Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @Rosso.Rovaniemi tai Instagramissa #rosso_rovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yleisilme, palvelu, ruoka”
“Lounas maittava,monipuolinen ja edullinen.”
“Valinnan varaa eri ruokalajien valinnassa.”
“Hyvä ruoka ja mukava ilmapiiri.”
“Hyvä sijainti”
“Aina mukava piipahtaa matkalla Oulusta Ivaloon!”
“Salaattipöytä on kyllä kaupungin huonoin.”
“minut huomioitiin hyvin vaikkaen muistanut bonus korttinni salasanaa”
“käyn noin kaksi kertaa vuodessa rovaniemellä joten en ole siellä kovin aktiinen”
“Viehättävä ympäristö ja mukava henkilökunta”
“Ystävällinen palvelu.”
“Ruokalistan tavanomaisuus.”
“Erittäin hyvä pizza ??”
“Perusvarmaa .”
“Ruoka-ainerajoitteisille ruokalistassa on hyvin merkittynä L, G, M jne”
“Oven suuhun unohtuu lounasaikaan teillä aika usein se iso kyltti: 'odota tässä pöytiin ohjausta' ja sitten lounasasiakkaat seisovat siinä ihmettelemässä asiaa, että pitääkö tosiaan odottaa/ vai eikö. Kyltti on VAIN suomen kielellä. Oman ruokailuni aikana esim. joukko norjalaisia lounaalle tulijoita, ihmetteli kylttiä ja lähtivät sitten pois. Kukaan tarjoilijoista ei mitenkään teillä huomioi em. kylttiä=nosta sitä lounasaikaan pois/ tule ohjaamaan pöytään??? Lohkoperunat ovat lähes joka kerta aika lailla karrelle palaneita, erittäin kuivahtaneita - vaikka pyydän aina tilausvaiheessa jo välittämään toiveen keittiöön, että kiinnittäisivät huomiota siihen että näin ei olisi. Gluteenittomia keksejä 'metsästetään' joke kerta, että 'missähän niitä oli/ ovatkohan ne varmaankin loppuneet jne.”
“Ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka”
“Salaattipöytä kunnon kastike puuttui. Ei lapselle sopivia juttuja baan vähän ns. Eksoottista kaikki.”
“Siisti, tilava, viihtyisä tunnelma”
“Lounas Rossossa on järjestetty hyvin. Monia vaihtoehtoja ja palvelu nopeaa ja sujuvaa. Lounas itseasiassa on parempaa kuin monta kertaa listalta.”
“Listan ruoat eivät ole yhtä hyviä kuin lounas.”
“Hyvä ja edullinen lounas.”
“Hyvä palvelu”
“Rauhallisuus, hyvä ruoka”
“Salaattipöytä pääruuan yhteydessä, ja tällä kertaa oli tarjottavaa eikä ollut kulhit tyhjinä. Toiveena on että voisi olla pe-la iltana myöhempään auki. Älkää missään tapaukesessa tuoko mölyävää musiikkia. Ihana kun voi jutella ja seurustella ja kuulla kaikkien puhetta.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Palvelu”
“Kiitos Rovaniemen Rossolle mukavasta sunnuntai-illallisesta 24.3.2019 klo 16 alkaen. Meitä oli 11 henkilöä seurueessa joista lapsia oli 5, loput aikuisia 37.v-64 v. Juhlimme samalla kertaa montaa hienoa tapahtumaa, pojan 14.v syntymäpäivää, huhtikuun alussa tapahtuvaa vaimoni tohtorin väitöstilaisuutta, vaimoni hiljattaista 40.v päivää ja vielä tämän uutta työpaikkaa. Todellinen moni-juhla. Kaikki meni hienosti aina pöytävarauksesta lähtien. Tilaukset otettiin nopeasti, tehtiin pöytäkartta, jotta pysyy selvillä mitä kukin tilaa. Salaattipöydän patonki loppui ja kokki leipoi ja leikkasi sitä heti lisää, suositeltiin ja tarjottiin eri vaihtoehtoja, keskuteltiin annoksista, tuotiin extra ketsuppikuppi pyynnöstä. Loistavat tarjoilijat. Lapset huomioitiin erittäin hienosti, tuli omat ruokalistat, pienemmät ruokailuvälineet ja pyynnöstä värikynät. Aivan loistavaa palvelua! Vain Onni-Orava puuttui :) Tarjoilija tarjoutui ottamaan ryhmäkuvan, jotta saatiin kuvan ottajakin mukaan kukaan, aivan loistava pelisiltmä tarjoilijalla. Lisätilauksena saatiin näppärästi lisää jälkiruokia haluaville kun tuli annoskateus. Lisäksi kaksi seurueen jäsentä lähti vielä kesken kaiken RoKin jääkiekko-otteluun niin välimaksaminenkin onnistui helposti ja vaivatta. Loput maksamiset palasteltiin ja sekin sujui pöytäkartan ansiosta helposti. Harvoin maksaessa on niin hyvä mieli, teki mieli antaa jopa tippiä mutta se nyt jäi, ensi kerralla annan. Kaiken aikaa ravintolaan tuli lisää asiakkaita mutta se ei vaikuttanut mitenkään meidän palveluun. Todellinen kymppi+ oli tämä reissu Rossoon, kuten monesti aiemminkin mutta nyt tuli tämä mahdollisuus antaa palautetta. Kiitos Teille, tullaan taas pian uudestaan! Keittiön kokille erityismaininta että pihvi medium oli juuri mitä halusin eli medium= mehevä, riittävän kypsä, verinen.”
