Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @Rosso.Rovaniemi tai Instagramissa #rosso_rovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.03.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä, nopea palvelu. Hyvä lista, maukas ruoka. Positiivinen yksityiskohta, että lastenhoitovessassa pikku pönttö pienille asiakkaille.”
“-”
“Hyvä gluteeniton valikoima, valikoimaa myös vegaaneille”
“iloinen palvelu”
“Hyvät tuotteet ja ystävällinen henkilökunta”
“Saamani ruoka-annos on hyvä.”
“Hyvä sijainti”
“Laadukas palvelu, ruoka ja juoma. Erikoisruokavalio (keliakia) huomioitu hyvin.”
“Ravintola on siisti ja viihtyisä. Se sijaitsee hyvällä paikalla kulkuyhteyksien ja oysäköinnin kannalta.”
“Hyvä tunnelma ja siisteys.”
“Käyn Rovaniemen Rossossa koska hinta/laatusuhde on yleensä ihan hyvin kohdillaan. Sen lisäksi pidän paikasta koska siellä on yleensä rauhallista ja ruoan saa nopeasti. Lisäksi lapsille on leikkipaikka ja palvelu on aina ollut ystävällistä. Jos tuttavani etsii näihin kriteereihin sopivaa paikkaa niin suosittelen Rossoa mielelläni.”
“Ruoka ei joka kerta ole ollut hintansa arvoista. Viimeksi tilasin vuohenjuustobroileria jonka hinta oli kahdenkympin kieppeillä. Kanaa oli mielestäni annoksessa liian vähän (n.100g) ja perunaa hieman liikaa. Kasviksia olisi saanut olla monipuolisemmin, pelkät herneenkuoret kastikkeessa eivät oikein tyydyttäneet.”
“Maukas ruoka”
“Hinnat aika korkeat”
“Hyvät ruuat ja kiva tunnelma”
“Paölvelu oli niin laadukasta, että tuskin missään koskaan. Sain myös puhelimeni ladattua ravintolassa vietetyn ajan aikana. Erittäin ansiokasta palvelua.”
“Ulkoinen ilme ehkä hieman nuhjuinen. Toisaalta kyllä erittäin kotoisa, ja siten viihtyisä:)”
“Tuttu turvallinen paikka valtakunnallisesti. Ei ainoastaan Rovaniemi.”
“Todella ystävällistä palvelua ja ammattitaitoisia tarjoilijoita! Todella ilo tulla tähän ravintolaan, jossa ruoka maistui muulta kuin vain einekseltä! Ihan huippua, hyvä te! Terveisiä Tampereelta”
“On hieman kaukana Tampereesta, mutta niinhän se Rovaniemi on!”
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä lounasvalikoima, josta saa itse valita”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Rosson sijainti mitä parhain. Autoille paikoituspaikat lähettyvillä. Palvelu oli sujuvaa. Tunnelma viihtyisä, huomioiden jatkuva turistitulva.”
“Meitä palvellut nuorehko nainen oli kyllä ystävällinen, mutta koimme vaivaannuttavana, että kesken ruokailun ja tiiviin keskustelun meitä häirittiin 'Onko kaikki hyvin?' kysymyksellä. Uskoisin sen näkyvän jo päällekinpäin, milloin hyvä hetki tulla tätä tiedustelemaan. Asiakkaiden runsaudesta huolimatta tulisi antaa asiakkaan kanssa ollessa kiireetön vaikutelma.”
“Suurin osa henkilökunnasta todella mukavia.”
“Nopea palvelu, ruoka oli kuumaa,maistuvaa ,pakkaspäivässä tärkeää.”
“Asiakaspalvelu, lasten huomiointi ja lasten viihtyvyyden varmistaminen (leikkipaikka, piirustusvälineet, lasten menu). Tarjoilijalla oli aikaa jutella lapsen kanssa ja hän otti lapseen aktiivisesti kontaktia, käynnistä jäi ihana muisto myös lapselle.”
“Oma ruoka-annokseni oli haalea. Tämä vaikuttaa alentavasti kokonaisarvosanaan. Jos tarjoiltava ruoka olisi ollut kuumaa ja annoksesta olisi jäänyt laadukas maku, olisi kokonaisarvosana yltänyt 10. Nyt asiakaspalvelu pelasti puuttuvan laadun.”
“Ruoka (pizza) oli todella hyvää. Ja salaattipöydän tarjoilut olivat hyvät, erityisesti patongit.”
“Perus toimiva paketti”
“Salaatti pöydän laajuus / laatu (maustetut kasvikset, jotka yllättää negatiivisesti kun syö)”
“Konseptiuudistuksen jälkeen ruokatuotteiden laatu on parantunut huomattavasti, kaikki tilaamani ruoka on aina ollut erinomaista ja sitä on ollut riittävästi. Pidän myös uudistuneesta salaattipöydästä. Sisustus on myös paljon parempi nyt, kun se on päivitetty modernimmaksi. Henkilökunta on ystävällistä. Rossosta lähtee aina tyytyväisenä.”
