Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @Rosso.Rovaniemi tai Instagramissa #rosso_rovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.05.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, kohtuulliset hinnat ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Oli vähän ruuhkaa, jonka johdosta pöydät aika täynnä edellisten asiakkaiden likaisia astioita. Suomeksi sanottuna liian vähän henkilökuntaa”
“viihtyisä, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Ruokalista sopivan monipuolinen”
“Salaattipöytä oli hyvä”
“Kodikas ja lämmin sisustus. Tarjoilija toimi ripeästi ja palvelualttiisti. Salaattipöytä oli hyvä, kun sai itse valita salaattiin tulevat ruoka-aineet.”
“Itse ruoka ei oikein vastannut odotuksiani,koska ruokalistalla ei ollut oikein valinnanvaraa kalaruoan lisukkeessa, jonka valitsin. Salaattipöydän ruoka-aineiden täydentämisessä nuukailtiin ainakin vesimelonin kanssa. Meloninpalat olivat mielestäni surkean pieniä ottaen huomioon, että hedelmässä on paljon kuorta, eli jossain paloissa oli enemmän kuoriosaa kuin itse hedelmää.”
“Hyvät ruuat ja palvelu”
“Iloinen ja palveluhenkinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Lounasaikaan asiointi on selkeää ja sujuvaa eikä lounastauko kulu ruuan odotteluun.”
“Tarjoilija ei tuntunut kuulevan meitä kassakoneen takaa, vaan kyseli samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Piti melkein huutamalla tilata.”
“Salaattipöytä oli monipuolinen ja hyvä”
“Kylmä ruokailla. Toinen ovi, jossai ei ollut tuulikaappia toi paljon kylmää ilmaa sisälle kun ihmisiä kulki.”
“Ruoka on hyvää ??!”
“Ravintolan yleisilme kaipaa uudistusta. On hieman tunkkainen.”
“Siisti”
“Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Hinnat vois olla asiakasystävällisemmat”
“reippaat tarjoilijat”
“ruokalistan suppea valikoima, salaatipöytä suppea”
“Hyvä ruoka”
“Joskus joutuu odottelemaan pöytää, ruokaa....”
“Rovaniemen paras palvelu ja tasalaatuinen ruoka”
“erittäin maistuva ruoka. gluteenittomat tuotteet tarjolla”
“Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“Palvelu oli todella miellyttävää. Punaviinimme oli aika lämmintä makuumme ja saimme heti coolerin kun pyysimme ja viinin vähän viileämmäksi”
“Ilmapiiri oli kodikas. Akustiikka pelasi hyvin.”
“tasokas paikka”
“Viivtyisä ympäristö. Meillä ainakin oli hyvä tarjoilija.”
“Tilava ja siisti, hyvä sijainti”
“Hieman kallis”
“Rovaniemen Rosso on petrannut tosi paljon parin viime vuoden aikana! Henkilökunta on tosi ystävällistä ja asiantuntevaa, ruoka tulee nopeasti ja se on hyvää. Salaattipöytä on hyvä, tosin noin vuosi sitten se oli vielä parempi, sittemmin olen ikävöinyt esim. munakoiso-kesäkurpitsa ym. -salaattia, ja marinoituja herkkusieniä. Risotto on kypsyydeltään juuri sopivaa, siinä on hieman purutuntumaa, eikä se ole ylikeitettyä mössöä. Plussaa siitä, että kasvisruokavaihtoehtoja on useampi, ja ne ovat/saa myös gluteenittomina. Rovaniemen Rosso on paras Rosso, missä olen käynyt.”
“Salaattipöytä on ottanut hieman takapakkia verrattuna noin vuoden takaiseen.”
“Kaupungin paras kahvi.”
“Loistava ilmapiiri ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Erinomainen hinta/laatu-suhde. Viihtyisä. Hyvä palvelu.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Ruoka on maukasta. Jos ravintolassa EI ole ruuhkaa, niin odotusaika on kohtuullinen.”
“Silloin, kun on ruuhkaa, salaattipöydässä on tyhjiä kulhoja ja täyttämistä pitää odottaa melko kauan ja tulee näin turhia kävelyitä salaattipöydän luo. Ruoan toimitus kestää. Laskua joutuu odottamaan vielä kaiken odottamisen päälle. Ei innosta tilaamaan jälkiruokaa.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Helppo sijainti, lasten leikkipaikka, ruoka on tosi hyvää, kotoisa”
“todella hidas palvelu, liian vähän henkilökuntaa - ne jotka on töissä niin +. Tästä johtuen pöydät sotkuiset, ovella saa odottaa iäisyyden. Kiireen tuntu.”
“Miljöö oli erittäin miellyttävä ja henkilökunta ystävällistä. Pizza ei ollut kaikkein paras mitä olen syönyt, mutta ihan ok. Pidän itse mausteisemmasta.”
“Ei mitään negatiivista, etten suosittelisi.”
“Rauhallinen,siisti ruokailupaikka ja erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija”
“Noo, paholaisen hillosta piti maksaa eri maksu, jos sitä halusi ja vuohenjuustosiivu oli todella ohut”
“Hyvä lounaslista.”
“Nuorekas henkilökunta mukava tunnelma huomioidaan asiakas”
“Ruokalistaa on viimevuosina muutettu toistuvasti - onneksi jotain pernteistä on säilytetty. Vehn/ruisjauho on mielestäni maukkaampaa paistettuna (pitsa) kuin keitettynä (pasta).”
“Ajoittain palvelu on hidasta. Nyt kävin klo.16-17.30, jollin ei ollut ruuhkaa. kyse on henkilökunnan määrästä suhteessa ruokailijoihin...”
“Viihtyisä ja kaupungin keskustassa”
“Hyvä valikoima. Myös kasvissyöjät huomioitu asiallisesti.”
“henkilökunta”
“annoskoko”
“Helppo mennä sijaintinsa, pysäköinnin, aukioloaikojen, tuttuuden ja luotettavuuden perusteella. Kohtuullinen hintataso, gluteenittomat vaihtoehdot.”
“Salaattipöydästä muistuu mieleen runsas öljypohjaisten vaihtoehtojen tarjonta. Toki kohtuudella niitäkin, mutta tuoretta lisää salaattipöytään.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Sopii hyvin juhlatilaisuuksiin ja ruoka ja palvelu on aina ensiluokkaista.”
“Palvelu ja tuotteet ovat tasalaatuisia. Brändi on selkeä, asiakas tietää minkätyyppistä ruokaa ja juomaa Rossosta saa.”
“Tietynlainen ketjumaisuus ja esikäsiteltyjen/puolivalmiiden ainesten käyttö.”
“Äitienpäivän jälkeinen maanantai oli oivallinen päivä ruokailuun Rossossa, koska tilaa oli hyvin ja palvelu oli erittäin huomioivaa!”
“Ruoka on yleensä hyvää”
“Lounasvaihtoehtoja oli vaikea lukea heti tiskillä. Oli pienellä kirjoitettua tekstiä ja valinta piti tehdä nopeasti. Lounaslistakin pitäisi saada pöytään jotta voisi valita rauhassa.”
“Iloinen, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja siistit pöydät.”
“Sisustus, sijainti.ja tunnelma”
“Hidas palvelu. Suppea ruokalista, hinnat korkeat.”