“Salaattipöydän öljypullo oli loppunut mutta balsamikoa ja sitä herkullista sameaa sitruunaöljy-juttua oli tuoreen patongin päälle joten eipä haitannut.”
“Kaunis ravintola ja viihtyisät tilat.”
“Viihtyisä,siisti yleisilme”
“Laskun odottelua joutui odottamaan vaikka ei paljoa asiakkaita.lopulta saatiin kun käytiin sanomassa.”
“Henkilökunnan palvelualttius.”
“Tilava ja väljä”
“Tarjoilijan artikulointi oli epäselvää.”
“Ystävällinen henkilökunta ja leppoisa ilmapiiri. Kiire jäi ulkopuolelle.”
“Ei oikeastaan mitään.”
“Riittävästi tilaa, hyvää perusruokaa.”
“Salaattipöydän ruuat joskus aika mauttomia.”
“Rauhallisuus, hyvä ruoka”
“Lasten pitsat olivat ohuita ja pieniä. Vegepitsassa ei juuri makua. Aikuisten annoksia odotettiin kauan, tästä kyllä pahoiteltiin.”
“Lapsiperheet huomioidaan todella hyvin, mikä itselle kahden lapsen äitinä on erittäin tärkeää.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Siellä on paljon asiakkaita, ystävällinen henkilökunta, joka tekee parhaansa, mutta henkilökuntaa on selvästi liian vähän. He juoksevat hikihatussa, hymyssä suin ja ovat ammattitaitoisia, mutta joko asiakkaita on liikaa tai henkilökuntaa liian vähän.”
“Hyvä ruokavalikoima, jokaiselle löytyy varmaankin sopiva vaihtoeho ja hyvä palvelu.”
“Ei ollut tungosta.”
“Perunamuusi oli mautonta.”
“Ruoka hyvää, sijainti hyvä”
“Ruoan pöytään saati hidasta, vaikka olimme ensimmäisten lounasasiakkaiden joukossa. Tilasin lounaalla lisukevaihtoehdoksi kasvikset ja täytyy sanoa että annoskoko verrattuna toisten annoksiin oli pieni.”
“Pöydällä oli edellisten leivänmurut.”
“Viihtyisä ja rento paikka.”
“Mukava paikka ja hyvä ruoka. Kiva henkilökunta.”
“Salaattipöytä on kyllä vaatimaton verrattuna kilpailijoiden vastaavaan. Lisäksi tuntuu, että se on aina samanlainen. Tähän kyllä kannattaisi panostaa.”
“Hyvä ruoka ja erinomainen tarjoilu, sekä viihtyisät puitteet.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu. Viihtyisä ja kansaivälinen. Hyvä sijainti.”
“Hyvä palvelu ja se että pöytävarausta tehdessä ilmoitettu juhlan aihe on huomioitu kattauksessa (esim. kukka ja onnittelumalja ym. talon puolesta)”
“Viime kerralla oli liian vähän henkilökuntaa jonka vuoksi tarjoilijaa joutui odottamaan ruokailun aikana liian kauan”
“Mukava henkilökunta”
“Ruuan tuleminen kesti pitkään (30 min)”
“Erittäin mukava tarjoilija :-)”
“Ystävällinen henkilökunta , hyvä tunnelma , hyvää ruokaa”
“Hyvät pizzat, erikoiset alkusalaatit”
“Kaikki”
“Usein hyvä ja monipuolinen salaattipöytä”
“Vaihteleva laatu ruoan maussa ja lisukkeissa joskus todella hyvää, joskus keskinkertaista”
“Tilava ja hyvä palvelu.”
“Kaunis Nainen Pretty Woman”
“Kiva salaatipöytä”
“Suositeltu naudanpihvi oli sitkeä.”
“Ruoka yleensä hyvää, samoin palvelu ystävällistä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, ruokien esittely ja suosittelu, hyvää ja maistuvaa ruokaa, salaattitarjonta hyvä, isokin nälkä lähtee, hinta/laatusuhde kohdillaan”
“Ruokaan liittyvät perunat olivat epäonnistuneet. Perunat olivat huonon makuisia, vetisiä; jäivät syömättä. Saimme kyllä hyvitystä niistä.”
“Mukava henkilökunta ja viihtysä sisustus”
“En tiedä kuuluuko vessojen siistinä pitäminen rosson toimialaan, mutta naistenhuoneen vessanpönttö oli todella törkeän näköinen jonkun jäljiltä”
“tarjoilijalle Iso peukku:)”
“Pasta annos saisi olla kosteampi eli siis enemmän kastiketta. Nyt se oli imeytynyt pastaan ja oli vähän tönkköä, vaikka maut olivat kohdallaan.”
“Hyvä ruoka ja kiva tunnelma.”
“Siisti, hyvät pizzat, hyvä ruoka”
“Ihan ok perheravintola”
“Osin ynseä palvelu”
“Erittäin hyvä ruoka hyvää palvelua”
“Edelliseen käyntiini verrattuna ravintolan yleisilme oli raikastunut. Salaattipöytä oli myös hyvin kokoonpantu ja maistuva sekä leipä erikoisen hyvää. Erityisruokavalion vaativa ystäväni tuli myös hyvin palvelluksi.”
“Liikuntarajoitteisille autojen pysäköintipaikat ovat vähäiset ja ravintolan WC on kaukana.”