“ei tule mieleen mitään”
“Valikoimasta löytää monenlaista syötävää. Ravintola on tilava, melkein aina mahtuu ilman pitkää odottamista. Salaattipöytä on herkullinen ja monipuolinen”
“Tila on avara, ei rauhaa. Valot ovat rumat.”
“Sijainti ja hyvä ruoka”
“Keskeisellä paikalla ja iloinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“saattaa olla suurempia ryhmiä ruokailemassa ja lapset luonnollisesti aiheuttavat ääntä. Jos haluaa rauhallisemman ruokailuympäristön niin ehkä suosittelen varauksella.”
“Ruuan sai nopeasti, henkilökunta oli ystävällistä.”
“Yleensäkin S-kanavan ketjupaikkana olen tottunut, että paikasta saa varmasti hyvän kokemuksen. Eritoten pizza jos maistuu, voin suositella, sillä mukavampi ympäristö kuin jokin hikinen pizzeria. Salaattipöydästä iso plussa. Talon viini tarjouskupongilla kruunasi kokemuksen. Oikein miellyttävää. Paikka on myös sopivan rauhallinen, valaistus ja sisustus miellyttäviä.”
“Vegaanipizza (normaalijuustolla) oli erinomainen. Puolitimme sen tyttäreni kanssa. Olemme matkustaneet paljon ja syöneet pizzoja ympäri maailman, mutta pizza oli ihan loistava.”
“Kiva tarjoilija. Ystävällinen ja palvelualtis.”
“Mukava paikka ja hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä, ystävällinen palvelu.”
“Kuuden hengen seurueelle varattu pyöreä pöytä sopi meille hyvin, ja meitä palvellut tarjoilija oli ystävällinen, iloinen ja ammattitaitoinen.”
“Salaattipöytä oli vähän niukka.”
“Henkilökunnan ystävällinen palvelu”
“Tilaamani pitsan taso oli heikko”
“Lohi ja sienikastike on parasta, parempi vaihtoehto kuin mättöruoka paikat, ihana iloinen henkilökunta, hyvä hinta-laatusuhde”
“Ruokalista muutettu huonompaan mitä aiemmin ollut. Esim kanavaihtoehtoja poistunut ja lammasta tilalle, ei kovin suomalaiseen makuun. Salaattipöydästä poistunut lempparini marinoitu munakoiso”
“Keskeisellä paikalla. Hyvä ruoka. Ystävällinen tarjoilija.”
“Nopea palvelu ja sujuvuus.”
“Sisustusta oli uusittu, ilme oli raikastunut viime näkemästä. Salaattipöytä oli monipuolinen vuodenaikaan nähden.”
“hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, kohtuulliset hinnat ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Oli vähän ruuhkaa, jonka johdosta pöydät aika täynnä edellisten asiakkaiden likaisia astioita. Suomeksi sanottuna liian vähän henkilökuntaa”
“viihtyisä, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Ruokalista sopivan monipuolinen”
“Salaattipöytä oli hyvä”
“Kodikas ja lämmin sisustus. Tarjoilija toimi ripeästi ja palvelualttiisti. Salaattipöytä oli hyvä, kun sai itse valita salaattiin tulevat ruoka-aineet.”
“Itse ruoka ei oikein vastannut odotuksiani,koska ruokalistalla ei ollut oikein valinnanvaraa kalaruoan lisukkeessa, jonka valitsin. Salaattipöydän ruoka-aineiden täydentämisessä nuukailtiin ainakin vesimelonin kanssa. Meloninpalat olivat mielestäni surkean pieniä ottaen huomioon, että hedelmässä on paljon kuorta, eli jossain paloissa oli enemmän kuoriosaa kuin itse hedelmää.”
“Hyvät ruuat ja palvelu”
“Iloinen ja palveluhenkinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Lounasaikaan asiointi on selkeää ja sujuvaa eikä lounastauko kulu ruuan odotteluun.”
“Tarjoilija ei tuntunut kuulevan meitä kassakoneen takaa, vaan kyseli samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Piti melkein huutamalla tilata.”
“Salaattipöytä oli monipuolinen ja hyvä”
“Kylmä ruokailla. Toinen ovi, jossai ei ollut tuulikaappia toi paljon kylmää ilmaa sisälle kun ihmisiä kulki.”
“Ruoka on hyvää ??!”
“Ravintolan yleisilme kaipaa uudistusta. On hieman tunkkainen.”
“Siisti”
“Ammattitaitoinen henkilökunta.”