Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Presson yhteydessä myös PizzaBuffa. Muistathan, että asiakasomistajana saat Bonusta joka suupalasta.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (2,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kahvileipä- ja hampurilaisvalikoima on hyvä”
“Modernt och väldigt fräscht!Alltid god mat!”
“Tyylikäs ja siisti”
“Pöydissä heikosti tilaa”
“Sujuva palvelu ja toiminta. Siisti viihtyisä paikka”
“No perjantaina klo 14-15 oli aika täyttä, mutta odotettavaa, ei niinkään negatiivista”
“Remontin jälkeen siistimpi ja selkeämpi. Tuotteet houkuttelevasti esillä, pöytäryhmät rauhoitettu niin ettei jokainen ohikulkija näe mitä syöt. Toimii Hesen kanssa hyvin yhteen. Samalla kun odottelet kotiin vietävää tilausta Heseltä, voi nauttia pullakahvit. Itsellä toimii siten että kun syö voileivän maidon kanssa ja juo pullakaffet päälle niin ei tule kaupasta ostettua turhia herkkuja nälkäänsä.”
“Kaunis esillelaitto ja hyvät tuotteet. Ystävällinen myyjä”
“Siisti ja yleisilme nykyaikainen”
“Hyvä palvelu ja maukkaat ruoat.”
“Laajentunut tuotevalikoima, tuoreus.”
“Pöydät ja istuimet olleet epäsiistejä.”
“-siisti -tuoreet syötävät(illalla välillä heikommat) -mukava virolais/kahvilanmyyjä erittäin ystävällinen ja on luonteva. Suuri kiitos hänelle”
“Haluaisin, että otatte huomioon,kun pyhitte pöytiä niin irrottakaa pöydät toisista likaa paljon pöytien välissä. Se tuo heti epäsiistin olon ja viikonloppuisin siistiöitä kun roskia,palautuskärryt,ruokien palautus alue epäsiistejä.”
“Kahvin santsikuppien hinnoittelu vastaa kavinesteen tuotantokustannuksia. Pakettiin kuulunut korvapuusti maistui lupausten mukaisesti uunituoreelta.”
“Sijainti ruokamaailman nurkassa ja Prisman aulan päädyssä lasiseinien takana tekee uudesta sisustuksesta huolimatta hieman lähtöaulamaisen tunnelman, joten intiimistä oleskelukahvilasta ei oikein voi puhua ja suositella. Kauppareissun ohessa kahville piipahtamiseen soveltuu hyvin mutta toki siinä sitten altistuu kiusauksille sortua Hesen tai Pizzabuffan houkutuksiin.”
“Sijainti ihanteellinen treffien sopimiseen. Uusi kahvipiste vaatii vähän totuttelua. Mainostakaa vaan reilusti yhdessä kampaamon kanssa, jononumeroiden valitaulu on hauska <3”
“Paikka on edelleen pikkaisen hämärä ja sokkeloinen - tai pikemminkin rajat ravintolan kanssa on vaikea hahmottaa. Ehkä häivyttämiseen on pyrittykin. Astioiden keräily voisi olla oviaukolla niin ei tarvitsi haahuilla etsimässä :D”
“Mieheni pulla oli sisältä raaka, niin hän sai uuden”
“Siisti, hyvät istuimet, tarjonta monipuolista.”
“Kahvi ei ole erityisen maukasta.”
“Ainakin uusi ilme,mielestäni kivampi kuin entinen.”
“?”
“?”
“Kaupan yhteydessä. Santsikuppi kahvia. Viime aikooina gluteenitonta on ollut tarjolla hyvin jo lasikossa, eikä piilossa pakasteessa.”
“Jonkinlainen rauhattomuus, jos kaipaa rauhallista kahvilaa hyvän keskustelukumppanin kanssa. Muutma erillinen soppi voisi olla kiva!!”
“Hintataso liian korkea ja tuotteet liian ketjumaisia. Enemmän kotitekoista”
“Asiointi oli helppoa ja nopeaa, wc-tilat siistit”
“Maistuvat tuotteet”
“Kahvi on eri paikassa kuin muut tuotteet.. Lisäksi pöydät ovat sekalaisesti, siellä sun täällä”
“Kahvi on erittäin hyvää.”
“viihtyisä, palveleva”
“Hyvät tilat ja siistit.”
“Rauhallinen ja asiansa osaava nuori henkilökunta.”
“Edellisestä kerrasta oli kulunut aikaa ja ilokseni huomasin, että PRESSON kahvilan myyntitiskiä ja asiakaspaikkoja oli uudistettu. Raikas ja toimiva ilme ja myyntituotteet olivat houkuttelevasti esillä. Viihdyin hyvin :)”
“Uusi ilme, homma toimii”
“Sopivan laaja valikoima ja helppo asiointi. Kätevää kauppareissun lomassa käydä kahvilla.”
“Gluteenittomat tuotteet voisi merkata selvemmin, vaikka erilliselle hyllylle.”
“Mukava henkilökunta”
“Siisti ja valoisa paikka”
“Kahvilan yleisilme on muuttunut todella edukseen. ystävällinen henkilökunta kuten ennenkin.”
“Uusi ilme kahviossa”
“Pullavalikoima”