Rosso Rovaniemi avaa ovensa 3.6.2020.

Lisätietoja ravintoloistammme ja kahviloistamme löydät TÄSTÄ

 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @Rosso.Rovaniemi tai Instagramissa #rosso_rovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Meidät otettiin hyvin huomioon, saimme syrjäisemmän pöydän sillä alussa meillä oli nukkuva lapsi mukana. Lapset otettiin huomioon, ruoka oli hyvää ja käynti oli onnistunut!”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka”
“Ystävällistä ja nopeampaa palvelua kuin pk-seudulla.”
“Suositelen harvoin. Ravintolassa ei erityistä”
“Tilauksessani tuli ensin väärin toinen lounas, joka korjattiin oikealla annoksella nopeasti. Hyvityspyyntöömme vastattiin hyvällä jälkiruoalla. Tarjoilijalta loistavaa palvelua korjasi virheensä hienosti.”
“Hyvä ruoka ja erittäin ystävälliset tarjoilijat”
“Ruokalista oli mielestäni aavistuksen suppea mutta ruoka oli hyvää”
“Oli hyvä pizza.”
“Hyvä kuva jäi.Tulen varmasti uudestaa.Erityisesti palvelu oli hyvää.”
“Lounasaika on kiireistä aikaa, joten kaikki sujui todella hyvin. Vesipullo puuttui pöydästä mutta tuotiin kun pyysin sitä. Voin suositella kaikille!”
“Hyvä ruoka, mukavat tilat ja ystävällinen henkilökunta”
“Käsien pesuaine oli loppu, korona !!!! Tarjoilija varmisti,että jaksettiin odottaa puoli tuntia. Kaveri kaipasi enemmän liharuokia”
“Rosso on ihan jees, perushyvä. Koskaan en ole kokenut ravintolassanne mitään sellaista joka saisi minut ehdottomasti tulemaan takaisin”
“Hyvä leikkinurkka ja hyvä lounas.”
“Paikkaan on helppo tulla ja helppo neuvoa sinne.Ja tilaakin löytyi helposti, koska turistivirta vähentynyt.”
“Miellyttävä, rentouttava kokemus ja hyvä ruoka. Tipin arvoinen käynti. ??”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Salaatti pöytä vois olla monipuolisempi.”
“Kaikki meni mallikkaasti, mutta Rollossa on useita saman hintaluokan ravintoloita, jotka ovat persoonallisempia ja siksi suosisin ja suosittelisin enemmän niitä. Ruoka-alustaruokalistat vetävät paikan arvokkuutta reilusti alaspäin, ne vaihtaisin heti pois kuvasta.”
“Loistava palvelu. Hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja hyvä sijainti.”
“Viihtyisä, hymyilevä henkilökunta, ruoka oli todella hyvää.”
“Lounas oli monipuolinen ja edullinen”
“Rosso on hyvä”
“Hyvä ja helppo ravintola”
“Hyvätasoinen ruokapaikka”
“Perussuoritus Rosso-ravintolalta, ei yllättänyt kumpaankaan suuntaan. Leivät ja salaatit loppu pitkään ja toistuvasti asioinnin aikana, sekin melko yleistä Rossoissa.”