Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Valmistusmenetelmät ovat Italiasta, yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa savolaisella tvistillä.

Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Muun muassa pitsoissa raaka- aineena käytettävä aito Parman kinkku ja salami leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa.

Paikallisia toimittajia ovat Erosen Kala ja Marjamarkkinointi Kauko Pesonen. 

Kesäkautena Perlina di Castellon edustalla oleva suuri viihtyisä terassi palvelee niin ruokailu- kuin seurustelutarkoituksessa.

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi