Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @Rosso.Rovaniemi tai Instagramissa #rosso_rovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.07.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on maukasta. Jos ravintolassa EI ole ruuhkaa, niin odotusaika on kohtuullinen.”
“Silloin, kun on ruuhkaa, salaattipöydässä on tyhjiä kulhoja ja täyttämistä pitää odottaa melko kauan ja tulee näin turhia kävelyitä salaattipöydän luo. Ruoan toimitus kestää. Laskua joutuu odottamaan vielä kaiken odottamisen päälle. Ei innosta tilaamaan jälkiruokaa.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Helppo sijainti, lasten leikkipaikka, ruoka on tosi hyvää, kotoisa”
“todella hidas palvelu, liian vähän henkilökuntaa - ne jotka on töissä niin +. Tästä johtuen pöydät sotkuiset, ovella saa odottaa iäisyyden. Kiireen tuntu.”
“Miljöö oli erittäin miellyttävä ja henkilökunta ystävällistä. Pizza ei ollut kaikkein paras mitä olen syönyt, mutta ihan ok. Pidän itse mausteisemmasta.”
“Ei mitään negatiivista, etten suosittelisi.”
“Rauhallinen,siisti ruokailupaikka ja erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija”
“Noo, paholaisen hillosta piti maksaa eri maksu, jos sitä halusi ja vuohenjuustosiivu oli todella ohut”
“Hyvä lounaslista.”
“Nuorekas henkilökunta mukava tunnelma huomioidaan asiakas”
“Ruokalistaa on viimevuosina muutettu toistuvasti - onneksi jotain pernteistä on säilytetty. Vehn/ruisjauho on mielestäni maukkaampaa paistettuna (pitsa) kuin keitettynä (pasta).”
“Ajoittain palvelu on hidasta. Nyt kävin klo.16-17.30, jollin ei ollut ruuhkaa. kyse on henkilökunnan määrästä suhteessa ruokailijoihin...”
“Viihtyisä ja kaupungin keskustassa”
“Hyvä valikoima. Myös kasvissyöjät huomioitu asiallisesti.”
“henkilökunta”
“annoskoko”
“Helppo mennä sijaintinsa, pysäköinnin, aukioloaikojen, tuttuuden ja luotettavuuden perusteella. Kohtuullinen hintataso, gluteenittomat vaihtoehdot.”
“Salaattipöydästä muistuu mieleen runsas öljypohjaisten vaihtoehtojen tarjonta. Toki kohtuudella niitäkin, mutta tuoretta lisää salaattipöytään.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Sopii hyvin juhlatilaisuuksiin ja ruoka ja palvelu on aina ensiluokkaista.”
“Palvelu ja tuotteet ovat tasalaatuisia. Brändi on selkeä, asiakas tietää minkätyyppistä ruokaa ja juomaa Rossosta saa.”
“Tietynlainen ketjumaisuus ja esikäsiteltyjen/puolivalmiiden ainesten käyttö.”
“Äitienpäivän jälkeinen maanantai oli oivallinen päivä ruokailuun Rossossa, koska tilaa oli hyvin ja palvelu oli erittäin huomioivaa!”
“Ruoka on yleensä hyvää”
“Lounasvaihtoehtoja oli vaikea lukea heti tiskillä. Oli pienellä kirjoitettua tekstiä ja valinta piti tehdä nopeasti. Lounaslistakin pitäisi saada pöytään jotta voisi valita rauhassa.”
“Iloinen, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja siistit pöydät.”
“Sisustus, sijainti.ja tunnelma”
“Hidas palvelu. Suppea ruokalista, hinnat korkeat.”
“Asiakkaana minut huomioitiin ja TERVEHDITTIIN! Hyvä palvelu, suosittelumyynti hyvää, muttei tyrkyttävää ja varmistettiin, että kaikki oli kohdillaan ja ruoka maistui!”
“Lasten leikkipaikka. Mukavan tunnelmallinen sisustus. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Liian hälyinen. Jotenkin meluinen”
“Viihtyisä, rento ja ystävällinen ilmapiiri sekä tietysti hyvä ruoka.”
“Olen nyt puolen vuoden aikana kahdesti käynyt Rovaniemen Rossossa syömässä ja molemmilla kerroilla ruokien kanssa on ollut säätöä. Ensimmäisellä kerralla oli keittiössä sattunut jotain ja saimme odottaa ruokiamme paljon aiempaa luvattua kauemmin. Toisella kerralla saimme kokonaan eri ruoat kuin mitä olimme tilanneet. Molemmilla kerroilla saimme kuitenkin ansaitsemamme hyvityksen tapahtuneesta. Lisäksi henkilökunnan käyttäytyminen oli molemmilla kerroilla oikein ystävällistä ja osaavaa, siitä erityiset kiitokset.”
“Keskeinen sijainti. Hyvät paikoitusmahdollisuuden katolla ja kiekolla. Siisti.”
“Lounaalla annoskoko pieni”
“Ruoka-annos on kaunis ja houkuttelevan näköinen.”
“Pidin enemmän aikaisemmasta pöytiintarjoilusta myös lounasaikana. Siinä Rosso erottui edukseen muista lounaspaikoista. Vielä kuitenkin hyvä se, että lämmin ruoka tuodaan annoksena erikseen.”
“Ravintola on tilava.”
“Salaattipöytä oli melkein tyhjä.”
“Kotoinen tunnelma. Ei liian pompöösi.”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä asiakaspalvelu, siisti ravintola, monipuolinen ruokalista, kohtuulliset hinnat.”
“Aurinkoisia tarjoilijoita”
“Siisti paikka, Rosson ruokalista on yleensä hyvä.”
“Hyvä lista mistä valita”
“alkusalaattipöytä hyvä, etenkin juustopalat”
“Keskellä kaupunkia. Käyn siellä Lounaalla kun käyn Rovaniemellä 1-3 kertaa vuodessa. Olen kasvis/ kalan syöjä. Muistaakseni söimme Savulohisalaatin , joimme Italialaista Kivennäisvettä.”
“Asiakkaan tarpeisiin mukautuvat tilat, yleisilme eroaa positiivisesti muista rovaniemen ravintoloista”
“Meitä palvellut tyttönen oli aivan huippuluokan asiakaspalvelija. KIITOS!!!!”
“Ruoka hyvää .”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Palvelu ja ruoka”