Ota mukaan tai syö heti!

Valittavanasi on perinteisten ohuiden ja rapeiden originale-pizzojen lisäksi maukas ja terveellisempi runsaskuituinen rukiinen pizza sekä tuhdimpi pannupizza. Osassa ravintoloitamme listalta löytyvät myös pastat ja wokit. Tutustu Rosso Expressin valikoimaan ja jatkuviin asiakasomistajaetuihin. Parasta pizzaa – uunituoreena.

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“pieni valikoima kahvileivissä niin suolainen kuin makeakin.cofeinitonta teetä esim Roibos naturel ei saa mistään Savonlinnan kahviloista pyynnöistä huolimatta. teepompula olis kätevä, ei tarttes juoda pussiteetä ,eihän kahvinjuojillekaan tarjota murukahvia eli pikakahvia”
“Perus ketjukahvila”
“Hyvät pizzat. Hyvä palvelu, huomioi 'vakioasiakkaat'.”
“Ystävälliset myyjät.”
“hinta”
“Olin äitini kanssa syömässä pizzaa ja hän piti siitä erityisen paljon. Kehui että parempaa kuin Italiassa , Jenkeissä tai Sveitsissä syömänsä ja äitiä on vaikea ruualla miellyttää, yleensä löytää aina jonkin vian :) Äiti on hidas valitsemaan ja liikkumaan ikänsä vuoksi mutta sai hyvän ja rauhallisen kohtelun.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Lounas hyvää ok”
“Haudutettu tee”
“Suppea valikoima suolaisia kahvileipiä”
“Nopea käydä kahvilla! En söisi tässä paikassa”
“Vähän vaihtoehtoja syötäväksi”
“Henkilökunta.”
“Helppo tulla ja saa bonusta”
“Siellä on suolasten kahvileipinä aina samat tuotteet”
“Ystävällinen henkilökunta ja tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde”
“Siisti rauhallinen paikka, mukava henkilökunta. Kotoisa”
“Ihan pieni asia, mutta linjaston 'mutkan' takia ei yhdellä vilkaisulla näe koko tarjontaa (suolaiset, makeat). Kuitenkin tuoreen oloiset tuotteet paikkaavat tätä harmitusta.”
“Sain todella ystävällistä asiakaspalvelua sekä hyvän pizzasuosituksen. Kassatyöntekijä lisäksi huomasi että olin ensimmäistä kertaa käymässä ja ohjeisti aterimet, juomat jne ilman että piti erikseen kysyä. Ajattelinkin että annan palautetta mutta en muistanutkaan, kiva että tämä kysely sattuikin tulemaan. Ulkopaikkakuntalaisena ja paljon erilaisissa lounaspaikoissa käyneenä asiakaspalvelu ja kohtaaminen oli 10+!”
“päälekkäisyyksiä prisman paistopisteen kanssa, olis kiva syödä kahvin kanssa jotain mitä ei saa saman katon alta. Samaa tuotetta myydään tosi kovalla katteella pressossa,minkä saa paljon halvemmalla prismasta.”
“Peruskahvila”
“Ruoka on minusta ihan hyvää verrattuna muihin.”
“Toimiva palvelu kauppareissun yhteyteen.”
“Jos otat ulko ostoskärryn ja palautat sen sinne, niin asiointi kahvilassa ei ole kätevää.”
“Presso-rosso kahvilassa on mukava käydä jos sieltä sattuu saamaan vielä poro- tai lohipiirakkaa. En pidä makeista kahvileivistä. Prisman ravintolaa en voi suositella!”
“Prisman lounastarjoilusta: salaattitarjonta on niukanlainen. Lounas on ollut kelvollinen mutta ei kovin herkullinen. En voi suositella!”
“uusia tuotteitakahvileipävalikoimaan”
“eipä juuri”
“Valikoima kahvileivissä saisi olla monipuolisempi ja varsinkin kasvis vaihtoehtoja voisi olla enemmän tarjolla. Keittolounas olisi kivaa vaihtelua!”
“Hyvä hinta laatusuhde ruualla.”
“Hyvä ja maistuva ruoka.hyvä palvelu”
“siisti ja aqsiallinen palvelu”
“jos haluaa rauhallista oleskelu tilaa niin sellaista siinä ei ole”
“Todella hyvät pizzat”
“Hyvällä paikalla, tuoreet tuotteet ja helppo tulla..siis ei liian hieno eikä ' kulahtanut'”
“Oli hirveä nälkä...lounasaika ohi, en meinannut löytää mitn syötävää. Vaihtoehtoina oli pizza ja pizza !!”
“Helppo käydä kauppareissulla.”
“Sokerittomat ja täysjyväleivonnaiset puutuvat.”
“Iloinen henkilökunta ja tuotteet hyvin esillä.”
“Hyvät leivonnaiset”
“Kotoisa tunnelma”
“Syrjäinen sijainti”
“Hyvänmakuinen ruoka.”
“Palveleva henkilökuntaa.”
“Liian kapeat aukioloajat.”
“Paikka on siisti ja kahvileivät ovat tuoreita”
“Siisteys ja sopivasti valikoimaa esim.kahvileivissä.”
“Ei erityistä yksittäistä tekijää.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Pizzat ovat erinomaisia ja erityisKIITOS nimenomaan pizzan paistajille sekä myös henkilökunnalle (samat). Palvelu on ystävällistä ja vaivatonta.”
“Siisti yleisvaikutelma”
“Itse pääruoka on kohtuullista. Parantamisen varaa on siinäkin. Pahin puute on ne 'lisukkeet'. Niissä on parannettavaa. Hyviä lisukkeita ovat esim. tomaattilohkot, vesimeloni palat, hunajameloni palat, kananmuna, puolukkahillo, ananas. Paha virhe on että sekoitetaan monia aineita samaan kuppiin ja siihen vielä lisätään jotakin väkevää nestettä kuten etikkaa tai muuta. On ihmisiä joille esim. omena ja päärynä ovat kiellettyjä, mutta esim. appelsiini ja mandariini ovat sallittuja. Esim. puhtaat hunajamelonin palat noin 2x2 m sellaisenaan - siihen ei saa lisätä mitään muuta. Sekoittelu ei ole hyvä asia!”
“Iloinen palvelu”
“Viihtyisyys, rauhallinen sijainti”
“Hyvä kahvi ja palvelu”
“Sijainti, helppo käydä kahvilla tms.”
“Tilava rauhallinen paikka”
“Aamusta päivän lehti en saatavuus huono ukkokööri varaa kaikki lehdet kyynärpään alle varaavat toisilleen lehdet”
“Tuotteet olivat hyviä sekä tuoreita.”
“Minua ja äitiäni palvellut henkilö oli töykeä pyytäessämme tilalle tuoretta kahvia, koska mielestämme kahvi näytti aistinvaraisesti pitkään seisseeltä. Lisäksi hän veloitti 3 kahvin hinnan vaikka otimme vain 2 kahvia. Itsekin olen ravintola-alalla töissä ja meilläkin on vastaavanlaisia asiakkaita, jotka vaativat tuoretta kahvia. Meillä kylläkin annetaan mutisematta ja ilman vastaväitteitä tuoretta kahvia asiakkaan pyytäessä syystä että haluamme taata asiakkaalle miellyttävän asiointikokemuksen.”
“Ruoka oli hieman mautonta ja iso miinus eineslihapullista”