Muikku on suomalaisen kesäkeittiön ehdoton herkku! Muikkuterassi on paikka jossa tätä mahtavaa kesäherkkua saa - tervetuloa!

Savonlinnan maankuulu Muikkuterassi on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja. Annos tarjoillaan lankulla sitruunan, raikkaan salaatin ja maukkaan uuniperunan kanssa.

Terassin salaatit vievät kielen mennessään ja yksi ehdottomista herkuista on suosittu Terassileipä. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

Ryhmille (max. 20 hlöä) löytyy erillinen terassikabinetti, josta avautuu näkymä matkustajasatamaan. Tämä ympäri Suomea tunnettu näköalaravintola palvelee vain kesäaikaan.

Oopperajuhlien aikana olemme avoinna jopa neljään (04.00) asti.

Palvelemme jälleen kesäkaudella 2018.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

 

myyntipalvelusta puh. / Tel. + 358 29 123 9600 ( 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min / 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min ) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi