hyvä ruoka”
“"Tykkäsin enemmän amarillosta ennen tätä suurta remonttia, nyt oli liian avonainen sali, ei enää loosseja, ja kuparipöydät olivat mielestäni suuri virhe, kylmät nojata ja metallinen haju häiritsi."”
“"Luotettava paikka, aina löytyy mieluinen ruoka. "”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Viihtyisä tunnelma.”